Viata sanatoasa partea 3 – Informatii complete despre tratarea cancerului in mod natural, non toxic, eficient, ieftin, rapid – doar pentru cei care vor sa traiasca (s44)

tratamente anti cancer eficiente non toxice demonstrate confirmate stiintific viata sanatoasa informatii complete tratarea cancerului in mod natural, ieftin, rapid - doar pentru cei care vor sa traiasca multAceasta este partea a 3-a din seria “Viaţă sănătoasă”. Citiţi AICI partea 1 (de ce depinde sănătatea umană) şi AICI partea 2 (listă tratamente anti-cancer).

Motto: Un bolnav de cancer care vrea să se vindece şi ştie ce şi cum să facă are toate şansele de vindecare totală!

Cancerul este un subiect dur pentru că afectează foarte mulţi oameni şi pentru că în jurul cancerului şi în jurul suferinţei oamenilor care sunt bolnavi de cancer, se învârt afaceri de miliarde de dolari anual. Industria medicală şi cea farmaceutică sunt în cumetrie cu guvernele corupte ale statelor lumii şi cu medicii corupţi şi ignoranţi pentru a promova la nivel public ideea că singura modalitate de luptă împotriva cancerului este otrava toxică numită CHIMIOTERAPIE şi că oricum, chiar şi aşa, nu prea poţi scăpa de cancer şi eşti sortit MORŢII. Pentru informaţii complete despre tratarea cancerului în mod natural, non toxic, eficient, ieftin şi rapid – doar pentru cei care vor să trăiască şi să aibă o viaţă sănătoasă, citiţi detalii în continuare:

Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor reacţiona ceva de genul “Hai domne’, acuma totul este o conspiraţie pentru tine”, o să subliniez faptul că DA, MAI ALES ÎN PRIVINŢA CANCERULUI, EXISTĂ O CONSPIRAŢIE LA NIVEL MONDIAL. Nu crezi, CITEŞTE şi află! Nu citeşti – eşti ignorant! De fapt, este vorba despre o mare AFACERE. Totul este despre bani, dar nu doar despre bani. Scopul “afacerii” este împărţit în două chestii mari şi late: 1. Cei care conduc lumea (prin companiile lor farmaceutice şi medicale) VOR SĂ FACĂ O GRĂMADĂ DE BANI (şi reuşesc) pe suferinţa bolnavilor de cancer şi 2. Cancerul este o metodă eficientă de reducere a populaţiei umane (deci de îndeplinire a unuia dintre planurile NOM – Noua Ordine Mondială, prin care se încearcă reducerea numerică a populaţiei umane de pe glob, pentru un CONTROL TOTAL MAI FACIL).

Cam asta este, foarte pe scurt, ce se întâmplă în jurul nostru legat de cancer (şi multe alte boli) AS WE SPEAK (adică ACUM). Cei care nu sunt convinşi de afacerile murdare, mârşave şi chiar diabolice ale industriei medicale şi farmaceutice, şi de planurile Noii Ordini Mondiale, tot ce au de făcut este să citească. (sigur că nu vor citi – e mai simplu să zică “ah, e doar o altă teorie cretină a conspiraţiei, să o ignorăm!” PERFECT!)

DETALII DESPRE INEFICIENŢA ŞI PERICULOZITATEA TRATAMENTELOR CONVENŢIONALE ANTI CANCER CITIŢI AICI (CLICK!). (Inclusiv citate din persoane care au luat deja premiul NOBEL)

Update 12 ian 2014: Avertismentul Prof. Dr, chirurg Teofil Lung (Cluj) despre chimio si cobaltoterapie (radioterapie) în tratarea cancerului – Cu peste 35 ani experienta in chirurgie, specializat in operatii complexe a tumorilor la cap, doctorul avertizeaza , conform experientei sale si cazurilor tratate, referitor la pericolul reprezentat de chimioterapie si cobaltoterapie (radioterapie). Dl doctor vorbeste despre afacerea de sute de miliarde de dolari cu medicamente care exista la nivel planetar si de presiunile existente asupra doctorilor si a ministerelor de a promova aceste medicamente chimio si echipamente radio. (…) Timp de peste 35 ani a văzut cum vin pacientii la dumnealui cu complicatii extreme si tumori crescute si extinse (la coloana, oase, fata) dupa ce au urmat chimio si radioterapie  si se intreaba(retoric) unde sunt acele cazuri in care chimio/radio au avut rezultate:

……………………………………………………………………………………………………..

Din fericire însă, CANCERUL ESTE TRATABIL. Tot ce au de făcut bolnavii de cancer este să se informeze, să citească şi să se vindece!

Din păcate însă, în acest proces de informare – vindecare a cancerului, apar nişte piedici:

1. Oamenii au prea mare încredere în “autoritate”. În cazul nostru… este vorba de doctori. “Dacă doctoru’ a zis să iau asta şi să fac asta, înseamnă că ăsta e cel mai bun tratament!” GREŞITĂ ABORDARE! Atunci când vorbim de doctori români care vorbesc despre cancer, avem 2 probleme: 1. unii doctori sunt corupţi – mână în mână cu companiile farmaceutice care îi răsplătesc gras pentru a NU oferi oamenilor sfaturile corecte împotriva cancerului, şi 2. alţi doctori sunt cei care pur şi simplu NU ştiu faptul că boala cancer poate fi tratată FĂRĂ OTRAVĂ DE CHIMIOTERAPIE, aşa că recomandă oamenilor drumul către moarte – CHIMIOTERAPIA. Aici avem de-a face cu doctori “educaţi” în spiritul medicinii clasice, educaţi în spiritul credinţei că singura şansă împotriva cancerului este otrava de CHIMIOTERAPIE, avem de-a face cu doctori plătiţi cu un salariu de MIZERIE, avem de-a face cu doctori perfect NEMOTIVAŢI să facă o treabă bună, avem de-a face cu doctori care lucrează în condiţii IMPROPRII, avem de-a face cu doctori FĂRĂ CHEF ŞI TIMP să se documenteze despre ULTIMELE NOUTĂŢI ÎN PRIVINŢA CANCERULUI. Întrebaţi-vă singuri: Ce presupune să ştii ultimele noutăţi în domeniul medicinei? Păi vă ajut eu: presupune să dedici din timpul şi energia ochilor tăi să CAUŢI INFORMAŢIE şi SĂ CITEŞTI STUDII / CERCETĂRI / REVISTE DE SPECIALITATE ETC (apropo> revistele te costă şi bani, bani pe care doctorii nu-i au de dat pe aşa ceva). Deci singurii doctori care ştiu “adevărul despre cancer” sunt cei care NU se bazează DOAR pe lucrurile învăţate în facultatea de medicină, CI CAUTĂ SĂ SE AUTO-EDUCE CONTINUU. Acu’ întrebaţi-vă al doilea lucru: CÂŢI DOCTORI FAC CHESTIA ASTA ÎN ROMÂNIA? Câţi au chef, timp, energie, bani să se informeze continuu privind “adevărul despre cancer”? Părerea mea este că PUŢINI. Şi-atunci… DE CE AI AVEA ÎNCREDERE ORBEŞTE ÎN DOCTORUL NEINFORMAT CARE ÎŢI RECOMANDĂ OTRAVĂ DE CHIMIOTERAPIE, CÂND TE POŢI INFORMA CHIAR TU, PRIVIND ADEVĂRUL DESPRE CANCER, PE INTERNET?

2. O altă problemă este faptul că foarte mulţi oameni bolnavi de cancer SE RESEMNEAZĂ cu ideea că vor muri şi se pun pe aşteptat să moară. În parte pentru că nu ştiu/nu realizează că se pot vindeca, în parte pentru că au încredere orbească în doctori, în parte pentru că NU SUNT ÎN STARE SĂ MIŞTE NICI MĂCAR UN BĂŢ PENTRU A-ŞI SALVA PROPRIA VIAŢĂ etc. Tot ce ar avea de făcut ar fi să citească despre CUM să scape de cancer şi să respecte nişte diete şi tratamente naturiste anti cancer. Deşi NU ESTE FOARTE GREU, bolnavii de cancer refuză încă de la început să facă ceva pentru a se salva. Bineînţeles că nu toţi. La marea majoritate NU AJUNGE INFORMAŢIA CĂ SE POT VINDECA DE CANCER FĂRĂ CHIMIOTERAPIE şi că, de fapt, chimioterapia este o OTRAVĂ. Excepţiile sunt bolnavii de cancer care află cum se pot vindeca şi care aplică tratamentele naturiste. Aceştia sunt “norocoşii” care vor scăpa cu viaţă, în timp ce restul, marea masă de bolnavi de cancer, vor muri în chinuri.

De fapt problema este o combinaţie nefericită (chiar tragică, pentru că duce la tragedii, adică la moartea unor MULŢI oameni): oamenii bolnavi de cancer HABAR N-AU NIMIC DESPRE CANCER, sunt diagnosticaţi cu cancer de “medicina clasică”, au încredere orbească în autoritate (adică în doctori – care nici ei nu prea au habar despre cancer), “autoritate” care le spune că trebuie să înceapă să ia otravă de chimioterapie ca să nu moară azi (dar vor muri “mâine”), bolnavii se resemnează, nu caută mai multe informaţii (nu au timp sau chef – mare greşeală), nu au acces la informaţii complete (nu au acces la internet), nu au rude-prieteni care să caute informaţia pentru ei şi să le dea adevăratele tratamente, acceptă otrava toxică numită CHIMIOTERAPIE şi MOR.

Despre INEFICIENŢA chimioterapiei şi efectele ei NEGATIVE asupra organismului sunt studii pe internet. Despre MIILE de tratamente alternative mult mai eficiente există de asemenea INFORMAŢIE pe internet. Dar… grămada mare de informaţie descurajează. Şi oamenii N-AR CITI nici dacă îi baţi cu parul…

Este incredibil cum oamenii, chiar dacă este VIAŢA LOR ÎN JOC, LA PROPRIU, nu fac tot posibilul să se salveze! Este incredibil cât de distruşi mental suntem…

Pentru a veni în întâmpinarea celor care caută tratamente alternative anti – cancer, am colecţionat o serie de informaţii de pe net şi am făcut o LISTĂ ANTI-CANCER, pe care am publicat-o în partea 2 a seriei Viaţa sănătoasă.

Am menţionat şi acolo, că există pe internet, un SITE ANTI-CANCER (www.tratamenteanticancer.wordpress.com) care este COMPLET şi SUFICIENT pentru lupta anti-cancer. Deci bolnavii de cancer (sau rudele – prietenii lor) NU MAI TREBUIE să citească o grămadă de informaţii dispersate pe vastul INTERNET, şi nu mai trebuie să citească nici măcar informaţiile din lista sintetizată de mine de care vorbeam mai sus. ESTE SUFICIENT SĂ CITEASCĂ INFORMAŢIILE DE PE ACEST SITE!

DAR ATENŢIE: NICI MĂCAR NU MAI ESTE NEVOIE SĂ CAUŢI ÎN MULTELE TEXTE DE PE ACEL SITE, PENTRU CĂ INFORMAŢIILE COMPLETE + TRATAMENTE CONCRETE SUNT EXPLICATE ÎNTR-O CARTE, SCRISĂ DE CEL CARE ADMINISTREAZĂ ACEL SITE, ŞI CARE A ACUMULAT ÎNTR-UN SINGUR LOC TOATĂ ACEASTĂ INFORMAŢIE RELEVANTĂ ŞI DE BAZĂ. Găsiţi cartea de vânzare la el pe site.

(menţiune: NU am niciun avantaj material sau pecuniar sau de vreun fel în promovarea acelui site şi acelei cărţi! NU am nicio legătură cu persoana respectivă. Promovez acest site pentru că mi se pare cel mai bun loc de pornire în lupta anti-cancer; şi suficient!)

De ce este aşa şmecher acest site şi nenea care a scris acele informaţii anti-cancer?

1. Pentru că e vorba de un băiat căruia i-a murit mama de cancer, exact din cauza problemelor explicate mai sus, pe scurt: tratament ineficient cu otravă chimică numită chimioterapie recomandat de medicina clasică din România. Aceasta este, deci, o motivaţie destul de puternică, zic eu, SĂ AJUŢI ALŢI OAMENI CU ACELEAŞI PROBLEME, să demonstrezi cât de INEFICIENTE şi DISTRUCTIVE sunt tratamentele recomandate în spitalele româneşti, şi cât de EFICIENTE sunt ALTE tratamente – naturiste şi non-toxice.

2. Pentru că acest băiat a făcut muncă de cercetare-documentare despre cancer timp de ANI DE ZILE. Toate lucrurile pe care ar trebui să le facă un doctor în procesul de “auto-educare continuă” de care am vorbit mai sus, le-a făcut acest băiat! Toate lucrurile pe care ar trebui să le ştie doctorii din România despre cancer, LE ŞTIE ACEST BĂIAT, în urma muncii de documentare pe acest subiect. Deci toată informaţia relevantă a fost adunată şi prezentată publicului larg, într- un singur loc – pe SITE-UL MENŢIONAT.

3. Pentru că toate informaţiile prezentate sunt CONFORME CU STUDIILE şi CERCETĂRILE ŞTIINŢIFICE existente pe internet, dar pe care nimeni nu stă să le citească. El a stat şi le-a citit!

4. Pentru că toate SFATURILE şi TRATAMENTELE recomandate SE BAZEAZĂ PE CAZURI REALE, ÎN CARE OAMENII S-AU VINDECAT DE CANCER!

5. Pentru că pe acel site găsiţi informaţii COMPLETE, de la CAUZELE REALE ALE APARIŢIEI CANCERULUI, LA INEFICIENŢA TRATAMENTELOR OBIŞNUITE, LA IMPORTANŢA PSIHICULUI şi CE TREBUIE SĂ FACĂ UN TRATAMENT EFICIENT şi COMPLET ANTI-CANCER, DETOXIFIERE, DIETĂ CORECTĂ PENTRU BOLNAVII DE CANCER etc etc etc.

6. Pentru că toate aceste informaţii sunt sintetizate ÎNTR-O CARTE, pe care ORICINE O POATE CITI, carte care costă PENIBIL DE PUŢIN dacă ne gândim la cât de valoroasă este ea în realitate (Cât valorează o carte care îţi salvează viaţa la propriu?)

7. Pentru că acolo găsiţi sfaturi universal valabile pentru bolnavii de cancer, dar şi sfaturi şi tratamente PARTICULARIZATE PE DIFERITE TIPURI DE CANCER şi PENTRU DIFERITE STADII ALE CANCERULUI!

8. Pentru că, pe scurt, este TOT CE AVEŢI NEVOIE PENTRU A SCĂPA DE CANCER, DACĂ VREŢI ŞI SUNTEŢI DISPUŞI “SĂ MIŞCAŢI UN BĂŢ” PENTRU ASTA!

O să mă opresc aici. Sper că cine are cancer şi vrea să trăiască, acum ştie ce are de făcut…

Site-ul este acesta:

www.tratamenteanticancer.wordpress.com

Mai mult decât tratamente naturiste anti-cancer: tratamente eficiente, non-toxice, demonstrate şi confirmate ştiinţific!

Un bolnav de cancer care vrea să se vindece şi ştie ce şi cum să facă are toate şansele de vindecare totală!

SĂNĂTATE!

Emilian, 19 iulie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “Viata sanatoasa partea 3 – Informatii complete despre tratarea cancerului in mod natural, non toxic, eficient, ieftin, rapid – doar pentru cei care vor sa traiasca (s44)

  1. Pingback: Viata sanatoasa partea 2 – Lista tratamente naturiste anti-cancer eficiente non-toxice. Produse naturale care actioneaza impotriva contra cancerului (s43) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. Pingback: Exemple de comportamente care denota distrugerea mentala a românilor. Reactia gresita a oamenilor in diferite situatii. Societatea romaneasca distrusa la cap (edu75) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  3. Pingback: Exemple de comportamente care denota distrugerea mentala a românilor. Reactia gresita a oamenilor in diferite situatii. Societatea romaneasca distrusa la cap (edu75) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  4. Pingback: Ce inseamna un tratament naturist complet anti cancer. Tratamente care lupta in mod adecvat non toxic impotriva cancerului (s51) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Spune-ți părerea aici: