Credinta stramoseasca, identitatea nationala si familia traditionala impiedica distrugerea mentala, psihica si spirituala a omului. Fenomenul gay, lobby drepturi lgbt, promovarea homosexualitatii in Romania (nom)

Credinta identitatea nationala familia traditionala impiedica distrugerea mentala psihica spirituala a omului fenomenul gay lobby drepturi lgbt promovarea homosexualitatii in romania

Nu deranjați cartierul!

Sunt niște elemente ale societății noastre bolnave care au legătură unele cu altele și trebuie analizate/înțelese împreună: globalizare, multiculturalism, gayness (homosexualitatea și promovarea ”drepturilor” LGBT), conceptul ”politically correct”; ne-disriminarea gay, țigani, evrei (transformată în ”nu ai voie să vorbești NIMIC” despre gay, țigani, evrei); atacarea bisericii și distrugerea credinței strămoșești, distrugerea valorilor morale, distrugerea familiei tradiționale, ”dezrădăcinarea” omului, distrugerea identității naționale și a spiritului patriotic etc etc etc.

Am încercat pe cât posibil să evit dezbaterea subiectului gay pe acest blog însă este o problemă care nu poate fi evitată din păcate, pentru că vizează unitatea și perpetuarea neamului românesc. Voi limita însă postările despre așa ceva la UNA SINGURĂ (aceasta), pentru că însăși menționarea acestui fenomen poate avea/are, după părerea mea, posibile efecte nocive în populaţia românească (şi orice altă populaţie, de altfel) (detalii la sfârșit de tot – părere personală).

Am mai povestit în textul PENTRU CE LUPTĂM că este suficient să observăm CE VOR SĂ DISTRUGĂ (pe termen lung) duşmanii României ca să înţelegem că acele lucruri trebuie PROTEJATE de noi. De aceea, chiar şi oamenii nereligioşi ar trebui să apere credinţa strămoşească a românilor – din simplu motiv că duşmanii încearcă să o distrugă. De ce încearcă să o distrugă? Păi e logic că îi încurcă într-un fel sau altul…altfel de ce s-ar mai chinui să o distrugă?

Noi asistăm în prezent la un proces continuu prin care oamenii sunt DISTRUȘI MENTAL / RE-PROGRAMAȚI PSIHIC încă de mici copii SĂ FIE ALTFEL DE OAMENI – rupți de rădăcinile strămoșești, rupți de patria lor, de familia lor, de neamul lor, fără valori morale la care să se raporteze, fără modele morale pe care să le urmeze, fără un scop/o țintă/un sens în viață, oameni ai nimănui, inconștienți privind realitatea reală, ignoranți față de nedreptățile din jur, zombie, egoiști, care acționează în viață doar pentru ei și bunăstarea lor, ahtiați după bani și plăceri lumești, obedienți ”autorității”, sclavul perfect al celor care conduc lumea din umbră etc etc etc.

Am ajuns, în timp, să înțeleg că printre elementele care ÎMPIEDICĂ distrugerea omului „normal” și transformarea lui într-un om – neom se numără credința strămoșească, identitatea națională (apartenența la un neam) și familia tradițională. Detalii în continuare:

1. Credința strămoșească

Credința îi ține pe oameni uniți, promovează valori corecte – omenie, altruism, cooperare, împărțirea resurselor, colaborare, iubire față de oameni, dragoste față de natură/creație etc și promovează modele sănătoase, demne de urmat în viață – Iisus, Sfinții Apostoli, martirii, patrioții români etc.

De aceea biserica și credința sunt ATACATE continuu, de exemplu prin:

– scoaterea icoanelor ortodoxe din școli;

– religia să nu mai fie obligatorie la școală;

– copiii să învețe în mod egal despre toate religiile și pseudo-religiile de pe planetă;

– prezentarea obsesivă a cazurilor de preoți corupți/imorali și generalizarea că ”așa sunt toți preoții” ”așa sunt oamenii bisericii din ziua de azi” – bineînțeles că despre miile de călugări impecabili care se roagă tot timpul pentru noi toți prin mânăstiri și prin ”pustie” nu vorbește nimeni niciodată;

– crearea impresiei că religia/credința în Dumnezeu și biserica reprezintă ceva primitiv pentru oameni înapoiați -> pentru ca oamenii să se depărteze de biserică;

– ignorarea și nemenționarea de către mass media a principalelor lucruri promovate de religia ortodoxă română și de biserica ortodoxă română (nu vorbesc de conducerea instituției): IUBIREA, PACEA, ARMONIA, ADEVĂRUL, CONVIEȚUIREA, COOPERAREA, COLABORAREA, ÎMPĂRȚIREA RESURSELOR, ALTRUISMUL, AJUTAREA SEMENILOR, DRAGOSTEA FAȚĂ DE CREAȚIE (NATURĂ) etc etc etc – sunt nemenționate prin presă DEȘI TOATE SUNT LUCRURI POZITIVE PENTRU SOCIETATE !!!;

Redau câteva pasaje dintr-un comentariu de pe net pe care îl puteți citi integral AICI:

<<< “Cine combate Ortodoxia numai român nu e!” (Mihai Eminescu)

“Biserica răsăriteană e de optsprezece sute de ani păstrătoarea elementului latin de lângă Dunăre. Ea a stabilit şi A UNIFICAT LIMBA NOASTRĂ într-un mod atât de admirabil încât suntem singurul popor fără dialecte propriu- zise. EA NE-A FERIT în mod egal DE ÎNGHIŢIREA printre poloni, unguri, tătari şi turci, EA ESTE ÎNCĂ ASTĂZI SINGURA ARMĂ DE APĂRARE şi SINGURUL SPROJIN A MILIOANE DE ROMÂNI cari trăiesc dincolo de hotarele noastre. CINE-O COMBATE PE EA ŞI RITUALURILE EI poate fi cosmopolit,  socialist, republican universal şi orice i-o veni în minte, DAR NUMAI ROMÂN NU E.” (M. Eminescu, Liber-cugetător, liberă-cugetare, “Timpul”, 2.02.1879, în « Opere », 1989, vol.X, p. 187)

OCULTA JIDANO-GLOBALISTĂ, după ce ne-a provocat 24 de ani de FALIMENT FINANCIAR CONTROLAT prin ASASINII ECONOMICI şi trădătorii interni acum regizează UN FALIMENT MORAL prin ASASINI MORALI şi anume TELEVIZIUNILE ANTIROMÂNEŞTI,globaliste(TOATE ) care zi după zi ne intoxică cu OTRAVĂ ANTI-CREŞTINĂ !

Şi naivii şi inconştienţii cred că e vorba de banii din cutia milei ori de banii de înmormântare ,nuntă sau botez…

Biserica NEAMULUI ROMÂNESC este TOT CE NE-A MAI RĂMAS după ce TOATE bogăţiile Sfintei noastre Românii ne-au fost SMULSE! Numai naivii pot crede că pe SATANIŞTII OCULTEI îi doare-n c.u.r. de câte grădiniţe avem noi. Televiziunile SPĂLĂTOARE DE CREIERE nu mai pot ele de câţi bani bagă în buzunare preoţii… SINGURUL LOR SCOP este DEZNAŢIONALIZAREA ROMÂNILOR. Și primul pas spre deznaționalizare este ATEIZAREA. Ori Biserica Neamului ROMÂNESC este ULTIMUL SPRIJIN MORAL  pentru ZECI DE MILIOANE DE ROMÂNI. Ce va urma dacă şi acest ultim sprijin VA FI DISTRUS?  >>>> (Comentariul integral AICI)

Un alt comentariu despre importanța credinței (de pe site-ul ioncoja.ro):

„Ne trebuie o injecție masivă de ortodoxie, care să “exorcizeze” naționalismul de dracii lui originari: papismul, illuminismul, franc-masoneria și alții, cuibăriți dibaci în faldurile României Mari. Ne trebuie o Românie Mare dar nu plocon vestului sau estului; nu rotunjită în vederea livrării integrale. Ne trebuie o Ortodoxie care să descurajeze orice motivație estului și orice speranță dogmatică vestului. Independentă între frații din est și stăpînă pe dogmă cu “fiii risipitori” din vest. Distanță jurisdicțională la est și dogmatică la vest. Care EA să ne țină uniți în sînge, credință și destin. Vom avea atîta forță cîtă dreaptă credință vom avea.
Dar… Dar dezarmați total, cu armele predate la rastelul occidentului, în curu gol cum ne aflăm, n-avem decît a alege între Karl Popper și Alexandr Dughin.”

Alt comentariu despre importanța Credinței / Bisericii de la Adrian Grigoriu FB:

Duşmanul de moarte al neamului nostru ne atacă biserica continuu şi se străduie să o compromită în ochii poporului. De ce? Pentru ca la biserică găseşti multe, în primul rând înţelepciune, dar ei vor vor să ducem o viaţă neînţeleaptă, bezmetică şi în final degradantă uman şi existenţial, să ne irosim să ne epuizăm şi să scape de noi ca neam de pe teritoriul nostru strămoşesc, nu diferit de modul in care au acţionat asupra populaţiei băştinaşe, indiene cum li se zice, în SUA dar si cu multe alte popoare.

La biserică găsim îndemnuri la chibzuinţă, echitate şi echilibru dar duşmanul vrea să ne luam după mesajele ce le transmite prin emisiunile lui de televizor, ziarele lui, revistele lui, care ne îndeamnă la nechibzuinţă, la dezechilibru, la glorificarea inechităţii şi a excesului senzorial şi material cu consecinţa degradării propriei vieţi şi a vieţii neamului.

Câtă în înţelepciune pentru propria viaţă dar şi întregii societăţi în acest citat din Biblie înscris pe peretele Bisericii Pitar Moş în Bucureşti. Duşmanul vrea ca noi sa nu mai ajungem sa citim aşa ceva.

În 1989, prin asasinarea capului statului şi a 1,100 de patrioţi, străinii au acaparat funcţiile de conducere în stat, au blocat accesul patrioţilor la aceste funcţii şi folosesc statul împotriva neamului nostru pe toate planurile. Patrioţii din instituţii se opun si acesta este unul din motivele pentru care duşmanul nu are succesul plănuit.

În istorie, în timpuri de restrişte, când statul, nu şi-a îndeplinit atribuţiunile faţă de popor din motiv că a fost capturat de cotropitori, biserica a substituit statul în domeniile esenţiale. Eminescu a observat corect când a spus că “Biserica este mama poporului român” întrucât estre singura instituţie care are continuitate de 2000 de ani, altele mai vechi fiind doar cultura şi tradiţiile populare.

Ştiind importanţa bisericii pentru stabilitatea şi supravieţuirea neamului nostru pe acest teritoriu, după ce ne-a luat statul şi l-a transformat în armă împotriva noastră, străinii atacă cu foc încrucişat biserica atât ca instituţie dar şi însăşi baza ortodoxiei, pentru a construi o prăpastie cât mai mare între biserică şi popor cu scopul final de a lăsa neamul român şi fără acest sprijin.

Alte detalii despre atacarea credinței și în textul acesta: Avertizari parintele Elpidie din Grecia privind al Treilea Razboi Mondial, cine conduce lumea si Noua Ordine Mondiala

Iată ce spunea și Nicolae Iorga: „O națiune care nu-și respectă trecutul și obiceiurile creștine, un popor care-și pierde credința și nu cultivă iubirea față de moșie și strămoșii săi este un popor condamnat la pieire”

Citiți și:

14 aug 2014: La Mulți Ani Frumoși tuturor, de Sfînta Maria! (predica lui Ion Coja de la Mân. Petru Vodă 2009) – Acestea sunt fapte pentru care fiecare dintre noi trebuie să se simtă mândru şi fericit că este român, şi să mulţumească lui Dumnezeu că s-a născut român, pe aceste meleaguri binecuvîntate. (…) A fi bun român presupune să fii şi bun creştin. Una fără alta nu se poate!

9 iunie 2014: Mai usor cu propaganda pentru distrugerea valorilor nationale in scoala! – Nu observaţi nimic ciudat când urmăriţi posturile generaliste şi de ştiri din România şi vedeţi că non-valorile, adică siliconatele care nu au nicio jenă în a recunoaşte că sunt pe interes şi escrocii sentimentali, sunt împinse zilnic în faţă şi ştanţate cu eticheta succesului? Cu această imagine cresc, din păcate, tinerii de astăzi. Cu ideea că e suficient să te vinzi şi să faci circ ca să reuşeşti în viaţă.

22 mai 2014: O nouă ofensivă a “openmainzilor”

Interviu parintele Ioan Irineu Craciun – credinta este ancora sufletului, pilonul existentei. Familia este celula de baza a societatii fara de care se dezintegreaza tot

Universul e construit pe tiparul Binelui. In spatele tuturor lucrurilor e Dumnezeu. Interviu Dumitru Constantin Dulcan 

………………………………………………………………………………………..

2. Identitatea națională

Sentimentul că aparții unui popor, unui neam cu rădăcini adânci în istorie și strămoși buni, de calitate îți oferă o trăire patriotică, îți oferă MOTIVE SĂ APERI PATRIA ȘI NEAMUL. Acest lucru nu se dorește de către cei care conduc din umbră poporul român, motiv pentru care: românii sunt batjocoriți peste tot în mass media; ideea că românii sunt leneși, hoți, infractori, proști etc este promovată peste tot; ideea că românii sunt “mici” şi neînsemnaţi la nivel planetar, când în realitate am oferit umanităţii cu mult peste alte state “mai dezvoltate”; are loc ascunderea adevărului privind adevărații noștri strămoși – DACII sedentari/statornici, nu romanii invadatori/prădători; are loc ascunderea adevărului privind istoria României în timpul lui Ceaușescu; are loc evacuarea populației României din țară prin sărăcie, boli, morți, corupție, iluzii pentru un trai decent în occident etc (peste 7 mil de români au părăsit țara în ultimii 23 de ani PE TIMP DE PACE – caz unic în lume?) etc etc etc. Pe scurt – au loc tot felul de chestii (premeditat) care să ne facă să ne rupem de neamul românesc, să nu-l mai preţuim, să nu îl iubim, să nu ţinem la România, să nu îi iubim pe români, ba chiar să îi înjurăm şi noi, PENTRU A NU MAI AVEA MOTIVE SĂ APĂRĂM ROMÂNIA SAU SĂ LUPTĂM PENTRU EA – în felul ăsta, duşmanii ascunşi ai României câştigă lupta împotriva noastră încă dinainte de a începe…

Redau două citate din cadrul conferinței Pe urmele Geto-Dacilor din 21 feb 2014:  ”Românul, pierzându-și rădăcina nu mai are pentru ce lupta” și ”Noi suntem ca o săgeată în aer – nu avem de unde să știm unde ajungem/încotro ne îndreptăm, dacă nu știm de unde am plecat…”. De aceea sunt importante istoria și identitatea națională…

De citit și asta:

17 iun 2014: Naționalismul este viitorul! – Cred că lucrurile sunt mai simple decât par. Există două centre de putere care se înfruntă de multă vreme: 1) internaţionaliştii, promotori ai unei Noi Ordini Mondiale şi ai constituirii unui guvenământ unic sub controlul plutocaţiei; 2) naţionaliştii, apărători ai valorilor tradiţionale (Dumnezeu, Naţiunea şi Familia) şi ai separaţiei teritoriale între statele naţionale suverane

2 iunie 2014: Paul Duta (Institutul Diplomatic Roman) – Europa si pericolul dac – Suntem învăţaţi, îndreptaţi, convinşi, dirijaţi, împinşi, aruncaţi, îngrădiţi, forţaţi către o Europă “comună, a tuturor” unii îi spun “Statele Unite ale Europei” adică un fel de federaţie formată din state care îşi pierd identitatea, îşi pierd tradiţiile, îşi pierd obiceiurile, îşi pierd conştiinţa de neam, îşi pierd istoria, îşi pierd resursele pe care le pun la dispoziţia unor conducători ascunşi sub masca democraţiei, care practic urmăresc nu progresul ci distrugerea identităţii Europei. Nu pare nimănui ciudat că la nivel de stat suntem sfătuiţi să ne “regionalizăm” să ne “autonomizăm” să ne fărâmiţăm ca să putem “supravieţui”, ca unică şansă de dezvoltare şi conducere, pentru “descentralizarea” conducerii “greoaie actuale” dar la nivel European suntem strânşi ca oile în ţarc, îndemnaţi să facem toţi cum comandă “baciul” de la Bruxelles sau mai ştiu eu de unde… (…) Astăzi toată “lumea bună” vrea să uităm cine am fost, cine suntem şi ce reprezentăm ca popor astăzi suntem împinşi spre o globalizare nu numai economică şi financiară ci şi istorică, spirituală, de identitate. (…) Astăzi cuvântul “dac” nu mai este rostit oficial, în toată istoria celor 24 de ani de “eliberare” nu am auzit nici un preşedinte, nici un premier, nici un senator rostind acest cuvânt într-o cuvântare oficială sau neoficială. Dacia nu mai există pentru noua conducere supusă noului imperiu. Istoria nu mai există şi nimeni nu vrea să înveţe din ea. (…) Profesorul Augustin Deac constata că peste 220 de opere antice de mari dimensiuni, care consemnau fapte, evenimente și referiri la limba poporului geto-dac s-au pierdut ori au fost socotite pierdute. (…) DACII AU DEVENIT SAU CONTINUĂ SĂ FIE UN PERICOL PENTRU EUROPA ŞI ADEPŢII EUROPENIZĂRII, NU NUMAI PENTRU CĂ ARATĂ EUROPEI CUI DATOREAZĂ ÎNCEPUTURILE SALE CI ŞI PENTRU CĂ ARATĂ ÎNAINTE DE TOATE CĂ UN POPOR POATE SUPRAVIEŢUI ÎN GRANIŢELE SALE, MII DE ANI FĂRĂ SĂ AIBĂ NEVOIE DE LEGILE ALTORA, FĂRĂ SĂ FIE „SPRIJINITĂ” PRIN SPOLIERE ŞI EXPLOATARE. DIN CAUZA ASTA NI SE ÎNGROAPĂ ŞI VINDE ISTORIA.ISTORIA DACILOR A FOST ŞI ESTE CĂLCATĂ ÎN PICIOARE ŞI DISTRUSĂ INTENŢIONAT IAR ROMÂNII CARE PARTICIPĂ LA ACEST PROCES SUNT TRĂDĂTORI DE NEAM. Cred că cea mai mare lovitură pe care românii ar putea-o da acestei europenizări forţate ar fi să schimbe numele României în Dacia. Atunci nu va mai putea spune nimeni că istoria românilor a început în 1918.

………………………………………………………………………………………..

3. Familia tradițională

Bărbatu’ e bărbat, femeia e femeie și copiii sunt copii, iar familia lărgită include bunici, unchi, nepoți și întreg poporul din care faci parte; familia a fost, este și trebuie să fie nucleul societății umane normale la cap, care LEAGĂ trecutul de prezent și viitor, care ȚINE UNIT POPORUL, NEAMUL și PATRIA. Cei care conduc astăzi lumea urmăresc să DISTRUGĂ ideea de familie tradițională, pentru a crea acel tip de om zombie, debusolat, fără iubire reală, fără o motivație de a avea grijă și de alte persoane, fără interes față de societatea în care trăiește, față de țara în care au trăit strămoșii lui, față de poporul din care face parte, față de teritoriul pe care au trăit și murit strămoșii, RUPT de orice legătură naturală sedimentată de sute/mii de ani, EGOIST 100%, care trăiește doar pentru EL, ahtiat după bani și plăceri materiale etc etc etc.

Familia este distrusă prin:

– serviciile oferite de diferite firme/instalatori autorizați pentru orice ”nimic” care nu merge în casă – bărbații nu mai sunt în stare să schimbe un bec;

– distrugerea ideii de căsătorie – ”las’ că poți să stai cu cineva și fără să fiți căsătoriți”, ”e la modă, se poartă”;

– copii din flori;

– îngreunarea nașterii de copii (sărăcie, vaccinuri, boli, frică, instabilitate economică etc) pentru că UN COPIL de regulă LEAGĂ FAMILIA și o ține unită;

– PORNOGRAFIE și promovarea SEXULUI (imagini cu tentă sexuală PESTE TOT la TV, pe internet etc);

– promovarea sexului cu mai mulți parteneri – fapt care duce la distrugerea căsniciei (rețelele de socializare – cauză a multor divorțuri) (detalii și AICI);

– impunerea globalizării, impunerea multiculturalismului;

– PROMOVAREA ”drepturilor” gay/LGBT, promovarea și chiar IMPUNEREA homosexualității ca fiind ceva normal în societate; prezentarea la TV a gay-lor ca fiind ceva normal (emisiuni, filme etc) (în serialul american Friends – atât de cunoscut și îndrăgit de toată planeta -> NU există episod în care să nu se pomenească ceva de gay – luați unul la nimereală ca să vedeți)

– impunerea conceptului de ”politically correct”, interzicerea OPINIEI privind gay/țigani/evrei etc pe motiv de discriminare;

(Preventiv: NU voi posta comentariile care consider că fac mai mult rău decât bine!)

Printre cele mai importante lucruri în evoluţia oamenilor: SĂ PUNĂ LA ÎNDOIALĂ CEEA CE LI SE LIVREAZĂ DE MASS MEDIA VÂNDUTĂ şi de AUTORITĂŢILE PUBLICE CORUPTE! NU MAI CREDEŢI ORBEŞTE ÎN GUNOIUL MEDIATIC, ÎN PROPAGANDA ŞI MANIPULAREA GROSOLANĂ CARE VI SE LIVREAZĂ ZILNIC PE TOATE CANALELE MEDIA ŞI PRIN NENUMĂRATE MODURI SUBVERSIVE!

Peste tot în mass media vândută stăpânilor din umbră (știri, filme, melodii, desene animate etc) ne este promovată ideea că homosexualitatea și tot ce presupune este ceva NORMAL. Scopul pe termen mediu și lung este distrugerea familiei, transformarea omului în ne-om și controlul mai ușor al umanității. Sigur că aceste lucruri nu pot fi înțelese de cei care nu sunt dispuși SĂ CITEASCĂ MAI MULT despre acest subiect sau care nu înțeleg că lumea este condusă din umbră de niște oameni răi (chiar malefici). Cei NEinteresați de aceste lucruri… asta e… vor trăi liniștiți (?) cu fenomenul homosexualității crescând din ce în ce mai mult în jurul lor și al copiilor lor, până când le va acapara și propria familie, crezând că e ceva normal, că ”uite, și în <Europa civilizată> și în <democrația SUA> e la fel!”. Restul oamenilor, cei cărora LE PASĂ de viața lor, a familiei lor, cărora le pasă de neamul românesc, care SIMT că ceva e în neregulă cu toată treaba asta cu promovarea – impunerea homosexualității, trebuie SĂ CITEASCĂ MAI MULT pentru a se convinge despre lucrurile rezumate de mine mai sus.

Pentru asta, am adunat de-a lungul timpului materialele relevante peste care am dat pe net și care vorbesc despre această problemă. Citiți textele de la link-urile de mai jos și înțelegeți care este miza reală din spatele tuturor acestor lucruri:

Informații despre promovarea homosexualității în România și atacarea credinței, identității naționale, familiei tradiționale:

……………

Viziunea ADN (Asociatia pentru Demnitate Nationala) asupra prezentului istoric:

Omul are o capacitate de recuperare dusa pana la sfintenie daca are la ce sa se raporteze – la Hristos, familie si neamul sau –, asa ca este mult mai simplu sa-i distrugi radacinile, ca el sa nu mai aibă repere. Supunerea totala a sufletului omului, la scara planetara, este posibila numai distrugand Biserica prin atacuri mediatice si Familia prin pornografie, homosexualitate si politica pro-avort, demitizand istoria nationala, demanteland statul prin regionalizare si prin conducatori santajabili care fac politica impotriva interesului national.  http://adn-romania.org/

Distrugerea familiei pentru a obtine un control mai mare asupra indivizilor si reproducere:

Politicul va merge pana la capat in distrugerea familiei, asa cum arata si ganditorul britanic John Milbank, care atragea atentia ca se doreste “a compromite cel mai profund sens al umanității, cu riscul de a preda întreaga putere tiraniei pieței și a statului, tiranie care se alimentează din mituri referitoare fie la ideea unei naturi umane pure, fie la fabricarea unei lumi tehnocratice”. In cateva cuvinte, statul totalitar „încearcă să obțină controlul direct asupra reproducerii populației”. http://gandeste.org/francmasonerie/ofensiva-uraciunii-pustiirii-continua/29131

Mizele ascunse ale mişcării pro-homosexualitate:

http://gandeste.org/religie/mizele-ascunse-ale-miscarii-pro-homosexualitate/26621

Statul laic şi miliţianismul ateu:

http://gandeste.org/general/statul-laic-si-militantismul-ateu-2/26636  – mai mult pe religie, dar e cam acelasi principiu prin care o minoritate se infiltreaza in cultura si traditia majoritatii si le distruge

Ambasada SUA şi libertatea alternativă:

http://gandeste.org/politica/ambasada-sua-si-libertatea-alternativa/26650  – religie, luna LGBT, evenimentul de la muzeul taranului

Romania în derivă

http://gandeste.org/politica/conferinta-de-presa-cu-tema-”romania-in-deriva”/26677  despre muzeul taranului roman, facultatea de sociologie pedofil, active watch mircea toma sustine multiculturalismul in romania

Terorismul intelectual:

http://gandeste.org/adevaruri/terorismul-intelectual/26756 – despre gay pride, acceptarea homosexualitatii in societate, franta etc

Scarba fata de aproapele:

http://gandeste.org/politica/doamne-nu-ma-lasa-cuprins-de-o-scarba-metafizica-fata-de-aproapele-meu/27153 – despre evenimentul gay de la MŢR, despre expozitia de la Antipa cu oameni morti, despre impozitarea taranilor romani, despre SUE, monica macovei, Baroso, despre lipsa de reactie a presei din romania la toate anormalitatile astea.

Toleranta si dragoste in agora:

http://www.rostonline.ro/2013/03/despre-toleranta-si-dragoste-in-agora/  – despre ortodoxie si nationalism – 2 mari iubiri, reactie la atacurile impotriva BOR

Urmeaza casatoria in grup:

http://gandeste.org/general/urmeaza-casatoria-in-grup-recunoaste-%E2%80%9Eparintele%E2%80%9D-casatoriei-homosexuale-in-olanda-2/28820   – despre strategia meschina a activistilor pro gay pentru a introduce casatoria persoanelor de acelasi sex in agenda politica si in lege

Casatoria Gay este o miscare strategica – se urmareste distrugerea familiei:

http://gandeste.org/omul-si-cartea/john-milbank-casatoria-gay-este-o-„mișcare-strategica”-și-nu-are-nimic-de-a-face-cu-drepturile-homosexualilor/28880 – despre casatorie si familie, despre adevarata intentie a miscarii de activism pt drepturile minoritatilor – NU discriminarea, NU casatoriile gay ii intereseaza, ci DISTRUGEREA si ELIMINAREA ideii de FAMILIE

Patriarhul Rusiei – legiferarea homosexualităţii:

http://gandeste.org/general/patriarhul-rusiei-pentru-prima-oara-in-istorie-pacatul-este-justificat-prin-lege-2/29151   –  despre ce a spus patriarhul rus de legiferarea homosexualitatii, despre protestele francezilor si britanicilor impotriva legiferarii casatoriilor si adoptiei de copii pt cupluri gay.

Ofensiva urăciunii pustiirii continuă – http://gandeste.org/francmasonerie/ofensiva-uraciunii-pustiirii-continua/29131 – distrugerea familiei pentru un control mai mare al statului, avort, homosexualitate, proteste

14 ian 2010: Despre pericolul de a fi creştin în Europa – minoritate vs majoritate http://florinpuscas.ro/2010/01/14/despre-pericolul-de-a-fi-crestin-in-europa/

25 ian 2011: Inlocuiti “tigani” cu “gay” si “rasism” cu “discriminare”: Ce inseamna toleranta? Faptul ca tiganii pot face orice, fiindca in momentul in care vei semnala anumite nereguli, te vor acuza de rasism. Acesta este un joc pervers. Am vazut in Moldova un deal plin de case care aratau ca niste palate. Toate aceste case erau legate la electricitate ilegal. L-am intrebat pe primar: “Domnule, pai ce faceti in sensul acesta?”. Primarul mi-a spus ca nu poate face nimic. Daca face ceva, un reprezentant al tiganilor va merge la Bruxelles si va spune ca romanii sunt rasisti. Exista o mica minoritate foarte bogata intre tigani, care se joaca foarte bine cu legile din Uniunea Europeana, astfel incat sa beneficieze de toate avantajele, fara sa aiba nicio datorie civica. Daca ii atingi in vreun fel, ei spun: “Ah, sunteti rasisti!”. In conditiile acestea cum altfel poti realiza intergarea decat prin forta? Daca nu te supui regulilor statului roman esti pasibil de puscarie. Aceasta este egalitatea fata de lege.Integrarea populatiei minoritare intr-un sistem centralizat cere autoritate, fara sa fie o atitudine criminala. Daca statul reprezinta din punct de vedere institutional legea, atunci legea trebuie sa fie respectata. Problema in Romania nu este numai aceea ca tiganii nu sunt integrati, ci faptul ca legea nu este aplicata si de romani. Aici statul de drept nu exista. Societatea civila este o saga aici. Grupul de dialog social este o gargara. Este un grup de monolog social. Membrii acestor grupuri nu au avut niciodata o actiune adevarata de dialog.  sursa aici: http://gandeste.org/general/interviu-claude-karnoouh-antropolog-francez/14459
26 nov 2011 : Importanta istoriei si culturii  – Istoria si cultura sunt pentru un popor exact asa cum este actul de nastere pentru un om, adica cruciale, iar un popor lipsit de cultura si istorie devine prada vicisitudinilor vremii, adica zilele lui sunt numarate.   http://spartacus-titanul.blogspot.ro/2011/11/zeii-confiscati-ares.html
4 aprilie 2012: Traditia, Biserica si familia, spatii de pastrare a valorilor identitare – http://www.crestinortodox.ro/editoriale/traditia-biserica-familia-spatii-pastrare-valorilor-identitare-119310.html
15 ian 2013: Feminismul şi Noua Ordine Mondială CARTE – http://dantanasescu.ro/2013/01/15/feminismul-si-noua-ordine-mondiala.html  – miscarea feministă are acelasi rol de subminare a insasi societatii umane, aşa cum este ea organizată astăzi, în jurul ideii de familie
22 feb 2013: Elogiul toleranţei. Despre relaţia majorităţii cu minoritatea LGBT  –   http://florinpuscas.ro/2013/02/22/elogiul-tolerantei-despre-relatia-majoritatii-cu-minoritatea-lgbt/

14 aprilie 2013: Relativizarea ca armă

Elementele străine pentru a se impune într-o ţară , sunt conştiente de faptul că un atac direct ar reprezenta un eşec şi din această cauză folosesc alte arme pentru a dezarma poporul pe care vor să-l cucerească .
        Una dintre cele mai teribile arme , chiar dacă-n aparenţă nu pare atât de « fioroasă »  ,  este relativizarea unor elemente fundamentale pentru viaţa şi existenţa unui popor , acele elemente fiind : Credinţa , Naţionalismul şi Familia .
         Un popor desacralizat  (un popor fără Dumnezeu ) ,  lipsit de vână naţionalistă şi mai ales lipsit de valori familiale  este un popor aflat pe calea autodistrugerii.
          Acesta este şi motivul pentru care cei care iau în derâdere Credinţa, Naţionalismul şi Familia ( atât cei plătiţi să facă asta, dar şi naivii  ) sunt adversari ai propriului popor . http://spartacus-titanul.blogspot.ro/2013/04/snc-relativizarea-ca-arma.html

5 iunie 2013: Modificări în Constituţie – interesant de urmărit: “Familia se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie” – asta înseamnă că nu vor exista oficial familii întemeiate pe căsătoria dintre persoane de acelaşi sex, dar vor putea exista căsătorii între persoane de acelaşi sex! – doar că nu vor forma, conform constituţiei, o familie (dar pe ei îi doare în cot de asta – oricum vor distrugerea ideii de familie!); de asemenea, oricine va putea “a-şi manifesta propriile practici culturale” – iar prin manifestare înseamnă inclusiv în public, deci bun venit noilor marşuri “ale multiculturalismului”, mult mai legale şi oficiale ca până acum pentru că sunt consfinţite de noua Constituţie… (ceea ce înseamnă că titlul din articolul de pe Gândul – “Căsătoriile gay au fost interzise prin Constituţie” este mincinos şi MANIPULATORIU!!! Nici măcar nu e stabilită clar forma finală a noii constituţii)

9 iunie 2013: Noua ordine mondiala vrea distrugerea familiei: http://gandeste.org/general/tavalugul-noii-ordini-mondiale-vrea-distrugerea-familiei-2/29516  – despre modificari in constitutie care permit propagandei gay sa ia amploare şi distrug orice sansa de impotrivire, de lupta pentru normalitate in viitor.

14 iunie 2013: Fii erou în țara ta! Constituția depinde de tine! (1) , http://gandeste.org/general/fii-erou-in-țara-ta-constituția-depinde-de-tine-1/29586    –  despre normalitate, despre marsul diversitatii si marsul normalitatii din 8 iunie 2013, despre modificarea constitutiei, familie etc

22 iunie 2013: Noua problemă veche de 2.000 de ani – despre creştinul de azi, are legatura si cu gay   http://www.ziarullumina.ro/repere-si-idei/noua-problema-veche-de-2000-de-ani

24 iunie 2013: Dictatura minorităților – primarii din Franţa  refuză să căsătorească cuplurile GAY şi riscă ani de închisoare şi amenzi usturătoare – http://gandeste.org/general/dictatura-minoritaților/29950+

25 iunie 2013: „Valorile euroatlantice” şi propaganda homosexualităţii – http://gandeste.org/globalizare/„valorile-euroatlantice”-si-propaganda-homosexualitatii/29970

1 iulie 2013: Putin a promulgat legea împotriva “propagandei” homosexuale – http://gandeste.org/general/putin-a-promulgat-legea-impotriva-propagandei-homosexuale/30269   DA!

Printre previziunile lui Tesla făcute în 1935 pentru până în 2100:

“Implicarea femeii în noi domenii de acţiune, uzurparea graduală de către ele a conducerii bărbaţilor, va disipa sensibilitatea feminină, va reduce instinctul matern, astfel că maternitatea şi căsătoria vor părea neplăcute şi civilizaţia umană se va apropia tot mai mult de civilizaţia perfectă a stupului de albine.” http://bjurnal.blogspot.ro/2013/07/nikola-tesla.html

5 iulie 2013: Cine sunt activiştii popopulari din mafia rozalie care atacă în haită valorile naţionale româneşti? http://gandeste.org/general/cine-sunt-activistii-popopulari-din-mafia-rozalie-care-ataca-in-haita-valorile-nationale-romanesti/30539

9 iulie 2013: Mesaj codificat. In textul atașat, breton = evreu!  http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/mesaj-codificat-in-textul-atasat-breton-evreu/

16 iulie 2013: Pacient: Occidentul. Diagnostic: cancer cu metastaze   http://gandeste.org/religie/pacient-occidentul-diagnostic-cancer-cu-metastaze/30857

Aplecarea pătimaşă către o persoană de acelaşi sex este neroditoare de prunci, sexualizează murdar organe ale corpului şi organismul însuşi, este anomalie morală, distruge puritatea copiilor şi a oamenilor din jur, anulează simţul diversităţii complementare între sexe, mutilează celulele sociale rezultate. Homosexualitatea este o suferinţă atroce de a căuta propriul sine în ceilalţi, un narcisism care spurcă creaţia lui Dumnezeu şi conduce umanitatea la extincţie. Lobby-ul agresiv al ocultelor care încearcă diminuarea creşterii demografice este doar un aspect al acestei realităţi.

Astăzi este la mare trecere disputa dintre susţinătorii familiei tradiţionale, adică vreo 90 şi ceva la sută dintre români şi o minoritate agresivă, foarte bine mediatizată şi accesând pârghii de putere complexe, care doreşte legalizarea parteneriatelor civile, primul pas către dispariţa familiei sfinte şi implicit exterminarea umanităţii roditoare.

22 iulie 2013: Forumul Constitutional – instrument al puciului identitar contra poporului roman  – Pădurile tăiate se pot replanta; apele și pământurile poluate se decontaminează; fabricile distruse se pot reclădi; natalitatea poate crește; datoriile făcute în numele nostru de conducători iresponsabili pot fi plătite, iar politicienii corupți pot fi înlocuiți. Într-un cuvânt, țara se poate reface, întocmai ca un bolnav în convalescență după o lungă boală. Cu condiția să mai existe cineva conștient și capabil de a cataliza această revenire! Un popor de indivizi preocupați doar de căutarea obsesivă a unor „drepturi” inventate, tâmpit de sexualizarea intensă și foarte timpurie, îmbolnăvit spiritual de cancerul ateismului cu pospai „științific” și rupt de rădăcinile sale identitare, de istoria și de înaintașii săi, nu se mai ridică niciodată în picioare. Aceasta este de fapt adevărata miză a jocului de putere – nu numărul de parlamentari sau de camere ale legislativului…  http://gandeste.org/politica/forumul-constitutional-–-instrument-al-puciului-identitar-contra-poporului-roman/30968
24 iulie 2013: CUM DEVINE STATUL PROPRIETARUL TRUPULUI TAU – despre prelevarea de organe, omorul instituţionalizat, distrugerea familiei etc / Oamenii au uitat ce au facut nazistii, stalinistii, au uitat ce inseamna omorul institutionalizat al celor vulnerabili; Familia este principala institutie care permite societatii sa existe in forma ei din prezent. Familia este unicul mod pentru o societate de supravietui in timp, nu numai in spatiu. http://www.culturavietii.ro/2013/07/18/oamenii-au-uitat-ce-au-facut-nazistii-stalinistii-au-uitat-ce-inseamna-omorul-institutionalizat-al-celor-vulnerabili/#.Ue_UYMCHi15
28 iulie 2013: Martorii lui Political Correctness – foarte bun articol religie, gay, discurs titus corlatean, crestinism, morala crestina, minoritatea gay decide pentru majoritate etc  http://gandeste.org/general/martorii-lui-political-correctness/31052
29 iulie 2013: Libertate, regalitate, homosexualitate? – Sub pretextul respectării “drepturilor omului” se ascunde, de fapt, neputinţa de a iubi, cu adevărat, omul. Pe om nu-l iubeşti când îl laşi în situaţia de a fi continuu traumatizat, nu-l ajuţi respectându-i dreptul de a suferi de unul singur (sau într-un cuplu homosexual, care se vrea “căsătorit”). Pe om îl iubeşti când înţelegi să intervii pentru a-l ajuta să iasă din durerea care-l face să aleagă în mod greşit.   http://gandeste.org/politica/libertate-regalitate-homosexualitate/31066
4 aug 2013: Despre legile anti gay din RUSIA:  Poate că ar fi bine ca românii să-şi plătească creditele, precum le-a plătit Mihai Viteazul. Să bage niţel spaima în ei. Aşa cum Ţarul Putin a băgat spaima în deviaţii sexuali. După o lege în care termenul „homosexualitate” a fost înlocuit în constituţia Rusiei cu „relaţii sexuale netradiţionale”, votată în unanimitate de Duma de Stat, a promulgat o altă lege care interzice propaganda homosexuală, şi prevede pedepse cu amenzi şi cu închisoarea, lege aplicabilă inclusiv în cazul străinilor. Potrivit unui sondaj recent, 88% dintre ruşii sănătoşi la minte susţin interzicerea „propagandei homosexuale”, iar 54% dintre ei cer pedepsirea homosexualităţii. Aceste legi se înscriu în efortul Kremlinului de a promova valorile tradiţionale ale Rusiei în detrimentul liberalismului occidental deformator, văzut de Moscova drept sursă de infestare şi decădere a tinerilor. „Vrem doar să ne protejăm copiii. Le cerem celorlalte ţări să nu se bage în legile noastre interne” – a declarat Putin!   sursa aici: http://www.art-emis.ro/editoriale/1736.html
8 aug 2013: Pr Constantin Sturzu: “O legislaţie care nu se mai bazează pe cuvântul revelat al lui Dumnezeu, care nu mai are nici un reper absolut, ci doar deificata raţiune omenească drept călăuză, nu mai poate avea consistenţă, nu poate fi generatoare de stabilitate şi armonie, iar pe termen lung asigură, “cu succes”, colapsul acelei societăţi edificate în acest mod. (…) Credeţi că de dragul homosexualilor se face tot acest circ politic? Cine a discutat cu aceşti oameni chinuiţi de una dintre cele mai grele patimi, înţelege cât de greu le este acestora să lupte cu o atracţie dobândită (nu înnăscută!) în conjuncturi cu adevărat traumatizante. (…) Ce vreau să subliniez este că s-a ales această “minoritate” spre a-i fi intens promovate “drepturile” (inclusiv de a se căsători şi de a înfia copii) pentru un singur motiv: acela că se doreşte, prin aceste acţiuni, a se lovi în tot ceea ce înseamnă mentalitate sau mod de viaţă inspirat de Dumnezeu. Nu poţi avea puterea absolută în lume dacă nu ai puterea de a decide ce e corect şi ce nu, ce este negru şi ce este alb! Şi, mai mult decât atât, această putere îşi atinge apogeul în momentul în care ai dreptul de a stabili doar tu (cel de la putere), prin legi sau prin alte mijloace, că azi un anume mod de a privi lucrurile este corect (sau legal), iar mâine exact acelaşi lucru este incorect (sau ilegal). Cu alte cuvinte să ai atâta putere încât printr-o lege să poţi spune (în funcţie de interese)cum trebuie gândit asupra oricărei chestiuni, iar ceilalţi să se supună, docili, însuşindu-şi respectiva viziune. ” sursa aici: http://gandeste.org/puncte-de-vedere/pr-constantin-sturzu-suntem-cei-din-urma-666-din-1984/31242

22 aug 2013: Cărţile pentru copii care infăţişează familiile tradiţionale ar trebui interzise, conform Comisiei pentru Drepturile Femeii şi Egalitatea de Gen –  “Aceşti oameni nu doar că îşi anunţă intenţiile de a ataca unitatea familiei dar şi pe acelea de a interzice prin forţă menţinerea sa.”  http://gandeste.org/general/cartile-pentru-copii-care-infatiseaza-familiile-traditionale-ar-trebui-interzise-conform-comisiei-pentru-drepturile-femeii-si-egalitatea-de-gen/31630

16 sept 2013: Remus Cernea vrea inlocuirea religiei in scoli cu religia homosexualitatii http://adevarul.ro/news/politica/remuscernea-vrea-inlocuirea-religiei-crestine-scoli-religia-homosexualilor-1_5236e812c7b855ff568c3d74/index.html

4 oct 2013: Casatoriile intre persoane de acelasi sex, avorturile si egoismul conduc la asa-zisa “iarna demografica”- declinul populatiei mondiale si al familiei

Printre factorii declinului demografic se numără de asemenea popularitatea în creștere a mijloacelor de contracepție, a adăugat expertul, amintind că, potrivit datelor ONU, fiecare a doua femeie din lume folosește contraceptive, astfel că la nivel mondial se fac 42 de milioane de avorturi pe an, ceea ce este comparabil cu populația Spaniei.

Pe de altă parte, a mai subliniat expertul american în cadrul conferinței din capitala sârbă, ”căsătoriile între persoane de același sex, promovate de UE, ONU și actuala administraţie a SUA, au rupt orice legătură între căsătorie și nașterea de copii”.

Nu în ultimul rând, a semnalat în continuare Don Feder, ”iarna demografică” este cauzată de ”pierderea credinţei și a speranţei’‘. ”Nu este o coincidență, a afirmat el, faptul că în Europa occidentală, îndepărtată în mare parte de creștinism, se observă cea mai mică rată a natalității din lume. Țările în care bisericile sunt pline demonstrează un nivel ridicat de creștere a populației și invers”. http://gandeste.org/general/casatoriile-intre-persoane-de-acelasi-sex-avorturile-si-egoismul-conduc-la-asa-zisa-iarna-demografica-declinul-populatiei-mondiale-si-al-familiei/33565

6 oct 2013: Multi-culturalismul, încă un eşec al globalizării! – http://gandeste.org/general/multi-culturalism-inca-un-eșec-al-golbalizarii/33599

11 oct 2013: Globalizaţi, vom asista neputincioşi la completa distrugere a:

1) capitalului natural (păduri, resurse minerale, biodiversitatea florei şi faunei etc. Afacerea Roşia Montană şi acceptarea cu braţele deschise a culturilor de plante modificate genetic nu sunt decât avanpremiera a ceea ce va urma);
2) capitalului uman printr-un învăţământ neperformant şi imbecilizare mediatică (România va fi furnizorul european de sclavi pentru muncile de jos şi pentru implanturile româneşti ale transnaţionalelor);
3) identităţii naţionale şi spirituale. Distrugerea identităţii naţionale va fi pasul premergător dezintegrării teritoriului naţional. O populaţie amorfă căreia i s-au extirpat instinctele identitare nu va opune nici un fel de rezistenţă.    http://gandeste.org/general/pledoarie-pentru-nationalismul-verde/33845

18 oct 2013: Parlamentul European, spre totalitarism. Liberalizarea totală a avortului, plata avorturilor și contracepției din bani publici, educație sexuală obligatorie de la clasele primare, desființarea autorității parentale – http://www.culturavietii.ro/2013/10/18/parlamentul-european-liberalizarea-totala-avortului-plata-avorturilor-si-contraceptiei-din-bugetele-publice-educatie-sexuala-obligatorie-de-la-clasele-primare-eliminarea-autoritatii-parentale/#.Umok5xwbAwD

20 oct 2013: Dorel Vişan: Un popor care îşi pierde identitatea este mai uşor de lucrat la gazele de şist – http://gandeste.org/general/dorel-visan-un-popor-care-isi-pierde-identitatea-este-mai-usor-de-lucrat-la-gazele-de-sist/34233

23 ian 2014: Polonia, în război pentru valorile morale (ATENȚIE CE ÎNVAȚĂ COPIII LA ȘCOALĂ!) – Teoria diferențelor de gen pretinde că genul este un produs cultural, o alegere care se ia odată cu înaintarea în vârstă, că familia tradițională este un model arhaic și o povară pentru societate. Conform acestei teorii, homosexualitatea este nativă și homosexualii au dreptul să înceapă relații care devin bazele pentru un nou tip de familie. (…) a proteja copiii față de introducerea în școli a acestei teorii, deghizată sub forma educației pentru egalitatea dintre sexe, în ore finanțate de UE și alte organizații internaționale. Urmând îndemnul bisericii și a politicienilor de dreapta, părinți din toată țara au cerut ca astfel de cursuri să fie interzise. Problema acestor cursuri există și în Franța, unde, fără consimțământul părinților sau împotriva voinței lor, au fost introduse în programa școlară ideologii sociale radicale, cum este și această teorie. (…) Prin teoria genului se pune problema abolirii tuturor valorilor de bază ale societăţii prin sistemul educaţional. Este o distrugere mult mai profundă decât cea produsă de simpla propaganda forțată a ateismului. (…) Este obligatoriu ca într-o societate democratică să acorzi dreptul de a fura, de a ucide sau de a răspândi bolile periculoase? Desigur că nu. Este greșit să afirmi că «într-o societate democratică ai dreptul la orice»! (…) Într-o societate democratică, legea apără valorile în jurul cărora societatea s-a construit şi s-a dezvoltat. „Aceste valori sunt vii, familia întemeiată de un tată şi de o mama, drepturile părintești, educaţia familială, dreptul familiilor de a transmite în mod liber valorile lor propriilor copii, dreptul la viață, de la concepție până la moartea naturală, dreptul de a practica liber religia – şi toate acestea trebuiesc protejate de lege. Ceea ce le distruge nu poate fi numit «drept». (…) Este o problemă care afectează întreaga societate, chiar la baza ei.   http://www.semneletimpului.ro/stiri/Polonia–in-razboi-pentru-valorile-morale-13434.html

20 ian 2014: Raportul Lunacek, sau pericolul dictaturii gay în Europa

30 ian 2014: Copiii americani au creierul spălat de mici!

2 februarie 2014 –> Francezii și europenii se mobilizează pentru familia tradițională

27 feb 2014: Specialiștii Proiectului Genomului Uman au anunțat oficial: “Gena gay nu există !”

11 martie 2014: Un coşmar pe masa Europei: Raportul Zuber – împotriva familiei tradiționale

2 aprilie 2014: REVOLUŢIA SEXUALĂ ŞI POLITICA FAMILIALĂ

20 mai 2014: Bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus, iar “al treilea gen” din negura Sodomei?!Curtea Supremă din India a luat decizia de a recunoaște existența unei noi categorii de sex, genul al treilea, pentru persoanele transsexuale.

2 iunie 2014: Peste 8000 de participanti la Marsul Pentru Familie de la Iasi. Un raspuns pasnic la atacurile impotriva familiei traditionale romanesti. FOTO    Vezi şi Marşul celor neluaţi în seamă

6 iunie 2014: Slovacia și-a amendat Constituția pentru protejarea căsătoriei și a familiei

9 iunie 2014: Redefinirea căsătoriei sau desfiinţarea realităţii printr-o scamatorie conceptuală

11 iunie 2014: Proiectul legislativ pentru „Parteneriatul civil”, respins. Culise și semnificații

16 iun 2014: Danemarca OBLIGĂ prin lege cultele să oficieze „căsătorii” homosexuale

17 iun 2014: John Milbank: „Căsătoria” gay este o „mișcare strategică” și nu are nimic de-a face cu drepturile homosexualilor

19 iun 2014: Un nou pronume, pentru gen incert, a apărut în Canada  (Doamne ferește-ne țara de așa ceva! Săracii copilași…sunt distruși mental de mici…)

27 feb 2014: Totalitarismul secular și iluzia separației statului de Biserică – Dacă Biserica ar veni la tine în casă, Duminică dimineața, și te-ar obliga să mergi la Biserică, toată lumea ar sări în sus că “evul mediu”. Dar dacă statul obligă un preot sau episcop să schimbe un text liturgic, să inventeze dogme, să altereze un crez vechi de mii de ani, se numește progres.

26 iunie 2014: Vicepreședintele SUA: Structurile de stat sunt obligate să promoveze drepturile homosexualilor în străinătate – toate structurile guvernamentale ale SUA au fost instruite să acorde prioritate promovării drepturilor homosexualilor în străinătate

7 aug 2014: Declinul familiei -> Declinul societății Institutia familiei intemeiata pe casatorie creeaza si mentine ordinea sociala; fara ea, societatea degenereaza, mai devreme sau mai tarziu, in haos.Suntem pur si simplu bombardati cu ideea ca ar exista “mai multe si variate forme de familie”. Ideea asta poate fi fluturata la nesfarsit, dar realitatea nu poate fi ignorata pentru ca e doar una: nu toate “formele de familie” sunt, in realitate, egale. „Casatoriile” intre persoane de acelasi sex nu au nicio utilitate sociala. La fel, parteneriatele civile – ele nu duc la coeziunea sociala generata de casatorie. Singura “forma de familie” dovedita utila societatii de-a lungul mileniilor a fost, este, si va ramine familia naturala constituita dintr-un barbat si o femeie, uniti prin casatorie, si copiii lor.

11 sept 2014: TVR pregătește terenul pentru căsătoriile între homosexuali!

15 sept 2014: Cuplu de lesbiene mamă și fiică

6 oct 2014: SUTE DE MII de francezi au iesit in strada pentru FAMILIA TRADITIONALA

11 oct 2014: SODOM ( SODOMA ) – Un film documentar șocant al lui Arkadiy Mamontov despre propaganda homosexuală și pedofilă.

………………….

………………….

25 oct 2014: Nebraska/SUA: Unele școli au interzis cuvintele „băiat” și „fată”. Copiii se vor numi „pinguini mov”, ca să nu îi jignească pe transsexualiO să vedem in curand si la noi …ca avem si noi bolnavii nostri si basca slugi ale “intunericului”…pe zi ce trece ma conving ca ceea ce am invatat pe vremuri despre “occident” era adevarat…o societate desfranata, bazata pe furt, exploatare, minciuna, mita, coruptie,desfrau, dezmat, trafic si consum de droguri, pedofilie, incest, pornografie , crima organizata, alegeri trucate , si mai presus de toate conducerea societatii de o elita “aleasa’ (impusa) impotriva vointei maselor… (comentariu la articol)

11 nov 2014: SODOM – documentar VIDEO socant despre mișcarea LGBT

25 nov 2014: LGBTTIQQ2SA, cineva?Dacă voi sunteți confuzi, gândiți-vă cât de confuzi sunt copiii voștri, aflați în cea mai dificilă și vulnerabilă perioadă a vieții, aceea a descoperirii și conștientizării sexualității.

……………………………………………………………….

Părere personală despre fenomenul Gay:

În urma citirii informațiilor de mai sus despre acest lucru am înțeles că promovarea, impunerea și dezvoltarea fenomenului GAY în România (și în lume) este PREMEDITATĂ și are UN SCOP ASCUNS pe termen mediu și lung – distrugerea familiei tradiționale, distrugerea societății morale, crearea omului ne-om (zombie incapabil să distingă binele de rău, normalul de anormal) și controlul mai ușor al popoarelor.

În cazul fumătorilor există ”cei mai de treabă fumători” – cei care recunosc că e o tâmpenie și o greșeală că fumează, și care de fiecare dată când fumează se asigură că fumul nu ajunge la nasul unui nefumător. Bravo lor! (Dacă vor să se lase totuși de fumat au acest ghid).

La fel,  și în cazul homosexualilor, sunt unii de treabă: cei care fac ce vor la ei în dormitor, DAR NU VIN CU PRETENȚII DE LA SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ SĂ SE SCHIMBE ÎN VREUN FEL DE DRAGUL LOR ȘI NICI NU PROMOVEAZĂ COMPORTAMENTUL LOR ÎN PUBLIC!

Mulți gay susțin că se nasc așa și că nu este vina lor. NU EXISTĂ NICIO DOVADĂ ÎN ACEST SENS, este doar un argument care le convine foarte mult. De asemenea, această teorie este împotriva LOGICII, a BUNULUI SIMȚ și a NATURII. Când vreodată natura creează într-o proporție atât de mare ABERAȚII GENETICE? (pentru că să îți placă ”genetic” – că ”așa te-ai născut”, de un individ de același sex, este o aberație genetică!) Pai…NICIODATĂ natura nu ar crea așa ceva! Luați orice specie de animale de pe planetă. Dacă veți observa vreun comportament gay, acela va fi o excepție foarte foarte rară. Dacă însă luați specia umană… statisticile mincinoase (click pt articol interesant) ne spun că peste 10% se declară gay la nivel mondial. UN PROCENT IMENS! Dacă sondajele ar fi reale, înseamnă că în realitate avem și mai mulți gay în populație (pentru că unii nu recunosc)! AȘA CEVA NU AR CREA NICIODATĂ NATURA !!! Pentru că NATURA creează indivizi care asigură perpetuarea speciei pe termen nedefinit. Iar perpetuarea speciei se asigură prin făcutul de copii între un mascul și o femelă, nu prin anormalități gay. Deci este clar, cel puțin pentru mine, că fenomenul GAY este CREAT DE OM, DEZVOLTAT ARTIFICIAL ÎN PRESĂ și PROMOVAT ÎN SOCIETATE LA ORDINUL STĂPÂNILOR DIN UMBRĂ AI PLANETEI pentru a se propaga cât mai mult în cadrul popoarelor cu scopul de a distruge familia tradițională, societatea morală și ”omul – om” normal la cap, pentru a putea controla mai ușor popoarele lumii.

După părerea mea, pe lângă cine știe ce bagă ăștia în vaccinuri la naștere – chestii care ne influențează dezvoltarea normală fizică și psihică, ORICE LUARE LA CUNOȘTINȚĂ a fenomenului gay, în orice mod, mai ales de mic, CREȘTE ȘANSELE CA INDIVIDUL SĂ DEVINĂ LA UN MOMENT DAT GAY! (din acest motiv aceasta va fi SINGURA postare despre acest fenomen de pe acest blog). Șansele ca un tânăr să devină gay cresc atunci când el știe undeva acolo în creier că există și această variantă. Când o fată îl va părăsi pe băiat și acesta va suferi, va concluziona în multe cazuri ”ah, lasă că de fapt eu sunt gay”. Perfect! (sau în multe alte situații). De aceea zic, în mod normal, dacă ar fi după mine, ORICE manifestare gay în public ar trebui interzisă! (ceva în genul cum a făcut Putin în Rusia). Inclusiv la TV, radio, ziare, pe internet, in carti, reviste etc. Mai ales pe stradă și la TV! COPIII trebuie feriți de a lua la cunoștință de acest fenomen! În modul acesta scad șansele ca ei să DEVINĂ la rândul lor gay în această societate bolnavă, globalizată și care impune cu forța multiculturalismul peste tot.

Dacă permitem ca aceste fenomene să ia amploare, ne vor obliga în curând să acceptăm aceste lucruri ca fiind normale în jurul nostru! DEJA SE ÎNTÂMPLĂ ÎN EUROPA DE VEST! America e distrusă de mult din acest punct de vedere…

În Franța un primar care nu a vrut să accepte să căsătorească un cuplu gay riscă câțiva ani de închisoare și o amendă monstruoasă… (știrea AICI) (alte detalii AICI). Măcar francezii ies în stradă constant pentru apărarea familiei tradiționale

În Danemarca toate cultele religioase SUNT OBLIGATE să oficieze în bisericile lor căsătorie între gayi.

În Canada scolile sunt obligate să folosească un nou pronume, XE, pentru a defini persoanele cu sex incert. El, Ea și, mai nou, Xe.

Noi ce vom face când autoritățile publice vor legifera din ce în ce mai mult fenomenul gay și ne vor impune să acceptăm aceste ANORMALITĂȚI ca fiind normale?

Stăm și ne uităm ca proștii?

Citiți și asta:

Mesaj pentru oamenii romani religiosi credinciosi ortodocsi: TREZIREA DIN “DOAR RUGĂCIUNE”!

Ehe…

Credinta identitatea nationala familia traditionala impiedica distrugerea mentala psihica spirituala a omului fenomenul gay lobby drepturi lgbt promovarea homosexualitatii in romania

Nu deranjați cartierul! (adăugare Ce-i cu noi: …sunteți prea normali pentru societatea bolnavă în care trăim și pe care vrem să o menținem bolnavă!)

Emilian, 12 feb 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

15 responses to “Credinta stramoseasca, identitatea nationala si familia traditionala impiedica distrugerea mentala, psihica si spirituala a omului. Fenomenul gay, lobby drepturi lgbt, promovarea homosexualitatii in Romania (nom)

 1. Nu consider ca se pot discuta toate aceste subiecte la un loc, fiecare necesitand spatiu considerabil pentru dezbateri. de aceea pot cel mult sa scot in evidenta unele aspecte, fara sansa unei adevarate dezbateri si nici nu am timp pentru asa ceva.
  Eu inteleg ca se doreste promovarea ideii ca in spatele la toate aceste fenomene se afla un singur grup conspirativ, fie ca e vorba de banci, masoni sau cine o mai fi, dar totusi “salata” despre care vorbim aici nu imi indica mie ca ar fi un singur “bucatar”. Eu pot sa accept ca in spatele la globalizare si indobitocirea generatiilor tinere si destramarea valorilor nationale sau de familie se afla interesele marilor bancheri. Dar gay sau lesby nu este o alegere a individului si nu este ceva creat prin educatie. Acest fenomen este prezent din toate timpurile omenirii, indiferent de secol, de pozitia sociala, de educatia primita in familie sau in scoala, indiferent ce religie a avut sau nu a avut deloc etc. Mai mult este un fenomen prezent in natura, atat la plante, cat si la animale. Este un fenomen atat de generalizat pe cat este de blamat dpdv etic, moral, religios etc… Dar acest fenomen exista si va exista orice s-ar face pentru ca este in ADN-ul nostru. Daca vreti sa dati vina pe cineva, dati pe bunul Dzeu, care a facut pe om dupa chipul si asemanarea LUI (asa suna teoretic). Probabil o singura metoda de a impiedica sa se nasca copii cu aceste probleme, ar fi manipularea genetica umana, care este interzisa in lume si stiu ei de ce.
  Problema cu gay, lesbi, evrei, tigani asa cum este pusa aici (prin generalizare) este la fel de gresit pusa, ca problema preotilor care jupoaie pe oameni cu orice ocazie si nu au mila cand omul nu are bani sa ingroape etc Sa acuzam mass-media ca de ce nu prezinta la fel de multe cazurile cu preoti cinstiti sau care se roaga “in pustie” inseamna a nu intelege capitalismul. Mass-media nu o face din motive ca ar exista in spate un grup malefic care sa o coordoneze ce sa prezinte, ci tocmai faptul ca e lasata sa prezinte ce vrea ea si apare relatia cerere-oferta. A cui este vina ca o femeie goala e mai atragatoare decat una imbracata decent? A cui este vina ca un preot filmat cum pretinde bani de la un sarac este un subiect mai interesant decat cutare calugar care si-a pus un sac in cap si sta intr-o pestera? Sau ca este mai interesant de filmat un meci de fotbal decat o slujba la biserica? Este vorba despre profit, despre cerere si oferta. Eu zic ca este gresita abordarea ca totul este gandit si controlat din umbra de forte malefice.
  Mass-media cauta senzationalul in loc de banalul, pentru ca se vinde – e concluzia la ceea ce am spus mai sus. In acest context imaginea asupra realitatii este deformata. Asa cum ne face sa credem ca exceptia este de fapt regula, ajungem sa generalizam totul. Adevarul este ca orice padure are uscaturi. Oricare grup are falitii lui, fie ca e vorba de preoti, gay, evrei sau tigani. Poate proportiile difera, dar a-i pune pe toti in aceeasi oala este fundamental gresit si este exact o atitudine promovata de partidele naziste. Imaginea pe care o avem este distorsionata de mass-media. De exemplu credeti ca gay inseamna parada aia tampita in care se imbraca colorat si se prostesc ca copiii mici (cacofonie intentionata). Dar exista foarte multi gay (lesbi etc) care nu fac asta. Care se ascund sau o spun numai si numai pentru a incerca sa schimbe mentalitatea care ii condamna. Ei s-au nascut asa, exact cum se nasc leii carnivori si cineva i-ar condamna ca omoara gazele blande si frumoase. Exista gay despre care aflam cu stupoare si mult mai tarziu ca au fost oameni situati in functii politice importante, actori, muzicieni, oameni de stiinta de renume sau chiar calugari si preoti!
  La fel, evreii au jigodiile lor si tiganii pe ai lor. De ceilalti nu auzim pentru ca nu se implica in camatarie, in politica sau in cazul tiganilor, in furt, cersetorie etc
  Eu personal am cunoscut de toate si nu am judecat pe nimeni tocmai pentru ca diversitatea acestei lumi nu poate fi ceva rau, ci alegerea individului care nu are nici o vina ca s-a nascut apartinand unui grup etnic sau ca are o anumita culoare sau constructie genetica. Exista si cunosc personal tigani care sunt doctori, avocati sau pur si simplu isi castiga cinstit o paine (cunosc un tamplar de exemplu). Exista evrei care nu fac mizeriile de care sunt acuzati cei care apar in mass-media. Si pe unii dintre acestia ii cunosc personal. Asa cum cunosc preoti cinstiti si altii betivi si hrapareti.
  Eu privesc lucrurile prin prisma libertatii individului. Cu cat este un individ mai liber sa aleaga si are de unde alege variante si oportunitati, cu atat este mai corect sistemul. Problema care o vad eu este ca alegerile le fac altii, atata vreme cat copiii sunt mici. Pe de o parte prin impunerea religiei, pe de alta parte prin necenzura factorilor care nu ar avea ce cauta la indemana copiilor, cum ar fi alcoolul, drogurile si pornografia. Deci libertate, libertate, dar cu masura.
  Inteleg ca dl Emilian nu are cum sa nu fie subiectiv pentru ca are o parere deja formata si va promova ceea ce crede domnia sa. Va supara scoaterea din scoli a icoanelor si altele gen anti-religie. Dar nu vedeti ca fenomenul s-a produs la inceput in sens invers. Nu erau deloc ore de religie, icoane si preoti prin scoli. Acuma nu e bine ca sunt opinii care considera ca e prea multa promovare a religiei si trebuie micsorat fenomenul. Nimeni nu a spus eliminarea totala, dar nici sa ne transformam in stat fundamentalist religios si sa ne punem toti burca in cap nu este drumul cel bun, doar daca nu cumva dorim sa devenim un teren pentru razboaie civile asa cum a ajuns fosta Iugoslavie din cauza conflictelor musulmani-crestini.
  Nationalismul este bun, daca se limiteaza la a ne promova valorile nationale si cultivarea patriotismului, dar nationalismul xenofob sau religia sunt bine sa fie cu masura si nu exagerate, ca altfel cadem in alte extreme, parerea mea.

  • Nu are nimeni pretentia de a epuiza subiectul. Nu mi se pare ca este o ”salata”, am mentionat si la inceput ca sunt CORELATE cele 3 chestii – credinta, identitatea nationala, familia.

   NU ESTE IN ADNul NOSTRU sa avem multi indivizi gay… am scris parerea mea legat de asta la sfarsitul articolului. Oamenii DEVIN gay in urma vaccinurilor malefice care ni se fac la nastere, si care contine CINE STIE CE SUBSTANTE care ne afecteaza dezvoltarea hormonala etc. (sa nu uitam ca Bill Gates a recunoscut ca vaccinurile trimise în Africa sterilizeaza!). Oamenii devin gay pentru că din cauza promovarii intense peste tot a fenomenului, creierul lor și-a inoculat această ”alternativă” la care va apela cand are nevoie (deceptie in dragoste etc). Sau pentru ca parintii individului au fost gay/au avut legatura cu gay si au transmis treaba asta prin ADN. Ce facem noi in viata de zi cu zi se inmagazineaza in ADNul nostru pe care il dam mai departe copiilor.

   Cum crezi ca NATURA ar crea asa ceva vreodata, cand speciile de animale se perpetueaza dintotdeauna între mascul si femelă (in afara de melci, na!), PENTRU A DA NASTERE UNOR NOI PROGENITURI??. Chiar si melcii fac pui. Insa doi masculi din specia umana nu fac pui. Si nici masculii din celellalte 99.99% dintre speciile de animale. In alte specii de ce nu exista acest fenomen, dar la om da? E genetic? Eu nu cred asa ceva! Nu are de ce sa fie! Nu are sens sa fie! Nu este normal sa fie!

   Daca tu te limitezi la conducerea bancherilor, ok. Dacă nu vezi corelația între cele 3 chestii, iarasi, ok. Cum sa te conving?

   Nu am zis nicaieri in articol ca TOTI gay, tiganii, evreii sunt rai. I-am pus pe toti la olalta pentru ca astea sunt 3 exemple de lucruri despre care nu cumva sa vorbesti vrodata, pentru ca imediat esti acuzat de discriminare… Atat.

   Mass media este lasat sa prezinte gunoaiele pe care le vrea poporul distrus mental, dar prezinta si ordine primite de sus. E o combinatie intre astea doua chestii. Nu are nicio legatura capitalismul, in capitalism real, cu competitie reala, multe televiziuni ar disparea de pe piata. Ele exista doar pentru ca sunt finantate din umbra.

   Citeste textul cu distrugerea mentala a romanilor.

   Nu e problema ca femeia goala e mai atragatoare, ci ca femeia goala este data la greu la tv si peste tot, desi acest lucru nu face bine societatii pe termen mediu/lung deloc.

   Ok, am inteles, ne diferentiem la partea cu cat de condusa din umbra e lumea. Fiecare concluzioneaza in functie de creier, interes si informatiile dobandite. Eu am concluzionat ca mass media este stapanita din umbra. Daca tu vezi doar cererea si oferta…ok, dar…chiar si ”lăsarea presei” sa valorifice cererea unui popor distrus mental, este tot un plan din umbră. ”Normal, dati-le oilor ce divertisment vor! Ne ajuta treaba asta!”

   Iarasi, NU AM NIMIC CU GAYY, EVREII SAU TIGANII! :) erau corelati doar pentru faza cu discriminarea. Si nu am nimic cu cei care nu fac rau! Si cei mai multi nu fac rau! Insa cei care promoveaza homosexualitatea in public fac un rau Romaniei pe termen mediu si lung, cum am explicat si in text. Cu ei am o problema. Nu sa moara sau ceva, ci doar sa NU MAI PROMOVEZE PUBLIC TREABA ASTA! Nu cred ca gay inseamna doar parada aia tampita.

   Iarăși, nu sunt de acord cu asta: ”Ei s-au nascut asa, exact cum se nasc leii carnivori si cineva i-ar condamna ca omoara gazele blande si frumoase.” Poate din nastere e adn-ul pervertit mostenit ereditar de la parinti care au avut in jurul lor astfel de fenomene sau au fost chair ei. Aici, poate, intr-adevar, copiii s-or fi nascut cu tendinte de gay. Dar apoi vin imediat vaccinurile (nu stim exact ce fac) si vine propaganda media (stiri, filme, parade) și ce se observa pe stradaă (mai ales in america, olanda etc). Nu avem de unde sa stim proportiile – in ce masura a contat aia, in ce masura a contat ailalalta. Insa cei care se nasc fara tendinte (nu au avut parinti gay sau in cercuri gay) ajung gay doar din cauza propagandei mass media si manifestarilor publice ale gaylor. Repet, parerea mea!

   Nici eu nu am judecat categorii de oameni. Doar oamenii din acele categorii care fac rau, cu rugamintea sa nu mai faca!

   Nu sunt de acord ca diversitatea acestei lumi NU poate fi ceva rau. Ba da, poate fi ceva rau. Atunci cand destrabalarea (pe toate planurile) din occident vine si distruge si Romania, sub forma de ”diversitate”, ”multiculturalism”, atunci e ceva de rau!

   Nu mai da exemple de tigani, evrei si gay BUNI. BINEINTELES CA EXISTA, a zis cineva ceva despre TOTI astia vreodata?

   Alta chestie cu care nu sunt de acord deloc: ”Cu cat este un individ mai liber sa aleaga si are de unde alege variante si oportunitati, cu atat este mai corect sistemul”. Dacă noi nu am fi avut princii morale de la credinta si traditie de oameni buni, altruisti, acum eram ca popor de un trilion de ori mai rai si o duceam mai rau decat acum. Libertatea de a face orice duce la ORICE. Inclusiv crime si tot felul de orori, cum se intampla mai ales prin occident, si rar (deocamdata) in Romania.

   La lista ta cu chestii care sa nu ajunga la copii – alcoolul, drogurile si pornografia, eu adaug si ORICE MANIFESTARE A homosexualitatii. Just in case.

   Nimeni nu vrea impunerea religiei cu forta. E o o discutie prea delicata pe care prefer sa nu o dezvoltam. Am insirat eliminarea icoanelor din scoli si a orelor de religie pentru ca se potrivesc perfect in planul de indepartarea a omului de Dumnezeu. Mai departe..in ce masura mai sunt conducatorii bisericii de azi, inclusiv preotii simpli, in masura sa ofere o educatie religioasa BUNA…e o alta discutie. Poate si doar ca traditie si tot ar trebui continuata religia ortodoxa romana… Am trait 2000 de ani creștini etc si brusc generatia noastra, cea mai capabila si evoluata din toate timpurile stabileste ca NU, am gresit. Aia care 2000 de ani ati crezut in Divintate v-ați inselat. Va zicem noi cum sta treaba: FĂRĂ DUMNEZEU!

   UUU…expresia nationalism xenofom la mine pe blog – iubesc asta. Cat de usor arunca oamenii cu cuvinte.

 2. Emilian,
  Bun articolul! Daca insa stam sa citim toate linkurile alea, ne trebuie o zi intreaga…Eu n-am apucat.
  Apropo de informatia din articol, intai una care mi-a sarit in ochi: deci intr-un sat din Moldova (presupun ca nu din Republica Moldova!) exista un sat cu palate tiganesti care isi iau curent pe gratis, platit de fraierul roman (maghiar, german si de alte nationalitati…) si autoritatea statului nu exista aici…DA’ JANDARMII??? ALO, JANDARMII??? CE CAUTA EI LA PUNGESTI, CAND AU TREABA IN SATUL ALA, CARE PRESUPUN CA AR PUTEA FI TOFLEA DIN JUDETUL GALATI? Sa intre RENEL-ul peste ei cu jandarmii si sa-i deconecteze de cate ori este nevoie si sa le dea amenzi, sa le confiste palatele, aia nu se poate??? Ei, vedeti? Parca ceva nu rimeaza aici….

  Cred ca nu te mai miri ca cel care a sustinut miscarea gay aici este un “om al stiintei” si ateu declarat…ca adineauri le luai apararea. Sustinatorii miscarii gay sustin…ca sa ma exprim asa, ca asta se intampla in lumea animala si eu am vazut un documentar despre o specie de maimutze care era obsedata sexual….faceau sex toti cu totzi, indiferent de sex sau de cuplurile deja formate care aveau pui. Deci, ok, se pare ca fenomenul exista la animale, DAR NOI NU SUNTEM ANIMALE, NU? Daca ne spune careva animale, ne suparam….Noi de aia avem creierul cel mai mare din lumea vertebratelor, de aceea ne-am organizat in stat, ne-am organizat dupa legi etc…Pentru ca nu suntem animale, deci avem pretentii de la noi. Tot sustinatorii spun ca in lumea animala asta apare natural, cand specia respectiva s-a inmultit prea mult. Nu stiu cat e de valabil, dar si pentru asta noi avem alte metode.

  O romanca adaptata de aici, care are o fata de vreo 15 ani, mi-a pus mie intrebarea retorica: “DAR CE CREZI, CA FETELE NOASTRE, CAND VOR FI MAI MARICELE, PRIN LICEU SAU COLLEGE, NU VOR EXPERIMENTA CU ALTE FETE??? N-AI CUM SA SCAPI DE ASTA, EU M-AM OBISNUIT CU GANDUL….” Eu una nu ma obisnuiesc deloc. Eu sper ca pana va ajunge fetita mea de varsta aia, sa invete de la mine ce e bine si ce e erau, ce este permis si normal si ce nu….si sa nu experimenteze! De asemenea sper sa nu fiu nevoita sa o cresc in acest mediu.

  Dar mai mult decat oricat, mi s-a aprins un beculet acum, tot citind din astea la tine. Sute de ani, daca nu chiar mii (macar 2000), biserica si statul au mers mana in mana (lucru criticat acum de zor). Ma refer la biserica crestina, singura despre care cunosc cat de cat. Religia a venit foarte bine in sprijinul statului, intrucat crestinul trebuia sa respecte cele 10 porunci. Concluzia: infractionalitatea era infierata intai de biserica si apoi de stat. Deci omul credincios respecta de fapt principiile religioase, dupa care ulterior s-au facut si legile. Multi critica aceasta organizare, cum ca religia a fost inventata ca sa supuna popoarele, ca este opiumul popoarelor etc…Deci care-i problema mea: DACA RELIGIA “INDOCTRINATA” IN OM, FIE EA SI PORNIND DE LA O PREMISA FALSA, IL FACE PE OM MAI CUMINTE, MAI SUPUS SI MAI BUN, DE CE DEODATA PUTE SI TREBUIE INLOCUITA? Si asta vine de sus in jos, deci de la aceleasi state si suprastate…(SUA, UE, ONU etc…).
  Daca omul religios a fost asa de usor de supus…fiind prin definitie cuminte, eventual intai de frica lui Dumnezeu si apoi de frica legilor statului…DE CE DEODATA TREABA ASTA TREBUIE SCHIMBATA?
  Eu deja am un raspuns, anume ca schimbarea asta este insuflata de Antihrist, el are acest interes si este lupta lui, asa cum a spus-o preotul acela grec. Dar recunosc ca abia am constientizat problema asta si trebuie sa ma mai gandesc, propun asta si pentru tine sau altii interesati, de dezbatut.

  • Link-urile sunt o sursa de informatie pentru cei care vor sa se convinga de cele scrise de mine. Sau pt cei care vor mai multe detalii despre subiect, sa aiba unde sa citeasca. Nu trebuie citite toate intr-o zi.

   Fenomenul, daca exista la animale IN SALBATICIE, nu in custi/tarcuri/laborator unde isi schimba comportamentul, el exista doar prin EXCEPTIE.

   Noi suntem si animale si oameni, avem doua parti – una biologica/animalica si una umana/rationala etc.

   Simplu fapt ca ai nostri copii vad la televizor filme cu astfel de “exeprimente” si afla ca exista si asa ceva pe planeta ii va face sa experimenteze… sau sa se intrebe despre asta, sa caute, si…la un anumit moment…vor experimenta…

   Da, omul religios respecta poruncile si constiinta, apoi legile.

   Partea cu SUPUS nu-mi place, dar sa fie ¬cuminte si bun¬, da :)

   (sunt multe comentarii si lungi si dureaza pana le iau la rand)

 3. Nu am aruncat cu cuvinte degeaba si nu s-a dorit a fi o jignire, ci doar o atentionare, in sensul ca o atitudine nationalista care este in acelasi timp impotriva multiculturalismului si antiminoritati mie mi se pare ca i se potriveste atributul de xenofobie. Ma mir ca nu ati introdus in “salata” de mai sus si pe unguri. Si dintre acestia sunt destui care isi vad de treaba lor si sunt cetateni buni ai Romaniei, cu toate ca este foarte greu sa nu te lasi purtat de val atunci cand te vezi stigmatizat pe criterii de etnie. Ce faceai, domnule Emilian, daca te nasteai tigan, evreu sau Doamne fereste, gay? Sau esti convins ca intre multitudinea de stramosi directi pe care i-ai avut in mii si mii de ani, nu ai avut si asa ceva? Ca ai toate genele din ADN curate de o astfel de influenta? Gandeste-te la asta ca probabilitate matematica.
  Nu avem cum sa ne convingem unii pe altii (ma refer eu pe dumneavoastra sau invers). Amandoi avem caractere puternice si numai cei usor influentabili sau copiii pot fi convinsi usor. Imi trebuie mai mult decat simple afirmatii sau linkuri de pe net pentru a ma convinge ca, de exemplu, gay este alegerea individului si nu ceva genetic.

  In legatura cu afirmatia “Oamenii DEVIN gay in urma vaccinurilor malefice care ni se fac la nastere”… ar trebui sa aveti dovezi pentru asa ceva. Eu am fost vaccinat si toti pe care ii cunosc si nu sunt gay sau lesbi. Si gay sau lesbi au fost si in cele mai vechi timpuri ale omenirii cand nu existau vaccinuri.

  O a doua ipoteza prin care incercati sa explicati fenomenul gay este: “Oamenii devin gay pentru că din cauza promovarii intense peste tot a fenomenului, creierul lor și-a inoculat această ”alternativă” la care va apela cand are nevoie (deceptie in dragoste etc). Sau pentru ca parintii individului au fost gay/au avut legatura cu gay si au transmis treaba asta prin ADN. Ce facem noi in viata de zi cu zi se inmagazineaza in ADNul nostru pe care il dam mai departe copiilor.” Eu cred ca o astfel de afirmatie ar trebui sa vina si cu dovezi stiintifice. Ipoteza cum ca gandurile modifica ADN-ul cu care ne nastem pe parcursul vietii ar insemna ca ar trebui dovedit ca un individ are alt ADN in fiecare zi, daca nu in fiecare minut, deoarece tot timpul gandim la altceva. Din cate cunosc modificari genetice pe parcursul vietii au loc numai prin mutatie naturala sau indusa de substante radioactive sau virale, dar nicidecum prin ganduri sau prin educatie. Sunt absolut convins ca oricat as participa la vreo promovare intensa a gay-ismului, nu m-ar face sa imi placa barbatii in loc de femei. Dumneavoastra credeti ca daca ati participa la o astfel de promovare ati deveni gay?

  Problema cu promovarea publica a fenomenului gay nu este problema lor, ci a mass-mediei sau a celor care nu cenzureaza mass-media ca sa nu promoveze fenomenul gay sau limbaj vulgar sau femei dezbracate… dar asa cum am spus inainte, este ceea ce se vinde bine si le aduce profit. Este adevarat ca la noi in tara finantarile unor ziare sau televiziuni vin si de la anumiti politicieni sau au ei oamenii lor pusi acolo in functii de conducere ca sa orienteze si sa favorizeze ceea ce doresc ei, dar in rest promovarea nonvalorilor sau inculturii este dictata de audienta, de ceea ce prefera publicul larg.

  Referitor la “Cum crezi ca NATURA ar crea asa ceva vreodata, cand speciile de animale se perpetueaza dintotdeauna între mascul si femelă (in afara de melci, na!), PENTRU A DA NASTERE UNOR NOI PROGENITURI??.” raspunsul meu este acesta: Nu este ceea ce cred, este ceea ce vad. Nu am afirmat nici o secunda ca gay-ismul este destinat perpetuarii speciei. Eu vad acest fenomen ca existand pur si simplu tocmai pentru ca NATURA promoveaza diversitatea, iar diversitatea este cheia adaptarii la schimbarea mediului. NATURA nu are de unde sa stie ce va fi sau un scop anume. Au supravietuit si au transmis mai departe genele indivizii care inglobeaza in genom o diversitate cat mai mare. Toti cei care existam in ziua de azi suntem rezultatul unui sir lung de stramosi de succes si sunt convins ca am avut de toate felurile printre acestia, chiar si eu si tu…. si criminali si gay si calugari si preoti si atei si hoti si c**ve si judecatori si fotbalisti si eroi si ticalosi si ce vrei tu… in cazul cel mai bun cunoastem 3-4 generatii dinainte ce au fost si regii vreo 20 de generatii (desi unele sunt inventate) si tot nu stiu nici acestia ce au avut mai inainte.

  Acesta este un aspect. Sa mai vorbim despre diversitate. Relatii homosexuale nu constituie o exceptie in natura, decat daca acestea sunt cu scopul procrearii, asa cum ai remarcat la melci si daca adaugam si fenomenul transexualismului, acesta este prezent la unele broaste, care isi schimba sexul in functie de structura populatiei ca sa compenseze. Altfel decat cu scopul procrearii relatiile homosexuale sunt frecvente in natura mai mult decat ai vrea sa stii. In primul rand in lumea plantelor este ceva deja normal. Polenul creat de staminele unei flori nu ajunge doar in pistilul altei flori, ci si pe staminele acesteia, deoarece in lumea plantelor este frecvent hermafrodismul si orice floare are ambele sexe. La animale relatiile homosexuale sunt mai rare din cauza feromonilor care ghideaza, ceea ce la om este mai absent sau confuz din cauza a tot felul de parfumuri artificiale. Dar este suficient sa ne uitam la animalele domestice ca sa vedem ca “se intampla”, mai ales la caini.

  Gay-ismul este o deviatie sexuala, fara doar si poate. Deci nici o secunda nu se pune problema ca sa duca la perpetuarea speciei. Asa cum nici sexul in sine nu este numai pentru perpetuarea speciei, ci include si placere (in esenta un hormon sau mai multi care se descarca in creier). Omul face sex, fie ca ne place sau nu sa recunoastem, in primul rand din placere si nu pentru perpetuarea speciei. Acuma eu generalizez, dar cam asta e 99,99%. In scopul atingerii acestei placeri, omul face mult mai multe chestii decat ceea ce ar fi destinat strict procrearii si nu o sa intru in a le detaila pentru ca stiti la ce ma refer, inclusiv relatii anale intre barbati si femei. Daca deviatile sexuale sunt regula si nu exceptia, atunci de ce gay-ismul ar fi cu mult mai mult blamat? Eu cred ca nu e alegerea lor. Ipotetic, daca te nasteai cu creierul pe care il ai acum intr-un trup de femeie, ce ai fi facut? Cu siguranta ai fi fost atras(a) de femei, corect? Ai fi urmat atunci pornirile lesbiene in ciuda a tot ce ti-ar fi spus cei din jur ca este moral sau ai fi preferat sa ai relatii cu barbati, sa te casatoresti cu vreunul, cu toate ca nu numai ca nu te-ar fi atras barbatii, ba chiar ai fi fost scarbit de idee? Ce ai fi facut?

  Majoritatea ca sa nu spun cu totii suntem in primul rand animale si dupa aia oameni, indiferent cat de mult ne repugna ideea asta sau cat de convenabila este opusul ei care ne gadila egocentrismul. Cea mai mare parte a zilei si deci a vietii ne satisfacem nevoile animalice cum ar fi somnul, hrana, adapostul, cautare dupa mancare (munca este tot un mijloc indirect de asigurare a hranei si adapostului) si perpetuarea speciei (cu toate ce deriva din asta, inclusiv deviatiile de la scop). Oare cat la suta este activitate specific umana (nobila)? Daca am fi fost creati ca sa fim in primul rand oameni si fiinte perfecte (dupa chipul si asemanarea creatorului) atunci nu am fi fost legati atat de tare de latura animala. Nu ni s-ar fi potrivit valva de la porc la inima, nu am fi baut laptele altor specii, femeile nu s-ar fi nascut cu par pe picioare inestetic. Apropos referitor la ideea ca gandurile schimba ADN-ul. Se duce o campanie intreaga de promovare in lume de zeci de ani a produselor pentru epilare si sunt convins ca majoritatea femeilor nu si-ar fi dorit sa aiba acest par acolo si totusi toate se nasc cu acest “defect de fabricatie”. Oare de ce ADN-ul nu face ceva? Raspunsul tot stiinta il poate da si nu biserica si se numeste selectie naturala si dureaza mii de ani.

  In final imi aduc aminte de o idee “genetica” a unui oarecare om de stiinta care s-a apucat sa masoare cozile la soareci, dupa care a inceput sa le taie cozile. A facut acest lucru la multe generatii de soareci si a masurat cozile. Spre surprinderea acestuia, nu si a mea, toti soarecii nascuti chiar dupa multe generatii “de sacrificiu” aveau tot o lungime normala a cozii. De ce amintesc despre acest experiment? Pentru ca vor fi mereu oameni care vor incerca sa corecteze natura in mod brutal. Daca ar fi sa spunem castrati toti homosexualii sau omorati, crezi ca nu se vor mai naste homosexuali? Sau daca vom fi cu totii, cei “normali”, crescuti intr-un mediu de educatie perfecta, sa spunem bisericesc, fara televiziune etc… cand se vor gasi un barbat si o femeie din aceasta “specie perfecta” singurei si goi in pat, oare se vor limita la procreere sau vor “descoperi” si alte lucruri mai animalice? Un pic de onestitate cu noi insine si vom intelege ca nu putem sa schimbam ceea ce suntem, indiferent cata educatie am primi pe parcursul vietii. De aceea se intampla tot ce se intampla in lume, dincolo de intentiile unor grupuri si conspiratii masonice… pur si simplu suntem animale cu instincte mai mult decat oameni cu idei nobile.

  • Ok, nu o sa mai stau sa raspund prea mult, ca ne invartim aiurea in jurul acelorasi tampenii. Am explicat, zic eu destul de clar in text parerea mea. Daca tu ai interpretat total eronat ca fiind ANTI MINORITATI, atunci sa fii sanatos, dar textul nu este deloc ANTI MINORITATI, nu inteleg de ce nu vrei sa pricepi. Scoti chestii din context, nu am zis niciodata ca doar de la vaccinuri devenim gay, ci ca e o posibilitate, din moment ce NU STIM ce se afla in vaccinuri, iar Bill Gates a recunoscut ca sterilizeaza oamenii.

   Ok, dovezi stiintifice. Tu ai nevoie de dovezi stiintifice ca in Romania se fura, de chestii negru pe alb, contracte concrete ilegale etc, sau e evident sa te uiti in jur? Mie imi place sa gandfesc cu capul meu si sa exprim opinii personale pe acest blog. Nu cer nimanui sa fie perfect de acord cu opiniile mele. Oamenii sunt diferiti, fiecare pricepe si vede lucrurile cum poate.

   Promovarea fenomenului gay nici nu este ceruta de romani, nici nu se vinde bine, nici nu aduce profit. Cu toate astea mass media o impune la greu. De ce oare?

   Relatii sexuale in natura NU EXISTA FARA SCOPUL DE A CREA URMASI, decat poate prin foarte foarte mici exceptii. Doar la oameni exista acest fenomen si in aceasta rata. Natura nu are nevoie de asa ceva, este un nonsens al perpetuarii speciilor si al naturii. O tot bagi paia cu diversitatea in natura e importanta. DA! Dar diversitatea cu sens! Relatii sexuale fara producere de mostenitori NU AU SENS,deci..nu exista, decat poate prin exceptie exagerat de rara.

   Animalele domestice sunt o creatie a omului, la fel cum homosexualitatea fara producere de progenituri este tot o creatie a omului. NATURA NU ar fi creat animale domestice, la fel cum nu a creat relatii sexuale fara mostenitori. Orice exemplu legat de animalele domestice este inutil, din moment ce tot omul le-a creat. Ele nu ar fi existat daca nu era omul.

   Fara alte detalii, gaysmul distruge pe termen lung familia traditionala, relatiile “anormale” intre parteneri de sex opus nu fac treaba asta. Asta nu inseamna ca le sustin, dar ti-am explicat de ce gaysmul e mai grav. Deviatiile sexuale NU sunt regula.

   As fi avut bun simt fata de societatea in care as trai si nu m-as manifesta public daca ar exista chiar si o mica sansa sa contribui la stricarea unei societati cu traditie de mii de ani precum cea romaneasca.

   “Daca ar fi sa spunem castrati toti homosexualii sau omorati, crezi ca nu se vor mai naste homosexuali?” – iarasi induci ideea gresita ca as fi spus vreodata asa ceva. Nu o sa iti mai postez astfel de comentarii pe viitor.

   Si eu am vorbit de n ori pe acest blog de partea animalica si parte umana a omului. Asa, si? Asta inseamna ca tre sa ne manifestam animalic pe strada? NU VORBIM despre INTERZICEREA FENOMENULUI si sa dam foc homosexualilor. Tot ce ma intereseaza este sa aiba bunul simt sa nu se manifeste in public, in niciun fel! Atat. Asta daca au bun simt fata de societatea in care traiesc, societate care doreste un anumit tip de familie pe termen lung si un anumit mod de a creste copiii si de a trai in public alaturi de alti oameni.

   • Emilian,
    Fii linistit in privinta modului cum este inteles mesajul din spatele articolelor tale. Eu l-am citit si am inteles exact ce vrei sa spui. Oricine citeste intelege ce vrei sa spui, cu exceptia celor care vor sa-ti piarda timpul. De fapt omu’ asta face. Despica firu-n 4 cu argumente de “politically correctness”, exact ceea ce fac stapanii (oficiali sau din umbra), exact ceea ce fac ONG-urile platite de aceiasi, oameni gen Remus Cernea (ca n-am gasit alt idiot sa-l numesc aici in context) etc…

    Ai punctat f bine ceea ce am observat si eu: romanii n-au nimic in comun cu fenomenul gay. Nu-i in traditie, nu-i in religie (ba este hulit si interzis absolut), nu-i nicaieri….Romanii nu cer asa ceva, deci argumentul este complet fals. Li se da, li se baga pe gat….”Luati si obisnuiti-va! Asta e viitorul, asta e civilizatie”….Bleah!….

    Cat despre homosexualitatea la plante, explicata cum c-a venit polenul si peste stamina si peste pistil….as rade, dar e prea gogonata!!! Deci daca vantul a pus polen peste pistil, planta este homosexuala! :))

    Deci, cum iti spuneam, omul iti pierde timpul. As spune ca poate are si misiunea sa te converteasca in tabara cealalta (ca vede ca esti baiat destept si astia se preteaza cel mai bine la convertire! Plus ca ai o doza bunicica de toleranta). Dar nu pot afirma cu dovezi stiintifice ca ar vrea sa te converteasca! ;)
    Asa ca, ia si tu masurile pe care le crezi de cuviintza.

 4. Este site-ul tau si poti sa cenzurezi tot ce nu iti convine. Eu nu mi-am facut un scop din a te contrazice si sunt lucruri multe cu care sunt de acord din ceea ce ai pus pe site, altele insa nu si acolo incerc sa aduc argumente contra, nu insulte, cum vad ca le percepi. Intentia mea este sa constientizezi ca unu plus unu fac doi (nu numai unu plus una… o gluma de la care nu m-am putut abtine… sorry).
  Ca sa revin la seriozitate… vreau sa spun ca daca semeni vant, culegi furtuna. Daca pui intr-un articol despre gay sau despre tigani, evrei nu mai stiu ce… un titlu de genul “Credinta stramoseasca, identitatea nationala si familia traditionala impiedica distrugerea mentala, psihica si spirituala a omului…” ce se intelege? Ca acestia sunt cauza distrugerii a tot ce ai spus in titlu, familie, credinta stramoseasca, identitate nationala. Deci sunt o problema grava a societatii. Cu alte cuvinte ai pus pe masa un butoi cu pulbere si lipseste doar o scanteie. Eu nu am spus ca ai spus ca sa fie aceste categorii castrate, omorate etc… dar asta e ceea ce vor gandi altii care vor citi aceste randuri, asa gandeste “turma”, anume ca avem o problema serioasa cu aceste minoritati si autoritatile in loc sa contracareze fac promovare, deci hai sa luam solutia in brate si sa facem ceva cu astia… ce sa facem? Sa ii rugam sa fie altfel? Nu merge… deci ramane sa le facem chestii cu forta… Toata lumea se intreaba cum a fost posibil nazismul si ororile din timpul acelor vremuri…
  http://explorable.com/stanley-milgram-experiment
  Daca nu vrei sa publici acest comentariu, cum doresti… Daca crezi ca numai eu vad discursul ANTIMINORITATI promovat de site si in realitate nu este asa, te invit la randul tau sa faci un experiment. Sa gasesti pe careva dintr-o categorie vizata de acest articol sa il citeasca si sa iti spuna dupa aia daca crede sau nu crede ca este un articol care instiga la reactii impotriva minoritatilor. Nu este nevoie sa fii explicit. Este suficient sa arati cu degetul o categorie de oameni si apoi sa convingi pe altii ca acestia sunt un pericol grav la adresa societatii si se vor gasi destui care “sa arunce primul cu piatra”. Asa este natura umana.

  • NU SE INTELEGE DELOC CHESTIA AIA! Ca sa intelegi titlul trebuie sa citesti articolul. Daca cineva citeste articolul si concluzioneaza ca evreii, tiganii si homosexualii distrug mental psihic si spiritual omul, inseamna ca am innebunit cu totii. Am mai explicat si in comentarii trecute de ce am alaturat astea 3 chestii, nu reiau. Oricum, nu despre asta era titlul, dar fiecare pricepe cat poate/vrea. Iarasi INSISTI sa imi pui in gura ideea ca am zis eu vreodata ca TOTI tiganii nu stiu ce sau TOTI evreii nu stiu ce sau TOTI homosexualii nu stiu ce. Si ti-am si zis ca nu e corect sa manipulezi creand aceasta impresie si tot degeaba. Cei care inteleg fundamental gresit ca acest articol este despre CATEGORII DE OAMENI RAI care distrug societatea se afla in eroare si problema e la ei ca nu pot sa priceapa ce am scris. Sa fie sanatosi! Eu nu am aratat cu degetul o categorie sociala – UITE CE FAC TOTI NU STIU CINE, ci am vorbit despre un fenomen care trebuie blocat in Romania (la fel cum francezii ies in strada peste 100.000). Si am explicat si cine sunt vinovatii, care sunt mizele ascunse si care sunt cei mai de treaba homosexuali – cei care nu insista sa promoveze treaba asta in public. Deci daca oamenii inteleg gresit, e problema lor. Sa citeasca mai bine! Și să citeasca TOT textul pus de mine (eventual si link-urile postate) si abia apoi sa se atace si sa comenteze aiurea.

 5. Suna paradoxal, dar:
  TGANII SUNT MODELUL DE URMAT IN LUPTA CU GLOBALIZAREA
  Tiganii ca organizare tribala si sociatatea pashtunilor din afganistan sunt citati in literatura de specialitate ca fiind modele in lupta cu globalismul si iesirea din viitorul colaps care se apropie
  Asa ca…. sa invatam de la ei.
  Tiganii sunt salvarea Romaniei! (stiu ca sunteti socati, dar asta este)
  Sa-i aparam, sa-i protejam si mai ales sa nu incercam sa-i schimbam!!! Ei vor supravietui! pe cind noi astia americanizatii, vom fi mestecati si scuipati afara din istoria viitorului….apropiat!.
  La o adica, pentru a supravietui controlului TOTAL care se apropie(inca nu a venit dar vine) trebuie sa ne alaturam modalitatilor NEcontrolabile ale tiganilor de a evada din mediul controlat al reptilienilor si a iesi si trai in afara GRID-ului(reteaua de control).

  La fel, traiul la tara este sistematic nimicit deoarece si el -o anumita forma constituie un formidabil BY-pass al Grid-ului. De aceea s-au si napustit pe sate si le fac praf, le golesc de locuitori prin nenumarate metode deja amintite de mine si Emilian.

  Sa ne obisnuim cu traiul sarac! ( insa nu stim cu ce se maninca, nu este ce credeti, deoarece s-a lucrat deja masiv la distrugerea memoriei istorice)

  • O fi si cu tiganii, dar e si cu țăranii nostri. Si taranii sunt INDEPENDENTI, ei tot ce au nevoie este APA curata in fantani si oameni care sa lucreze pamantul. In felul asta au tot ce vor, apa curata, animale, hrana sanatoasa etc. Dar…bineinteles ca satele romanesti sunt atacate, tocmai din acest motiv. Acu…poate tiganii sunt chiar si mai independenti, pentru ca se muta rapid pac pac dintr-un loc in altul cand situatia se inrautateste si se adapteaza foarte rapid, dar…cam nasol sa aplicam cu totii acest model… Poate daca e unica salvare. Insa pana atunci….prefer sa luptam cumva pentru a pastra viu modelul taranilor romani, care este inca activ, desi in multe locuri e pe moarte si atacat din toate partile – gaze de sist, OMGuri de la Monsanto, Cianuri de la Rosia Montana si alte exploatari, poluare, disparitia albinelor, chemtrails, vanzarea terenurilor catre straini, samsarii agricoli care ii jecmanesc etc etc etc. Putem ajuta de exemplu daca ne bagam intr-un parteneriat ASAT despre care am scris aici:â

   https://ceicunoi.wordpress.com/2014/01/20/parteneriatele-asat-hrana-sanatoasa-de-la-mici-producatori-direct-la-consumatori-locali-sustineti-taranii-si-micii-fermieri-romani-boicotati-supermarketurile-s/

   Sau macar sa cumpăram produse direct de la taranii din piata sau de pe marginea drumurilor nationale…

 6. Speram ca Galileo a aflat intre timp ca s-a corelat stiintific legatura dintre parinti si comportamentul copiilor. Asta imi pare principala problema a noastra ca societate. Daca cuplurile gay vor adopta copi, nu sunt sigura ca toti vor ajunge la fel, dar nici nu cred ca ne poate asigura cineva ca majoritatea nu vor deveni si ei tot aia. Domnisoara de mai sus care dadea exemplu de urmat tiganii, nu cred ca ai cunoaste suficient de mult nici ca, cultura sau macar, sa ai spunem istorie, altfel stia macar ca ei sunt nomazi..Trageti voi concluziile.

  • Nu mi se pare un ghiveci asa mare. Sunt 3 elemente complementare care impiedica distrugerea mentala premeditata. Ca nu esti de acord cu cele scrise e altceva, dar n-ai zis nimic despre asta…

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s