Video cu români NEmanipulati in 1990 imediat dupa Revolutie. Multi au stiut de atunci ca Iliescu va fi Moartea României. ” Păcat de sângele vărsat ” (pol137)

romani care stiau revolutie iliescu frontul salvarii nationale comunisti proteste lovitura stat  89 1989 romani in strada scandari lozinci impotriva illiescu alegeri 1990 ion ratiu video pacat de sangele varsatDupă Revoluţia – Lovitură de stat din 1989, bestia – criminalul de Ion Iliescu a preluat conducerea României. A fost primul pas spre mormântul României. Iliescu este cel care, din poziţia de preşedinte al României a permis ca în jurul lui, România să fie cucerită de interesele străine şi să fie distrusă pas cu pas, astfel încât în prezent, în anul 2013, este un DEZASTRU.

Manipularea maselor a funcţionat perfect la alegerile din 1990 şi românii nu prea inteligenţi în a dibui minciuna s-au lăsat prostiţi de Iliescu, votându-l cu fericire şi împlinire maximă, mulţi dintre români îndrăgostindu-se subit şi iremediabil de el până în zilele noastre.  Detalii şi video în continuare:

Alţi români însă au avut în inima, sufletul şi mintea lor ceva aparte… şi au ştiut de pe atunci că ILIESCU şi FSN (Frontul Salvării Naţionale)  = MOARTEA. Au ieşit chiar şi în stradă împotriva lui, dar, din păcate, nu au fost suficient de mulți… Aceștia, cei care au ieșit atunci în stradă, ŞTIAU ce se întâmplă! ȘTIAU CE VA URMA… Mulţi români nu ştiu nici astăzi ce se întâmplă în jurul lor…

romani care stiau revolutie iliescu frontul salvarii nationale comunisti proteste lovitura stat  89 1989 romani in strada scandari lozinci impotriva illiescu alegeri 1990 ion ratiu video pacat de sangele varsat

Următorul filmuleţ este dedicat acelor români… care atunci ŞTIAU şi care au încercat, atât cât au putut, să ne scape pe noi, tinerii de azi, de acea soartă crâncenă care ni se prefigura şi care din păcate… ni s-a întâmplat. RESPECT LOR! Ar trebui să-i avem ca modele atunci când vine vorba de înţelegerea realităţii din spatele perdelei de fum ce ni se prezintă tot timpul în faţa ochilor pe la TV și prin presa vândută şi atunci când vine vorba de APĂRAREA BINELUI NAŢIONAL.

FILM – VIDEO: România 1990: After the Revolution (după Revoluţie):

Emilian, 10 iunie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

4 responses to “Video cu români NEmanipulati in 1990 imediat dupa Revolutie. Multi au stiut de atunci ca Iliescu va fi Moartea României. ” Păcat de sângele vărsat ” (pol137)

  1. Stii de mortii impuscati de la morga si scoti in strada ? Numai o populatie sinistra a votat a doua oara (prima data au avut incredere sa spunem, dar nu este un motiv) pe Iliescu, secretar comunist de partid de la Iasi !!!

    • Parca am auzit ceva. E posibil sa fi facut si dastea. Pai iliescu e inregristrat audio cand a ordonat sa dea foc la propriile autobuze ca sa para ca oamenii nevinovati faceau dezordine si haos. Oh well. Va plati Iliescu cu varf si indesat – probabil dupa moarte.

  2. Pingback: Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania? (nom31) | CE-I

  3. Pingback: Romanii sunt distrusi mental premeditat | NewsInfo1000

Spune-ți părerea aici: