Pericolele dulciurilor pentru sanatate. ASPARTAM – substanta dulce toxica. Dulciuri nocive (s19)

cum renuntam scapam de dependenta de dulciuri toxice nocive chimicale euri substanta  aspartam pericol pentru sanatatea organismului uman efecte dezastruoase oameni boli grave, ceicunoi.wordpress.comPericolele dulciurilor pentru sănătate sunt deja ştiute şi recunoscute de cei mai mulţi doctori / nutriţionişti etc. În principiu, dulciurile sunt periculoase pentru că sunt pline de zahăr (toxic), pline de chimicale, E-uri toxice ;i tot felul de substanţe periculoase care au scopul de a le face mai gusoase. Pe scurt – dulciurile sunt periculoase pentru că sunt o otravă pentru organismul uman. Sigur că persoanele care sunt dependente sau semi-dependente de dulciuri nu vor reuşi să accepte astfel de informaţii, pentru a nu se auto-mustra cu gândul “poate ar fi mai bine să nu mai mănânc dulciuri…”. Pentru cine vrea să vadă cât de periculoasă este substanţa ASPARTAM din dulciuri şi cum puteţi renunţa la consumul de dulciuri din comerţ fără niciun stres, citiţi continuarea acestui text şi mesajul meu de la sfârşit de tot:

(material primit pe mail:)

Substanţa aceasta pe care românii o consumă în neştiinţă de cauză, a fost iniţial sintetizată pe post de agent chimic cu aplicaţii militare. Fostul secretar al “apărării” americane Donald Rumsfeld, este personal responsabil pentru faptul că substanţa a primit aprobarea autorităţilor de specialitate pentru a fi folosită ca aditiv alimentar. El ocupa pe-atunci poziţia de CEO al GD Searle, compania producătoare a otrăvii numite aspartam. Să aflăm ce le facem copiilor cu mâna noastră, atunci când le dăm 5 lei să-şi ia ceva de la chioşc… Ei… ce să-i faci dacă la miere nu ne-a dus capul!

Numele meu este Aspartam şi sunt dulce, dulce, dulce.

Cine sunt eu de fapt? 

Am o poveste frumoasă, romantică, dar şi plină de suspans şi de succes. Sunt produsul ştiinţei. Dacă nu era ea, eu nu mă năşteam… Ce minunat!

Totul a început de la o bacterie periculoasă pentru oameni. Această bacterie frumoasă a fost după aceea modificată genetic. Bacteria, care este mama mea, a fost hrănită apoi cu deşeuri toxice foarte gustoase.

De fapt, să vă spun sincer, bacteria nu este chiar mama mea, pentru că eu, ASPARTAM, nu sunt chiar copilul ei, ci… de fapt… (vai, mă ruşinez), de fapt sunt caca acestei bacterii periculoase modificate genetic, ce se hrăneşte cu deşeuri toxice. Aşa că aş putea spune cu mândrie că tatăl meu este deşeul toxic, iar eu mă nasc în pântecuţul călduţ al mămicii mele, bacteria modificată genetic. Când m-am născut, ursitoarele mi-au menit să devin o armă biologică împotriva populaţiei, dar apoi am fost folosit în tot felul de alimente gustoase-gustoase. Îmi plac poveştile cu happy end.

Vă miraţi că sunt spurcat? Ziceţi că sunt otravă? Dar sunt dulce, dulce, dulce. Sunt folosit în toate gumele de mestecat, bomboanele pentru respiraţie şi în multe dulciuri şi băuturi carbogazoase. Mai am şi alte nume: NutraSweet, Equal, Spoonful, Equal-Measure, Canderel, Benevia, Neotame… Sunt bun mai ales pentru copii şi în curele de slăbire, pentru că acolo unde sunt eu, nesimţitul de zahăr este eliminat! Deviza mea: Sugar free!

Sunt extrem de mândru de mine însumi şi vă iubesc mai ales când mestecaţi gumă şi beţi sucuri dietetice. În Statele Unite sunt foarte popular. Aproape că nu există dulciuri care să nu beneficieze de dulceaţa mea.

Să aveţi încredere în mine şi să profitaţi de deosebitele mele calităţi. Vă rog să aveţi răbdare şi să îmi citiţi succesele cele mai însemnate, extrase din CV-ul meu. Certific faptul că aceste realizări sunt personale, deşi de multe ori sunt confundat, prin performanţe, cu iodul din sare, cu mercurul din vaccinuri, cu fluorul din pasta de dinţi şi din apă şi nu numai.

Cum sa renunti la mancarea nesanatoasa. Dependenta de alimente gustoase dar toxice.

pericolele dulciurilor pentru sanatate aspartam substanta dulce toxica dulciuri nocive cancerigene ce sa mancam sanatos, cadoul americii pentru lume, ceicunoi.wordpress.com

CURRICULUM VITAE

NUME: Aspartam

CELE MAI MARI REALIZĂRI:

•  tendinţe suicidare

•  schizofrenie

•  moarte subită

•  vătămarea iremediabilă a creierului

•  comportament agresiv

•  creşterea incidentei cancerului, precum şi a gradului de malignitate a tumorilor pe creier

•  defecte la naştere (incluzând retardarea mintală) şi avorturi spontane (nu doar în cazul în care mama a consumat aspartam, ci atunci când şi tatăl a consumat)

•  dependenţa de aspartam şi apetitul exagerat şi incontrolabil faţă de dulciuri

•  depresii severe

•  hiperactivitate la copii

•  ulcer peptic

LA NIVEL PSIHOLOGIC/PSIHIATRIC

•  agresivitate

•  anxietate

•  depresii moderate până la severe (deoarece scade nivelul de serotonină)

•  fobii

•  insomnie, somnolenţa, probleme de somn

•  iritabilitate

•  modificări de personalitate

•  oboseală accentuată

•  schimbări rapide în calitatea şi intensitatea dispoziţiei

LA NIVEL NEUROLOGIC

•  ameţeală, clătinare din picioare, mers instabil, probleme de echilibru

•  amorţeli ale extremităţilor, dureri ale extremităţilor

•  artrită

•  atacuri cerebrale parţiale sau complexe

•  atacuri de panică

•  confuzie

•  convulsii

•  crize de apoplexie

•  crize epileptice

•  durere locală, slăbiciune în membre

•  dureri ale încheieturilor şi articulaţiilor

•  dureri de cap, migrene, unele chiar acute (femeile sunt mult mai vulnerabile)

•  dureri faciale atipice

•  dureri generalizate

•  dureri musculare şi la nivelul scheletului

•  febrilitate

•  halucinaţii

•  hiperactivitate acută şi nevoia de a mişca încontinuu din picioare

•  hiperactivitate la copii sau adulţi

•  incapacitate de concentrare, pierderea memoriei, tulburări de gândire

•  îngreunarea vorbirii, dificultăţi de vorbire, dicţie neclară

•  leşin, inconştienţă şi comă

•  modificarea formei şi a texturii sânilor

•  parestezie şi amorţeala membrelor

•  retardare la copii

•  senzaţie de greutate în corp

•  spasme musculare

•  tremurături ale muşchilor

•  tremurături severe

•  tulburări neurologice

•  umflarea diferitelor părţi ale corpului

LA NIVEL UROGENITAL

•  impotenţă

•  reducerea funcţiei sexuale

•  tulburări sexuale

•  dificultăţi de urinare

•  modificări ale cantităţii urinei

•  probleme urogenitale

•  urinare frecvenţă şi senzaţie de arsură

LA NIVELUL OCHILOR

•  conjuctivita

•  dilatarea pupilei

•  sindrom exoftalmic; umflarea ochilor

•  iritaţii, durere şi presiune oculară

•  orbirea treptată a unuia sau a ambilor ochi

•  probleme la folosirea lentilelor de contact

•  reducerea lichidului lacrimal

•  cecitate, scăderea vederii şi/sau alte probleme de vedere, cum ar fi: înceţoşare, fulgerări luminoase,viziunea unui tunel, pete sau linii.

LA NIVELUL URECHILOR

•  intoleranţa severă la zgomot

•  probleme cu auzul, pierderea auzului

•  tinitus (ţiuituri în urechi)

LA NIVELUL PIEPTULUI

•  aritmie

•  dispnee

•  dureri în piept

•  hipertensiune

•  modificări ale presiunii sanguine

•  palpitaţii, tahicardie

•  respiraţie astmatică

•  respiraţie scurtă datorită modificării poziţiei

LA NIVEL GASTROINTESTINAL

•  balonare

•  constipaţie

•  crampe

•  diaree, uneori cu cheaguri de sânge

•  durere şi dificultăţi la înghiţire

•  dureri abdominale

•  greaţă, vomă

•  modificarea apetitului

•  modificarea sensibilităţii gustative

•  modificări în greutate

•  probleme ale sinusurilor

•  probleme de salivare

•  sete persistentă şi reţinerea apei în organism

•  sialoree

•  tendinţa de a mânca şi a bea excesiv

•  tuse cronică

•  urme de sânge în vomă sau fecale

•  uscarea gâtului, dureri de gât

LA NIVELUL PIELII

•  la nivelul pieptului, agravarea alergiilor respiratorii (de exemplu, astmul)

•  eczemă

•  înroşirea fetei

•  leziuni dermatologice

•  reacţii alergice în regiunea gurii şi a buzelor

•  senzaţii de mâncărime, fără erupţii cutanate

•  urticarie şi alte probleme de piele

LA NIVEL ENDOCRIN ŞI METABOLIC

•  accelerează şi generează apariţia diabetului la persoanele care sunt susceptibile la diabet, dar care nu ar fi dezvoltat niciodată această boală dacă nu consumau aspartam

•  accelerează procesele clinice ale diabetului

•  adenopatie

•  agravarea hipoglicemiei

•  agravează şi simulează retinopatia şi neuropatia diabetică

•  diverse tulburări metabolice, anemie

•  căderea părului său subţierea lui

•  agravarea complicaţiilor diabetice: retinopatie, cataractă, neuropatie şi gastropareza

•  crampe în perioada dintre ciclurile menstruale

•  creşte apetitul pentru carbohidraţi

•  creşterea gradată în greutate

•  diabet şi complicaţii ale diabetului

•  dificultăţi în timpul sarcinii

•  dismenoree

•  hematurie

•  hiperglicemie sau hipoglicemie

•  modificarea coloraţiei unghiilor şi a pielii

•  modificarea mirosului corporal

•  modificări ale aspectului părului şi unghiilor

•  modificări ale transpiraţiei

•  noduli

•  obezitate

•  pierderea şi modificarea gustului

•  probleme şi modificări menstruale

•  produce un control scăzut asupra diabetului la pacienţii care iau insulina sau antidiabetice orale

•  scăderea bruscă în greutate

ALTE TULBURĂRI

•  modificarea temperaturii corpului

•  probleme cu dantură

•  probleme nespecifice

•  scăderea imunităţii, sensibilitate crescută la infecţii

•  sete excesivă, retenţia de lichide, umflarea picioarelor

BOLI CAUZATE DE ASPARTAM

•  boala Alzheimer

•  boala Basedow-Graves

•  boala Lyme

•  boala Ménière

•  boala Parkinson

•  deficit de atenţie

•  epilepsie (forma „grand mal“ şi „petit mal“)

•  fibromialgie

•  hipotiroidie datorată mercurului din plombele dentare

•  limfom malign non-Hodgkin

•  limfom la nivelul creierului (este o tumoare cu o rată foarte crescută de mortalitate, fiind asociată cu consumul de aspartam)

•  lupus eritematos diseminat

•  retardare mintală

•  scleroza laterală amiotrofică

•  scleroză multiplă

•  sensibilitate crescută la amalgamurile dentare cu mercur

•  sindromul cronic de oboseală

•  sindromul de mialgie eozinofilică (EMS)

•  tumori cerebrale, ale glandei tiroide, mamare, pancreatice, testiculare, ovariene, uterine, adenomuri ale glandei pituitare, tumori uterine etc.

(până aici a fost materialul primit pe mail)

Comentariul meu – Emilian, (Ce-i cu noi?) :  Nu e nevoie să aveţi încredere orbeşte în ce aţi citit aici. Întrebaţi şi doctorii să vedeţi dacă vă spun lucruri bune despre dulciuri… De fapt problema cea mai mare nu este că nu ştim sau nu credem că dulciurile sunt nocive, ci faptul că NU suntem în stare să renunţam la ele. Pentru a reuşi acest lucru citiţi textul meu de aici: Cum sa renunti la mancarea nesanatoasa. Dependenta de alimente gustoase dar toxice.

Aşa cum era menţionat şi în text, alegeţi alternative mult mai sănătoase dacă vreţi ceva dulce!. Recomand MIEREA VIE CU CĂPĂCEALĂ (preferata mea) de pe site-ul următor: http://miere-vie.com/

Citeşte şi:

Adevărul despre Aspartam – E951

7 iulie 2013: Documentarul “Dulcea nenorocire” (sweet pison): peste 6000 de produse conţin un îndulcitor care otrăveşte creierul, provoaca boli şi cancer – ASPARTAM

Aspartam – adevarul din spatele conspiratiei

Emilian, 15 dec 2012, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi?