Donald Trump – o Falsa Opozitie. In Realitate – Stalp de Baza al Sistemului Mafiot. Legatura cu atentatele WTC 2001.

donald-trump-falsa-opozitie-patriot-omul-sistemului-mafiot-alegeri-sua-wtc-2001-mafia-internationalaDONALD TRUMP – O FALSĂ OPOZIŢIE, ÎN REALITATE ESTE UN STÂLP DE BAZĂ AL SISTEMULUI, UN AUTENTIC ANTIAMERICAN ŞI ANTIUMAN. Si Trump și Hilary sunt oameni ai sistemului, mafioții conducatori au creat două profile antagonice oarecum ca să creeze o iluzie de luptă democratică. Americanii nu a avut nimic de ales, ambii sunt antiamericani. O schemă aplicată a fel ca în restul Lumii, cu foarte foarte rare excepții.

(acest articol este o preluare de pe FB A.G.)

Acest articol poate fi inutil întrucât cei care nu se uita la televizor deja ştiu aproape sau tot ce este scris aici, iar cei ce se uita la televizor, chiar şi numai un minut pe an, vor respinge informaţia întrucât nu se potriveşte cu ceea ce ei deja au în minte, respectiv cu prejudecăţile inoculate direct în subconştient de către Mass Media, prejudecăți pe care le iau drept adevăr absolut, care nu mai trebuie verificat. Dar totuşi eu perseverez şi solicit pe oricine să dea “Share” să ajutăm românii să afle pe ce Lume ne aflăm.

Strămoșii înţelepţi au transmis: “Toți VORBESC frumos, doar FAPTELE ÎI DIFERENȚIAZĂ”

Eminescu a scris: “ADEVĂRUL nu este în vorbe, ADEVĂRUL este în fapte întrucât FAPTA este însuși ADEVĂRUL!”

Evanghelia Matei 7. 20. “DE ACEEA, DUPĂ ROADELE LOR ÎI VEŢI CUNOAŞTE.”

Iată Scriptura, strămoșii și predecesorii geniali ne-au furnizat toate instrumentele necesare de cercetare. De la ei avem un instrument de măsurarea a omului și de descoperire a ADEVĂRULUI: FAPTA! Adică realizările concrete.

Iată că știm ce avem de făcut: să ştergem absolut tot ce a scris sau a spus un om, tot ce s-a scris și s-a spus despre acel om, și să identificăm faptele, adică urma concretă lăsată de el/ea în viață, să le analizăm astfel să conturăm caracterul său, scopurile și direcţiile parcurse și știind că direcțiile de acțiune concretă ale unui om nu se schimbă pe lungimea întrega a vieții, eventual doar scad cu puterea, se reorientează și se amplifică cu experiența, putem astfel cu uşurinţă previziona ce va face.

Vrem să ştim despre și ce va face Donald Trump. Păi hai să vedem, faptele care îl înconjoară.

Trump are 70 de ani de viaţă şi provine din o familie extraordinar de bogată de constructori. A semnat ca autor câteva cărţi etc. Este intens mediatizat de peste 35 de ani. Despre el se pot afla enorm de mult de pe internet. Se știe de fapt aproape totul despre el, cel puțin cât să știm cu precizie la ce să ne aşteptăm.

Tatăl lui DONALD TRUMP a fost în anii 1940..1960 unul din marii constructori de blocuri de locuințe sociale finanțate de Primăria din New York în sudul Manhattan-ului, Queens, Bronx etc. Unde au fost mutate familiile expropriate pentru construcția de obiective publice, precum aeroporturi, autostrăzi, poduri, clădiri publice, imigranți și săraci. Mulți români lcouiesc in blocurile construite de el. Contracte de asemenea anvergură se acordau şi se acordă şi azi pe anume criterii preferinţiale.

New York a fost şi este centrul evreiesc al SUA. Ulterior, s-au mai dezvoltat centre de comandă locală la Chicago, Los Angeles și altele.

La rândul ei, SUA este statul artificial construit de Kahal CU SCOPUL UNIC DE A FI BAZA PRINCIPALĂ DE ORGANIZARE ŞI ATAC MILITAR ASUPRA ÎNTREGII LUMI.

Conducerea şi exploatarea a societăţii se execută prin mijloacele sistemului financiar care în SUA își are bază la New York. Celelalte unităţi de exploatare financiară precum Federal Reserve Bank, băncile comerciale, IRS și alte agenţii guvernamentale, forţele de coerciţie guvernamentale, sunt doar unităţi operaţionale ale sistemului financiar, unelte funcționale ale acestuia.

La 33 de ani, TRUMP construiește pe cont propriu cel mia înalt şi mai luxos bloc de locuinţe în zona cea mai luxoasă a Manhattanului folosind credite de sute de milioane de dolari
La 41 de ani avea câteva cazinouri în Atlantic City, care este Las Vegas-ul de pe coasta de est, în același timp preia cazinoul Taj Mahal, pe care l-a terminat cu un cost de un miliard de dolari la 1990, considerat cel mai mare cazinou din Lume.

Ştim că jocurile de noroc, cu precădere în SUA, sunt monopol exclusiv al evreilor.

Doi ani mai târziu, la un interviu luat în timp ce se plimba pe Wall Street, a afirmat amuzat arătând spre nişte boschetari de pe nişte scări, că aceştia sunt mai bogaţi decât el întrucât ei nu au nimic dar el deși are enorme averi imobiliare, datoriile lui la bănci fiind mai mari decât valoarea proprietăţilor cu peste un miliard de dolari.

În ciuda acestei situații financiare catastrofale, i se acordă în continuare credite şi dezvlotă alte firme precum TRUMP AIRLINES şi alte operaţiuni de mare anvergură.

A fost supus la multiple cercetări pentru evaziune fiscală şi multe alte infracţiuni financiare.

În multele cărţi pe care le-a semnat în care expune ceva ce pare a fi tehnici cum să te îmbogăţeşti, nu a explicat cum se face că în ciuda eşecurilor şi infracţiunilor, nici autorităţile nici băncile nu l-au încorsetat sau împiedicat, dimpotrivă băncile l-au alimentat constant cu bani de ordinul miliardelor.

Azi are un imperiu imobiliar, se deplasează cu un avion personal Boeing 757 evaluat la peste 100 de milioane de dolari şi chipurile de ieri, va stabili soarta Umanităţii.
Pe 09.11.2016 a ţinut discursul cu ocazia confirmării câştigării cursei electorale pentru preşedenţia SUA. Discursul s-a limitat la utilizarea obsesivă a epitetelor superlative raportate la familie şi cei implicaţi în campanie, citez: tremedous people, unbelievable, hard working, amazing, incredible people, tough, sharp, smart spectacular people, great, afirma că are o datorie de recunoştinţă pentru serviciile secrete, a făcut promisiuni de dezvoltare economică gigantice precum: reconstruirea infrastructuri, șosele, poduri, spitale, cele mai bune din Lume, a zis repetat că SUA are un gigantic potenţial, fiecare american va realiza propriul potenţial de dezvoltare personală, nici un american nu va fi uitat în primul rând veteranii, administraţia să va fi benefica tuturor americanilor. Ce frumos!…

Discursul conține referinţe exclusive la VALORI MATERIALE şi promisiuni generale pentru un ipotetic bine pentru fiecare american. Discursul nu conţine nici o referinţă la valori morale, etice, ŞI ABSOLUT NICI UN INDICIU CĂTRE DIVINITATE.

Putem afirma că DISCURSUL ESTE UNU EMINAMENTE ATEIST MATERIALIST într-un limbaj de lemn ce poate servi drept etalon pentru orice marionetă de anvergura publică.

În Guvernul SUA, al doilea om este Secretarul de Stat, echivalentul Ministrului de Externe. Trump a desemnat pentru această funcţie pe Newt Gingrich membru în Council on Foreign Relations.[104] şi organizații think tanks precum American Enterprise Institute şi Hoover Institution. Pentru cei informaţi care cunosc cam cu ce se ocupa aceste instituţii, nu trebuie să spun mai mult cine este acest om.

Al treilea om în guvern este şeful serviciilor secrete. Trump a desemnat pentru această funcţie pe Rudi Giuliani.

CINE ARE OARECE INFORMAŢII REALE DESPRE RUDI GIULIANI, VA ÎNȚEPENI DE STUPOARE ȘI SPAIMĂ.

Pe scurt, Giuliani a fost primarul New York-ului la momentul 11 septembrie 2001 când în curtea lui s-au prăbuşit Turnurile Gemene de 110 etaje şi un alt turn de 57 de etaje la 8 ore distanţă. Termenul prăbuşire este inexact, descrierea exactă este de pulverizare a trei clădiri din care a rămas numai structura de oţel, toate piesele metalice convenabil decupate la o dimensiune de aproximativ 6 metri cât să poată fi deplasate cu camionul. Camioanele care au evacuat rămăşiţele turnurilor au fost dotate cu comunicatoare GPS şi monitorizate ca să nu se abată din drum şi să nu se oprească. Rudi Giuliani avea în mană poliţia din New York dar NIMENI NU A LUAT NICI O PROBĂ DE LA LOCUL PRĂBUŞIRII PENTRU A SE FACE O EXPERTIZA PRIVIND MIJLOACELE UTILIZATE PENTRU DEMOLAREA CLĂDIRILOR. Evacuarea rămăşiţelor în mod controlat fară asigurarea probelor constituie infracţiune de distrugere a probelor, acre în orice sistem juridic este o infracţiune gravă având în vedere uciderea a 3,000 de oameni şi pagubele materiale. S-a întocmit un raport oficial în care s-a afirmat că clădirile au fost distruse cu conţinutul a 40 de tone de gaz lampant, numele popular al kerosenului pt aviaţie, din rezervoarele avioanelor deturnate de nişte arabi din Afganistan. Gazul lampant/kerosenul, arde la maximum 870 de grade celsius maximum. Raportul însa afirma că gazul lampant a pulverizat 110,000 mc de beton al planșeelor, a secţionat o lungime totală de 38 de km de stâlpi de oţel cu pereţii de 10 cm grosime în 6,000 de bucăţi, dar nu a distrus paşaportul al unui presupus arab care chipurile ar fi deturnat avionul. Comparativ, vă rog să vă imaginaţi că un volum de beton de un metru cub adică cât o masă mare de sufragerie de la pardoseala pe conturul mesei până la faţa mesei a fost PULVERIZAT cu un litru de gaz lampant. Păi dacă gazul lampant ar putea topi fierul, nu am mai găsi nici o lampă, toate ar fi fost deja topite de la prima utilizare. Acestea însă sunt susţinerile oficiale. Noi utilizăm termenul de “Pulverizat” întrucât în urma demolării a rămas un nor albicios gri deschis compus din de particule microscopice de beton, praf efectiv care a plutit câteva zile deasupra locului şi în final s-a depus liniştit pe absolut toate suprafeţele din sudul Manhattanului. De la fața locului s-a cărat numai oțel şi foarte puţine componente de beton, mai ales de la fundații.

Turnurile Gemene au fost proiectate şi construite în anii 1970-1974 astfel încât să poată fi dărâmate cu scopul de a produce un şoc emoţional care să mobilizeze Umanitatea dar şi pe generalii americani neînrolați în Mafia Internaţională, să accepte acțiuni criminale pe care în condiţii normale le-ar fi respins sau ar manifestat o opoziţie fermă împotriva acestora.

În mod similar s-a procedat cu asasinarea lui J. F. Kennedy ca să se declanşeze implicarea armatei SUA în războiul din Vietnam, la noi atacul terorist de la clubul Colectiv ca să fie atacată Biserica, şi multe altele.

Performanţa pulverizării a trei clădiri în centrul Americii chipurile ar fi fost realizată de nişte ciobani de capre în șlapi cu centrul de comandă într-o peștera în Afganistan la 10,000 km de New York.

Pentru eliminarea acestui “flagel”, au asmuţit împotriva ciobanilor în șlapi bombardiere stratosferice B2 invizibile la radar, sute de avioane de vânătoare şi bombardament, câteva portavioane, zeci de mii de militari şi nelimitate resurse materiale de luptă inclusiv sute de tancuri iar în 2003 au continuat cu Irakul cu rezultatele că au fost ucişi câteva milioane de irakieni şi afgani, estimarea este de peste 4 milioane, multe mii de soldaţi americani al căror număr este secretizat, iar azi s-a realizat un război generalizat în zona executat de mercenari superdotaţi cu echipament de ultim nivel tehnic din surse americane şi israeliene. Probabil de ruşine (râdem noi) mercenarii îşi acoperă nu numai fața dar şi mâinile, oare de ce pe bune? Păi cumva să nu se vadă că sunt fie albi fie negri care nu ar avea ce să caute pe aci prin zonă?

Evident că raportul este un fals intelectual de anvergura planetară, acceptat tacit de Rudi Giuliani care însa, ca primar, avea toate instrumentele şi autoritatea să impună adevărul. Vedem că Rudi Giuliani este complice şi beneficiar al crimei asupra căreia ar fi trebuit să se ocupe în calitatea sa oficială.

Adevărul despre Turnurile Gemene este cunoscut integral de foarte mult timp dar Mass Media își îndeplineşte cu brio misiunea de a distruge adevărul, de a împiedica populaţia Lumii să afle adevărul şi atunci când mai scapă nişte informaţii reale, să ridiculizeze pe cei care îl aduc în fata publicului.

Turnurile Gemene au fost preluate de Larry Silverstein în iulie 2001 de la Port Authority of New York în leasing pe 99 de ani, a plătit vreo 143 de milioane de dolari. Tranzacţia a fost organizată de şeful departamentului de relaţii cu firmele private, Ronald Lauder, preşedinte al Congresului Mondial Evreiesc, acționar majoritar al firmei CME care deţine PROTV, MEDIAPRO, PROFM şi alte unităţi media din România, Cehia şi alte ţări central europene. Deci nu mai aşteptaţi să aflaţi adevărul de la PROTV sau alte televiziuni. După preluarea de către Silverstein, echipele de geniu ale MOSSAD au au injectat SUPERTHERMITE în canalele de cabluri electrice din toate planşeele clădirilor, accesibile doar din coloanele spaţiilor lifturilor. La nivelele 80 au montat “homing devices” catre care să se îndrepte direct fără nici un alt ghidaj avioanele. Pentru cine nu ştie, SUPERTHERMITE este un amestec de particule de dimensiune câtorva microni pentru contact cât mia mare între componentele de oxid de fier şi oxid de aluminiu și un catalizator de sulf care produce o temperatură de 3,500 (trei mii cinci sute) grade Celsius. Pentru informarea cititorului, aliajele de oţel se topesc în zona temperaturilor de 1,500 (o mie cinci sute) de grade Celsius. Varianta civilă a substanţei THERMITE este utilizată la sudarea şinelor de cale ferată sau tramvai unde temperatura se ridică pe la 2,500 de grade Celsius. Nu sunt prea multe locuri unde se fabrică acest explozibil din cauza necesității de a produce miliarde de sfere de dimensiune micronică. Se cunosc doar două locuri cu siguranţă: o unitate de producţie militară în SUA şi centrul de cercetări şi aplicații nucleare de la Dimona, în deşertul Negev în Israel. Succesiunea exploziilor la fiecare nivel în ritm de un nivel la fiecare 1/12 secunde a fost coordonata şi comandată de la un etaj al clădirii WTC 7, a treia clădire prăbuşiţi, de fapţi şi ea pulverizată, pe la orele 17:00. Foarte amuzant a fost momentul la care plină de emoţie o reporteriţă BBC în direct din New York a anunţat prăbuşirea celei de a treia clădire respectiv WTC nr. 7 în timp ce în fundalul live clădirea se vedea foarte bine ca fiind încă în întregimea ei şi a mai rămas aşa încă câteva ore.

Patrioţi discreţi au aranjat însă să conserve un număr de probe din aer şi chiar bucăţi din structura de oțel subtilizate din camioane al oprirea la stopuri, probe bine ascunse şi conservate, analizate expert cu datele răspândite prin internet, de unde ştim şi noi adevărul.

Rudi Giuliani va fi şeful pentru toate acele instituții care nu au fost, chipurile, capabile să detecteze planificarea atentatelor şi inserarea atentatorilor presupuși, care nu au fost capabile să constate că avioanele au zburat invers decât zborul panificat timp de o oră în spațiul aerian cel mai controlat al SUA, unde oricare din cele 400 de avioane de vânătoare disponibile în zonă ar fi putut ajunge la avioanele întoarse din drum în max 10 minute. Pe 12 septembrie 2001 Congresul SUA a emis legea care interzice să fie deschise procese împotriva firmelor de securitate care monitorizează aeropoartele de pe care au decolat cele 4 avioane, firme toate subsidiare ale unei firme israeliene. Serviciile nu au sesizat ceea ce se ştie de 15 ani, ca prin sistemul de comunicaţii exclusive, numit ODIGO, evreii au fost notificaţi că nici un evreu să nu mai fie prezent în zona Turnurilor Gemene după ora 08:30 pe 11 septembrie 2001 motiv pentru care nici un evreu nu a murit deşi în toate birourile, în jur de 90% din personal erau evrei.

Adevărul despre ce s-a petrecut la New York la 11 septembrie 2001 este bine cunoscut de la bun început. Primul jurnalist independent care a scris despre acest subiect a fost Christopher Bollyn. A urmat Eric Hufschmid. Au mai apărut şi alţii dar şi o previzibilă puzderie de falşi patrioţi. Christopher Bollyn a fost răpit în 11 iulie 2007 cu toată familia şi sunt ţinuţi sub teroare în oraşul Husqvarna din Suedia de o echipă de poliţişti evrei cu falsă identitate suedeză care locuiesc într-un apartament vecin uşa în uşă. Familia Bollyn este compusă din Christopher, soţia şi 2 copii adolescenţi. Niciodată nu pot părăsi blocul de locuinţe toţi 4 odată, doar către trei iar un membru al familie rămâne ostatec la vecinii evrei. Dacă cumva Chris, soția sau vreun copil s-ar apuca pucă să vorbească ceva neautorizat de centrala de la Tel Aviv, membrul de familie din custodie este prompt ucis. Eric Hufschmid este marginalizat şi s-a şters chiar şi pagina de Wikipedia în care era menţionat, practic s-a aranjat ca pe internet să nu mai fie vizibil, deci să nu mai existe, i se aplică tehnica limitării drastice a vizibilităţii. Chris nu a mai fost ucis ca alţi oponenţi din trecut datorită internetului. Eric a făcut din 2007 până în prezent o mare campanie de conştientizare a faptului că Chris si familia au fost capturat în Norvegia, iar această intensă informare internautică a salvat familia Bollyn. În condiţii anterioare, ar fi fost dispărut ca mulţi alţi patrioţi. Întrucât a apucase să scrie enorm despre WTC 911, nu au mai putut să îl facă amuţit, mafioții sunt forțați să menţină legenda că este liber, chipurile, dar agenţii kahalului cenzurează drastic ce scrie. Chris a scris cartea documentară cea mai completă privind WTC 911. Găsiţi lincuri la finalul articolului.

Lui Christopher Bollyn şi Eric Hufschmid le datorez faptul că am putut conexa puzderia de informaţii pe care le aveam dar nu le înţelegeam, în perioada 2007 până în prezent. Datorită lor pot înţelege realitatea cum nu puteam înainte. La înţelegere contribuie esenţial faptul că nu mă expun programelor de TV radio şi filme încă din anul 2003 și până în prezent ceea ce asigură evitarea oricărei intoxicări. Mai contribuie esenţial şi citirea a poate zeci sau chiar sute de pagini pe zi pe internet, toate al un loc m-au ajutat să înţeleg ceea ce inamicul Umanităţii se străduieşte să ne ascundă.

CONCLUZIE:

TRUMP ESTE PREZENTAT DE MASS MEDIA CA OPONENT AL SISTEMULUI.

ÎN REALITATE, TRUMP ESTE… privilegiatul băncilor, operator de case de vicii corupătoare, jocuri de noroc mai exact, la nivelul cel mai mare posibil, constructor de locuinţe de lux pentru protipendada evreiască în centrul capitalei evreieşti a SUA, înconjurat de membrii ai instituiţilor CFR, AEI, Hoover, acestea fiind unele dintre centrele de organizare a conducerii reale a Lumii, având ca mâna dreaptă şi comandanta la instituţiilor de informaţi ale SUA pe cel care a secretizat autorii celei mai mare escrocherii mediatice din istoria Lumii, escrocherie utilizată de criminalii Omenirii pentru a declanşa războaie la nivel planetar cu rezultatul distrugerii a milioane de oameni, tari şi vestigii ale civilizaţiilor primordiale ale Lumii. Adică TRUMP nu este nici pe departe oponent al sistemului, TRUMP ESTE AGENT DE INFLUENŢA ŞI EXECUŢIE ESENŢIAL AL CONDUCĂTORILOR SISTEMULUI. UN MARE MINCINOS, ŞI COMPLICE LA GENOCID AL POPOARELOR LUMII.

La momentul planificării acestor alegeri, îmi imaginez şedinţa kahalului:

Decident: „Ce vrea pulimea la aceste alegeri?”
Planificator: „Vrea patrioți!”
Decident: „Folosiți-l pe pulică Trump. Şi cu cine îl punem în opoziţie?”
Planificator: „Propun pe Hillary Clinton.”
Decident: „Aprobat. Să fie lupta mare, pulimea să simtă că a muncit. Presa să pară disperată că a ieșit adversarul sistemului. Dă-le voma. Have fun! Fuck’em”

………………………….

ASTA FAC EI, DUȘMANI NOȘTRII. BUN DAR NOI CE FACEM, DE AICI ÎNAINTE? Păi continuăm să aflăm adevărul, fiecare cât poate să se sustragă intoxicării informaţionale.

ŞTIM CĂ MASS MEDIA DISTRUGE ADEVĂRUL împiedica popoarele să afle indicii despre planurile conducerii reale a statelor.
ORICINE POATE AFLA ADEVĂRUL ÎN PREZENT DIN INTERNET DIRECT ŞI VERIFICABIL

Din sursele inamicului aflăm ce poate fi eliminat: de la radio, TV, filme, ziare, reviste, site-urile inamicului aflam diverse versiuni de minciună pe care le eliminăm dintre ipotezele posibile. Sursele dinamice sunt cel care nu se supun cercetării cât are nevoie un cercetător să determine realitatea informatei, ele proiectează spre receptor năvalnic şi neîntrerupt cantități uriașe de informaţii care stupefiază şi blochează orice instrument mental de verificare.

Ipotezele rămase pot fi certificate prin verificări încrucişate de date din surse statice de pe internet. Sursele statice sunt cele care se supus studiului oricât este necesar pentru un cercetător să determine realitatea informaţiei.

În timp ce evreii au organizat pentru neevrei un sistem de descoperire a adevărului bazat pe probe, pe dovezi indubitabile chiar, adică au înserat în mintea neevreilor că trebuie să bazeze aflarea adevărului pe probe şi că dacă exista un dubiu, se aplică în favoarea acuzatului, ei distrug toate probele care pot conduce pe neevrei la adevăr – Protocoalele Înţelepţilor din Sion cap XVI spune “… vom elimina din memoria creştinilor toate faptele care ne sunt neplăcute…” –

Şi ei se ocupa de 2,000 de ani cu distrugera probelor, falsificarea lor, alterarea. Fabricarea ca să poată induce orice în mintea neevreilor. Şi chiar se ocupa continuu cu distrugerea probelor, de la presă la arhive şi biblioteci.

Dar ei cum fac să afle adevărul? Tot în Protocoalele Înţelepţilor din Sion, capitolul I prima propoziţie scrie “… să luminăm situația prin comparații și deducții…”
Cum adică ei nu luminează situația prin.. probe, prin dovezi?… Oy Vey!

Există multe alte metode de aflare a adevărului decât probele. Mai mult, se poate spune că procedeul probelor este cel mai incert, nesigur, întrucât cum am scris mai sus probele pot fi distruse, alterate sau fabricate dar mai ales, exista această armată de experţi în minciună care se ocup exclusiv cu alterarea realităţii.

În consecinţă, adevărul de află pe alte căi cea mai sigură fiind pornirea de la fapte prin descompunerea lor în ordine cronologică şi aflarea punctului de pornire apoi recompunerea lor cu toate ramificaţiile detectabile. Astfel se constată intenţia iniţială şi se pot preveni şi alte acţiuni clandestine când se constată că sunt create condiții similare celor de la iniţierea fenomenului studiat.

Ştim lucrurile acesta de 80 de ani: Căpitanul ne-a lăsat cu limbă de moarte scris în Testamentul său politic “Presa aceasta omoarã adevãrul şi slujeşte minciuna, cu perseverentã diabolicã, întrebuinţează calomnia ca armã de distrugere a luptãtorilor Români. De aceea un Român trebuie sã fie atent când citeşte o foaie, stând în gardã fatã de fiecare cuvânt, care nu e la întâmplare aruncat, şi cãutând a descifra planul cu care el a fost scris. Totul se reduce la cunoaşterea inamicului şi, în momentul în care, noi Românii, îl vom cunoaşte, îl vom învinge.”

Vedem cum tehnologiile de conducere a societăţii dezvoltate de 2,000 de ani, se bazează strict pe tehnicile ce implică INSTRUMENTELE DE COMUNICARE PUBLICĂ UNIDIRECŢIONALĂ (Mass Media) și SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT DISCRIMINATORIU

Cum ne apărăm de aceste tehnici EXTREM DE SIMPLU: NU PARTICIPĂM LA PROCESELE LOR, ÎN MOD SPECIAL LA CELE DE ÎNŞELARE ŞI DEZINFORMARE PRIN INTOXICARE INFORMAȚIONALĂ EFECTUATE PRIN MIJLOACELE DE COMUNICARE PUBLICĂ UNIDIRECŢIONALE RADIO, TV ŞI FILME.

ABIA DUPĂ CE VOM AVEA MINTEA CURĂȚITĂ DE FALSURI, VOM PUTEA GĂSI SAU ÎNŢELEGE SOLUŢII PRACTICE. Desigur Mafia Internaţională nu ne va oferi niciodată aceste soluţii, ba dimpotrivă le va calomnia și compromite prin toate mijlocele deţinute.

Procedeul de luptă împotriva dezinformării este SMERENIA. Omul smerit nu prezumă că ştie, el se va strădui să fie de folos și va învăţa orice, va evalua drept şi va lua decizii în favoarea celor mulţi. Să nu se facă vreo confuzie între smerenie şi umilinţă, umilinţa fiind înjosire în inferioritate pe când smerenie este punerea celui mai puternic în slujba celui mia slab. Iisus însuși A oferit exemplul suprem de smerenie. Despre smerenie a scris deosebit de sugestiv Sfântul Iona Gura de Aur aici, citez:

”… Aceea este smerenie, când cineva cu faptele cele bune ale sale este mai presus de toţi, şi totuşi se înjoseşte înlăuntrul său. Iară pentru ca să cunoaşteţi cât de bine este a nu gândi cineva lucruri înalte despre sine, închipuiţi-vă două trăsuri care se întrec între ele. Trăgătorii uneia să fie dreptatea cu mândria, iar trăgătorii alteia – păcatul cu smerenia; şi veţi vedea că trăsura păcatului învinge pe cea a dreptăţii; nu pentru că păcatul ar fi având aşa de multă putere proprie, ci prin tăria smereniei celei legate cu dânsul. Şi trăsura dreptăţii rămâne în urmă, nu pentru că dreptatea ar fi foarte slabă, ci pentru greutatea şi povara mândriei. Adică, precum smerenia, prin puterea ei cea însemnată, covârşeşte puterea păcatului şi ne ridică până la cer, aşa pe de altă parte, mândria, prin greutatea şi povara ei cea mare, pune stăpânire pe dreptate şi o doboară la pământ…”

http://www.ioanguradeaur.ro/380/cuvant-la-duminica-vamesului-si-a-fariseului/

Cine este atent poate pricepe motivul pentru care Mafia Internaţională s-a focalizat cu prioritate absolută astfel:

1) Să distrugă ortodoxia şi a suportului ei operațional, Biserica Ortodoxă Română și Poporul Român

2) Să blocheze aflarea adevărului istoric de către Poporul Român despre patrioţii predecesori precum Eminescu, Legionarii şi cei ca ei, prin amputarea curiculei şcolare şi chiar prin coerciţia legalizată precum Lega 217/2015

Ce avem de făcut este SĂ NE SUSTRAGEM INTOXICĂRII INFORMAȚIONALE, SĂ LUPTĂM PENTRU PURITATEA INFORMAŢIEI, SĂ AFLĂM ADEVĂRUL ŞI SĂ APĂRĂM ORTODOXIA ŞI BISERICA NOASTRĂ STRĂMOŞEASCĂ.

hugequestions.com/Eric/

bollyn.com/solving-9-11-the-book/

Discurs Trump – youtube.com/watch?v=eKA6L6a5Mgo

oumma.com/223893/trump-amitie-israel-plus-fort-celui-de-candidat

Doamne, ajută!

A.G.

Sursa: https://www.facebook.com/adrian.grigoriu.ro/posts/2275788822560016

…………

Emilian, 11 nov 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “Donald Trump – o Falsa Opozitie. In Realitate – Stalp de Baza al Sistemului Mafiot. Legatura cu atentatele WTC 2001.

 1. …raportat la conditiile din Usa Trump este raul cel mai mic din doua rele. oricum clanul rothchild ii este impotriva (protejata lor a fost Hillary Clinton) toata media “liberala” a decent isterica si toti leftistii si lgbt-istii au iesit in strada..are si el “pile” in sistem dar repet este raul cel mai mic..

 2. “Conducerea şi exploatarea a societăţii se execută prin mijloacele sistemului financiar care în SUA își are bază la New York.”

  Gresit! Centrul sistemelor financiare de pretutindeni este BIS. Bancile centrale nu mai conteaza, nici FED-ul american, nici macar City of London.

  – Banca bancilor centrale
  http://www.chiazna.ro/6682/banca-bancilor-centrale

 3. 1.
  – Trump’s Real Mission: Make Israel Great Again
  http://henrymakow.com/2016/11/trump-making-israel-greater-again.html

  – Mossad Blackmail: Tempering Our Expectations of Trump
  http://henrymakow.com/2016/11/Tempering-our-Expectations-of-Trump%20.html

  2.
  – Anti Semitism is Legitimate Self Defence
  http://henrymakow.com/000612.html

  carte importanta:
  – The Riddle of the Jew’s Success (1927)

  Click to access Riddle-Of-The-Jews-Success.pdf

  – The Historic Alliance of Jewish and Gentile Elites
  http://henrymakow.com/000258.html

  carte importanta:
  – Jewish History, Jewish Religion; The Weight of 3000 Years

  Click to access SHAHAKJewrel.pdf

  – Everything you ever wanted to know about Jewish control of American society
  http://stateofthenation2012.com/?p=38718

  3.
  – Nașterea marxismului cultural. Cum a reușit „Școala de la Frankfurt” să transforme America
  http://www.culturavietii.ro/2016/09/06/nasterea-marxismului-cultural-cum-a-reusit-scoala-de-la-frankfurt-sa-transforme-america/

  – O, Harvard, ce-ai făcut?
  http://www.culturavietii.ro/2016/07/16/o-harvard-ce-ai-facut/

  – Exemplificarea rădăcinilor comuniste ale revoluției sexuale neomarxiste de azi
  http://stiripentruviata.ro/exemplificarea-radacinilor-comuniste-ale-revolutiei-sexuale-neomarxiste-de-azi/

  – Amor liber, comune sexuale şi „lgbt”-ism oficial în comunismul sovietic al anilor 1920
  http://stiripentruviata.ro/amor-liber-comune-sexuale-lgbt-oficial-in-comunismul-sovietic/

  – Mărturie peste timp: Revoluția sexuală este copilul victorios al revoluției bolșevice
  http://stiripentruviata.ro/revolutia-sexuala-copilul-revolutiei-bolsevice/

  carte:
  – Sexual revolution in Bolshevik Russia
  http://digital.library.pitt.edu/cgi-bin/t/text/text-idx?idno=31735062135276;view=toc;c=pittpress

  – Freudo-marxismul: noua utopie
  http://stiripentruviata.ro/freudo-marxismul-noua-utopie/

  – De la „Guyland” la „the snowflake generation”
  http://stiripentruviata.ro/de-la-guyland-la-the-snowflake-generation/

  – Gays Acknowledge their Lifestyle is Toxic
  http://www.henrymakow.com/201101.html

  4.
  The Red Symphony:

  “In Moscow there is Communism: in New York Capitalism. It is all the same as thesis and antithesis. Analyze both. Moscow is subjective Communism but [objectively] State Capitalism. New York: Capitalism subjective, but Communism objective. A personal synthesis, truth: the Financial International, the Capitalist Communist one. And above all, ‘They.’ ”

  In the case of Communism, the State owns the corporations, and the bankers own the State. In the case of Capitalism, the bankers control the corporations, and the corporations control the State. In each case, you have monopoly Capitalism with increasing political and cultural monopoly in the West resembling that of Soviet Russia.

  Moreover, he confirmed that the goal of the Masonic Jewish central bankers is worldwide Communism, i.e. The New World Order. “There is only one aim, one single aim: the triumph of Communism. It is not Moscow which will impose its will on the democracies but New York, not the “Comintern” but the “Capintern” on Wall Street.”

  – Accept Inevitable Servitude – Banker
  http://www.savethemales.ca/001544.html

  – What is “Communism” ?
  “Communism is a State monopoly over everything, including thought.
  The State is a front for the Illuminati Jewish central bankers who own its debt.
  Anything that increases “State” power is Communist.
  World government will take this to the next level.

  Any ideology that further concentrates wealth and power in the hands of the “State” is Communism in another guise. These ideologies — socialism, liberalism, fascism, neo-conservatism, zionism and feminism — are fronts for “Communism,” and are organized and funded by the Central Banking Cartel. Current events are all designed by the central bankers to increase government power. ”

  http://henrymakow.com/what_is_communism.html

  – 1938 Interrogation Bared Illuminati Jewish Conspiracy
  http://www.savethemales.ca/000275.html

  – The Aim of Freemasonry is the Triumph of Communism
  http://www.savethemales.ca/000280.html

  – Central Bankers Seek Totalitarian Power
  http://www.savethemales.ca/001830.html

  carte:
  – Red Symphony
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/red_symphony.htm

  5.
  – Spalarea creierelor – Manualul comunist de instructiuni privind razboiul psihopolitic
  https://decantare.wordpress.com/psihopolitica/

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s