Noutăți 2015

noutati stiri articole informatii relevante si importante blogul ceicunoi ce-i cu noi blog educativ comportamentul uman www.ceicunoi.wordpress.com politica societate educatie moralitate buna credinta noua ordine mondial nwo

Din lipsa de timp, din iulie 2015, această secţiune NOUTĂŢI de pe blogul Ce-i cu noi? nu se mai updatează manual, aici, ci automat, pe site-ul www.ceicunoi.ro:

site ceicunoi stiri libere articole noutati informatii relevante utile trezirea la realitate normalitate anti tv

Intrați pe ceicunoi.ro să vedeți despre ce este vorba.

29 iun 2015: GRECIA ELIBERATĂ? – un articol pe intelesul tuturor despre dictatura globala, mafia din umbră, cine deţine controlul, cine tipăreşte banii (hârtie colorată), camăta prin bănci, cum sunt menţinute guvernele cu datorii încontinuu şi de ce, grupul infractional planetar care vrea ca intreaga populatie de pe glob să fie sclavă si perpetueaza pe termen nedefinit starea de indatorare a popoarelor etc.

ESTE SUTIENUL UN FACTOR RELEVANT ÎN APARIŢIA CANCERULUI DE SÂN? (art în engleză) – Este vorba de un studiu prezentat în cartea scrisă de Singer and Grismaijer – Dressed to Kill, Avery Press, 1995. Pasaje din articol: Sansele de a face cancer de sân sunt semnificativ mai mari la femeile care poartă sutien 12 ore pe zi. O femeie din 7 care poarta sutien cel putin 12 ore pe zi va dezvolta cancer de sân, în timp ce doar o femeie din 168 care NU poartă sutien deloc sau aproape deloc în timpul zilei va face cancer de sân, conform studiului prezentat în articol. Problema este că sufienul (sârmele, elasticele) îngreunează circulaţia limfatică a organismului în zonă (care se ocupă de eliminarea toxinelor), şi de aici probleme de sănătate. Şi circulaţia sângelui este îngreunată, şi de aici proasta oxigenare a celulelor (factor decisiv în apariţia cancerului). Mişcarea naturală a sânilor în timpul mersului şi alergatului îmbunătăţeşte fluxul limfatic, curăţarea toxinelor şi oxigenarea celulelor. Această mişcare este blocată de sutien. În plus, sutienul face ca temperatura la nivelul sânilor să fie mai ridicată decât în mod normal, fapt care poate afecta funcţiile hormonale. O recomandare pentru femeile care poarta des si mult timp sutien, ar fi sa incerce o saptamană – două FĂRĂ, să vadă cum se simt.

18 iun 2015: România, TEATRU de RĂZBOI. Peste 1.000 de militari din 25 de ţări NATO încep în Poligonul Cincu un exerciţiu de apărare colectivă – Stăpânii din umbră ai lumii pregătesc pas cu pas un nou război în care mii de tineri nevinovaţi să moară. Să fim pregătiţi să spunem NU încorporării românilor în armată pentru a fi trimişi la moarte degeaba, pe un front străin.

7 iun 2015: Tonta pe făraş! – o recapitulare a ce ni se întâmplă în prezent

16 mai 2015: Prea târzia pace şi prea grabnicul război

3 mai 2015: Când casieria lui Soros e în Vacanţă, “revoltele populare” sunt slăbuţe

2 iunie 2015: De ce puterile actuale fac presiuni pentru o societate fără bani lichizi?

22 mai 2015: Armata îşi numără soldaţii. Ce amendă primeşti dacă nu mergi la Centrul Militar  – Ministerul Apărării Naţionale derulează în Bucureşti, în aceste zile, o acţiune de verificare a militarilor în rezervă. Sunt actualizate datele personale ale rezerviştilor şi sunt verificate actele personale – cartea de identitate şi livretul militar. Operaţiunea se face prin convocarea rezerviştilor la Centrele Militare de care aparţin, aceştia primind ordine scrise de chemare „pentru clarificarea situaţiei militare”. (…) Verificarea rezerviştilor apare în contextul intensificării pregătirilor militare derulate în ultimele luni în România şi în alte ţări NATO din estul Europei. Acestea au fost planificate la reuniunea NATO din Ţara Galilor, desfăşurată ca răspuns la criza din Ucraina şi la acţiunile militare ale Rusiei.    (Comentariu Ce-i cu noi? – observăm că se lucrează pas cu pas la pornirea unui nou război mondial și că România Liberă face și ea propagandă anti-Rusia)

26 mai 2015: Reîntoarcerea la Drahma în Grecia? Banul – metodă de însclavizare folosită de Ocultă

7 iun 2015: Cinci lucruri pe care știința nu le poate explica

Citeşte alte ştiri apăsând aici (și aşteaptă să se încarce pagina!) ->

POZE de la Cursul de mers pe bicicletă pe care l-am ţinut pe 6 iunie 2015:

1 curs mers pe biciclete gratuit metoda usoara ceicunoi 6 iunie 2015 bucuresti parc herastrauaprilie 2012: Controlul populaţiei prin monoglutamatul de sodiu (MSG) 

14 martie 2013 – Adevărata poveste a scrisului: TĂRTĂRIA, VADU RĂU, MIERCUREA SIBIULUI

adevarata poveste a scrisului placute tartaria gumelnita vadu rau handresti ceramica miercurea sibiului………….

30 mai 2015: Muzeul Național de Istorie a României a readus în țară documente vechi, de pe vremea romanilor – Este vorba de două monumente epigrafice, reprezentând tabulae din bronz care conțin legile municipiului Troesmis(județul Tulcea), emise în timpul împăratului Marcus Aurelius (161 – 180 d.Hr).

………..

1 iunie 2015: De ziua copilului, sa-i invatam pe cei mici sa fie atenti! VIDEO Making magic in traffic with a smartphone – Politia din Laussane a lansat un videoclip de conştientizare foarte asemănător cu cel pe care poliţia română îl lansa acum câţiva ani (cu fetiţa care zboară prin parbriz pentru că nu avea centură). La noi, videoclipul a fost interzis si n-a mai fost difuzat – e de negăsit pe internet. În Franţa, se incearcă tot în acest mod conştientizarea faptului că traficul NU ESTE O JOACA. SĂ FIM DECI ATENTI! Copii, tineri şi părinţi!

……………….

1 iunie 2015: De ziua copilului, să înţelegem că tehnologia modernă îi poate afecta negativ pe cei mici! Influenţa televizorului asupra copiilor + film documentar – Acest documentar rus tratează problema impactului pe care jocurile video, utilizarea de tehnologie şi de televiziune au asupra copiilor din Rusia, care influenţează comportamentul lor într-un mod cu care părinţii nu s-au confruntat. Psihiatrii, părinţii şi profesorii sunt intervievaţi şi punctul de vedere din care se face acest film de scurt metraj este unul al utilizării computerului de către copii fiziologic şi psihologic. Am gasit acest material informativ şi concentrat la această lungime, ca un avertisment serios şi profesionist realizat pentru un documentar cu buget redus despre o realitate universală.

…………

24 mai 2015: Cariile dentare la copii au cauze spirituale?

…………

11 mai 2015: Mersul în picioarele goale – pași spre sănătate

…………

Românii nu sunt latini?! Testele efectuate pe rămăşiţe umane vechi de mii de ani – Expoziţia se numeşte “Radiografia unei lumi dispărute” şi se referă la situl arheologic din localitatea Sultana-Malu Roşu, judeţul Călăraşi. Această localitate se pare că ar fi fost locuită permanent cel puţin din anul 4.000 î.Hr. până astăzi. (…) Studiile genetice asupra oaselor din cimitirul neolitic al localităţi au scos la iveală faptul că preistoricii aveau aceleaşi gene ca actualii localnici. Adică românii, spre deosebire de alţi europeni, nu s-au mişcat de pe teritoriul lor de cel puţin 6.000 de ani. Textul din expoziţie spune aşa: “Analizele efectuate pe ADN-ul mitocondrial au relevat faptul că populaţiile Boian şi Gumelniţa sunt foarte apropiate genetic de populaţia contemporană din România, prin comparaţie cu alte populaţii din Europa sau Asia” (Boian este o cultură care a precedat Gumelniţa – n.r.). Cu alte cuvinte, mişcările de populaţii despre care s-a spus că ar fi devastat teritoriul actualei Românii şi ar fi modificat structura etnică, inclusiv prin romanizarea Daciei, nu au susţinere biologică. (…) Până în anul 2012 se presupunea că scrierea cea mai veche din lume, datată 5.500 î.Hr., aparţine culturii neolitice Turdaş, prin cele trei tăbliţe descoperite la Tărtăria, judeţul Alba, în 1961. Tăbliţele sunt inscripţionate cu un alfabet asemănător cu cel sumerian, doar că cel din Ardeal e cu cel puţin 1.000 de ani mai bătrân. Pe traseul viitoarei autostrăzi Sibiu – Orăştie, în situl arheologic Miercurea Sibiului 2, la doar 40 de kilometri distanţă de Tărtăria, s-a descoperit o scriere şi mai veche… Obiectul respectiv este o bucată dintr-un vas ceramic inscripţionat, a fost realizat în anul 6200 î.Hr., adică are o vechime de 8.200 de ani, şi a fost găsit la cinci metri sub pământ.

…………..

mai 2015: I-auziţi ce mai pregătesc „locotenenţii” morţii (editorial MDP) – o lege pentru vaccinarea obligatorie, drept răspuns la refuzul părinţilor de a-şi ucide premeditat copiii prin vaccinare cu substanţe numai (sau nici) de medici ştiute şi netestate. (…) Serviciile pe care doreşti matale să le „oferi” populaţiei, împotriva voinţei oamenilor, sînt strict în interesul unor programe oculte din afară. Aici intră şi distrugerea Institutului „Cantacuzino”. (…) Cînd veţi dispune prin lege scoaterea de pe ecrane a reclamelor agresive la medicamente, reclame, interzise în U.E.? Unele dintre acestea nu sînt decît nişte otrăvuri pentru o moarte lentă, la fel ca şi vaccinurile, menite să decimeze populaţia şi să crească abuziv şi fraudulos veniturile marilor companii farmaceutice.

………..

26 aprilie 2015 – Un călău american va veni la Bucureşti, iar Klaus Iohannis e la concurenţă cu Becali şi Copos (editorial MDP) – Un jurnalist de la „Adevărul” cred că s-a angajat în slujba unei structuri din sînul Ocultei Mondiale, care doreşte manipularea femeilor tinere şi întoarcerea lor împotriva faptului firesc de a procrea într-o familie creştină. (…) Vaccinarea şi susţinerea la nivel de şefi de state a deviaţilor-sexual sînt şi ele mijloace naturale de reglare şi stopare a creşterii populaţiei. Să ne amintim ceea ce a declarat Bill Gates cu cîţiva ani în urmă: „Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Şi ar putea creşte pînă la aproximativ nouă miliarde. Dacă am face o treabă foarte eficientă cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate şi control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la sută..!” (…) Guvernatorul oraşului Sankt Petersburg a aprobat o lege cu amenzi uriaşe pentru cei care fac propagandă sexuală deviantă printre minori. Conform Reuters, legea prevede amenzi de 1.300 de euro pentru persoanele fizice care transmit mesaje propagandistice în favoarea minorităţilor sexuale şi pînă la 13.000 de euro pentru organizaţiile care desfăşoară acţiuni de acest tip, motivînd că prin efectul acestora, sănătatea, dezvoltarea morală şi spirituală a minorilor sînt periclitate. (…) În goana Americii după petrol şi după armele de distrugere în masă, dovedite a fi inexistente în Irak, asasinatele şi războaiele au devenit politică de stat în America. (…) Un criminal-mercenar, care a ucis cu sînge rece, vine la Bucureşti să-şi promoveze crimele comise în numele aşa-zisei libertăţi americane, iar mass-media din România trebuie să fie impresionată prin somaţie biologică. Iată cum asasinii ţin conferinţe pe post eroi!

………….

15 feb 2015: Morţi suspecte ale sfertului de veac politic românesc (editorial MDP) – În mod bizar, la început de mandat prezidenţial, doi apropiaţi, unul al lui Traian Băsescu şi altul al lui Klaus Iohannis, şi-au luat viaţa, spînzurîndu-se în casa familiilor lor. Să fie oare funia din acelaşi ghem?! (…)  Toate aceste crime suspecte nu se deosebesc decît prin procedură de crimele teroriste, începînd cu asasinarea fostului Preşedinte Nicolae Ceaşescu, asasinarea, pe 28 decembrie 1989, a generalului Marin Ceauşescu, şef al Reprezentanţei Comerciale a României de la Viena -, sediul spionajului românesc în Europa occidentală, spînzurat la subsolul clădirii care găzduia Agenţia Economică din Austria, pînă la ultimul prieten spînzurat al Preşedintelui Iohannis.

………….

19 apr 2015 – „Şapte motive pentru care ar trebui să ne mutăm cu toţii în România“, în opinia unei tinere din SUA stabilite la Bucureşti

…………

22 aug 2014: Realitatea pe care politicienii nu vor s-o cunoaşteţi: România a devenit O COLONIE!

…………..

După o pauză de vreo lună (mai 2015), am revenit pe blogul Ce-i cu noi? Nu cred însă că voi reuşi să updatez zilnic secţiunea Noutăţi.

2 apr 2015: Lupta pentru Eliberare Națională și Globală

1 apr 2015: Victoria celei de-a treia forțe (via thinkagain.ro)

31 martie 2015: Ayn Rand despre Altruism

30 martie 2015: Rusul eşti tu! – NU, trupele americane nu sunt aici pentru ca “ne apara de rusi”. Sunt aici ca sa apere statul colonial de noi. Dupa cum nu am intrat in NATO fiindca “ne apara de rusi”, ci ca sa ne “aparam” chiar de NATO, care altfel ne-ar fi sters de pe fata pamantului, cum a facut in Irak, Serbia, Libia, Siria. Bine, ne-au sters oricum de pe fata pamantului in alt mod, demografic, economic, cultural, politic, asa ca nu stiu daca a fost un targ prea bun… (…) Trupele americane sunt aici ca sa rastoarne orice guvern roman “neascultator”, in caz de ajunge la putere vreo forta patriotica. Sunt aici sa lupte impotriva armatei romane si impotriva romanilor in caz ca vrem sa ne urmam interesul national. Sunt o forta de politie coloniala, nu armata. De asta se antreneaza in tehnici de lupte civile de strada. Pentru ei, noi suntem inamicul, nu rusii…

25 martie 2015: Iohannis, acuzat că sprijină interesele unei firme austriece în cazul Codului Silvic. Fima e cunoscută drept „MĂCELARUL pădurilor din Apuseni”

29 martie 2015: Dictatura globalistă și Totalitarismul Occidental (via thinkagain.ro) – Scopul pentru care orice invadator anexeaza și cucerește un teritoriu este sa mulgă acel teritoriu de toate resursele existente. Pădurile noastre sunt tăiate de khazari austrieci. La fel petrolul și gazele noastre. Aurul va merge la khazarii canadieni. Fetele și băieții noștri sunt și vor fi exploatați de khazarii occidentali pe lucru de nimic. Apele noastre sunt exploatate acum de o corporație pe nume Veolia. Pământul românesc, resursă mai valoroasă decât orice altă resursă din România, încet și sigur va intra în proprietatea khazarilor de toate națiile. România nu mai are nimic în proprietate sau administrare. Resursele care intră în România sunt credite de la invadatorul khazar. American doar din întâmplare. Căci khazarul american și cel european au același țel: să subjuge și să controleze întreaga planetă.

30 martie 2015: RAPORT: Cum păgubește Eldorado Gold bugetele statelor unde operează

29 martie 2015: Dacă nu vinzi pământul străinilor UE îți dă amendă

7 iunie 2012: MIŞCAREA LEGIONARĂ – O MIŞCARE NAŢIONALIST-CREŞTINĂ – Dragă cititorule, Articolul pe care îl citeşti acum nu se referă la o monografie legionară. Este scris de un nelegionar. De către un român care nu este istoric, ci un autodidact pe această temă. De către un român care a pus întotdeauna mai presus de orice Patria, Drapelul şi Crucea. De către un român care s-a aplecat cu pioşenie asupra Istoriei Adevărate a poporului din care face parte şi care iubeşte ,mai presus de orice Adevărul. Nici o Lege, nici o Ordonanţă de Urgenţă, nici o „indicaţie preţioasă” venită de Sus, nu poate ascunde Adevărul. Sunt conştient că prin cele de mai jos îmi asum o mare răspundere. Dar am motive foarte întemeiate. Toate regimurile care s-au succedat în România după 23 august 1944, toate guvernările – am în vedere şi cele postdecembriste – au mai multe puncte comune în comportamentul lor politic, între care antilegionarismul îl consider pe primul loc. Mişcarea Legionară a fost lovită din toate părţile, fără a se cunoaşte Adevărul despre ea.

28 martie 2015: Legea Călușului în Spania – Societatea în care cererea drepturilor te costă 600 de mii de euro – Profitând de dezastrul aeronautic al companiei aeriene Germanwing, provocat de avionului Airbus A-320, care s-a prăbușit marți în Alpii Francezi, puterea spaniolă de dreapta a trecut prin camere și a aprobat o lege controversată și neacceptată de către populație și opoziție. (…) În final au rămas 44 de motive pentru care un cetățean poate fi amendat cu sume cuprinse între 100 și 600.000 de euro, atâta timp cât nu este infracțiune.

8 martie 2013: Iudaizarea Academiei Romane – După complotului internaţional antiromânesc din decembrie 1989, numărul membrilor Academiei Române s-a mărit de la 99 la 181. Din 1948 până azi, Academia Româna s-a umplut de alogeni, majoritatea ascunzându-şi originea etnică sub paravanul unor nume neaoş româneşti. S-au terminat românii instruiţi?! (…)În revista Realitatea evreiască, nr. 252-253/2006, a apărut articolul „Evrei în Academia Română“, care cuprinde o listă substanţială a acestor evrei.

3 dec 2014: VIDEO General ucrainean – americanii imperialişti si evreii sionişti au cucerit Kiev-ul

20 martie 2015: Cu cât și cum erau plătiți postacii Elenei Udrea și ai PDL. Și cine îi coordona. Gala Bute scoate la iveală încă o mizerie uriașă a politicii românești – Fragment din interogatoriul Elenei Udrea la DNA: Procuror: Primeaţi de la Cristi Călugăru o situaţie detaliată lunar cu numărul de comentarii ale postacilor şi cu sumele plătite acestora? Elena Udrea: Posibil da, dar nu stăteam să le citesc având în vedere că erau mii de comentarii. (…) În referatul cu propunerea prelungirii măsurii arestării în cazul Elenei Udrea, procurorii DNA arată că “inculpaţii achitau lunar suma de 3.000 de euro persoanei care a coordonat într-o perioadă echipa de comunicare a organizaţiei PDL Bucureşti, după care s-a ocupat exclusiv de comunicarea publică a inculpatei Udrea Elena Gabriela (…) De asemenea, inculpaţii achitau sume care ajungeau uneori la 10.000 euro lunar unui grup de persoane, pentru care foloseau titulatura «postaci» şi al căror rol era de a posta comentarii sub identităţi fictive pe paginile de internet ale unor ziare sau portaluri de ştiri”.

22 martie 2015: Peter Hurley, semnal de alarmă: “Comisare, în România are loc un cataclism iar epicentrul său se află la sat”. Scrisoare deschisă către Comisarul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală – În anii 1920, clasa tărănească de României era una dintre cele mai bogate din Europa. Am auzit că îsi trimitea copiii la scoală în Franta. In 1930 în România erau 7.500 de cooperative cu 1,5 milioane de actionari, în timp ce populatia totală a tării era de 10 milioane de persoane. Această cultură înfloritoare a primit trei lovituri de gratie: 1949 – 1990 – 2007 (…) M-am întrebat întotdeauna, unde au fost în ultimii 25 de ani organizatiile umbrelă, responsabile pentru promovarea spiritului de cooperare al Europei? De ce au abandonat acestea micii producători din România? (…) Si odată cu intrarea în UE în 2007, micii producători au fost pur si simplu distrusi. Au fost spulberati de complexul agro-industrial, care se întinde de la Portugalia până în Grecia. Cartofii sunt culesi în Germania (probabil de români), spălati în Italia si transportati în România. De la producător la consumator este un circuit închis. Acest complex a demarat acum 50 de ani, tot timpul subventionat de UE din toate punctele de vedere imaginabile: educational, ideologic, financiar, tehnologic, logistic, comercial. Micul producător român nu este doar dezavantajat. A fost scos definitiv din modul său de trai fiind fortat să-si părăsească tara natală. A devenit un refugiat economic. Ceea ce au început comunistii, UE reuseste să finalizeze. Si poate mai presus de toate, ca urmare a acestei dizlocări, între 200.000  si 300.000 de copii români cresc fără unul sau ambii părinti pentru o parte sau întreaga lor copilărie. (…) Uniunea Europeană asistă – în spatiul rural românesc – la cea mai mare nedreptate socială din istoria sa. (…) România este ultima civilizatie rurală autentică a Europei. Este o mostenire agricolă a cărei unicitate nu o vom mai revedea. (…) Românii nu sunt doar o piată. Sunt cei care mentin pacea.

23 martie 2015: Vom avea și trupe britanice în România – imperiul anglo-khazaro-american se pregătește de război

10 dec 2009: Talmudul evreiesc demascat: o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia

18 martie 2015: Povestea ceșcuței de ceai – spusă de Părintele Arsenie Boca

31 mai 2013:  „Statul român nu este un stat laic”, susţine secretarul de stat Victor Opaschi – Jurnalul Naţional: Cum înţelegeţi dvs. rolul pe care îl are astăzi religia în spaţiul public? Victor Opaschi: La nivel comunitar, comunităţile religioase sunt cele care şi-au dovedit durabilitatea în timp. În multe locuri, sunt singurele forme de agregare comunitară care mai există. Gândiţi-vă că sociologii deplâng disoluţia familiei moderne şi post-moderne, că singurătatea şi boala macină bătrânii care locuiesc în sate având copiii plecaţi la oraş sau, şi mai rău pentru ei, în străinătate. În această situaţie comunităţile religioase sunt singurul loc în care oamenii îşi mai regăsesc demnitatea umană, în care se întâlnesc, se cunosc şi se recunosc ca aparţinând aceleiaşi comunităţi. Parohiile îndeplinesc funcţia de coagulare a comunităţii, sunt un antidot împotriva singurătăţii, sunt mijloace de întrajutorare spontană a cetăţenilor. Statul este obligat nu numai să vadă, ci şi să recunoască aceste lucruri.

9 martie 2013: Profesorul Ilie Badescu despre singura salvare a romanilor si a omenirii. VIDEO-INTERVIURI

20 martie 2015: Din seria Moartea care vine din Vest: Sodoma și Gomora au revenit! Marea Britanie: educația sexuală dă undă verde pentru sexul între minori de 13 ani 

20 martie 2015: Franta: Vaccinarea obligatorie a copiilor este constitutionala si conforma cu dreptul fundamental la sanatateConsiliul Constitutional al Frantei a decis, astazi, ca obligatia de a vaccina copiii nu incalca Legea Fundamentala. Parintii francezi vor fi, astfel, obligati si pe viitor sa mearga la vaccinurile obligatorii. In caz contrar risca de la amenzi usturatoare pana la inchisoare. (DECI, SINGURA SOLUTIE SĂ-TI SCAPI COPIII DE OTRAVA DIN VACCINURI ESTE SĂ TE MUȚI DIN ACESTE STATE ANTI-UMANE sau poate să dai spagă la doctori să bifeze că l-au vaccinat, daca s-ar putea. Doamne ajută să nu vină și la noi în România această obligație prea curând…)

14 martie 2015: Un craiovean de doar 20 de ani – om politic în Italia – ”Oriunde mă duc spun că sunt mândru de originea mea, spun cu tărie că sunt român“ (…) Implicarea tinerilor în politică este foarte importantă, în opinia lui Claudiu, care subliniază că toţi oamenii ar trebui să fie interesaţi de viitorul lor şi al copiilor lor. „Politica este un lucru extraordinar de frumos, chiar dacă sunt timpuri în care unii dintre politicieni fac de râs acest cuvânt. Dacă un tată îşi bate copilul în fiecare zi asta nu înseamnă că paternitatea este un lucru urât. Înseamnă că acel tată este un nenorocit. Trebuie să înţelegem că dacă spunem «Nu mă interesează» sau «Lasă să decidă alţii pentru mine» facem o greşeală pe care trebuie să ne-o asumăm“, mai arată Claudiu.

16 martie 2015: Ilie Serbanescu: “Pentru bietele tari coloniale presiunea a ajuns insuportabila. Stau sa explodeze. Situatia nu se va putea rezolva decat cu pusca. O vor folosi, intr-o prima faza, chiar asupritorii contra asupritilor, iar, intr-o a doua faza, va fi invers!”

17 martie 2015: 11 ani de la POGROMUL din Kosovo: 28 de morți, șase orașe curățate de sârbi, 35 de biserici ortodoxe DISTRUSE. Mănăstirea Prizren, din patrimoniul UNESCO, a fost arsă FOTO

13 martie 2015: Prinși într-un conflict care nu e al lor: etnicii români din Ucraina – În conflictul din estul Ucrainei mor și români, etnici români mobilizați în armata ucraineană și duși pe front.

martie 2015: Razi in hohote pentru a-ti vindeca inima! Ce recomanda un cardiolog pacientilor sai “Emotiile pozitive si o stare de spirit optimista demonstreaza ca avem capacitati innascute de a ne vindeca singuri. In cei 25 de ani de cand sunt cardiolog, am tratat nenumarati pacienti si am vazut multe cazuri. Nu am putut sa nu remarca impactul urias care il au asupra noastra urmatoarele stari de spirit si sentimente ca: optimismul, increderea in sine, rasul, activitatile sociale, relaxarea, etc. Toate acestea ne ajuta sa ne vindecam inima si nu numai,” a mai spus Dr Miller. (…) In alt studiu, am observat ca oamenii care se uitau la un videoclip sau un film stresant, cu conotatii negative, erau afectati din pricina acestui aspect, iar vasele lor de sange se rastrangeau cu aproximativ 50%. (= NU VĂ MAI UITAȚI LA TV!)

16 martie 2015: Un nou pas catre eliminarea banilor fizici in Romania – Eliminarea totală a banilor lichizi din economie ar transforma cetățenii în sclavii băncilor si ar oferi statului (si bancilor) control total al tranzacțiilor financiare.

22 apr 2014: Foraging – carti si surse de informare in limba romana și engleză – recoltarea din natură a chestiilor comestibile

27 ian 2011: Surse de hrana, in situatie de supravietuire – Interviu Video cu Nea Costică în Delta Dunării – cum prinzi raci în mod tradițional, ciulini comestibili, recoltarea și prepararea melcilor.

12 martie 2015: Atelier de construit polituneluri (solare) – cum să-ți faci un solar de 4,4m pe 1,2m cu 121 de lei. Vă invităm sâmbătă, 21 martie, la un atelier practic la Stânciova (Timiș). Vom construi un politunel (un solar) cu îndrumarea prietenului nostru Luca, după o metodă dezvoltată de el timp de câțiva ani. Vom relaționa în economia darului: costurile și beneficiile vor fi publice, iar participanții vor avea oportunitatea să doneze cât consideră potrivit. Pentru noutăți puteți vizita pagina de Facebook a evenimentului.

Seminarii Ștefan Alexandrescu în martie-aprilie, București:

S 21.03 Cum ajungi unde-ţi propui – training de gestiunea obiectivelor
D 22.03 Piramida nivelurilor neurologice în team-building
M 24.03 Cum să alegi un film
S 28.03 Branding personal – Cum îşi foloseşti VALOAREA?
D 29.03 Training de cunoaşterea valorilor şi branding pentru găsirea unui partener sentimental
S 25.04 Citire rapida
S 25.04 Memorare
D 26.04 Concentrare

(detalii despre fiecare – click pe link)

16 martie 2015: Generali: companie de asigurari sau acaparatori de teren agricol? Ambele! Studiu de caz Eco Ruralis

14 martie 2015: Profesorul Florian Colceag a depus la Presedintia României proiectul de LEGE A INOVĂRII TEHNOLOGICE

11 martie 2015: Uite că se poate – oamenii din comuna Băbana, Argeș, își construiesc singuri dispensar (VIDEO)

7 feb 2014: Boi si vaci: Episodul 2 – socializare – Boivacii se pare ca au o tendinta excesiva de, zic ei, a socializa. N-ar fi nimic rau in asta…doar ca daca intram in detalii se schimba datele problemei. Este ceva foarte distractiv de urmarit o astfel de ‘socializare’. Inainte, chiar daca erau boi sau vaci macar mai schimbau un muget, o privire, ceva acolo… cat de cat. Acum boivacii, sau chiar viteii si vitele, nu mai practica asa ceva. La ei, o iesire in oras la cafenea, restaurant, orice, inseamna a butona pe telefoane

17 apr 2014: Firmele nu mai vor decat sclavi – Este o trista realitate. Sclavii de acum, adica asa-zisii muncitori, traiesc mai rau decat sclavii de acum 2000 de ani. Aia primeau mancare suficienta, gratis, ca sa fie apti de munca. Cei mai buni erau in multe situatii foarte bine rasplatiti. Toti aveau program de odihna asigurat.
Sclavii de acum trebuie sa munceasca 12h/zi ca sa mai aiba bani de paine. Ca restul de duc pe taxe, impozite si alte contributii ilegale scoase din burta nesatula a politicienilor.

4 feb 2015: Raport de activitate al BOR în 2014: 758 de instituţii şi servicii sociale au funcţionat în cadrul Patriarhiei Române. 576 de proiecte şi programe sociale sunt în derulare – Să nu mai dea Statul bani la Biserică? Dar ce-ar fi făcut Statul cu banii ăia dacă ar fi rămas la bugetul statului? Păi e simplu: același lucru pe care îl face Statul în general cu banii noștri: i-ar fi direcționat către „firme prietene” în buzunarele adânci ale unor șmecheri mafioți. Uite că dacă o parte din banii din bugetul statului ajung la BOR, se fac lucruri frumoase pentru societatea românească…

6 dec 2014: Genocidul vaccinurilor partea 2 – grafice si date statistice interesante care arată că vaccinurile NU fac ceea ce ne spune propaganda, NU ne protejează de boli, ci din contră, provoacă boli și chiar decese (prima parte pt cei interesați aici: Genocidul vaccinurilor 1)

24 nov 2014: Încă un articol despre nonsensul mersului la vot, pe care l-am adăugat la colecția cu astfel de articole, pe care o vom scoate de la naftalină la alegerile următoare, dacă va fi cazul (poate se schimbă ceva până atunci :) ): Boi si vaci episodul 4: au votat boivacii ! – Oricare din cei doi ar fi castigat oficial, tot aia era. Tot sluga intereselor altora. Important e ca iluziile functioneaza de minune si nu se mai trezeste lumea din ele. Manipularile cu stanga-dreapta inca prind excelent la boivaci, care nu isi dau seama ca de fapt nu exista stanga-dreapta … ci sus-jos. Jos e cam toata lumea, iar sus aia cativa care controleaza tot ce trebuie. Ambele tabere, asa-zise de stanga si de dreapta, sunt subordonate acelorasi interese de sus.

15 martie 2015: Darius Vâlcov, arestat pentru că se opune planurilor FMI?

14 martie 2015: DNA ruinează capitalul românesc – Arestările / circul de la TV sunt doar despre „afaceriști” români. De ce nu trec pe la DNA și după gratii și străinii care exploatează cu adevărat România?

8 ian 2015: Dezrădăcinarea românilor – Dezradacinarea aceasta de traditii, de cultura si de credinta este de fapt un amplu program pus la cale de iudeomasonerie, o aliniere la Noua Ordine Mondiala, un pericol pe care putini il constientizeaza. Aceasta indepartare controlata a omului de cultura autentica, de credinta strabuna si de traditii si inocularea unor obiceiuri satanice de tip occidental va duce inevitabil la pierderea identitatii nationale si chiar la ruperea de hotare si teritorii. (…) Am spus-o si o mai spun, credinta ortodoxa adevarata si invatatura ei, gandirea libera a crestinului care izvoraste si este data lui de Dumnezeu Creatorul, da omului capacitatea de a selecta si a alege informatia, de a distinge binele de rau si de a alege calea corecta. Cu cat credinta noastra va scadea,cu atat vom accepta in jurul nostru,in viata noastra si a urmasilor nostrii,raul si inselarea,calea gresita,instinctele acelea rele pe care sclavii lui Satan se straduiesc sa ni le cultive.

15 oct 2013: Evreii, aurul, Talmudul si holocaustul – Cum pot ei oare sa se victimizeze in fata lumii intregi cand ei comit azi cele mai infioratoare crime? Trebuie sa ai mare tupeu sa continui sa te victimizezi cand atentezi fara scrupule la libertatea umana folosindu-te de Talmud care nu este o religie sau o credinta ci un manual de utilizare a inselaciunii si crimei de către evreii sionisti. (…) Încet-incet vedem cum tinerii in special incep sa inteleaga cum functioneaza aceasta manipulare marsava a evreilor masoni, aceasta indobitocire prin incultura, droguri, homosexualitate si pornografie intretinute de mass-media controlata de ei, si se intorc la credinta.

14 mai 2013: Planurile Illuminati zadarnicite in Romania

11 ian 2013: Fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii! – trebuie sa avem intelepciunea sa ne aparam impotriva prigoanei celor care astazi ne extermina, ne omoara trupul si sufletul, a celor care ne vand si ne imputineaza resursele, ne umilesc si ne robesc. Nu cu violenta, ci cu viclenie precum sarpele lovindu-i acolo unde sunt vulnerabili, cu abilitate si cu vointa. Se stie foarte bine ca un om educat, pregatit, cu gandire libera pe care numai credinta adevarata i-o da, e foarte greu de manipulat si condus si cu cat mai multi – acestia devin o amenintare si o arma teribila impotriva celui mai abject proiect de inrobire si exterminare a natiunilor, un adevarat holocaust modern, pus la cale de iudeo-masoneria oculta insetata de putere intr-atat incat se aliaza cu diavolul insusi impotiva Celui ce i-a creat. (…) Daca vom sti sa ne educam in spirit crestin, daca vom evolua in gandire si vom sti precum sarpele sa fim intelepti, sa avem rabdare si sa actionam atunci cand e nevoie, sa ne aparam cu viclenie si abilitate tara, neamul si familia atunci nimeni si nimic nu ne poate invinge!

28 ian 2012: Societati bolnave ale lumii moderne – E important ca noi romanii, care suntem o societate inca crestina, cu credinta ortodoxa majoritara, sa exercitam asupra tinerilor si copiilor nostrii un control mental pozitiv si sa dam acestora exemplele nocive ale destrabalarii acestor societati muribunde in scopul educarii acestora in credinta,curatenie si iubire de oameni si de Dumnezeu si scoaterea acestora din ghearele manipularii Raului promovat cu ura distructiva asupra umanitatii de aceste societati oculte de tip masonic,adevarate ,,camere de gazare” moderne care raspandesc ,,gazul” viciilor si otravesc atat trupul cat si sufletul.Luati-va copii de mana si mergeti la biserica,invatati-i de mici in credinta si dati-le educatia crestina de care au nevoie pentru a se dezvolta sanatos,pentru a evita sa fiti martori intr-o zi la distrugerea lor fizica si sufleteasca

26 mai 2011: Importanta intoarcerii la credinta a tinerilor din Romania – In ultimii ani s-a observat in Romania un atac din ce in ce mai puternic la credinta noastra ortodoxa in paralel cu promovarea inculturii,a ignorantei,a violentei,a pornografiei,homosexualitatii si mai ales promovarea Raului,a satanismului in cea mai oribila si intunecata forma in toate canalele mediatice,presa si internet,chiar si pe siteurile unor ziare de sport,care au tinta principala tinerii !!Cine are interesul sa ne tina tinerii in intuneric,in ignoranta si nestiinta? (…) „Tot ceea ce poate amplifica pornirile vicioase în copii şi adolescenţi este prezentat în mod foarte atractiv, tentant; ne orientăm astfel mai ales spre difuzarea filmelor în care este exacerbată violenţa, a filmelor de groază şi a celor în care se accentuează pornirile sadice sau trăsăturile profund negative ale caracterului. Pentru a încuraja vizionarea lor ne folosim foarte mult de publicitate.” (…) Tocmai în aceasta constă lupta unor grupări malefice oculte: suprimarea prin orice mijloace posibile a liberului arbitru al omului, a posibilităţii lui de a alege singur şi nemijlocit, a capacităţii de a se cunoaşte în profunzime şi de a afla adevărul existenţial. (…) Masoneria mondială foloseşte ca un vârf de lance metoda „curentului de opinie” pe care îl îndreaptă în orice direcţie doreşte, atunci când interesele ei sunt ameninţate. Aceeaşi „armă”, însă, poate şi trebuie să fie întoarsă şi folosită chiar împotriva atacatorului. Atunci când are loc înţelegerea corectă şi profundă a unor realităţi care doar în aparenţă îmbracă o haină frumoasă, libertatea în gândire şi acţiune a oamenilor devine o adevărată sursă de fericire pentru aceştia. De fapt, libertatea în gândire şi acţiune reprezintă cel mai teribil şi ameninţător aspect pentru francmasonerie, pentru că această libertate permite oamenilor să devină lucizi atât în ceea ce priveşte condiţia lor existenţială cât şi în ceea ce priveşte modul sau sistemul în care este structurată societatea contemporană. Libertatea în gândire şi acţiune a oamenilor ar duce inevitabil la demascarea şi prăbuşirea imensului eşafodaj malefic de planuri, intrigi şi idei care a fost construit cu atâta trudă de masonerie timp de generaţii întregi. Această necesară „trezire” a omenirii faţă de realitatea în care se află se corelează cu marea transformare şi trecere a întregii planete către o nouă eră, aceea a adevărului şi cunoaşterii spirituale.

10 martie 2015: Mineriadele Maidan și defunctul Băsescu (via thinkagain.ro) – despre khazarul Ilici Iliescu și khazarul Traian Băsescu + altele

24 feb 2015: Distribuţia de Seminţe Tradiţionale 2015 – UN SUCCESS! – Dragi ţărani, grădinari şi consumatori, preluarea comenzilor pentru distribuţia de seminţe tradiţionale Eco Ruralis s-a încheiat astăzi, 24 februarie, 2015. Într-o săptămână de la lansare am primit peste 1250 de comenzi de la ţărani şi grădinari din toată ţara. Peste 6000 de plicuri de seminţe se îndreaptă către destinatari din oraşe, dar mai ales sate din România. Anul acesta, asociaţia noastră a primit un număr de două ori mai mare de comenzi, într-un timp de 3 ori mai scurt, comparativ cu distribuţia de seminţe de anul trecut. Suntem foarte fericiţi să vedem cum creşte interesul pentru seminţele tradiţionale de legume, care produc hrană cu gustul copilăriei. Peste 90% dintre cei care au solicitat seminţe sunt ţărani, care trăiesc în mediul rural. Catalogul de seminţe tradiţionale de anul acesta a inclus 22 de specii şi 109 varietăţi de legume / cereale / plante aromatice.

9 martie 2015: Peste 90% dintre elevii bucureşteni, înscrişi până astăzi la ora de Religie

7 martie 2015: Prima victorie a românilor împotriva globalismului: 90% din elevi vor ora de religie!

9 martie 2015: Religia a învins în școlile din județul Cluj. Peste 90% dintre elevi vor merge în continuare la ora de religie

8 martie 2015: Protopopiatul Roman ne anunță într-o postare pe pagina socială că „Religia în școli a învins. 90% dintre elevi, înscriși la ora de religie.” Gânduri de apreciere pentru toți susținătorii orei de religie.

2 feb 2015: Semnal de alarmă cu privire la SCLAVIA MODERNĂ tras din Parlamentul României – Valeriu Todirașcu, senator în Parlamentul României, a inițiat in ian 2015 o petiție pentru „ABOLIREA SCLAVIEI MODERNE A CETĂȚENILOR ROMÂNI” și un „Ghid practic de luat țara înapoi – Cum pot alegătorii influența abolirea sclaviei moderne”

Cititorii blogului Ce-i cu noi? știu că eu nu cred că petițiile pot rezolva ceva în România (avem în ultimii 6 ani 2 referendumuri naționale care nu s-au aplicat – REFERENDUMURI!, ce să mai vorbim de petiții…), însă e foarte bine că se vorbește de STAREA DE SCLAVIE MODERNĂ în care ne aflăm. STATUL este doar INSTRUMENTUL prin care se menține această sclavie. Stăpânii STRĂINI ai Statului Român sunt cei care trag foloasele acestei exploatării a neamului românesc – ei sunt principalii vinovați ai stării de fapt din România.

Pasaje din petiție:

Noi, cetățenii români, solicităm elaborarea şi parafarea de către președintele României, prim-ministrul și președinții partidelor parlamentare a PACTULUI PRIVIND ABOLIREA SCLAVIEI MODERNE A CETĂȚENILOR ROMÂNI detaliată și probată mai jos cu documente emise chiar de către autoritățile române.

Sclavia modernă în care ne aflăm noi, cetăţenii români, reprezintă efectul instaurării în România a dominației unui stat hoţ, risipitor și incompetent.

În schimbul încrederii noastre în democraţie și libertate, am primit o sclavie modernă, instaurată de către un sistem politic pseudodemocratic, care a anulat multe din garanţiile prevăzute de Constituţia României, lipsite, astăzi, de efect juridic, cum sunt cele de la Art. 2 (1) „Suveranitatea națională aparține poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative precum și prin referendum” și Art. 1 (5): „În România, respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este obligatorie”.

Am fost transformați, astfel, în sclavii Statului Român, cu cel mai scăzut nivel de trai din Europa, care s-a aşezat deasupra societăţii şi în care actuala oligarhie politică și economică încearcă să-şi păstreze poziţia dominantă pentru a continua să-şi apere propriile interese.

6 martie 2015: Revoluția Lovitura de Stat (via thinkagain.ro)

9 martie 2015: Director FMI recunoaște că ajutorul oferit Greciei a fost pentru salvarea băncilor germane si franceze

8 martie 2015: Trei concepții greșite despre bani – trăim cu adevărat în mijlocul unui cazino la nivel mondial

6 martie 2015: Din seria „Moartea care ne vine din Vest” – Satanismul promovat în școlile din SUA

5 martie 2015: Petre Țuțea despre atei

14 nov 2014: O fi bună Biserica Ortodoxă Română la ceva? Aflați din acest articol: Ateismul anti-românesc are ușa larg deschisă în școala românească

ian 2015: Ce părere aveți de asta: Acesta este Cel mai Puternic Antibiotic Natural – vezi reteta

2 martie 2015: Imperiul Khazar, criza globală și soluția rusească (via thinkagain.ro) – despre cei care conduc lumea din umbră, evrei, khazari, globalizare pentru colonizarea și exploatarea tuturor țărilor de pe planetă etc

4 martie 2015: Putin a prevestit din 2012 asasinarea lui Boris Nemțov

28 feb 2015: Cine a fost mafiotul Boris Nemtov? Un mafiot!

3 martie 2015: S-a lansat prima revistă din România tipărită pe hârtie 100% reciclată – Infomediu Europa:

revista infomediu europa prima revista din romania tiparita exclusiv pe hartie 100 reciclata26 feb 2015: De ce să ţinem post. Importanţa Postului

15 feb 2015: Blogu’ de dirigenție

5 feb 2015: Ce putem face fiecare, concret, ca să contribuim la dezvoltarea României

28 feb 2015: Cele 3 orase-state care conduc planeta

28 feb 2015: Lovitură teribilă pentru susținătorii romanizării: Lingviști spanioli și francezi dovedesc științific că limbile romanice nu vin din latină și că latina este doar o verișoară a acestora, nu mama lor!!! VIDEO

25 feb 2015: Geograful german Wilhelm Hoffmann, despre români, la 1842: “Acest popor, unit şi ridicat prin instrucţie, ar fi apt să se găsească în fruntea culturii spirituale a Umanităţii”.

19 feb 2015: Presiunile activiştilor gay şi cenzura au făcut ca tirajul cărţii Faţa nevăzută a homosexualităţii să se epuizeze în nici 24 de ore, la Librăria Sophia

13 martie 2013: Planurile iudaismului faţă de pămîntul şi neamul românesc – Este unul dintre cele mai cutremurătoare fragmente din cartea “Pentru legionari”, scrisă de Căpitan, în 1935. Ideile păstrează amprenta vremii, şi prin urmare, unora le-a putea părea învechite. Dar, haideţi să citim aceste fraze din afara cenzurii corectitudinii politice. În final veţi observa că atît în perioada interbelică, dar mai ales în cea post-comunistă, poporul român a fost supus acestui gen de etnocid. De altfel, cine au ocupat bogăţiile ţării, şi au creat vrajbă prin presă şi partide, dacă nu jidanii? Cine, dacă nu jidovii ne-au otrăvit prin rachiu, ne-au îndemnat la defrîu şi ni l-au scos pe Dumnezeu din suflete?…

1 feb 2015: Taților, încetați să vă distrugeți copiii. Vă rog! (valabil și pentru mame!)

24 feb 2015: Cea mai veche aşezare umană din Europa a fost descoperită în România. Locuitorii erau adevăraţi uriaşi: aveau peste 1.90 înălțime

24 oct 2013: FILM românesc realizat în Republica Moldova – LUPII ȘI ZEII

20 feb 2015: Prostia fara limite: cum au sustinut “nationalistii” romani candidatura unui presedinte străin, care il pune sef la SRI pe omul lui Soros

24 feb 2015: Băsescu ne minte că nu a mai fost la un film de 10 ani

22 feb 2015: A treia forță (via thinkagain.ro) – noutăți război SUA-RUSIA, plecarea Chevron din România etc

13 feb 2015: Din seria Moartea care vine din Vest – USDA Approves GMO Arctic Apples Despite Opposition – Un soi de mar care a fost modificat genetic pentru a avea proprietatea de a nu se oxida (să nu mai capete culoarea maronie atunci când este tăiat) a fost aprobat de Departamentul de agricultură al SUA (USDA). Mărul Arctic a fost acceptat de autorități pentru a fi cultivat și comercializat în ciuda celor 73.000 de poziții contra din partea publicului, cât și în pofida protestelor Asociației Crescătorilor de Mere din SUA și a altor grupuri și companii din domeniul alimentației. E clar că guvernul SUA vrea doar binele populației…

18 feb 2015: Învățământul pentru turme

invatamant pentru turme scoala distruge mental copiii indoctrineaza indoctrinare obedienta autoritati

Nu am inteles niciodata, de ce un parinte (despre care se presupune ca e normal la cap ) renunta la drepturile si obligatiile de parinte in a-si educa plozii si le deleaga catre sistem. Daca nu ai chef, nu stii, sau nu ai timp sa-ti cresti plozii, nu-i face, ca puitul nu e obligatoriu ! Trebuie ca sunt complet iresponsabili, ori ca ii doare in coor de plozii lor, din moment ce isi dau plozii la scoala.  Cum sa lasi mintea copilului pe mana unui strain despre care stii doar ca o face pentru bani ? !

Sistemul scolar, asa cum exista acum, are doua functii principale, mascate pervers sub pretextul invatamantului si educatiei:

1. functia de baby sitter, in care plozii sunt arestati intr-o cladire, cate 7 ore sau mai mult zilnic, spre incantarea puitorilor care scapa de paza plozilor , si totul pe gratis !
2. functia de spalare a creierelor plozilor : dupa 12 ani de scoala trebuie sa iasa un sclav perfect obedient, exterminat psihic sa sclavageasca 8 ore zilnic pentru un blid de fasole si sa mai fie si mandru de situatia sa.

Cand mergi la puscarie in regim de sclav, de cand au scutecele la coor si te forteaza sa te supui autoritatii, putini plozi mai ies cu mintea si psihicul nealterat din nenorocirea aia numita impropriu “scoala”.

Dat fiind dezastrul pe care scolile in produc in mintile si psihicul elevilor, tot mai multi părinți se destepta din dresaj si refuz asa isi mai trimita plozii la scoala. Educatia de acasa este in crestere accelerata in North Carolina. Cifrele arata ca in North Carolina sunt 60.950 plozi home school in 2013-2014, o crestere cu 14,3 % fata de anul anterior si o crestere cu 27 % fata de acum 2 ani.
Statul estimeaza ca sunt 98.172 plozi home school si este prima oara cand in North Carolina sunt mai multi plozi home school decat in scolile private.

26 iun 2013: Un fost general israelian: “Am distrus sute de sate arabe… şi mă simt bine pentru acest lucru”! Cu asemenea declaraţii mai putem să-i iubim pe evrei!?

14 feb 2015: Performanțele uluitoare ale Culturii Cucuteni, acum 6-7.000 de ani – case cu etaj sau pe piloni, roți cu ax, așezări de 20.000 de case…

18 feb 2015: Statul Islamic – grupul terorist ISIL este creat și finanțat de CIA și SUA – mărturie a unui fost agent CIA, Steven Kelley

19 feb 2015: Specula cu energie – de ce se întrerupe curentul?

18 feb 2015: UIMITOR: Operație pe creier făcută în Apuseni acum 4500 de ani, certificată de specialiștii români și antropologii scoțieni! Cea mai veche de acest fel din Europa… – Femeia a fost operata pe creier si, mai mult, operatia a fost un succes, aceasta supravietuind interventiei (…) Dupa o expertiza efectuata de un grup de antropologi scotieni, a fost confirmat faptul ca este vorba de o interventie chirurgicala si ca este cea mai complicata operatie de acest gen descoperita pana acum in Europa antica și, în același timp, cea mai veche din Europa!

25 sept 2013: Ceaiuri superstaruri pentru intarirea dintilor si a oaselor

3 iul 2013: Studiu: 97% dintre copiii afectati de epidemia de oreion erau vaccinati impotriva acestei boli (ineficiența vaccinului ROR)

9 feb 2015: Vladimir Putin = falsă dizidenţă

17 feb 2015: Manipulare ordinară PRO-mersul la Război din partea unui om al Sistemului care se dă anti-Sistem – Primul glont al razboiului va fi pentru politicieni, iar al doilea, pentru tine, tinere dezertor! Site-ul manipulator Capitalism pe pâine pupă în fund sistemul de exploatare al popoarelor numit Capitalism, promovează ca fiind benefică Noua Ordine Mondială impusă de Imperiul Globalist / Atlantist (SUA+UE) / Stăpânii din umbră ai lumii, promovează URA contra rușilor și contra principalilor vinovați de problemele noastre – ”politicienii români comuniști corupți” (tare! ăștia care sunt doar instrumente în mâna Stăpânilor planetei) și promovează la greu mersul la război contra „ciumei roșii” – Rusia lui Putin și împotriva „comuniștilor”. Perfect! Faptul că acest site anti-românesc are mulți vizitatori români (naivi) este o îngrijorare.

14 feb 2015: Revanșa Imperiului Khazar (via thinkagain.ro)

10 feb 2015: Elena Udrea Președinte! (via thinkagain.ro)

16 feb 2015: Au început să apară sondaje de opinie cu privire la cum văd românii situația din Ucraina (vezi de exemplu AICI). Sfatul meu este: NU LUAȚI ÎN CONSIDERARE ACESTE SONDAJE! Nu știm cine le-a comandat, cum au fost făcute și dacă reflectă adevărul. Mai bine întrebați-vă rudele, prietenii, colegii ca să vedeți ce părere au… Sondajele de opinie sunt o modalitate clasică de MANIPULARE A MASELOR! Oculta folosește des această tehnică – manipularea prin sondaje de opinie – pentru a modifica percepția/opinia/credințele popoarelor în favoare planurilor lor malefice. Sondajele de opinie sunt folosite pentru manipulare la Alegeri, Referendumuri, și pentru diferite subiecte sensibile – anumite legi controversate sau chiar în situații precum cea de azi – raportarea populației la ideea de Război etc.

16 feb 2015: Armistiţiu fragil în Ucraina. Kievul nu-şi retrage, deocamdată, armamentul greu din zona de conflict

13 feb 2015: Bulgarii s-au săturat de NATO și UE – strâng semnături pentru ieșirea din Alianța Nord-Atlantică și sunt deranjați de bazele militare americane de pe teritoriul țării lor

10 feb 2015: Regimul Băsescu oglindit în Protocoalele Înțelepților Sionului – Băsescu -> doar un instrument în mâna adevăraților Stăpâni

9 feb 2015: Holocaustul bucureștean din 4 aprilie 1944 – americanii bombardează zone civile din București și dau vina pe vânt… (3000 de morți în rândul populației civile)

13 feb 2015: Importanța hranei vii, vegane

4 dec 2014: Toleranta romanilor fata de jidani a devenit intolerabila – Sub masca democrației, libertății, privatizării, acești alogeni îi alungă pe români de pe meleagurile lor strămoșești. Jidanii vor să șteargă orice urmă de existență a Neamului Românesc de pe teritoriile locuite de români. Scopul iudaismului în țara noastră este dezrădăcinarea neamului nostru din patria lui. (…) De 2.000 de ani iudaismul duce o luptă împotriva principalului său dușman, Ortodoxismul. Faptul este explicabil, deoarece religia creștin-ortodoxă nu admite camăta, dobânda, furtul, specula, înșelătoria, minciuna, mita, șantajul, crima, nemunca, arenda, gheșeftul, deviațiile sexuale, superioritatea unei rase față de alta etc. Prăpastia dintre religia ortodoxă și iudaism este imensă. Sunt două concepții și moduri de viață antitetice. Iudaismul propagă răutatea, înșelătoria și ura față de goiymi, pe considerentul că jidanii ar fi „poporul ales“ (…) După decembrie 1989, România a devenit o colonie jidănească și jidanii îşi bat joc de poporul român. (…) Nu este îndepărtată vremea când poporul român se va trezi din starea halucinantă în care l-a dus „democrația“ postdecembristă și va plăti polița celor care l-au dus în starea actuală de sărăcie și sclavie.

1 feb 2015: Corpul meu – comparație ÎNAINTE și DUPĂ „Viața la țară”Când am cumpărat bucata de pământ care mi-a permis aterizarea lină la ţară taman de la etajul patru, apartamentul douăzeci şi unu, scara B, aveam 105 kilograme. Flăcău impozant, cu blugi întinşi să pleznească peste şunculiţă, cu burtă numai bună de scărpinat, cu răsuflarea grea când trebuia să mă aplec ca să-mi leg şireturile. Atunci am plantat primii arbori fructiferi… (…) …în fundaţia aceea s-a dus naibii burta mea. Mi-am făcut liposucţie cu hârleţul şi vă jur că nu mi-a rămas nici o cicatrice (…) Îmi zicea cineva că e nevoie de zece ani ca să transformi un câmp gol într-o gospodărie închegată. Sau găzduşag, cum îi spun ardelenii. Pentru mine a fost nevoie de numai trei ani… (…) Haideţi să vă povestesc câte ceva despre fiecare muşchi. Ştiţi senzaţia aceea foarte plăcută care vă cuprinde când ieşiţi de la fitness, aceia dintre voi care mai ieşiţi de la sală, fireşte ? Eu o am constant. Cum să zic, voi vă antrenaţi lunea, miercurea şi vinerea, sau urcaţi până la etajul zece când liftul se blochează cu un râgâit pantagruelic care vă face să înebuniţi de panică. Eu ma trezesc cu trei ceasuri înainte de răsăritul soarelui şi încep să alimentez rozătoarele. (…) 76 de kilograme la 1,83 m şi capacitatea de a lucra cât un ţăran, adică de dimineaţa până seara, uneori dinainte de răsăritul soarelui şi mult timp după apus. Cu asta m-am ales după trei ani de viaţă din ce în ce mai rurală. Nu mai obosesc niciodată, nu mă mai doare nimic.

29 ian 2015: Revoluția lui Călin Georgescuindividul care ”vorbește bine” ca să prostească și să păcălească români naivi care pun botul. ”Modelul de țară” și ”distributismul” promovat de el sunt doar alte sisteme ce vor fi controlate de aceiași băieți din umbră, dacă acest personaj Georgescu ajunge în vreo funcție publică și pornește așa ceva în cadrul Statului România. Membru important în Clubul de la Roma, Călin Georgescu spune multe lucruri care ne gâdilă în mod plăcut auzul, are un discurs (atentie – DISCURS! – oricine poate avea discurs!) naționalist care „dă bine” dar nu spune NIMIC despre cei din umbră care controlează totul și care sunt cauza reală a suferințelor noastre. Nu nu, doar ”globalizarea” – o chestie generică – este vinovată și bineînțeles clasica ”politicienii români corupți”. Georgescu este după părerea mea doar un al om al Sistemului scos în față să atragă lângă el patrioți sinceri naivi ca să nu pornească ei pe cont propriu vreo mișcare patriotică autentică. Prin promovarea și mediatizarea acestui personaj, portalul Certitudinea.ro s-a compromis după părerea mea… Mai multe despre țeapa Georgescu AICI.

Formula AS 2008 – Dacii de la capătul lumii – urme „românești” în Marea Britanie

3 feb 2015: Ce spun ITALIENII despre războaiele DACO-ROMANE… O lecție de istorie pentru toate cozile de topor din mediul științific românesc

8 feb 2015: ROMÂNIA – Genialitatea și antrenarea geniilor, VIDEO cu prof Florian Colceag

8 feb 2015: Războiul NATO-Rusia: etapa a doua

8 feb 2015: Mesajul președintelui Putin pentru Occident

5 feb 2015: Cum scăpăm de paraziţii din corp? – remedii naturale şi ieftine

19 ian 2015: Francul, Eștii de la BNR și cetățeanul debusolat

4 feb 2015: Floare Finta, tezaurul uman viu de la Negreşti Oaş

4 feb 2015: Guvernul britanic îşi creează o armată de propagandişti virtuali, pentru a răspândi informaţii false! Vor fi 1.500 de “luptători Facebook”! Iată cum vor să ne manipuleze! (mențiune Ce-i cu noi?: dezinformarea și manipularea există pe internet de când lumea, iar postacii profesioniști lucrează de mult pentru a induce în eroare publicul – deci știrea nu e o noutate deloc, dar e bună pentru cei care nu știau chestiile astea…)

3 feb 2015: Sute de pelerini vin zilnic să vadă minunea de la mormântul părintelui Iustin Pârvu

4 feb 2015: Partidul Syriza este finanțat de George Soroș

3 feb 2015: Reflexiunile unui agricultor asupra legei tocmelelor agricole – text din 1882 valabil și astăzi

ian 2015: Incredibil – lovitură de stat fără zgomot în Suedia

2 feb 2015: Alimentele modificate genetic, o catastrofa! Ce putem face? – emisiune VIDEO

2 feb 2015: De ce sprijină americanii mișcările anti-austeritate din UE?

10 mai 2014: Un fizician român poate demonstra existenţa vieţii după moarte – experimente pe firele de păr

1 feb 2015: Pregătiri de război în Polonia?

29 ian 2015: Coca Cola ecologică și noutăți pe la DNA (via thinkagain.ro)

Formula AS 2009: Perit-au dacii? Şi dacă da, de ce? – Mari istorici și cercetători români atacă teoria romanizării și planul de îngropare a istoriei geto-dacilor. Fă ca acest material să ajungă la cât mai mulți! – Domeniul arheologiei este inconjurat de un bizar paradox. Pe cat se feresc “oficialii” istoriei sa-i acorde atentie si sa faca lumina in culisele lui, pe atat de mare este zona de interes manifestata de opinia publica. Romanul are un bun simt ancestral, care ii spune ca ceva nu e in regula cu istoria noastra, ca i s-a spus doar o jumatate de adevar si asteapta sa i se spuna si cealalta jumatate. (…) – Ce fel de guvernare ar trebui sa avem ca sa putem spera ca se va preda in universitati adevarul gol-golut? – Pentru noi, pentru romani, trebuie sa fie una crestina, pentru ca numai spiritul crestin propovaduit de Biserica ar putea sa aduca adevarul in scoli. Vedeti, traim permanent aceasta lupta a raului care se perpetueaza si a binelui care izbucneste numai din cand in cand. (…) – Exista, dupa parerea mea, un scop clar si bine controlat de anumite structuri care vizeaza reducerea treptata a interesului dedicat epocii vechi a istoriei noastre si, in cele din urma, stergerea din memoria colectiva, anularea elementelor identitare esentiale ale neamului, distrugerea Romaniei profunde, adevarate, cea care exista dincolo de sticla televizorului. In aceasta “schema” distructiva sunt cuprinse istoria, cu precadere perioada dacica, limba, traditiile, crestinismul ortodox, morala, familia, scoala etc. Mai devreme sau mai tarziu, va trebui ca si noi, romanii, sa ne “topim”, tacuti daca se poate, in marea masa amorfa a globalismului, incapabili sa ne mai definim, sa mai avem reactii, sa mai putem iubi sau crede in mantuire prin Hristos. Buni doar de a executa, “liberi si democrati”, comenzile “pastorului” mondial.

31 ian 2015: Leonard Velcescu, istoricul care a identificat peste 100 de statui de daci în muzeele lumii, a fost premiat de Academia Română – Iată ce spune despre statuile de daci realizate de romani: “Se poate afirma că, mai mult decât galii, germanii, parții sau alți barbari, dacii au avut un loc privilegiat în arta romană și în inima Romei. Poporul dac a fost, putem spune, glorificat într-o manieră fără precedent de către romani, în așa fel încât se dă impresia unei simpatii sau admirații cu totul aparte vizavi de acest popor. În Forul lui Traian a fost realizat un adevărat program iconografic. Ar putea fi vorba de un nobil omagiu adus de către romani celui mai puternic adversar al lor.” Dr. Leonard Velcescu este preşedinte de onoare al ONG-ului Asociaţia Identitate Culturală Contemporană (AICC), alături de care a conceput website-ul www.statuidedaci.ro. Portalul prezintă fotografii şi descrieri ale statuilor studiate de Velcescu, precum şi detalii despre locurile în care acestea se află.

30 ian 2015: Globaliştii n-au înţeles cum e cu naţionalismul

29 ian 2015: 5 alimente cancerigene: evită-le pentru a reduce riscul de cancer

28 ian 2015: Ţeapa cu creditele în valută

3 dec 2011: Un schit în inima Daciei… unde maicile confecţionează cămăşi şi costume populare româneşti (“magazinul” cu modele şi preţuri AICI)

31 ian 2015: Vitamina C si CITRINA (vitamina P) în vindecarea cancerului

29 iun 2012: Apes With Apps – cercetări și experimente pentru comunicarea cu maimuțele bonobo – articol în engleză:

27 ian 2015: FMI nu vrea legea falimentului personal

26 ian 2015: Războiul NATO-Rusia, Mariupol

26 ian 2015: Provincia medievală… DACIA, din Europa Nordică

21 ian 2015: O mare pierdere pentru natiunea română – inventatorul Iustin Capră a murit

18 dec 2013: Comparație România lui Ceaușescu vs România de acum – „Trebuia înlăturat pentru că gândea românește!” – Cu prilejul discursurilor publice, preşedintele Nicolae Ceauşescu atrăgea atenţia cu privire la pericolul imperialismului, care poate duce la pierderea identităţii economice, a identităţii de neam şi chiar a independenţei naţionale. Aşa s-a şi întîmplat după lovitura de stat. Cercetaţi documentele, aşa am făcut şi eu, apoi o să vreţi să îl comemoraţi. (…) Tocmai cînd terminaserăm de plătit datoriile şi urma să ne bucurăm de un nivel de viaţă european, de teamă că vom concura puterile occidentale, au venit alogenii şi-au pus ghiara pe avuţiile naţionale. (…) Ceauşescu a fost cu adevărat un patriot. În afara lichelelor care au prădat Statul Român şi o duc extrem de bine, astăzi poporul zace în sărăcie, exploatat mişeleşte, de aproape un sfert de veac.

25 ian 2015: Alegeri în Grecia – anti UE

25 ian 2015: În filosofia satanică New Age, războiul este ceva bun

24 ian 2015: Cine a islamizat Europa?

23 ian 2015: Iohannis – un președinte partizan politic ca și Băsescu

21 ian 2015: Alertă într-o şcoală din Argeş. Opt elevi au fost luaţi de ambulanţă după ce şi-au făcut un vaccin

21 ian 2015: Starea de spirit – psihologia controlului – Pe scurt, procesul educaţional, aşa cum se poate observa cu uşurinţă, nu are nimic de-a face cu cercetarea şi impunerea adevărului. Unicul său scop este de a ghiftui elevii, cât mai rapid şi cât mai puţin dureros posibil, cu cea mai mare cantitate posibilă de axiome curente, din toate domeniile gândirii umane, pentru a transforma copilul într-un “bun cetăţean”.

3 sept 2014: Din seria Moartea care vine din Vest: 30 de semne care arata ca SUA s-a transformat intr-o imensa inchisoare

23 ian 2015: Un regizor şi familia sa, găsiţi MORŢI în casă. David Crowley lucra la un film despre transformare SUA într-un STAT de tip BIG BROTHER VIDEO

22 ian 2015: Un pictor maghiar pune în evidență continuitatea dacilor din Transilvania, în secolul XIX

22 ian 2015: America pregătește Europa de război

Pod tricolor peste Dâmbovița – 24 ianuarie (Mica Unire) (eveniment FB)

2 dec 2014: COBZA “PIRATATĂ” DE UNGURI SI “PSEUDO-COBZA” DE LA CHISINĂU

– uitați ce face un român la cobză în videoclipul de aici:

………….

7 martie 2014: “Ce este naţiunea? Ce este un neam?” – Părintele JUSTIN PÂRVU – Vin toţi străinii în ţară, îşi aşează cortul şi ideile lor, la televiziune, calculatoare şi Internet, românul căscînd gura şi bătînd din palme la oricine apare. în fond nu e decît o minciună goală

ian 2015: Editorial MDP – Taxe statale de protecţie, preşedinţi de plastilină şi lovituri de stat –  Şi… apropos de terorism şi imparţialitate: pentru omenii nevinovaţi, masacraţi în Nigeria în acelaşi timp cu jurnaliştii parizieni, aproape nicio reacţie oficială internaţională. Ei nu contează! Nu merită un marş al solidarităţii! Alo, O.N.U., Washington, Tel Aviv, Londra… se-aude? (…) Aveţi puţintică răbdare şi vă veţi convinge. Şi în următorii ani de mandat prezidenţial se vor vinde pe un covrig resursele încă nevîndute ale României şi se va pune la zid cu ajutorul justiţiei tot ceea ce nu este pe plac şi de folos Departamentului de Stat American.

19 ian 2015: 1% din populația globului va deține jumătate din avuția mondială în 2016

17 ian 2015: Eminescu – prima jertfă pe altarul Daciei Mari. Dezvăluiri

15 ian 2015: REVOLTĂ într-un sat sucevean! Echipamentele unei firme de prospecţiuni ÎNDEPĂRTATE de pe terenuri, după ce le-au distrus casele localnicilor

15 ian 2015: Gaddafi a trebuit să moară ca să aflăm cum se trăia în Libia sub dictatura sa!

18 ian 2015: Tragedia libiană mai pe larg – Gaddafi a oferit învăţămînt gratuit, inclusiv la nivel superior, a dat bani tinerilor căsătoriţi săraci pentru a-şi cumpăra casă, a pus la dispoziţia oamenilor un sistem de sănătate gratuit. Tot el s-a opus categoric introducerii în Libia a vaccinurilor şi a altor practici eugenice de sterilizare, aplicate pe scară largă în lumea „civilizată”. Benzina şi curentul electric erau foarte ieftine. De asemenea, a pus la cale realizarea celui mai ambiţios plan de aducţiune a apei potabile de care s-a auzit vreodată, prin care voia să facă Libia un paradis. Mai mult, în 2007 era lansat RASCOM – QAF1, primul satelit african, finanţat în cea mai mare parte (cu 300 milioane de dolari din totalul de 400 de milioane necesare) de Gaddafi. În 1951,Libia era considerată una din cele sărace ţări din lume. În anul 2011, înainte de „acţiunea umanitară” a NATO, era ţara cu cel mai ridicat standard de viaţă din Africa.

18 ian 2015: Adevărul despre Gaddafi face parte din adevărul despre Ceaușescu – Toată lumea s-a săturat să fie sclavul Rezervei Federale americane şi a şefului ei Bernanke. Pentru ca Bernanke tipăreşte bani pe bandă rulantă şi îi da sub formă de ajutor băncilor din Statelor Unite ale Americii. Dacă Muammar Ghaddafi ar fi găsit timp pentru a lansa monedele de aur înainte de începerea războiului, nu numai ţările musulmane l-ar fi urmat. Ar fi fost multe ţări, poate inclusiv Germania. Orice ţară din lume care nu vrea să fie un sclav al lui Bernanke vrea să facă comerţ contra aur.

16 ian 2015: Eminescu a fost UCIS de doctorii care trebuiau să-l trateze. Poetul naţional a fost INTOXICAT cu mercur

26 iun 2012: Interviu cu Eminescu – cel care a spus adevărul despre Statul impus românilor de străini

14 ian 2015: [EXCLUSIV] Radio România Reșița a aflat în premieră cauza morții lui Mihai Eminescu – Declarație AUDIO – La nivelul Academiei Române a fost desemnată o comisie care să stabilească diagnosticul exact al decesului poetului Mihai Eminescu, ale cărei rezultate vor fi făcute publice joi, 15 ianuarie, cu prilejul aniversării nașterii poetului și a Zilei Culturii Naționale. Unul dintre membrii comisiei – academicianul Mihai Cimpoi, a precizat astăzi pentru Radio România Reșița, că această comisie a ajuns la concluzia că marele poet a murit din cauza unei intoxicații cu mercur, în urma unui tratament medical aplicat greșit. După cum ne-a declarat acad. Mihai Cimpoi, stabilirea acestui diagnostic a spulberat mitul morții poetului din cauza vreunei boli venerice. „Se restabilește adevărul, care trebuie spus și cunoscut de întreaga lume”.

dec 2014: Avem şi preoţi curajoşi care spun adevărul despre porţiuni din “Noua Ordine Mondială”. Iată încă un exemplu: VIDEO FB – Poporul ușor de manipulat – extras din predica la Sărbătoarea Sf. Arh. Ștefan, Măn. Vlădiceni, dec 2014

12 ian 2015: O INFORMATIE WOW: Samuil Kölescri (istoric maghiar din sec. XIX): ,,Românii de la Dunăre şi celtii din Wales vorbesc una şi aceeaşi limbă” –  Rugăciunea Tatăl nostru era aproape identică în Valahia (România) și în Wales (Țara Galilor) la nivelul anului 1715 (FOTO!)

14 ian 2015: Turcia se alătură Rusiei și Iranului și acuză CIA și MOSSAD de atacurile de la Paris. Preşedintele Erdogan: Evenimentele urmează un scenariu scris dinainte

14 ian 2015: Vodafone rupe tăcerea! ”Există fire secrete care le permit autorităților să ne asculte în timp real”

14 ian 2015: Iohannis și-a luat țara înapoi și o face cadou americanilor

14 ian 2015: Victoria Nuland la Bucureşti. Emisarul SUA a cerut Parlamentului să adopte Legile Big Brother

13 ian 2015: Francois Hollande acuză Iluminati? – A doua zi dupa comiterea atentatului de la Paris, pres. Frantei, iese pe postul national TV si spune: ” Cei ce au comis aceste acte, acesti teroristi, acesti illuminati, acesti fanatici, nu au nimic de-a face cu religia msulmana”! (Uuu… Mai clar de-atat…! Acum “stim” de ce unul din atacatori avea “ochi albastrii”, de ce PM al Israel a fost “rugat” sa nu participe la manifestatie, de ce US nu a fost prezent nici macar cu un “oficial” printre cei 50 de sefi de state, etc! Se limpezesc apele… !)

12 ian 2015: Vaccinările multiple scad imunitatea organismului – Aici e şi problema vaccinului BCG, care se face automat la naştere şi care n-are nicio eficienţă împotriva tuberculozei. În Statele Unite, de pildă, acest vaccin nu se mai face. Apărarea împotriva tuberculozei nu se face prin anticorpi, ci mediată celular, alt compartiment imunitar. Sigur, cei care susţin în continuare acest vaccin sunt de părere că, făcându-l, dacă faci tuberculoză, totuşi, nu faci forma gravă, ci una uşoară. Dar este un exemplu tipic de vaccin inutil. Majoritatea medicilor cunosc acest aspect, și totuşi, el se face automat la naştere, apoi se fac acele rapeluri. Exact ca şi cel pentru hepatită B. Medicii îl fac fără să întrebe părintele dacă este de acord sau nu. (Dr. Rareș Simu, absolvent al Universității de Medicină Iuliu Hațieganu din Cluj, specializat pe imunologie, alergologie și homeopatie)

6 iun 2014: Osteoporoza – o boală care n-ar trebui să existe + VIDEO

1 aprilie 2014: PRINCIPII DE SĂNĂTATE PE ÎNȚELESUL TUTUROR – Dr. Călin Mărginean

2 ian 2015: Lista cu produse/alimente BIO și sănătoase pentru luna ianuarie 2015 – Ferma BioDumbrava aflata la 15 km de București livreaza produse saptamanal în Cart. Drumul Taberei (Strada Romancierilor) și langa stadionul Dinamo, dar si prin curier oriunde in țara.

7 Surprising Reasons to Give Up Sugar

8 ian 2015: Potato Chips: Are You Eating This All-Time Favorite “Cancer-in-a-Can” Snack?

12 nov 2014: What You Need to Know About Nutella

12 ian 2015: Pactul de apărare ne dă gaură în buzunare

11 ian 2015: „Operaţiunea Charlie Hebdo”, Conspiracy Theory, propagandă, contrapropagandă şi dezinformare

11 ian 2015: Un comisar care ancheta cazul Charlie Hebdo s-a sinucis – ce coincidență minunată: s-a „sinucis” EXACT un polițist care investiga cazul Charlie Hebdo și EXACT după ce a început investigația. Ehe…

10 ian 2015: Marele arheolog italian Marco Merlini: “Scrisul s-a născut în Europa, pe Valea Dunării”. Comunitatea științifică internațională se apropie de momentul în care va valida acest adevăr!

9 ian 2015: Surorile tăblițelor de la Tărtăria, descoperite la Vadu Rău, mai vechi și ele cu 1.000 de ani decât cele sumeriene. Autorițătile științifice românești se fac că plouă și de această dată!

11 ian 2015: Ce s-a întâmplat la Paris NU este un atentat terorist!

10 ian 2015: Superioritatea imaginii în materie de dezinformare / manipulare – De ce să NU ne uităm la TV? Pentru că NU avem mijloace de apărare contra iluziei pe care o vedem, contra NE-adevărului livrat la TV!

9 ian 2015: Cine sunt adevărații teroriști?

18 ian 2009: “In lume sunt multe minuni mari, dar nu mai mari ca omul.” Sofocle – Omul cat traieste invata si descopera pentru ce traieste el cu adevarat – German Sterligov, al doilea milionar oficial al Rusiei de dupa caderea URSS si-a abandonat in 2005 averea pentru a trai ca un taran intr-o parte indepartata a Rusiei (…) “Nici intr-un milion de ani nu mi-as dori sa redevin om de afaceri si sa fiu inconjurat de acele lucruri care definesc un om de afaceri de succes: case in Rublyovka, yachturi si masini Bentley. Sunt fericit cu pacea pe care am gasit-o la tara, alaturi de sotia, copiii si oile mele. (…) Nu are rost sa pierdem timpul copiilor nostri utilizand aceste mecanisme de spalare de creier. Mai bine ne asezam la masa si vorbim despre carti decat sa ne uitam la mizeriile de la televizor… (…) Parintii nu au dorit sa-si dea copiii la scoala, acestia fiind instruiti de un institutor, in timp ce cea mai mare fata invata la Universitatea din Moscova. Familia este foarte credincioasa, respectand obiceiurile religiei ortodoxe.

8 ian 2015: Terorismul sponsorizat de stat

7 ian 2015: Martirii falsi de la Charlie Hebdo

25 iul 2014: Noul ambasador al Ungariei in Italia: “Evreii sunt agentii Satanei”

4 ian 2015: 1% români bogați! Restul, Dumnezeu cu mila!…

1 dec 2014: România în eternitate (fragment de Mircea Eliade, 13 octombrie 1935) –  Cred că în orice fel de naţionalism trăieşte, mai mult sau mai puţin manifest, această iubire pentru eternitatea neamului. Şi mi se pare că nu exista decât un singur fel de a-ţi sluji neamul şi ţara: de a lupta, pe orice cale, pentru eternitatea lor. Luptă pe care fiecare o înţelege după firea şi iubirea lui.  Vezi și asta: Fii naționalist!

16 dec 2014: Crimele repetate ale regimului Ceaușescu – Repet și subliniez: nu tot ce se întâmpla în România era controlat de Ceaușescu sau de oamenii săi, așa cum ne-au băgat în cap Europa Liberă și alte „oficine” ale manipulării noastre, seară de seară, ceas de ceas! Multe se petreceau fără ca să știe Ceaușescu de ele. Și aceste multe și mărunte, necazuri sau probleme, care nu ne veneau de la Ceaușescu, cineva ne-a băgat în cap că toate de la Ceaușescu ne vin! Că este atotputernic și atoate știutor! Și l-am văzut pe 22 decembrie cât a fost în realitate de atotputernic!… Unde a fost atotputernicia lui Ceaușescu, abandonat pe marginea drumului ca un milog?! Mai putem noi să-l considerăm vinovat de tot ce s-a întâmplat în România acelor ani când s-a vădit că în jurul său trădarea stătea la pândă zi și noapte?!

6 ian 2015: Adevărul despre Canada – “the best country in the world” – In ciuda dezastrului national din tara asta, propaganda continua sa faca reclama internationala, despre cum suntem ” the best place of the world”, iar imigrantii vin atrasi ca mustele de cacat. Pai cine nu ar vrea sa traiasca in Rai ? ! (…) Majoritatea imigrantilor vin cu fluturi in cap, (din cauza propagandei ), despre cum o sa rupe ei fasul in doua si ce cariere stelare o sa faca in Canada and shit. E priceless sa le vezi fetele, cand incep sa se izbeasca cu capul de pragul de sus al realitatii canadiene . Degeaba le spui, ca nu doar nu te cred, da’ te mai si insulta spunandu-ti ca esti rau intentionat sau rupt de realitate. Si dupa ce isi iau tzeapa dupa tzeapa, ori o dau in disonanta cognitiva ca sa nu turbeze de cap ( asa fac majoritatea ), ori mint ca porcii cand descriu rudelor si prietenilor ramasi in Romania, viata din Canada.

7 ian 2015: Romania este supusa constant unui santaj economic-politic pentru a sluji interesele puterilor straine

7 ian 2015: FĂRĂ LAPTE românesc pe piaţă: hypermarketurile favorizează STRĂINII şi producătorii români ÎNCHID fabricile

6 ian 2015: VIDEO 10 min – Controlul mental si docilizarea incep din scoala… E de datoria fiecaruia sa puna intrebari, sa se indoiasca de teoriile oficiale de orice natura, daca vrea sa isi pastreze liberul arbitru si sa gaseasca adevarul…

25 iun 2013: Before his death, father of ADHD admitted it was a fictitious disease – “ADHD is fraud intended to justify starting children on a life of drug addiction,” said Dr. Edward C. Hamlyn, a founding member of the Royal College of General Practitioners, back in 1998 about the phony condition (…) The purpose all along for pathologizing ADHD symptoms, of course, was to generate more profits for the drug industry. According to the citizen watchdog group Citizens Commission on Human Rights International (CCHRI), roughly 20 million American children today are taking dangerous, but expensive, psychiatric drugs for made-up behavioral conditions like ADHD.

6 ian 2015: UE vrea să privatizăm și facultățile de stat

1 aug 2014: Cum au fost maghiarizate numele românilor din Ardeal la sfârşitul anilor 1800. Avram Iancu a devenit Iank Abraham

1 ian 2015: Războiul informațional (via thinkagain.ro)

2 ian 2015: Republica Moldova – (infografic) Recensămîntul populației și al locuințelor 2014: date preliminare

30 dec 2014: Retrospectiva lui 2014 și avanpremiera lui 2015 (via thinkagain.ro)

De unde vine răul în România? Iată: Evrei în structurile de decizie ale statului român

5 ian 2015: Impozitul pe salariu este un abuz

4 ian 2015: Jamie Oliver: Zahărul poate distruge vieți

4 ian 2015: UE vrea să înființeze un post de televiziune în limba rusă

4 ian 2015: Cum să scapi de strabism?

3 ian 2015: Secolul roboților ?

31 dec 2014: Răul este absența binelui

30 dec 2014: Urmează ca samsarii globaliști să ne ia și casele?

28 dec 2014: Radiațiile electromagnetice ne afectează sănătatea – se recunoaște oficial, antene GSM pe blocuri, dispozitive wirless etc

dec 2014: Wi-Fi: moartea invizibilă care distruge noile generaţii – apăsați pe articol și dați scroll în pagina care se deschide pentru a citi informațiile despre WI-FI

27 dec 2014: Illuminati folosesc tactica dezbinării și descurajării inițiativei personale

23 dec 2014: Informații care mi-au schimbat viața – VIDEO Secolul Egoului – despre metode de manipulare a maselor și cum să te ferești

19 dec 2014: Simboluri de pe Tăblițele de la Tărtăria, descoperite astăzi pe casele tradiționale din Bucovina. GALERIE FOTO

30 nov 2014: Descoperiri care răstoarnă teoria popoarelor indo-europene de origine asiatică: PARTEA 1 AICI și PARTEA 2 AICI

oct 2014: Ce știu triburile din Amazon și tu nu știi – prezentare TED – VIDEO sau transcript in RO – populațiile indigene dețin secrete legate de viața în armonie între om și natură

14 iul 2014: Zaharul si orice alti carbohidrati dauneaza creierului, afectand structura si functia acestuia, potrivit unui studiu recent. O echipa de specialisti din cadrul Centrului Medical de la Universitatea Charite din Berlin a descoperit ca un nivel ridicat al glucozei este asociat cu pierderea memoriei si cresterea riscului de dementa. Noul studiu aminteste de cercetarile anterioare, care au aratat ca diabetul, caracterizat printr-un nivel crescut al glucozei in sange, a fost asociat cu un risc crescut de aparitie a dementei. De asemenea, studiile anterioare au aratat ca nivelul mare de zahar din sange are legatura si cu o marime mai mica a hipocampusului, regiunea din creier implicata in rememorarea evenimentelor si a lucrurilor. Specialistii germani au vrut sa afle daca glucoza are sau nu efecte negative asupra memoriei in cazul oamenilor care nu sufera de diabet. In cadrul cercetarii, au fost monitorizati 141 de adulti sanatosi, care au fost supusi unor analize precum imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), pentru a li se studia structura hipocampusului. Rezultatele au aratat ca un nivel mare al glucozei era asociat cu probleme ale memoriei si cu un hipocampus mai mic. Neurologul Agnes Floel, unul dintre cercetatori, a afirmat ca rezultatul studiului arata ca glucoza poate contribui direct la atrofia hipocampusului.

3 ian 2012: VIDEO Moș Zdrobău, minte de aurO invenție a unui locuitor al satului Costuleni ar putea deschide mari perspective în soluționarea problemei deficitului energetic din țara noastră. Este vorba despre instalația lui moș Vichentie Zdrobău din satul Costuleni, raionul Ungheni, care produce gaze naturale din deșeurile biologice colectate din grajduri, ocoluri și chiar din wc-uri.

Începem astăzi, pe 5 ian 2015 o nouă postare cu Noutăţi, știri de ultimă oră online, ultimele știri, cele mai noi articole, știri și informații relevante și importante pentru viața noastră în societatea de azi. Bine v-am regăsit în noul an! Să fie unul mai bun decât cel precedent, să rezistăm în fața atacului străinilor și să începem să îl vedem și să-l înțelegem, pentru a putea ajunge să fim cândva cu adevărat liberi.

Arhiva cu Noutăți 2014 se găsește aici: https://ceicunoi.wordpress.com/2014/01/05/noutati-2014

Arhiva cu Noutăţi 2013 se găseşte aici: https://ceicunoi.wordpress.com/2013/05/24/noutati-2013

(atenție: postările cu Noutăți se deschid greu – așteptați să se încarce pagina)

4 responses to “Noutăți 2015

  1. Ce s-a întâmplat cu secțiunea de noutăți a blogului tau? Vad ca nu ai mai postat nimic, niciun link, de mai bine de o luna, ce se intampla?

    • Da, din pacate din lipsa de timp n-am mai updatat acea sectiune. M-am gandit la un site de sine statator care sa inlocuiasca aceasta sectiunea si sa o transforme in ceva mult maai bun dar mai dureaza pana vorbesc cu un programator web si sa vad si costuri implica realizarea unui astfel de site. scuze daca reveneai periodic special pt acea sectiune. Chiar nu stiu in ce masura merita sa mai investesc timp in ea. Recomand Lupul DAcic blogg pt muuulte selectii bune (cu exceptie cele anti biserica/religie) si updatat zilnic. Posibil sa repornesc si eu sectiunea, nu stiu.

      • Da, știu blogul acela, Lupul Dacic. Mai citesc din când in când câte ceva și pe acolo. Cât despre site-ul de sine stătător de care vorbești, cred că e o idee bună, merită (parerea mea).

      • Eu cred ca merita sa investesti timp in ea, dar asta nu inseamna neaparat sa cauți articole pe net special pt aceasta sectiune. Doar asa, sa mai pui cate un link daca citești ceva interesant si util. La asta ma refer

Spune-ți părerea aici: