Câți Români vor fi Păcăliți să Voteze la Alegeri Europarlamentare 2019? Câți Patrioți vor fi Păcăliți de George Simion să meargă la Vot?

alegeri-europarlamentare-pacaleala-george-simion-pru-partidul-romania-unita-peter-costea-ceicunoi

Singura curiozitate personala cu privire la aceste alegeri europarlamentare 2019 este cati români vor mai fi pacaliti si de aceasta data sa mearga si sa voteze. Este singurul lucru relevant: Prezenta la Vot.Mentiune importanta: Toate persoanele care inca mai sunt conectate la canalele de intoxicare informationala si mentala detinute de Mafia Internationala (Radio, TV, Filme, Site-uri de Stiri Centrale, Site-uri de Fals Patriotism etc) au sanse minime sa priceapa ceva din acest text. Cei care aleg sa nu priceapa nimic din realitate si inca folosesc aceste canale de distrugere mentala sunt rugati sa citeasca mai degraba acest text decat continuarea de mai jos: Ce e de facut concret?

Sistemul Inselator de Vot – Acelasi si la Alegeri Europarlamentare 2019 

Cei care ne-am rupt si ne deconectam continuu de mijloacele mafiei de intoxicare si incercam sa intelegem mecanismele de pacalire aplicate de mafie asupra noastra, am ajuns sa cunoastem ca Sistemul de Vot politic (Sistemul Electoral actual) este o mare ILUZIE, o teapa data popoarelor, o pacaleala care ii face pe oameni sa creada ca ei aleg cine sa ii conduca. O imensa marsavie si inselare. De asemenea am inteles deja ca cine merge la vot in aceste voturi politice o data la 4 ani sau 5 ani sau cand or fi ele, tot ce face de fapt este sa sustina, sa GIREZE prin votul lui insasi existenta acestui criminal Sistem Electoral, sa gireze existenta Statelor Mafiote care organizeaza sistemul electoral, asa cum sunt ele in prezent. Mergand la vot spui ca esti de acord cu acest sistem de vot, cu aceste institutii pe care le votezi, cu Statul in forma actuala si cu Uniunea Europeana din care face parte, sau pentru care trebuie sa votezi euro-parlamentari.Sistemul este gandit in asa fel incat pe listele de vot SA NU POATA AJUNGE patrioti adevarati, independenti, neinrolati in nicio structura/institutie a mafiei. Popoarele sunt pacalite sa creada ca sunt multe variante de vot si ca pot alege una mai buna decat alta, cand de fapt nu e nicio diferenta. Tot timpul se arunca pe lista de vot si niste personaje sau partide cu alura de patriotism / nationalism ca sa pacaleasca pe oamenii care isi doresc sa vina la conducere niste patrioti, sa iasa si ei LA VOT. Tot ce conteaza in alegerile politice este sa fie cat mai multi oameni pacaliti sa iasa la vot. PREZENTA la vot este ce-i intereseaza pe mafiotii care ne conduc. Si perpetuarea iluziei ca cei din functiile vizibile (parlamentari, ministri, presedinti de state, comisari europeni etc) sunt cei care decid soarta noastra, cand in realitate stapanii lor din umbra decid. Si, in plus, alt scop al organizarii de alegeri electorale este sa se poata da vina pe popoarele care au votat, pentru crimele pe care le fac indivizii de pe buletinul de vot, dupa ce sunt votati castigatori si numiti in functii.

Cine merge la vot sustine/gireaza SISTEMUL ACTUAL CRIMINAL DE ORGANIZARE A VIETII OMULUI – in Romania, in Europa si devine PARTAS la acest sistem si devine TAP ISPASITOR / VINOVAT acuzat de mafioti pentru toate relele pe care “alesii” le fac dupa ce ajung in functii. “Pai nu poporul i-a votat? Poporul e de vina!”

Exact aceasta este situatia si la aceste Alegeri Europarlamentare 2019!

Aceasta postare pe blogul Ce-i cu noi? are de fapt rolul de a-i avertiza pe românii cu sentimente patriotice cu privire la cea mai mare capcana si tentatie pentru ei la aceste alegeri europarlamentare din 26 mai 2019 – sa mearga la vot de dragul lui George Simion – un FALS patriot.Nu o sa stau sa discut despre partidele clasice si satelitii lor si alte minuscule partide ca toate celelalte din lista de formatiuni de pe buletinul de vot din 26 mai 2019 la alegerile pentru parlamentul european, ci o sa discutam sumar despre doar 3 optiuni de vot oferite de mafioti – doua mai mici (Peter Costea si PRU) si alta mai importanta (George Simion).

alegeri-europarlamentare-2019-candidati-independenti-partide-lista-oficiala-bec

Optiuni de Vot Inselatoare cu dedicatie pentru românii mai patrioti dar naivi:

PETER COSTEA – candidat alegeri europarlamentare 2019

peter-costea-avocat-candidat-independent-alegeri-europarlamentare-2019

Peter Costea a aparut de nicarieri acu ceva ani. Este varianta pregatita de mafioti cu dedicatie pentru crestinii ortodocsi naivi din Romania care cauta sa voteze un ortodox ca ei si dau pe la televizor si pe internet de un “crestin” Peter Costea care iete-te ca e pe lista de vot pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Se pare ca este si presedintele Aliantei Familiilor din Romania, are discurs pro-familie, anti LGBT etc. Numa’ bun pentru ortodocsi! Este si promovat de ActiveNews – publicatie cu stiri urmarita de milioane de ortodocsi (aici in ian 2019, aici in feb 2019). Este chiar autor pe ActiveNews (vezi aici) si-si face campanie electorala prin site-ul ActiveNews (vezi aici). Cu greu gasesti pe internet cărei confesiuni ii apartine acest individ, dar afli pana la urma ca e penticostal, nicidecum ortodox. Desigur, este promovat peste tot drept “crestin” ca sa ii pacaleasca pe românii ortodocsi sa mearga la vot, caci iata, au un crestin pe care sa-l voteze.Iata-l pe “crestinul” Peter Costea in toata splendoarea lui:

Ce ne spune parintele Ilie Cleopa, unul dintre marii duhovnici ai neamului românesc, in cartile lui, despre sectari:

“Stefan cel Mare n-a fost baptist ! Mircea cel Batran n-a fost evanghelist sau adventist ! Alexandru cel Bun n-a fost martorul lui Iehova; nebunii astia care au iesit acum. Nici o secta nu exista in tara noastra pe atunci. Acestia vin din strainatate, platiti de masoni, sa ne strice dreapta credinta si originea noastra si radacina noastra de popor ortodox.

Ce spune Sfantul Efrem Sirul ? ” Cu omul eretic sa nu vorbesti, in casa sa nu-l primesti, la masa sa nu stai cu dansul, buna ziua sa nu-i dai “. Acestia sunt inaintemergatorii lui Antihrist. ca Mantuitorul a spus la Efeseni, prin Apostolul Pavel : Biserica este Trupul lui Hristos, iar cap al Bisericii este Hristos. Fiecare sectar care s-a despartit de Biserica, s-a despartit de Hristos. Este om al satanei.

Evanghelia spune : In vremea de apoi vor iesi hristosi mincinosi si pe multi vor insela. Paziti-va de sectari, care dau brosuri prin trenuri, prin gari si prin cutiile de posta si unde vad oameni, dau gratuit otrava lor. cand vei vedea o carte ca nu are aprobarea Sfantului Sinod si nu are cruce pe ea, da-o pe foc, chiar Biblie daca este ! Daca-i sectara si scrie sa nu va mai inchinati la icoane, da-o pe foc ! Nici un pacat nu ai ! Aceasta este otrava semanata de inaintemergatorii lui Antihrist. Toate sunt otrava.

Sa tineti credinta pe care ati supt-o de la piepturile maicilor voastre ! Sa tineti credinta pe care o avem de doua mii de ani ! Nu va luati dupa slugile satanei, care vin din Apus cu milioane de dolari. Ei cumpara pe cei prosti si nelamuriti in credinta, sa rupa unitatea si sufletul poporului roman si vor sa faca cele mai mari erezii si nebunii in tara asta. Paziti-va de nebunii acestia ! Au case de rugaciuni, dar acolo-i casa satanei.

Toti sectarii care s-au rupt de Hristos si nu merg la Biserica, sunt fiii lui Antihrist si inaintemergatorii satanei. Sa nu va luati dupa ei ! Sa nu spuneti ca nu v-am aratat adevarul !

Sa tinem credinta noastra pe care au tinut-o toti voievozii nostri si toti protoparintii nostri si toti romanii cei adevarati. Daca vrei sa fii fiu adevarat al lui Hristos si al Tarii Romanesti, sa tii credinta cea dreapta, ortodoxa, care o tinem de doua mii de ani. Daca nu, nu esti fiu al lui Hristos si al Bisericii, si esti strain de neamul romanesc. Nu poti fi cetatean crestin si roman, daca nu ai dreapta credinta in Hristos. Esti strain. Nu esti fiu al tarii. Ca fiu adevarat al Romaniei este cel care-i ortodox, pentru ca Biserica Ortodoxa predomina in tara noastra de doua mii de ani. Iar pe cei care-s sectari sa nu-i primim in casele noastre.

Acestia care s-au rupt din Biserica Ortodoxa si s-au facut sectari, nu sunt fii adevarati ai tarii noastre, nici ai Bisericii, ci sunt inaintemergatori ai satanei. Asa sa stiti. Sunt prooroci mincinosi care vor sa va rupa credinta si sa duca la pierzare, poporul nostru bland. Tineti dreapta credinta si nu ascultati de ei!

Prezenta lui Peter Costea pe buletinul de vot nu are rolul de a castiga Peter Costea nu stiu cate voturi pentru Parlamentul European, ca e clar ca n-are nicio sansa sa ajunga acolo, ci ca sa mai pacaleasca niste naivi si niste nehotarati sa mearga la vot.

……………………………………………….

PARTIDUL ROMANIA UNITA – PRU – partid fals patriotic la alegerile europarlamentare 2019 

PRU este varianta pregatita de mafioti pentru românii naivi cu sentimente mai patriotice/nationaliste asa, care cauta un PARTID in care sa-si puna sperantele si pe care sa il sustina. Un partid cu discurs mai nationalist asa, pe care sa il voteze ca sa ajunga domn’e patriotii la conducere.  Nu stau sa detaliez despre falsul patriotism al celor de la PRU.Sigla cu Vlad Tepes, tot ce trebuie. Printre candidatii PRU – in spiritul de “oameni noi, curati” – un fost PSD-ist: “Fostul deputat PSD, Sebastian Ghiță, va fi primul pe lista Partidului România Unită (PRU) pentru alegerile europarlamentare, înaintea președintelui partidului, Bogdan Diaconu.” (sursa) Despre “afacerile” lor gasiti pe net.

……………………………………

GEORGE SIMION – cea mai mare capcana pentru patrioti la alegeri europarlamentare 2019

alegeri-europarlamentare-2019-george-simion-candidat-independent-unionisti-unire-romania-basarabia

George Simion este varianta pregatita de mafioti pentru toti românii iubitori de tara, pentru toti patriotii si toti nationalistii, pentru toti unionistii (sustinatorii Unirii Romaniei cu Republica Moldova), cu scopul de a pacali cat mai multi dintre acestia SA MEARGA LA VOT.Cu mult discurs patriotic, cu video patriotice, cu multe actiuni vizibile si usor de inteles de catre mase, care nu adreseaza cu adevarat cauza problemelor din Romania sau a problemei NE-UNIRII, George Simion va reusi sa pacaleasca destui români sa iasa la vot in 26 mai 2019.

Bannerul de Campanie al lui George Simion este Harta Romaniei combinata cu steagul UE cu stelute – UE fiind o structura criminala de exploatare a popoarelor europene condusa din umbra de Mafia Internationala. George Simion nu vorbeste nimic despre realitate, despre ce este aceasta UE unde vrea el chipurile sa ne reprezinte interesele nationaliste ca Euro-Parlamentar. Nu, el rostogoleste mai departe abureala si iluzia cu Uniunea Europeana este “dezvoltare si progres si bine, si aia e calea de urmat”. Penibil. Cine o mai crede aburelile astea?

George Simion NU are rolul de a obtine el cat mai multe voturi pentru el, ci are rolul de a pacali cat mai multi sa mearga la vot si sa gireze Sistemul Electoral mafiot, Statul “Român” mafiot condus de mafia internationala si Uniunea Europeana – structura suprastatala condusa de mafia internationala.

George Simion are cele mai multe sanse sa pacaleasca muuuuulti români naivi, creduli, care își pun sperantele a mia oara in falsi patrioti.

Sigur ca Miscarea Unionista are un scop afisat bun, ca Unirea intre Romania si Republica Moldova e ceva bun si firesc, ca miscarea Actiunea 2012 a urmarit, cel putin la inceput, unirea poporului roman de pe ambele maluri ale Prutului etc. Dar ca multe alte miscari patriotice, si Miscarea Unionista este infiltrata la varf de mafioti, cel putin prin acest George Simion – un pacalici desemnat la aceste alegeri sa pacaleasca milioane de români sa iasa la vot in favoarea mafiei.

Redau mai jos un text despre George Simion scris de un martor la Marsul Unionist in care George Simion s-a dat in spectacol cu jandarmii ca sa pateze imaginea unionistilor:

alegeri-europarlamentare-2019-george-simion-jandarmi-mars-unionist

“Oamenii il sustin pe George Simion pentru că nu știu nimic despre el. Stiu doar ce spune el, cei care il promoveaza si televiziunile care îl promoveaza discret. La asta se adauga masiva campanie de păcălire a românilor dar nu numai a lor, ca sa creadă că în Parlamentul European chiar se decide ceva. Este complet fals. În UE toate deciziile se iau de catre oameni necunoscuti publicului, aplicate de Comisa Europena, un fel de guvern, care nu este ales.

Postul de Europarlamentar este o recompensa pentru sevicii aduse Mafiei Internationale pentru adancirea subjugarii unui popor, care vine cu salariu urias si pensie la fel de uriașă pentru absolut nici o muncă. Este o gigantică înșelare.

Despre George Simion am scris de cateva ori. Voi pune mai jos textul scris in toamna lui 2016:

“Între iunie 2012 şi august 2014 m-am implicat foarte serios, personal şi financiar, în sprijinul Mişcării Unioniste alături de cei care îşi asumaseră de câtva luni conducerea la acel moment, George Simion şi Marius Lulea. Lunar se organizau adunări de planificare a activităţilor şi coordonare la care participau 10-12 persoane, care aveau contribuţii importante. Am fost foarte implicat în organizare, inclusiv în cea a marşurilor din oct 2012, oct 2013, oct 2014 care au decurs absolut impecabil.

Cât a avut parte de o conducere oarecum colectivă, unioniștii îşi făcuseră reputaţia de cea mai mare mişcare civilă din România, cei mai bine organizaţi, cei mai serioşi, cei mai disciplinaţi.

În 2014 s-a efectuat atacul la conducere care a fost preluată exclusiv de George Simion. Întreaga activitate s-a alterat – tipic pentru o organizaţie de fals patriotism, respectiv a început să producă activităţi fară rezultat. Suspiciunile au devenit certitudini. M-am retras cu totul după ce nu am putut găsi pe nimeni cu care să colaborez pentru a împiedica preluarea conducerii de către antiromâni. Dar am continuat sa particip la marşurile pentru Unire.

Unionismul ar trebui să aibă ca prim scop menţinerea subiectului unirii în conştiinţa românilor. Chiar cu o conducere toxică, acest lucru se poate îndeplini, atâta timp cât mesajul nu este grav compromis.

Procedura standard de compromitere a unei organizaţii este infiltrarea, preluarea conducerii, comiterea de fapte reprobabile de către infiltraţi şi apoi atribuirea de către presă a faptelor către întreaga organizaţie.

Aşteptam de peste 2 ani ca George Simion să organizeze ceva compromiţător. A comis 3 fapte în vara lui 2016 de mare gravitate dar nu spectaculoase. Pe 22 octombrie 2016 s-a comis al patrulea, un veritabil atac la reputaţia unioniştilor și a unirii. Am fost prezent şi am observat cu atenţie în toate etapele desfăşurate. Din fericire, efectul pe termen lung nu este atins. Dar desigur efectul negativ pe termen scurt va fi serios.

George Simion a organizat o ambuscadă, un conflict în mod secret împotriva autorităţilor române care nu ar fi avut absolut nicio şansa de a obţine ceva pozitiv. Unii mai slăbuţi la cap spun că s-a câştigat că se vorbeşte de unionism mai mult decât altădată. DA dar SE VORBEŞTE LA NEGATIV, DEPRECIATIV. Ce a făcut George Simion este prejudiciu net adus Mişcării Unioniste.

ORGANIZATORII MARŞULUI MINT. ACCESUL PE CALEA VICTORIEI A FOST INTERZIS PENTRU CĂ NU SE PUTEA OFERI SIGURANŢA PARTICIPANŢILOR LA MARŞ DE CĂTRE AUTORITĂȚI. ORGANIZATORII (George Simion si ai lui) AU PUS PARTICIPANŢII CU INTENȚIE ÎN PERICOL, PRIN SURPRINDERE, FIIND PERFECT CONŞTIENŢI.

Domnul avocat Surcel, avocatul organizatorilor marşului din 22 octombrie 2016, participant la discuţiile cu oficialii Primăriei, scrie pe profilul său: “… trecem peste amănuntul că drepturile fundamentale ale omului nu ar trebui negociate ca la piaţă şi nici “autorizate”, cum se încăpăţânează să spună o parte a presei, deşi termenul nu apare în Legea 60.” http://marturiilehierofantului.blogspot.ro/2016/10/marsul-lupta-pentru-basarabia-explicat.html?m=1

Domnul avocat Surcel este în gravă eroare SAU INTENŢIONATĂ INDUCERE ÎN EROARE A PUBLICULUI. Lega 60/1991 pe care o citează prevede că există într-adevăr dreptul de a organiza adunări publice dar acest drept nu se poate impune pe drumurile publice decât cu prealabilă autorizare.

Citez din lege:
“Art. 10. – (1) Primarul localităţii, la propunerea comisiei de avizare, poate interzice organizarea adunărilor publice atunci când:
A) deţine date de la organele specializate, din care rezultă că desfăşurarea acestora ar duce la încălcarea prevederilor art. 2;…

Art. 2. – Adunările publice trebuie să se desfăşoare în mod paşnic şi civilizat, cu protecţia participanţilor şi a mediului ambiant, fără să stânjenească folosirea normală a drumurilor publice, a transportului în comun, cu excepţia celor autorizate…”

Menţionează dl avocat Surcel în articol că refuzul a fost justificat prin faptul că “Calea Victoriei nu are autorizaţie ISU”. Dar omite să arate motivul: Cu doi ani în urma Calea Victoriei a fost îngustata substanţial la doar două culoare de circulaţie vehiculară şi unul pentru biciclete separate printr-o bordură foarte înaltă care nu se poate trece de către automobile, ambulante sau echipaje SMURD. Din acest motiv nu poate avea certificat ISU. Certificatul ISU era ignorat până la atacul de la “Colectiv”. După “Colectiv” nimeni nu a mai luat în râs lipsa certificatului ISU.

Motivul tehnic este că nu mai poate asigura un culoar de acces pentru vehiculele de urgență pe lângă cele două culoare ocupate de coloana marșului, așa cum se poate asigura pe b-dul Lascăr Catargiu şi Magheru. Pe tot parcursul marşului am fost însoţiţi de echipaje SMURD şi ambulanţe care au fost chiar de folos la momentul la care unui domn mai în vârstă i s-a făcut rău în dreptul cinematografului Patria şi a fost preluat de o ambulanţă.

Restricţionarea de către primărie a accesului coloanei marșului pe Calea Victoriei a fost perfect justificată pentru că nu se poate garanta siguranţa participanților. Însă organizatorii marşului au exploatat lipsa certificatului ISU pentru a crea deliberat, conștient, intenționat o situație de conflict cu autoritățile, au omis și omit să informeze cinstit publicul. Ei prezintă mincinos realitatea, prezintă faptul că jandarmii au împiedicat crearea unei situații periculoase pentru participanţi ca fiind exact inversul realității, prezintă că autorităţile au fost agresivi şi ostili Unionismului și Unioniștilor. O EXTRAORDINAR DE MÂRȘAVA MANIPULARE A PUBLICULUI.

Iată încă un mod în care ORGANIZATORII ÎN FRUNTE CU GEORGE SIMION SUNT VINOVAȚI DE TENTATIVĂ DE A PUNE ÎN PERICOL VIAŢA ŞI INTEGRITATEA FIZICĂ A PARTICIPANŢILOR LA MARȘ CU INTENȚIE.

ORGANIZATORII ŞTIAU CĂ VA FI OPOZIŢIE A JANDARMILOR, CU BUN MOTIV – ORGANIZATORII AU TRANSFORMAT ÎN PERCEPȚIA PUBLICĂ A UNUI ACT DE APĂRARE A BINELUI PUBLIC ÎNTR-UN UN ACT DE OSTILITATE CU AUTORITĂŢILE – CARE SUNT PREZENTATE CA ANTIUNIONIŞTI – CREAREA DE CONFLICT ROMÂNI CONTRA ROMÂNI. MAI MULT, DACĂ AR FI FOST NEVOIE DE INTERVENŢIA POMPIERILOR SAU A AMBULANȚEI LA ORICE IMOBIL DE PE CALEA VICTORIEI, DIN CAUZA MARŞULUI NU AR FI AVUT ACCES ŞI S-AR FI CREAT SITUAŢII DE MARE PERICULOZITATE. SITUAŢIA PUTEA FI EXPLOATATĂ DE MAFIOŢI SĂ ARUNCE UN OM SUB ROTIL.E MAŞINII DE POMPIERI SAU AMBULANŢEI ÎN ÎNGHESUIALĂ.

DECI A FOST O CUMPLITĂ PROVOCARE PE CARE AUTORITĂŢILE AU PREVENIT-O DAR CONDUCĂTORII O PREZINTĂ ÎN MOD MÂRȘAV DREPT OPUSUL A CEEA CE A FOST DE FAPT.

Organizatorii prezintă această mârșăvie ca având efecte pozitive prin largă mediatizare a marsului unionist dar şi aici dezinformează prin omisiune ascunzând faptul că mediatizarea a fost exclusiv NEGATIVĂ la adresa Unionismului şi unioniştilor.

Actuala conducere a Mişcării Unioniste a avut un număr de iniţiative care au fost susţinute aprig de mii de unionişti intre care strângerea de semnături pentru Legea Basarabiei, deplasări a mii de Basarabeni în România şi desfăşurarea de şcoli de afirmare românească şi multe altele. Unele au avut succes, altele nu. O analiză a acestor rezultate se impune a fi prezentată miilor de voluntari şi sutelor de contribuitori la realizarea acestor activităţi. Dar conducerea menţine un secret total asupra acestor activităţi.

Actuala conducere a Mişcării Unioniste promovează organizarea unui referendum în Republica Moldova pentru a dovedi că poporul doreşte unirea. Ignoră însă faptul ca Basarabia nu a fost luată de la România prin referendum şi ca orice referendum poate fi falsificat de autorităţi sau ignorat dacă rezultatul nu este pe placul autorităţilor. Deci referendumul este o cale sigură pentru a împiedica unirea, nicidecum de a o apropia. Este o cale net contraproductiva care trebuie oprită.

Actuala conducere a Mişcării Unioniste creează aşteptări pentru realizarea uniri la 2018 fără să ofere nici un argument pentru acest termen. Probabilitatea este necunoscută dar în cazul în care nu se va realiza la acel termen, efectul de descurajare va fi copleşitor pentru popor.
Actuala conducere a Mişcării Unioniste promovează în 2016 ca la întâlnirile cu basarabenii aduşi în vizită în România să se ţină un discurs uniform care conţine si următorul mesaj: „Se vor evita sub orice formă afirmații de genul “suntem cu toții români ‘, “noi, românii” și alte forme de a-i îngloba și pe ei la națiunea română sau revendicative de gen <BASARABIA E PĂMÂNT ROMÂNESC>…” Las cititorii să decidă ce poate să însemne o astfel de interdicţie. Păi de ce mai facem unionismul dacă nu ne considerăm toţi români?

Actuala conducere a Mişcării Unioniste se auto-impune de câţiva ani şi mai nou de doi ani se auto-alege la congrese organizate astfel încât să nu existe nici un fel de reprezentativitate ca să nu existe nici o opoziţie. De exemplu anul acesta a fost un congres la Chişinău pentru ca unioniştii din România să nu poată ajunge. Mai mult, cu 2 ani în urmă au fost desfiinţate sucursalele judeţene, astfel că nu se știe cine mai participă din partea unioniştilor la aceste congrese.

Foarte mulţi unionişti sunt nemulţumiţi de modul cum este condusă Mişcarea Unionistă dar nu au nici o posibilitate de a îmbunătăți conducerea. Poate au motive, poate nu au, dar nimeni nu cercetează. Pur şi simplu nemulţumiţii sunt ignoraţi. Cei ce au motive de nemulţumire se îndepărtează de cauză ceea ce este o mare pierdere şi sădește descurajare.

În fapt, conducerea este o dictatură care se auto-menține prin falsă democraţie. O dictatură este o soluţie bună de conducere dacă este benefică celor conduşi, după cum s-a întâmplat de multe ori chiar în istoria noastră în ultimele 2 milenii. Dar constatăm că nu este deloc benefică in cazul mișcării unioniste. Dimpotrivă, alimentează conflictul fals dintre români, dintre români şi stat. În loc să preseze statul să producă rezultate, ei agravează relaţiile cu statul.

Concluzia se impune singură: Mişcarea Unionistă este condusă foarte defectuos, prin mijloace secretizate, ascunse unioniştilor, produce deservicii Unionismului şi este rodul unei combinaţii nefaste între incompetenţă şi rea voinţă.

Dar continuăm. Unirea românilor sub o singură unitate administrativă nu depinde de nici o persoană anume, este un aspect de importantă pentru întregul Popor Român şi nu se va împiedeca în manipulările organizatorice și mediatice ale unor antiromâni oricât de ticăloşi ar fi aceştia.” A.G.

…………………………

In concluzie, românii cu mintea mai limpede, neinselati de TV si celelalte canale de intoxicare ale mafiei, vor sta linistiti acasa la aceste alegeri europarlamentare 2019 si nu vor gira prin prezenta lor la vot acest sistem criminal de opresiune a omului sau a indivizilor falsi patrioti si a organizatiilor fals patriotice. Restul oamenilor, inca mufati la TV si celelalte canale de intoxicare…vor intra in capcanele mafiei crezand ca fac bine pentru tara si popor si vor merge la vot, asa cum ii cheama toate televiziunile, toata presa si toti mafiotii.

……………………….

Emilian, 18 aprilie 2019, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

……………………….

UPDATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019:

22 apr 2019:

George Simion este promovat de Presa Mafiei Internationale (sucursala Romania) prin canalele de intoxicare informationala – Radio, TV, site-uri de stiri etc:Digi24

Realitatea TV

EVZ

Ziare.com

EuropaFM

DC News

Hoțnews

B1

BZI

Capital.ro

Mediafax.ro

etc

E cineva intreg la cap in Romania care crede ca Presa, detinuta de straini antiromani, lupta pentru binele românilor vreo secunda?

24 mai 2019:

GEORGE SIMION a avut SUSTINEREA MAFIEI DIN PRESA la lansarea candidaturii pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.
George Simion si-a lansat candidatura chiar in mijlocul mafiotilor din Presa, sustinut de acestia, la TV, la ora de varf!
Stim deja ca PRESA din Romania este detinuta de straini antiromani, de mafia internationala si ca serveste INTRU TOTUL mafiei internationale, si ca lucreaza INTRU TOTUL impotriva poporului român.
Stiind cu ce se ocupa presa in Romania (inselarea, subjugarea si distrugerea poporului român), sa analizam putin aceasta situatie cu George Simion, pe care o vedeti in acest film.
George Simion si-a lansat candidatura la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 LA TELEVIZOR, LA O TELEVIZIUNE NATIONALA DE VARF (adica foarte urmarita) (Realitatea TV), LA O ORA DE VARF, INTR-O EMISIUNE TV CU TEME POLITICE DE VARF (adica foarte urmarita) (Jocuri de Putere), IN DIRECT, dupa ce moderatorul acelei emisiuni (un neica nimeni foarte iubit de telespectatori – Rares Bogdan) L-A MEGA PUPAT IN FUND pe George Simion zicand in direct:
“Îl salut pe omul care va ramane IN ISTORIE. Eu ii doresc sa ajunga europarlamentar, parlamentar, ministru, ce doreste domnia sa, dar el va ramane foarte mult timp pentru foarte multi romani, omul cu mainile ridicate. Buna seara, domnule Simion.”
Apoi i-a oferit timp de emisiune gramada se se mega promoveze la oră de varf, la sute de mii/milioane de romani telespectatori.
IN PLUS fata de aceasta emisiune (care a durat mult mai mult decat este prezentat in acest filmulet), de atunci si pana la alegerile din 26 mai, George Simion a fost PROMOVAT CONTINUU DE PRESA SI DE TELEVIZIUNI. Oricine face o banala cautare pe google sau pe youtube se convinge.
CHIAR NU SE VEDE CA GEORGE SIMION E OMUL MAFIOTILOR ANTIROMANI?
 (sursa video:youtube.com/watch?v=2J9DLmLMZzc)

24 mai 2019:

George Simion, alaturi de Basescu, ii pacaleste pe tinerii din Republica Moldova veniti la Bucuresti. Le spune acestora ca pot cere desfiintarea granitei de la prut si nimeni aici in Romania n-o sa ii refuze. POFTIM?! Nimeni n-o sa ii refuze aici in Romania? Ce minciuna ordinara. Citat din George Simion, cu Basescu alaturi de el, ca girant din partea politicului: “Romania intinde mana catre dumneavoastra. (…) Sa distrugem hotarul de la Prut, sa reparam nedreptatea care ne-a fost facuta de doi criminali: de Stalin si de Hitler. Este dreptul dumneavoastra de a cere acest lucru si nimeni aici in Romania n-o sa va refuze.” SI NIMENI AICI IN ROMANIA N-O SA VA REFUZE! Serios??? …… (sursa video: youtube.com/watch?v=fNxFsWsyWGA).

22 apr 2019:

George Simion “bifeaza” in postarile pe facebook si iesirile publice cat mai multe chestii patriotice posibil: se afiseaza drept conservator fata de valorile traditionale ale poporului roman, participa la Slujbe la Biserica (se da mare crestin, mare ortodox), vorbeste de toate comunitatile romanesti din jurul Romaniei, vorbeste de aducerea romanilor din diaspora acasa, este Pro-Life, participant la Marsul pentru Viata etc etc etc.

22 Apr 2019:

Comentariu pe FB: “Ce l-a pălit credința pe George Simion de necrezut. Acum 3 ani impunea că dacă vrem sa spunem Tatăl Nostru la inceput al Marsului pentru Unire, sa o facem într-o margine de piata sa nu se auda nimic. Am ignorat dorința lui și am avut parte de un concert de înjurături. Acum precum Sfântul Pavel in drum spre Damasc. Sa vedem cât îl ține.” facebook.com/conservator.george/posts/2322752481295578

 

2 responses to “Câți Români vor fi Păcăliți să Voteze la Alegeri Europarlamentare 2019? Câți Patrioți vor fi Păcăliți de George Simion să meargă la Vot?

  1. Corect. Cati realizeaza ca voteaza programe locale de dezvoltare in loc de cetateni europeni sustinuti de partide politice si nu e respectata constitutia UE si a Romaniei “orice cetatean are dreptul de a alege si de a fi ales” ? Cati realizeaza ca in spatele programelor partinice (cine imparte parte -si face) “politice” apartinand sortuletului marelui arhitect (doar casierul se schimba) singurele votate sunt dositi (ca la dos le place) listele cu platitorii de locuri in functie de functie (nici in vis votati ?) ? Cati realizeaza ca dupa acest vot nu se schimba cardasia legislativ+ executiv+ CSM+ ICCJ+ CCR+ JUSTITIA ASERVITA care va continua sa incalce si sa uzurpe articole si atribute constitutionale in forma continuata (art 2., 39, 85, 134, 115, 90, 91 etc) si vor continua sa fure si sa tradeze tara si neamul devenind negustori cinstiti prin legi impuse spre promulgare singurului ales care mai are doar atributul de aparat de promulgat legi precum poporul are doar obligatia de a se supune legilor faradelegii ? Cati realizeaza ca CSM+ CCR trebuie sa explice cum a aprobat acest referendum din moment ce presedintele a ramas fara art 90 prin modificarea L 3/2000/2018 (neabrogata inca) si cum au aprobat organizarea si desfasurarea falsului si ilegalui referendum numit stralucitor al familiei. Cati inteleg ca BEC, o institutie a statului RUPE IN DOUA DECRETUL PREZIDENTIAL dupa pofta inimii si necesitatilor si nici o alta institutie nu ia pozitie pentru corectarea batjocoririi poporului de catre BEC ?

    • De ce a fost fals si ilegal referendumul pt casatorie din oct 2018? Aceea a fost o initiativa a poporului roman, complet diferita de voturile politice din 4 in 4/5 ani. Cu foarte multe greutati a fost impus politicului sa organizeze referendumul pt casatorie, dar s-a dovedit ca puterea de inselare a mafiei a fost pana la urma mai mare decat evidentul, decat normalul si oamenii au fost pacaliti sa nu participe. Cu totul alta este situatia la aceste voturi politice la care ne cheama mafiotii din 4 in 4 ani. Deci e gresit sa bagati referendumul pt casatorie in acelasi amestec de tot felul de lucruri pe care le-ati insirat in comentariul dvs.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s