Andreea Esca este Cel mai Puternic Om in Stat

andreea-esca-cel-mai-puternic-om-in-stat-ceicunoi-ok

Traim vremuri in care cei mai multi oameni sunt telespectatori creduli si obedienti la ce li se spune si inoculeaza in creier prin mass media.

Principalele canale de intoxicare informationala si mentala a popoarelor sunt Radio, TV, Filme, Stiri centrale.

Televizorul este una dintre cele mai viclene si perfide inventii si intrumente ale mafiei internationale in inselarea popoarelor lumii. Nu doar ca masele de oameni nu isi dau seama ca sunt zilnic inselate, dar devin rapid dependente de urmarirea televizorului si stirilor venite de la mafioti. Urmarirea televizorului este de fapt un drog de care cei mai multi sunt dependenti, spre distrugerea lor.

Doar NEEXPUNEREA la materialele audio-video venite prin Radio, TV, Filme ii poate asigura unui om o minte limpede care sa poata intelege realitatea.

Cei care se expun la Radio, TV, Filme au mintea bombardata de o avalansa de pachete de informatii viclean si premeditat create ca sa MODIFICE gandirea omului, credintele lui, convingerile lui, dorintele lui si comportamentul lui. Cine foloseste Radio, TV si urmareste Filmele mafiotilor (adica tot ce e la TV, in cinematografe si pe Netflix) NU MAI GANDESTE CU MINTEA LUI, de fapt putem spune ca nu mai poate gandi, ci doar poate rula mental si aplica in viata lui programele implantate in creierul lui.

FORTA de convingere a televizorului este atat de mare incat oamenii dependenti de DROG-TV NU MAI AU INCREDERE IN NIMIC ALTCEVA DECAT IN CE SE SPUNE LA TV.

ATENTIE! “Autoritatea” televizorului in mintea telespectatorilor este atat de mare incat depaseste inclusiv autoritatea statului! Orice “autoritate” din orice domeniu este depasita de autoritatea televizorului in mintea omului telespectator.

Pentru Telespectatorii abonati la DROG-TV:
NU conteaza ce spune DUMNEZEU, daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU mai conteaza ce spun nici macar AUTORITATILE STATULUI, daca acelasi lucru nu se spune si la TV (s-a observat acest lucru in “pandemia covid”, in special martie-aprilie 2020, cand autoritatile ziceau ca ai voie sa faci si aia si ailalta, conform ordinelor date si legii, dar televizorul plusa si mai mult cu privire la restrictii si izolare, si ii punea pe oameni sa stea in case daca s-ar putea non stop. Cei mai multi au ascultat de TV care le zicea sa stea in casa ca altfel mor, indiferent ca autoritatile si legea le permiteau sa iasa din casa si sa faca multe activitati.)
NU conteaza ce spune PRESEDINTELE STATULUI intr-un comunicat sau interviu oficial daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU conteaza ce spune PRIMUL MINISTRU sau oricare dintre ministri daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU conteaza ce spune/decide PARLAMENTUL daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU conteaza ce spune PATRIARHUL daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU conteaza ce spun PREOTII daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU conteaza ce spun MARII DUHOVNICI ai poporului (adormiti sau in viata) daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU conteaza ce spun CONDUCATORII ARMATEI ROMANE daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU conteaza ce spun PATRIOTII ROMÂNI – in carti, interviuri, reportaje, reviste, documentare, publicatii de orice fel, daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU conteaza ce spune POLITIA daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU conteaza ce spune CURTEA CONSTITUTIONALA sau judecatorii daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU conteaza ce spune un JURNALIST independent daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU conteaza ce spun VEDETELE din orice domenii daca acelasi lucru nu se spune si la TV.
NU conteaza ce spun RUDELE, PRIETENII, COLEGII, CUNOSCUTII daca acelasi lucru nu se spune si la TV.

INDIFERENT CE SPUNE ORICINE, daca la televizor este prezentat ALTCEVA, sau ce a spus persoana este scos din context ca sa i se dea alt sens, sau este prezentat trunchiat, inselator intr-un anume fel, telespectatorii vor crede ce se spune la televizor.

Poate cel mai perfid lucru pe care il produce televizorul este ca telespectatorii cred ca ce gandesc ei este propria lor gandire si analiza, sunt concluziile la care au ajuns ei cu creierul lor si inteligenta lor. In realitate ce gandesc telespectatorii, parerile lor, concluziile lor despre realitate si ce trebuie facut sunt doar programele de gandire implantate in capul lor prin Radio-TV-Filme. O inselare totala, perfida, vicleana, criminala, pe care miliarde de oameni nu o sesizeaza.

ACEASTA ESTE REALITATEA IN CARE NE GASIM.

Telespectatorii au fost invatati sa preia realitatea NU din realitate sau direct de la sursa informatiei, ci de la televizor. Telespectatorii au fost dresati sa NU mai poata si sa nu mai vrea sa preia informatia de la sursa, au fost dresati sa nu mai citeasca o carte, sa nu caute interviul complet cu persoana care l-a dat, sa nu verifice comunicatul oficial al unei institutii pe site-ul ei, sa NU citeasca legea care ii vizeaza etc etc etc. Au fost dresati sa accepte adevarul STRICT de la Radio si TV, oferit prin tehnici usor si rapid de halit direct in creier – stiri rapide, talkshow-ri, reportaje, eventual documentare video.

Pentru mintea omului de azi, telespectatorului abonat la DROG-TV:
NU conteaza ce a spus cineva intr-un interviu sau comunicat oficial, conteaza ce s-a spus la Radio-TV despre ce a spus acea persoana.
NU conteaza ce scrie concret intr-o lege oficiala sau in monitorul oficial, conteaza ce s-a spus la Radio-TV despre acea lege.
NU conteaza ce scrie intr-o carte, conteaza ce s-a spus la Radio-TV despre acea carte.
NU conteaza care este istoria reala, conteaza ce s-a spus la Radio-TV despre un anumit moment istoric.
NU conteaza deciziile unor judecatori, conteaza ce s-a spus la Radio-TV cu privire la acele decizii
NU conteaza ordinele unor autoritati de stat – presedinte, premier, ministri, primari, sefii armatei etc, ci conteaza ce s-a spus la Radio-TV despre acele ordine.
NU conteaza ce a spus patriarhul, episcopii sau comunicatele oficiale ale Bisericii, conteaza ce s-a spus la Radio-TV despre asta.

Nenumarate tehnici au fost aplicate in ultima suta de ani de cand televizorul e prezent in viata omenirii pentru ca popoarele lumii sa nu mai poata pricepe realitatea, iar cand isi doresc sa o priceapa sa vina la singura sursa si solutie de aflare a adevarului – televizorul.

Iata ce forta si efect negativ are televizorul asupra popoarelor lumii. Iar popoarele il considera pe televizor drept ceva placut, util si nevinovat.

De aceea mi-am permis sa spun in titlul acestui articol ca Andreea Esca este cel mai puternic om in stat. De fapt nu ea, ci mafia evreiasca din spatele ei, care controleaza mass media peste tot pe planeta. Forta mass mediei de controlare a mintii si comportamentului oamenilor este infinit mai mare decat a lui Iohannis, a guvernului, a academiei romane, a patriarhului, a armatei, a politiei, a oricui.

Cine casca gura la Radio-TV traieste intr-o lume paralela prezentata de mass media ca fiind realitatea.

Cine vrea sa priceapa cu adevarat realitatea trebuie sa stea cat mai departe de mass media.

Doamne, ajuta!

Emilian, 18 ian 2021, ceicunoi.wordpress.com

SHARE PE WHATSAPP

WhatsApp

8 responses to “Andreea Esca este Cel mai Puternic Om in Stat

  1. Eu nu pot sa inteleg un singur lucru : cum au reusit evreii sa acapareze mijloacele de informare in toate tarile si in toata lumea ?
    Chiar nu exista nicaieri, in nici o tara televiziune si presa libera, care sa apartina cu adevarat localnicilor din tarile respective ??
    E incredibil ce au reusit sa faca mafiotii astia , nu intr-o tara sau cateva ci in toata lumea …
    De fapt, cred ca au reusit pentru ca au bani .
    Deci concluzia este ca banul te face stapanul acestei lumi ticaloase, materialiste si pacatoase.
    Si cred ca mai e vorba si de o buna organizare si disciplina si de unitate si solidaritate. Jidanii sunt uniti, asta e, iar noi goimii suntem dezbinati si dezorganizati si nu avem nici bani.
    Asta este, unitatea, disciplina si banii i-au facut stapanii lumii, trebuie s-o
    recunoastem, chiar daca nu ne convine.

    • Despre cum au reusit si cum actioneaza gasesti multe detalii in cartea doctorului Nicolae Paulescu sau si in celelalte carti de aici: https://ceicunoi.wordpress.com/2015/03/29/bibliografie-de-baza-pentru-intelegerea-lumii-in-care-traim-adevarul-istoric-si-cauza-problemelor-noastre-de-azi/

      Ei actioneaza complet disciplinat (altfel sunt omorati de-ai lor), din umbra, nu pe fata ca sa fie reperati de popoare, deci sunt ascunsi, lumea nu stie ca exista aceasta mafie, actioneaza in special prin viclenie si perfidie, in fata carora popoarele sunt complet dezarmate. Daca ar veni pe fata la lupta cu popoarele ar fi fost nimiciti de mult. Dar ei au dus razboiul de cucerire la un cu totul alt nivel – viclean, perfid, nevazut. Cuceresc statele pas cu pas, nevazut, nestiut de popoare, de multe ori prin asasinarea conducatorilor patrioti din poporul atacat (inclusiv cazul poporului nostru de vreo 200 de ani). Cu ajutorul statelor (statul modern e un instrument tot de ei inventat si implementat peste tot in lume) ataca apoi poporul si Biserica.

      Nu e vorba ca au bani, ci ca ei controleaza productia si distributia banilor in societate. Banii sunt un mijloc prin care ne tin pe noi saraci, subjugati si ne exploateaza, nu gramezi de bani ii ajuta pe ei, ci sa nu avem noi bani, sa nu avem putere de cumparare, sa lucram pentru ei, sa le asiguram resurse si servicii etc. Ei detin tiparnitele de bani, bancile, statele, guvernele, ei aleg cine unde cati bani are. Cand aproape totul la nivel mondial este strans legat de bani, iar banii sunt in controlul lor, e logic ca au ajuns sa aiba asemenea putere la nivel mondial. Se stie si cum au preluat bancile din Anglia, e foarte dragut. Apoi in SUA banca federala e privata, a lor. :)

      Dar toate se intampla pt ca sunt condusi de stapanul intunericului – diavolul, spre pierderea oamenilor. Dar noi fiind crestini nu ne temem orice-ar fi, pentru ca avem alaturi forte mult mai puternice – Dumnezeu, Maica Domnului, sfintii si toate puterile ceresti.

      Cine alege sa stea departe de Biserica si Dumnezeu probabil ca este terifiat sa trebuiasca sa se descurce singur doar cu fortele proprii in aceste vremuri negre.

      Cine e aproape de Biserica si Dumnezeu poate fi linistit oricand. Caci nu sa avem o viata lunga si confortabila e scopul nostru pe pamant. Ci sa ne pregatim pt viata adevarata urmatoare.

      Doamne, ajuta!

  2. Da, asa este, si toate astea le-au acaparat si le controleaza cu ajutorul cahalului si masoneriei care sunt instrumentele lor de lupta si distrugere a crestinilor.

  3. Intotdeauna s-a intretinut in istorie o masa de manevra. Nu ai ca face. Întotdeauna un grup organizat va ajunge sa controleze in timp o mulțime dezorganizată. E legea naturii.

    • Masele in mod natural ajung sa fie conduse de cei mai buni si de calitate oameni ai lor. Exact cum merg lucrurile intr-un trib din jungla, unde cei mai batrani, intelepti, priceputi, capabili ajung sa fie conducatorii tribului, si toata lumea ii asculta, caci e cel mai bine pentru trib, asa s-ar intampla si la nivelul popoarelor, in mod NATURAL. Si s-a intamplat in istorie inclusiv la noi cand aveam voievozi conducatori patrioti iubitori de popor. Dar din pacate traim vremuri in care popoarele NU sunt lasate sa se organizeze in mod natural, ci din contra, conducatorii patrioti le sunt asasinati ca sa poata fi controlate de o mafie globala. Asta cu “se intretine o masa de manevra” e valabila pentru State controlate de mafioti, unde se doreste ca tot poporul sa fie cat mai tâmp si obedient.

  4. si pentru ras-credibilizare si re-afirmarea autoritatii
    prezinta din cand in cand IN MOD CARICATURAL diverse contradictzii,incongruentze.
    -nashutv:suntetzi mintziti dar cumparatzi nishte teste ieftine!
    -ciutacu:unul dintre cei mai mari scamatori,cand supraliciteaza se da ultragiat de ultragiat.
    de fapt toate tembeliziunile,filmele(o mana de actori) instituie o legatura emotionala/afectiva
    ANORMALA,asta e drogul propriu-zis,dezastre si fericire,numai la ei.
    fara nici cea mai mica retzinere:TOTI din mass-media sunt fie necinstiti si constientzi fie simple
    paiatze deja conditzionate,corishti,vezi “testimonialele”,agaricii de pe strada SELECTATZI.
    pentru potentzarea legaturii anormale in Romania se foloseste pe scara larga,extinsa adresarea la per tu,dobitocii rezoneaza la asa porcarie:
    “aici introduci cardul” scrie pe atm,”ai grija de tine” suna o reclama,”cu ce va ajutam?”-aici e o adresare la per tu ascunsa,ajutorul si-l dau prietenii ,se sterge sintagma DE DISTANTZARE SOCIALA “cu ce va SERVIM” si se introduce comunismul,bataia pe burta, e un imbold catre anturarea/angrenarea intr-un sistem mai vechi bine cunoscut:PCR,pile,cunostinte,relatii.

Spune-ți părerea aici: