PETITII – O Mare Păcăleală! Studiu de caz: 1 MILION de Semnături Împotriva Actelor cu CIP

petitii-o-mare-pacaleala-teapa-petitii-online-inutile-referendum-national-ceicunoi

O clarificare importanta in legatura cu PETITIILE ca solutie pentru problemele societatii umane.Suntem chemati din toate partile sa ne folosim de “drepturile noastre cetatenesti” si sa semnam petitii pentru a rezolva problemele societatii.

In realitate, niciodata in istoria Statului Modern “Român” (ca sa nu zic in istoria umanitatii), petitiile pentru probleme nationale nu au rezolvat problemele respective.

Zilnic circula pe internet si pe whatsapp ZECI de apeluri sa semnam nu stiu ce petitie, sa semnam alta petitie, sa semnam toate petitiile.

De exemplu, o petitie care a circulat in mai 2019 a fost impotriva Disneyland ca promoveaza drepturile LGBT in fata copiilor. WOW ce mare surpriza ca mafiotii se folosesc de intrumentele lor pentru a ataca valorile morale si pentru a perverti mintea copiilor. Pai nu e firesc sa faca asta? Astfel de evenimente surprind doar pe cei care nu cunosc realitatea in care traiesc, pentru ca se expun si se lasa intoxicati informational de mijloacele media detinute de mafioti. Credeti ca ii deranjeaza pe stapanii anticrestini ai Disneyland ca se strang pe nu stiu ce site-uri nu stiu cate mii de semnaturi ale oamenilor care nu sunt de acord cu ce face Disneyland? Din pacate nu ii deranjeaza cu nimic si nu ii afecteaza cu nimic in a-si duce planurile la bun sfarsit. Stau si se uita si rad de naivii care pierd timpul si semneaza petitii.

INUTILITATEA petițiilor este prezentă în orice cauză națională sau internațională. NU se rezolva problemele prin semnatul de petitii! Este doar o ILUZIE implantata in mintea oamenilor care se expun mijloacelor de intoxicare informationala (Radio, TV, Stiri, Filme etc).

Noi trebuie sa fim intelepti, sa NU punem botul la falsele solutii la care ne cheama mafia anticrestina. Trebuie sa fim realisti, sa analizam ce au facut alti romani patrioti inaintea noastra si a avut succes, si aceea sa facem si noi, dar mai bine. Nu sa actionam doar in baza unor sperante copilaresti ca poate poate se va intampla ceva bun. Acestea sunt doar iluzii care il tin pe om departe de realitate.

Petitiile sunt una dintre falsele solutii promovate peste tot pentru a pierde timpul si energia oamenilor inutil, fara sa se rezolve problemele respective. Nu multa lume cunoaste sau intelege acest fenomen, dar este important de studiat si inteles.

CAZ CONCRET (2009)- 1 MILION DE SEMNĂTURI Împotriva Actelor cu CIP:

2009Sa analizam obiectiv acest caz concret recent: parintele Iustin Parvu, un mare Duhovnic al Neamului Romanesc, a demarat o campanie de strangere de semnaturi impotriva Actelor Electronice cu CIP. In 2009 se stransesera 1 MILION de semnaturi PE HARTIE cu date complete de identificare (UN MILION!) care au fost depuse la Presedintele Romaniei (Basescu la acel moment) cu solicitarea de organizare a unui Referendum National in care populatia Romaniei sa isi spuna parerea daca doreste sau nu Acte Electronice cu Cip RFID.

Iata detalii despre momentul 2009:

manastirea.petru-voda.ro/2015/01/14/14-ianuarie-data-apelului-parintelui-justin-parvu-impotriva-actelor-electronice/

Iata apelul parintelui Iustin Parvu catre Presedintele Romaniei – Traian Basescu si raspunsul sec al președinției, strict protocolar de confirmare de primire: “am primit şi analizăm”:

manastirea.petru-voda.ro/2015/01/14/mesajul-parintelui-justin-catre-presedintele-romaniei/

2013

In 2013 a avut loc un miting impotriva actelor cu CIP. Presedintele inca nu avusese pana la nivelul anului 2013 nicio reactie la cele 1 MILION de semnaturi stranse PE HARTIE, (nu anonime, nu online) si depuse la presedintie. Parintele Iustin inca mai astepta un raspuns de la presedinte in privinta celor 1 milion de semnaturi depuse.

Detalii despre momentul 2013 aici:

manastirea.petru-voda.ro/2016/03/14/cuvantul-parintelui-justin-parvu-catre-participantii-la-miting-14-martie-2013-asteptam-un-raspuns-la-cele-1-milion-de-semnaturi-adunate-impotriva-actelor-electronice/

2019

De atunci si pana in prezent nu a venit niciun raspuns, nu s-a organizat niciun referendum, nu s-a decis la nivel national ca Romania NU accepta actele electronice cu CIP. Lucrurile au mers mai departe in aceeasi directie anticrestina, fara sa se rezolve problema atacată în 2009.

Ne aflam la nivelul anului 2019 – in februarie au aparut primele stiri ca buletinele vechi se vor inlocui cu buletine cu CIP: https://www.kanald.ro/e-oficial-se-schimba-buletinele-in-romania-cum-vor-arata-noile-buletine-20007686

Initial e posibil sa mearga o vreme in paralel, dar tendinta este clara – se merge spre acte cu CIP obligatoriu pentru toata lumea. Iata ca problema atacata in 2009 prin varianta Petitii si Semnaturi este complet nerezolvata astazi, la 10 ani distanta.

CONCLUZIE Studiu de caz

Vorbim in acest caz concret cu initiativa din 2009 a manastirii Petru Voda de o lupta organizata, o lupta dusa cu ajutorul si in jurul unui Mare Duhovnic al Neamului Romanesc, parintele Iustin Parvu, vorbim de 1 MILION de semnaturi CU NUME SI DATE REALE, PE HARTIE (nu anonime, nu online), si TOT NU S-A REZOLVAT PROBLEMA pe termen lung prin tehnica PETITIILOR!!!

Iar oamenii de azi, intr-o inocenta completa si naivitate suprema, fara sa inteleaga problemele cu care se confrunta omenirea sau poporul roman, fara sa inteleaga dusmanul care ne cauzeaza aceste probleme, fiind complet neorganizati si departe de Biserica, cred ca au ei vreo sansa sa schimbe ceva printr-o batjocura de petitie online cu cateva mii se semnaturi anonime, organizata de nu stiu ce site detinut de mafiotii anti-crestini si/sau anti-români. SA IESIM URGENT DIN ACESTE ILUZII CU CARE NE IMBATA MAFIOTII!

(un exemplu de site anticrestin si antiromanesc care organizeaza petitii de pacalit naivi este in iunie 2019 declic.ro)

Trebuie sa fim, deci, foarte atenti in ce false solutii ne punem sperantele, false solutii promovate de anticrestinii din spatele Statului, din spatele Mass Mediei, din spatele sutelor de ONG-uri anti-romanesti.

Falsele solutii in care oamenii sunt pacaliti sa creada sunt nenumarate si diverse. Una dintre cele mai cunoscute false solutii promovate peste tot chipurile pentru rezolvarea problemelor societatii este Votul. Si mai sunt si multe alte astfel de iluzii menite sa ii pacaleasca pe oameni sa mearga in directii complet gresite.

Ca sa nu fim pacaliti suntem datori sa cercetam acest subiect, si sa intelegem care sunt falsele solutii si directii in care suntem atrasi sa mergem, consumandu-ne inutil, timp, energie, sperante, uneori bani. Sa cercetam, sa intelegem, SI SA NU NE MAI LASAM PACALITI!

NOTA: La nivelul anului 2009 lucrurile nu erau atat de clare precum astazi cu privire la utilitatea petitiilor si referendumurilor nationale. Inclusiv datorita incercarii din 2009 (1 milion semnaturi impotriva actelor cu CIP) si datorita incercarii prin referendumul din 2018 (organizat in urma a peste 3 milioane de semnaturi pentru casatoria intre un barbat si o femeie) noi putem intelege astazi mult mai bine capcana petitiilor in care ne atrag mafiotii si putem vedea mai clar sansele nule ale petitiilor in a rezolva vreo problema nationala.

P.S. important:

Cele mai multe petitii nationale la care naivii sunt chemati sa semneze online strang cateva mii / zeci de mii de semnaturi cu care nu se intampla niciodata nimic mai departe. Nu sunt folosite intr-un parcurs juridic prin care sa se incerce provocarea vreunei schimbari in organizarea societatii. Daca insa prin absurd cineva ar reusi sa stranga suficiente semnaturi cat sa ceara organizarea unui Referendum pe o tema nationala, si daca prin si mai mare absurd Statul mafiot ar organiza acel referendum national, ESTE TOT DEGEABA! Pentru ca poporul va fi pacalit prin mass media sa actioneze CONTRAR BINELUI LUI. Poporul va fi pacalit foarte usor sa creada ca referendumul este o smecherie, este o pacaleala, este ceva politic, e al mafiotilor, e a lu’ Dragnea, ca e organizat de “ciuma rosie” (PSD), ca intrebarea de pe buletinul de vot e altceva decat este, ca se voteaza altceva, ca va veni Apocalipsa daca se participa la referendum sau daca se voteaza intr-un anume fel, ca ALBUL ESTE NEGRU si ca NEGRUL ESTE ALB etc etc etc. Exact asa s-a intamplat in cazul Referendumului pentru definirea Casatoriei din oct 2018, cand desi intrebarea era clara si tot ce aveau oamenii sa spuna era daca vor sau nu casatoria sa fie definita ca uniunea dintre un barbat si o femeie, poporul a fost pacalit sa nu participe la Referendum. Deci iata ca si daca petitiile ajung sa se materializeze in Referendum National, este TOT DEGEABA. Intelegeti acum cat de gigantica este pacaleala cu Petitiile?

Meditati asupra acestor lucruri si potoliti-va din a mai semna aiurea petitii, potoliti-va din a mai promova aiurea petitii, potoliti-va din a mai distribui inutil petitii catre prieteni si cunoscuti.

Doamne, ajuta!

………..

Emilian, 5 iunie 2019, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

5 responses to “PETITII – O Mare Păcăleală! Studiu de caz: 1 MILION de Semnături Împotriva Actelor cu CIP

  1. Totul e pacaleala….totul e minciuna….atat petitiile cat si referendumurile cat si votul….inclusiv media…..Traim intr-o lume a minciunii…..Eu nu ma uit la “tembelizor”, nu ascult radio, nu votez, nu semnez petitii. Cu Dumnezeu inainte!

  2. Oricum ar fi, chiar daca aceste comentarii raman numai la tine, ai grija ca te-ai pus intr-o situatie ciudata. Din ceea ce scrii reiese ca ai o mare apreciere pentru parintele Iustin Parvu, dar prin acest articol ataci munca depusa de dansul si de toti ceilalti care s-au implicat in sreangerea celor 1 milion de semnaturi(si nu numai) si o arunci in derizoriu spunand ca TOATE petitiile sunt inutile. Intelegi multe si le expui bine, dar oricat de multe ai intelege nu cred ca esti deasupra intelegerii parintelui sau mai degraba a Sfantului Iustin Parvu. Daca Sfintia sa a actionat asa inseamna ca asa trebuia actionat, si anume printr-o petitie chiar daca finalul PARE A FI un insucces

    • Nu imi apare alt comentariu, decat cel cu PS pe care ti l-am publicat. Dar se intelege mesajul tau din acesta. Raspunsul e simplu. NU este deloc un atac la adresa demersului parintelui Iustin Parvu. Doamne, fereste! Cine sunt eu sa cred ca stiu mai bine cum trebuia actionat atunci. Eu nu am zis ca a fost o greseala ce a facut. Textul NU este pt a analiza decizia lor de atunci de a porni aceasta initiativa cu semnaturi. CI DESPRE SITUATIA NOASTRA ASTAZI. Eu scriu pentru cei de AZI, nu ca sa critic in vreun fel decizii anterioare ale cuiva. Bineinteles ca parintele stia mai bine decat mine si decat noi ce e de facut ATUNCI. Si poate aia trebuia facut atunci. Insa de atunci si pana azi avem NOI INFORMATII pe care trebuie sa le luam in calcul. AM SI EXPLICAT in articol ca la nivelul anului 2009 NU se cunostea asa bine viclenia si puterea media de a schimba complet mintea omului, sa inlocuiasca albul cu negru si invers. Crezi ca ASTAZI daca ar trai par Iustin, daca ar avea in fata exemplul celor 1 mil de semnaturi impotriva actelor cu CIP (si informatiile din 2019 ca urmeaza sa se introduca acte cu cip) si daca ar avea si experienta Referendumului pt casatorie din oct 2018, unde oamenii au fost pacaliti de media sa nu participe, AR MAI RECOMANDA ASTAZI, subliniez ASTAZI, PETITII SAU STRANGERE DE SEMNATURI PT O CAUZA NATIONALA? Crezi ca Biserica se va mai implica in vreo initiativa de genul asta dupa ce s-a intamplat la referendumul din 2018? Eu cred ca toata lumea s-a lecuit, a fost un dus rece pentru multi. Atata timp cat poporul poate fi intr-atat de inselat prin mijloacele media…nu te poti baza pe popor. Poate la nivelul anului 2009 aia era de facut – strangere semnaturi si incercare de referendum national. Dar ASTAZI? Dupa ce avem aceste 2 exemple importante…ne mai putem gandi sa facem la fel astazi?

Spune-ți părerea aici: