Rusia se pregateste sa atace SUA mutandu-si tara langa bazele militare americane (pol)

rusia vrea razboi si-a mutat tara langa bazele militare americane nato din jurul rusiei romania europa lumeMass media mincinoasă din România, deținută de străini (stăpânii Imperiului Atlantist – SUA, UE, NATO, FMI, BM etc), ne spune continuu că Rusia este MOARTEA și că trebuie să îi urâm pe ruși și pe Putin care vor cu toții să invadeze Europa, să ne cucerească, să ne exploateze și să ne distrugă și ne mai manipulează presa să mergem la război ca proștii împotriva lor ca să murim degeaba (vezi textul cu Românii NU sunt carne de tun!). Trecem peste faptul că România este exploatată și distrusă în prezent tocmai via Imperiul Atlantist, și ne întrebăm totuși dacă Rusia este atât de agresivă/pornită să atace și cucerească Europa și să înfrângă SUA, așa cum ne spun ăștia pe la TV. Haideți să analizăm hărțile frumoase de mai jos, găsite pe net și să vedem cine este de fapt agresorul/cuceritorul:

Rușii vor război…, ia uitați ce aproape și-au plasat țara de bazele militare americane…. Nerușinații!

rusia vrea razboi si-a mutat tara langa bazele militare americane nato din jurul rusiei romania europa lume

(sursa FB Pop Tarabostes Sorin)

SUPERB SAU CE? Nu că aș fi eu vreun susținător al Rusiei sau lui Putin (când ne-au vrut sincer binele străinii, vreodată în istorie?), dar…obiectiv analizând această hartă, CINE ESTE AGRESORUL? SUA+NATO sau Rusia?

Bazele militare americane/NATO în lume:

Sursă hărți:

http://www.lewrockwell.com/2014/08/mike-marion/blood-treasure-and-soul/

http://www.converge.org.nz/abc/pr37-1721.html

http://homepage.smc.edu/buckley_alan/PS7/usbases.htm

SUA nu a înconjurat cu baze militare doar Rusia, ci și Iranul (altă țară bună de cucerit și exploatat în numele „libertății”:

Sursă hărți:

http://www.rumaniamilitary.ro/sua-inconjoara-iranul-cudragoste-si-baze-militare

http://www.realitatea.net/iranul-incercuit-vezi-harta-dominatiei-militara-a-sua-in-orientul-mijlociu_900659.html

https://stefanbolocan.wordpress.com/2010/12/06/iranul-viitoarea-victima-a-luptei-in-numele-libertatii-si-democratiei/

Măcar o singură concluzie să tragem de aici: MASS MEDIA MINTE ȘI MANIPULEAZĂ! NU MAI FOLOSIȚI TELEVIZORUL – instrument perfid de distrugere mentală și ascundere a adevărului!

…….

Emilian, 26 feb 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

10 responses to “Rusia se pregateste sa atace SUA mutandu-si tara langa bazele militare americane (pol)

 1. Nu se poate spune ca rusii sunt foarte cuminti, dar in acest moment americanii atita rusia sa inceapa razboi. Toate crizele din lume sunt din cauza americanilor care este marele satan, anticristul, ei cred ca lumea nu isi da seama de minciunile lor.

  • N-a spus nimeni ca rusii (de fapt CONDUCATORII RUSIEI ca sa fim mai corecti, ca nu decide poporul rus ceva vreodata) ar fi niste sfintisori. Doar ca in conflictele astea la nivel mondial, SUA e de departe instrumentul de colonizare si exploatare folosit de stapanii din umbra ai lumii. Lumea, la modul general, NU VEDE, nu sesizeaza minciunile lor, dar… din ce in ce mai multi se trezesc, inclusiv in Romania.

 2. Asasinarea lui Nemtov s-a facut intr-un mod foarte vizibil, spectaculos, intr-un loc simbolic. NU trebuie prea multa inteligenta sa se vada ca este o operatiune publicitara, de propaganda cu scop de a induce anume mesaje si sa fie folosita in scopuri ulterioare. Cine ar avea de castigat din asasinarea lui Nemtov? In nici un caz Putin care este doar o marioneta, un amarat de excutant. Vedem ca se agita marionetele din Rusia, UE si SUA sa stimuleze un razboi pe care nu reusesc de 12 ani sa il porneasca nici in Iran nici in China, nici in alta parte. Cei de inteligenta medie si joasa ar putea hali minciuna ca Putin l-a asainat pe Nemtov sa isi faca o parere proasta despre Putin dar nu vor ajunge sa si accepte sa fie macelariti in razboi impotriva Rusiei. Cei mai inteligenti se vor opune cu siguranta.

 3. n-am sa inteleg niciodata ce cauti in casa altuia cu arma in mana???? chiar daca omul cu nevasta lui se cearta,nu justifica prezenta straina in casa,nechemata,cu arma ,care distruge tot strigand ca au venit sa faca pace!!!!! intre timp,jefuind tot ce se poate,dupa care se lauda cu reconstructia–dupa placul lor,cu toate produsele lor,indatorand acea familie pt 7 generatii,familie care avea de toate,mai putin datorii!!!!
  cam asta fac americanii oriunde in lume!!!!
  pe unde trec ei,nici iarba nu mai creste!!!!

 4. Manipulator nenorocit , nu vezi ca rusii cheltuie tot ce castiga pe arme ? . Capacitatile lor umane sunt folosite majoritar pt arme si razboi . De cre nu construiesc si ei masini performante ( tot rusu viseaza la masini occidentale ) , cati emigranti occidentali traiesc in Rusia si cati rusi traiesc in Occidentul sarac ?
  Decat supus la rusi ( care nu-s in stare sa-si gestioneze enormele bogatii naturale pt care n-au creeat nimic ca sa le aiba ) , mai bine cu occidentalii .

  • Mai usor cu cuvintele denigratoare aruncate la nimereala fara niciun argument, ca pe viitor nu-ti mai aprob comentariile. Apoi, daca tu atat ai priceput din Rusia, SUA, NWO etc inseamna ca n-ai priceput nimic si nu stau eu acum sa-ti explic. Daca iti plac americanii si occidentalii te invit sa te muti in raiul SUA sa vezi ce bine e acolo! Pa.

 5. Adevarat, rusii nu stiu sa-si gestioneze imensele bogatii pe care le au ! Mai bine cauta sa ocupe pe altii, sa-i jefuiasca ! Si, atunci, se mai mira ca nu prea ii iubeste nimeni (cu exceptia traco-iliriilor cunoscuti azi ca sarbi si bulgari, macedoneni, croati, etc., caci slavi sunt foarte putin. Poate nici 10% !!!).

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s