Viata sanatoasa partea 2 – Lista tratamente naturiste anti-cancer eficiente non-toxice. Produse naturale care actioneaza impotriva contra cancerului (s43)

Viata sanatoasa partea 2 Lista tratamente naturiste anti-cancer eficiente non-toxice. Produse naturale care actioneaza impotriva contra cancerului dieta cancer site complet studiu cancer chimioterapie toxicaAcest text vine în continuarea primei părţi pe care o puteţi citi aici:

Viata sanatoasa partea 1 – De ce depinde sanatatea organismului uman. Odihna, alimentatie, stres, miscare, poluare etc (s42)

De ce am făcut un mini studiu de caz pe cancer? Pentru că este o boală dură, care afectează FOARTE MULŢI OAMENI, care dă impresia că “apare din senin” – deci poate-mi apare şi mie din senin, cine ştie? şi pentru că legat de această boală este poate CEA MAI MARE AFACERE, MANIPULARE ŞI MÂRŞĂVIE A INDUSTRIEI MEDICALE şi FARMACEUTICE ÎN PREZENT. Gripa aviară şi porcină etc sunt mici copii pe lângă ce se întâmplă legat de cancer.

Veţi putea găsi mai jos o listă cu vreo 30 de site-uri / produse / informaţii / tratamente alternative anti cancer care lupta împotriva contra celulelor canceroase astfel încât să ajungeţi din nou să aveţi o viaţă sănătoasă. Dintre toate chestiile înşirate în lista de mai jos, primul site menţionat este după părerea mea DE BAZĂ şi SUFICIENT. Detalii în continuare:

Pe scurt, faza cu cancerul e în felul următor:

Sistemul medical “clasic” (medicina clasică) îţi spune că nu sunt foarte clare cauzele apariţiei cancerului şi că UNICA ŞI SINGURA SOLUŢIE  ÎMPOTRIVA CANCERULUI este cea oferită de medicina clasică, şi anume – CHIMIOTERAPIA -> O OTRAVĂ TOXICĂ INEFICIENTĂ. “Soluţie” care pur şi simplu otrăveşte organismul, “soluţie” care face mai mult rău decât bine. “Soluţie” nesimţită şi PENIBIL DE INEFICIENTĂ comparativ cu alte tratamente care EXISTĂ. DA, EXISTĂ ALTE TRATAMENTE! DE O MIE DE ORI MAI BUNE! Însă industria medicală şi farmaceutică merge pe CHIMIOTERAPIE PENTRU BANI! Bani pe seama bolnavilor. Este tot ce îi interesează pe şefii marilor companii producătoare de medicamente!

Deşi există tratamente naturiste EFICIENTE, demonstrate ştiinţific, non-toxice etc, concluzia insuflată tuturor oamenilor de pe această planetă este că această boală, cancerul, este o boală cam incurabilă, iar singura ta şansă în faţa acestei boli este să încerci să mai trăieşti un pic, bombardat cu chimioterapie toxică, cu dureri, până când vei fi răpus inevitabil de cancer în chinuri groaznice.

DETALII DESPRE INEFICIENŢA ŞI PERICULOZITATEA TRATAMENTELOR CONVENŢIONALE ANTI CANCER CITIŢI AICI (CLICK!).

Din fericire însă, în realitate, CANCERUL ESTE PERFECT TRATABIL. ORICINE POATE SCĂPA DE CANCER! În realitate, se cunosc cauzele principale REALE ale cancerului, şi se cunosc şi TRATAMENTE NATURISTE NON-TOXICE EFICIENTE prin care pacienţii se pot salva, DACĂ VOR (că şi asta e o mare problemă – oamenii pur şi simplu nu vor să se salveze şi aşteaptă să fie omorâţi de doctori cu chimioterapie).

Să continuăm, deci, cu punctele pe care le începusem în textul trecut AICI:

6. CANCERUL, INDIFERENT DE STAGIUL ÎN CARE SE AFLĂ, POATE FI VINDECAT ! Din nou, trebuie doar SĂ ÎŢI PESE! Să vrei să fii vindecat. Apoi, trebui SĂ CITEŞTI CUM te poţi vindeca. Apoi, trebuie să aplici tratamentele alternative naturale identificate. Dacă ai reunţat încă dinainte de a încerca ceva, atunci pur şi simplu vei muri bombardat de chimioterapia doctorilor criminali – criminali pentru că NU îţi prezintă şi alte variante, ci doar OTRAVA de chimioterapie.

7. CANCERUL trebuie vindecat în paralel cu vindecarea întregului organism.

8. Eradicarea cancerului din organism ESTE POSIBILĂ, SE POATE FACE ÎN ORICE STADIU AL CANCERULUI, ESTE NECOSTISITOARE (sau măcar ieftină sau măcar mult mai ieftină decât chimio) ŞI SE FACE PE BAZA UNOR PRODUSE NATURALE LA ÎNDEMÂNA ORICUI!

Pentru că această boală este atât de dură, şi pentru că afectează atât de mulţi oameni şi pentru că, cine ştie, poate mă voi buşi şi eu de ea cândva, în ultima perioadă am citit şi am selectat mai multe tipuri de “produse” care pot funcţiona ca tratamente alternative anti-cancer. Lista este prezentată mai jos.

Mulţi se vor descuraja de MULTELE trimiteri şi MULTELE materiale care trebuie citite. Dacă NU aveţi timp/chef să citiţi mai mult,  VĂ RECOMAND MĂCAR PRIMUL SITE PREZENTAT. După ce am descoperit acest site, am vrut şi să nu mai postez restul lucrurilor deja găsite, pentru că ele ajutau doar parţial. Însă site-ul despre cancer peste care am dat este COMPLET. Dacă nu aveţi timp sau chef să citiţi nici măcar informaţiile de pe acel site (şi sunt destule – dar DE BAZĂ!), VĂ RECOMAND SĂ CUMPĂRAŢI CARTEA PUSĂ LA DISPOZIŢIE ACOLO ŞI SĂ O CITIŢI PE ACEEA, întrucât conţine ABSOLUT TOT CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI PENTRU A VĂ VINDECA DE CANCER. Dacă aveţi cancer, sau aveţi o rudă cu cancer şi nici măcar informaţiile de pe acel site sau nici măcar acea carte nu sunteţi în stare să citiţi, atunci……….

(menţionez că nu am niciun avantaj material sau pecuniar în legătură cu menţionarea acelui site sau cărţii ce poate fi cumpărată de acolo. Pur şi simplu din zecile de site-uri cu informaţii despre cancer pe care le-am vizitat, ACESTA ESTE CEL MAI BUN, COMPLET ŞI SUFICIENT! )

Listă ANTI-CANCER:

1. Cele mai importante informaţii privind cancerul şi tratarea lui eficientă prin metode alternative non-toxice pentru organism se găsesc pe următorul SITE DE BAZĂ COMPLET:

http://tratamenteanticancer.wordpress.com/important-cancer/

CITIŢI INFORMAŢIILE DE PE ACEST SITE SAU CUMPĂRAŢI CARTEA  ŞI CITIŢI-O !!!

ESTE SUFICIENTĂ ACEA CARTE!

Puteţi  şi să nu mai citiţi restul informaţiilor de mai jos… PE BUNE! Băiatul care are acel site şi care a scris cartea, este pur şi simplu genial prin munca de documentare făcută în legătură cu cancerul şi prin sintetizarea tuturor informaţiilor aflate despre cancer… într-o singură carte, la dispoziţia oricui, la un preţ penibil de mic dacă ne gândim la valoarea reală a ei.   (Cât valorează o carte care salvează vieţi… la propriu?)

2. Cancerul este tratat cu produsul Apisan Forte, făcut de un român, pe bază de produse apicole:

http://www.apisanforte.ro/index.htm

3. Cancerul este tratat prin extract de ciupercă terapeutică Agaricus Milena:

http://www.ciuperciterapeutice.ro/

4. O LUME FĂRĂ CANCER – Povestea Vitaminei B17 (17.08.2011) , carte, documentar +multe alte link-uri către tratamente alternative:

http://fymaaa.blogspot.ro/2011/08/o-lume-fara-cancer-povestea-vitaminei.html

Cancerul se tratează prin doză suficientă dar nu prea multă de Vitamina B17 (Laetrille, Amigdalina) – puteţi vedea detalii şi puteţi comanda tratamentul de aici:

http://www.cancertratament.info/index.html

Despre puterea vitaminei B17 Laetrille găsiţi detalii şi aici: http://www.agerpres.ro/media/index.php/sanatate/item/196742-Companiile-farmaceutice-ascund-adevarul-despre-o-vitamina-care-ucide-cancerul.html

5. Vindecarea cancerului cu bicarbonat de sodiu:

http://dantanasescu.ro/2010/01/07/vindecarea-cancerului-cu-bicarbonat-de-sodiu.html

Film cu dr. Tullio Simoncini – Cancerul este cauzat de o ciupercă – se tratează cu bicarbonat de sodiu:

http://dantanasescu.ro/2010/04/06/film-cu-dr-tullio-simoncini-cancerul-este-cauzat-de-o-ciuperca.html

http://www.curenaturalicancro.com/

O ciuperca (Candida) este principala cauza a cancerului – o noua teorie in lumea medicala

14 Septembrie 2009. Retete Bicarbonat de sodiu:

Mod de preparare
Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie se prepară astfel:
– într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi,apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.
– în dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează.
În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi olinguriţă de bicarbonat.
Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod.
De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.

http://www.infoleac.ro/diverse/43-bicarbonatul-de-sodiu

http://amira-sanatate.blogspot.ro/2010/03/bicarbonat-de-sodiu.html

6. Cancerul se tratează prin mâncare vegetală, clisme la colon cu cafea, reducerea-eliminarea hranei constituită din proteine animale etc:

http://www.thinkagain.ro/solutii-anticancer-studiul-china/

http://tratamenteanticancer.wordpress.com/2013/06/06/clisme-de-cafea-in-casexie-pentru-a-ajuta-controlul-pierderii-in-greutate/

7. Studiu china despre alimentaţie, boli, cancer:

http://www.remediu.net/documents/T%20Colin%20Campbell%20Studiul%20China.pdf

8. Cancerul şi alte afecţiuni se tratează prin Terapia Gerson – documentar şi cartea Max Gerson, O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave, aici:

http://fymaaa.blogspot.ro/2011/11/frumosul-adevar-cel-mai-simplu.html

Cancerul se vindecă prin Terapia Gerson – cură de sucuri de fructe şi legume plus alte chestii – pagina oficială:

http://gerson.org/gerpress/the-gerson-therapy/

9. Tratarea cancerului cu brânză dulce şi ulei de in:

http://dantanasescu.ro/2011/06/08/tratarea-cancerului-cu-branza-dulce-si-ulei-de-in.html

10. Aspirina reduce riscul apariţiei cancerului de colon mostenit ereditar:

http://dantanasescu.ro/2011/11/08/aspirina-reduce-riscul-aparitiei-cancerului-de-colon.html

11. Cancerul se tratează prin alimentaţie corespunzătoare, argilă, ouă de prepeliţă, post, Dieta Budwig – multe detalii pe fiecare tip de cancer în parte:

http://vindecare-cancer.afacereamea.ro/despre/

12. Pentru prevenţia şi tratarea bolilor în general, ulei de canabis pentru cancer:

“Așadar lipitori medicinale care să extragă ”sângele gros” și să fluidizeze reglând la perfecție toți cei peste 250 de hormoni din organismul uman, clisme cu cafea și o alimentație EXCLUSIV VEGANĂ, masajul și chiropractia care să așeze și să stimuleze buna funcționare a mașinăriei numită organism, uleiul din cannabis care să trimită THC exact la celulele canceroase, efortul fizic și munca în SOARE și cu tălpile goale pe glia strămoșească, PROGRAMAREA MENTALĂ CĂTRE SUCCES descrisă genial de PAVEL CORUȚ SUNT ALTERNATIVE SIGURE, BENEFICE și CERTE la tratamentele CARE NU VINDECĂ NICIODATĂ PACIENTUL ci doar îi prelungesc AGONIA ȘI CHINUL nu înainte de a-l spolia de bani – adică citostatice, chimioterapie.” (sursa aici: Cum vă vaccinează ThinkAgainRO împotriva prostiei!)

13. Pentru o viaţă sănătoasă la modul general:

Practicarea sportului, a mişcării în aer liber, duşurile scoţiene (alternarea rapidă a apei calde cu cea rece, dimineaţa), un regim alimentar pe cât posibil lacto-vegetarian, postul alimentar, eliminarea pe cât posibil din alimentaţie a zahărului rafinat, a făinii albe şi a grăsimilor animale, renunţarea totală la fumat şi la consumul de alcool în exces, consmul alimentelor fără aditivi alimentari periculoşi pentru sănătate, eliminarea din uzul casnic (pentru prepararea alimentelor, consum sau igiena corporală) a produselor ce conţin fluoruri (apa curentă, pasta de dinţi, etc.) toate acestea ne ajută să ne menţinem o stare de sănătate excelentă.  (sursa aici: http://rapcea.ro/2011/05/29/cum-combatem-noua-ordine-mondiala-i/)

14. Oncozul – venin de scorpion:

O metoda simpla, naturala si eficienta de a lupta impotriva cancerului.
Oncozul este un preparat care are la baza extract din venin de scorpion. Tratamentul cu Oncozul aduce importante beneficii pacientilor care sufera de diferite forme de cancer datorita efectului sau antitumoral, antiinflamator, analgezic si imunomodulator. Rezultatele tratamentului cu Oncozul se observa din primele 10 zile de la inceperea tratamentului la peste 90% din pacienti. Cresterea poftei de mancare, imbunatatirea somnului si diminuarea durerilor sunt printre primele rezultatele pe care pacientul bolnav de cancer le observa in primele saptamani de tratament. Datorita efectului puternic antitumoral, Oncozul reduce cu peste 30% dimensiunea tumorilor in peste 80% din cazuri in primele 5 luni de tratament. Utilizarea tratamentului in paralel cu chimioterapia si/sau radioterapia diminueaza considerabil reactiile adverse ale acestora.

Oncozul este cea mai eficienta terapie alternativa in tratarea cancerului.

Informatii referitoare la terapia cu Oncozul sunt disponibile la adresa: http://escozul-cancer.blogspot.ro/

http://www.magazin-naturist.ro/produse-noi-promo-oferte-/domysan-center-

http://www.escozul-cancer.com/index.html

15. Tratament cancer – apă în care s-a adaugat dichloroacetate (DCA)  (găsit AICI) Oamenii de stiinta canadieni au gasit un tratament simplu pentru cancer, dar companiile farmaceutice nu sunt interesate! Cercetatorii de la University of Alberta, in Edmonton, Canada, vindeca cancerul cu un tratament pe baza de dichloroacetate, care e folosit in mod curent la tratarea bolilor metabolice . Deci nu sunt probleme cu brevetarea sau efecte colatrale adverse , fiind un medicament dejaexistent, testat. Corpul uman e foarte eficient in a ucide celulele canceroase, dar drebuie “dat semnalul” care sa declanseze actiunea! Cercetatorii au constatat ca dichloroacetate (DCA), distruge tumorile in cancerul de plaman, de san, tumorile cerebrale, fara a ataca celulele sanatoase . Tratamentul consta in a se administra apa in care s-a adaugat dichloroacetate (DCA) . Medicamentul se gaseste din belsug si e ieftin! Se pare ca nu are nevoie nici de prescriptie (reteta) din partea medicului, deci se cumpara liber…

Detalii si aici: http://gandeste.org/adevaruri/industria-cancerului-nu-doreste-o-vindecare-chiar-daca-este-una-farmaceutica/31033/comment-page-1#comment-101376

Mai multe detalii legate de mecanismul de actionare a medicamentului in combaterea cancerului sunt in articolul integral:   Scientists cure cancer, but no one takes notice

dicloracetatul de sodiu se gaseste in cantitati mici si in zeama de varza de butoi

Alte detalii aici:

George Valah
ianuarie 18, 2012 la 12:09 pm

http://www.pharma-dca.com/index.php

http://secretele–sistemului.blogspot.com/2012/01/sodium-dichloroacetate-dca-cancer-cure.html#axzz1jna5dPaO

http://puredca.com/
http://www.cancer.org/AboutUs/DrLensBlog/post/2010/05/14/More-On-Dichloroacetate-(DCA)-In-Cancer-Treatment.aspx

Intai as incerca in farmacii! Dar am pus si cateva link unde se vinde din afara! Daca ai nevoie pot sa incerc sa aflu mai multe inclusiv sa traduc ce ai avea nevoie. Poti sa-mi scri mai mult pe: gvalah@yahoo.com
Mai este eficient si brocoli, dar si uleiul de canepa:

ATENŢIE – AVERTISMENT DCA !

16. Tratament naturist al cancerului cu ulei de canepa:

http://georgevalah.wordpress.com/2012/01/09/tratamentul-naturist-al-cancerului/

17. Tratament naturist al cancerului (mai ales cel de sân şi plămâni) cu MIEZ DE ANANAS, care conţine substanţa bromelain (material în engleză):

http://www.greenmedinfo.com/blog/research-pineapple-enzyme-kills-cancer-without-killing-you

18. Licopen (+ luteină) – în special pt cancer de prostată şi sănătate la modul general – Roşii şi alte fructe de culoare roşie, + Afine şi Struguri Negri etc:

http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/licopen_6107

http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/tratament/3-kilograme-de-rosii-intr-o-pastila-care-te-fereste-de-o-gramada-de-boli-mortale-1211345

http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/cancer/ce-contine-dieta-anti-cancer-1178457 – alimente anti cancer

19. Cancerul apare când sângele nu este oxigenat suficient, mai exact, când celulele corpului nu au suficient oxigen. Tratament pentru cancer CU OXIGEN – oxigenarea corectă şi suficientă a sângelui şi a celulelor organismului:

http://www.ekilibrium.ro/articol/Pachete/Oxigenare_celulara/Tratament_pentru_oxigenare_celulara-189.html

http://canademetal.nibblebit.com/2011/10/28/cure-de-cancer-one-minute-tratamentul-pentru-cancer-mod-natural/ – traducere neadaptată calumea dar vă puteţi face o idee despre ce e vorba;

20. Tratament anti cancer COMPLEX, care ţine cont de mulţi factori, şi care oferă reţete concrete (de exemplu cura de struguri negri şi miere+substanţe anti-cancer) împotriva microbilor din celulele canceroase – principalii vinovaţi (una din cauzele principale este tot proasta oxigenare a celulelor); citiţi materialele de pe acest site, sunt foarte interesante! :    – acesta e site-ul mentionat si la punctul 1:

http://tratamenteanticancer.wordpress.com/2013/04/06/preven-cancer/#more-1547

21. Tot felul de studii despre cancer şi chestii împotriva cancerului (în engleză):

http://www.greenmedinfo.com/disease/cancers-all

22. Merele şi cancerul – studii pe şobolani

http://www.scientia.ro/stiri-stiinta/87-biologie/5053-merele-si-cancerul-de-san.html

23. Aloe vera impotriva cancerului:

http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/62-scintilatii-stiintifice-biologie/5055-aristotel-si-sucul-de-aloe-vera.html

24. Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale cancerului. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege cauza bolii:

http://www.efemeride.ro/tratarea-cancerului

25. Gandurile care vindeca:

http://www.revistamagazin.ro/content/view/10301/10/

26. Vindecă-te de cancer cu “medicamentele” lui Dumnezeu:

4 martie 2013: http://eusuntvictor.wordpress.com/2013/03/04/vindeca-te-de-cancer-cu-medicamentele-lui-dumnezeu/

27. Propolisul luptă contra cancerului:

http://www.melidava.ro/naturiste/propolisul-(1).html

 http://www.melidava.ro/naturiste/propolisul-(2).html

28. Zeolit împotriva cancerului – pentru detoxifierea corpului etc:

http://www.melidava.ro/naturiste/zeolit.html

Alte chestii notate de mine:

scorţişoară, seminţe/sâmburi – caisă amari, măr, pară, vitamina C, fructe vişinii (struguri negri, afine etc), sfeclă roşie, orez, seminţe dovleac, cereale nedecorticate şi nemodificate genetic, susan, in, seminţe chia etc.

Cu un nivel peste acceptabilitatea medie a românilor:

1. Ormus – aurul monoatomic poate trata si cancerul ? Articol detaliat aici:

http://fymaaa.blogspot.ro/2013/03/ormus-elexirul-vietii.html

2. Parapsihologie practică:

http://drumulinvingatorilor.ro/store.php?book_id=680

3. Autovindecarea – Cu exercițiul Jin Ji Du Li putem întârzia îmbătrânirea și preveni numeroase boli, ca de exemplu scăderea memoriei:

http://autovindecarea.blogspot.ro/2013/05/cu-exercitiul-jin-ji-du-li-putem.html

REPET  – citiţi MĂCAR INFORMAŢIILE şi/sau CARTEA de pe site-ul ACESTA! Sunt suficiente! Urmează o postare dedicată special acestui site.

SĂNĂTATE!

Va urma…

Update 19 iulie 2013: Partea 3 aici: Viata sanatoasa partea 3 – Informatii complete despre tratarea cancerului in mod natural, non toxic, eficient, ieftin, rapid – doar pentru cei care vor sa traiasca (s44)

Emilian, 17 iulie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

17 responses to “Viata sanatoasa partea 2 – Lista tratamente naturiste anti-cancer eficiente non-toxice. Produse naturale care actioneaza impotriva contra cancerului (s43)

 1. Pingback: Viata sanatoasa partea 1 – De ce depinde sanatatea organismului uman. Odihna, alimentatie, stres, miscare, poluare etc (s42) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 2. Pingback: Viata sanatoasa partea 3 – Informatii complete despre tratarea cancerului in mod natural, non toxic, eficient, ieftin, rapid – doar pentru cei care vor sa traiasca (s44) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 3. Intrebarea se pune:
  Bolnavul ar trebui sa incerce toate metodele, sau citeva din ele ? Oricum, dupa un timp trebuie sa-si faca analizele sa vada care metode merg pentru el.

  • Pt cancer, parerea mea este ca pacientul (sau rudele lui) trebuie sa ia Cartea de pe site-ul de baza si complet, mentionat deja – tratamenteanticancer.wordpress.com, sa o citeasca cu atentie cap coada si sa aplice tot ce scrie acolo. Asta e tot ce au de facut. Sigur… asta daca vrea pacientul sa traiasca. Ca o mare problema este ca pacientul pur si simplu nu vrea sa traiasca. Vrea sa stea asa pana moare… Dar…daca vrea sa citeasca, informatia completa este condensata pe acest site si mai ales in acea carte. Repet> nu am nicio legatura cu acel site, insa din tot ce am gasit pe net – acolo e informatia completa si de cea mai buna calitate. Tot ce trebe facut este sa nu se mai piarda timpul aiurea si sa se citeasca si aplice acele informatii cat mai repede.

  • In lista de mai sus sunt insirate zeci de tipuri de produse care pot fi folosite, deci nu stiu la care “tratament” te referi, iaru eu am recomandat siteul tratamenteanticancer.wordpress.com pentru ca acolo gasesti tot ce ai nevoie ca sa te vindeci de cancer. Tot ce ai de facut este sa citesti. Pe acel site si mai ales in cartea de acolo gasesti informatii SI CUM SE POT VINDECA BOLNAVII DE CANCER IN ULTIMA FAZA. Tot ce ai de facut ca sa STII, nu doar sa “crezi” este sa citesti mai mult. Sunt o gramada de informatii de baza si gratuite pe acel site. Citeste-le. Spor!

 4. Foarte adevarta canceru este o boala foarte dura dar daca se descopera la timp se poate tine sub control cu anumite tratamente naturiste.

  • Parerea mea este ca se poate TRATA, nu doar tine sub control. Si se poate trata si daca este descoperita mai tarziu, nu doar “la timp”. Tot ce au bolnavii de cancer de facut “sau rudele/prietenii” lor este SĂ CITEASCĂ (dar din păcate nimeni n-ar citi mai mult de 3 randuri) si sa aplice informatiile sintetizate mura in gura pe siteul mentionat: tratamenteanticancer.wordpress.com.

 5. multumim pentru timpul consumat,pt a ne furniza aceste informatii.Ne-ai furnizat si o doza de optimism…..

  • Cu placere :) Legat de optimism si cancer, pentru mine treaba e clară – CANCERUL ESTE VINDECABIL – tot ce au de facut bolnavii este SA CITEASCA, sa se convingă şi să afle cum sa se vindece. Asa cum am specificat si in text, toate acele link-uri cautate, gasite si postate au devenit “în plus” dupa ce am dat peste site-ul tratamenteanticancer.wordpress.com – care mi se pare cea mai buna si completa sursa de informare impotriva cancerului. La fel am facut si legat de fumat – am cautat informatii, metode prin care sa te lasi, am fost la o prezentare, eram convins ca am aflat “metoda” cand de fapt tot ce stiam pana atunci era greşit. Am descoperit asta citind cartea lui Allen Carr – cea mai usoara, ieftina, eficienta metoda prin care te poti lasa de fumat. Am postat detalii despre ea la acest link:

   https://ceicunoi.wordpress.com/2012/08/30/cum-sa-te-lasi-de-fumat-in-cel-mai-usor-mod-posibil-ghid-complet-metoda-allen-carrs12/

   Dacă ai prieteni fumatori, recomandă-le acest link!

   Sunt si alte informatii utile pe acest blog. Vezi categoriile din partea din stanga si citeste cand ai timp. Spor! Emilian.

 6. La George Valah, linkurile nu sunt corecte, unul duce la un site legionar s.a.m.d! Rog corectare.

  In terapia contra cancerului foarte important si ceea ce medicina alopata nu cunoaste/foloseste, este atitudinea ACTIVA a persoanei bolnave, care “trebuie sa vizualizeze disparitia tumorii, s-o dizolve, imprastie, etc CU PUTEREA GANDULUI”!
  Pentru referinta:

  • Lasa te rog acest msj cu sulfatul de hidrazina pe site-ul tratamenteanticancer.wordpress.com, stiu ca pe acolo se cauta tot felul de elemente necesare in lupta cu cancerul.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s