Patriahul Daniel l-a ajutat pe Patriarhul Teoctist la Canonizarea de noi Sfinti

patriarhul-daniel-marturie-video-patriarhul-teoctist-canonizare-sfinti-canonizare-sfantul-stefan-cel-mare

Patriahul Daniel l-a ajutat pe Patriarhul Teoctist la canonizarea de noi sfinți după 1990. Patriarhul Daniel a fost un susținător puternic (chiar esențial) în canonizarea Sfântului Voievod Ștefan Cel Mare și a creat inclusiv Troparul Sfântului Ștefan Cel Mare (text + muzica pe Glas 1). Aceasta este marturia Patriarhului Teoctist, ce poate fi vazută în videoclipul următor, de la min 02:05. Tot in video veti vedea si imagini cu Patriarhul Teoctist si ÎPS Daniel, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei la acea vreme (actualul Patriarh):

Troparul Sf. Voievod Ștefan Cel Mare – Glas 1:

Apărător neînfricat al credinței și patriei străbune, mare ctitor de locașuri sfinte, Ștefane Voievod, roagă pe Hristos Dumnezeu, să ne izbăvească din nevoi și din necazuri.

Audio Tropar Glas 1 (si alt tropar pe Glas 2):

Iată doar câteva lucruri minunate făcute de actualul Patriarh Daniel, încă dinainte de a deveni patriarh.

Sunt unii astăzi însă, inclusiv unii care se dau mari patrioți și ortodocși în fața poporului, care îl ceartă pe Patriarhul Daniel că de ce nu canonizează mai mulți sfinți… Vă dați seama? Pe cel care a fost esențial în canonizarea Sf. Ștefan Cel Mare, îl ceartă niște unii că de ce nu canonizează sfinți…. Stiu ei mai bine decât Patriarhul Daniel ce se poate face și ce trebuie făcut în Biserica Ortodoxă Română în prezent…. Mândrie – Nebunie sau Misiune Vicleană de a săpa la rădăcina încrederii ortodocșilor români în conducerea BOR.

Am văzut în multe locuri aplicându-se treaba asta, inclusiv unii postaci agenți cu misiune antiromânească ce acționează pe FB încearcă să păcălească oamenii prin viclenii de genul acesta: “Biserica Ortodoxă e în regulă, Ortodoxia e credința adevărată etc, dar CONDUCEREA BOR este eretică, sunt masoni, antiromâni, vânduți la politicieni, promotori ai ecumenismului” etc etc etc.

Mafia Internatională anticreștină și antiromânească ce subjugă astăzi și poporul român știe chiar mai bine decât noi ca Biserica Ortodoxă Română este principalul apărător al dăinuirii poporului român în timp. Mafioții știu de asemenea că Ortodoxia oferă un sistem de organizare a societății care împiedică manifestarea răului, și deci a faptelor antiromânești făcute de mafioți. De aceea acești anticreștini și antiromâni se luptă continuu prin diverse calomnii, acuze, minciuni, manipulări, generalizări ale excepției negative și alte viclenii să distrugă încrederea românilor în Conducerea Bisericii Ortodoxe Române și în Patriarhul Daniel. Prin slăbirea încrederii poporului în Conducerea BOR mafioții antiromâni încearcă să obțină o slăbire a încrederii generale în BOR și o DEPĂRTARE a românilor de propria lor Biserică Strămoșească. Astfel, prin depărtarea românilor de Biserică, mafioții străini anticreștini și antiromâni vor realiza mai ușor distrugerea poporului român și a Bisericii Ortodoxe Române. Acesta este planul.

Asta este ce-și doresc ei.

Noi însă să nu ne lăsăm păcăliți. În ciuda tuturor manipulărilor, noi să fim SOLIDARI si APROAPE de Biserica Ortodoxă Română, așa cum au fost și marii noștri patrioți din istorie, așa cum au fost și voievozii români care au luptat cu străinii pentru apărarea Poporului, a Țării și a Credinței Strămoșești.

Doamne, ajuta!

………………………………..

Emilian, 19 iun 2019, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

P.S.: De citit și această poziție recentă postată pe Basilica.ro cu privire la canonizări de noi sfinți: https://basilica.ro/biserica-ortodoxa-comemoreaza-pe-toti-eroii-dar-nu-i-proclama-pe-toti-sfinti/

One response to “Patriahul Daniel l-a ajutat pe Patriarhul Teoctist la Canonizarea de noi Sfinti

Spune-ți părerea aici: