Statul Anticreștin îți ia Copiii cu Forța din Casă și Îi dă la Străini. Cazul Sorina, Baia de Aramă

STATUL ANTICRESTIN SI ANTIROMANESC – ITI IA COPIII CU FORTA DIN CASA PENTRU A-I DA LA STRAINI.

Atentie! Imagini FOTO si VIDEO CU IMPACT PUTERNIC EMOTIONAL.

statul-anticrestin-iti-ia-copiii-cu-forta-din-casa-ii-da-la-straini-adoptie-sorina-baia-de-arama-21-iun-2019-07

Este vorba de cazul fetitei Sorina in varsta de 8 ani, din Baia de Arama, care a fost data spre adoptie de autoritatile Statului asa zis “Român” unor cetateni români stabiliti in SUA.

Sorina, o fetiță în vârstă de 8 ani care trăiește de 7 ani în plasament la o familie iubitoare, alături de fiica acestora, Andreea, a aflat de curând că… a fost adoptată de o familie din SUA.

Aceasta s-a putut face prin mai multe încălcări ale legii:
– autoritățile erau obligate să ofere întâietate la adopție familiei de plasament, iar dacă aceasta refuza în scris, să încerce timp de un an de zile să găsească adoptator în țară
– legea stabilește că cel care decide unde vrea să trăiască este copilul.

Statul Anticreștin și Antiromânesc, prin Direcția de Asistență Socială, prin Poliția Română, prin Poliția de Investigații Criminale, prin Procurori și CU MASCAȚI blindați de luptă a venit vineri, 21 iunie 2019, să o ia cu forța pe Sorina din familia în care a crescut în ultimii 7 ani. 

FOTO 1:

VIDEO 1:

(VIDEO 2 – secvente asemanatoare la acest link: )

…………….

Ce-i cu noi?:

Cand avertizam in contextul referendumului pentru definirea casatoriei din oct 2018 ca tinta mafiotilor internationali sunt COPIII, si ca se vor lua copiii cu forta din casele românilor, asa cum se intampla deja in occident, oamenii nu credeau. Ei, uite ca deja se intampla si in Romania…

Daca familia care a primit adoptia si vrea sa ia fetita in SUA chiar ar fi vrut sa-i ofere fetitei o viata mai buna, NU ar fi acceptat niciodata sa fie smulsa fetita in lacrimi cu traume psihice pe viata de la familia la care ea spune si plange disperat ca vrea sa ramana…

Doar niste indivizi atroce, care au cu totul alte interese decat binele copilului, ar putea face asa ceva. Iar totul se intampla cu concursul si sprijinul STATULUI, la ordinele mafiei internationale care controleaza Statul.

Cine ignora Mafia Internationala care exista in spatele Statului anticrestin si antiromânesc, mafie despre care ne-au avertizat patriotii români în ultimii 150 de ani, mafie care face astfel de crime, va avea un foarte mare soc cand i se va intampla chiar familiei lui…

UPDATE:

1. Cine a urmarit presa centrala si televizorul ca sa inteleaga acest caz desigur ca nu va pricepe nimic, intrucat presa este controlata de aceeasi mafie antiromaneasca ce a rapit si pe fetita Sorina. Este incredibil ca oamenii inca mai traiesc in iluzia ca pot intelege realitatea daca se expun la intoxicarea informationala de la TV si din presa in general.

2. Desigur ca au aparut articole inselatoare in presa mafiotilor care sa elibereze supapele de furie ale poporului, dupa ce poporul a vizionat clip-urile monstruoase cu Sorina târâtă afară din casa ei. Articole care sa ii pacaleasca pe oameni si sa le bage in minte ca “gata, s-a rezolvat, fetitei ii e mai bine la familia adoptiva in drum spre America, decat la familia care a crescut-o pana acum si care a tinut-o subnutrita”.

Exemple de astfel de articole inselatoare:

Articol inselator cu FOTO aparut chiar in seara zilei de 21 iun 2019 si preluat si de alte publicatii mafiote (posibil ca pozele sa fie in realitatea mai vechi): https://psnews.ro/exclusiv-imagini-cu-fetita-din-baia-de-arama-alaturi-de-noua-familie-293034

Video cu Sorina care “se joaca si e fericita” la familia adoptiva – desigur ca nu se stie daca este filmat DUPA rapire sau inainte – alt articol inselator: https://adevarul.ro/locale/craiova/video-imaginicu-sorina-filmate-familia-adoptiva-copila-simte-alaturi-deparintii-fratiorul-patru-ani-1_5d0f5ead892c0bb0c6b36cfb/index.html

 

………………….

statul-anticrestin-iti-ia-copiii-cu-forta-din-casa-ii-da-la-straini-adoptie-sorina-baia-de-arama-21-iun-2019-39

…………………

 

Narcis Daju, ziarist gorjean:

“Iată statul mafiot, in toată hidosenia lui, smulgand o fetita de 8 ani – de la familia de asistenti maternali din Baia de Aramă care o crescuse de la varsta de 1 an – pentru a o da spre adoptie unei familii stabilite in SUA, care mai are 2 copii.

Familia din Baia de Aramă avea prioritate pentru a o infia pe Sorina, dar Mafia i-a desfacut contractul de munca de asistent maternal celei care a crescut fetita in ultimii 7 ani, dupa care tot MAFIA a acuzat-o ca o sechestreaza!!!

Există indicii că fetita a fost ceruta insistent de familia stabilita in SUA pentru a i se preleva organe. :((

ASTFEL, PE LANGA TESTELE OBISNUITE DE SANATATE, FETITEI I S-AU FACUT SI TESTE DE COMPATIBILITATE!!!

EXISTA INFORMATII CONFORM CARORA UNUL DINTRE COPIII FAMILIEI DIN SUA ARE URGENTA NEVOIE DE UN RINICHI!!!

In cadrul vizitelor facute in perioada de adaptare, cei doi soti stabiliti in SUA au spus ca li se cuvine Sorina pentru ca au platit 30.000 de dolari ca sa ajunga la ea!!!

Rog divele si divii din presa centrală să inteleaga ca acest caz, si adevarul sunt mai importante decat sampania si caviarul cu care se-ndoapă ei pe la receptiile Ambasadei SUA.”

(…)

“Micuta Sorina, alergata si insfacata ca porcul de Craciun, inainte de injunghiere.

Luata pe sus, Sorina a fost pe punctul sa le scape, la poartă.

Priviti cum e tratat un copil in statul de drept Romania.

Deja institutiile statului au inceput sa emita comunicate in care scriu ca asta e NORMALITATEA si ca vina e la presa care nu tace!!!”

FOTO 2:

VIDEO 3 – camera de supraveghere 1:

VIDEO 4 – video blurat (nu am gasit originalul neblurat) cu momentul in care procuroarea scoate afara din casa fetita si aproape ii sparge capul de zid si de obiectele din jur:

UPDATE: Youtube mi-a sers video-ul nr 4 cu procuroarea care taraste copilul si aproape il da cu capul de zid si de obiecte. Se mai gaseste momentan aici:

VIDEO 5 – aceeasi scena cu scoaterea fetitei din casa dintr-o alta camera de supraveghere:

VIDEO 6 – interviu cu sora Sorinei, Andreea, dupa ce Statul i-a răpit sora să o dea la străini:

…………………..

UPDATE si Detalii despre acest caz infiorator si aici:

23 iun 2019:

www.cotidianul.ro/doua-documente-care-arunca-in-aer-adoptia-sorinei/

Instanta care a dat dreptate asistentului maternal in 18 feb 2019 arata ca a fost depusa cerere de adoptie in termen si ca NU este deloc in interesul copilului sa paraseasca aceasta familie:

“Admite cererea de intervenţie principală formulată de intervenienta ŞĂRĂMĂT MARIANA, cu domiciliul în oraşul Baia de Aramă, sat Negoieşti, judeţul Mehedinţi.

Constată că intervenienta Şărămăt Mariana a formulat cerere de adopţie a minorei LUCAN SORINA în termenul de un an prevăzut de art. 60 din Legea nr. 273/2004, republicată.

Respinge cererea de adopţie internaţională formulată de recşamanţii SĂCĂRIN GABRIEL, identificat cu paşaport seria… şi SĂCĂRIN RAMONA ELENA, identificată cu paşaport seria…, cu reşedinţa obişnuită în Statele Unite ale Americii…, New York… ……”

(…)

Ca atare, instanţa apreciază că, atîta timp cît minora are ca alternativă posibilitatea adoptării ei de către asistentul maternal care a crescut-o, ca atare, posibilitatea să rămînă în mediul familial în care s-a dezvoltat pînă în prezent şi totodată în mediul şcolar şi social pe care l-a frecventat pînă în prezent, nu este în interesul superior al acestuia să fie dislocată din acest mediu şi să meargă într-o ţară şi o cultură care-i sînt străine.

Pentru toate aceste considerente, instanţa apreciază netemeinică cererea de adopţie internaţională, urmînd a fi respinsă ca atare, admiţîndu-se în acelaşi timp cererea de intervenţie principală formulată de Şărămăt Mariana, care, în termenul de un an prev. de art. 60 alin 2 din Legea 273/2004, a formulat cererea de adopţie a minorei LUCAN SORINA”!”  

21 iun 2019:

https://www.activenews.ro/stiri-social/O-fetita-de-8-ani-smulsa-cu-forta-de-autoritati-din-bratele-familiei-care-a-crescut-o-pentru-a-fi-data-in-adoptie-unui-cuplu-de-americani.-Imagini-socante-156564

https://www.pandurul.ro/articol/sorina-luata-cu-forta-de-politie-pentru-a-fi-data-_114472.html

https://observator.tv/eveniment/femeia-trage-fetita-9-ani-baia-de-arama-mascatilor-pe-sus-e-procuroare-296913.html

https://evz.ro/fetita-mascati-adoptie.html

……

Inainte de 21 iun 2019:

https://www.pandurul.ro/articol/zid-pentru-sorina-fetita-data-cu-forta-spre-adopti_114328.html

www.gorj-domino.ro/drama-micutei-sorina-fetita-de-numai-8-ani-luata-de-la-familia-care-a-crescut-o-si-data-spre-adoptie-in-sua-a-scos-in-strada-peste-300-de-persoane-autoritatile-statului-impasibile/

stiripentruviata.ro/video-in-romania-au-loc-adoptii-fortate-mami-se-poate-sa-ma-fure-si-pe-mine/

…………………

Emilian, 21 iun 2019, ceicunoi.wordpress.com.

One response to “Statul Anticreștin îți ia Copiii cu Forța din Casă și Îi dă la Străini. Cazul Sorina, Baia de Aramă

  1. 🙏🙏🙏 Doamne ferește! Demisiile tuturor celor care au participat ; Dreptate pt fetița, care este destul de mare pt a decide unde dorește să locuiască !

Spune-ți părerea aici: