Legea Suveranității – o nouă Păcăleală pentru Români

legea-suveranitatii-o-noua-pacaleala-ceicunoi

Initiativa cu Legea Suveranitatii pare a fi o imensa risipa de timp si energie. O alta falsa solutie permisa de mafioti sa se dezvolte. O noua pacaleala.

Legea Suveranitatii ajunge parca “peste noapte” in monitorul oficial si in atentia publicului larg si se incepe strangerea de semnaturi. Oamenii inca n-au auzit de asa ceva si deja se strang semnaturi. Ciudat fenomen, zici ca cineva cumva a facilitat urcusul legislativ al acestei initiative si promovarea ei in mediul online. Astfel de false solutii apar tot timpul din joben cand furia poporului a ajuns la un nivel ridicat, si trebuie domolita prin actiuni aparent patriotice dar in realitate fara efect benefic pentru popor.

Nu am nimic cu sustinatorii sau voluntarii implicati cu buna credinta, sincer, in acest demers, pentru a ajuta poporul roman. Ii apreciez si ii felicit ca vor sa ajute tara si poporul. Doar consider ca puteau face altceva mai bun cu timpul si energia lor. Am o problema cu demersul in sine si inutilitatea lui. Adica lipsa lui de efect concret benefic poporului roman. Despre initiatorul Dan Chitic – doua video-uri la sfarsit.

Traim intr-un stat in care autoritatile publice nu vor sa aplice legile favorabile poporului roman. Cu ce ajuta inca o lege pe care autoritatile pot alege sa nu o aplice?

Promulgarea acestei legi o poate face Parlamentul sau se poate face prin Referendum National.

Tot acest demers – oameni implicati, timp, energii, bani consumate, stranse sute de mii de semnaturi – ca sa ajunga initiativa la parlamentarii sclavi la masonerie care sa voteze in grup: “NU promulgam asa ceva”. Pa si la revedere! Sau o promulga cu sute de amendamente care atenueaza efectul legii sau schimba complet efectul legii (adica ii deturneaza scopul promis initial sustinatorilor). Deci tot demersul ca sa fii la mana mafiotilor din parlament?

Sa presupunem totusi ca cineva cumva pe baza sutelor de mii de semnaturi care se vor strange reuseste sa organizeze un referendum national pentru legea suveranitatii. Daca vor organiza referendum CONSULTATIV – poate sa voteze românul ce vrea, tot parlamentarii trebuie sa o promulge sau nu in urma votului CONSULTATIV dat de poporul roman la un presupus referendum national consultativ. Exemplu de referendum consultativ a fost cel cu reducerea numarului de parlamentari – au votat românii sa fie redus numarul parlamentarilor la 300 parca, si NU S-A INTAMPLAT NICIODATA ASTA. Deci un vot complet inutil.

Sa presupunem prin absurd ca se va organiza un referendum DECIZIONAL (precum Referendumul pentru Familie din 2018) si legea va intra in vigoare automat imediat dupa votul poporului la referendum. Hai sa discutam putin despre asta. Abia au trecut 3 ani de la ultimul Referendum national decizional in care poporul a fost pus sa aleaga ceva banal – Vrei casatoria sa fie intre un barbat si o femeie? – DA sau NU. Si poporul nu a putut sustine aceasta initiativa si nu a venit sa raspunda DA, pentru ca efectul mass mediei este colosal in directionarea gandirii si comportamentului omului care se expune mass mediei.

Traim astazi in aceeasi situatie ca atunci, aceeasi epoca, aceeasi perioada, aceiasi mafioti la conducerea statului, aceeasi presa, acelasi popor. Nimic semnificativ nu s-a schimbat in bine ca sa poti considera ca avem de-a face cu alta situatie. Daca atunci poporul a fost pacalit, cand a fost pus sa aleaga cel mai simplu lucru, ceva evident, clar pentru oricine, cum credeti ca va reactiona poporul la nenumarate articole de lege din Legea Suveranitatii, pe care nu le pricepe si care n-au niciun sens pentru el, sub “indrumarea parinteasca si iubitoare” a mass mediei? :)

Chiar daca prin absurd va organiza statul mafiot un referendum pentru asa ceva, va fi doar o alta falsa iluzie salvatoare care se va sparge in capul romanilor, culminand cu un 70% vot impotriva legii (oamenii pacaliti de mass media) sau prezenta insuficienta la vot.

Daca initiativa ajunge sa aiba o vasta sustinere populara, mafiotii pot alege sa puna votul pentru Legea Suveranitatii in aceeasi zi cu niste alegeri clasice (parlamentare / locale / prezidentiale) ca sa creasca in mod viclean prezenta la vot la alegerile clasice, prezenta despre care stim ca este SINGURA IMPORTANTA intr-un proces electoral national. Pe mafioti ii intereseaza doar sa fie cat mai multi prezenti, ca sa certifice/sa gireze prin prezenta si semnatura lor intreg sistemul statal, electoral, si pe mafiotii care vor ajunge in functiile publice in urma votului.

Nenumarate parghii are sistemul sa nu fie promulgata o astfel de lege, si/sau sa nu fie aplicata. Dar cea mai puternica dintre ele este mass media care guverneaza mintea si comportamentul telespectatorilor. Imbunatatirea situatiei unui popor printr-o initiativa legislativa bazata pe un referendum popular in conditiile de inselare generalizata a popoarelor este o utopie, a demonstrat asta daca mai era nevoie Referendumul pentru Familie din 2018.

Mafiotii din mass media se pot lega de nenumarate articole din aceasta Lege a Suveranitatii ca sa ii insele pe romani ca e un demers inutil, ineficient sau chiar impotriva romanilor.

Pot deja sa imi imaginez titlurile stirilor si articolelor si televiziunilor peste tot:

Sustinatorii Legii Suveranitatii vor sa blocheze furnizarea medicamentelor de prima necesitate in farmacii (“Nu se pot comercializa sau folosi medicamente sau dispozitive medicale sau aplica tratamente medicale pentru care producătorul nu oferă garanții și remedii dovedit viabile împotriva efectelor adverse.”)

Legea Suveranitatii se opune tratamentelor medicale pentru batrani si copii (“(1) Este interzisă orice formă de reclamă comercială la televiziune, radio și pe rețelele de socializare pentru medicamente autorizate sau neautorizate, vaccinuri, dispozitive medicale și alte produse farmaceutice.”)

Sustinatorii Legii Suveranitatii sunt de acord cu operatiile de schimbare de sex pentru tinerii peste 18 ani (“Identitatea sexuală biologică a copilului dobândită la naștere nu se poate modifica până la vârsta de 18 ani.”)

Legea Suveranitatii interzice peste 80% din produsele alimentare de pe piata. Nu vei mai gasi sa cumperi aproape nimic in supermarketuri (“(2) Este interzisă comercializarea sub aceeași marcă de mărfuri cu calități diferite.”)

Legea Suveranitatii instituie o Armata Proprie la dispozitia parlamentarilor (“(1) Garda Națională este parte a sistemului național de apărare și este subordonată direct Parlamentului”)

etc.

Chiar daca legea suveranitatii este/ar fi bine facuta si chiar ar ajuta poporul roman daca ar fi aplicata de catre stat, pentru promulgarea si aplicarea ei esti la cheremul masoneriei care va actiona pro sau contra prin politicieni, partide, guvern, presedinte, parlament, autoritati publice, agenti si mass media. Deci sustinerea legii suveranitatii presupune sa ne chinuim noi românii cu sutele sa cerem de la sute de mii de alti romani semnaturi ca sa mergem pe urma sa “intrebam” frumos masoneria talmudica anticrestina si antiromaneasca: “Puteti va rog frumos sa promulgati si aplicati aceasta lege pro-romaneasca in Statul Modern antiroman pe care voi l-ati creat si ni l-ati bagat pe gat cu unicul scop de a ne exploata, subjuga si distruge?”.  Iar daca suntem nebuni pana la capat ne asteptam ca masoneria sa raspunda favorabil si sa ne sustina demersul :). E noaptea mintii.

Din aceste motive consider ca implicarea in sustinerea acestui demers este o imensa risipa de timp si energie.

Doamne, ajuta!

Emilian, 17 nov 2021, ceicunoi.wordpress.com

_________

BONUS:

Dan Chitic despre legea suveranitatii, complet neconvingator, am auzi vorbe d’astea “patriotice” care sa te gadile la emotii cu miile de m-am plictisit. Ma iertati, dar zici ca e un discurs de pastor penticostal inflacarat :). Dar trecand peste discurs, asta e partea grava: pare rupt de realitate cu privire la asa zisa “Revolutie” din 1989. Cica revolutionarii au facut revolutie si apoi securitatea a confiscat revolutia lor :)))) Noaptea mintii. Daca crede sincer asta, e de rau, daca doar spune asta fara sa creada ce spune, iar e rau. In orice varianta, e de rau :). Video aici:

Dan Chitic si agentul antiroman fals patriot George Simion ne invita sa sustinem Legea Suveranitatii:

_______________

Comitetul de initiativa legislativa, conform Monitorului Oficial:

comitet-initiativa-legislativa-legea-suveranitatii

__________________

PARCURS Legea Suveranitatii: Din Monitorul Oficial aflam ca “Legea Suveranitatii” este depusa de initiatori si inregistrata oficial la Consiliul Legislativ in aceeasi zi 26.08.2021. Apoi in doar 3 saptamani este analizata de Consiliul Legislativ care formuleaza observatii si propuneri (pe 7 pagini cu scris inghesuit fara spatiere intre randuri) pentru diverse articole din acest proiect de lege si primeste Aviz Favorabil pe 15.09.2021. Apoi este publicata in Monitorul Oficial in 28.09.2021.

6 responses to “Legea Suveranității – o nouă Păcăleală pentru Români

  1. Salut Emiliam , in primul rand lasă mi te rog o adresă de email! Vreau sa îți trimit diverse informații cu cea ce spui .
    In privința articolului suveranitatea unei țării nu o poți avea atâta timp cât ești în mizeriile globaliste de organisme internaționale: UE,NATO, OMS,UNICEF,BM,FMI,ETC.
    Apoi și de ai ieși și ai capătă suveranitate națională s ar porni în război asupra acestei țării.
    Și având în vedere că în vârful conducerii unei țării au fost instalate lepre și scursurile societății ,vor face posibilul sa nu devina tara suverna alaturi de ei fiind și serviciile plătiti de bancheri și corporații.
    Mai mult de atât atâta timp cât există acesta presa servitoare a stăpânilor întunericului vor incerca prin toate metodele sa îndepărteze oamenii de o idee nobila .

    • Salut. Da, societatea este astazi atat de infestata incat doar Dumnezeu poate face lumina, daca noi meritam. Adresa de mail e in pagina contact. ceicunoi la yah. Doamne, ajuta!

  2. Suveranitatea este enuntata de Constitutie. Trebuie doar aplicata de guvernanti. Dar Romania nu mai este de mult suverana tocmai din cauza guvernantilor care au cedat atributele suverane ale Romaniei colonialistilor din UE, NATO, SUA.

    • Deasupra UE, NATO, SUA e aceeasi conducere centralizata talmudica ce asupreste toate statele lumii, sau aproape toate. La noi in ’89 au repreluat conducerea cvasi – integrala a statului, si-au pus oamenii lor in functii, chipurile prin “alegeri libere” – ce pacaleala, ca sa dea vina pe popor “voi i-ati ales”. De fapt si-au pus oamenii lor, si s-au apucat de distrus, exploatat, subjugat poporul. Ce ni se intampla de cand au adus pe capul nostru Statul Modern este subjugare, exploatare, distrugere. In minuscule perioade in care patriotii au reusit sa preia O PARTE din functiile importante din Stat, lucrurile au mers mai bine pentru popor, dar iata ca preluarea nu a fost de durata, si mafiotii au ajuns din nou in stapanirea Statului (“jucaria” / inventia lor). Suntem exploatati spre distrugere si pierderea sufletului si mantuirii de straini talmudici anticrestini si antiromani, condusi de diavol. Asta e pe scurt ce ni se intampla. Solutiile sunt simple si le-am scris in mai multe articole: 1. Expunere ZERO la intoxicarea media a mafiotilor (radio, tv, filme, pornografie etc) si 2. Apropiere de Biserica si Dumnezeu. Doamne, ajuta!

  3. Nu știu cum dracu am ajuns sa citesc inca o prelegeri de punere de piedici in calea celor care chiar sechinuie sa faca si ceva bun pentru tara. Am ajuns din greseala aici si voi iesi la fel de repede.

    • Oamenii se agata de false solutii care li se par de folos ca sa isi intretina speranta ca se poate rezolva ceva. Din pacate cu false solutii nu se rezolva nimic. Am explicat f clar in text de ce Legea Suveranitatii e o prostie. Cititi textul integral si poate o sa intelegeti. Solutia nu este sa ne punem increderea in false solutii ca sa mai avem o speranta de mai bine, ci sa avem ORICUM speranta de mai bine si nadejde ca lucrurile se pot indrepta (suntem totusi crestini ortodocsi – nadejdea e la Dumnezeu, nu la oameni), FARA sa ne bazam pe false solutii permise de catre mafiotii anticrestini si antiromani de la conducerea “afacerilor lumii” si statelor de pe glob ca sa iroseasca timpul, viata si banii oamenilor. Doamne, ajuta!

Spune-ți părerea aici: