Dezbatere Certificate Verzi Vaccinare Obligatorie Covid. Emisiune Referendum TVR 11 octombrie 2021. Dr. Anca Nitulescu. Pompiliu Diplan

Mafiotii internationali talmudici, anticrestini si antiromani, au organizat pe 11 oct 2021 la postul lor de televiziune local – TVR – o dezbatere chipurile nepartinitoare cu privire la certificatele covid, si au adaugat impreuna cu Hoțnews la pachet si un alt truc de inselare a maselor – sondaj de opinie LIVE (LINK+VIDEO jos la sfarsitul articolului). Cica doua tabere – unii PRO certificate covid si altii CONTRA certificate covid. Sondaj de opinie asemenea, sa voteze “poporul” online daca vrea certificate sau nu. Prosteala. Inselare. Manipulare. Mizerie.

M-am uitat pe sarite pe youtube la emisiune dupa ce s-a terminat doar ca studiu de caz, sa vad ce manevre si tertipuri inselatoare mai folosesc mafiotii pentru a-si atinge scopul pe spinarea patriotilor naivi care se prezinta de buna voie si nesiliti de nimeni (poate chiar entuziasti) la aceste manevre antiromanesti numite dezbateri televizate.

Aceasta dezbatere din 11 octombrie 2021 a fost mai dezastruoasa pentru români chiar si decat o alta dezbatere anterioara asemanatoare, pe tema homosexualitatii, la care mafiotii l-au atras in platou pe marele patriot român incă în viata Virgiliu Gheorghe (caruia ii ramanem vesnic recunoscatori pentru toate informatiile esentiale pentru viata noastra in societatea moderna pe care le-a scos la lumina prin cartile si conferintele lui). Dezbaterea cu Virgiliu Gheorge a fost in 2016, o puteti vedea pe youtube AICI. Macar acolo de partea “binelui” chiar a fost prezent cel mai potrivit om intr-o astfel de discutie – stapan pe subiect, barbat in conversatii si contre, cu intelect peste medie incat sa rezume in extrem de putin timp argumentele esentiale etc. Dar tot degeaba e pana la urma… In dezbaterea din 11 oct 2021 cu Certificatele Covid lucrurile au stat mai rau ca atunci.

PRINCIPIUL DEZBATERILOR TV

Una dintre principalele probleme cu dezbaterile PRO-CONTRA la TVul mafiot este ca NIVELEAZA DIN START CELE DOUA TABERE. Creeaza automat in mintea publicului ideea ca poporul, lumea, globul, sunt impartite in DOUA – jumate cred aia, jumate cred ailalta. Deci chiar si daca ar fi vorba despre un subiect cu care masele nu ar fi sub nicio forma de acord, prin simplul fapt ca se creeaza o dezbatere despre acel subiect – brusc oamenii vor fi mai rezervati in a se opune si vor fi mai permisivi si docili in a accepta.

Dezbaterea “serioasa” cu oameni “seriosi” imbracati “serios” intr-un cadru “serios” la o televiziune “serioasa” INDUCE IDEEA CA AMBELE ARGUMENTE ATAT PRO CAT SI CONTRA SUNT SERIOASE!!! Si chiar ca ambele categorii de argumente SUNT VALABILE. Induce ideea ca exact acei oameni din platou sunt cei mai potriviti pentru a discuta subiectul, caci altfel nu ar fi fost chemati ei, ci altii (FALS). Induce ideea ca oamenii din platou sunt reprezentativi pentru popor si ce vrea poporul (FALS), induce ideea ca ei lupta pentru popor, ca toti vor binele poporului (FALS). Deci insasi CADRUL dezbaterii este MANIPULATOR si este o puternica manipulare inca din start, dinainte de a spune cineva ceva.

DEZBATEREA TELEVIZATA ESTE UN PAS IMPORTANT IN FEREASTRA OVERTON – pregateste mintea telespectatorilor sa accepte ce doreste manipulatorul. (cautati pe blog sau pe net despre fereastra overton)

Sa luam un exemplu extrem la nimereala:

E bine sa mananci dimineata pe stomacul gol un ochi proaspat scos de la o capra, pe viu.

Oricui ai spune pe strada asta ar zice ca esti nebun. Asta pana cand intervine MASS MEDIA.

Daca mass media organizeaza o DEZBATERE TELEVIZATA, o dezbatere “serioasa” cu oameni “seriosi” imbracati “serios” intr-un cadru “serios” la o televiziune “serioasa” despre cat de sanatos e sa mananci dimineata un ochi scos pe viu de la o capra, se INDUCE IDEEA CA AMBELE ARGUMENTE ATAT PRO sa mananci ochi proaspat de capra CAT SI CONTRA SUNT SERIOASE!!! CACI ALTFEL NU S-AR FI ORGANIZAT O DEZBATERE SERIOASA DESPRE ASA CEVA. E CLAR CA E UN SUBIECT IMPORTANT, RELEVANT, UN SUBIECT SERIOS. UITE CAT DE SERIOSI SUNT OAMENII DIN PLATOU. Dupa o astfel de dezbatere, o buna parte dintre telespectatori vor fi mai permisivi cu ideea de a manca un ochi de capra vie dimineata sau a accepta asta ca si comportament in societate in jurul lor.

Chiar daca in populatie procentul celor care considera asta o prostie si nu vor sa scoata ochiul unei capre inca vii ca sa-l manance este de 99%, daca se organizeaza o dezbatere pe acest subiect BRUSC PRIN SIMPLA EXISTENTA A DEZBATERII SE NIVELEAZA PROCENTELE, prin simpla creare a taberelor PRO-CONTRA se niveleaza (in mintea telespectatorilor) procentele la 50% – 50%. Avem 3 invitati PRO si 3 invitati CONTRA. Avem 5 minute ăia, 5 minute ailalti. Sunt pusi toti pe picior de egalitate, atat aia normali, cat si aia nebuni care zic ca e bine sa mancam un ochi de capra vie dimineata! Asta e unul dintre principalele avantaje ale mafiotilor cand organizeaza dezbateri privind modificari sociale/politice pe care poporul nu le vrea. ORICE s-ar intampla in dezbateri, ei castiga prin faptul ca exista acea dezbatere, ca masele se uita la dezbatere si ca patriotii GIREAZA PRIN PREZENTA LOR ACEA DEZBATERE.

MAREA TEAPA pentru patriotii care se duc in platourile TV ale mafiotilor – sunt folositi de mafiotii stapani ai televiziunilor anticrestine si antiromanesti in scopurile lor anticrestine si antiromanesti. Cum isi imagineaza cineva ca televiziunile mafiotilor faca vreodata vreo emisiune inspre binele popoarelor pe care trebuie sa le distruga mental? Ati innebunit la cap? Televiziunea este un instrument al mafiei globale, are rolul ei esential in docilizarea si distrugerea mentala a popoarelor. Cum credeti ca se misca ceva acolo fara binecuvantarea stapanilor anticrestini si antiromani? Practic patriotii care se duc la TV (cu gandul onest sa disemineze o informatie adevarata) de fapt, fara sa-si dea seama, fac jocurile mafiotilor si servesc scopurilor inselatoare ale mafiotilor. PRIN PREZENTA LOR DAU “GREUTATE” DEZBATERII. GIREAZA DEZBATEREA, O FAC VERIDICA, VALABILA IN MINTEA TELESPECTATORULUI. ESTE O MARE TEAPA PENTRU PATRIOTI! Publicul va auzi si cele CATEVA MINUTE de argumente ale patriotilor, care nu sunt deloc cele mai bune si cele mai potrivite, caci patriotii nu sunt antrenati in emisiuni televizate precum mafiotii, dar va auzi ORE IN SIR de lături mediatice zilnic care se opun celor zise de patrioti. În mintea telespectatorului se creeaza convingerea CA A AUZIT CE ERA DE AUZIT ATAT DIN PARTEA PRO CAT SI CONTRA, FARA SA REALIZEZE CA DE LA O PARTE A AUZIT DOAR 7 MINUTE, IAR DE LA CEA SUSTINUTA DE MASS MEDIA ZECI DE MII DE ORE CONTINUU. Telespectatorii vor avea desigur convingerile vârâte în creierul lor de mass media, insa din cauza prezentei patriotilor pe sticla, in astfel de dezbateri tv, nu mai poti sa ii spui telespectatorului ca de la tv afla doar parerea mafiotilor mana in mana cu politicienii si cu televizunile, caci imediat iti va spune BA NU, ca au fost si x, y, z la tv care nu erau de acord, erau chiar patrioti dăstia de care imi zici tu, deci iata ca televizorul a prezentat obiectiv ambele tabere. O mare iluzie si o mare inselare! Iar patriotii care se duc acolo contribuie inconstient la acest fenomen de a intari autoritatea televiziunilor in prezentarea adevarului. Da, sa recitim asta:

PREZENTA PATRIOTILOR CU ARGUMENTELE LOR PATRIOTICE LA TELEVIZIUNILE MAFIOTILOR PENTRU CELE CATEVA MINUTE PUSE LA DISPOZITIE DE MAFIOTI INTARESTE AUTORITATEA TELEVIZORULUI IN GENERAL CU PRIVIRE LA PREZENTAREA OBIECTIVA A ADEVARULUI.

Nu mai poti spune cuiva ca la TV sunt doar mafioti care mint continuu, pentru ca imediat vine telespectatorul si iti zice ca a vazut el si patrioti care ziceau adevarul, deci iata ca televizorul zice si adevarul.

Nimeni nu contorizeaza MINUTELE de prezență a patriotilor si a argumentelor patriotilor. Ce relevanta poate avea pentru influentarea mintii umane O PICATURA de argumente de la patrioti varsata intr-un OCEAN de inselare de la mafioti? NICIUN EFECT BENEFIC.

Deci iata cum dezbaterile sunt o mare teapa pentru patrioti si pentru poporul roman, INCA DINAINTE DE A INCEPE. Ce se discuta este CEL MAI PUTIN IMPORTANT. Pentru mafioti este important ca dezbaterea sa existe, si ea sa fie girata / validata / autorizata prin prezenta lor de catre patriotii pacaliti sa participe, atrasi cu iluzia catorva minute in care vor putea spune ce vor ei pe sticla. O atractie otravitoare foarte apetisanta pentru cei mai multi, insa patriotul autentic este obligat sa reziste tentatiei de a se duce la TV, din considerentele explicate mai sus, dar si cele de mai jos.

Stim deja foarte bine cat de gresit, stupid, imbecil, naiv, pueril, inconstient este sa dai interviuri mass mediei, sa raspunzi la microfoane pe strada, sa ii lasi pe mafioti sa smulga de la tine vorbe despre orice subiect. De ce? Pentru ca mafiotii vor lua acele vorbe, secvente video sau audio cu tine si le vor amesteca si le vor ambala si le vor contopi cu altele si le vor transforma intr-un montaj de livrat publicului pentru inselarea publicului, folosit cu scop opus decat scopul tau cand ai dat interviul. Multi patrioti au patit-o. Multi inca nu s-au invatat SA NU MAI DEA INTERVIURI. Aici lucrurile sunt mega clare – cand iti apare in mufă o camera video și/sau un microfon de la presa – daca ai cap – nu il folosesti ca sa dai mass mediei materie prima pentru inselarea popoarelor. Daca dai materie prima mass mediei, adica interviuri sau raspunzi la intrebari, inseamna ca n-ai cap.

La chestii LIVE insa, “poti sa zici ce vrei, nu te mai fraieresc ei la montaj” si atunci otrava e si mai apetisanta.

Dar oare chiar poti sa zici ce vrei? Apuci sa zici ce vrei? Si chiar daca ai zice…are vreun impact asupra publicului?

In dezbaterea despre certificatele covid din 11 oct 2021 de la TVR + Hoțnews am remarcat urmatoarele detalii:

1. Persoanele din tabara Binelui – Pompiliu Diplan si dr Anca Nitulescu (+ cica inca o a treia persoana, un nene Catalin Raiu care parea mai mult neutru sau de partea sistemului, pus acolo ca sa consume minute din tabara binelui cu vorbe neinteresante). Aceste persoane nu sunt pregatite pentru un astfel de context – platou tv al mafiotilor, si e normal sa fie asa, doar mafiotii sunt antrenati si pregatiti sa se descurce cu brio in acest context.

2. Persoanele din tabara Raului – 3 doctori ai sistemului PRO masca, cu botnita pe bot toti 3 ca sa prosteasca poporul sa faca la fel, pro certificate covid, pro vaccinare, pro moartea poporului roman etc – sunt exact instrumentul ideal al mafiotilor, de fapt creatia lor: indivizi fara expresie, reci, poker face, fara empatie, cu discurs de lemn infinit, cu tertipuri inselatoare, care iti pot vorbi 5 ore despre orice fara sa spuna nimic. Omul ideal pentru prostirea maselor la tv, chemati la multe emisiuni. Oameni antrenati in zeci de ore de dezbateri si discursuri in tv si mass media, care au argument la orice le spui despre orice subiect de oriunde de pe planeta iar daca prin absurd nu identifica in milisecunde argumentul potrivit vor directiona subtil abil si viclean discutia catre altceva tangential unde au argument mai bun sau la indemana. Oameni care n-au nicio jena sa nu raspunda la intrebare, dar cu seninatate iti raspund altceva ca si cum ar fi raspunsul la ce ai intrebat tu. Oameni care nu au nicio problema ca sunt parte la un real genocid impotriva romanilor si umanitatii. Oameni care sunt convins ca ar putea sa te omoare cu mana lor in timp ce ti-ar spune ca e spre binele tau, fara nicio remuscare sau tresarire a figurii fetei, la fel de reci, seci, de lemn precum erau si in dezbatere. Fereasca Dumnezeu sa-i ai ca doctori, caci acesti indivizi slugi la mafiotii antiromani sunt si doctori, nu doar masoni slugi la evrei. Cu astfel de indivizi se “sta la masa dezbaterii” in dezbaterile mafiotilor la tv…

3. Moderatorul este de partea mafiotilor:

– intrerupe des, de fiecare data cand prinde ocazia pe cei din tabara anti-certificate covid;

– profita de orice ocazie sa intrerupa si sa dea cuvantul mafiotilor;

– preia intrebari din asa zisul “public” destinate taberei contra certificate si intrerupe raspunsul ca sa predea cuvantul alora din tabara mafiotilor desi nici nu le era adresata intrebarea;

– se face ca nu gaseste o imagine pusa la dispozitie de tabara binelui si nici macar pana la sfarsitul emisiunii nu a afisat-o pe ecran, desi s-a insistat de vreo 3 ori pentru acea imagine;

– o imagine importanta din tabara binelui a fost postata pe ecran pentru cateva secunde, s-a dus Diplan sa prezinte nu stiu ce acolo, camerele NU au filmat cu zoom si nu s-a vazut nimic, nu s-a inteles nimic. La mafioti totul e filmat cum trebuie.

– o imagine a mafiotilor a ajuns pe ecran chiar inainte sa fie solicitata min 1:30:22 – Studii si date de interes;

– moderatorul nu insista ca mafiotii sa ii raspunda la intrebare, ii lasa sa zica ce vor – tipic pt orice emisiune tv cu moderator sau orice conferinta de presa organizata de presedinte, guvern etc, unde vin doar jurnalistii lui peste de la mass media mafiotilor (practic de zeci de ani, politicienilor nu li se pun intrebari, doar li se ridica mingi la fileu de catre sclavii de serviciu prieteni din mass media);

– discursul moderatorului este specific pro-sistem, pro-autoritati, pro-cifre “oficiale”, pro-propaganda mafiotilor, e firesc, caci este un alt pion al mafiotilor.

4. Daca va sta cineva sa calculeze minutele cat au vorbit mafiotii (eventual + moderatorul care tinea partea mafiotilor) si timpii celor din tabara opusa, veti vedea ca cei contra-vaccinare obligatorie si contra-certificate au vorbit mai putin si au avut in total din cele 1 ora si 40 min toata emisiunea, vreo 25 minute impartit la 3 persoane.

DECI sa se intrebe bine un patriot inainte sa participe la astfel de dezbateri TV ce impact pot avea vorbele lui spuse in 8 minute cu intreruperi VERSUS infinitele LĂTURI INFORMATIONALE – MII DE ORE CONTINUU VARSATE DE MAFIOTI IN CREIERELE OAMENILOR. Raspuns: NICIUN IMPACT. Vorbele lui nu vor avea niciun impact pozitiv, orice ar spune. Nu au cum, sunt spuse intr-un context nefavorabil, unui public drogat de zeci de ani cu minciuna si inselare, caruia i s-au prezentat deja cu ani de zile inainte de cele 8 minute de adevar si i se vor prezenta imediat dupa (si inca multi ani dupa) alte milioane de pachete toxice informationale pentru inselarea si modelarea mintii si convingerilor. Mergeti si puneti o picatura de cerneala intr-o cada plina cu apa – acela este efectul pe care vorbele voastre, cu buna credinta, e adevarat, il au – adica un efect NUL.

Vorbele pentru care patriotii se duc la tv sa le spuna au un efect NUL, insa PREZENTA ACOLO NU ARE EFECT NUL, ci are efect negativ, dupa cum am explicat mai la inceput – gireaza dezbaterea, valideaza dezbaterea, dau greutate dezbaterii – adica prin simpla lor prezenta CRESC PROCENTUAL INCREDEREA PUBLICULUI IN PARTEA ADVERSA, indiferent ce spune aceasta. Solutia patriotilor e SA NU PARTICIPE la aceste manevre de inselare ale mafiotilor. Sa nu se lase sedusi, sa nu se duca, sa nu gireze prin prezenta lor intregul sistem de inselare a poporului – mass media.

In plus, patriotii doritori sa apara pe sticla, sa se mai gandeasca si la acest lucru: telespectatorii români sunt dresati de peste 30 de ani de mass media (in alte tari de peste 50-70-100 ani ). Acest dresaj implica extrem de multe, dar printre ele si o imensa superficialitate in aflarea adevarului. Telespectatorii sunt dresati cu succes sa creada ca vor sta la televizor 10 minute la stiri si ei vor cunoaste adevarul despre lumea in care traiesc. Sunt pacaliti sa creada ca vor cunoaste tot ce e de cunoscut despre un om sau ce spune un om dupa doar 2 propozitii din ce zice acel om intr-un reportaj video dintr-o stire. “Gata, am inteles, il stiu eu si pe ăsta de acum”. Telespectatorii sunt extrem de superficiali, concluzioneaza ca STIU foarte repede. De aceea, cand va ganditi la alea cateva minute pe care mafiotii vi le ofera sa apareti pe sticla, tineti cont de faptul ca telespectatorii va vor pune rapid o stampila pe frunte, si IMPRESIA PE CARE TELEVIZIUNEA O VA CREA DESPRE VOI IN ACEL CONTEXT, ACEEA ESTE CONCLUZIA PE CARE SI-O VOR INFIGE IN CAP TELESPECTATORII DESPRE VOI. Cand va vor vedea din nou pe strada, NU VA MAI CONTA CE LE SPUNETI, ei vor stii deja in capul lor despre voi ce le-a livrat mass media cu ocazia acelei dezbateri, caci v-au vazut ei live, si imediat dupa.

DIN CAUZA APARITIEI TALE LIVE LA TV, IN VIATA REALA VA TREBUI SA TE MUNCESTI SA SCOTI DIN CAPUL OAMENILOR CE A BAGAT MASS MEDIA ACOLO DESPRE TINE.

…..

La sfarsitul dezbaterii s-a prezentat si “rezultatul” “referendumului live online” care pentru o minte inteleapta nu are nicio relevanta, caci orice sondaj se poate face imediat din pix si tastatura, intrebarile pot fi inselatoare, publicul care raspunde nu este deloc esantion reprezentativ al poporului deci procentele nu au nicio relevanta statistica sau vreo relevanta de vreun fel. Atat de neimportante sunt procentele incat nici nu vi le trec aici.

Abtineti-va din a mai cadea in plasa mafiotilor inselatori de popoare cu trucurile lor de 3 lei pentru inselat masele naive drogate la tv si mass media, printre aceste trucuri numarandu-se si sondajele de opinie, si mai ales sondajele ONLINE, care sunt cel mai usor trucate in milisecunde dupa cum vrea organizatorul. Numai pacaleala, inselare, minciuna, manipulare, injectarea unor credinte gresite distructive in mintea oamenilor care participa si/sau urmaresc/iau in considerare rezultatele – asta sunt sondajele de opinie. Iar cele online sunt cireasa de pe tort – se strica de ras mafiotii cand vad ca inca mai sunt victime care le pica in plasa asa usor si participa la asa ceva.

_____________

CE SE INTAMPLA DUPA O ASTFEL DE DEZBATARE?

Patriotii au iluzia ca au schimbat ceva in bine prin ce au spus in cateva minute pe sticla. In realitate e doar o iluzie, cum cuantifici aceasta schimbare in bine ca sa poti sa crezi sau sa sustii ca s-a schimbat ceva in bine?

Mafiotii si-au facut jocul – au crescut increderea in modificarile sociale dictatoriale si anticonstitutionale dorite de ei prin prezenta “patriotilor” in platoul televiziunii care au girat “seriozitatea” dezbaterii. Ati stat la masa la o dezbatere “serioasa” cu niste slugi masoni antiromani – ati transmis poporului ca aceia sunt oameni seriosi care au un punct de vedere serios ce trebuie luat in calcul. Poate era mai util sa spuneti “noi cu astfel de instrumente antiromanesti mincinoase si slugarnice la mafiotii criminali ai poporului roman nici nu stam la masa”. “Si la televiziune care distruge de 30 de ani mintea romanilor nici n-am ce cauta”. Sa-si faca mafiotii dezbatere cu cine or vrea, dar nu cu mine prezent acolo sa le girez toata smecheria. Este exact ca la alegeri si la vot – ii doare in cot pe mafioti pe cine si cum pui stampila in cabina de vot, oricum pe buletin ajung doar oamenii lor. Poti sa anulezi votul cu o mie de stampile puse cum vrei tu. Nu-i deranjeaza cu nimic. Tot ce ii intereseaza e prezenta ta acolo, semnatura ta care da incredere si gireaza intreg sistemul electoral mafiot antiromanesc.

Publicul telespectator trage concluziile dorite de mass media, desigur.

Unii patrioti vor prelua mici secvente video cu unele argumente expuse de partea binelui in platou si le vor disemina pe fb, whatsap, youtube si le vor mai vedea cateva mii de oameni care stiau deja aceste argumente, deci iarasi efect nul, ca nu asta e problema, lipsa argumentelor, avem argumente gramezi. Catre telespectatori niciun argument nu functioneaza. Catre telespectatori are sens poate doar sa le zici in continuu ca isi sinucid creierul, mintea, corpul, familia, neamul folosind televizorul, dar oricum nu te vor asculta, ca nu te cheama Andreea Esca. Si oricum nu poti sa le zici ca televizorul le face rau cand tu te-ai dus sa le vorbesti la televizor. E nonsensic si nu te crede nimeni.

Mass Media nu mai poate fi acuzata din acest moment ca nu prezinta obiectiv subiectul, ca nu organizeaza dezbateri etc, caci iata, a prezentat ambele puncte de vedere, a organizat dezbatere chiar la ora de varf la Televiziunea Nationala cu T mare si N mare. :) Pa si la revedere. Subiectul certificatelor covid – incheiat. Ne mai vedem poate peste 50 de ani sa dezbatem asa ceva la tv. Fraierilor!

Cam astea ar fi de spus despre “dezbateri” la tv.

Faceti cumva sa ajunga acest text si la dna dr Anca Nitulescu si la alti patrioti care au dorinta sa apara pe sticla.

Doamne, ajuta!

Emilian, 12 oct 2021, ceicunoi.wordpress.com

____________

LINK: https://m.hotnews.ro/stire/25098365

VIDEO:

Spune-ți părerea aici: