Fara Penali in Functii Publice! Mafiotii Adevarati Decid Doar din Umbra!

fara-penali-in-functii-publice-usr-#rezist-initiativa-modificarea-constitutiei-mafia-internationala-1

Din seria “Cum mai prostim poporul român?” – Mafia Internationala si-a activat agentii din Piata Victoriei #Rezist si i-a pus la demaratul unei initiative “cetatenesti”, desigur onesta si de buna credinta inspre binele poporului român. Din pacate e doar o alta gogoasa aburinda de prostit naivi. Din fericire, din ce in ce mai putini romani sunt naivi care pun botul la gogosi aburinde si aparent oneste si benefice.

Aceasta initiativa de modificare a constitutiei este organizata, desigur, spontan, de catre agentii mafiei internationale din Piata #Rezist, la fel ca si protestele #Rezist din 2017, la fel de spontane, civice, naturale, oneste, si nepremeditate. Sigur, asta e valabil pentru cine se uita la TV si pune botul la mizeria inselatoare venita de acolo sau de pe Facebookul #Rezist.

Zic nenii astia ca cica sa semnam si noi (si-au aparut prin Bucuresti in aceasta perioada oameni organizati la strans de semnaturi) ca sa se modifice Constitutia si sa scapam astfel de “penalii” din functiile publice. Cica zic ei ca ar fi bine sa apara in Constitutie acest articol:

“Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării.”

Si zic ei ca daca ar fi asta in constitutie viata noastra a romanilor ar fi mai buna, si atunci merita sa se mobilizeze toata tara pentru strans semnaturi si semnat.

Haideti sa va zic opinia mea:

1. Cei care au urmarit (la rece, cu calm, fara patima, obiectiv si cu ceva cunostinte lasate de patriotii romani despre Mafie) protestele #Rezist din 2017 Piata Victoriei si prin toata tara, au putut observa si intelege ca asistam la o noua miscare a agentilor Mafiei Internationale pe tabla de sah. Principalii organizatori si oameni din piata / la proteste erau agenti ai mafiei de prin USR, diverse ONGuri sorosiste etc. Marea masa de protestatari a fost desigur alcatuita din naivi pacaliti prin mijloacele moderne de inselare – TV, Stiri, Filme, Facebook etc. Agentii mafiei care au format USR au fost prezenti pe baricadele #Rezist mai pe fata sau mai pe ascuns, dar au fost acolo. Atat USR cat si #Rezist sunt facaturi ale mafiei anti-romanesti.

2. Cand apare o initiativa “cetateneasca” vezi doamne inspre binele poporului, sa ne uitam CINE o organizeaza si o sustine. Pai pe site-ul initiativei Fara Penali in Functii Publice dam in 2 timp si 3 miscari peste 3 instrumente destul de cunoscute ale Mafiei: USR, Agentii #Rezist si Gabriel Liiceanu – mare agent al mafiei anti-romanesti, intens promovat de TV, bun pacalitor de romani naivi prin cartile si librariile mafiote Humanitas.

Ati vazut ce scrie frumusel pe site-ul lor? “Inițiativa  sprijinită de USR” si “In parteneriat cu #Rezistenta” (rezist.ro). Superb sau ce? Uite unde erau iubitorii de români: la USR, la #Rezist si la Humanitas! Bine c-am aflat.

3. Acest indivizi implicati in partea de organizare vizibila a initiativei sunt aceiasi care promoveaza si mentin ILUZII daunatoare in capul românilor, printre care mentionam urmatoarele iluzii: a. Democratia occidentala e de bine, SUA e de bine, UE este de bine, NATO este de bine (in realitate toate acestea sunt instrumente ale mafiei de exploatare a popoarelor lumii); b. Vinovati pentru relele din Romania sunt “politicienii cei rai si corupti pe care ii vedem la TV” si care fura din banii publici si din acest motiv o duc românii rău (in realitate, popoarele lumii, nu doar românii, o duc rau, din aceeasi cauza comuna: crima organizata la nivel planetar / mafia internationala / oculta financiara la nivel mondial – organizatie activa de sute de ani, cu o conducere cu experienta in exploatarea popoarelor de mii de ani – legat de asta, cititi Cartea lui Paulescu)

Iete indivizii #Rezist cum promoveaza si sustin ei conceptele si instrumentele Mafiei Internationale:

(Sursa foto fata pictata AICI; Sursa Foto cu Malin Bot salvatorul Romaniei #Rezist din Video cu multa abureala pentru naivi AICI.)

Avem pana acum, legat de aceasta Initiativa cu #Fara Penali cateva elemente interesante: in organizare sunt agenti ai mafiei care sustin iluziile promovate de mafie (de zeci de ani) prin toate canalele media si de propaganda ale mafiei. Deja devine limpede cat de buna trebuie sa fie aceasta initiativa pentru români.

4. Daca niste insi de buna credinta ar dori sa porneasca in aprilie 2018 o initiativa de modificare a constitutiei inspre binele românilor, prin REFERENDUM POPULAR, ar trebui in primul rand sa sustina REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE – o initiativa de modificare a constitutiei DEJA VALIDA, cu 3 milioane de semnaturi depuse la Parlament, in MAI 2016 (detalii AICI). De doi ani de zile Statul Ateu Anti-Român REFUZA sa organizeze acest Referendum solicitat de poporul roman prin semnaturile a 3 milioane de români. Oricine mai are in gand sa organizeze vreun referendum de modificare a Constitutiei, trebuie mai intai sa sustina cu toate fortele organizarea Referendumului pentru Familie, trebuie mai intai sa faca scandal in legatura cu intarzierea de 2 ani de zile in organizarea acestui referendum, si abia DUPA organizarea Referendumului pentru Familie de catre Stat, mai poate avea logica sa vina cu o noua initiativa de modificare a constitutiei.

E complet ilogic: pornesti un demers de modificare a constitutiei prin Referendum popular FARA sa iti pese sau sa mentionezi ceva legat de alta initiativa identica, de modificare a constitutiei (indiferent pentru ce anume), tot prin Referendum Popular, care STA de 2 ani blocata? Unde vorbesc organizatorii #FaraPenali de initiativa de modificare a constitutiei pornita cu vreo 3 ani de zile INAINTE de a lor, care INCA nu a fost finalizata cu Referendum Popular? Asta arata cata buna credinta si onestitate au cei de la initiativa #FaraPenali.

5. Acesti indivizi sustin ca trebuie sa scapam de “politicienii penali” cei rai si corupti care ne cauzeaza toate problemele. Pai abureala asta e valabila doar pentru cei care sunt mufati la TV si la celelalte canale de stiri si inselare ale Mafiei Internationale. Doar ei pot sa inghita o asemenea galusca. Restul oamenilor un pic treziti la realitate stiu ca politicienii din toate statele lumii (cu minuscule exceptii) sunt controlati si condusi din spate de Mafia Internationala. Poti sa interzici tu cat vrei “penalii” din functii publice! Nu e nicio problema pentru Mafia Internationala sa prezinte publicului naiv si credul un om imaculat, complet NE-penal, care sa ocupe o functie publica in aplauzele publicului tâmp, dar care sa fie complet SLUGA la strainii mafioti anti-români. Adica si daca ar exista in constitutie prevederea de care zic astia, in functiile publice s-ar putea rula continuu oameni imaculati din punct de vedere al cazierului penal, dar complet de rea credinta si anti-romani. Pe scurt – prevederea respectiva NU AJUTA CU ABSOLUT NIMIC. E cineva care crede ca singurii oameni de rea credinta din aparatul administrativ al Statului sunt doar cei dovediti “penali” de instante? Adica daca scapam de astia “penali” oficiali, ramanem cu oameni de calitate in Guvern si Parlament? AHAHAHAH ce gluma buna. Si de aici se intelege inutilitatea initiativei pentru poporul român.

CONCLUZIE

Intreg demersul de Modificare a Constitutiei prin Referendum Popular pentru ideea de #FaraPenali in functii publice este organizat de mafioti prin slugile lor locale de prin USR, ONGuri, #Rezist, Trusturi Media + alte personalitati publice mafiote. Este un demers complet fara nicio noima si niciun beneficiu pentru poporul român. Este posibil un atac la demersul patriotic de modificare a constitutiei in ceea ce priveste definirea familiei. Vom vedea acest lucru in viitorul apropiat – ce anume urmareste mafia exact prin acest demers.

Intre timp, agentii mafiei vor organiza strangeri de semnaturi, alti agenti ai mafiei vor promova demersul prin media mafiota, cativa romani naivi si creduli vor ajuta la strangeri de semnaturi, crezand ca vor face un lucru bun si patriotic, si alti cativa romani naivi si creduli, inselati de TV si restul canalelor de intoxicare informationala ale mafiei, vor semna ca prostii, fara sa priceapa nimic din realitatea inconjuratoare.

In ziua de azi, cand informatia circula pe internet, si lucrurile se cunosc, ce scuza mai au oamenii sa cada atat de usor in capcanele Mafiei Anti-Românești?

CITITI!

BIBLIOGRAFIE DE BAZA PENTRU INTELEGEREA LUMII IN CARE TRAIM

…………………

Emilian, 8 mai 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

4 responses to “Fara Penali in Functii Publice! Mafiotii Adevarati Decid Doar din Umbra!

  1. Zici ca “este un demers fără nici o noima”. Privește un pic mai în profunzime, dincolo de fumigena cu oameni “imaculati ” dar complet anti romani , asa cum bine ai intuit, se ascunde ceva mult mai grav. Îți dau un exemplu asemator din SUA. Deșii la nivelul statelor populația s-a exprimat împotriva casatoriilor gay, guvernul federal a hotărât ca “se face”. După legalizare nu s-a înregistrat nici o mișcare fantastica la starea civila, nimic care sa sugereze un ” boom” al căsătoriilor gay “oprimati ” de “fundamentaliști religioși”, nimic. Și atunci, care a fost scopul ascuns ? Pai după legalizare, peste 340 de scoli creștine , in care invatau zeci de mii de elevi,(și unde urmau sa învețe în viitor sute de mii) au fost nevoite să-și închidă portile. O mișcare foarte perfida, cu efecte devastatoare pentru creștinismul din America pe termen lung.
    Și aici cu acesta “initiativa” bănuiesc urmatoarele:
    1) încercarea de a forța introducerea pe același buletin de vot al referendumului încă o rubrica cu “fără penali” (facem economie, statul nu-si permite sa cheltuiasca de doua ori pt. referendum, se pot face economii, si alte bla bla-uri din astea) și prin asta confuzarea romanului care nu mai știe exact pt. ce votează, + întrebările vor fi puse în asa fel încât oamenii simpli sa fie induși în eroare, + se mizează ca romanii sunt atât de sictiriti de clasa politica încât sa nu mai iasă la vot și prin asta sa se micșoreze șansele de definire corecta a căsătoriei.
    2) se simte în aerul României ceva apăsător. Romanul a cam ajuns la capatul răbdării, și cum zicea un mare patriot ” romanul nu face când se poate ci când nu se mai poate”. Ei bine, Romania este foarte aproape de ” nu se mai poate “, și romani bine pregătiți, care au stat deoparte pana acum se vor implica , de voie de nevoie în deșteptarea acestei tari. Mafia știe acest lucru, și pentru a preîntâmpina ca acești romani patrioți sa ajungă în posturi cheie li se vor face dosare penale “preventiv”(cum deja sa întâmplat prin DNA, cu diferiți romani ce stăteau în calea unor interese oculte ). Apoi, se va respecta legea, adică nationalistii nu vor avea acces către funcții de conducere și decizie de unde ar putea sa schimbe în bine viitorul acestui neam și tari.

    • Pai da, “un demers fara nicio noima” pentru binele poporului roman, la asta ma refeream. Bineinteles ca are noima pt mafia care il organizeaza, ca altfel nu l-ar face… In rest, da, asta ziceam si in articol, e posibil sa loveasca in referendumul pt familie. Vom vedea. Sigur ca miscarea cu legalizarea casatoriilor gay nu e ca sa poata 3 gay din Romania sa se casatoreasca, ci ca sa poata implementa in scoli ore de educatie sexuala in baza legii. “Nu scrie la lege ca e legal si normal sa se casatoreasca gayii? Ba da! Pai atunci, sa-i invatam pe cei mici de la gradinita despre aceste lucruri.” etc. Asa se face peste tot in lume. Parteneriat Civil – Casatorie Gay – Educatie si propaganda in gradinite si scoli, sa le spele creierul de mici. Viclenia lor este imensa. Romanii nu sunt inca pregatiti sa inteleaga miscarile lor, daca se iau doar dupa capul lor si interpretarea personala a evenimentelor. De aceea romanii trebuie sa stea aproape de oameni mai intelepti decat ei, care ii pot invata cum sa se fereasca de RĂU. Iar cei mai multi dintre acesti oameni sunt in Biserica Ortodoxa.

      • Ai zis bine cu educația din grădinițe și scoli. Asta este linia întâi a războiului pe care mafia îl duce împotriva noastră , razboiul împotriva copiilor. În timp ce părinții sunt ținuți preocupați cu grija zilei de mâine, mafia pas cu pas încerca să rescrie mintea lor. Chiar zilele acestea citeam ca toate cele trei grupe de gradinita au devenit OBLIGATORII prin lege. Așadar nu vor mai fi 7 ani de acasă ci numai 3. Se încerca îndepărtarea părinților și mai ales a bunicilor din viata copiilor și înregimentarea lor cat mai de mici pentru ca se știe deprinderile de la acesta vârstă țin toată viata. Vor ca generațiile viitoare sa fie cat mai obedienta și cat mai indiferente fata de familie în care s-au născut.

      • Si față de TARA in care s-au nascut. Cand nimeni nu lupta pt tara in care traieste, tara este usor de cucerit… Da, ai dreptate in cele spuse. Inclusiv feminismul si ideea de femeie de cariera cu serviciu si functii etc tot scopul asta are – sa departeze mama de copil cat mai repede si copilul sa ajunga pe mana sistemului de “educatie” – crese, gradinita, scoala, liceu. Pe vremuri era suficient salariul barbatului ca sa tina gospodaria. Si in felul asta mama statea si crestea copilul si ii insufla valorile familiei ei. Special au scazut salariile barbatilor ca sa saraceasca familia si sa fie nevoie ca femeia sa lucreze si ea, si astfel sa dea copilul pe mana Sistemului. Totul este premeditat si cu un plan bine pus la punct. Pasii sunt mici pentru ca goimii sa nu priceapa planul. Parte din plan e in Protocoalele Inteleptilor din Sion: https://ceicunoi.wordpress.com/2018/05/09/protocoalele-inteleptilor-din-sion-rezumat/

Spune-ți părerea aici: