Afara cu bancile din ţară! (2) Coruptia din banci, frauda institutiilor bancare, saracirea romanilor (pol81)

Maria Diana Popescu afara cu bancile din tara articol despre institutiile bancare rechinii camatari cu acte firme recuperatori debite credite bancare cu buletinulUn citat din partea a doua a articolului Afară cu bancile din ţară!, de Maria Diana Popescu:

“La ce ar trebui să gîndească intens guvernatorul? Păi, o băşică plină cu puroi care s-a tot umflat ar fi trebuit spartă sau măcar drenată la momentul oportun, înainte să cangreneze tot sistemul bancar. Prins cu cele 100 de mîţe în sac, guvernatorul susţine sus şi strîmb că nu e vorba de o caracatiţă a bancherilor, deşi procurorii DIICOT au declarat oficial că, „gruparea Stan-Ruse, a cîştigat un loc aparte în cazuistica penală din cauză că a reuşit să cuprindă peste 80% din sistemul bancar românesc şi o parte importantă a instituţiilor statului, precum şi pentru imensul prejudiciu creat”. Cu o asemenea fraudă în sînul finanţelor bancare, într-o altă ţară, într-o democraţie adevărată şeful bancherilor şi-ar fi dat demisia de onoare sau ar fi ieşit la pensie, că doar a depăşit vîrsta legală, iar bancherii escroci ar fi fost iute pitiţi la mititica.

Neo-feudalismul modern, sufocat de bănci şi de caracatiţa corporatistă forţează de atîta timp mulţimea să plătească fraudele bancherilor-escroci. Dragi români, evitaţi pe cît posibil băncile! Ele sînt un fel de Stan Cămătarul Diplomat. Nu mai daţi de mîncare rechinilor hămesiţi! Nu mai aveţi încredere în sistemul bancar, în miile de filiale însămînţate ca nişte plante carnivore pe teritoriul statelor, specializate în furt şi profituri uriaşe! Nu mai treceţi pe la bănci deloc! Renunţăţi la carduri, păstrăţi-vă banii la ciorap, oricum pe viitor plăţile în România se vor face cu sacul de bani. Aţi mai trăit fără carduri şi fără bănci şi n-aţi murit. Reziliaţi-vă toate conturile şi luaţi-vă salariile de la casier. Din sărăcia voastră vreţi să-i faceţi miliardari pe bandă rulantă pe escrocii aceştia din bănci? Aveţi cele mai mici salarii şi pensii din Europa! Resursele ţării se varsă în buzunarele acestor şarlatani autohtoni şi străini. Bancherii ticăloşi de acasă şi de afară au dereglat mersul lumii, iar sistemul diabolic a clocit, instaurat şi oficializat neo-sclavia!”

Citiţi continuarea şi articolul complet aici: Afară cu băncile din ţară! (2) , Maria Diana Popescu.

Prima parte o găsiţi aici: Afară cu băncile din ţară!

Întotdeana m-am întrebat: CUM POT AVEA ROMÂNII ÎNCREDERE ÎN MUGUR ISĂRESCU, GUVERNATORUL BĂNCII NAŢIONALE A ROMÂNIEI?!? DE CE? (uitaţi mai jos încrederea românilor, conform ultimului sondaj) (sursa AICI)

increderea romanilor in politicieni oameni publici sondaj opinie cercetare statistica noiembrie 2012 mugur isarescu victor ponta crin antonescu traian basescu

Emilian, 14 nov 2012, ceicunoi.wordpress.com, Facebook: Ce-i cu noi?