Nu e vorba de gaze de sist pentru energie! Prin fracturare hidraulica se doreste poluarea apei pentru a ne face si mai dependenti de sistem! (nom)

Nu e vorba de gaze de sist pentru energie fracturare hidraulica poluarea apei cu deseuri toxice chimice dependenti de sistem corporatiile doresc monopol resursa apa potabila animale agriculturaAcest text va fi înţeles mai ales de către cei care ştiu deja realitatea dură în care trăim – suntem sclavi exploataţi ai unor nemernici putred de bogaţi şi extrem de puternici şi influenţi, care conduc lumea din umbră prin marionetele lor politice de la nivel naţional, prin mega corporaţii şi prin instituţii de rang mondial şi/sau naţional (UE, NATO, FMI etc). Cine încă n-a înţeles chestia asta să citească şi să se convingă sau să trăiască în ignoranţă crezând că o să-i fie mai bine aşa.

Acum, să revenim la gazele de şist: încep să mă conving din ce în ce mai mult că problema cu gazele de şist în România NU este despre GAZE DE ŞIST, adică nu este despre ENERGIE şi obţinerea de energie din gaze de şist. Cu atât mai puţin despre obţinerea “independenţei energetice” a României aşa cum minte ca un porc nemernic sclavul stăpânilor din umbră – Ponta. Am concluzionat pentru mine deja că Gazele de şist NU sunt despre Gaze de şist! Sunt despre poluarea apei potabile (1) şi scăparea de deşeuri toxice periculoase (2).

Redau câteva pasaje relevante din acest text de pe marturism.ro, apoi un citat din profesorul Florian Colceag preluat de AICI şi o să mai adaug mai jos alte detalii relevante când le mai găsesc pe net:

Nu e despre gazele de şist, nu va inselati FRATI ROMANI !  FRATI CRESTINI, planul este de a otrăvi apa pe toată planeta, ca apoi, rezervele de apă potabilă, să aibă un preţ enorm!  Aici vorbim de lăcomie, dar mai mult de atât, e vorba despre control, pentru că dacă o grupare reuşeşte să polueze toate rezervele de apă potabilă, dar în acelaşi timp se asigură că a “privatizat” în propriul beneficiu ce rămas neotrăvit [toate izvoarele de apă curată ale naţiunilor], şi le are sub control strict prin intermediul ONG-urilor de “protecţia mediului” şi agenţiilor criminale ale ONU, atunci … acea grupare conduce TOT! Or să fie războaie pentru acces la apă dacă le vom permite aşa ceva, iar războaiele acelea vor fi devastatoare. Trebuie să ne opunem cu orice preţ, pentru că aceşti indivizi sunt psihopaţi, nu le pasă dacă ucid milioane de oameni, ba chiar ei îşi doresc asta, ca apoi, cei puţini din noi, cei care supravieţuiesc, să fie mai uşor controlabili, prin implantări de microcipuri sau tatuaje electronice vizibile sau invizibile pe mana dreapta sau pe frunte (microcipurile au ajuns la dimensiunea unui ADN, insesizabile) şi alte nenorociri tehnologice ce deja le-au pregătit!

Cât de curând va începe “războiul pentru apă“ ! În poza din link, bila albastră mai mare, este “toată apa” (oceane, calotele glaciare, gheţari, lacuri şi râuri, apa subterană şi cea din atmosferă). O sfera de cca. 860 mile în diametru. Sfera mai mică este apa dulce din subsol, lacuri, râuri şi mlaştini… Vedeţi aici:  http://www.caseyresearch.com/articles/coming-water-war.

Iata ce ne zice Parintele Mihai-Andrei Aldea, si o zice foarte bine:  ”Un regim statal care impiedica pe cetateni sa se inarmeze este un regim de ocupatie, care se impotriveste cetatenilor. In istoria lumii, orice regim liber s-a realizat prin inarmarea tuturor cetatenilor. Stefan cel Mare, Constantin cel Mare, Teodosie cel Mare, Iustinian si oricati alti mari imparati sau domnitori de-ai nostri vrem sa dam, TOŢI au inarmat populatia. Nu exista niciun stat liber in istoria lumii in care cetatenii sa nu fi fost inarmati si pregatiti de lupta. Daca o tara vrea sa fie libera, toti cetatenii cu drept de vot trebuie sa poată purta liberi arme. Concluzia corecta o poate trage oricine gandeste sanatos.”

Comisia Europeană pregăteşte de mai mulţi ani, pe uşa din dos, privatizarea resurselor de apă în toată Europa. Numai că, după privatizare, preţul apei a explodat, iar calitatea apei a scăzut. În Portugalia în urma privatizării apei, preţul ei a crescut cu 400% şi continuă să crească cu 6% în fiecare an, iar apa a devenit în unele locuri atât de proastă încât nu mai poate fi băută. Asta i-a speriat pe nemţi care au început să răscumpere acţiunile de la firmele privatizate, pentru ca autorităţile să reia controlul asupra apei, care este un bun public. La Berlin a avut loc în 2011, în urma unei petiţii a cetăţenilor, un referendum pentru desecretizarea contractului de privatizare parţială a companiei BWB, iar în Portugalia au mereu loc ample proteste de stradă. În România nu se aude nimic despre asta, pentru că presa e cenzurată şi aservită, iar guvernanţii ne trădează şi ne vând cu mare drag. Aşa că tot ce putem face este să ne ajutăm noi între noi, să dăm informaţia mai departe şi să participăm la acţiunile civice care se desfăşoară la nivel european.

Vezi detalii în articol: http://dantanasescu.ro/2013/03/18/privatizarea-apei-in-europa-i-a-speriat-pana-si-pe-nemti.html

Dacă vă uitaţi la acest documentar, vedeţi ce au făcut o serie de multinaţionale în SUA după ce au concesionat apa în unele oraşe (asta e doar ultima parte):

(descriere documentare: RAZBOIUL APEI !!! De la dependenţa completă, alimentară şi energetică, prin patentarea plantelor şi animalelor şi “privatizarea” reţelor energetice strategice, ale unei naţiuni, până la transformarea în marfă a apei, prin neglijarea intenţionată, vreme de zeci de ani, a infrastructurilor municipale de apă potabilă, am ajuns să fim complet vulnerabili, în faţa celor mai abjecţi reprezentanţi ai acestei rase damnate, cămătarii mondiali, care mai au un singur pas de făcut, până la a ne vinde şi ultimul lucru, din ceea ce Dumnezeu a dăruit tuturor: atmosfera terestră, sub pretextul poluării excesive.)

……………………………………………………………………………………………………

Si in documentarul THRIVE de mai jos, la minutul 1h.10min, se arată că unul dintre scopuri, e să deţină controlul asupra resurselor, inclusiv cele de APĂ, pentru a controla populaţia:

…………………………………………………………………………………………………..

Este o REALITATE: în România, un număr covârşitor de oameni trăiesc în condiţii de auto-suficienţă: pot, prin resurse proprii să se hrănească tot anul, să vândă produse pentru a cumpăra altele necesare, au sursă de APĂ în curte, le mai lipseşte doar să aibă şi energie gratis ca să fie complet INDEPENDENŢI de un sistem (guvern)… iar asta explică oarecum şi indiferenţa românilor la ce se întâmplă. Ei, aceasta NU MAI ESTE REALITATEA în multe state din vest! Şi atunci, te intrebi, cât de importantă este APA pentru a menţine aceste sute de mii de gospodării independente? Să ne amintim că din Ianuarie se numără câte vaci/oi, etc are fiecare, ba chiar si mp de solare din curte spre a fi impozitate! Intradevăr, nu prea pot sa controleze cât câştigă un ţăran, câte legături de ceapă şi ridichii a vândut… şi ajungi la aceeaşi concluzie, Agricultura şi Turismul (mai exact agro-turismul) au un potential URIAŞ în România, şi se pot dezvolta prin resurse proprii oamenilor, independente de stat! Ei bine, asta nu se vrea! Oamenii din România sunt mai liberi decât înţelegem noi, comparativ cu SUA, chiar UK. Această libertate poate fi luată în termen de câteva luni, prin explorări după gaze de şist! “Hopa, scuze… tocmai v-am otrăvit apa” ……

Credeţi că apa este un drept uman fundamental? Conform spuseselor lui Peter Brabeck, CEO al companiei Nestlé, apa este un aliment care ar trebui privatizat, nu un drept uman. Peter Brabeck afirmă că, de vreme ce populaţia la nivel global creşte, apa ar trebui să fie o resursă manageriată de către oamenii de afaceri.” Ce nemernic e acest personaj care pozează ca un batranel de treaba care ne vrea binele tuturor şi chiar ajuta 4,5 mil de persoane direct “dependente” de compania lui:

Sursa: http://marturisim.ro/asta-este-adevarul-gazele-de-sist-pregatesc-terenul-pentru-antihrist/

……………………………………………………………………………………………..

De văzut şi asta despre apa îmbuteliată:

…………………………………………………………………………………………………….

Florian Colceag despre gazele de şist (sursa AICI):

Atenţie cu gazele de şist – stăm pe o bombă ecologică mai mare decât se crede, miza reală a gazelor de şist – depozitarea în România a deşeurilor radioactive şi industriale toxice (din alte ţări) prin fracturare hidraulică, fapt ce va polua acviferul de adâncime (din care se alimentează şi pânza freatică şi apele supraterane), acvifer care NU SE MAI REFACE!

(Bonus tot de la Florian Colceag: România se află într-un război economic foarte dur; Chevron este un asasin economic care corupe tot ce mişcă pentru a intra şi exploata resurse la costuri minim; NATO este o forţă a răului – face crimă organizată sub haină militară (spus indirect) (emisiunea din 23 oct); hotii mai intai provoacă criza, iar dupa aceea, câştigă enorm din ea (emisiunea din 23 oct); ni se cântă prohodul iar noi trebuie să fim anesteziaţi şi să îi aplaudăm pe cei care ne cântă prohodul; nu se poate sa treci indiferent pe lângă toate relele din jur, să te laşi hipnotizat de televizor sau de telenovele sau de alte prostii (emisiunea din 4 nov) )

…………………………………………………………………………………………………….

Ivzoare de la mânăstirea Putna au fost afectate deja de fracturarea hidraulică:

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/06/20/prospectiuni-dupa-gazele-de-sist-langa-manastirea-putna-video/

……………………………………………………………………………………………………

Detalii interesante şi aici:

9 aug 2014: SCANDAL mondial împotriva privatizării apei – Nestle face un profit de 35 de miliarde de euro în fiecare an din vânzările de apă îmbuteliată la nivel mondial (adică FURĂ APA POPOARELOR – O PUNE ÎNTR-UN PLASTIC ORDINAR în care se contaminează cu ftalați și apoi O VINDE TOT CĂTRE POPOARE. Superb!)

5 ian 2014: Apă berechet în Dobrogea noastră. Nicolae Pitu, omul care a realizat majoritatea forajelor dobrogene dezleagă misterul Fluviului subteran – în Dobrogea există un important acvifer subteran (apă dulce, bună de băut, utilizabilă în agricultură, irigaţii etc); în sudul Dobrogei exista practic trei acvifere su prapuse; apa subterana e cea mai buna sursa de apa potabila, fiind cantonata intr-un mediu relativ izolat de activitatile umane; în subsolul Dobrogei se află un adevarat tezaur, poate mai valoros decat aurul – Debit enorm de apa din pamant;  Potentialul celor trei acvifere totalizeaza, asa cum precizeaza inginerul Nicolae Pitu, un debit intre 9.000 si 10.000 de litri pe secunda; S-a constatat ca aceasta apa are o vechime de 23.000 de ani; La ora actuala tara noastra are 142 de corpuri de apa subterana, dintre care 123, de mare adancime, contin apa de cea mai buna calitate; Conform datelor UNESCO, oamenii de pe intreaga planeta folosesc doar 0,63% din cantitatea totală a apelor subterane de pe planetă. Terra pastreaza astfel, ca intr-un seif, o adevarata comoara. Pentru generatiile viitoare…

http://inspatelerealitatii.wordpress.com/2013/10/18/suntem-intr-un-punct-critic-in-trecut/ 

http://www.apologeticum.ro/2013/10/otravirea-apelor-subterane-ale-romaniei-motivul-principal-al-exploatarii-gazelor-de-sist/

http://gandeste.org/general/apa-ultima-miza-a-inrobirii-noastre-2/36114

…………………………………………………………………………………………………..

RĂZBOIUL CONTRA POLUĂRII APEI PRIN FRACTURARE HIDRAULICĂ / GAZE DE ŞIST ARE LOC ACUM! Vezi Bârlad, Pungeşti, Moşna şi alte localităţi! Dacă noi stăm total indiferenţi ne va lovi crâncen când nu vom mai avea ce apă să bem!

(Update: acest articol a apărut în acest TOP: http://refresh.ro/2013/11/stiri-virale-9/)

Emilian, 18 nov 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

54 responses to “Nu e vorba de gaze de sist pentru energie! Prin fracturare hidraulica se doreste poluarea apei pentru a ne face si mai dependenti de sistem! (nom)

  1. Pingback: Rezultate consultare publica a CE privind exploatarea gazelor de sist in Europa. Raport UE – 75% dintre respondentii romani sunt FERM ÎMPOTRIVA fracturarii hidraulice. Polonia, Franta, Romania si Spania – cele mai multe opinii exprimate (eco)

  2. Pe langa poluarea apei mai sint seceta sau inundatiile care afecteaza agricultura, taierile masive de paduri si lipsa impaduririlor, folosirea iresponsabila a chimicalelor, toate executate parca la comanda sau dintr-o epidemie de nebunie duc la cresterea preturilor alimentelor (vedem bine cand mergem la piata), la otravirea lor (observam pe organismul nostru), la calitatea slaba a apei de consum si la cresterea pretului ei.
    Sint total de acord cu tine cand spui ca sint niste psihopati, foarte inteligenti . Ne lasa (pe cei dintre noi,care vrem sa vedem) sa aflam si sa fim constienti de aceste nenorociri voite si impotriva carora nu putem face mare lucru. Sufera si de un cinism dezgustator. Precum patricienii care se amuzau privind chinurile oamenilor sfasiati de animale salbatice in arena.

    • da, sunt malefici si foarte vicleni. Iar pentru viclenie e nevoie de inteligenta. Au inteligenta dar o folosesc numai si numia pentru rau, numai si numai pentru exploatarea si distrugerea oamenilor buni. Speram ca inteligenta pozitiva si constructiva va fi mai puternica si va razbi. Dar daca nici macar oamenii care pricep cum stau lucrurile astea nu ies in strada macar 20 de minute fiecare atunci cand se organizeaza miscari de protest…atunci nu prea avem nicio sansa.

  3. Trebuie noi sa facem ceva! Si trebuie organizare! Altfel noi suntem la fel de criminali prin propria indiferenta, lentoare si ignoranta!!!!

    • Da, în primul rând sa ne pese (poporul român încă n-a trecut de acest nivel). Apoi, să ne informăm. Apoi, CEL PUŢIN să ieşim în strada cand se organizează proteste pasnice si perfect democratice, cum au loc de exemplu in fiecare duminica seara in Bucuresti. Apoi…cerul este limita. Pot fi facute o gramda de lucruri, dar cu ce sa incepi exact? Si ce poti face cu putini oameni incat sa produca si un efect benefic. De cati oameni ai nevoie ca sa reusesti ceva si de unde iei oamenii. Da, e o pb de organizare. Daca am fi pe bune organizati, is mai ales MULTI, multe am putea sa facem. Dar cum sa ne organizam? Etc. Mie unu nu-mi place organizarea exclusiva pe facebook, cum se face in principiu pe pagina Uniti Salvam… (pentru ca ii scoate din calcul pe cei care nu au FB sau nu stiu sa foloseasca). Azi in Bucuresti e conferinta despre gazele de sist la Casa studentilor. Pt partea de informare e buna. Mai departe…… eu as merge la Ponta acasa in protest pasnic de 10.000 – 100.000 de oameni. Dar nu stiu nici macar unde sta el exact…

  4. Oamenii se vor trezi singuri dacă noi vom merge mai departe şi vom face tot posibilul să-i convingem şi pe alţii că spunem adevărul. Când se va atinge masa critică, atunci adevărul va fi adoptat şi de cei care acum dorm. Tot ce trebuie să facem este să nu capitulăm, chiar dacă se vor face tot felul de presiuni asupra noastră. Pe umerii nostri stă viitorul ţării pentru că de la cei ce ne conduc nu mai avem nici o speranţă că ne vor binele. Poate că trebuia să suferim mai întâi (cum spune dl. Colceag) ca să înţelegem că numai uniţi putem aduce schimbarea.

  5. Oameni buni “TREZITI_VA” ,suntem intr-un mare pericol,daca in 1989 am avut curaj sa iesim in strada impotriva unui regim care credeam ca este de neclintit,ce se intimpla cu noi suntem la hibernare,suntem anesteziati,americanii au avut curaj sa se opuna acestui genocid,francezii deasemeni,noi ce facem stam pe facebook si ne uitam la TV cum ne mint “ALESII”? HAIDETI -aveti curajul sa iesiti in strada sa protestam,caci pana acum acest drept nu ni l-au luat,dar ne inrobesc zi de zi cu” alte taxe” si tot felul de inv entiisi vad ca nu se lasa pana nu ne iau si dreptul la viata.Sanatatea au pus-o la pamant-cine are bani traieste ;cine nu -“asta e” >Nu intelegeti nu le pasa ,suntem prea multi si trebuie sa murim.M-am intrebat intr-o zi pana cind o sa mai fure,crezand ca daca au trecut atatia ani de la “Revolutie’-se vor opri intr-o zi din furat,dar nu au ajuns sa vanda si apa caci era singura resursa pe care ne-a lasat-o Dumnezeu sa putem supravetui mai mult timp fara mancare.

    • Da, suntem parca anesteziaţi, fără reactie. Dar…asta s-a plănuit şi asta s-a obţinut. Noi am stat şi am acceptat să fim distruşi mental ca popor, şi acum vin toate relele peste noi şi stăm şi ne uităm cu bale la gură…

    • Daca ti-as spune ca prin chemtrails( acele urme de la avioane care nu dispar) , se pulverizeaza si calmante, ai crede ce zic?

      • Orice e posibil. Din pacate faza cu chemtrails, desi mediatizata de multi oameni pe care ii consider de buna credinta, nu poate fi probata in niciun fel (sau n-am citit eu suficiente informatii pe acest subiect). Si de aceea, nu prea are rost sa o aduci intr-o discuţie cu un om netrezit, pentru ca va zice ca esti nebun. :) Eu am auzit de chemtrails si probabil ca se folosesc si in RO, cine stie, dar e bine sa discutam subiecte dastea “neclare” doar intre noi, cei care intelegem cat de cat cu ce avem de/a face. Pentru restu…astfel de subiecte trebe evitate – sunt suficiente motive CLARE, CONCRETE care ar trebui sa-i faca sa se indigneze si sa se trezeasca la realitate…

  6. Am sa ma bag si eu in seama ptr ca vad ca desi oamenii militeaza ptr a-si recupera tara/planeta, nu reusesc sa se trezeasca pe deplin, de aceea recomand si articolele lui Emilian despre manipulare si indobitocire. Deci ca sa n-o lungesc aiurea exista si alte metode decit protestul in strada, sint si mai subtile si mai eficiente, mai ales ca asta pot face absolut toti si nu pot fi trasi la raspundere sau amendati. numai ca presupune inainte de orice sa realizezi despre ce e vorba, sa nu mai traiesti sub umbrela nepasarii! Asadar in problema apei raspunsul e simplu, nu mai beti apa la sticla decit atunci cind este strict necesar, de ex cind ati ramas fara apa pe drum, desi puteti cumpara altceva (chiar daca mai toxic, ex cola, macar nu le acordati credit doar ptr apa). Apoi puteti fiecare din voi sa va luati in propria sticla apa de acasa, fiindca daca va ginditi ca veti cara o sticla, la fel o veti cara si pe cea pe care o cumparati, iar daca procedati gresit si beti toata apa odata, atunci oricum vi se va face sete mai repede si veti avea nevoie sa mergeti si la toaleta. Daca insa echilibrati consumul de apa cu gradul de pierdere al apei din organism prin transpiratie va fi perfect! Fiecare din situatii are metode proprii de combatere, de ex daca un sef incearca sa impuna idei aberante poate fi combatut, de aici daca extrapolam, si la politicieni se pot aplica aceleasi metode, cum îi vedeti pe strada huiduiti-i, macar sa se teama de noi, sa iasa pe strada pe ascuns. Nu mai fiti atenti la ce spun, nu-i mai bagati in seama, daca fac o prostie loviti-i cu mailuri, telefoane, facebook, orice metoda disponibila. Injurati-i, jigniti-i, nu le dati credit niciodata. Exista atitea metode incit numai imaginatia noastra este limita, razboiul purtat impotriva noastra nu poate fi luptat doar cu speranta in divinitate sau asteptind de la altii, nu mai asteptati liderii salvatori, faceti-va propriile grupuri, actionati impreuna. Protestele sint doar recunoasterea incapacitatii noastre de a reactiona ptr ca ne-am lasat indobitociti si am devenit pasivi. Iar protestele nu sint eficiente decit la un anumit numar de participanti, asa ca in caz contrar nu fac decit sa va ofere pe tava autoritatilor, sa va atraga neplaceri si sa va oboseasca, iar rezultatele sint aproape nule. Exista pe net niste filmulete interesante, de ex cum sa pornesti o revolutie, exista idei nenumarate, iar dovada cea mai buna ca incepeti sa existati e sa cautati pe cont propriu, nu mai asteptati mereu linkuri si dovezi de la altii, mai faceti si efort personal, numai asa veti evolua! In felul asta veti afla mult mai mult decit daca luati doar un link si vedeti ce-i acolo!

    • Multumesc pt recomandarile facute. De mentionat ca protestul de strada nu inseamna obligatoriu tragere la raspundere si amendare a protestatarilor – de ex eu am participat la zeci de proteste in ultimii 2 ani si nu am primit nicio amenda si n-am avut nicio problema. Pentru ca sunt demonstratii pasnice si perfect democratice. Daca au loc abuzuri, actionezi in instanta procesul verbal si castigi. Ai sprijin juridic de la oameni care au mai protestat si au mai facut asta. Povestesc chestiile astea ca sa nu le mai fie FRICA oamenilor sa iasa in strada. Frica este una dintre metodele prin care ne tin drept sclavi. Mai ales cand sunt multi oameni (de la 500 in sus e suficient) jandarmii nu se baga sa legitimeze si sa dea amenzi. Doar cand prind pe vreunu singur sau in grupuri mici. DECI ESTE OKAY FRATILOR, SA NU VA FIE FRICA SA IESITI IN STRADA LA PROTESTE PASNICE DEMOCRATICE!

      Legat de apa – eu inca nu am o certitudine, la mine in Bucuresti, care apa e mai buna – aia de la robinet sau aia imbuteliata. Am inteles ca Bucovina si Borsec ar fi mai ok, iar apa de la robinet as bea-o incontinuu, dar teoretic are metale grele si chimicale – cine stie in comparatie care sunt mai bune? pentru ca te costa sa faci teste de apa… Ideala e situatia cu filtre smechere la apa de la robinet, dar tot nu cred ca poti opri toata “poluarea”…

      Pt reactie la politicieni pe strada, da, asa este, trebuie huiduiti peste tot. Dar oamenilor le este frica. Si eu am fost reticent cand l-am vazut pe Nastase la Gaudeamus weekendul trecut. Ar fi trebuit sa-i zic de @sanatate@ cateva, dar n-am facut-o… Partea cu trimis mailuri si bombardati e una din metodele non/violente prin care se rastoarna un sistem, descrise de Gene Sharp aici:

      198 metode de lupta non violenta pt democratie și normalitate (Gene Sharp) (pol18)

      Sunt bune doar daca sunt organizate si fac chestia asta MULTI OAMENI TOTI ODATA.

      Despre speranta in divinitate am povestit si eu aici:

      Mesaj pentru oamenii romani religiosi credinciosi ortodocsi: TREZIREA DIN “DOAR RUGĂCIUNE”! (bis10)

      Ai dreptate in privinta informarii pe cont propriu – e de baza. De la un anumit nivel de informare incepi sa intelegi lucrurile si cum functioneaza lumea in realitate. Abia dupa ce ai un minim bagaj de informatii incepi sa vezi LAGARUL invizibil in care suntem tinuti. Si apoi…REACTIA!

  7. Sunt ingrozita de ceea ce am aflat aici.
    Nu credeam ca se poate merge asa departe cu planurile diabolice de distrugere a Romaniei si de exterminare a romanilor. Totul se face peste noapte, aparent pasnic, prin legi antiromanesti, prin regionalizare, prin vanzarea /concesionarea aproape gratuita a bogatiilor si proprietatilor noastre, prin otravirea apei si a pamantului. Deci, totul se face numai in favoarea criminalilor si dusmanilor romanilor si Romaniei.
    Dar, daca nu ne miscam foarte repede, nu o sa mai avem ce salva, nu vom mai avea o tara de aparat, Romania nu va mai exista!
    Romania este deja concesionata cca.70%, se vand pe nimic,oricui si oricat, toate pamanturile si resursele strategice.
    Se vinde rapid ce a mai ramas din Ardeal, iar acum se face cadou Ungariei ceea ce a mai ramas dupa retrocedarile ilegale facute pana acum in Transilvania.
    Cine a mai pomenit o asa batjocura? Proprii nostri guvernanti, cu un total dispret si iresponsabilitate nationala, ne vand pamantul, ne distrug identitatea si istoria, ne transforma in sclavii criminalilor si noilor invadatori.
    Trebuie rapid condamnati si inlaturati acesti conducatori, politicieni si guvernanti tradatori si mafioti, trebuie date urgent legi de protectie si de salvare a Romaniei, a pamantului si a proprietatilor noastre!!!
    Cum este posibil sa se permita in UE si in Romania aceste actiuni antiromanesti, antidemocratice si total criminale?
    NU mai avem stat national, nu mai avem justitie, nu mai avem dreptate si deci ce sa mai vorbim de stat de drept.
    Ce facem acum? Chiar cedam ARDEALUL UNGARIEI?
    Cine ne poate ajuta, acum, rapid, pana nu se pierde totul? Acum, aici, in ROMANIA se pune problema existentei noastre, e vorba de viata si de moarte, nu-i guma!
    S.O.S. catre (UE, SUA…oare are sens?), deci catre toti oamenii de buna credinta din guvern, parlament, magistratura, academie, biserica, institutii si organisme de stat sau neguvernamentale, etc si catre romanii de pretutindeni.
    Sa ne salvam tara si neamul, sa lasam micile probleme personale!
    Desteapta-te romane!

    • E foarte bine ca vrei sa te implici. Deocamdata, cel mai sensibil punct din Romania pe gaze de sist este Pungestiul, unde are loc o reala Rezistenta a localnicilor. Ei au nevoie de sustinere juridica (daca stii avocati, convinge-i sa se implice) si de donatii bani/obiecte/mancare. Detalii pe facebook REZISTENTA PUNGESTI. si SUSTINETI LUPTA ANTI FRACTURARE DONATII BANI SI OBIECTE. APOI, IESI IN STRADA atunci cand se organizeaza proteste si stai permanent informat pe aceste subiecte RELEVANTE pentru bunastarea TUTUROR ROMANILOR. Povesteste si altora despre ce e vorba, sa priceapa si ei miza gazelor de sist si sa se opuna. Sa iasa si ei in strada juma de ora, ca nu mor. etc. Apoi, cand va veni o miscare civica, o initiativa politica de buna credinta, sa o sustinem. inscrie-te cu adresa de mail prin optiunea Follow in stanga si o sa primesti automat pe mail ultimele postari de pe acest blog. Ma poti ajuta si in Campania 1 leu. http://www.campania1leu.wordpress.com – un nou sistem de solidaritate intre oameni buni, care este la inceput de drum si care se poate dezvolta doar cu ajutorul altor oameni buni. Spor!

  8. Desi omenirea o duce cel mai bine(mare parte , ma rog ) si are conditile de trai cele mai bune din toate timpurile tot va vaitati si nu va convine.Avem drepturi si libertati de care nicinul dintre inaintasii nostri nu s-au bucurat .Cine ar trebuii sa conduca lumea ? Comunistii?Nazistii? vreti imperialism?regalitate?De ce credeti ca au murit atatia oameni in atatea razboaie?Asta e viata, cineva trebuie sa conduca.

  9. O sa consider ca nu ti-a placut istoria si din acest motiv te consideri un sclav (urat cuvant si nepotrivit).Lucrurile trebuiesc privite mai in ansamblu si nu din perspectiva pe care o prezinti tu aici.Manipularea a existat dintotdeauna si majoritatea nici macar nu o constientiza.Acum poti face asta si putem actiona impotriva ei.Dar pana la a declara ca suntem sclavi e cale lunga.

      • Desi m-ai jignit , eu o sa consider ca nu ai suficienta experienta de viata si iti iei informatiile numai din media (asa cum m-ai acuzat pe mine mai sus ). Trebuie sa fi constient ca la nivelul actual de civilizatie s-a ajuns tocmai prin expolatarea resurselor minerale cu toate dezavantajele implicite.Aproape tot ce atingi si confortul in care traiesti si posibil insusi existenta ta o datorezi acestui fapt(ma repet, ca sa intelegi afirmatia mea trebuie sa te mai documentezi). Bineinteles ca sunt dezavantaje dar nu ne putem intoarce asa cum a spus cineva mai sus la soba pe lemne etc… Corporatiile au aparut pentru ca asta este natura umana, fie ca vrei tu sau eu sau oricine altcineva, sunt echivalentul imperiilor de altadata cand o mana de oameni conduceau toata lumea.Insa eu vreau sa spun ca diferenta intre nivelul nostru de trai si cel de atunci este enorma .

      • Da, corporatiile sunt instrumente de exploatare ale imperiului mondial din umbră care exista astazi. Pe vremuri imperiile le vedeai, aveau granite, erau clare, stiai cine este cotropitorul/exploatatorul/dusmanul foarte clar. ACUM NU, acum totul se comandă din umbră, de către oameni pe care nu ii cunosti, dar cu instrumente si mecanisme vizibile.

        Cand tu te bucuri de bunastarea de care pomenesti ca o avem acum, eu ma intristez ca suntem cu totii sclavi muncitori moderni ca sa avem acea FALSA bunăstare materială. Dacă bestiile care conduc planeta ar permite aparitia energiei libere (cauta ”energia gina” pe acest blog), pentru populatii, n-ar mai fi nevoie de NICIO RESURSA MINERALA și implicit nici distrugerea mediului si poluare din această cauză iar bunăstarea omenirii ar creste imediat. Evolutia tehnologica este in firea umană, nu este datorata criminalilor din varful imperiilor deloc. NU DEPINDEM DE EI! DIN CONTRĂ, EI NE ȚIN PE LOC ȘI NE FAC RĂU! Oamenii trebuie doar lasati sa se dezvolte, sa functioneze in mod natural, si ei vor functiona foarte bine in armonie. Dar in prezent SUNTEM TINUTI PE POST DE SCLAVI EXPLOATATI. Doar ca nu este atat de vizibil acest lucru. Pentru cine vrea sa priceapa treaba asta sunt texte pe acest blog.

        Soba pe lemne iti ofera INDEPENDENTA. Esti la tara, ai un petic de padure si o soba pe lemne (preferabil soba racheta – ultra eficienta), atunci iti poti asigura CALDURA pe cont propriu, INDEPENDENT, FARA SA DEPINZI DE NIMENI. Tu insa, care te bucuri la incalzire centralizata sau mai stiu eu ce inovatie tehnologică, DEPINZI DE GAZE/CURENT ELECTRIC, pe care NU TI LE PRODUCI TU, ci ITI SUNT OFERITE DE CINEVA, LA UN PRET PE CARE NU IL STABILESTI TU, CI ACEL CINEVA. ESTI DEPENDENT și consumator CAPTIV! Daca acel cineva nu mai vrea sa iti ofere gaze/curent, tu mori de frig. Ăla cu sobă însă, e boier și-l doare la bașcă de ce decid criminalii internationali care au monopol pe energie, petrol, gaze etc.

        Corporatiile NU au aparut din natura umană, corporatiile au aparut din natura infractorilor criminali care sunt la conducerea lumii.

        ”Diferenta intre nivelul nostru de trai si cel de atunci este enorma” – de ce te uiti doar la tine/familia ta/cunoscutii tai? Uită-te la omenire să vezi nivelul de trai al prezentului. Este sărăcie crasă. Chiar si in ograda noastra Romania poti vedea saracia. Chiar si in ograda noastra Romania poti vedea ca ROMANII, ca popor, O DUC MAI PROST decât acum 30 de ani, în comunism.

        Pe lumea asta totul pleaca de la ce vrei: dacă vrei sa-ti fie tie bine, sa ai gadgeturi, tehnologie, mancare exotică etc în schimbul libertatii reale și adevăratei bunăstari, CARE POATE FI OBTINUTA daca suntem lasati, atunci sa fii sanatos! Tu ai ce-ti doresti! Suntem insa altii care vrem ca omenirea sa fie libera si bunastarea reală (nu cea falsă de azi) sa ii atinga PE TOTI OAMENII (sau cat mai multi), fara ca popoarele sa fie folosite ca sclavi muncitori, pe spinarea carora se lăfăie criminalii din umbră. Citeste macar textul urmator:

        Sclavia moderna – VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guvernelor, institutiilor, corporatiilor multinationale. Guvernul mondial din umbra (nom29)

      • Energia despre care vorbesti ca fiind gratuita nu este deloc gratuita.Tu te gandesti la consumul casnic insa cea mai mare parte a energiei este consumata pentru a produce lucruri pe care le folosesti .Pana si soba ”racheta” de care pomenesti este facuta cu ajutorul acestei energii de care discutam.Energia din combustibili fosili nu poate fi inlocuita cu una cu doua, uita-te la energia nucleara de ex sau solara etc.Pentru a produce aceste echipamente se consuma de multe ori mai multa energie decat produc ele toata durata de viata…..nu e asa simplu cum pare..Cat despre ideea de a sta la casa pe un petic de pamant mi se pare fabulatie .Gandeste-te cine decide unde ,ce si cat pamant sa ia fiecare, gandeste-te la zonele unde pamantul nu rodeste ca in Romania…Deja suntem prea multi pentru ca aceasta posibilitate sa poata fi luata in calcul macar, chiar daca toata lumea ar avea cele mai bune intentii …ceea ce nu e cazul.E frumoasa lumea de care vorbesti insa ma tem ca exista doar in cartile despre martorii lui Iehova…Si crede-ma ca am rate si sunt unul din cei pe care ii descrii tu ca sclavi. Insa consider ca trebuie sa fim obiectivi si sa cunoastem cu adevarat ce se poate face si ce nu . Odata ce iti cunosti pozitia realizezi ce poti schimba si ce nu. Eu unul sunt pesimist privind evolutia romanilor in urmatorii 20-30 de ani, cel putin pana la dispartitia generatiei mele si a celei dinaintea mea si imi pare sincer rau ca am ajuns la concluzia asta, insa avem un caracter mult prea docil si idobitocit pentru a putea face diferenta.Probabil trebuie sa ajungem jos de tot pentru a se forma o noua generatie de intelectuali care sa controleze viata politica.Poate ca e nevoie de o noua revolutie.Una adevarata.

      • Dude, ti-am dat exemplul cu soba ca sa subliniez treaba cu dependenta/independenta, nu ca propunere SOLUTIE pentru intreaga omenire! Legat de energie pentru omenire, citeste textul cu energia gina:

        Ce avantaje si implicatii ar aduce Energia GINA – gratuita, infinita, nepoluanta, accesibila oricui? Bunastare pentru omenire sau haos “natural” / impus? (eco80)

        Suntem CU TOTII sclavi, nu doar tu sau doar eu. Singurii care nu sunt sclavi sunt cei care gestioneaza de la varf Sistemul. Chiar si patronii sunt sclavi. Am explicat in textul recomandat cu sclavia moderna. E corect, trebuie sa analizezi ce se poate face ÎN CONDITIILE DATE, si intr-adevar, romanii nu promit nimic iesit din comun, dar…nu se stie niciodata. Eu nu sunt asa pesimist. Abia au inceput miscarile de strada REALE, nepatronate politic, in sept 2013. Suntem la inceput cu constientizarea adevarului. Cand adevarul va fi cunoscut (ca suntem toti sabotati, exploatati si folositi ca sclavi), lumea se va schimba. Caracterul docil pleaca din bunatatea nativa a romanilor care spun in sinea lor ”treaca de la mine”. E o calitate ca om, dar ne sapa in acelasi timp mormantul ca popor. Poate e nevoie de o noua revolutie. Sau poate e nevoie sa apara NOI forte, de BUNA CREDINTA, pe care sa le sustinem si care sa ajunga la putere. Lucru care nu e chiar imposibil, insa fiecare trebuie sa se implice, atat cat poate, pentru a sustine o astfel de posibila miscare.

  10. Niste nebuni vor sa implineasca apocalipsa. Dar ei nu stiu ca e imposibil. Daca ne dispare apa e grav. Foarte grav. La noi ii Maramures s-a gasit arsen in apa fantanilor. Aici panza freatica e poluata, Pe raza jdetului avem nu stiu cate lacuri de cianuri , iazuri de decantare si halde de steril provenite de la exploatarile miniere din perioada comunista.
    Sa-ti fie poluata apa si aerul e groaznic. Doar ca sa va dati seama la Baia Mare toti oamenii au probleme cu tensiunea majoritatea hipotensivi, se simt ametiti, somnorosi nu au putere de munca de concentrare, ii dor capu si ochii pe majoritatea fara nici un motiv. Si cum sa te bucuri de viata cand tu nu ai energie nici sa te misti? Rosii otravite, carne otravita pai normal ca esti o leguma. Haine otravite etc.
    Eu recomand “Noua carte neagra a firmelor de marca” http://www.elefant.ro/carti/business-economie/economie/noua-carte-neagra-a-firmelor-de-marca-intrigile-concernelor-internationale-59008.html pentru cei care nu au citit-o acolo spune tot despre cum polueaza marile multicorporatii si cum au angajati care lucreaza pentru ele in conditii de sclavie pentru mai putin de 1$/zi. Vorbeste despre Adidas, Coca Cola, Nestle a carui dulciuri le avem in magazine, mafia metalelor rare din Africa etc. Am citi cartea acum 3 ani si am aflat enorm de multe lucruri. Merita efortul de a o avea in casa si citi.
    Romania trebuie sa iasa afara din UE. Trebuie sa boicotam alegerile parlamentare de anul viitor.

    • Da, si eu mi-as dori sa iasa din UE. Dar daca ar iesi MAINE, cu conducatorii sclavi pe care ii avem, ne-ar fi mai rau. Pentru ca ar face de asa natura sa mearga lucrurile si mai prost, ca sa poata sa spune UITE, fara UE nu va descurcati. Daca insa am avea un guvern patriot, lucrurile ar sta altfel. Da, multinationalele sunt instrumente de exploatare, fara jena fata de mediu si om. E simplu. Iar noi, prin cumparaturile din supermarket LE SUSTINEM ACTIVITATEA… Poluarea de pe vremea lui Ceasca va fi mic copil pe langa ce vor face criminalii astia astazi, daca ii lasam. Ceausescu a renuntat la gazele de sist cand a inteles ca exista riscul sa polueze apa. Bestiile astea de azi EXACT ASTA VOR: sa ne rupa accesul la apa potabila ieftina si de calitate, ca sa fim dependenti de multinationalele lor care sa NE VANDA TOT.

  11. suntem multi dintre noi care am participa cu mare drag la proteste insa ne impidica situatia financiara

    • Fiecare face ce poate. Eu nu am criticat niciodata oamenii ca de ce nu vin din orasele / localitatile mici la protestele din marile orase. Fiecare sa participe la protestele organizate in localitatea lui. Daca nu se organizeaza, organizeaza tu! Daca insa esti dintr-un oras mare, nu te costa nimic sa vii pana in centru si sa stai juma de ora la un protest pasnic de strada, daca nu ai altceva urgent/presant/vital de facut… Fiecare sa faca ce poate. Daca nu se poate prin participare fizica la protest, macar ajuta in alt mod – mediatizarea protestelor – pe net, prin afise/flyere pe strada, informare pe alti oameni privind adevarul etc.

  12. prima resursa care va dispare este apa potabila. chiar inaintea petrolului…! aceste concluzii sunt din surse americane, asa ca baietii stiu ce fac…

    • Petrolul se regenereaza in timpi istorici (adica in luni, ani si zeci de ani), nu in timpi geologici cum am fost gresit invatati in scoala. Asta inseamna ca o sa mai asteptam mult si bine pana sa scapam de petrol, daca nu eliminam monopolul pe aceasta resursa POLUANTA a celor care conduc lumea din umbra. Apa potabila va disparea doar daca permitem criminalilor care conduc lumea sa o distruga. Daca o gestionam ca lumea, apa este o resursa care poate sustine viata a si mai multe miliarde de oameni decat suntem acum pe pamant…

  13. Exact ………numai uniti putem însemna ceva in fata celor INTANGIBILI ….
    Am o întrebare……vede cineva ca ” numai PSD – ul conduce din ‘ 89 tara “?
    Daca noi nu ne cerem drepturile , nimeni nu ne le va da…..

    • Ai dreptate, daca noi nu luptam pentru binele nostru, nimeni nu o sa ne ofere binele pe tava. Dar atentie, PSD este NIMENI. Romania este condusa din 89 de aceiasi oameni, INSTRUMENTE in mana strainilor care conduc si distrug Romania. Ca fac parte dintr-un partid sau altul este irelevant.

Spune-ți părerea aici: