17 Decembrie 1989 – Teleconferinta Ceausescu. Iata un om care a inteles rapid ca e o Lovitura de Stat a strainilor

ceausescu-tele-conferinta-17-decembrie-1989-lovitura-de-stat-revolutie-timisoara

La 17 decembrie 1989 Ceausescu deja pricepuse ca evenimentele de la Timisoara sunt de fapt o Lovitura de Stat a strainilor impotriva Romaniei si a independentei Romaniei.De reamintit ca in Decembrie 1989 Romania era un Stat INDEPENDENT – ECONOMIC, POLITIC, MILITAR.

Iata, puteti vedea in teleconferinta de mai jos, cum Ceausescu, “cizmarul” cum il jignesc unii, a inteles foarte bine pericolul evenimentelor de la Timisoara. Si astazi, la peste 30 de ani, UNII INCA MAI CRED CA A FOST VORBA DE O REVOLUTIE POPULARA A POPORULUI ROMAN? INCA MAI CREDE CINEVA TOATA POVESTEA ASTA PROMOVATA PESTE TOT IN MASS MEDIA MAFIOTILOR CARE AU IMPLEMENTAT LOVITURA DE STAT DIN 1989 SI CONDUC STATUL SI ASTAZI?

Daca se respectau ordinele lui Ceausescu, si subalternii lui nu tradau, lovitura de stat n-ar fi avut niciun rezultat, si era innabusita in cateva ore.

Desigur, mafiotii straini au lucrat de 30 de ani inainte de lovitura din 1989 pentru infometarea si scarbirea poporului, inselarea lui sa creada ca vinovatul pentru relele ce i se intampla este Ceausescu, au luptat pentru coruperea persoanelor din functii cheie in stat, au luptat pentru infiltrarea propriilor oameni in functii cheie din stat si servicii, au luptat pentru deturnarea imensei bogatii pe care o producea Statul si poporul roman, au infiltrat zeci de mii de agenti antrenati pentru asta in tara etc.

Cu ajutorul oamenilor lor infiltrati si cu ajutorul celor care au tradat interesele tarii si ordinele lui Ceausescu, mafiotii straini au reusit preluarea conducerii statului, asasinarea presedintelui patriot Nicolae Ceausescu, inregimentarea statului Romania in sistemul politic, economic, financiar GLOBAL detinut de talmudici anticrestini si antiromani.

Serios, inca mai crede cineva ca a fost o Revolutie populara a poporului roman care si-a castigat in 1989 “Libertatea”? Trebuie sa fim nebuni de naivi si pacaliti sa credem asa ceva.

Unii inca mai cred ca perioada numita “Comunism” in Romania a fost uniforma si cu aceeasi conducere si acelasi scop, din 1944 pana in 1989. In realitate la inceput a existat conducere jidaneasca talmudica antiromaneasca si anticrestina care a decimat pe cei mai buni dintre români in inchisori si lagare. Apoi patriotii români au preluat clandestin, dandu-se aparent cu dusmanul, functiile cheie in stat si au intors statul in favoarea poporului roman, ATAT CAT AU PUTUT – este momentul eliberarii românilor din inchisorile comuniste (1964), este etapa de dezvoltare a tarii si obtinerii independentei economice, militare, politice. Politice totusi doar partial, caci mafiotii au avut in continuare infiltrati oameni de-ai lor in servicii si in administratie. In ultima perioada pana in 1989 mafiotii controlau clandestin parti importante din servicii, parte din functiile cheie si din stat, fara ca Ceausescu sau alti subalterni patrioti sa stie. Este perioada de saracire a poporului, infometare, invrajbirea populatiei impotriva Conducerii si a lui Ceausescu, desi nu Ceausescu infometa poporul. El nici nu stia ca poporul sufera. La momentul in care au avut in mana toate parghiile necesare (adica toti oamenii necesari din functiile cele mai importante) mafiotii straini au pornit Lovitura de Stat. Generalii si cei care nu au fost de acord cu tradarea si schimbarea regimului au fost asasinati, iar functiile lor preluate de oameni ai mafiotilor straini.

In ultimii peste 30 de ani, de la Lovitura de Stat din 1989 pana azi, am putut vedea cu totii ce inseamna o conducere STRAINA, TALMUDICA, ANTICRESTINA si ANTIROMANEASCA: exploatare, saracire, distrugere, departarea omului de Dumnezeu.

Sa ne ajute Dumnezeu ca poporul român sa se intoarca inapoi spre Biserica si Dumnezeu, ca sa meritam ca popor o soarta mai buna. Daca românii se vor lasa pacaliti in continuare sa stea departe de Biserica si Dumnezeu, daca continua cu avorturile si restul pacatelor grave, meritam sa avem o conducere straina si asupritoare asupra noastra, care sa ne umileasca si sa ne smereasca.

Iata mai jos VIDEO cu Teleconferinta din 17 decembrie 1989:

BONUS:

_______________

Emilian, 17 decembrie 2021, ceicunoi.wordpress.com

_______________

COMENTARIU DE PE NET:

Ceaușescu a dat ordin să fie capturați și dacă nu se poate împușcați agenții străini care au infiltrat România în decembrie ’89 respectiv peste 60000 de agenți pregătiți ani de zile înainte în Basarabia să fie vorbitori de limba română majoritatea din kgb pentru acest scop care îmbrăcati în civil se strecuraseră printre așa zișii revoluționari.

Împotriva lor a fost trimisă de catre patrioti unitatea de cercetare diversiune de la Buzău – peste 100 de specialiști – care au identificat pe cei care trăgeau în mulțime cu pistoale cu atenuat ori desco mut. Pe mulți i-au capturat si i-au dus în pușcăria Popa Șapcă din Timișoara, alții au fost împușcați (un număr de 72) din care 40 au fost transportați la București și au fost arși din ordinul conducerii trădătoare a securității ca să șteargă urmele materiale respectiv să nu se vadă că sunt circumciși. Alti 32 au fost arși pe terenul cooperativei agricole de lângă Timișoara. Acei 72 n-au fost niciodată revendicați de nimeni dar cei pe care ei au apucat sa-i împuște au fost revendicati toți de rude.

După ce Iulian Vlad a dat ordin securității să iasă fără muniție cu mâinile în buzunar, Gușă a băgat armata în cazarmi, generalul Nuță șeful miliției și adjunctul Velicu Mihalea au fost asasinați, al doilea adjunct trădător a preluat controlul miliției și a ordonat miliției să se retragă în unități, iar Gușa a dat ordin ca unitatea din Buzău să se retragă din Timișoara. Strada a rămas liberă pentru diversioniști care au mobilizat și au încurajat populația locală să iasă, văzând că nu li se opune nimeni.

Ceaușescu și-a dat seama de trădare dar era prea târziu. A încercat să mai mobilizeze puținele forțe care ar fi putut să îndrepte lucrurile, dar gărzile patriotice conduse de Postelnicu erau anihilate, Postelnicu fiind cel care l-a asasinat pe Milea iar muncitorii erau terorizați de agenții de securitate.

Stenogramele conferințelor lui Ceaușescu a fost falsificate astfel încât să se ascundă prezența Armatei de invazie.

Situația a fost identică cu cea din 1944 doar că forțele de invazie au venit clandestin și sunt de 32 de ani în continuare ascunse de toți beneficiarii schimbării de sistem.

Între 1969 și 1989 la comandă externă conducerea Securității a capturat toata bunăstarea pe care poporul o crease prin munca lui și a instituit în mod clandestin sărăcirea întregului popor și nemulțumirea lui pentru a fi de acord cu schimbarea de la o conducere patriotică la o conducere anticreștină și antiromânească. Si întrucât nu puteau singuri, au venit în ajutor, bine pregătite dinainte, forțe străine sub forma unei armate clandestine de agenți.

Așadar povestea cu revoluția este o mega minciună și atâta timp cat va fi promovată continuu chiar de către telespectatorii cretinizați (chiar si de bună credință), nimeni nu va înțelege ce s-a întâmplat cu noi în ultimii 50 de ani. Adrian Grigoriu.

___________________

SHARE prin butoanele de mai jos si URMARESTE BLOGUL CE-I CU NOI? PRIN EMAIL. INSCRIE-TI ADRESA DE MAIL PENTRU A PRIMI AUTOMAT CELE MAI NOI ARTICOLE si apasa butonul FOLLOW. Vezi optiunea IN LATERAL STANGA daca esti pe laptop (sau PC) sau MAI JOS daca esti pe mobil.

Mai multe articole despre Epoca Ceausescu AICI.

Spune-ți părerea aici: