Minciuni, dezastru ecologic, furt si manipulari cu tupeu – Gaze sist, Rosia Montana, Organisme modificate genetic, Codex alimentarius, Inregistrarea semintelor, Captarea si Stocarea Carbonului, Microhidrocentrale (pol139)

Minciuni, dezastru ecologic, furt si manipulari cu tupeu - Gaze sist, Rosia Montana, Captarea si Stocarea Carbonului, Microhidrocentrale, Organisme modificate genetic OMG codex alimentariusToate “iniţiativele” (desigur de bine) care ni se impun în ultimii ani – Exploatarea gazelor de sist, proiectul Rosia Montana, tehnologii de Captarea si Stocarea Carbonului, Microhidrocentrale pe râurile de munte, Organisme modificate genetic (OMG), Codex Alimentarius, Înregistrarea seminţelor etc etc etc sunt PLINE DE MINCIUNI ŞI MANIPULARE din partea celor care doresc să obţină, prin ele, următoarele lucruri:

1. PĂSTRAREA PUTERII  – acesta este interesul marionetelor politice de la nivel naţional, care acceptă (de regulă din afara ţării) toate aceste DEZASTRE (fiecare în parte), şi multe altele pentru ŞPAGĂ, sau pentru a fi lăsaţi la putere, adică să aibă acces la banul public din care fură, adică să aibă acces la ciolan.

2. PRĂDUIREA (FURTUL) RESURSELOR NATURALE ale României – acesta este interesul celor care conduc lumea din umbră, oameni care îşi indeplinesc acest interes PRIN intermediul marilor corporaţii (vezi Roşia Montană, Gaze de şist – Chevron, Petrol – Exxon Mobile, OMG – Monsanto etc, cu ajutorul lobbyştilor de meserie, prin presiuni, influenţă, “ordine venite de sus”, şantaj, mită etc.

3. DISTRUGEREA ROMÂNIEI şi POPORULUI ROMÂN – nu doar ca efect al prăduirii resurselor naturale, dar şi INTENŢIONAT, pentru distrugerea românilor. (Gândiţi-vă şi la lipsa de educaţie, manipulare prin mass media, vaccinuri, boli, sărăcie, privatizarea tuturor chestiilor, distrugerea economiei, îndatorarea la străini, corupţie etc). De ce vor să ne distrugă cei care conduc lumea? Pentru că România ca ţară are un potenţial extraordinar, avem resurse naturale o grămadă, avem sol fertil foarte bun, avem apă curată, avem un mediu curat, avem potenţial de a avea una dintre cele mai puternici economii din lume  (vezi cum era România lui Ceauşescu AICI) şi pentru că poporul român se trage din civilizaţia care a populat Europa, din strămoşi adevăraţi – DACII (detalii AICI), care erau cei mai bravi dintre cei mai bravi oameni şi care ne-au dat şi nouă genele lor biologice foarte sănătoase şi inteligente. Poporul român are în jur de 4% copii supradotaţi (comparativ cu media mondială de 2%) şi are o grămadă de inventatori – chiar şi contemporani, care pot, prin invenţiile lor, să distrugă monopolul mondial pe energie, eliminând pârghiile prin care cei care conduc lumea din umbră îi ţin de sclavi pe oamenii săraci şi fără bunăstare ai planetei. Imaginaţi-vă că am avea cu toţii energie gratis… NU NU! NU citiţi mai departe! Închideţi ochii şi IMAGINAŢI-VĂ CĂ AM AVEA CU TOŢII ENERGIE GRATIS! …………………………………… AM FI LIBERI! AM FI CU TOŢII BOGAŢI! Şi există deja invenţii în acest sens, inclusiv româneşti, doar că nu sunt finanţate, ca să nu iasă pe piaţă, ca să nu destabilizeze MAFIA mondială. Deci şi ca popor avem potenţial. Iar dacă un popor + o ţară au potenţial de a face lucruri extraordinare, aceştia trebuie DISTRUŞI pentru a NU putea face acele lucruri, pentru că ar putea da peste cap planurile Noii Ordini Mondiale de a instaura un control total al omenirii. Detalii în continuare:

Mie aceste 3 interese prezentate mai sus mi se par clare. Măcar primele 2 ar trebui să fie evidente cam pentru orice persoană interesată de ce se întâmplă în jurul nostru cu adevărat.

Am pornit acest material pentru că am dat peste un comentariu care mi-a adus aminte ce bănuiam eu acu vreun an, când era la modă ideea de CCS (Captarea şi Stocarea Carbonului).

Ce e CCS? – o idee năstruşnică pentru a reduce emisiile de CO2 din atmosferă. Aceasta este teoria! Avem centrale care poluează cu CO2. Prindem acel CO2, îl lichefiem printr-o procedură specială şi îl pitim/ascundem în subteran, la vreo 3 km adâncime. Între timp s-a cam renunţat la această idioţenie ultra scumpă (România avea şi ea un proiect pregătit – Getica CCS), pentru că şi-au dat seama că dioxidul de carbon poate fi REFOLOSIT în diferite cicluri de producţie a tot felu’ de chestii. Exact cum se întâmplă cu anumite tipuri de deşeuri – sunt reciclate şi refolosite într-un nou ciclu de producţie, aşa se întâmplă în prezent, prin ţări mai civilizate, la anumite termocentrale poluante sau fabrici care au emisii mari de CO2, se captează dioxidul de carbon şi se transformă într-un produs reutilizabil.

Însă atunci când era la modă CCS în România, mi-am dat seama că forarea unor puţuri de 3 km adâncime pentru a injecta CO2 lichefiat OFERĂ POSIBILITATEA DE A INJECTA ŞI ALTCEVA, NU DOAR CO2. Mai ales în ţări ca România unde NU EXISTĂ TRANSPARENŢĂ ÎN ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ… Atunci mi-am dat seama că este posibil ca prin toată tehnologia CCS să se urmărească de fapt injectarea în subsolul României a tot felul de deşeuri toxice, radioactive, nucleare, criminale pentru a scăpa de ele “sub preş” fără să ştie sau să bănuiască cineva ce se întâmplă acolo de fapt.

Teoretic faza cu CCS nu mai e de actualitate în România – proiectul nu a fost finanţat şi a fost abandonat. Însă nu vă sună cunoscută faza cu “foraje de mare adâncime” , “foraje la peste 3 km în sol”, “injectarea de ceva în sol” ? Mie îmi sună foarte cunoscut. E vorba de Gazele de şist. Tehnologia – ideea este cam aceeaşi: se fac forări foarte adânci (3-4 km adâncime) pentru a injecta trilioane de kilometri de apă şi sute de substanţe toxice cu scopul TEORETIC de a produce şi extrage Gaze de şist. Aici intervine prima manipulare cu tupeu de care voi menţiona astăzi. Cei care doresc exploatarea gazelor de şist spun că este de bine pentru că ne asigură independenţă energetică. O minciună sfruntată desigur (România deja produce mai mult gaz natural decât consumă). Însă manipularea este ordinară, este CU TUPEU, atunci când NU doar că se minte privind avantajele pentru România, nu doar că se distruge mediul şi sănătatea omului, NU doar că ni se secătuiesc şi poluează resursele de apă potabilă, DAR DE FAPT BESTIILE URMĂRESC ŞI ALTCEVA – introducerea în subteran a deşeurilor toxice care sunt “prea toxice” pentru ţări “civilizate”. Ele trebuie deversate în groapa de gunoi a Europei – România. Nu am niciun fel de informaţie concretă – scris negru pe alb – privind aceste lucruri. Am doar logica personală, care este confirmată de comentariul unei persoane la următorul articol pe care îl recomand:

Minciuna din buzunarul de rezervă

Iată comentariul altcuiva, care mi-a adus aminte de ce gândeam eu legat de CCS. Şi îi dau dreptate. Sunt mari şanse (ÎN LIPSA DE TRANSPARENŢĂ DIN ROMÂNIA) ca aşa ceva să se întâmple prin exploatările de gaze de şist:

“Tradatorii si vanzatorii de tara cum sunt v.ponta,d.buzatu(marlanul de Vaslui), episcopul Husilor si altii ca ei sa fie judecati si condamnati pentru obtinerea de foloase in nume propriu şi de venituri in favoarea altor state. Acesti dementi, acesti criminali permit americanilor si japonezilor sa introduca in subsolul Romaniei substante radioactive nucleare de la centralele atomonucleare in schimbul unor venituri fabuluase ilicite.”

PERFECT!

Deci nu doar că fac toate NEMERNICIILE pe care le ştim deja legat de exploatarea gazelor de şist, NU NU NU, nu era suficient, trebuie introduse în România şi tot felul de deşeuri periculoase care persistă triliarde de ani în subsolul care este in conexiune cu solul şi pânza freatică de unde ne luăm HRANĂ ŞI APĂ!!!

Acesta este TUPEUL nemărginit al acestor BESTII care pun la cale aceste lucruri. TE MINT ÎN FAŢĂ (că vei face bani, că vei avea independenţă energetică), îţi distrug mediul şi sănătatea şi mai bagă şi nişte deşeuri toxice ca bonus, fără să te anunţe.

Manipulările acestea ordinare există legat de toate dezastrele ecologice, economice şi sociale menţionate deja. Să reluăm pe scurt manipulările, să fie clar pentru orice individ:

1. Gaze de şistManipulare: independenţă energetică, bani la buget, locuri de muncă bla bla, alte minciuni etc. Adevăr: substanţe chimice, poluare mediu, adio apă potabilă, poluare sol, deşeuri radioactive toxice, BOLI, MOARTEA!

2. Roşia Montană  – Manipulare: locuri de muncă, dispariţia poluării deja existente în zonă, BANI căcălău pentru statul român, dezvoltarea economie, dezvoltarea zonei “pe orizontală”, nu poate fi făcut turism în zonă + alte minciuni infecte. Adevăr: foarte puţine locuri de muncă, distrugerea sănătăţii muncitorilor şi celor din zonă, poluarea mediului, poluarea solului (hrană), poluarea apei, CIANURI, iaz decantare TOXIC imens, defrişări la greu, distrugerea a 4 munţi, distrugerea florei protejate, distrugerea peisajului superb, distrugerea localităţii Roşia Montană, distrugerea galeriilor romane de 2000 de ani, ADIO TURISM în zonă – deşi există potenţial IMENS mai ales dacă este declarat sit UNESCO, FURTUL RESURSELOR MINERALE ALE ROMÂNIEI, 3 lei bani care intră la buget, ŞPAGĂ la greu pentru decidenţii politici – Băsescu, Ponta, Toni Greblă şi muulţi alţii, manipulare la greu prin campanii media în presa scrisă, la TV şi în ONLINE, o armată de POSTACI PROFESIONIŞTI – oameni plătiţi să posteze comentarii favorabile proiectului criminal Roşia Montană, pe site-uri şi forumuri care dezbat această problemă.

3. Organisme modificate genetic (OMG) – Manipulare: super ofertă pentru fermieri şi ţărani – luaţiu seminţe modificate genetic şi o să aveţi o super producţie la hectar. Adevăr: OMGurile produse de Monsanto (principalul producător mondial) funcţionează DOAR cu erbicide produse TOT DE EI, erbicide foarte foarte toxice pentru sol, apă subterană şi planta în sine; studii pe OMG au demonstrat că sobolanii care au consumat aşa ceva au făcut tumori canceroase (căutaţi pe net studiul francez făcut pe 2 ani de zile); seminţele pot fi folosite un singur sezon – pentru sezonul următor fermierii şi ţăranii trebuie să dea iar bani companiei Monsanto pentru NOI seminţe şi NOI erbicide.

4. Reglementări la nivel UE pt “înregistrarea tuturor seminţelor” – Manipulare: seminţele tradiţionale sunt PROASTE, nu sunt bune, nu coincid cu standardele etc, toate seminţele trebuie înregistrate pentru a avea voie să le plantezi – totul, ca să aibă europenii hrană sănătoasă şi bună conform “standardelor” (bestii ordinare!); Adevăr: dacă se adoptă chestiile astea la nivel UE, NIMENI nu va mai putea cultiva fructe şi legume tradiţionale, (nici măcar în curtea ta pe proprietate privată), dacă nu îşi va înregistra seminţele; înregistrarea te costă în jur de 12.000 euro per sămânţă, deci NICIUN ţăran sau mic fermier NU va putea să înregistreze seminţele foarte bune pe care le foloseşte din moş strămoş pentru culturi agricole cu adevărat sănătoase, şi adaptate mediului din România, CI VOR FI TOŢI NEVOIŢI SĂ CUMPERE SEMINŢE DE LA MARII PRODUCĂTORI – GEN MONSANTO care va deveni curând o companie de MONOPOL PE HRANA LUMII.

5. Codex Alimentarius – Manipulare: facem un sistem prin care toată hrana la nivel mondial să fie supervizată pentru a ne asigura că oamenii mănâncă numai şi numai chestii sănătoase – oamenii nu au voie să mănânce altceva decât le zicem noi, pentru că noi ştim ce e bun de mâncare şi ce nu; Adevăr – Codex alimentarius este un experiment sinistru prin care se distrug populaţiile prin hrana ingerată.

6. Microhidrocentrale pe râuri de munteManipulare: Să creştem procentul de energie verde, regenerabilă, prietenoasă cu mediul, să fie bine să nu fie rău; Adevăr: Microhidrocentralele de pe râurile de munte DISTRUG MEDIUL, nicidecum îl ajută. Adio apă pe râurile respective (pentru că este captată prin ŢEVI imenste pentru a fi direcţionată spre turbina care produce curent electric), deci adio VIAŢĂ în acea zonă. Niciodată debitele nu sunt respectate. În goana după APĂ, după CURENT ELECTRIC, după BANI, se captează cât mai multă apă, în detrimentul naturii. Adio apă, adio peşti, adio floră, adio faună – inclusiv în arii protejate. Toată chestia cu Microhidrocentralele este o AFACERE a unor “băieţi dăştepţi” şi firmele lor, în cumetrie cu administraţiile locale şi mai ales administraţiile de mediu de la nivel central.

Despre toate aceste manipulări şi adevăruri puteţi găsi detalii pe internet sau pe acest blog. Tot ce trebuie să faceţi ca să fiţi corect informaţi este SĂ VĂ PESE şi SĂ CITIŢI!

Români, căutaţi mereu adevărul din spatele perdelei de fum, căutaţi mereu minciunile din gura  politicienilor corupţi, căutaţi mereu sforile din spatele marionetelor politice din România!

Citiţi şi:

Review on Romania – situatia dezastruoasa a României in prezent, anul 2013, probleme economie, ecologie, politica si societate (pol119)

Emilian, 14 iunie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

5 responses to “Minciuni, dezastru ecologic, furt si manipulari cu tupeu – Gaze sist, Rosia Montana, Organisme modificate genetic, Codex alimentarius, Inregistrarea semintelor, Captarea si Stocarea Carbonului, Microhidrocentrale (pol139)

  1. Pingback: Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania? (nom31) | CE-I

  2. Pingback: Romanii sunt distrusi mental premeditat | NewsInfo1000

  3. Pingback: Minciuni, dezastru ecologic, furt și manipulări cu tupeu

  4. Tot ce ati scris este corect si suficient de complet.

    Mai trebuie adaugat scopul real al exploatarii gazelor de sist care este de a otravi apa freatica cu efecte strict in favoarea dusmanilor de moarte a Neamului nostru dac/mai recent numit roman: taranii nu vor mai putea cultiva parcelele individuale in mod independent pt. ca nu vor mai avea apa, vor fi nevoiti sa le paraseasca fiind fara valaore vor fi vandute, in cel mai bun caz, daca nu parasite si preluate de dusmani. Agricultura se va mai putea face doar in parcele foarte largi si sisteme de irigatii ample pe care doar dusmanii le mai pot organiza. Sistemele de irigatii vor fi dependente de surse de suprafata printr-un nr. mic de staii de pompare. In eventualitatea preluarii controlului statului de catre un grup de oameni subordonat intereselor Neamului, statiile de pompare pot fi anihilate prin sabotaj sau bombardament precis de la mare inaltime cu efectul ca intreaga agricultura sa fie anihilata in cateva ore cu efecte previzibile.

    Rosia Montana are o miza ascunsa mult mai grava decat cianura care este imens de grava in sine: independenta suverana a tarii: In eventualitatea preluarii controlului statului de catre un grup de oameni subordonat intereselor Neamului, tara va fi confruntata cu un boicot generalizat. Nu vom avea baniii necesari sa cumparam substante, produse, metale esentiale functionarii economiei. In 23 de ani ni s-au distrus unitati economice care puteau asigura un nivel de functionalitate minin (fabrici de utilaje agricole, de masini care fac alte masini, de mijloace de transport etc. Confrunati cu un embargo, pentru importuri esentiale va trebui sa folosim ceva universal recunoscut ca valoare iar aurul si metalele rare sunt o astfel de valoare. In lipsa acestor importuri am avea mari dificultati interne si poporul ar percepe guvernul nationalist ca incapabil sa gestioneze economia si sa asigure un minim de conditii de trai si il va respinge. Pentru pregatirea acestei situatii, dusmanii au scos din tara inreg tezaurul de aur de mult timp si vor sa scoata si aurul si metalele rare de la Rosia si din alte zacaminte.

    Din acelasi motiv nu ni se returneaza nici aurul din tezaurul dus la Moscova in 1916.

    In consecnta este vorba despre independnta suverana a Tarii noastre, sunt masuri preventive de a impiedica functionarea soceitatii in conditii de independenta suverana.

    Dar precum vedem, au mari dificultati. Si vor avea si mai mari.

    Nu avem ce astepta de la popor decat sa sprijine pe cineva care se subordoneaza intereselor neamului si actioneaza intelept, chiar mai intelept decat predecesorii in acest sens.

    Acest grup nu poate fi constituit de popor, trebuie sa se constituie singur din omeni constienti, acei 4% supradotati din care suntem in tara si in afara ei in jur de o jumatate de milion. Trebuie trecut de la descrierea simptomelor catre vindecare, desigur cine poate.

    Suntem sute de mii care nu ne cunoastem inca. Asta trebuie sa facem.

    Imi puteti vedea preocuparile pe contul meu de facebook unde am un dialog limitat ca profunzime din motive evidente.

    Cu drag.

    • Multumesc pentru adaugari, sunt de acord cu ele. Da, asa este, si pentru asta militez si eu pe blog – oamenii de buna credinta trebuie sa se uneasca si sa lupte inteligent impreuna. Nu mai e timp sa asteptam trezirea adormitilor. Pur si simplu nu mai e timp. Trebuie inceput ceva cat mai repede. Dar…coagularea asta e cea mai grea pt ca oamenii inteligenti au multe idei si de multe ori diferite, si nu pot trece usor peste diferente. Am pastrat numerele de tel. O sa vizitez si contul fb.

Spune-ți părerea aici: