Lista Capcane Moderne de Sinucidere Lenta Inconstienta

lista-capcane-moderne-de-sinucidere-lenta-involuntara-ceicunoi

Traim vremuri in care miliarde de oameni de pe planeta sunt pacaliti zilnic sa se sinucida lent fara sa-si dea seama si fara sa-si doreasca asta.Efectul mass mediei si in special al instrumentelor de intoxicare mentala precum Radio, TV, Filme asupra mintii umane este atat de puternic incat stapanii acestor instrumente de inselare in masa au pacalit miliarde de oameni de pe planeta sa se sinucida lent, prin nenumarate capcane promovate si puse la indemana de aceiasi mafioti internationali.Sinuciderea lenta inconstienta si involuntara este un comportament / o actiune repetitiva sau singulara a omului care duce la scaderea calitatii vietii, imbolnavire, scaderea longevitatii vietii si moarte nenaturala la un anumit moment in viitor. Este o sinucidere inconstienta pentru ca desi actiunea respectiva este voluntara si constienta, efectele ei de sinucidere lenta nu sunt dorite de persoana in cauza, nu sunt cunoscute de persoana in cauza sau sunt ignorate de persoana in cauza.

Imi doresc sa prezint mai jos o lista cu o parte dintre principalele capcane moderne de sinucidere lenta pe care mafia internationala le pune la dispozitia goimilor pentru ca acestia sa se autodistruga si sa fie mai usor de exploatat.

E bine ca noi toti sa constientizam aceste actiuni si comportamente nocive, sinucigase, pentru a ne convinge sa luptam sa nu le mai facem.

LISTA CAPCANE MODERNE DE SINUCIDERE LENTA INCONSTIENTA:
(ordine aleatorie)
1. Vaccin Covid19 (uneori moartea sau imbolnavirea survine si rapid dupa vaccinare, nu doar dupa un anumit timp mediu/lung)
2. Vaccin Antigripal
3. Vaccinuri in general
4. Purtarea unei masti faciale (vezi restrictii covid) (masca pe fata scade nivelul de oxigen din sange, creste intoxicatia cu CO2, scade imunitatea, atrage bacterii si virusi, imbolnaveste organismul si uneori omoara rapid – sunt deja cunoscuta cateva cazuri in lume) (video studii ineficienta mastii AICI)
5. Tigari
6. Alcool
7. Droguri
8. Jocuri de noroc
9. Jocuri video/pe calculator in exces
10. Lene, Trandavie
11. Sedentarism
12. Medicamente chimice
13. Desfranare, Prostitutie, Pornografie, Masturbare
14. Alimentatie toxica si OMG
15. Apa poluata si/sau bauturi cu chimicale
16. Mcdonalds
17. Coca Cola
18. Dulciuri, Zahar, Ciocolata
19. Cafea, Cacao
20. Parfumuri, Cosmetice, Detergenti Chimici, Creme de corp cu chimicale
21. Vorbit cu telefonul la ureche (lipit de cap)
22. Dormit cu telefonul aproape de cap
23. Exces de expunere la unde electromagnetice
24. Expunere la Flashuri de lumini – strobe light effect
25. Expunere la Filme Horror
26. Expunere la o Educatie care limiteaza potentialul si capacitatile fizice si intelectuale
27. Dependenta de TV
28. Stare de Stres
29. Stare de Frica
30. Stare de Tristete
31. Utilizarea Radio, Tv, Filme pentru iluzia unei informari cu privire la lumea inconjuratoare
32. Citirea cartilor scrise de mafioti
33. Departarea de Dumnezeu – este poate cea mai mare capcana premeditat si viclean promovata de mafioti. Departarea de Dumnezeu il expune pe om la toate celelalte capcane de mai sus. Omul departat de Dumnezeu e o victima usoara pentru mafioti. La el convingerea de a cadea in aceste capcane este mult mult mai rapida si eficienta pe termen lung decat la cei care practica virtutile cultivate de credinta crestin ortodoxa.

Toate aceste capcane din lista de mai sus ne cauzeaza intr-un timp mai scurt sau mai lung imbolnavire, scaderea longevitatii, sinucidere lenta.

Cei care vor sa aiba o viata frumoasa, sanatoasa, lunga si fara boli trebuie sa se lupte sa iasa din aceste capcane. Este de asteptat ca cei mai multi dintre cei care incearca pe cont propriu sa scape din aceste capcane sa esueze pentru ca nu profita de intelepciunea, experienta si cunostintele care exista in Biserica pentru toate aceste situatii. Omul e in general slab in aceasta lupta cu aceste capcane si cu imbunatatirea comportamentului. Cei care chiar vor sa reuseasca, care vor sa se elibereze din aceste capcane si sa ramana liberi pe termen lung trebuie obligatoriu sa se apropie de Biserica si sa aplice randuiala ortodoxa in viata lor.

Toate aceste capcane de sinucidere lenta din lista de mai sus sunt promovate zilnic prin mass media detinuta de dusmanul omenirii. Prin mass media mafiotii reusesc sa convinga telespectatorii ca albul e negru si negrul e alb, ca normalul e anormal si invers, ca binele e rau si ca raul e bun etc. Capacitatea mass media si in special Radio, TV, Filme de MODELARE A MINTII UMANE, a gandurilor, dorintelor, convingerilor omului este atat de mare incat DOAR NEEXPUNEREA LA ACESTE PROGRAME DE INSELARE IN MASA ne poate da o sansa sa avem mintea limpede si sa nu mai cadem in viitor in aceste capcane de sinucidere lenta.

Doamne, ajuta!

Emilian, 14 feb 2020, ceicunoi.wordpress.com

6 responses to “Lista Capcane Moderne de Sinucidere Lenta Inconstienta

  1. Foarte de acord cu ceea ce ati scris in acest articol. Totusi, as intreba de ce cafeaua este si ea trecuta pe aceasta lista neagra. Personal, nu beau aceasta licoare, dar as vrea sa vad si argumente contra, caci cele pro abunda in mass media. Poate le publicati pe acest site, in articole dedicate temei. Evident, bine documentate si argumentate stiintific. Multumesc!

  2. Ce se intampla domnu’ Emilian cu tine? De la o vreme nu mai scrii nimic. Nu mai ai inspiratie, sau ce? Au trecut luni bune de cand nu am mai citit niciun articol nou, aparut aici. Si erau lucruri destul de interesante de scris si de comentat….
    Sper ca esti bine, sanatos!

    • Bine, sanatos. Lipsa timp. Dificultati in a comunica eficient si eficace mesaje romanesti si ortodoxe unui public imbatat si drogat in mass media, tv, radio, filme, stiri. Lucrurile sunt zdrobitor de clare, dar trebuie sa mesteresti mesaje usor de priceput de oameni care nu vor sa afle despre asta, si nu-i asa usor. O sa mai postez cate ceva curand. Doamne, ajuta!

Spune-ți părerea aici: