Adevarul despre Ceausescu – De ce se Ascunde? Unde si Care sunt Probele despre Criminalitatea lui Ceausescu?

Adevarul despre Ceausescu Probe Dovezi Ceausescu Patriot Impuscat de Dusmani

Adevarul despre Ceausescu

Adevarul despre Ceausescu nu va fi gasit la instrumentele de inselare detinute de mafia internationala: Radio, TV, Presa scrisa, Site-uri de Stiri centrale etc. Cei care doresc sa afle adevarul despre Ceausescu trebuie sa se documenteze pe cont propriu, din surse cat mai sigure, de la patrioti români. Nu se cunoaste tot adevarul despre Ceausescu, pentru ca detaliile despre vremurile acelea sunt ascunse intentionate de cei care sunt astazi la putere in Romania. Totusi, datorita internetului si cartilor scrise de patriotii români, cunoastem deja o buna parte din adevar.

Redau mai jos un text gasit de curand pe internet, postat cu ocazia a 100 de ani de la nasterea lui Nicolae Ceausescu – 26 ianuarie 2018:

“Incredibil ce efort se face pentru a nu se afla adevărul despre perioada dinainte de 1989. Cu rare excepții toți apără cu vehemență legendele jidovești emise prin Mass Media și neagă cercetarea adevărului.

Știm ca neo-bolșevicii l-au ucis pe Ceaușescu pentru a prădui averea Poporului Român. Astfel constatăm că cei care se opun aflării adevărului despre perioada dinainte de 1989 sunt fie neo-bolșevici fie niște incapabili să iasă din mirajul jidovesc al televizorului.

Cine are interesul să ascundă adevărul despre crimele atribuite lui Ceaușescu sau Dej şi pentru care motiv?

Cine se opune descoperirii de dovezi se opune aflării adevărului. Enorm de mulți spun că după toate cele prezentate de televiziuni nu ar mai fi necesară nici o cercetare. I-auzi! Pe bune? De ce nu? Este sau nu vinovat Ceaușescu? Dacă da, hai să dovedim. Putem? Da, acum putem, avem de toate să dovedim.

E o treabă foarte suspectă că despre perioada anterioară lui 1989 cunoaştem numai ceea ce am constatat toţi pe pielea noastră, adică efectele deciziilor luate la nivel de stat, iar despre autorul deciziilor aflăm numai din presa jidovească că ar fi fost doar Ceaușescu.

Trebuie să existe și niște probe. Pentru cunoașterea adevărului nu ne putem folosi de ceea ce emite presa jidovească, care știm ca are obligaţia talmudică să nu spună adevărul sub nici o condiţie.

Perioada de timp în care s-a simţit acut penuria de alimente, curent electric, căldura, combustibili, programul de tv de 2 ore s-a întins pe o lungă perioadă de 8 ani înainte de capturarea și asasinarea lui Ceauşescu în 1989. În aceşti ani trebuie să existe mii de documente semnate de el. Între ele trebuie să fie şi probele ordinelor lui de restricţionare a alimentarii populaţiei cu alimente. Trebuie să existe și niște probe.

De la răsturnarea de regim din 1989 au trecut 28 de ani – timp suficient să se cerceteze arhivele și să se găsească probele.

De foarte mulţi ani există institute precum ICCMER care au ca rol să cerceteze arhivele şi să informeze publicul despre situaţia înainte de 1989, cu buget enorm. Deci are cine să găsească probele.

Deci timp a fost, bani au fost, instituţii sunt.

În ce priveşte acuzațiile împotriva lui Ceauşescu deja s-a stabilit că am fost minţiţi în 1989 de Mass Media internaţională şi locală. A fost condamnat la moarte şi executat pentru nişte minciuni propagate de evreii de la Europa Liberă şi evreul Froim Bernhardt cu falsă identitate de Teodor Brateș care din posturi de radio şi TV şi presa internaţionale şi locale transmiteau simultan ca Ceauşescu a ucis 60.000 de oameni, că agenţii săi personali au otrăvit apa din oraşe şi alte bazaconii dovedite ulterior ca invenţii.

Faptul că unii ca mine sunt interesaţi să se ofere şi dovezile privind acuzaţiile făcute împotriva lui Ceaușescu generează calificări pline de ură drept ceaușiști, comunişti, bolșevici etc. Adică cel ce cere dovada unei crime este el însuşi calificat drept criminal. NU are absolut nici un sens. Deci exista ceva grav falsificat în atitudinea celor ce se opun dezvăluirii adevărului.

De ce pretinşii anticeaușiști nu doresc să avem dovezile vinovăţiei lui Ceaușescu şi să încheiem definitiv pentru vecie acest subiect? Ar fi exact în sprijinul afirmaţiilor lor.

Cine vrea să ascundă adevărul privind vinovăţia lui Ceaușescu?

Cei care se declară anticeauşişti ar trebui să fie cei mai aprigi promotori ai dovezilor că Ceaușescu a fost criminal şi distrugătorul românilor. Dar ce fac ei de fapt? Se lupta aprig din răsputeri să nu se afle adevărul şi să rămână doar ceea ce spun jidanii despre Dej și Ceaușescu. Astfel, cu ajutorul falşilor patrioţi care împiedică aflarea adevărului se menţine legenda în baza căreia Poporul Român este prăduit aparent legal, înrobit și distrus.

Din acest cerc vicios trebuie să ieşim şi se poate exclusiv pe calea adevărului.”

Adrian Grigoriu.
………………………….

Aflati parte din Adevarul despre Ceausescu si in postarile mai vechi de pe blogul Ce-i cu noi?, despre Ceausescu: https://ceicunoi.wordpress.com/?s=ceausescu

Emilian, 29 ianuarie 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “Adevarul despre Ceausescu – De ce se Ascunde? Unde si Care sunt Probele despre Criminalitatea lui Ceausescu?

  1. Cum rămâne atunci cu crimele 17-22 decembrie 1989,aproape 100 oameni ucişi,alţii bătuţi foarte rău la miliţie şi securitate,cu cei ce dispăreau fără urmă?
    Dar cu oribilele lagăre de exterminare din perioda lui Dej,canalul,Piteştiul,Aiudul,anchetele barbare din beciurile securităţii?Cum rămâne cu ce e mai grav,prigoana şi combaterea credinţei în Dumnezeu dusă de regimul comunist?

    • Pai cine a negat aici ca au existat acele suferinte si nedreptati in Romania? Bineinteles ca au existat. Ce nu stiu oamenii insa este cine le-a cauzat. Cei mai multi cad in capcana criminalilor de a crede ca vina si ordinele antiromanesti au fost date de Dej – Ceausescu si ai lor, cand de fapt evreii bolsevici au instaurat bolsevismul/comunismul si in Romania si s-au ocupat de distrugerea a tot ce e romanesc, de cand l-au instaurat si pana azi. Multumim lui Dumnezeu pentru oameni precum Ceausescu care s-au infiltrat si au preluat parte din conducerea Statului si au indreptat partial, cat au putut, cursul lucrurilor inspre binele poporului roman. Pana cand bolsevicii l-au asasinat (si nu doar pe el) si au repreluat conducerea totala a Statului in ’89, si de atunci distrugere continua, din nou, a romanilor.

Spune-ți părerea aici: