Privatizare pentru colonizare – reteta aplicata de mafia internationala pentru a cuceri Bosnia, Romania si alte popoare (nom)

Privatizare pentru colonizare - reteta aplicata de mafia internationala pentru a cuceri Bosnia, Romania si alte popoare capitalism democratie proteste strada criza sociala 1De ce este atât de greu să observăm că decăderea economică / politică / socială a anumitor state este foarte asemănătoare cu decăderea altor state? Dacă am observa că situația se repetă, am putea să ne întrebăm dacă e coincidență / hazard / așa sunt oamenii politici peste tot – corupți, și de aceea se întâmplă asta, SAAAU există un pattern, un tipar bine gândit și implementat de niște băieți deștepți care trag sforile de undeva de sus…? După părerea mea și a celor treziți la realitate e mai mult decât clar că mafia internațională (NU mafia din filmele manipulatorii ale Hollywood!) are niște metode pe care le repetă pentru a cuceri, coloniza, căpușa și distruge țările și popoarele lumii cu scopul de a le exploata și a le controla total.

Metodele folosite de acești criminali internaționali (care conduc inclusiv România astăzi) presupun:

– infiltrare la conducerea statului prin MITĂ / ȘANTAJ / AMENINȚĂRI – controlarea oamenilor politici din funcțiile de conducere SAU prin introducerea propriilor oameni (străini) la conducerea statului (citisem undeva că cică în SRI, la un anumit nivel, nu se vorbește limba română :) ) – noi încă trăim în iluzia că suntem conduși de români…; uneori – preluarea conducerii statului se face prin eliminarea unei conduceri naționaliste printr-o așa zisă „revoluție” a poporului – vezi lovitura de stat din ’89 prin care conducerea naționalistă a lui Ceaușescu a fost eliminată prin asasinat și puterea în România a fost preluată de străini; (detalii despre preluarea puterii de străini AICI și despre epoca Ceaușescu AICI)

– un atac ascuns, mai ales economic, prin instituții financiare externe (de rang internațional – gen FMI, BM, CE etc) + cedarea de suveranitate către astfel de entități internaționale; (detalii despre FMI = MOARTEA AICI)

– impunerea de „măsuri salvatoare” pentru economie, care de fapt distrug economia;

– modificarea legislației în favoarea atacatorului/cuceritorului/străinilor și în defavoarea poporului;

– distrugerea economiei autohtone (IMMuri etc) (adio independență economică), a sănătății (un popor bolnav mai ușor de controlat), a armatei (lipsă de apărare) etc;

– privatizarea instituțiilor de stat – adică mutarea lor din mâinile Statului/poporului în mâinile unor băieți deștepți străini;

– susținerea corporațiilor și multinaționalelor străine în defavoarea antreprenorilor/oamenilor de afaceri autohtoni (care trebuie eliminați de pe piață);

– cucerirea trusturilor MEDIA și a Sistemului de învățământ pentru a ”hipnotiza” populația – cine folosește TV sau mass media mafioților pentru informare n-are nicio șansă să afle adevărul despre ce se întâmplă în jurul lui; (detalii despre ce „învățăm” de la TV AICI și comparație Internet-TV AICI)

– distrugerea biologică a oamenilor – sărăcie, poluare, mâncare plină de chimicale, apă poluată etc – supermarket-urile străinilor oferă în mod legal otrava modernă în loc de mâncare – iar noi dăm bani pe ea și o mâncăm în fiecare zi otrăvindu-ne; (detalii despre Supermarket-uri și cum distrug ele economia României AICI)

– taxarea la sânge a populației și firmelor autohtone + aplicarea unui sistem economic în care singura șansă de supraviețuire este Legea junglei – să calci pe cei din jurul tău (asmuțirea oamenilor între ei);

– vrăjeală cu iluzii precum ”democrația SUA”, ”capitalismul e bun”, ”UE ne vrea binele”, ”FMI ne ajută” și alte minciuni ordinare; (detalii despre Iluziile Românilor AICI)

– săracii devin din ce în ce mai mulți și mai săraci, bogații devin din ce în ce mai ”străini” și mai bogați;

etc.

Aceste lucruri s-au întâmplat pas cu pas de la Lovitura de Stat din ’89 când străinii au cucerit România și au transformat-o progresiv într-o colonie până astăzi și continuă să se întâmple și azi. Aceleași lucruri le vedem ȘI LA ALTE STATE! Modelul e același, cu mici diferențe în funcție de specificul fiecărei țări.

Detalii în continuare:

Am dat peste un articol recent în engleză care prezintă pe scurt situația din Bosnia-Herzegovina – o situație foarte asemănătoare cu ce s-a întâmplat și se întâmplă în România. Încerc să scot în română câteva idei mai importante:

Bosnia – privatizare pentru colonizare. Cum a dus prădarea economiei la proteste masive (art. în engleză AICI)

În primăvarea lui 2014, privatizările criminale făcute în Bosnia au scos până la urmă oamenii în stradă.

Consecințele privatizărilor pentru angajatorii autohtoni și clasa muncitoare au fost dramatice; șomaj și sărăcie – asta a adus capitalismul; privatizarea a crescut dependența de străini; Bosnia este acum mai mult o neocolonie decât un stat independent.

Primul pas -> legea companiilor/privatizării dată în 1989; procesul nu a fost administrat în mod independent de guvernul din Bosnia, ci prin instituții capitaliste internaționale precum Banca Mondială, ONU și UE a căror influență a crescut din ce în ce mai mult, putând influența dinamica politică, a legislației și economiei naționale.

Instituțiile internaționale au oferit o atenție deosebită principalelor industrii din țară și sectorului bancar, dar și sectoarelor telecomunicatii, electricitate și furnizare de energie, apă și păduri. Scopul a fost „închiderea companiilor de stat neprofitabile”. Acest lucru a avut un impact grav asupra economiei lăsând mulți angajați -> șomeri. Înainte de 1991, 12 companii de stat mari asigurau 35% din produsul intern brut.

Privatizarea a fost criminală. Privatizarea nu a fost niciodată despre creșterea bunăstării poporului bosniac.

O mare parte din economie a fost privatizată foarte rapid – „terapie șoc”.

O anumită categorie de oameni a profitat și s-a îmbogățit – în special persoane venite din birocrația fostului regim.

Pentru că riscau să iasă oamenii în stradă dacă vindeau companiile doar câtorva oameni foarte bogați și investitorilor străini, au aplicat un sistem cu vouchere pentru populație, să pară că și poporul primește ceva – asta a creat doar o iluzie de „privatizare reală”, în beneficiul țării.

Mai întâi au privatizat companiile mici și medii și abia într-o a doua fază au vândut companiile mari – direct, mai ales către investitori străini.

Acești investitori nu au ezitat deloc; astăzi sectorul bancar și al asigurărilor este complet privatizat și pe mâinile străinilor (în special companiilor austriece). Foarte companii mari au fost privatizate dar nu există niciun semn de înflorire a economiei Bosniei.

Străinii nu au făcut investiții în companiile achiziționate. Bosnia a devenit un exemplu tipic în care străinii exploatează și înstrăinează resursele țării; un alt efect a fost eliminarea competiției. Un sistem bancar puternic nu este un indicator pentru o economie puternică. Cele mai multe împrumuturi sunt reprezentate de credite de consum, nu de credite pentru investiții.

Companiile străine nu au adus în Bosnia standarde ridicate aplicate în vest. În majoritatea companiilor privatizate, drepturile sindicale și drepturile fundamentale ale muncitorilor sunt ignorate, ceea ce duce la greve ale angajaților.

Repercusiunile sociale ale privatizării și impunerii capitalismului sunt enorme. Șomajul în Bosnia este peste 40% conform anumitor surse. Sindicatele estimează că 67% dintre companiile care au fost privatizate nu mai funcționează în prezent. Situația socială este crâncenă. 60% dintre cetățeni trăiesc la limita sărăciei sau sub aceasta (stabilită la 250 euro/lună). O mare parte din populație câștigă sub 50 euro pe lună. Pentru aceștia, consecințele privatizărilor din sectorul serviciilor sociale și medicale sunt dramatice. Doar 60% dintre bosniaci au asigurare medicală – săracii au acces limitat la îngrijiri medicale. Salariile sunt deseori plătite târziu sau nu sunt plătite deloc. Angajatorii refuză de multe ori să plătească asigurările sociale și medicale ale angajaților.

Acestea au fost principalele cauze care au alimentat protestele din 2013 și 2014. Capitalismul nu și-a respectat promisiunile. Privatizarea este una dintre dovezile acestui fapt. Privatizările nu doar că au înrăutățit situația socială în Bosnia, dar au crescut și dependența țării de puteri străine. Au transformat Bosnia într-o semi-colonie.

ARTICOLUL INTEGRAL ÎN ENGLEZĂ AICI

CÂT DE BINE SEAMĂNĂ TOATE ACESTE LUCRURI CU CE S-A ÎNTÂMPLAT ȘI SE ÎNTÂMPLĂ ȘI ÎN ROMÂNIA! CÂT DE SPĂLAȚI PE CREIER SĂ FIM SĂ CREDEM CĂ „SUNT COINCIDENȚE” sau „ASTA SE ÎNTÂMPLĂ DOAR DIN CAUZA CORUPȚIEI POLITICIENILOR AUTOHTONI”. Oameni buni, treziți-vă! Toate aceste cuceriri de state/popoare și impunere de ”democrație”, ”capitalism”, ”privatizare”, ”piață concurențială liberă” și alt bla bla sunt făcute în mod PREMEDITAT și BINE ORGANIZAT de mafia internațională PENTRU EI ȘI ÎMPOTRIVA NOASTRĂ! Despre asta ne-a avertizat DETALIAT și doctorul român Nicolae Paulescu, inventatorul insulinei, în cartea sa din 1919: Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul și Francmasoneria – cine vrea să înțeleagă ce se întâmplă în jurul nostru trebuie să citească această carte.

Detalii despre cucerirea României de străini și aici:

1 nov 2014: De ce am privatizat Petrom?

Cine a adus răul în România – Silviu Brucan și Petre Roman – evrei – cea mai bună parte din ce a fost proprietatea statului român şi a „întregului popor muncitor” este acum proprietatea unor evrei… (…) procurorul confirmă: la majoritatea tunurilor ilicite care s-au dat în România capitalistă profitorii au fost „investitori” evrei…

Vezi și: Cele mai importante articole de pe blogul Ce-i cu noi?

Emilian, 10 sept 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

4 responses to “Privatizare pentru colonizare – reteta aplicata de mafia internationala pentru a cuceri Bosnia, Romania si alte popoare (nom)

  1. totul este organizat din afara, se vede ce a ajuns tara astazi. politicienii nostri ar vindeo si pe mama lor pt. bani, au impresia ca vor trai o vesnicie. la asa a fost tot timpul.

    • Asa a fost mai ales dupa 89 pana azi, si in alte perioade din istoria Romaniei din ultimele secole. Insa avem in istorie si exemple pozitive de organizare sociala – unul dintre ele este viata la sat in devalmasie – adica oamenii aveau totul la comun si traiau in armonie si cooperare fara probleme. Noi putem reajunge o societate normala la cap, insa fara sa eliminam mafia internationala si slugile ei din tara…slabe sanse…

  2. este clar ca sa urmarit resursele naturale ale romaniei si kiar ale rusiei pt a fi luate de acesti indivizi si oculta mondiala,problema este ca romanii nu se trezesc deloc dintr-un somn indus de acesti asasini economici

    • Sistemul aplicat de stapani asupra populatiilor globului a fost perfectionat in sute/mii de ani de parazitare a omenirii. Astazi avem un Sistem foarte bine pus la punct, foarte ascuns si greu de depistat de omul “obisnuit”. De aceea, procesul de trezire e lent.

Spune-ți părerea aici: