Inselarea Crestinilor prin Educatie si Sistemul de Invatamant – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 6/9

protocoalele-inteleptilor-din-sion-inselarea-crestinilor-prin-educatie-sistem-invatamant-educatie-pentru-turme-ceicunoi

“Creștinii nu se conduc după practica observatiilor impartiale scoase din istorie, ci după o rutină teoretică incapabilă de a atinge vreun rezultat real. De aceea noi nu trebuie să ținem seamă de ei; să se mai distreze câtva timp, să trăiască din speranțe sau din noi petreceri, sau din amintirea petrecerilor de odinioară. Să-i lăsăm să creadă în importanța, pe care le-am inspirat-o, a legilor științei – a teoriilor.

În starea actuală a științei, așa cum am făcut-o noi, poporul, crezând orbește în cuvintele tipărite, nutrește, ca urmare a greșelilor care îi sunt strecurate în ignoranța sa, o dușmănie împotriva tuturor situațiilor lor, pe care le crede deasupra lui, pentru că el nu înțelege importanța fiecărei situații.

Primi-miniștrii – pun să se spună încet de tot poporului prin agenții lor că dacă ei pricinuiesc vreo pagubă statelor o fac în scop de a realiza fericirea poporului, fraternitatea internațională, solidaritatea, drepturi egale pentru toți. Firește, nu li se spune că această unitate nu trebuie să se facă decât sub autoritatea noastră.

Puteți să vă dați singuri seamă ce a făcut din creștini educația lor generală. A trebuit să introducem în educația lor toate principiile care au slăbit într-un mod atât de strălucit ordinea lor socială. Dar când vom fi la putere vom scoate din educație toate obiectele de predare care pot pricinui tulburare, și vom face din tineret niște copii ascultători în fața autorităților, iubind pe cel care conduce, ca un sprijin și o speranță de pace și de liniște.

Vom înlocui clasicismul, ca și toate studiile istoriei vechi, care prezintă mai multe exemple rele decât bune, prin studiul programului viitorului. Vom șterge din amintirea oamenilor toate faptele secolelor trecute, care nu ne sunt plăcute, păstrând numai acelea dintre ele care arată greșelile guvernelor creștine.

Într-un cuvânt, știind prin experiența mai multor secole că oamenii trăiesc și seconduc prin idei, că aceste idei nu sunt infiltrate oamenilor decât prin educație, dată cu un succes egal la toate vârstele, cu procedări diferite, bineînțeles noi vom absorbi și vom adapta în folosul nostru ultimele licăriri de gândire independentă, pe care le conducem de multă vreme către materiile și ideile care ne trebuie. Sistemul de reprimare a gândirii este de pe – acum în vigoare, în sistemul numit învățătura prin imagini, care trebuie să transforme pe creștini în animale supuse care nu gândesc, care așteaptă înfățișarea lucrurilor în imagini pentru a le înțelege… în Franța unul din agenții noștri cei mai buni, Bourgeois, a și proclamat noul program de educație prin imagini.

Prin presă, în discursurile noastre publicate în manualele de istorie bine făcute, am făcut reclamă pentru martiriul, așa-zis acceptat, de răzvrătitori, în vederea binelui comun. Această reclamă a înmulțit contingentele liberalilor și a aruncat mii de creștini în rândurile turmei noastre.

SURSA – Protocoalele Inteleptilor din Sion

Detalii despre aceste postari AICI.

……………………

Emilian, 15 apr 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

7 responses to “Inselarea Crestinilor prin Educatie si Sistemul de Invatamant – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 6/9

  1. Din nefericire cu toata informatia existenta pe Internet (desigur, mai mult sau mai putin manipulata), exista inca multi care inca mai cred in spalarea pe creier numita educatie, iar daca incerci sa abordezi si o alta perspectiva, imediat esti luat in ras, astfel incat cred ca acestia chiar isi merita soarta….sau poate vreodata, vor avea curiozitatea sa citeasca, sa se documenteze si din alte surse decat cele oficiale…

    • Nu isi merita soarta. Nu este vina lor. Sunt victime, trebuie ajutati in masura in care pot fi ajutati. Persoanele mufate la TV si media in general nu pot fi receptivi la ce le spui tu, daca contravine “adevarului” de la tv… TVul este o autoritate, tu esti nimeni cand le spui ceva :) Ei fac greseala de a avea incredere in TV, presa, desi sunt detinute de evrei…

  2. Foarte grav ce fac evreii, si nu de ieri, de azi, ci de cand lumea si pamantul au luptat sa se faca urati si antipatici! Uciderea lui Hristos e doar un exemplu religios, care a atras ura crestinilor asupra lor! Evreii nu si-au invatat inca lectia de pedepsiri din Istorie, desi ranile lor sufletesti sunt inca proaspete, caci li s-au tras ponoase tocmai din faptul ca nu-si vad de treaba si de lungul nasului lor! Sfarsitul Lumii nu s-a produs inca, iar lectia de Istorie primita se poate repeta, pentru ca activitatile lor, in contradictie cu traditiile si libertatile popoarelor, a valorilor lor culturale si de religie nu trebuiesc deranjate, deviate sau violate de catre evrei, daca vor sa nu mai fie la modul negativ si pagubos in centrul mondial de atentie! Cand o sa li se infunde, va fi prea tarziu, si e posibil ca Dumezeu sa-i stearga, ca natie, din catastiful pesonal cu prieteni! Mai intai sa se educe pe ei si sa-si revizuiasca atitudinea fata de popoarele lumii, sa ne lase in pace cu intromisiunile lor, precum penisul in vagin, si ar fi bine ca modestia, anonimatul si traiul retras sa-i tina deoparte de conflictele cu lumea crestina, musulmana sau de orice natie sau religie, daca vor sa aiba un viitor pe aceasta planeta alaturi de muritori! Progromul si genocidul tot ei le-au inventat prin comunismul sovietic, leninist si comunist, apoi prin impanzirea comunismului in lume, insasi Lenin fiind evreu! Ipocrizia lor trebuie sa ia sfarsit si sa se linisteasca, o data si pentru totdeauna, caci si la noi tot ei ne-au impus comunismul cu tacurile sovietice, printr-un Walter Roman, Ghizela Vass, Emil Botnarenco-Botnaras, Th. Georgescu, Vasile Luca si alti corifei ai orizonturilor rosii! Sa mai spun si de sorosismul evreiesc, paguba popoarelor de pretutindeni, si condamnat de catre tot globul pamantesc?

  3. Pentru cineva care are probleme in a intelege ce inseamna “autoritate”, bine inteles ataci autoritati dar tu insusi te consideri ” autoritate”.
    Cum poti considera autenticitatea si autoritatea carti ” Protocoalele Inteleptilor Sionului “. Am batut pamantul asta in lung si larg am vazut sute de comunitati in EU si afara, cartea nu reflecta nici un fel realitatea…
    Si nu am gasit pe nimeni sa imi explice cum de considera aceasta carte valida, vad oameni cu ura in suflet folosind cartea aceasta sa dea legitimatie propriei mizeri sufletesti si pentru a perpetua ura fata de alti.

    • Pai, e simplu. Citesti protocoalele si vezi ca mai tot ce e scris acolo se aplica in societatile conduse din spate de evrei, inclusiv in Romania, SUA, tot occidentul european si in restul globului in cam toate statele. De aici autenticitatea lor :) Protocoalele luate SINGURE poate par ireale, dar ele vin doar sa completeze informatia pe care o stim deja din multe alte carti si de la diversi autori, inclusiv patrioti romani, care vorbesc despre crima organizata evreiasca. E doar o problema de timp pana cand cei mai inteligenti din popoarele lumii vor afla toti despre crimele cahalului la nivel planetar. Nu e vorba de ura din partea noastra chiar deloc. Noi ii asteptam sa se caiasca si sa vina la Ortodoxie, si sa mergem cu totii in rai. Ei insa cu URA de care vorbesti tu ataca viclean si perfid, foarte bine organizat si fara niciun pic de mila, toate popoarele lumii.

  4. Vreau sa spun ca am citito si mai mult decat fantazi nu am gasit, chiar am incercat sa caut autorul si circumstantele in care a fost scrisa.
    Unul la mana: Aparent a fost scrisa de un jurnalist care declara ca a tras cu urechia sau a gasit documente despre aceasta intalnire internationala a evreilor in care ei au pus la punct un plan sa cucereasca lumea. Uneori ma gandesc daca cineva care nu reuseste sa isi tina documentelel ascunse sau sa organizeze o intalnire pentru a cuceri lumea ascunsa ar fi intradevar capabil de asa ceva, e cum ai crede un boschetar ca are miliarde doar pentru ca spune asa ceva.
    In context istoric cartea a fost produsa in Russia la sfarsitul 1800 intr o perioada de mari miscari antisemitice in EU si Russia, si cu aceasca carte magica Hitler isi justifica violentele inpotriva evreilor, si nu numai el.
    Imi este foarte greu sa consider ca cineva sa poata planui o dominanta globala punand un plan de sute de ani in miscare si avand capacitatea sa prezica viitorul si contextele istorice ce urmeaza, sa fie capabila sa perpetueze planul din generatie in generatie. Cand la sfarsitul lui 1800 posibilitatea omeniri in spatiu nici nu era in fantezie.
    Inca ceva, violenta impotriva evreilor am vazuto des, fizica si verbala, dar violenza din partea lor niciodata nu am vazut, si e subiectiva aceasta observatie.
    Si culmea violentele impotriva lor sunt justificate pe base abstracte nimic tangibil, pe opinie populara dar fara dovada.
    Si daca pui ce se intampla in Israel cu Palestina in context, raspunde la urmatoarea intrebare si poate intelegi mai bine situatia: Daca Otomani ar fi anexat complet Romania si o majoritate a poporului de neam Romana ar fi fost deplasata in hotarile lumi, nu crezi ca ar fi existat oameni ce ar fi facut tot posibilul pentru a perpetua cultura romana si dorinta de a ne recapita pamantul sfant, din generatie in generatie? chiar si dupa 2000 de ani?
    Conspirati exista, si nu vad problema sa se lupte impotriva lor, dar cum vezi sunt greu de dovedit, dar in nici un mod nu ajung la magnitudinea de care vorbesti, nu sunt capacitati technice si logistice pentru a face asa ceva.
    Si te rog nu te atinge de stiinta, e pasiunea mea, nici nu stiu de unde sa incep sa iti explic cat de ingust la minte esti sa spui ce ai scris acolo, la bazele stiintei exista dovada dovada dovada, nimeni nu crede nimic petru ca cineva spune, daca nu ai dovezi nu se considera sciintific…
    Daca te ajuta la ceva, Incompetenta si Prostie sunt principala sursa din problemele din lume, intreabate daca faci parte din problema sau solutie.

    • Bun, tu vii aici si amesteci o gramada de lucruri si creezi un terci in capul cititorului de buna credinta, cum fac multi agenti ai mafiei evreiesti – deturneaza subiectul, abat atentia catre altceva, pun la indoiala realitati etc. Nu ma intereseaza ce gaselnite au lansat evreii pe internet in legatura cu aparitia acestor Protocoale, doar doar le stirbesc cumva din importanta si veridicitate. Textul exista, se potriveste perfect cu realitatea in care traim (dar aia reala pe care nu multi o inteleg, nu cea de la TV), avem o gramada de patrioti romani care ne spun aceleasi lucruri, avem o gramada de dovezi cu privire la evreii camuflati in romani care au contribuit la revolutia 89, care au pus mana pe putere imediat dupa, care sunt si astazi in aparatul de Stat. Deci treaba e destul de clara. Orice om de buna credinta citeste ce ne-au scris patriotii romani (de exemplu carti de aici: https://ceicunoi.wordpress.com/2015/03/29/bibliografie-de-baza-pentru-intelegerea-lumii-in-care-traim-adevarul-istoric-si-cauza-problemelor-noastre-de-azi/) si afla despre existenta mafiei mondiale evreiesti. Tu te poti preface cat vrei ca nu intelegi, ca n-ai vazut violenta evreilor nicaieri ca alte abureli. Din fericire din ce in ce mai putini romani se mai lasa pacaliti asa usor.

Spune-ți părerea aici: