NU este vorba despre bani! Pentru Ocultă, banii sunt un instrument de saracire, control şi exploatare

nu e vorba despre bani ci despre saracire control si exploatare a popoarelor populatiei lumii de catre evreiCitim şi auzim la foarte mulţi oameni cum “nemernicii ăştia” – patronii băncilor, mega companiilor din industria alimentara, din industria farmaceutică, corporaţiilor multi-naţionale, din industria extractivă, din mass media etc fac o grămadă de bani prin activitatea desfăşurată de companiile lor. Ei bine, NU este vorba despre bani!

Din momentul în care producţia de bani a ajuns în mâna unor mafioţi internaţionali bine organizaţi (vezi FEDul american – producţia de bani e în mâna unei companii private, vezi istoria cu bancile din Anglia, vezi Rotschild and family, vezi obedienţa lui Isărescu şi a BNR faţă de străini etc), pentru oamenii din anturajul (am putea spune etnia?) celor care deţin tiparniţa de bani la nivel mondial NU MAI EXISTĂ PROBLEMA BANILOR. Ei nu au probleme de care avem noi – “avem suficienţi bani să….?” SAU “Am găsit serviciu cu salariu bun” SAU “Oare câţi bani trebuie să economisesc pentru a…?” SAU “Hmm…cum să fac o afacere să câştig mulţi bani?” etc etc etc. EI PRODUC BANII. Ei controlează sistemul financiar mondial. EI NU AU PROBLEME CU BANII. Banii sunt doar niste hartii colorate pe care ei le folosesc în cadrul sistemului lor financiar (în care suntem târâţi cu toţii la nivel planetar) PENTRU A NE SĂRĂACI ŞI A NE EXPLOATA PE NOI mai uşor. Omenirea a inventat banul pentru a putea face schimb de bunuri şi servicii mai eficient decât trocul. Banul nu este rău în sine, însă când banul, tiparniţa de bani şi sistemul financiar au ajuns în mâna unor criminali internaţionali, atunci banul a ajuns cu adevărat ochiul diavolului.

Banii sunt folosiţi de Ocultă pentru a ne subjuga pe noi. Ne-au făcut cu totul dependenţi de BANI, bani pe care ei îi controlează. Deci ne-au făcut dependenţi de ei. Suntem la mâna lor, atâta timp cât TOTUL se învârte în baza banilor, iar banii sunt controlaţi de ei.

(Paranteză: Viaţa la ţară, RUPTĂ cât mai mult DE aceşti BANI şi de sistemul lor financiar înseamnă o mai mare INDEPENDENŢĂ şi LIBERTATE faţă de aceşti cămătari internaţionali)

Toată viaţa noastră şi societatea noastră au fost gândite (premeditate) şi dezvoltate de mafie în jurul banilor, ca să fim DEPENDENŢI DE BANII CONTROLAŢI DE EI (nu e ciudat că toate societăţile “civilizate”, peste tot pe glob, au acelasi sistem de organizare – cu parlament, cu bancă centrală, cu împrumuturi, cu corporaţii, cu supermarket-uri etc?). Atunci când toate bunurile şi serviciile sunt cuantificate în bani, aproape nimic nu mişcă fără bani. Din această cauză, în situaţia de faţă, e firesc ca oamenii să-şi facă griji în legatură cu banii, pentru că de fapt îşi fac griji în legătură cu viaţa lor şi bunăstarea lor, care sunt direct dependente de bani.

Cei care însă controlează sistemul nu-şi vor folosi “instrumentele” deţinute de ei pentru a face bani, pentru că ei DEJA PRODUC BANII, ci CU ALT SCOP – fiecare instrument cu scopul lui. Instrumentele deţinute de ei sunt COMPANII, BĂNCI, INSTITUŢII PUBLICE de rang naţional sau international etc.

Să luăm câteva exemple şi să demontăm iluzia că ar fi vorba despre bani:

1. Corporaţiile din domeniul extractiv – vezi Exxon, vezi Chevron etc, vezi AUR, PETROL, gaz, metale rare, lemn etc

poze imagini foto mars protest 16 octombrie 10 2013 solidaritate protestatarii din pungesti impotriva pericole exploatare gaze de sist rascoala anti chevron Bucuresti 19

Aceste corporaţii NU au ca scop exploatarea resurselor şi comercializarea lor pe o piaţă liberă internaţională pentru a face mulţi mulţi bani sau alt bla bla dăsta ci pur şi simplu urmăresc PRĂDUIREA resurselor naturale deţinute în mod firesc de popoarele care se află în mod nativ pe teritoriile respective cu scopul de a sărăci acele popoare, de a le îngreuna dezvoltarea prin forţe proprii şi de a le face dependente de companiile respective. TOTUL, cu scopul de a EXPLOATA popoarele respective mai uşor şi de a utiliza resursele respective pentru exploatarea mai facilă a altor popoare. Resursele sunt cele valoroase, banii n-au nicio valoare, sunt doar nişte hârtii colorate, banii sunt un mijloc prin care Oculta FURĂ resurse naturale de peste tot de pe glob.

Chevron a venit în România pentru a ne polua pânza freatică prin procedura de fracturare hidraulică, nu pentru bani din gaze de şist vândute pe piaţa europeană sau ceva de genul ăsta. (detalii pe blog)

2. Corporaţiile din domeniul MEDIA

Pentru cine nu ştia, mass media la nivel mondial este în mâna evreilor – vezi AICI evreii care deţin presa din România. Scopul acestor trusturi de presă NU este să facă mulţi bani, o grămadă de bani din reclame publicitare bla bla, CI SĂ PROSTEASCĂ, ÎNDOBITOCEASCĂ, MINTĂ, MANIPULEZE, DISTRUGĂ ADEVĂRUL şi să PROGRAMEZE MENTAL popoarele lumii. SCOPUL – popoarele lumii să NU afle ADEVĂRUL despre lumea în care trăim şi cine ne face rău – un popor confuzat şi distrus mental este mai uşor de exploatat.

3. Marile companii multinaţionale de toate felurile – din orice domeniu

Sclavia moderna - VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guverne corupte, institutii politizate, corporatiile multinationale conduc lumea Guvernul mondial din umbra noua ordine mondiala sclav

Aceste mari companii NU au scopul să facă bani mulţi bani, ci SĂ ŢINĂ OAMENII (ANGAJAŢII) OCUPAŢI şi STRESAŢI – sclavi muncitori, fără timp şi chef de lucruri cu adevărat importante pentru bunăstarea propriului popor; au scopul SĂ “FURE” cele mai bune creiere din toată lumea, şi să le tină ocupate în activitatea lor – doamne fereşte ca vreun om inteligent să aibă timp şi chef să vină cu vreo invenţie sau ceva util pentru umanitate sau să pună umărul şi creierul la găsirea unei soluţii pentru a scăpa propriul popor din această sclavie modernă în care suntem ţinuţi. Nu nu, il luăm la noi pe omul inteligent, îl atragem, cu bani mulţi şi iluzia unei funcţii importante care sună bine şi-l ţinem ocupat cu prostii d’astea de’ale noastre – să ne facă nouă profit pe graficele lunare, să-l punem la extinderea companiei pe 8 continente bla bla bla. Rezultatul: popoare cu mase de oameni care muncesc pentru alţii, oameni fără timp şi chef să mai gândească şi să actioneze şi pentru binele celor din jur sau pentru binele propriului popor. Alt rezultat: popoare fără elite intelectuale care să analizeze situaţia dezastruasă în care ne aflăm şi cauzele reale ale ei, popoare fără elite care să lupte pentru Patrie, pentru că elitele intelectuale sunt ocupate cu dezvoltarea businessului altora, de regulă străinilor, că businessurile româneşti sunt distruse programat.

4. Marile companii din domeniul farmaceutic, alea de produc miile de tipuri de medicamente din farmacii, zecile/sutele de vaccinuri toxice etc.

Pericolele vaccinurilor continut vaccinuri prea mult pentru copii

Toate acestea NU au scopul de a produce medicamente şi vaccinuri pentru a le vinde şi a face bani, mulţi bani, o grămadă de bani de la guverne sau direct de la consumatori, ci au SCOPUL de a îmbolnăvi populaţia cu medicamentele lor nocive care intoxică organismul uman cu chimicale şi bruiază sistemul imunitar natural şi mai au SCOPUL de a cheli de bani guvernele şi populaţia. Un guvern fără bani este obligat să se împrumute la cămătarii legali (bănci) şi deci să fie sclavul lor, iar un popor sărăcit şi bolnav nu se poate ridica din mizerie prin forţe proprii. Deci companiile Big Pharma au rolul de a sărăci şi îmbolnăvi poporul şi statul pentru ca populaţia să poată fi mai uşor de exploatat.

5. Băncile – Patronii băncilor sunt străini.

etologia umana, bogatii fura de la saraci, bancile distrug romania, fura banii romanilor, dobanzi mari, curs valutar, masoneria conduce fmi, controlul omenirii, bancherii romani bogati,ceicunoi.wordpress.com

Am avut şi noi imediat după 90 nişte bănci încă româneşti, dar le-au distrus mafioţii ca să vină cu ale lor şi să fim dependenţi economic de străini.

“La baza distrugerii băncilor româneşti cu capital majoritar autohton s-au aflat Programele PSAL II și PSAL III cu Banca Mondială al căror coordonator a fost numit prin Ordonanță a Guvernului Traian Băsescu. Una dintre componentele PSAL II l-a constituit reforma bancară, respectiv privatizarea băncilor cu capital de stat (BCR, BRD, Banca Agricolă) şi eliminarea din sistem a acelora cu mari pierderi. Ceea ce a urmat, cunoaste toata lumea: Dezastrul economiei și, concomitent, aplicarea în practică a unui plan de distrugere a tuturor băncilor românesti cu capital privat. Pe baza unui astfel de plan au disparut Bancorex, Bankcoop, Banca Internațională a Religiilor, Credit Bank, Columna, Albina, etc. etc.” (sursa) (alte detalii AICI şi AICI)

În principiu toate Băncile Naţionale sunt controlate de mafia internaţională şi prin intermediul acestor bănci centrale controlează şi băncile “mici” comerciale. FEDul în SUA este o bancă privată şi are monopol pe tipărirea dolarului. În Anglia imperiul Rotschild e la putere şi s-a împrăştiat în toată lumea. BNR are la şefie acelaşi mason Isărescu de 4j de mii de ani. BANII sunt controlaţi de OCULTĂ, băncile sunt ale OCULTEI.

jefferson citat cine controleaza dolarul banii in america exploatarea poporului

Rolul Băncilor NU este de a face mulţi bani, grămezi de bani de la Stat, de la Primării, de la locuitori, de la firme etc, ci au rolul de a ne face DEPENDENŢI DE ELE, de a ne SĂRĂCI prin dobânzi şi de a avea CONTROL FACIL ASUPRA TRANZACŢIILOR efectuate între terţi – între oameni, între firme, intre instituţii etc. Deci nu vă iluzionaţi cu idei de genul “ce bani fac bancherii ăstia” că nu asta caută ei. Băncile caută doar ca NOI să ne pierdem, cu “ajutorul” lor (credite, comisioane, dobânzi etc) cât mai mult din banii pe care îi avem, şi aşa puţini şi cât mai mult din proprietăţile pe care încă le deţinem (case, terenuri, bunuri etc), prin proceduri de executare silită, exproprieri, evacuări etc.

FMI NU are rolul de a face bani din împrumuturile pe care le acordă statelor lumii, ci are rolul de a crea o DEPENDENŢĂ între state şi FMI, care nu poate fi ruptă din cauza dobânzilor gândite să nu fie plătite niciodată (a reuşit Ceauşescu dar l-au lichidat), şi din cauza mafiei interne(subordonată Ocultei) care se împrumută la FMI în numele poporului ori de câte ori Oculta doreşte.

(Vorbim la nivel mondial de un sistem de căpuşare-colonizare-exploatare foarte bine pus la punct de o mafie foarte bine organizată care face acest lucru de sute şi chiar mii de ani. Acum 2000 de ani, când a intrat Iisus cu biciul în templu, evreii făceau schimb de bani (schimb valutar) la rata stabilită de ei – deci trăiau pe spinarea altora fără să muncească, încă de atunci)

6. Corporaţii agrigole gen Monsanto (cel mai mare producător din lume de OMG – organisme modificate genetic)

30 despre organismele modificate genetic meci de box porumb modificat omg monstanto erbicid round up toxic cancer izvor studiu cercetare agricultura traditionala eco bio, ceicunoi.wordpress.com ce-i cu noicompania americana monsanto organisme modificate genetic preia controlul asupra lantului alimentar hrana mondiala mancare sanatoasa pesticide erbicide resursa hrana cine conduce lumea lobby 9

Acestea NU au rolul de a face mulţi mulţi bani din comercializarea grânelor sau producţiei agricole de nuştiu ce tip obţinută pe mari suprafeţe de teren din nu ştiu ce şi câte ţări. Scopul lor NU este să facă bani. Şefii acestor companii sunt parte din mafie internaţională. EI n-au nevoie de bani, ei au alte scopuri. Scopurile mega corporaţiilor din domeniul agricol sunt:

a. acapararea unei suprafeţe cât mai mare de teren agricol, pentru ca POPOARELE să nu mai aibă acces la aceste suprafeţe, pentru a nu-şi mai putea produce singuri hrana, pentru a fi dependenţi de companiile producătoare de alimente şi de supermarketuri (tot ale ocultei);

b. Acapararea producţiei de hrană;

henry kissinger control food oil people nations controleaza petrolul mancarea popoarele lumii

c. Poluarea (cu chimicale, pesticide toxice etc) şi distrugerea terenurilor acaparate prin practici agricole neprietenoase cu solul, pânza freatică etc;

d. Distrugerea prin concurenţă total neechitabilă a micilor gospodării ţărăneşti, micilor fermieri români, adică distrugerea unei părţi din economia reală a României;

e. Eliminarea de pe piaţă a soiurilor de seminţe româneşti şi înlocuirea lor treptată cu seminţe GMO patentate de Monsanto (deci iarăşi DEPENDENŢĂ de ei)

etc.

7. Corporaţii din domeniul alimentar

Circulă pe internet o  imagine destul de relevantă şi reprezentativă – Cele 10 companii care deţin / controlează / reprezintă comerţul mondial:

10 mari corporatii bogatii lumii care controleaza produsele piata alimentara cererea si oferta comertul mondial, ceicunoi.wordpress.com

10 mari corporatii care controleaza produsele piata alimentara cererea si oferta comertul mondial

Scopul acestor companii NU este să facă bani mulţi bani din vânzarea miilor de tipuri de produse alimentare şi non-alimentare pe care le produc, ci să NE SĂRĂCEASCĂ PE NOI şi să NE ÎMBOLNĂVEASCĂ PE NOI (cei care cumpărăm produsele lor pline de chimicale şi/sau scumpe).

8. Companiile din domeniul Fashion

fete femei la cumparaturi bani irositi pe nimicuri obsesie dependenta pantofi shopping

Acestea nu au rolul de a face o grămadă de bani din vânzări, ci de a oferi tot felul de produse şi nimicuri inutile, care promovate prin mass media aceloraşi mafioţi şi prin reclamele de peste tot – pe stradă, pe internet etc, să îi convingă pe oameni că au nevoie de ele în viaţa de zi cu zi – ca să fie cool / trendy / ca să arate bine etc. Scopul este ca oamenii să-şi piardă cât mai mulţi bani pe grămezi de ţoale, pantofi, ochelari, ceasuri, bijuterii etc şi pe tot felul de lucruri de care nu au nevoie. Păcăliţi însă de reclame şi marketing, oamenii cheltuie sume importante pe lucruri stupide. Scopul – sărăcirea populaţiei. Doamne fereşte să se trezească vreunu să susţină cu puţinii bani pe care îi are vreo organizaţie românească – socială / civică, sau biserica etc. Las’ că-i facem să-şi piardă banii în magazinele noastre.

9. Supermarketurile – SUNT STRĂINE şi comercializează în special produsele companiilor străine (vezi imaginea de mai sus)

Rolul supermarket-urilor NU este să facă bani mulţi bani din vânzări şi încasările lunare, CI SCOPUL LOR ESTE să ne sărăcească pe noi, să ne îmolnăvească pe noi cu otrava vândută legal (produse pline de chimicale toxice şi E-uri, procesate şi ultraprocesate, cancerigene etc) ŞI să DISTRUGĂ MICII COMERCIANŢI ROMÂNI, adică o bună parte din economia reală a României. Detalii despre efectele deazastruoase ale supermarket-urilor în articolul dedicat.

9. Companiile producătoare de filme

jews control media hollywood movies evreii controleaza productia de filme tv cinema

“Mamă câţi bani fac producătorii de filme” – ÎI DOARE ÎN COT PE EI DE BANI. Scopul filmelor NU este să aducă ÎNCASĂRI MULTE şi grămezi de bani producătorilor, ci au scopul de a îndobitoci şi programa mental populaţia, de a menţine viu “Matrixul”, de a menţine vie iluzia cum că noi trăim astăzi într-o normalitate şi că dezastrul ăsta de societate “modernă” în care suntem sclavi muncitori fără să realizăm este maximum pe care îl putem avea de la lumea în care trăim.

CONCLUZIE:

Acestea sunt doar câteva dintre INSTRUMENTELE mafiei internaţionale: marile companii, corporaţiile multinaţionale, băncile, companiile din domeniul extractiv, din alimentaţie, agricultură, Big Pharma, Mass Media, producătorii de filme, Supermarketurile etc. Aceste companii / instituţii private (sau uneori publice) NU au rolul de a aduce Ocultei care le controlează mai mulţi bani. NU ESTE VORBA DESPRE BANI! OCULTA PRODUCE, la propriu (tipăreşte) CÂŢI BANI VREA! Fiecare companie a lor, fiecare “instrument” pe care îl folosesc are UN ROL PRECIS, din cele menţionate mai sus: sărăcire, îmbolnăvire, control tranzacţii, pierderea proprietăţilor băştinaşilor, dependenţă economică şi alimentară de străini, distrugerea economiei băştinaşe, îngreunarea dezvoltării prin forţe proprii, eliminarea elitelor, îndobitocire şi programare mentală, manipulare şi distrugerea adevărului etc. Fiecare “instrument” contribuie la facilitarea/îndeplinirea SCOPULUI SUPREM al Ocultei – controlul total al populaţiei globului în vederea exploatării ei pe termen nedefinit fără ca aceasta să aibă habar ce i se întâmplă şi cine o exploatează.

Emilian, 17 sept 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

15 responses to “NU este vorba despre bani! Pentru Ocultă, banii sunt un instrument de saracire, control şi exploatare

  • Se poate deja. In Japonia mare parte din procesele de fabticatie nu mai implica oameni decat ca observatori. Nu asta-i problema. Nu de locuri de munca e nevoie ci de autosustinere si lupta contra opresiunii.

   • Corect. La cata tehnologie exista astazi, oamenii nici nu ar trebui sa munceasca prea mult. Toti sclavii care muncesc in cubicule in officeuri de otel si sticla nu produc nimic, nici mancare, nici haine, nici cuie, absolut nimic. Sunt doar sclavi tinuti ocupati temporal, ideologic si financiar. Masinile ar trebui sa munceasca pentru oameni, iar timpul ramas sa fie folosit in mod eficient pentru evolutia speciei. Dar nu e asa, guvernele se straduie sa creeze locuri de munca pentru sclavi, si se si impauneaza cu astfel de programe.

 1. – Alexei Sirbu despre jidani

  – Alexei Sirbu depre Masoni

  – Alexei Sârbu strikes again!

  “… ca sunt bolnavi la cap cum am spus, de toate bolile astea: de gripa politica, de cancer economic si de hemoroid-rosu-sangeros-marxist-leninist.”
  ;-)

  • De solutii si implementarea lor se va ocupa Elita romaneasca organizata – cei mai buni, inteligenti si patrioti romani care sa lucreze impreuna la rezolvarea problemelor Neamului Romanesc. Nu stim daca avem astazi o astfel de elita organizata.

   Intre timp avem o gramada de lucruri pe care noi oamenii obisnuiti le putem face:

   1. Apropierea de Biserica si sustinerea Bisericii, ultimul stalp de rezistenta al romanismului si probabil cel mai important. – vezi textul meu cu importanta Bisericii pentru Neamul Romanesc.

   2. Indreptarea propriului comportament – eliminarea comportamentelor daunatoare/negative/nocive si imbunatatirea/intensificarea comportamentelor pozitive, benefice noua si societatii; aici de ajutor este constientizarea patimilor/viciilor/pacatelor si eliminarea lor pe cat posibil din viata de zi cu zi pentru a deveni mai buni. Nu este vorba doar despre a fi pe placul lui Dumnezeu, ci pur si simplu prin aceste patimi/vicii/pacate oamenii sunt mai usor de controlat de catre mafie. De ajutor: un duhovnic bun, rugaciune, post, mers la Biserica etc.

   3. Cunoasterea realitatii REALE din jurul nostru, cunoasterea adevarului istoric despre tara noastra si lumea in care traim si implicit identificarea CAUZEI REALE a problemelor noastre – NU “politicienii romani cei rai si corupti” asa cum ne invata mass media mincinoasa, ci mafia internationala care ne exploateaza poporul de vreo 150 de ani. Pentru cunoasterea realitatii sunt esentiale: CITIREA BIBLIOGRAFIEI DE BAZA pusa la mine pe blog (si alte carti patriotice) si ELIMINAREA TELEVIZORULUI / ziarelor / publicatiilor mafiei din dieta zilnica. Cine se uita la TV nu are nicio sansa sa priceapa realitatea. Vezi textul cu evreii care detin presa din Romania.

   4. Dupa indreptarea propriului comportament si intelegerea adevaratei probleme cu care ne confruntam, si intelegerea ADEVARATULUI INAMIC si cum functioneaza el, AVEM SANSE sa gasim solutii pentru situatia in care ne aflam.

   • Salut, si scuze pentru raspunsul tarziu.
    In afara de partea religioasa sunt de acord cu tot ce ai scris.
    Cred ca mai putem adauga internetul la aceasta lista – aici putem gasi site-uri, bloguri, clipuri video etc.. in care (inca) se mai scriu lucruri incomode pentru putere – cum este si acest blog. Din pacate cenzurarea internetului a inceput de ceva timp si va continua sub umbrela ‘securitatii si sigurantei’ . Sa speram ca ne vom putea exprima liber in continuare fara a avea de suportat repercusiuni.

    Eu nu am televizor si urmaresc numai postul Nasul TV pe internet, sunt cateva emisiuni care spun adevaruri incomode, gen leacuri naturale, ‘secrete stiintifice’ . Patronul este roman si sper sa nu fie aservit vreunui strain, tare as fi dezamagit. Aceasta a fost televiziunea care a difuzat protestele din toamna 2013 in direct iar celelalte, neavand de ales, au trebuit sa ii urmeze exemplul. Mafiotii, ca urmare a acestui, fapt, au interzis prin lege folosirea dronei pentru filmare! (aceasta televiziune nevand care de reportaj)

    Oricum felicitari pentru blog si pentru curajul de a scrie despre aceste teme!

   • Multumesc. Nasul insa este oportunistul de serviciu, a fost sclav basist an la rand, probabil acum face jocurile (alt)cuiva. Se spun niste adevaruri ca sa capete credibilitate, dar tot mafie este acolo… Nu se spun adevarurile cele mai importante nicaieri la TV.

 2. Mihai, ai omis exact partea cea mai importanta a romanilor si anume BOR, fara ea noi nu putem gasi solutia si salvarea Neamului Romanesc. ea are o experienta de 2000 in tratarea invaziilor straine si pastrarea elementelor noastre nationale. fara credinta suntem pierduti !

 3. Chiar daca draq-ul nu pare asa de negru ( dar se pare ca suntem sortiti sa pierim ,incet dar sigur din cauza sau din cauzele noastre).Intr-adevar, banii sunt simple hartii imprimate ( si eu ma lupt cu multi din jurul meu ca sa le explic cum sta treaba…si din pacate , multi vin cu aceeasi intrebare; ce alternativa avem?). Bineinteles, ca sa cladesti ceva pornesti de la fundatie ( ca sa iei de la zero, sau sa stii ca telul tau va fi atins; adica nu va da gres inca de la primul pas), trebuie eliminat orice care nu ajuta la progresia omenirii ( sau cel putin la eliberarea ei de sub jug). Si aici , scoaterea acelor hartii din sistem ( practic , abolirea lor ), eliminarea sau scoaterea din joc a unor companii private cat si sistemul a ei financiar si anume banciile ( evident eliminarea acelor oameni care conduc asemena institutii, stiu ca suna grav dar alte solutii cam greu sa gasesti si mai ales sa-ti dea roade …sau daca ajungi sa elimini banii atunci puterea lor e nula in fata majoritatii). Practic , de acolo porneste totul ( prin banii controlezi oamenii , institutiile statului si nu in ultimul rand resursele pamantului). Bine, statul ca statul ( tot e condus de oameni cat si institutiile ei)….deci , practic daca n-ar exista sistemul de control si anume prin acele hartii ( oamenii ar fi liberi si independenti fata de bani, fata de alte entitati ; implicit fata de alti oameni).

  Iar ca rezultatul e sa fie scontat , orice care tine de domeniul inrobirii sau a propagandei de a manipula si a controla masele de oameni ( ar trebui extirpate ) si mai ales ca omenirea sa scapa definitiv de sub jug. Bine, pare utopie sau de domeniul SF ( deoarece, in primul rand…multi nu au curaj ; altii abia sunt la prima “nastere” iar unii ceea ce au invatat li se pare sfant). Majoriatea dintre noi inca credem sau avem sperante desarte ca maine sau poimaine ne va fi mai bine ( si stiu foarte bine despre ce vorbesc, oameni cu datorii la banci , cu intretineri mari si mai ales cei care traiesc intr-o saracie lucie; dar nimeni nu se prea gandeste de unde toate astea sau care sunt cauzele ei). Nimeni , nu s-a nascut inca curajos incat sa spune in gura mare ( vinovatii suntem noi, chiar daca e vinovat in proportie de 99% va spune ca la impins cel negru de la spate , chiar daca practic nu exista ci doar teorectic din constiinta lui , care la vremea aceea ii e mai nefasta). Sau , e mult mai usor sa dai vina pe cei din jurul tau ( si exemple sunt de ordinul catralionilor) cand neputinta zace in fiecare dintre noi sau supunerea ne este mai facila ( plus, mai ales daca aduce si beneficii materiale …de ce ne-am bate capul pt. ceilalti , carora destinul nu a fost mai prielnic; dar practic noi ni-l facem si nu o entitate nevazuta , mai ales…e adevarat ca in cursul vietii depinzi de ceilalti, de sistemul respectiv s.a.m.d ( deci practic, depinzi de aceleasi elemente ca si cei care au un control general ; de la josul piramidei pana la varful ei). Si lasam ocultele mondiale ( ca am vazut si eu pe multi , cand numai pomenesti de asa ceva te cred nebun ). Dar, cum pt. ei logica ( sau pt. majoritatea logica e undeva in copac intinsa ) atuncea stim una si buna ( fiecare face la fel, eu de ce sa fiu diferit ).

  Dar, daca te iei dupa o logica simpla ( chiar banala) iti dai seama ca totul se invarta in jurul baniilor ( pt. majoritatea , nici pamantul nu se mai invarta in jurul soarelui ci in jurul banilor). Mai mult , unii cred invers ca soarele se invarte in jurul pamantului iar ei se invart in jurul banilor ( ca doar mananca banii aia, adica la modul practic le digera si nu hrana provenita in natura). NU, nu trebuie sa fii plin de cinism , dar daca intri cu trei insi intr-o asemena discutie ( culmea prostiei, dupa logica lor…banii sunt de cand a aparut omenirea ; cand a aparut omul pe pamant drept ,intai la banii s-a gandit). Caci, daca te iei dupa Biblie ( si mai ales ca Iisus nu agreea asemenea oameni si mai ales banii , numindu-i talhari; bine , multi vor sari si vor spune ca talharii erau numiti numai cei care furau …iar in ziua de astazi nu acolo am ajuns, nu fura cei care pot si anume ce fura: ratele din cotet a oamenilor sau banii , le fura truda de o viata cat si viata lor propriu zisa ). Cand , ajungi sa fi inutil sistemului poti sa pieri linistit ( ca putin iti vor intinde o mana sa te ajuta si aia , doar apropiatii; dar multi de-a lungul timpului depindeau sau sistemul depinde intr-un fel sau altul de fiecare dintre noi). Ca, noi majoritatea rabdam toate porcariile lor ( unii le digeram la propiu , altii le digera din sila sau la figurat); pt. e ca mai usor sa spui ca nu ai de ales.

  NU, banii sunt cei care, unora le aduc necazuri iar altora asa zisa (fericire)…ei , sunt instrumentul principal din cauza caruia se intampla atatea nenorociri (bineinteles , si din lacomia multora dintre noi ; nu numai doar controlul). Practic, de acolo se naste lacomia, hotia, si toate faradelegile ei ( din cauza acelor hartii si a celor care permit asemenea lucruri). Din cauza ca , majoritatea inca crede ca au puterea de a controla sau a avea controlul asupra banilor ( buni economisti:) )dar de fapt nu au nici controlulasupra lor. Deoarece, ca sa ai acele hartii ( gramezi imense), intai trebuie sa oferi ceva ; ca-ti vinzi sufletul Diavoului sau ca caracterul tau e ca o flegma, e fix zero). Ci doar, tu apartii cuiva ( ca exemplu , semnezi un contract iar acolo stipuleaza ce ai de facut si pt.cat timp; bineinteles poti renunta oricand ). Dar, cat timp esti sclavul lor ( da, da practic asa se numeste cu anumite drepturi, ca doar nu suntem in evul mediu si te leaga cineva cu lanturi, fizic, ci doar iti vezi de trebuta ta daca vrei acei banutzi).

  Plus, ca constiinta ta civica nu-ti permite sa faci mare branza ( nu exista vrei sau nu vrei sa faci ceva….REPET, se poate dar iesi de sub influenta banilor , implicit sub influenta altora).Numai ca, nu-i asa ca-i mai frumos sa-i ai decat sa nu-i ai…sa fii tu acela care se rupe in figuri ( o plastelina modelata dupa cheful fiecaruia dintre stapanii tai); iar tu sa iesi in public ca salvatorul lor ( insusi, Zeul lor)…sau , ca le aduci bunastare , numai sa va supuneti LUI ( nu acolo am ajuns ).

  Articolul fiind foarte bun , putini mai gasesti in ziua de astazi sa aiba o mentalitate contrara ( de ceea ce au invatat , ceilalti si aici ii includem pe majoritatea dintre noi care inca nu s-a dezmeticit din miresmele acestei lumi ). Incredibil de reala si cu realitatile ei sumbre cat si subrede dar cu multi creduli!

  • Nu noi suntem vinovati, ci cei care ne ataca de sute de ani sa ne praduiasca si sa ne exploateze din umbra. Nu mai scrie comentarii asa lungi te rog.

 4. absolut corect si pertinent articolul. intradevar schimbarea trebuie sa vina din interiorul fiecaruia din noi. ce sa faci insa daca sublima majoritate in momentul cind inceri sa relevi adevarul te considera in cel mai fericit caz demn de o haina pe dos si o camera asigurata cu zabrele? insa eu sper ca acest neam unic al nostru , asa cum a reusit sa supravietuiasca timp de multe mii de ani pe acest areal va reusi sa treaca si peste acest hop al istoriei. oricum umanitatea in ansamblul ei este la un punct de cotitura. ce va urma? probabil…inca nu-s sigur un ultim razboi. inca nu este pus in practica pentru ca tehnologiile inventate de robi nu sunt asa de perfecte pentru scopurile ocultei. insa cind aceste tehnologii – creearea hranei, apei si supravietuirea vor putea fi efectuate prin roboti super dotati atunci sa stiti ca 90% din populatia globului va deveni balast si prin urmare va trebui eliminata.deja se lucreaza si se transpira la greu pentru acest rezultat.omg, vaccinari obligatorii, frica indusa de operatiuni steag fals, modificarea controlata a climei, etc, etc. va asigur ca in momentul in care elita conducatoare va considera ca tehnologia oferita – paradoxal tot de scalvi – este destul de matura sa le sustina propriile vieti noi vom disparea…timpul curge in acea directie, evenimentele se precipita….putem iesi din matrix? dorim?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s