Planul Mondial Covid – Context, Iluzii, Solutii

planul-mondial-covid-inrobirea-totala-iluzii-solutii-ce-e-de-facut-cifre-covid-minciuna-ceicunoi

Mafia Internationala implementeaza fara vreo opreliste vizibila Planul Mondial Covid.

Ce doreste Mafia Internationala sa obtina prin PLANUL MONDIAL COVID:
– un control si mai mare asupra umanitatii;
– subjugarea/insclavizarea omenirii si mai mult decat este deja;
– restrictionarea drepturilor si libertatilor oamenilor pentru un control mai facil al umanitatii;
– supra-tehnologizarea aspectelor banale ale vietii umane cotidiene – accesul la hrana, servicii, deplasare – pentru a obtine un control si mai mare asupra oamenilor;
– invrajbirea oamenilor intre ei (cu masca VS fara masca; care vor vaccin VS care nu vor vaccin; care vor sa se miste liber VS care vor sa stam toti izolati in case; care vor sa functioneze societatea normal VS care vor sa fie restrictionat totul de frica “virusului ucigas”; care n-au o problema cu aglomeratiile de oameni VS care vor sa fie interzise aglomeratiile si adunarile; care vor sa se imbratiseze si atinga si sa stranga mana barbateste linistiti VS care sunt speriati de moarte si de boala si se feresc de alti oameni etc etc etc). Fantoma Covid este inca o ocazie ideala pentru mafioti sa invrajbeasca goimii intre ei;
– saracirea si mai mare a populatiei si falimentarea/saracirea firmelor detinute de bastinasi in fiecare stat;
– omorarea cu premeditare a batranilor si bolnavilor cu boli reale, periculoase si cronice care fie NU sunt primiti in spitale si nu le este oferita asistenta spitaliceasca din cauza Covid, fie sunt tratati necorespunzator dupa protocoale Covid daunatoare;
– imbolnavirea premeditata a populatiei globului si inclusiv a copiilor prin:
a. impunerea purtarii mastii pe nas si gura cat mai mult timp din zi. Masca imbolnaveste omul fizic: blocheaza oxigenarea optima a corpului, intoxica corpul cu CO2 expirat – reinspirat din masca, scade imunitatea organismului. De asemenea masca are efect asupra psihicului – oamenii sunt creati sa se vada la față. Psihicul copiilor este si mai afectat negativ;
b. SPAIMA / FRICA / STRES intretinute continuu zi de zi, luna de luna, de autoritati si mass media ca poti sa mori sau sa te imbolnavesti fatal de la covid. STRES cauzat de toata situatia covid, de incertitudine, problemele cu locurile de munca si asigurarea traiului zilnic, de problemele cu firmele, de amenzi etc etc etc. Stresul psihic scade imunitatea, creste aciditatea in corp, provoaca BOALA fizica si psihica, depresie, sinucideri, permite altor bacterii si virusi sa provoace alte boli in corp. Cei mai predispusi la boala sunt chiar cei care respecta masurile impuse de autoritati – masca pe nas si gura, distantare de alti oameni.

Este relevant aici acest filmulet cu dr Dan Erickson:

Ce mai fac mafiotii prin PLANUL MONDIAL COVID:
– noi pasi spre Noua Ordine Mondiala in care niste mafioti au control total asupra umanitatii;
– restrictionarea accesului la joburi, servicii si produse esentiale in baza unui certificat/card/pasaport/vaccin/cip – cine nu are acest cip nu are acces; prin asta mafiotii vor avea un control si mai mare asupra omului, chiar total;
– obisnuirea omului cu SCANAREA PROPRIULUI CORP (prin termoscanarea la intrarea in diferite locuri) ca sa aiba acces la hrana, produse si servicii (in pregatirea pecetei din apocalipsa);
– implantarea/tatuarea/vaccinarea acestui “drept de libera trecere” in corpul uman. Vaccinul Covid este candidatul perfect pentru pecetea de care ni s-a spus in apocalipsa acum 2000 de ani.

(UPDATE 18 nov 2020 – Fazele 2 si 3 din Planul Mondial Covid detaliate la sfarsitul acestui text)

CONTEXTCIFRE FALSE PE ECRANE
Toate restrictiile impuse de autoritati in context Covid au ca PRETEXT – CIFRELE DE PE ECRANE – milioane de infectati covid, milioane de morti covid, pandemie globala, ne asteapta moartea la colt. In realitate STIM deja ca rezultatele testelor RT-PCR folosite pentru detectia virusului Covid19 au cu mult peste 90% rezultate FALS POZITIVE. Deci cifrele de pe ecrane sunt complet false. Intregul PLAN MONDIAL COVID are ca pretext aceste cifre false date de testarile RT-PCR la care ORICINE poate iesi POZITIV ORICAND se testeaza. Iar rezultatele INFIME de real pozitiv nu arata ca ai virusul Covid19 in corp ci ca ai niste secvente minuscule de virus care poate fi de la orice raceala sau gripa prezenta SAU ANTERIOARA. Deci ZECI/SUTE DE MILIOANE de oameni la nivel mondial sunt catalogati drept POZITIVI COVID19 in baza testelor false, mincinoase RT-PCR cand in realitate sunt perfect sanatosi. Desi se cunosc inclusiv in lumea medicala aceste lucruri, astfel de informatii nu au cum sa ajunga la masele de oameni pentru ca nu exista mijloace de comunicare in masa detinute de patrioti, iar masele de oameni stau mufate zilnic la DROG-TV de la mafioti.

ANESTEZIA DROG-TV
In timp ce mafiotii isi duc planul mai departe, omenirea este anesteziata de programele audio-video livrate in creierul telespectatorilor prin Radio, TV, Filme. Nu doar anesteziata ci OBEDIENTA si ascultatoare fata de autoritatile criminale si fata de mass media. Cei putini (raportat la intreaga populatie a globului) care inteleg destul de bine pacaleala covid nu au mijloacele sa trezeasca masele, nu se cunosc intre ei (la nivel international nici atat), nu cunosc dusmanul si instrumentele lui. Slabe sanse sa aplice o opozitie notabila.

ILUZII PROMOVATE DE MAFIOTI:
Exista cel putin 2 iluzii mai importante promovate de mafioti ca solutii pentru patrioti (in realitate ele fiind FALSE solutii de rezolvare a problemelor noastre):

ILUZIA CU PROTESTELE DE STRADA

La ultimele proteste din Bucuresti impotriva masurilor abuzive luate de autoritati in context Covid au fost cateva mii de persoane. Doar orasul Bucuresti are vreo 2 milioane de locuitori. Deci va dati seama care este gradul de anestezie in populatie via mass media.

Sa ne imaginam totusi 1 Milion de oameni in strada
Sau hai sa zicem macar 100.000.

In primul rand nu prea ai cum sa reusesti asta pentru ca mijloacele de comunicare in masa – Radio, TV, Site-uri, FB, Youtube, Google sunt toate detinute de mafioti. Cum vine un grupusor minuscul de patrioti organizati sa comunice ceva periculos pentru sistemul mafiot prin aceste canale, imediat mesajul este blocat.

Dar sa presupunem ca mesajul tau ajunge la 20 de milioane de romani. Cei mai multi il vor ignora. Foarte multi vor zice ca nu ai dreptate (din cauza intoxicarii media), foarte multi vor zice ca ai dreptate si nu vor face nimic mai mult (tot din cauza intoxicarii media), foarte foarte putini vor intra in contact cu tine, si extrem extrem de putini vor iesi cu tine in strada. (ca si cum strada ar fi apogeul luptei patriotice :) )

Sa ajungi sa ai oameni in jurul tau la ACTIUNI FIZICE CONCRETE necesita ani de zile de incredere reciproca si intrajutorare, cunoastere reciproca, idealuri comune in viata etc etc etc. Nu pui o postare pe fb si gata ti-au venit oamenii. Si chiar daca ti-au venit manati de un impuls de moment, iti vor pleca grupuri grupuri dupa ce incepi si deschizi gura in fata lor si diferentele dintre tine si ei ies la iveala.

Dar sa prespunem ca ti-au venit cei 1 milion de romani in strada.

Ce faci cu ei? Cine le vorbeste? Pe cine asculta cei 1 milion de oameni IN AFARA DE TELEVIZOR? :) In cine si in ce au incredere cei 1 milion de oameni ca sa le propui ceva concret si sa te asculte / sa faca / sa te urmeze / sa fie de acord? Ce poti face concret cu 1 milion de romani in strada in afara de niste poze misto si sa mai schimbi o vorba doua in stanga dreapta, sa mai cunosti cateva persoane? Pai nimic concret, pentru ca cei mai multi sunt abonati la DROG-TV (inselarea mediatica) si sunt foarte diferiti dupa zeci de ani de programare si intoxicare mentala via mass-media si filme. La fiecare vorbitor pe scena si la fiecare subiect atins parti bune din acest milion se “desumfla” si pleaca, pentru ca ei au ideile lor in cap puse de mafioti acolo, si nu se potrivesc cu ideile celor de pe scena.

Dar sa presupunem absurdul ca ai putea in anul 2020 sa ai 1 milion de oameni care te asculta orbeste. Stii ce sa le zici sa faca pentru a scapa neamul romanesc de mafia internationala evreiasca? Avem o problema SECULARA cu mafia internationala pe care cei mai buni patrioti ai nostri n-au reusit sa o rezolve. Stii tu cum sa o rezolvi?

Deci e bine sa participam la adunari de strada pentru a sustine anumite idei si pentru a ne cunoaste intre noi, pentru a arata ca nu e toata lumea spalata pe creier, sa aratam ca suntem cu ochii pe mafioti etc dar sa nu ne iluzionam ca rezolvam probleme serioase in acest mod.

ALTA FALSA SOLUTIE:

ILUZIA CU PARTID NATIONALIST LA PUTERE

In primul rand nu ai cum sa ajungi la putere cu acest sistem electoral mafiot, corupt, fraudabil, care este creat, organizat, administrat in favoarea mafiotilor si impotriva romanilor (si oamenilor in general, caci peste tot sistemul electoral e instrumentul mafiotilor).

Prin absurd sa presupunem ca s-a intamplat o minune si ai majoritate in parlament, ai presedintele statului, ai posibilitatea sa faci Guvernul. AI ARMATA DE OAMENI DISCIPLINATI SI DE INCREDERE SA CONDUCI O TARA? STII SA CONDUCI O TARA? AI CUM SA ITI PUI OAMENI DE CALITATE, CORECTI, DISCIPLINATI, DE INCREDERE, CARE NU TRADEAZA in toate punctele cheie la nivel national – de la servicii secrete pana la functionarii din toate primariile? Cunosti fizic acesti oameni? Iti asculta indicatiile?

Ceausescu si grupul sau de patrioti au reusit sa obtina DOAR O PARTE IMPORTANTA A PUTERII in sistemul de stat si au dezvoltat Romania cat au putut. NU au avut controlul total al statului. Nu au reusit sa ii detecteze si elimine pe mafiotii straini de neamul nostru, cu nume romanesti si vorbitori de limba romana de cateva generatii, conspirati in aparatul de stat. Acestia au lucrat zeci de ani pana au reusit debarcarea completa a patriotilor din sistem prin Lovitura din 1989.

Ca sa reusesti eliminarea mafiotilor din aparatul de stat trebuie sa ii cunosti pe mafioti – cine sunt ei, cum actioneaza, cum au actionat in trecut, ce vor, trebuie sa cunosti lupta seculara a patriotilor romani cu acesti mafioti, ce au facut patriotii nostri bine, ce au incercat si n-au reusit, ce au facut gresit, si sa reusesti tu mai bine decat ei. Cati oameni cunosc aceste detalii ca sa poata da pe bune o lupta serioasa cu mafiotii care ne subjuga?

Multi “patrioti” mai cunoscuti publicului larg inca mai cred povestea cu “politicienii cei rai si corupti” care cica sunt de vina pentru toate relele care ni se intampla, ignorand complet masoneria si mafia internationala din spatele lor, care comanda in realitate ce sa se intample.

Majoritate in Parlament sau functia de Presedinte a statului nu-ti asigura deloc o suprematie a puterii in Stat. Serviciile secrete interne si externe te lucreaza in doi timpi si trei miscari. Subordonatii te tradeaza la mafioti. Ordinele nu-ti sunt respectate. Realitatea din teren nu-ti este prezentata corect etc etc etc. Trebuie sa ai o armata de persoane de incredere si disciplinate pe care sa o folosesti.

In plus, atata timp cat poporul este mufat zilnic la DROG-TV-ul mafiot, ai o lupta de dat nu doar cu mafiotii ci si cu zeci de milioane de telespectatori care sunt intoxicati mental si vor actiona cum le-au bagat mafiotii programe in cap, nu cum ai vrea tu sau cum ar fi normal.

Desigur daca prin absurd, prin orice metoda ai reusi sa scoti din tara pe toti mafiotii si agentii lor, a doua zi te trezesti cu razboi la granite din toate celelalte state aflate inca in controlul mafiotilor. Pe toate televizoarele tuturor din lumea intreaga vor fi floricele si pisici, nimeni nu afla ca tu esti atacat. Sa nu uitam si de problema embargoului pe importuri de hrana si alte produse esentiale. Deci trebuie RAPID sa te descurci sa asiguri populatiei hrana si toate necesare cu granitele inchise, doar din productia interna.

Iata deci cateva idei care sa va puna pe ganduri cu privire la iluzia cu rezolvarea problemelor tarii prin accederea la putere a unui partid nationalist.

CONCLUZII

Deci problema e complexa dar nu trebuie sa ne panicam.

Un scop al acestui articol este sa scoata in evidenta (poate pt unii inca nu e clar) ca exista in aplicare un PLAN MONDIAL COVID ce se implementeaza in toate statele lumii unde mafia internationala detine controlul. Nu exista posibilitatea ca peste tot pe planeta sa se aplice la fel, aceleasi masuri asa zise “anti-covid” fara un centru de comanda in spate. E clar ca vorbim de un plan aplicat in toata lumea. E cineva nebun sa creada ca este doar o coincidenta ca sute de state de pe planeta aplica simultan aceleasi restrictii asupra popoarelor?

Un alt scop este sa se vada ca NU TREBUIE SA NE BAZAM PE SOLUTII LUMESTI – caci ele nu prea exista. Dumnezeu rezolva cand si cum considera, daca noi meritam. Deci nadejdea la Dumnezeu, nu la oameni.

Ca popor crestin nu trebuie sa avem frica nici de moarte si nici de boala. Nici de asupririle dusmanilor. Iar nadejdea noastra trebuie sa fie in Dumnezeu, care ne ajuta si ne salveaza DACA NOI MERITAM. Deci sa ne punem in ordine din punct de vedere duhovnicesc. Nu spune nimeni ca trebuie sa stai degeaba fara nicio actiune civica in societate, ci doar ca toate aceste actiuni/incercari lumesti ar trebui sa vina DUPA ce te-ai pus in ordine din punct de vedere moral, duhovnicesc. Cum ar putea o actiune lumeasca sa produca un rezultat bun pentru poporul roman daca ea este facuta de un om departat de Dumnezeu, fara ajutorul lui Dumnezeu, doar dupa mintea lui inselata de dusman? Toti marii patrioti romani din istorie erau apropiati de Dumnezeu si Biserica, au sustinut Biserica si luau SFAT SI BINECUVANTARE din Biserica. Din acest motiv au reusit faptele eroice pe care le-au facut pentru Neamul Romanesc.

CE E DE FACUT CONCRET

IN PRIMUL SI IN PRIMUL RAND – ASTA AVEM DE FACUT – SA NE PUNEM IN ORDINE DIN PUNCT DE VEDERE DUHOVNIESC (post, rugaciune, mers la Biserica, spovedanie, impartasanie, impacarea cu rudele si apropiatii, armonie in familie, milostenie, apropiere de Dumnezeu si Biserica).

Nu vreti? Atunci sa ne pregatim cu totii pentru inrobirea totala sub pretext covid.

De 2000 de ani de la Iisus Hristos incoace avem de-a face cu lupta anticrestinilor cu Dumnezeu si cu creatia Lui – oamenii, in special cu crestinii, in special cu crestini autentici, adica ortodocsi. Ce traim astazi este doar o noua etapa a acestei lupte. Dumnezeu le ingaduie ce fac (pana la o limita) pentru ca noi sa ne smerim si sa ne imbunatatim duhovniceste.

Ei au alaturi puterea in stat, mass media, banii, corporatiile, institutiile, fortele armate, politia, jandarmeria, retelele de socializare si comunicare etc si desigur, au la conducere diavolul, INSA NOI AVEM ALATURI TOATE PUTERILE CERESTI. Suntem clar in avantaj, doar sa fim constienti de asta si sa ne punem ordine morala in viata ca sa beneficiem la maxim de ajutorul puterilor ceresti.

Toti marii patrioti romani din istorie au luptat pentru Biserica si Dumnezeu, pentru neamul crestin romanesc. Si au aplicat in viata lor si a poporului cat au putut randuiala ortodoxa. Noi suntem nimeni pe langa ei sa credem ca trebuie sa facem altfel raportat la Biserica si Dumnezeu.

Din pacate omului ii va fi foarte greu sa faca toate acestea si sa se imbunatateasca din punct de vedere moral atata timp cat este mufat zilnic la DROG-TV adica la gârla de intoxicare mentala venita de la mafiotii talmudici anticrestini si antiromani via Radio, TV, Filme, Stiri etc. De aceea estentiala este NE-EXPUNEREA LA INTOXICAREA MEDIATICA venita de la mafioti.

Cei care vor vrea sa pastreze integritatea fizica si psihica a familiei lor vor fi nevoiti:
– sa se intereseze de homeschooling si sa fie pregatiti sa treaca la educatie acasa;
sa refuze vaccinul covid sau alte minunatii scoase din joben de mafioti pentru inrobirea noastra;
sa se descurce cu mai putine “comoditati”, traind o viata cat mai simpla. O gospodarie la tara cu teren ar fi de ajutor, ne spun si parintii din biserici si manastiri de acest lucru de foarte multi ani.

Cei departati de Biserica, dependenti de intoxicarea DROG-TV si dependenti de confort si comoditate sunt victime sigure. Vor fi primii care vor cere cu bucurie sa fie vaccinati.

Cei mai lucizi la minte si care pricep cel mai bine Planul Mondial Covid sunt ca de fiecare data creștinii ortodocși. Cautati sa dezvoltati si sa intretineti relatii cu alte familii ortodoxe nespalate pe creier de TV. Daca nu cunoasteti – CAUTATI-LE! In special pe cele din localitatea / zona / cartierul vostru. Cel mai probabil in viitor sprijinul reciproc, local, inter-familial, subtil si discret va fi de mare ajutor.

Doamne, ajuta!

Emilian, 17 nov 2020, ceicunoi.wordpress.com.

____________

UPDATE: O descriere mai detaliata a fazelor 2 si 3 (toamna-iarna 2020, tot anul 2021) din Planul Mondial Covid am gasit aici: http://www.agmiw.org/wp-content/uploads/2020/04/Transcript-The-Covid-Plan_Rockefeller-Lockstep-2010.pdf  Daca documentul nu se mai gaseste la sursa il puteti downloada si de AICI. Pe scurt, e vorba de o Faza 2 de izolare fortata la domiciliu mai rea decat cea din primavara 2020, si mai lunga, timp in care vor finaliza oficial vaccinul cu nanotehnologie si IA, si vor lasa sa iasa din izolare (sa aiba dreptul de a se deplasa, de a avea acces la produse si servicii doar celor care accepta vaccinul/pecetea). Acceptarea vaccinului este INROLAREA IN NOUA ORDINE MONDIALA in care vei fi un individ asupra carora mafiotii vor avea control total. Daca prea multi oameni refuza vaccinul “de buna voie” vor porni Faza 3 in care vor elibera in populatie un virus cu adevarat periculos care va cauza multe morti pentru a-i speria pe toti pe bune si a-i convinge sa accepte vaccinul.

16 responses to “Planul Mondial Covid – Context, Iluzii, Solutii

 1. „La data la care scriu (iunie 2020), pandemia continuă să se agraveze în toată lumea. Mulți dintre noi se întreabă când lucrurile vor reveni la normal. Răspunsul e scurt: niciodată. Nimic nu va mai întoarce la sentimentul „pervertit” al normalității care domnea înainte de criză, deoarece pandemia de coronavirus marchează un punct de cotitură fundamental în traiectoria noastră globală.”

  Se dezleagă astfel și misterul grabei cu care liderii politici – mondiali și dâmbovițeni – ne vesteau că „lumea nu va mai fi niciodată la fel”, când nici nu ajunsese epidemia bine în Europa.

  https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/09/adrian-patrusca-marea-resetare-de-care-se-tot-vorbeste-este-conceptul-onu-din-2015-build-back-better-care-isi-propunea-sa-foloseasca-un-dezastru-pentru-a-constru/

  Ce părere ai? Chiar așa va fi, cum spune monstrul ăsta de la Forumul Economic Mondial? Sună tare deprimant…

  • Asa pare, ca nu ne vom mai intoarce la cum a fost inainte de covid. Ei nici n-au cum sa permita asta, caci in “normalitatea” de dinainte lasata inca cativa ani toata minciuna covid ar fi inteleasa de toata lumea, mii de procese ar fi castigate in instante din toata lumea, s-ar dovedi inclusiv juridic minciuna. Ei accelereaza acum cu planul lor de instaurare a Noii Ordini Mondiale cat masele de oameni inca sunt mufate la DROG-TV si cred in pacaleala Covid si accepta noile restrictii si vaccinul salvator cu nanotehnologie si modificare genetica.

 2. Informații interesante pe care le-am mai găsit… :

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/RNA_vaccine

  Doamna Madej a avut dreptate, acest tip de vaccin este complet nou…

  Acum, din nou, legat de acest articol… :

  Dacă, într-adevăr, există acest virus, se pare că a fost adus de CIA, în China, în octombrie 2019: “During the COVID-19 pandemic, conspiracy theories about COVID-19 attributing the virus’ creation to the CIA emerged. Some articles on popular Chinese-language sites suggested that American athletes participating in the event deployed SARS-CoV-2, the virus responsible for COVID-19, and suggested the source of SARS-CoV-2 to be from the US Army bio-weapons research facility at Fort Detrick. They say the inattentive attitude and disproportionately below-average results of American athletes in the game indicate they might have been in for other purposes and they might actually be bio-warfare operatives, and that their place of residence during their stay in Wuhan was also close to the Huanan Seafood Wholesale Market, where the virus was first identified.” Însă, este posibil ca primele cazuri de covid să fi apărut în Statele Unite încă din aprilie 2019, “vinovați” pentru acea epidemie fiind “găsiți” niște vânzători amărâți de țigări electronice… : https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019%E2%80%932020_vaping_lung_illness_outbreak Interesant, de altfel, este și faptul că “primul” caz de covid din Statele Unite a fost raportat în Illinois, adică statul american care a înregistrat cele mai multe cazuri de “vaping lung illness”. Cum a “aparut” covid în Statele Unite, cum au “dispărut” și cazurile de “vaping lung illness”… Interesant, nu? La fel de interesant cum au “dispărut” și cazurile de pestă porcină în România, imediat după ce a eșuat referendumul pentru familie…

  Sunt multe studii care arată că virusul circula în lume încă de la începutul lui 2019, evident, nebăgate în seamă, dar nici infirmate în mod solid… : https://en.m.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_the_COVID-19_pandemic_in_2019#Claims_of_earlier_cases Practic, acum cred că este clar de ce au expus așa de clar situația care era deja pornită în timpul “exercițiului” Event 201… Oricum, a mai fost și Clade X, pe 15 mai 2018, organizat tot de către Johns Hopkins Center for Health Security… Așadar, băieții aveau planuri mari încă de atunci…

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Clade_X

 3. Citesc oare oamenii „porcăriile” astea scrise aici?, nu prea cred, îşi comandă înmormântările direct de la sursa de dez/informare via tv, deşi sunt scârbiţi de elucubaţiile lor paranoia, adevărul din zona reală este prea dureros, pur şi simplu; necomestibil.

  • Citesc cei mai putin intoxicati informational. Cei abonati zilnic la DROG-TV compara ce gasesc din greseala pe astfel de site-uri cu ce le baga in cap televizorul si pentru ca nu se potriveste ignora astfel de site-uri sau pun eticheta de “teorii ale conspiratiei” sau dau X ca e mai placut divertismentul TV.

 4. Da, ai drepate Emilian !!!
  Parerea mea este ca aceasta este o problema la nivel international si din pacate nu se poate face ceva doar intr- o singura tara, pentru a a scapa de acesti mafioti .
  Eu cred ca o solutie ar fi unirea patriotilor si a crestinilor din toate tarile europene si nu numai, pentru a lupta impotriva mafiotilor si scoaterea in afara legii a masoneriei si
  a organizatiilor secrete, gen Clubul de la Roma, Bilderberg, Comisia Trilaterala scl. in statele crestine, ceea ce este foarte greu, daca nu imposibil, avand in vedere influenta pe care o are masoneria si oculta in toata lumea si controlul finantelor mondiale de catre aceasta.

  • De 30 de ani nu se face nici macar unirea patriotilor din tara, dar barem din mai multe tari.. Poate ca nici nu e indicat sa se uneasca vizibil toti patriotii intr-o singura organizatie ca sa-si puna o tinta pe frunte. Dar intai sa fie patriotii in regula din punct de vedere moral si duhovniceste ca sa poata rezolva ceva apoi. Rupti de intoxicarea media, aproape de Biserica si Dumnezeu, smeriti, disciplinati etc.

 5. M-a îngrijorat acest comentariu… :

  nu prea merge acest plan
  GNG [utilizator], Luni, 23 noiembrie 2020, 9:04

  +1/3

  deoare, un test negativ facut cu 2 zile in urma nu este concludent, poate ai luat virusul in aceeasi zi, poti sa te intalnesti ci virusul dupa ce ai facu testul si sa-l capeti fara sa stii. Problema este alta. La atatea luni de la semnalarea virusului nimeni nu poate sa spuna de ce anumite persoane au manifestari violente si alte persoane nici macar nu stiu ca au sau au avut acest virus. Cine si ce determina aceste efecte? Testele PCR nu sunt concludente datorita numarului de iteratii, cu cat se fac mai multe pana la obtinerea unui rezultat cu atat eroarea este mai mare! Acest lucru este posibil pentru ca nu au reusit sa stabileasca care este catitatea minima necesara de virus pentru ca o persoana sa se imbolnaveasca si/sau sa poata raspandi virusul in mod periculos! Dupa atatea luni nu au gasit raspunsurile la aceste intrebari si tocmai din aceasta cauza un vaccin nu stiu cum a fost realizat fara sa ai aceste date. Gasirea raspunsurilor la acest intrebari pot da o imagine asupra acestei boli, daca este periculoasa sau daca poate sa fie combatuta prin mijloace simple si cu cheltuieli minime. Nu inteleg de ce s-au aruncat la realizarea unui vaccin pana nu au descifrat acest virus. Din discutiile purate, cu prietenii si colegii de munca care au avut ghinion si au luat virusul, am inteles ca are manifestari care aminteste de inteligenta artificiala. Practic mi-au spus ca simteau ca “ceva” ii pipaie prin interior, parca o mana nevazuta le palpa organele interne pentru ca in final sa-i loveasca in punctele lor nevralgice, analizele lor au fost date peste cap exact acolo unde parametrii nu se aflau in limitele normale. Toti spun ca acest virus coaguleaza sangele, o colega care are probleme din cauza ca sangele ei este prea fluid a luat virusul si aceste in loc sa-i coaguleze/ingroasa sangele a procedat invers! A lichefiat si mai mult sangele, practic a anulat ani de tratament scump pentru ingrosare. Aceasta manifestare “a aprins” beculetul de alarma, NU ESTE NATURAL…

  Sursa… :

  https://m.hotnews.ro/stirecom/24434943

  Există posibilitatea să fim pecetluiți doar luând virusul, adică fără teste, vaccinuri și așa mai departe?

  • Oamenii vor fi constransi sa ia pecetea, vor fi constienti. infectarea cu un virus nu cred ca se potriveste ca pecetea din apocalipsa, e ceva nedorit si neales de oameni daca sa aiba sau nu.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s