Daca de maine toti oamenii… Solutia pentru Salvarea Romaniei

daca-de-maine-toti-oamenii-ar-fi-ortodocsi-ar-respecta-Cuvantul-Lui-Dumnezeu-Ortodoxia-solutia-pentru-Romania

Chiar si cel mai mare ateu sau anticrestin, daca ar analiza onest realitatea lumii in care traim, ar concluziona ca daca de maine toti oamenii ar respecta Cuvantul Lui Dumnezeu si ar aplica in viata lor Ortodoxia(singura care pastreaza nealterat Cuvantul Lui Dumnezeu), brusc de maine ar fi PACE la nivel mondial si BUNASTARE peste tot.

Bogatii ar imparti cu saracii;
Politicienii ar lucra in folosul popoarelor;
Coruptia, furtul, minciuna, inselarea, camăta, exploatarea – ar disparea;
Oamenii nu s-ar mai certa ci s-ar intelege unii cu altii;
Tehnologia ar fi folosita doar spre binele omului;
Televiziunile si presa ar opri inselarea publicului;
Scolile ar preda adevarul istoric al lumii in care traim etc etc etc.

Brusc s-ar schimba lumea intreaga, INTR-O SINGURA ZI, daca brusc de maine toti oamenii ar aplica in viata lor Ortodoxia.

Si atunci, DE CE ESTE ATAT DE ATACATA ORTODOXIA peste tot in lume? De ce este atat de atacata ortodoxia in mod premeditat si bine organizat, la noi in tara, unde poporul e ortodox? E clar ca cineva nu vrea pace pe Pamant si nici bunastare tuturor oamenilor.

Totusi sa ne uitam la ce facem noi, caci la noi sunt mai usor de schimbat lucrurile decat ce se intampla la nivel mondial.

Avem pretentii de la politicieni sa nu mai fure si sa nu mai fie “corupti”, avem pretentii de la vecinii nostri, sa fie mai intelegatori si prietenosi cu noi, avem pretentii de la rudele noastre sa fie mai iubitoare, avem pretentii de la medici sa-si ingrijeasca fiecare pacient cu atentie si dragoste, avem pretentii de la mafia internationala sa nu mai sugrume popoarele lumii si nici pe al nostru etc etc etc.

Dar noi aplicam Cuvantul Lui Dumnezeu in viata noastra? Avem pretentii de la altii sa se poarte ortodox cu noi, dar noi cat de ortodox ne purtam in viata de zi cu zi? Maine este duminica. Oare cati dintre noi mergem maine la Biserica? Oare cati aplicam si respectam invataturile ortodoxe in convietuirea cu ceilalti?

Vrem ca altii sa ne faca bine…dar noi facem?

Ne lasam pacaliti de mafioti si luam de bune falsele “solutii” aruncate de ei in mass media: Votul, Partidul x si nu y, Petitiile, Protestele, Mediatizarea problemelor la TV, Creditele, Goana dupa bani, Intrarea in Politica, Emigrarea din “tara asta de rahat” etc etc etc. Aiureli. Pacaleli. Inselari pt naivi. Nu astea sunt solutiile.

Solutia e Ortodoxia. Ortodoxia este singura care are raspuns, solutie la ORICE problema a omului pe Pamant. Lucrurile sunt clare. Ce e de facut pentru binele omului se cunoaste deja. Că noi suntem catâri si refuzam sa cercetam, aprofundam si aplicam ortodoxia in viata noastra – aici este problema.

Cei mai mari patrioti si conducatori români din istoria noastra au pretuit si aplicat ortodoxia in viata lor si in cârmuirea poporului român. Cine suntem noi astazi sa credem ca stim mai bine decat ei?

Faptul ca exista o lupta furibunda si continua a criminalilor internationali impotriva ortodoxiei ne arata ca ortodoxia este SOLUTIA.

Doamne ajuta!

Emilian, blog Ce-i cu noi?, 1 februarie 2020
http://www.ceicunoi.wordpress.com

7 responses to “Daca de maine toti oamenii… Solutia pentru Salvarea Romaniei

  1. Ortodoxia nu este soluția pentru lupta împotriva discipolilor lui Satan. Nu poți sa-i întorci obrazul lui Dracu și sa te aștepți la ceva bun. Poate ajuta in sensul calității vieții și a unei atitudini sănătoase, dar tot sub stăpânirea lui Lucifer vor rămâne oamenii iar el și discipolii lui sunt multumiți numai când văd suferința și moarte in jurul lor. Ei și-au pierdut sufletele și nu se pot bucura decât de ceva negativ. Nu exista soluție împotriva discipolilor lui Satan decât uciderea lor iar Ortodoxia nu permite asta.

    • In ideea ta ca singura solutie e uciderea fizica, biologica a discipolilor-oameni ai lui Satan, da, Ortodoxia nu te ajuta :) Dar nu aia e solutia. Nu ai nevoie sa ii ucizi. Spunea marele patriot Codreanu ca nu e nevoie sa ii omoram pe evrei si nici sa-i dam afara din tara cu forta, caci ei vor pleca singuri daca poporul roman implementeaza si traieste Ortodoxia. (nu e citat exact). Intr-un popor cu adevarat ortodox nici discipolii si nici Satan n-ar avea putere. Satan s-ar lupta la infinit desigur, prin infinite mijloace (nu doar prin alti oameni) dar discipolii ar fi mult mai putini pe aici, pentru ca pur si simplu omul rau nu poate sa actioneze si sa faca rau intr-o societate ortodoxa. Este prins si inlaturat imediat din peisaj (nu prin ucidere). Totusi, sa mergem pe varianta ta cu uciderea. Cati oameni ati gandit aceasta solutie? Daca esti doar tu care ai ajuns la concluzia asta, tine cont ca mai multe creiere intelepte care gandesc impreuna pentru gasirea unei solutii la o anumita problema au mult mai multe sanse sa gaseasca o solutie mai potrivita decat un singur creier (un singur om). Apoi, in plus, daca oamenii aia intelepti care analizeaza impreuna mai sunt si ortodocsi autentici practicanti, au mari sanse sa mai fie luminati in gandirea lor si de Harul lui Dumnezeu. Daca analiza e facuta de cineva care nu intelege si nu practica ortodoxia, sansele sa ajunga la o solutie buna sunt mici. Ortodoxia nu inseamna “sa-i intorci obrazul lui Dracu'”, din contra, Ortodoxia te invata sa lupti cu toate fortele cu Dracu’. Doar ca o lupta inteligenta. Biserica Ortodoxa Romana este in prezent cea mai mare forta din Romania de lupta cu acest Dusman secular al omenirii, vazut(discipolii de care zici tu) si nevazut(diavolul care ii conduce). Si daca ai avea cum de maine sa ii omori discipolii, mergi cu planul pana la capat. Ii stii pe discipoli? Ii stii pe toti? Stii pe cine sa lichidezi? Cine ii lichideaza? Cum faci sa nu apara maine altii ca ei? Cum faci ca popoarele imbatate de TVul mafiot sa nu te lichideze pe tine ca i-ai lichidat pe discipoli? :) etc etc etc. Nu rezolvi problema prin lichidarea fizica a discipolilor si oricum n-ai cum. Totusi faptul ca te-ai gandit la lucrurile astea arata ca-ti pasa si cauti o solutie, ceea ce e f bine. Tine aproape! Doamne, ajuta!

  2. Emilian, nu vreau sa spun nimic rau de biserica, dar daca asta ar fi fost solutia, de ce nu au reusit legionarii, care erau ultrareligiosi, sa ii distruga pe evreii care ne-au jefuit tara in perioada interbelica, au instaurat comunismul in Romania si in celelalte tari si au omorat milioane de romani in puscariile iudeo comuniste ????

    • Articolul de fata vorbeste despre ce s-ar intampla daca TOTI oamenii, adica o situatie dusa la extrem, ca sa vedem idealul. Pe vremea legionarilor nu erau deloc toti oamenii ortodocsi in adevaratul sens al cuvantului. Multe milioane de romani apropiati de legionari, da. Restul, nu. Iar in restul popoarelor si la conducerile popoarelor ce sa mai vorbim. Deci solutia pentru pacea mondiala tot asta este – ortodoxia. Dar sa fie aplicata, traita, respectata, implementata de la A la Z de sus pana jos. Nu s-a intamplat asta nici pe vremea legionarilor si nici in vremurile noastre nu putem vorbi de asa ceva. Dar macar stim ca asta ar fi idealul spre care sa tinda un popor care vrea sa traiasca bine, frumos si liber. Legionarii nu voiau sa ii distruga pe evrei. Codreanu insusi a spus ca nu e nevoie sa ii omoram/dam afara pe evrei caci vor pleca singuri daca se reuseste aplicarea ortodoxiei in Romania. Nu s-a reusit din n motive pe care nu le insiram aici. Dar jertfa lor spre acest ideal ramane exemplu de lupta pentru noi. Noi sa continuam si sa facem mai bine ca ei. Totusi duhovnici legionari precum parintele Iustin Parvu ne-au spus in ultimii ani ai vietii ca solutii lumesti nu mai exista pentru situatia acestor vremuri, si sa ne intoarcem toti la Dumnezeu, caci el va rezolva problemele daca si cum va vrea. Deci noi sa ne asiguram pe aceasta parte, fiecare dintre noi, ca suntem aproape de Biserica si Dumnezeu, ca traim ortodoxia si randuielile ortodoxe, ca respectam Cuvantul lui Dumnezeu in viata noastra. Macar sa reusim noi asta.

  3. Si culmea, acesti evrei blestemati, l-au omorat si pe Ceausescu, au jefuit iar Romania dupa lovitura de stat din “89 si chiar si pe timpul lui Ceausescu, si nu au patit nimic!!!!
    Acum ei conduc nu numai Romania dar conduc lumea, si culmea tupeului ordinar ne mai acuza si de holocaust !!!!
    Iarta-ma, poate gresesc, dar eu nu cred ca solutia este in Biserica ortodoxa, care nu a luat niciodata o pozitie oficiala impotriva agresiunii evreiesti impotriva poprului roman !!!!

    • E adevart ce spui despre crimele evreilor in Romania. Dreptatea lui Dumnezeu ii va ajunge, nu-ti face tu griji, in lumea asta sau in cealalta. Biserica Ortodoxa Romana este principalul sprijin al nostru in supravietuirea noastra ca neam, si este principalul oponent al instaurarii noii ordini mondiale evreiesti. Faptul ca tu vrei sa iasa pe fata la bataie cu evreii arata doar o naivitate a ta, nu o slabiciune a Bisericii. Lupta in zilele noastre nu se da pe fata, ci subtil, intelept pas cu pas, nu cu toporul si agresiv, eventual la televizorul evreiesc :)). Biserica are totusi o pozitie oficiala impotriva masoneriei care este instrumentul principal al evreimii de utilizare a infractorilor bastinasi pentru exploatarea bastinasilor. Biserica este cea care lupta cel mai bine si cel mai mult impotriva noii ordini mondiale evreiesti. Ca nu pune postari traduse pentru “orbi” in legatura cu asta nu inseamna ca nu face nimic. Face cel mai mult. Daca i-ar fi si poporul aproape…ce viata am trai noi românii. Dar poporul e imbatat de pornografie, jocuri,droguri,betii, circ, politica, entertainment, fast food si toate celelalte mizerii evreiesti din jurul nostru, si poporul sta departe de Biserica,pacalit fiind de evrei ca Biserica nu-i trebuie, cand de fapt Biserica e stalpul de rezistenta al neamului nostru, cam singurul care ne-a mai ramas. Nu e deloc de mirare ca este atat de atacata de evrei prin toate canalele lor.

Spune-ți părerea aici: