Dovada ca Vaccinarea Covid urmareste ALT SCOP. Avem Vaccin Covid Românesc IGNORAT de autoritati si fara finantare. Autoritatile vor sa vaccineze doar cu ANUMITE vaccinuri de la ANUMITE companii straine. De ce?

vaccin-covid-romanesc-oncogen-vaccin-romanesc-covid19-oncogen-virgil-paunescu-01

IATA DOVADA CA AUTORITATILE STATULUI NU SUNT INTERESATE DE UN VACCIN IMPOTRIVA COVID19 CARE SA AJUTE POPULATIA IN LUPTA CU COVID19 SAU SA AJUTE POPULATIA IN PREVENIREA INFECTARII CU COVID19, CI SUNT INTERESATE DE ALTCEVA. Aceasta este dovada ca se doreste VACCINARE PENTRU ALTCEVA decat se spune. Iata ca avem cercetatori români seriosi la centrul de cercetare ONCOGEN din Timisoara care au dezvoltat un vaccin sub forma de spray nazal impotriva Covid19 dar care NU primesc finantare de la Stat pentru finalizarea vaccinului. Nicio autoritate din Romania NU este interesata sa vina sa vada macar la ce lucreaza echipa de cercetatori din Timisoara. Centrul ONCOGEN din Timisoara este in parteneriat oficial cu Institutul Cantacuzino in dezvoltarea vaccinului romanesc Covid19. India este interesata de vaccinul românesc. Pana si Organizatia Mondiala a Sanatatii a recunoscut vaccinul romanesc ca si candidat oficial in studii pre-clinice. Faptul ca acest vaccin este ignorat si subfinantat de Stat ESTE DOVADA CA AUTORITATILE NU SUNT INTERESATE DE UN VACCIN IN FOLOSUL POPULATIEI, CI DE UN ANUMIT VACCIN DE LA ANUMITE COMPANII STRAINE. Aceasta este dovada ca prin vaccinurile pregatite de companiile straine se urmareste ALTCEVA decat oferirea unui ajutor pentru sanatatea populatiei. (ce se urmareste puteti citi AICI)

Articol preluat de pe g4media.ro:

Virgil Păunescu, centrul OncoGen: Noi dezvoltăm un vaccin anti-Covid foarte ușor de administrat și care ar putea oferi imunitate chiar pe viață, însă nicio autoritate din România nu este interesată măcar să ne întrebe despre ce-i vorba / 2 milioane de euro, necesari pentru prima fază de testare

17 nov 2020

Prof.univ.dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale din România și coordonatorul Centrului OncoGen din Timișoara, a declarat, marți, pentru G4Media.ro, că instituția dezvoltă un vaccin anti-Covid foarte ușor de administrat și care ar putea oferi imunitate chiar pe viață, însă nicio autoritate din România nu este interesată măcar să întrebe despre ce este vorba.

Virgil Păunescu a precizat că o garanție că ceea ce fac cercetătorii de la Timișoara este serios și de luat în seamă este faptul că Institutul Cantacuzino, care are cei mai buni specialiști din România în domeniul vaccinurilor, a semnat un acord de colaborare cu OncoGen.

Virgil Păunescu a relatat pentru G4Media.ro cum a pornit ideea realizării unui astfel de vaccin la Centrul de Terapii Genice şi Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen din Timișoara.

Acesta a precizat că, la începutul anului, când a debutat pandemia, secretarul de stat pentru Cercetare din cadrul ministerului Educației, Dragoș Ciuparu, a convocat o întâlnire cu reprezentanții a circa 20 de centre de cercetare din România.

Secretarul de stat Ciuparu a fost foarte pe fază. A zis că a început o pandemie care va afecta grav sănătatea și economia și că România nu poate să stea să aștepte, ca de atâtea ori, să primească de toate de la alții. Ca membri ai Uniunii Europene, hai să participăm și noi cu ceva. Poate cineva să facă teste în 3 luni? În 6 luni? Nimeni. Poate vineva să încerce să facă un vaccin? Nimeni. Și tot așa. Ne-a spus că poate ne-a luat prin surprindere și într-o săptămână, două, să îi trimitem ce poate face și România, care în ultimii zece ani a beneficiat de atâția bani în cercetare, cum poate participa ca membru UE la combaterea acestei pandemii”, a relatat Păunescu discuția respectivă.

Centrul OncoGen a transmis faptul că poate încerca să realizeze un vaccin:

Am spus că nu este un vaccin tradițional, nu se bazează pe anticorpi. Noi lucrăm de 3-4 ani la un vaccin personalizat în cancer, care dă un răspuns celular, nu un răspuns cu anticorpi. Ne-am gândit să facem vaccinul mai ușor de acceptat, adică sub formă de picături sau spray intranazal. În plus, se poate produce în țară. Niște picături putem face și noi. Mai mult, rezistă în frigider sau la temperatura camerei. Nu are nevoie de lanț de frig, de doctori. Noi am trimis această propunere.

Propunerea nu a fost însoțită și de o solicitare a unei sume, pentru că era dificil de estimat de la început.

Alte centre au depus proiecte cum ar fi secvențierea virusurilor sau legate de urmărirea și monitorizarea epidemiei. Însă pentru toate ministerul a avut suma de 5 milioane de euro. Pentru proiectul de realizare a unui vaccin, suma era de 3,5 milioane de lei, adică în jur de 720 de mii de euro și se cerea o asociere.

OncoGen s-a asociat cu Institutul Cantacuzino și a obținut finanțarea de 700 de mii de euro, care este pentru doi ani – 200 de mii în 2020 și restul în 2021.

Însă doar pentru a trece de prima fază de testare suma minimă necesară este de 2 milioane de euro, a explicat Virgil Păunescu, ceea ce este cu mult sub ceea ce s-a investit în străinătate pentru dezvoltarea vaccinurilor anti-covid și care se bazează pe anticorpi. Detaliat, costurile sunt următoarele: 500 de mii de euro pentru experimentul pe animale, care nu se poate face în România și pentru care este nevoie de șoareci modificați genetic, la care se adaugă în jur de un milion de euro pentru minim o mie de doze de vaccin (pentru că este un lot mic, se produce pe comandă, iar seriile mici costă foarte mult, a explicat Păunescu), plus 500 de mii de euro pentru studiul clinic pe 40 de voluntari.

Cu aproximativ 2 milioane de euro am fi trecut de faza întâi, care ne spune dacă vaccinul este toxit sau nu și știm că nu este toxic, pentru că eu l-am testat pe mine, dar trebuie dovedit pe animale. Verifică dacă sunt toxice componentele vaccinului și știm că nu sunt, dacă dezvoltă imunitate prin celule ale sistemului imunitar care distrug alte celule, infectate viral. Și cu faza a doua s-ar fi limitat la 5 milioane de euro, care înseamnă că vaccinul este eficient pe oameni”, a explicat Virgil Păunescu.

Coordonatul OncoGen a amintit că, atunci când a început dezvoltarea vaccinului, centrul a spus că l-ar putea realiza până la finalul anului, dar a primit înjurături. „Și uitați că acum, la sfârșitul anului, sunt vreo zece vaccinuri gata”, a adăugat Păunescu.

Acesta a susținut că vaccinul propus de OncoGen este inovator pentru că nu se bazează pe anticorpi, care pot oferi imunitate pentru cel mult un an:

Primele trei luni de cercetări au fost tensionate, pentru că nu eram convinși că suntem pe calea cea bună. Abia la sfârșitul lunii iulie au început să apară articole foarte bine documentate, care arătau că nu anticorpii sunt esențiali, ci limfocitele T, adică exact ce căutam noi. Studiile făcute pe Sars-Cov-1, care a apărut acum 17 ani, pe pacienții care au supraviețuit, arată că imunitatea cu anticorpi durează 1-2 ani, însă imunitatea prin celulele T este prezentă și acum, după 17 ani, și probabil este pe viață. Acesta este noutatea și un lucru pe care nimeni nu l-a făcut. 99% din vaccinuri urmează calea tradițională.

Păunescu a susținut că, prin dezvoltarea acestui vaccin, România ar putea deveni o putere mondială în domeniul biotehnologiei.

Însă nu avem cu cine discuta. Problema nu este la factorul politic. S-au primit 1,5 miliarde de euro de la UE, iar noi le cerem 5 milioane. Răspunsul e foarte simplu: problema este la cei cu care se sfătuiește factorul politic. Nu înțeleg ce facem noi aici. Dar dacă cei mai pricepuți în vaccinuri din România, Institutul Catancuzino, a acceptat să colaboreze cu noi, înseamnă că ne dau dreptate. Și atunci de ce nu se finanțează? Institutul Cantacuzino și-a pus tot prestigiul la bătaie. Problema este la cine consiliază factorul politic. Nici măcar nu ne-au dat un telefon ca să ne întrebe ce-i cu povestea asta. Singurii, cei de la Canatacuzino au stat de vorbă cu noi și au semnat.”, a mai spus Virgil Păunescu.

Acesta a spus că dezvoltarea vaccinului este în continuare de actualitate, pentru că vaccinurile pe bază de anticorpi vor fi eficiente un an, după care trebuie repetată vaccinarea.

Noi vorbim despre un vaccin care dă cel puțin 17 ani de imunitate, dar probabil pentru toată viața. De ce România nu vrea să facă vaccin și vrea să cumpere? Noi am putea să luăm la rând vaccinurile și să le facem aici cu noua tehnologie, să devenim o putere mondială în vaccinologie. O astfel de ocazie ți se oferă o dată la o sută de ani. Acum o sută de ani a fost Cantacuzino. Pot să dea la Institutul Catancuzino banii. Toată lumea plânge după Institutul Catancuzino, iar acum când se ivește ocazia să îi ajutăm, le întoarcem spatele. Încercăm să obținem sprijin din stânga, din dreapta, din țară, din străinătate, ca să obținem cele 2 milioane pentru prima fază, dar nu ne lăsăm. Și peste un an va fi la fel, tot va trebui un vaccin mai bun.”, a susținut Virgil Păunescu.

Sursa articol: https://www.g4media.ro/virgil-paunescu-centrul-oncogen-noi-dezvoltam-un-vaccin-anti-covid-foarte-usor-de-administrat-si-care-ar-putea-oferi-imunitate-chiar-pe-viata-insa-nicio-autoritate-din-romania-nu-este-interesata-ma.html

Vezi si CEL MAI IMPORTANT FILM DESPRE COVID19, cu avocatul german Reiner Fuellmich:

(sursa video: https://www.bitchute.com/video/ZmquxWiyiqmw/)

UPDATE Ce-i cu noi? 25 nov 2020: In doar 1 zi si jumatate de la publicarea acestui articol, a fost citit de peste 10.000 de vizitatori. Acest articol NU promoveaza ideea vaccinarii pentru covid19 ci doar arata ca Statul doreste anumite vaccinuri de la anumite companii, despre care stim cat de nocive sunt. De asemenea prin acest articol NU sustin vaccinul romanesc ca ar fi bun sau de dorit. Intr-o societate mondiala a minciunii precum cea in care traim noi astazi, orice este posibil. De exemplu e posibil ca toate discutiile privind vaccinul românesc Oncogen care vor fi in presa sa aiba rolul de a intari ideea unui vaccin ca unica solutie anti-covid. Ceea ce este fals si inselator. Iar vaccinul romanesc sa nu ajunga niciodata sa fie dezvoltat sau produs, insa sa fie folosit ca mijloc de dezbatere si diseminare a ideii toxice ca avem nevoie de un vaccin covid19. Vom vedea. Pe masura ce apar noi detalii despre acest vaccin voi actualiza acest articol.

UPDATE 1 ian 2021: Acest articol are peste 220.000 vizualizari. Oamenii se prind ca e ceva in neregula cu vaccinarea anti-covid.

Update 4 ian 2021: Noutati despre vaccinul romanesc anti covid de la Oncogen: https://www.mediafax.ro/editorialistii/prezentul-fara-perdea-cum-ne-am-furat-singuri-caciula-si-s-a-ajuns-ca-vaccinul-anticovid-descoperit-la-noi-sa-fie-testat-in-germania-cine-mai-apara-interesele-romaniei-19851183

Update 19 ian 2021: Dr Virgil Păunescu, descoperitorul vaccinului românesc, despre vaccinurile anti-Covid: prin ARNm poate fi introdusă în organism orice informație de natură să-l modifice la nivel celular. Poate aduce beneficii dar și pericole, care merg până la extincție:
https://www.activenews.ro/stiri/Dr-Virgil-Paunescu-descoperitorul-vaccinului-romanesc-despre-vaccinurile-anti-Covid-prin-ARNm-poate-fi-introdusa-in-organism-orice-informatie-de-natura-sa-l-modifice-la-nivel-celular.-Poate-aduce-beneficii-dar-si-pericole-care-merg-pana-la-extinctie-164790

_________

Emilian, 24 nov 2020, ceicunoi.wordpress.com

84 responses to “Dovada ca Vaccinarea Covid urmareste ALT SCOP. Avem Vaccin Covid Românesc IGNORAT de autoritati si fara finantare. Autoritatile vor sa vaccineze doar cu ANUMITE vaccinuri de la ANUMITE companii straine. De ce?

    • Desigur, autoritatile statului sunt la mana masoneriei si a mafiei internationale evreiesti. N-ar vrea sa existe o solutie romaneasca mai naturala, fara efecte adverse si FARA NANOTEHNOLOGIA lor in vaccinul covid.

    • Doamna, am primit link-urile dvs catre o publicatie antiromaneasca precum Catavencii. Faptul ca avem publicatii mafiote antiromanesti precum ProTV si Catavencii care il ataca pe Virgil Paunescu si vaccinul lui e un semn bun pentru noi românii – arata ca nu e prieten cu mafiotii. Link-urile nu le pot pune pt ca nu vreau sa promovez pe mafiotii de la Catavencu. Oricum articolele si argumentele lor sunt slabe si de 2 lei. Tipice pt calomnie si distrugerea imaginii unui om – tehnici folosite de mafioti de zeci – sute de ani prin presa lor. Faptul ca Institutul Cantacuzino isi pune la bataie prestigiul in acest vaccin romanesc ar trebui sa conteze in analiza dvs mai mult decat ce spun niste mafioti antiromani. De asemenea, faptul ca autoritatile mafiote antiromanesti nu doresc finantarea si dezvolarea acestui vaccin, iarasi ar trebui sa conteze in analiza dvs. Doamne, ajuta!

      • Îmi pare rău că nu priviti lucrurile imparțial. Trecutul acestui domn vorbește despre el și despre impostura lui. Un pseudo doctor in căutare de bani și de putina faima pe seama credulilor. Institutul Cantacuzino e tot in mâinile masoneriei, mai ales de când a fost trecut sub egida armatei, așa că pentru mine prestigiul lor e egal cu zero. Eu nu citesc Catavencii in general și nu mă interesează publicația lor, dar aici nu cred că este vorba de calomniere, informațiile sunt vechi și pot fi verificate, cu mult înainte de fabricarea acestui așa-zis vaccin anticovid. Omul e tot din tagma lor, a uneltelor peneliste, și e trist ca nu v-ați dat seama. Prin susținerea lui loviți la temelia celor scrise în articol, care de altfel este f pertinent.

      • Doamna, indiciile pana acum sunt ca mafiotii nu vor dezvoltarea acestui vaccin romanesc de tip spray nazal (complet diferit de introducerea direct in sange si celule prin celelalte vaccinuri). Pentru ca e mai greu sa introduca in el toate mizeriile de tehnologii pe care le vor intr-un vaccin covid19 pt umanitate, despre care am scris in articole anterioare. Vom vedea pana la urma daca se va dezvolta si ce va contine. Ce e important acum e ATITUDINEA AUTORITATILOR fata de acest vaccin, care spune TOTUL.

      • Daca acest vaccin de tip spray nazal ar exista, ați putea spune că într-adevăr autoritățile române îl sabotează, dar nu este adevărat. Ceea ce tot incerc sa zic este că acest doctor minte în legătură cu presupusul vaccin făcut de el, nu exista și nu va face acest vaccin, chiar daca ar primi banii. Omul e un impostor, care nu a realizat niciodată nimic. Statul roman asculta ordine străine, despre asta nu sunt dubii, interesul e sa fie implant vaccinul cu modificator de ARN sub pretextul “pandemiei”. Nu înțeleg de ce susțineri eculubrațiile fantasmagorice a acestui mincinos (care mai și susține că a testat pe el “vaccinul” propriu), vă discreditați restul informațiilor valoroase de pe site.

      • Doamna, daca aveti alte informatii concrete in afara celor prezentate in acest articol, si in afara de manipulari de la mafiotii catavencu, va rog sa mi le trimiteti sau sa le postati aici. Pare ca v-ati format o opinie puternic negativa despre aceasta persoana si nu e clar deloc de ce. Autoritatile saboteaza vaccinul prin NEFINANTARE si IGNORARE. Daca era un sarlatan si vaccinul o pacaleala ieseau imediat guvernantii si toate posturile tv sa arate acest lucru. Care este insa reactia autoritatilor? Se fac ca nu exista pentru ca le incurca planurile cu aducerea de milioane de doze de vaccin cu nanotehnologie dela Moderna si Astrazeneca mafiotilor. Daca vor face cumva mafiotii sa introduca nanotehnologie si mizerii si in acest vaccin de tip spray nazal vom vedea atunci. Dar acum avem Institutul Cantacuzino + ONCOGEN care au demarat un vaccin covid iar statul nu ofera finantarea necesara pentru finalizarea lui. Ba chiar se fac ca nu exista acest parteneriat si acest inceput de vaccin recunoscut inclusiv de OMS. Dvs ignorati complet aceste lucruri. Ce oti crede ca autoritatile tin la banul public de binele romanilor si nu dau fonduri ca sa nu cumva sa se piarda cateva milioane de euro din banii publici?

      • Exista niste afirmatii dubioase:
        1.”Lucram cu limfocite T nu cu anticorpi” dar limfocitele T sunt anticorpi si fac parte din sistemul imunitar, asta se stie
        2.”imunitate 17 ani sau pe viata” imunitatea dureaza la fel in cazul oricarui vaccin. Problema e ca virusul isi modifica structuta moleculara
        Totusi vaccinul de acest tip ar putea fi mai eficient decat unul conventional. Au existat si alte studii dar nu au fost aprobate
        https://en.m.wikipedia.org/wiki/T-cell_vaccine

      • va rog spueti-mi si mie ce adjuvanti contine acest vaccine si daca are cumva aluminiu? e indicat la boli auto-immune (lupus)? Multumesc

  1. Incearca sa privesti lucrurile si din alta perspectiva. Oncogen nu a publicat NIMIC pana acum despre vaccinul asta, te bazezi doar pe ce spune VP. Din cauza asta nici OMS nu ii acorda credit. Oncogen a primit finantare de la stat si, in continuare, nu au venit cu nimic nou. Dar in schimb vor iar bani……. Tu, daca ai avea de construit o casa si mesterul iti cere doar bani fara sa faca nimic, de cate ori i-ai da?

    • OMS sunt mafioti anticrestini si antiumani. Au trecut oficial vaccinul oncogen pe lista de vaccinuri “candidat” in studii preclinice etc. Mai mult n-or sa faca in veci OMSul pt vaccinuri care nu sunt produse de mafiotii lor cu nanotehnologia lor in vaccin, precum se intampla la Moderna, AstraZeneca si altele. Ca sa finalizeze vaccinul oamenii aia spun ca au nevoie de 5 mil euro, adica infinit mai putin decat au consumat marile companii ca sa produca vaccinele lor. Au primit vreo 700000 euro sau cat scrie in articol. Logic ca n-au finalizat vaccinul si ca au nevoie de restul de bani ca sa il finalizeze. Iar tu vii inselator si ii acuzi ca n-au publicat nimic sau ca n-au venit cu nimic nou. Ba da, au venit cu vaccinul la nivelul la care s-a putut ajunge cu firimiturile de bani care au ajuns la ei prin parteneriatul cu Cantacuzino. Acest vaccin este SUBFINANTAT si autoritatile nu sunt interesate sa fie dezvoltat. E destul de clar acest lucru. Iar faptul ca Institutul Cantacuzino are incredere in cercetatorii Oncogen spune multe, indiferent cata incredere ai tu. Iar atacurile mafiotilor din presa sunt iarasi un indiciu important.

      • Lumea stiintifica se bazeaza pe rezultate! Nu poti doar sa dai din gura. Punct. Adica poti, dar nu iti acorda nimeni atentie. Nu se astepta nimeni sa aiba produsul finit dupa prima transa de bani, dar mi se pare de bun simt, ca inainte sa mai ceri bani sa arati niste rezultate. De preferat altceva decat “avem rezultate” . Arata-le daca ai asa ceva si nu te victimiza aiurea ca nu mai primesti bani. S-au acordat initial 3.5 milioane de lei de catre stat pentru descoperirea vaccinului împotriva coronavirus, iar suma urma sa creasca daca cercetările ar fi aratat ca produsul dezvoltat de OncoGen și Institutul Cantacuzino dă rezultate. Deci? De victimizat poate oricine… cu rezultatele e mai greu.

      • Dvs poate n-ati citit articolul. Cititi-l si mai ganditi-va o data. Scrie acolo ca asocierea ONCOGEN-CANTACUZINO a primit oficial (nu si in mana) 700.000 euro. Din care doar 200.000 euro pentru anul 2020 si restul la anul. Dvs credeti ca in domeniul producerii unui vaccin cu 200.000 euro poti sa iesi cu vreun rezultat? Pai mafiotii din alte companii gen Moderna au sute de milioane de euro la dispozitie pt a dezvolta vaccinul. Vrei rezultate in cercetare si producere de vaccin? Baga bani si pe urma sa ai pretentii ca de ce nu s-a facut. Ia uite sume aici pt Moderna: The U.S. has doubled its investment – to nearly $1 billion – to expedite the development of a potential COVID-19 vaccine by American firm Moderna, which on Monday begins the decisive final phase of clinical trials. https://www.dailysabah.com/business/us-doubles-investment-in-moderna-coronavirus-vaccine-to-almost-1-billion/news

      • “Baga bani si apoi sa ai pretentii!” Asta e argumentul tau? O viata frumoasa in continuare!

      • Salutare dacă e așa de adevărat de ce nu încearcă să se finanțeze prin ajutorul populației . Oare poporul român nu poate strânge suma aceasta pentru binele lui ?

    • Nu poti avea incredere in OMS sunt corupti pana in maduva oaselor ,urmariti pe Youtube “Coruptie la nivel inalt OMS” si o sa va edificati atunci…….sunt la mana corporatilor din tutun si sanatate

  2. cei romanesc nu e bun pt straini si incompetenti .e prea ieftin si nu iloc de furat .multe au facut romani si sau.pierdut aiurea sau on interesele altora .

    • NU e vorba despre bani sau furat. E despre introducerea in vaccinul covid a NANOTEHNOLOGIEI – ceea ce se face la companiile mafiotilor gen Moderna, AstraZeneca.

  3. De ce nu apelati la sprijinul populatiei stimate domn?
    Pe modelul Spitalului privat pt. copii din Bucuresti!

    • Cei de la Oncogen au afisat si conturi bancare unde pot fi sustinuti financiar daca vrea cineva sa faca asta. Dar finantarea trebuie sa vina de la STAT, daca Statul zice ca lupta pentru binele sanatatii publice. Ce e aia sa apelati la sprijinul populatiei? Cum concret? Cum trimiti mesajul la milioane de oameni daca mass media e toata detinuta de mafioti si toarna zilnic in creierele oamenilor inselare si pacaleala? Chiar daca reusesti prin absurd sa informezi populatia tarii ca exista un vaccin covid romanesc, masele de oameni care se uita la tv vor fi imediat “informate” de mafioti ca vaccinul e prost, ca nu merge, ca cercetatorii sunt niste sarlatani etc.

      • Stimate domn.
        Pentru mine este mai facil sa donez prin sms sau sa imi retina automat din cont pentru mai multe luni consecutive.
        Daca vrei sa obtii finantare trebuie sa ai cat mai multe canale/optiuni.
        Daca as astepta sa faca statul ceea ce are de facut ……..

  4. Articolul pe care l-am postat, se referea în special la Big Pharma… Vaccinul OncoGen pare să fie sigur… E vreo problemă cu autorul articolului?

  5. Daca era o inventie a unui german sau ungur , PNL gasea imedit fondurile necesare ! Ba mai mult , PNL lua legatura cu terte state pentru vinderea patentului . Nemernici !

    • Asta cu mastile e cea mai comica. Nimeni nu a explicat concret cum ajuta purtarea unei carpe pe gura si nas si de ce trebuie toti sa purtam o masca pe fata. Concret, pe cine ajuta si cum. Peste tot se zice doar la modul general – poarta masca, salveaza vieti! :)))) Dar fara sa se intre in detalii, pentru ca daca se intra in detalii se desfiinteaza imbecilitatea cu purtarea mastii. Orice motivatie stupida ar gasi ei are imediat contraargument. Ce e aia masca conforma? Zice ca unele nu sunt conforme, ca nu protejeaza dar nu explica concret si in detaliu ce trebuie sa faca o masca ca sa fie “conforma” :) Cine inca mai crede la ora asta, la 9 luni de pacaleala mondiala covid ca ajuta pe cineva daca stam toti cu masca pe fata inseamna ca e complet inselat de mass media.

      • Ai dreptate… Cum spunea cineva pe acolo: pe unde intră aerul, intră și virusul… Nu prea are cum să te protejeze masca, indiferent de ce fel este… Are mai mult rol de înrobire…

      • Bravo Emilian, corect ce spui!…
        Zilele frate, că ăstia dorm pe ei!!!!…
        Oameni buni TREZIREA!..
        E o mare manipulare in masa cu toata PLANdemia asta POLITICA!!!!…

      • Tu inainte de covid cand mergeai in mod obisnuit pe strada scuipai virusi in stanga si in dreapta? :))) Cine scuipa virusi in stanga si in dreapta? Poate mancatorii de seminte pe strada daca sunt bolnavi :))). Dar ei scuipa de cand lumea. Virusi tot de cand lumea sunt peste tot in jurul nostru. Inclusiv virusi care omoara sute de mii de oameni anual, mai mult decat covid (virusul gripal de exemplu). Iete-te ca nu purtai masca pe strada sau in magazine in anii trecuti, si nici pretentii de la altii nu aveai sa o faca,desi anual sute de mii de oameni mor de la gripa. Covid e ca o gripa. Unii mor la fel ca la gripa. Cei mai multi se vindeca la fel ca la gripa. Cine e bolnav poate fi rugat frumos de autoritati sa nu stranute tuseasca prea aproape de alti oameni. Dar sub nicio forma nu pui 7-8 miliarde de oameni sau cati or mai fi pe planeta sa poarte o carpa pe fata sa se autoasfixieze cu CO2 si sa priveze organismul de suficient oxigen, sa se imbacseasca de propriile bacterii si virusi de la nivelul gurii, sa stea izolati si cu masti si departe de bacteriile si virusii care alcatuiesc flora naturala de protectie a omului impotriva virusilor si microbilor periculosi. Caci daca faci asta IMBOLNAVESTI SI OMORI PREMEDITAT populatia globului, in niciun caz nu previi ceva sau ajuti ceva. Tu daca inca mai crezi in zana maseluta poti sa ai incredere in autoritati si presa cat vrei tu, pana la mormant daca ti se pare util. Restul care s-au prins ca sunt mintitit si pacaliti zilnic de autoritatile statelor si de presa, nu mai pun botul la toate pacalelile gen Poarta masca – Salveaza vieti. Doamne, ajuta!

  6. După căderea lui Ceaușescu tot ce a fost bun in Romania sa distrus,indiferent ce partid a fost la guvernare.Ada am distrus vaccinul antigripal romanesc, polidinul de alte medicamente foarte bune.In loc sa investim în cercetarea românească și în laboratoare am distrus tot Mai bine depindem de alții în loc să produci tu

    • Principalul motiv pt. care autoritatile nu vor sa sustina un vaccin romanesc este faptul ca primesc COMISIOANE de la firmele straine pt. a le promova, pe cand de la romani nu primesc nimic.

      • Autoritatile din statul asa zis “roman” sunt conduse prin sclavii masoni de catre oculta evreiasca mondiala. Nu comisioanele conving, ci ordinul masonic.

    • Sigur, daca vrem sa avem un vaccin la fel de criminal precum cele dezvoltate de mafiotii de la Moderna, Pfizer, AstraZeneca atunci il putem implica pe Țiriac.

    • Ar putea încerca o colaborare cu oricine, nu numai cu statul român. Lumea e deschisă iar ,,know-how”-ul este mai de preţ decât finanţarea. Vreau să spun că banii fug spre ,,know-how” nu invers.

  7. Poate ar ajuta un apel al medicilor de la Oncogen și Cantacuzino, la nivel national, chiar și în diaspora, o uniune/unire a medicilor, ca breaslă, către toate cadrele medicale românești, care înțeleg cel mai bine necesitatea afirmării medicinei românești și a medicilor români, de sustinere a vaccinului românesc; cred că românii ar avea încredere mai mare într-un vaccin autohton.
    Dumnezeu să vă ajute!

  8. Alooo domnul Păunescu, dacă aveti vaccinul iar guwernerul ăsta de rahat condus de un șomer și girat de von Sparanghel slugile merkeliene, de ce ni ieșiți public, de ce nu faceți cunoscut la toate televiziunile să știe tot poporul ăsta necăjit, de ce nu proteststi cu cercetătorii dvs în fața guwernului, de ce nu vă legați cu lanțuri de poarta palatului Cotroceni?

    • Cum credeti ca puteti sa va faceti cunoscut la televiziunile mafiotilor? Acolo se prezinta doar inselare antiromaneasca. Si de ce sa te legi cu lanturi cand stii ca nu te vede nimeni ca ai facut asta? Caci nicio televiziune nu ar transmite nimic. Si chiar daca ar transmite, cu ce efect? Ii doare in cont ca se leaga cineva cu lanturi de gardul lor.

  9. Vad aici multi care comentează
    Oculta mondiala masoneria evrei si nu mai stiu eu cîte alte prostii hai sa fim serioși este un articol scris de cațavencu asta înseamnă manipulare nimic altceva si un vaccin este un ser injectabil nu un sprai nazal si mai taceti dracului din gura cu cipurile voastre ca numa cip-cirip aveti in creier

    • Incearca sa formulezi propozitii usor de inteles, mai scurte, mai pune punct din cand in cand, ca te amesteci in cuvinte si nu se intelege cu cine vorbesti si despre ce. Cipuri n-avem in creier dar vei avea si tu in mana nanotehnologie daca mafiotii isi duc planul la bun sfarsit cu vaccinul lor.

  10. Tot timpul vor exista globalisti care vor contrazice tot ce este romanesc ,fara dovezi ,ei sunt oamenii sistemului ,cum sa ai incredere intrun vaccin facut tocmai de cei care au creat virusul…? Trebuie sa fii bolnav. Elita mondiala ne asteapta de la cotitura ,ei se chinuie de zeci de ani sa micsoreze populatia dar pentru multi spalati pe creier nu inteleg nimic.

    • Asta cu micsoratul populatiei e discutabila. Pe mafia internationala nu-i deranjeaza cu nimic ca sunt 10 miliarde sau 15 miliarde pe planeta. Si nici nu-i avantajeaza cu ceva sa fie doar 5 miliarde sa zicem sau mai putini. Pe mafioti ii deranjeaza strict doar indivizii care le pot crea probleme in implementarea planului lor. Masele de miliarde de oameni sunt telespectatori fideli ai programelor lor de intoxicare mentala, acestia sunt deja sub controlul lor, de la ei nu are cum sa vina vreo opozitie fiind spalati pe creier/hipnotizati. Problema e cu cei care cunosc despre mafia internationala, care s-au sustras si nu se mai expun intoxicarii mentale venita via Radio, TV, Filme, stiri etc, care stau aproape de Biserica si Dumnezeu si care vor sa blocheze sau macar sa ingreuneze planul antihristic si antiuman al acestei mafii internationale. Doar acestia sunt o problema pentru mafioti, nu miliardele de oameni. Cu televizorul poti tine oricate miliarde blocate la statutul de sclav muncitor modern care habar n-are ca e exploatat si distrus in fiecare zi. O problema pentru ei ar fi copiii crestini nou nascuti, inca nehipnotizati via Radio, TV, Filme, care pot pune probleme in 15-20 de ani. De aceea lucreaza din greu pe intoxicarea biologica atat a parintilor ca sa le scada calitatea genetica data mai departe copiilor dar si nou nascutilor si copiilor direct (alimentatie cu chimicale, vaccinuri, sedentarism etc). Adultii din prezent, deja dependenti de DROG-TV-ul mafiot, nu pun probleme mafiotilor oricat de multi ar fi. Un alt element de luat in calcul e ca de fapt scopul final al mafiei e scopul final al stapanului lor, adica al diavolului, care e de a castiga in iad cat mai multe suflete. Deci daca reuseste sa faca sa moara miliarde de oameni nepregatiti duhovniceste care ajung in iad, atunci ar avea sens teoria cu reducerea populatiei.

  11. Normal ca asa ceva nu este de interes pentru ai nostri guvernanti. Si lor ce le mai iese? Unde e comisionul? De ce sa fim destepti cand putem fi prosti?

    • Pt unii o fi si o problema de bani. Dar guvernantii nu actioneaza in functie de bani, ci de ordinele masonice pe care le primesc, iar alea nu sunt ca sa castige nu stiu cine nu stiu cati bani, ci ca sa se inainteze cu implementarea Noii Ordini Mondiale si controlul total al umanitatii de catre mafia internationala.

    • Repet ce am scris si in articol spre sfarsit – acest articol NU are rolul de a promova vaccinul romanesc sau pe oncogen sau pe nenea ala care zice ca face vaccinul sau ideea de vaccin ca unica solutie pentru covid, sau ca vaccinul romanesc ar fi bun sau de dorit etc. Acest articol are rolul de a sublinia reactia autoritatilor din Statul asa zis “român” care vor sa injecteze populatia doar cu ANUMITE vaccinuri de la ANUMITE companii straine. Daca dvs aveti si alte informatii relevante pentru subiect, va rog sa mi le trimiteti.

      • Daca ati fi ascultat declaratia de la Romania TV a tipului “creator” a acestui asa zis vaccin pt o boala care nu exista , ati fi auzit ca si el a recunoscut (dupa cum ii de altfel inclusiv in numele firmei cercetatoare,cel mai probabil straine,oncoGEN de la GENETIC de la MODIFICARE GENETICA) ca NU ESTE UN “vaccin” BAZAT PE ANTICORPI, ci pe arn “mesager” care infecteaza celulele corpului si deci sunt [dupa cum a declarat un tip in emisiunea digipedia stiinta de pe digi viata (life) sau digi lume (world) nu mai stiu sigur,citez “noi nu aruncam lucrurile astea in organism,LE CRESTEM NOI”] inmultite automat cand celula se divizeaza,pana nu mai ramane in corp celula neinfectata.

        Daca cautati in arhiva Romania TV de pe youtube,in emisiunile de seara de la 7-8 pana cele pe la 12,cel mai probabil in cea de la 8-10 (tine 2 ore cu pauze de 15 min de la si 45 pt reclame) din prima zi (sau zilele imediat urmatoare) cand s-a anuntat despre tipul asta si asa zisul “vaccin” , o sa-l auziti IN DIRECT PRIN TELEFON pe creator asa zisului vaccin cum el zice ca tine cel putin 17 ani,dar cel mai probabil toata viata pt ca NU se bazeaza pe anticorpi (ci,deci,pe arn mesager,deci MODIFICARE GENETICA) .

      • Din ce am inteles eu varianta lor nu se bazeaza pe anticorpi ci pe celule T, ce-or fi si alea. Oricum, ideea de vaccin contra covid e cretina. e ca si cum am fi disperati dupa vaccin contra sughit, adica vaccin pentru ceva nepericulos pentru umanitate.

      • Legat de emisiuni tv si ore si minute, n-o sa pierd viata si mintea sa caut asa ceva. Pentru 3 propozitii aparent utile sau relevante primesti la pachet sute de mesaje toxice direct in creier. Nu, multumesc. Singura salvare a omului e apropierea de Dumnezeu si departarea de mass media.

  12. Din acelasi motiv pentru care nici TRATAMENTUL PREVENTIV nu primeste ajutor! Sunt sigur ca nu ati auzit de el, dar va spun ca exista: produsul se cheama VirStopper . 100% natural si romanesc!

    • Interesant. Totusi acest virstopper nu pare a fi pt virusi care infecteaza tot organismul, ci pentru anumite afectiuni locale – nas infundat, guturai, gingivita etc.

    • Nu e vorba despre bani. E vorba ca populatiile lumii trebuie toate vaccinate cu vaccinurile Moderna, Pfizer, Astrazeneca etc – care au nanotehnologie si modificare genetica – care ajuta mafiotii la controlul total al umanitatii. Despre asta e vorba. Se doreste vaccinare cu ANUMITE vaccinuri de la ANUMITE companii straine detinute de mafia internationala.

      • Doamne, Emilian…te admir!
        Ai o asa mare rabdare sa le explici amanuntit la fiecare in parte !!!…
        Bravo tie, te felicit pentru rabdarea ta si ma rog lui Dumnezeu sa le deschida oamenilor ochii, sa le dea intelepciune, sa inteleaga lumea ce se întâmplă cu adevărat în jurul lor, despre toata mascarada asta politica!!!!… :(

      • Doamne, ajuta! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Din pacate cei care sunt abonati zilnic la intoxicarea mentala a mafiotilor (Radio, TV, FILME etc) nu au sanase sa inteleaga oricate le-ar explica cineva ca mine. Poate doar sa-i salveze Dumnezeu si sa-i lumineze brusc la cap. Ei sunt victime captive in inselarea mafiotilor anticrestini si antiromani. Atata timp cat isi expun creierul la intoxicarea venita de acolo n-au cum sa priceapa realitatea. Solutia este NEEXPUNEREA. Dar Expunerea e un drog pt cei mai multi, e o dependenta. Deci e greu… Dar nu e nevoie sa priceapa toti. Macar sa fie tari pe pozitii cei care au priceput, ca reprezentanti ai celor multi, care inca n-au priceput si sunt pacaliti zilnic.

  13. Am mai găsit niște informații care confirmă articolul legat de OncoGen… :

    “În prima etapă a acestor studii, se va măsura statutul imunitar a aproximativ 30 de persoane tinere și sănătoase înainte și după expunerea deliberată la Sars-CoV-2. Studiile vor genera date despre răspunsurile imune în sânge, dar și, deoarece virusul va fi administrat prin nas, cu privire la orice răspuns imun local care se dezvoltă acolo. Atât anticorpii, cât și celulele T se produc pe membranele mucoasei corpului, inclusiv pe cele care căptușesc căile respiratorii, precum și în sânge, iar această imunitate pe mucoasă provoacă entuziasm în rândul unor oameni de știință, deși producătorii de vaccinuri au acordat până acum o atenție redusă.

    “Virusul intră și aterizează pe suprafețele mucoasei”, explică Krammer. “Dacă este neutralizat chiar acolo, s-a terminat jocul.” Incapabil să se multiplice și să pătrundă mai adânc în țesuturile corpului, virusul este împiedicat să provoace nu numai boli, ci și infecții, ceea ce înseamnă că persoana nu o poate transmite mai departe. Nu este încă clar dacă vaccinurile Pfizer și Moderna blochează transmiterea, precum și prevenirea bolii, dar un vaccin care a făcut acest lucru ar putea pune capăt pandemiei mai devreme. Și ar putea face acest lucru fără a fi nevoie de o injecție – doar prin utilizarea unui spray nazal sau a unui inhalator.”

    Sursa…

    https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24434917-cursa-pentru-vaccinurile-impotriva-covid-este-departe-terminat.htm?nomobile

  14. De la același articol… :

    nu e facut in 3 luni (Duminică, 22 noiembrie 2020, 22:09)
    Mary80 [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

    acum l-au scos din tejgea. Lucreaza la el de ani de zile, acolo e vorba de biotehnologie, editare genetica a celulelor umane, adica ceva de mii de ori mai complex decat un vaccin clasic, cu efecte inca nestiute asupra dezvoltarii ulterioare a organismului uman. Pai de ce credeti ca firmele producatoare n-au scos niciodata un vaccin pana acum, si acum brusc sunt cele mai mari producatoare de vaccinuri din lume?

    Sursa… :

    https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24434917-cursa-pentru-vaccinurile-impotriva-covid-este-departe-terminat.htm?nomobile

  15. Vaccinurile contra Hepatitis Tipo B, produse in Occidente, unele dintre ele, vandute catre tarile din Europa de Est, sunt mai ieftine dar si mai slabe calitativ, sunt achizitionate de statul Román si “restante” pe copiii romaní, locuiesc in strainatate, dar cand merg in Romania, cumpar medicamente romanesti, sunt mai tradicionales si eficaces, nu atat de elaborate cum sunt cele din vest., Industria farmacéutica romaneasca este una buna, ar trebui sa folosim medicamente autohtone, cercetarile romanesti un ámbito sanitar sunt excelente, suntem un fata unei pandemii, dar nu imi Voi innocula vaccin contra Covid, nu am incredere, nu stiu ce contiene, si este fabricar peste noapte, nu suntem cobai…

    • E adevarat ca mai exista in Romania mici producatori autohtoni de medicamente si mai ales suplimente alimentare pentru detoxifierea organismului, cresterea imunitatii, intarire cu nutrienti etc, insa cele mai multe medicamente din farmacii sunt produse de aceiasi mafioti straini Big Pharma.

      Nu suntem intr-o pandemie de virusul covid, ci suntem intr-o pandemie de rezultate FALS POZITIVE la testele PCR.

      Au lasat liber sa se imprastie in populatia globului acest virus fabricat in laborator, apoi au speriat omenirea cu cifrele FALSE de pe ecranele televizoarelor ca sa aiba pretext sa bage vaccinuri toxice cu nanotehnologie si modificare genetica in oameni. Desigur ca trebuie sa refuzam ferm vaccinul Covid care ni se pregateste de catre mafiotii internationali.

      • Desigur doar daca nu va vaccinati si nu purtati masca, poate scapam de specimene ca voi! Asta ar fi chiar un castig al pandemiei, doamne ca imi fac pacate cand vad din astia ca voi!

      • Din contra, cei care nu se vaccineaza si nu poarta masca au cele mai mari sanse sa ramana sanatosi. Deci daca vreti raul cuiva trebuie sa ii doriti sa se vaccineze si sa se asfixieze zilnic cu masca. Doar cei care se lasa pacaliti zilnic de DROG-TV cred ca le face bine vaccinul, sau ca ajuta la ceva masca :))). Cei care s-au rupt de intoxicarea informationala a mass mediei, care nu mai urmaresc Radio,TV,Stirile centrale, Filme, au sanse sa inceapa sa inteleaga realitatea reala.

  16. De ce Ministerul cercetări nu aloca fondurile necesare ptr. Un vaccin novativ pe plan mondial inventat de oameni de știință romani, și acorda o mare atenție celor din afara deși eficienta este de o mie de ori mai mica, înțelegeți dlor. Conducători de tara și susțineți valorile românești, spre fala și mindria tari noastre, mai presus de orice, deși pe primul loc este sănătatea omeniri, Treziți-vă!

  17. este vorba de lăcomia guvernanților de a nu rata acestă oportunitate de mare corupție. Nu doar PSD s-a facut de rîs cu șpăgi. ci și PNLiștii se afirmă ca mari lacomi și ca burghezie compradoră ! Partidul Național Liberal nu se dovedește a fi și național, !

  18. Subscriu cu incredere pentru tot ce se fabrica in Romania ( medicamente si vaccinuri ) . Sunt pentru acest vaccin . Cum pot sa ajut?

  19. CAND CERCETAREA ROMANEASCA ARE REZULTATE ESTE INABUSITA DE INTERESELE CELOR DIN EXTERIOR FELICITARI DL PROFESOR VA VOM SPRIJINI.CU AJUTORULSTRANGERI DE FONDURI DE LA POPOR !

  20. PAA156052 vaccinul din Mainz fabricat si obtinut pe Riems Island ( D ) pentru US10130701B2. Oare de ce Germania are Wuhanul ei cu arme de ditrugere in masa si tot ei au scos acest vaccin ?!!! Era normal sa iasa primii cu acest vaccin . Riems este cea mai pazita insula de pe Terra cu 450 de virusologi specialisti

  21. LUAȚI LEGATURA CU D NA AVOCAT DIANA IVANOVICI SOSOACA SI SPUNETI I DESPRE VACCINUL ROMANESC EA VA POATE AJUTA.

      • Dece e ȚEAPĂ?
        Arată un singuur neadevăr din discursurile ei sau o altă persoană cu curajul, demnitatea și instruirea profesională care să ia asemenea atitudine pt apărarea poporului român în fața imbecililor criminali care au fost cocoțați la conducere de către stăpânii coloniei România.

      • Este ceea ce se cheama Fals Patriotism pentru pacalit patrioti si romani naivi. Vorbe goale fara niciun rezultat. Agitatie mare, tipete, zbierate ca sa pacaleasca pe naivi ca “ia uite domne ce se bate pentru drepturile noastre”. S-a batut pt imagine ca sa pacaleasca naivii sa mearga la vot sa o voteze, si sa ajunga in parlament. Acum ajunsa in paralament va oferi in continuare NIMIC romanilor in afara de vorbe goale pe care oricine le poate spune, dar ea le spune mai “bataios” ca oricine :))). Desigur, fara niciun rezultat concret benefic pentru poporul roman. Iar poporul casca gura si inca mai crede ca VORBELE DUIOASE spuse de politicieni ajuta la ceva. REZULTATELE CONCRETE IN BENEFICIUL POPORULUI ROMAN sunt singurele care conteaza. Vorbele scoase pe gura NU sunt un rezultat si nu ajuta la nimic, doar alimenteaza o iluzie ca persoana respectiva se lupta pentru binele romanilor. Din pacate e doar o iluzie. Vorbe vorbe vorbe. Cu vorbe “iau atitudine” multi falsi patrioti pacalind pe naivi. Cand vom intelege ca vorbele spuse de politicieni nu ajuta cu nimic, vom fi pe drumul cel bun inspre a nu ne mai lasa pacaliti asa usor de oricine. Intreg partidul AUR a fost gandit de la zero de mafioti in folosul mafiotilor si impotriva poporului roman. Patriotii autentici si naivi care s-au dus pe acolo crezand ca au ajuns intr-un partid nationalist au plecat rapid dupa ce si-au dat seama ca AUR e doar o noua teapa pentru romani. Doamne, ajuta!

  22. Oare ce e de facut? Lumea care prostesteaza este, dar nu de ajuns…sunt foarte multi spalati pe crier, clar eu nu vreau nici un vaccin, nici pt familia mea…toata povestea Asta a fost creata pt. Vaccin, cum sa facem sa deschidem ochii si acelor oamenii care cred in povestea cu covid? Mai nou bbc a scos un articol pt spalati pe creier ” cum sa ne comportam cu prietenii nostri care cred ca covid e o conspiratie”…azi vara rusia a scos vaccin pt asa zisu virsu dar astia din Anglia au zis ca nu e bun ptca l.au scos prea devreme, asa ar zice si cu cel roamanesc, tocmai ptca scopul vaccinului e altu…

  23. Foarte interesant și sunt de acord. Haideți sa facem donații și poate asa reușim sa facem rost de banii care trebuie pentru a face prima etapa

  24. Eu sunt de acord cu acest vaccin Românesc și sunt înpotriva vaccinurilor din alte țări.

  25. Decât să mai așteptăm de la stat ajutor ar trebui să ne mobilizăm întreaga populație și firmele românești și să facem donații intr-un cont al Oncogen și să poată scoată acest vaccin.

  26. As fi interesanta sa aflu mai multe despre acest vaccine. Sunt o persoane cu limfom cu celule T si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta acest vaccine. Va multumesc.

  27. Ar trebui să se organizeze o cheta nationala-sunt sigură că s-ar strânge banii necesari producției pt piata romaneasca
    Cu asta m-as vaccina si eu

Spune-ți părerea aici: