Cine doreste schimbarea Sistemului corupt si mafiot din Romania? Cum se raporteaza diferite categorii sociale la situatia Romaniei? (pol)

Cine doreste schimbarea Sistemului corupt si mafiot din Romania Cum se raporteaza diferite categorii sociale la situatia Romaniei sclavia moderna eliberarea romanilor din lagar labirint libertateTrăim într-o țară nebună și o lume și mai nebună. De fapt, în realitate, nu lumea este nebună, ci conducătorii ei și nici România nu este nebună, ci conducătorii ei sunt mafioți, criminali, infractori și sclavi ai conducătorilor din umbră ai lumii. Cei mai mulți dintre noi NE-AM SĂTURAT de situația din prezent a României. Și dacă am avea un buton pe care să apăsăm și de mâine să trăim într-o altfel de lume, mai bună, mai corectă, fără corupție, fără nepotism, fără mafie etc, l-am apăsa fără ezitare. Din păcate însă, nu există un astfel de buton, iar schimbarea are loc doar prin IMPLICARE, a fiecăruia dintre noi, atât cât poate. Însă e bine să înțelegem că NU TOȚI ROMÂNII DORESC SCHIMBAREA SISTEMULUI. Și e bine să identificăm și categoriile de oameni pe care NU ne putem baza pentru o eventuală transformare a Sistemului putred în care trăim, în ceva mai bun. De aceea, vă invit să reflectăm asupra oamenilor care DORESC și a celor care NU DORESC schimbarea sistemului. Dintre cei care vor ca Sistemul să fie schimbat, doar o parte vor pune și umărul la schimbarea lui. Restul, vor aștepta ca schimbarea să vină din cer, fără ca ei să facă ceva pentru asta. Detalii în continuare despre cine dorește schimbarea sistemului corupt și mafiot din România și cum pot fi convinși oamenii să miște un băț pentru țara lor:

Mi se pare o pierdere de timp să explicăm / demonstrăm că Sistemul în care trăim chiar este corupt, mafiot, nedrept, ilegitim, anti-românesc, așa că vom pleca de la această premisă fără să o mai dezbatem aici (citiți alte texte de pe blogul Ce-i cu noi?). Putem doar menționa rapid că Sistemul pe care toți îl simțim în fiecare zi cum ne apasă/ne suge de energie/nu ne lasă să trăim, este un Sistem de exploatare în care noi suntem sclavi moderni iar România este pur și simplu o colonie, iar conducătorii ei sunt instrumente în mâna celor care conduc lumea din umbră. TOATE PROBLEMELE NOASTRE PLEACĂ DE AICI – detalii în textul România 2014: peste 100 de probleme – o singură cauză.

Oamenii vor schimbarea Sistemului dacă acum o duc prost și speră pentru o viață mai bună. Pentru cei care acum o duc bine/binișor, schimbarea sistemului reprezintă UN RISC DE A PIERDE BUNĂSTAREA (pentru că mafia și corupția țin în spate mii / zeci de mii de oameni), motiv pentru care pe ei nu ne putem baza, și mulți dintre ei vor acționa ca niște dușmani împotriva celor care doresc schimbarea sistemului și vor lupta împotriva oamenilor buni atunci când vor vrea să elibereze România. (noroc că sunt puțini la număr cei care doresc continuarea situației de fapt, comparativ cu cei care doresc Schimbarea).

Categorii de oameni care doresc sau nu schimbarea Sistemului:

(”nemulțumiți” = care NU au suficient confort fizic/psihic care să le asigure un trai decent sau să îi facă împliniți/mulțumiți de viața pe care o au)

(procentele sunt estimări proprii bazate pe niciun studiu what so ever; bineînțeles că procentele reale pot fi diferite, eu am estimat, ca idee, pentru a sublinia unde sunt mulți și unde puțini etc; acolo unde e ”TOȚI” (adică 100%) pot exista, desigur, excepții, dar sunt nesemnificative ca procent/număr)

Elevii care o duc bine – 90% dintre ei sunt indiferenți; restul de 10% vor sau nu schimbarea în funcție de anturaj (părerea părinților) (sunt puțini ca număr);

Elevii care o duc rău – 70% sunt indiferenți; 30% vor schimbarea Sistemului (sunt mulți ca număr);

Studenții care o duc bine – 50% dintre ei sunt indiferenți; 30% dintre studenții care o duc bine NU vor schimbarea pentru că sunt pui de mafioți și vor să preia ”afacerea” părinților; restul de 20% vor schimbarea de dragul majorității; (repet: procentele exact nu le știe nimeni, astea sunt doar estimări la nimereală ale mele) (indiferent ce vor studenții care o duc bine – aceștia sunt puțini la număr)

Studenții care o duc rău – 40% sunt indiferenți (distruși mental premeditat); 60% doresc schimbarea Sistemului (sunt mulți ca număr)

Asistații social/pensionarii pe caz de handicap etc care o duc bine – TOȚI aceștia NU doresc schimbarea sistemului ci păstrarea situației actuale, în care o duc bine (puțini/mulți?)

Asistații social/pensionarii pe caz de handicap etc care o duc rău – TOȚI aceștia doresc schimbarea sistemului (puțini/mulți?)

Salariații care consideră că o duc bine – oamenii din privat cu salarii mari + bugetarii cu salarii nesimțit de mari + bugetarii care iau șpăgi și se îmbogățesc + bugetarii care stau pe un loc călduț fără să facă mai nimic (chiar dacă salariul nu e foarte mare) – TOȚI aceștia NU doresc schimbarea Sistemului (și din păcate sunt mulți ca număr) – dacă există excepții, aceia sunt fie indiferenți, fie doresc schimbarea de dragul majorității;

Salariații care o duc rău – oamenii din privat cu salarii mici/insuficiente + bugetarii nemulțumiți de salariile mici /condiții de muncă etc – TOȚI aceștia doresc schimbarea Sistemului;

Pensionari care o duc bine (pensii nesimțite ilegal, pensii mari legal etc) – 70% NU doresc schimbarea sistemului (riscă să piardă bunăstarea pe care o au deja); 30% sunt indiferenți + doresc schimbarea de dragul majorității (puțini ca număr)

Pensionari care o duc rău – TOȚI doresc schimbarea sistemului (mulți ca număr)

Liberi profesioniști/PFA-uri care consideră că o duc bine – 80% NU doresc schimbarea (riscă să piardă bunăstarea de acum); 20% indiferenți sau doresc schimbarea de dragul majorității (puțini ca număr)

Liber profesioniști/PFA-uri care o duc rău – TOȚI doresc schimbarea (mulți ca număr)

Afaceriștii mici care o duc rău – TOȚI doresc schimbarea Sistemului (mulți ca număr)

Afaceriștii mici care o duc bine/binișor și se mulțumesc cu puținul pe care îl acu acum – 80% NU doresc schimbarea sistemului (puțini ca număr); restul de 20% ar vrea schimbarea de dragul majorității;

Afaceriștii mari care o duc bine – 95% dintre ei NU doresc schimbarea (sunt puțini ca număr); 5% ar vrea să se schimbe Sistemul chiar dacă există riscul să piardă bunăstarea pe care o au acum, de dragul majorității românilor care o duc prost.

Afaceriștii mari care sunt sătui de corupția politicienilor și mafia din prezent – TOȚI doresc schimbarea Sistemului (puțini ca număr)

Fermieri mari și mici (inclusiv țărani) care NU sunt mulțumiți de Sistem  – TOȚI doresc schimbarea Sistemului (și sunt MULȚI ca număr).

Fermieri mari și mici care se descurcă în prezent fără probleme (fie prin șpagă, ilegalități, nepotisme – mai ales marii fermieri, fie țăranii/fermierii care nu au fost afectați de relele guvernelor României și crimele conducătorilor din ultimi 23 de ani și sunt mulțumiți, în egoism, cu Sistemul actual care nu îi deranjează, sau sunt pur și simplu neinteresați, mulțumiți cu viața pe care o au acum, chiar dacă nu au mult) -> TOȚI aceștia NU doresc schimbarea Sistemului sau sunt dezinteresați de acest subiect (dar…sunt puțini numeric)

ONGuri cărora le merge bine – 90% NU doresc schimbarea Sistemului (acestea reprezintă cam o treime dintre toate ONG-urile, estimez eu)

ONGuri cărora le merge prost – TOATE doresc schimbarea Sistemului (cam 2 treimi) (ONG-urile nu ar exista dacă Statul și-ar face ca lumea treaba… din acest motiv multe ONG-uri NU ar dori să se îmbunătățească situația României…; în plus, multe ONG-uri sunt îmbârligate politic, cu ilegalități, infracțiuni etc deci doresc menținerea situației de fapt)

Rezumat:

Oamenii care o duc bine sunt puțini ca număr și în principiu NU doresc schimbarea Sistemului – este vorba de elevii și studenții care o duc foarte bine; elevii și studenții indiferenți; salariații care o duc bine; liber profesionișii și PFA-urile care o duc bine, afaceriștii care o duc bine; fermierii și țăranii care o duc bine; pensionarii care o duc bine, ONG-urile care o duc bine etc.

Oamenii indiferenți sunt destul de mulți ca număr (efectul distrugerii mentale premeditate) – aceștia trebuie treziți (informarea e de bază)

Oamenii care o duc rău sunt MULȚI și în principiu DORESC schimbarea Sistemuluicu aceștia trebuie lucrat (coagularea forețelor binelui/coagularea împotriva Sistemului) – este vorba de  elevii și studenții care o duc rău sau care o duc bine dar doresc schimbarea de dragul majorității; salariații care o duc rău; bugetarii care o duc rău; liber profesioniștii și PFA-urile care o duc rău; afaceriștii care o duc rău; fermierii și țăranii care o duc rău; pensionarii care o duc rău; ONGurile care o duc rău etc. -> cei mai inteligenți și cu bună credință dintre ei sunt BAZA pentru eliberarea României.

Câți dintre cei care doresc schimbarea sunt dispuși să pună umăru’ pentru eliberarea României?

Din păcate, din cauza procesului de distrugere mentală premeditată la care a fost supus poporul român începând din 1990 (după Lovitura de stat care a instaurat în România Sistemul de exploatare) mulți dintre cei care DORESC schimbarea NU vor mișca nici măcar un băț pentru ca schimbarea să se producă ci o vor aștepta din ceruri, de la Dumnezu, sau de la alți oameni. (pe principiul ”să facă alții, eu doar votez”; unii nici măcar nu merg la vot) (de citit asta: Trezirea din ”doar rugăciune”!)

Cum îi convingi să miște un băț:

Aici e MOARTEA DE GREU, pentru că oamenii sunt afectați de distrugerea mentală și nu sunt interesați, nu le pasă și nu pricep nimic din nimic. Dar…trebuie lucrat pe două planuri, mai ales pe al doilea:

1. TREZIREA LA REALITATE Este importantă trezirea la realitate a oamenilor în privința faptului că SUNTEM TOȚI SCLAVI ÎNTR-UN SISTEM DE EXPLOATARE – astfel, mulți dintre cei care au impresia că o duc bine în prezent vor realiza că sunt de fapt sclavi (chiar dacă au o minimă bunăstare) și vor trece de partea cealaltă a baricadei – vor dori și ei schimbarea Sistemului (dorința e primul pas) (de citit textele astea: Cea mai mare problemă, Sclavia modernă, Și oamenii bogați sunt afectați, România 2014 – peste 100 de probleme)

2. CONVINGEREA PROPRIU-ZISĂ – bună credință și ABORDAREA PE CATEGORII DE OAMENI

În primul rând trebuie ca oamenii să ajungă la un nivel suficient de înțelegere a Sistemului de exploatare – să priceapă că noi suntem sclavi muncitori, că avem la conducerea statului niște mafioți, infractori, criminali, marionete politice, sclavi ai celor care conduc lumea din umbră.

Apoi, dacă vrei ca oamenii să susțină anumiți oameni sau anumite inițiative, trebuie să te asiguri că acei oameni și acele inițiative sunt DE BUNĂ CREDINȚĂ – și demonstrează prin ”dovezi” de bună credință acest lucru (vezi AICI mai multe materiale despre bună credință).

Apoi, pentru a-i convinge să miște un băț pentru salvarea României trebuie aplicată treaba asta: ”Vorbește-le oamenilor pe limba lor!”. Adică trebuie abordate diferite categorii de oameni (afaceriști, bugetari, economiști, pensionari, mame, constructori, studenți, IT-iști, ONG-uri, preoți etc și pentru fiecare trebuie să ai un mesaj diferit, care să rezoneze cu acele persoane și să le convingă în legătură cu avantajele implicării lor. Nimeni nu se implică dacă nu vede undeva mai aproape sau mai departe în timp UN AVANTAJ POSIBIL. În cazul nostru, O VIAȚĂ MAI BUNĂ. Dar oamenii sunt distruși mental și nu sunt interesați de o viață mai bună a tuturor, motiv pentru care trebuie mers pe categorii sociale/meserii/poziții  în societate etc cu mesaje diferite care să sublinieze AVANTAJUL POSIBIL PENTRU VIAȚA PERSONALĂ a fiecăruia, sau avantajul posibil pentru fiecare categorie socială etc. Oamenii trebuie stimulați pe baza chestiilor de care lor le pasă. Dacă le vorbești de binele României la general, și lor nu le pasă decât de binele familiei lor, sau a profesiei lor, atunci degeaba le vorbești. Așa că… ”vorbește-le pe limba lor!” mi se pare important. Desigur, plus multe alte chestii.

Citiți și asta: Pentru ce trebuie să luptăm

Emilian, 21 feb 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “Cine doreste schimbarea Sistemului corupt si mafiot din Romania? Cum se raporteaza diferite categorii sociale la situatia Romaniei? (pol)

  1. Felicitari pentru articol si pentru determinare!
    Cateva observatii personale: intai o vorba pe care am auzit-o si mi-a placut, nu stiu daca e atribuita unei celebritati: NU POTI FI FERICIT INTR-O MARE DE NEFERICIRE. Eu nu pot! Multi nu putem! Unii insa, care ignora tot ce este in jur si sunt de un egoism feroce, pot! Printre primii sunt politicienii. Apoi asa-zisii oameni de afaceri care au jecmanit Romania, au distrus totul (lasand zeci si sute de mii de muncitori in strada, fara nici un viitor) si au impartit profitul ca la alba-neagra. Ei pot!
    Un alt aspect in legatura cu ideea de mai sus: oamenii (mai ales cei din categoria de mai sus) nu vor sa priceapa ca o societate e cu atat mai buna si mai sanatoasa, cu cat oamenii sunt mai multumiti, au o viata decenta, intr-un numar cat mai mare! Multi orbiti de lacomie, nu sunt constienti ca totul se plateste, ca daca produci dezechilibre voit sau din prostie, acele dezechilibre vor avea urmari si pana la urma ajung si la tine (sunt vizibile cazurile “oamenilor de afaceri” romani sinucisi sau morti in accidente oribile).

    Cand eram in Romania traiam cu mult peste medie, pentru ca sotul meu lucra afara si avea vreo 7000 de euroi salariu…Cu banii aia iti dai seama cam ce viata puteam avea in Romania (puteam, nu neaparat ca ne si spargeam in figuri, cert e ca nu ne lipsea nimic). Noi am plecat pentru ca vedeam cum totul se naruie, atunci nu aflasem de nici o miscare de rezistentza la care sa ma afiliez (cum ar fi acum Romania fara ei…sper din suflet ca sunt ceea ce par a fi). Am plecat dupa niste iluzii, dupa niste minciuni ale imigrantilor din Canada. Sau poate sunt prea incuiati ca sa inteleaga ce este pe aici…Oricum, am plecat la pomul laudat cu sacul…In treacat fie spus, am plecat cu bani, ca multi romani…(unii au vandut totul din Romania jucand totul pe o carte, au cheltuit totul in primul an, ba chiar in primele luni, dupa care au ramas fiii ploii; caz tipic de dat vrabia din mana pe cioara de pe gard). Daca am fi ramas in Romania am fi avut cu mult mai multi bani in conturi sau eventual investiti, insa o experienta in minus! Inca o data am constatat si o spun pentru toata lumea: in viata nimic nu este intamplator si orice ti se intampla este o lectie. Depinde de tine cum o folosesti.

    Ca tot veni vorba despre emigrarea in Canada, pentru oricine citeste acest post: NU MAI CREDETI IN ILUZIA DEMOCRATIEI CANADIENE! DACA V-ATI HOTARAT SA EMIGRATI, VA ROG SA VA INFORMATI LA SANGE SI EVENTUAL SA FACETI INTAI O EXCURSIE PRELUNGITA AICI, LUATI LEGATURA CU CAT MAI MULTI ROMANI SI INCERCATI SA INTELEGETI CU CE SE MANANCA EMIGRAREA IN CANADA! Daca dupa o astfel de actiune tot veti mai dori sa emigrati in Canada, succes!

    Exista in toate categoriile enumerate de tine oameni care sunt aparent indiferenti, pentru ca sunt mult prea preocupati de existentza lor zilnica, de ce pun pe masa, ca sa aiba timp sa inteleaga ce se intampla. Si eu am trecut prin faza asta. Eram si mai tanara, dar munceam asa de mult (pe bani putini), incat nici nu-mi trecea prin cap ca as putea sa ma informez despre realitatea adevarata. Plus ca atunci abia aparea internetul, inca nu aparusera blogurile ori nu cu viteza asta, multe documentare nu aparusera sau erau interzise pe youtube etc…Din categoria asta sunt sigur oameni nemultumiti, care nu pot face nimic doar pentru ca trebuie sa munceasca si unii nu-si pot risca locul de munca (de aia nu vin la proteste, nu fac revolutii pe net etc).

    Frica de schimbare exista la extrem de multi oameni, chiar si la cei care o duc rau. Stii vorba aia romaneasca: “de bine de rau, mult putin….fereasca Dumnezeu de mai rau”. Oamenii au luat tzeapa revolutiei, a “democratiei originale” cu mineri, au luat tzeapa schimarii din 1996, au luat tzeapa pluripartitismului de tip romanesc (unde cam toti cei de la putere au trecut prin toate partidele de orice culoare posibila) si nu mai au incredere. Mai nou exista tzeapa manifestatiilor din strada compromise sau confiscate de impostori. Exemple: manifestantii de la Pungesti sunt “prostiti de popi si platiti de rusi”. Manifestantii anti Rosia Montana sunt doar din categoria celor platiti de Soros….etc…Oriunde si cu orice prilej apare o miscare sanatoasa, este imediat atacata. Din pacate cam cu succes…Oamenii (aia indiferenti) prefera sa stea la tv si sa-si spuna: “a…e clar, nu era nimic de capul astora, niste golani platiti…Mai bine sa stam linistiti la locurile noastre”…

    Situatia e destul de stravezie…

    Si ca o ultima idee: nu cred ca se poate face vreo revolutie cu sanse de izbanda fara sa ai controlul asupra serviciilor secrete. Ati vazut ce a patit Ceausescu. Iar impresia ca de atunci suntem condusi de securisti, nu cred ca e doar o iluzie. Aici e buba…Nu stiu cati “revolutionari” se gandesc la modul serios la aceasta problema.

    Populatia nu este greu de starnit, ati vazut ce au facut in 1989 cand “au mintzit poporul cu televizorul”…dar ca sa scoti lumea in strada masiv, sa-i mobilizezi la greve, nesupunere civica sau orice fel de actiuni (de preferat pasnice) ai nevoie de mai mult decat vointa, un blog, o gasca sau chiar un ONG sau partid…Ca multi au aparut, au stralucit, dupa care au fost compromisi si au disparut…

    Ceea ce as vrea sa inteleaga lumea (si chiar cred ca ar trebui sa faci un articol pe tema asta) este ca Romania nu a ajuns cum a ajuns pentru ca romanii sunt mai prosti, mai lenesi, nu sunt uniti, sunt tradatori etc…Nu suntem cu nimic mai prejos decat alte natii. Exemple: grecii nu sunt uniti? Nu sunt patrioti? Majoritar crestin ortodocsi? Si uite ce au patzit…. Culmea e ca am vazut comentarii chiar pe aici, care da vina pe popor…cica “le-a placut sa traiasca pe datorie”…pai ce, politicienii corupti si vanduti intreaba poporul cand fac imprumuturi la camatarii lumii gen FMI???
    Iugoslavia a fost una dintre cele mai deschise tzari din blocul comunist, a fost aproape capitalista…si dupa caderea blocului comunist, au profitat de amalgamul de etnii si religii si i-au distrus, ba chiar printr-un razboi…Ungurii nu sunt uniti? Situatia la ei e chiar mai grea decat la noi (spun unii), se plang ca tzara le-a fost cumparata de evrei, se planga ca aia sunt bagati peste tot…Uitati-va la Ucraina: daca e sa credem ca manifestatiile din strada sunt spontane si ca acolo sunt multi oameni care vor mai bine, aia de fapt vor sa schimbe jugul Rusiei cu al UE…vor sa schimbe stapanii, sa vada cu ce se mananca saracia din UE, ca sunt satui de aia din umbra Rusiei. Exemple sunt multe…traim vremuri in care natiunile, mai ales cele mici, sunt strivite de interese economice si politice straine, iar populatia inca nu a gasit solutii sa lupte. Ei, stapanii vizibili sau din umbra, au preluat controlul. Cand ne gandim la Romania, trebuie sa fim constienti ca nu suntem singurii in situatia asta…mai sunt o multime in lume, deci nu suntem noi cei mai prosti si mai rai de am ajuns in halul asta…sau mai cu motz ca au altii ceva neaparat cu noi…au cu oricare alta tzara din care se poate scoate profit!

    • “orice ti se intampla este o lectie. Depinde de tine cum o folosesti. ” – asa e.

      Sunt de acord ca exista exemplele date de tine, si motivele pentru care oamenii nu reactioneaza. Sunt, de fapt, mult mai multe. Articolul meu era asa, in mare, nu o analiza detaliata a fenomenului.

      Bineinteles ca nu suntem cei mai prosti, fricosi etc. Chiar sublinia cineva la conferinta Pe urmele geto-dacilor de aseara ca poporul roman, fiind unul sedentar, pasnic etc are alte metode de a contracara atacurile fata de popoare nu asa sedentare ca noi, sau chiar pradatoare, gen Ungaria si altii.

      Noi suntem in pozitia si momentul in care tre sa facem ce putem noi, cu cap, pentru a sustine schimbarea. Abia peste ani si ani vor putea analiza oamenii daca poporul roman a facut bine ce a facut sau nu. Deocadamta…abia a aparut internetul, abia se afla adevarul. Iar cunoasteera adevarului despre lumea din jur e primul lucru de la care pleaca orice rezistenta… Reactia poporului roman de abia de acum incolo apare. Si ea apare. Iar noi tre sa fim pe faza sa sustinem oamenii de buna credinta.

  2. Bre mai un aspect foarte important. Singurul loc care cu adevarat conteaza e Bucurestiul. Ce cred cei de la Arad Baia Mare Vaslui sau Tulcea e irelevant.

    Problema in Bucuresti e ca multi au tot felul de surse de profit. Corporatisti care nu au alte preocupari decat locul lor de munca, persoane care lucreaza la privat pe extern si nu prea au treaba cu economia locala. Cu cat restul sunt mai saraci ceilalti ei o duc mai bine….

    Apoi mai exista unii care vor schimbare dar nu vor revolte gen Ucraina… Ei spera ca vine UE sa ne faca justitie si occidentul in general sa ne civilizeze… In general o duc bine.

    Apoi exista cei care vor schimbare dar sunt nationalisti si vor nationalizare generala…

    Mai exista multi care traiesc din ajutoare sociale si astia nu stiu cum va fi dupa o schimbare.

    • ORICE implicare de orice fel, oricat de mica este IMPORTANTA, indiferent de oraș, fie ea din interiorul granitelor tarii sau din afara. Sigur, Bucurestiul este important pentru ca aici suntem adunati mai multi oameni, si suntem cu adevarat o forta, desi nu ne dam seama si inca nu profitam de faptul ca suntem multi la un loc. In plus, principalele institutii sunt aici si sediile partidelor si locuintele mafiotilor care ne condus. Deci da, Bucurestiul ar trebui sa fie varf de lance, dar…si aici, ca si in alte parti ale tarii, distrugerea mentala si egoismul exista.

      Nimeni nu vrea revolte ca in Ucraina, mai ales ca aia e o Lovitura de stat precum cea din 89 in Romania, nu revolutie… Bineinteles, ca si la noi, sunt si oameni care au iesit sincer in strada, pentru idei in care chiar cred, dar…sunt manipulati mai ales pe ideea ca UE+SUA e ceva de bine…

      Nu exista semn de EGAL = între nationalisti si nationalizare generala. Nationalizarea anumitor lucruri este probabil parte din rezolvarea problemei, dar in niciun caz unica solutie. Nationalizarea nu ar fi rea pentru tara. Rea a fost privatizarea pe 2 lei a tot ce aveam…

      Despre cei cu ajutoare sociale, multumesc, i-am adaugat in text. Spor!

  3. Omul este un animal lacom , idiot , infumurat si indobitociti zilnic de alti care sunt putin mai inteligenti pentru ca stiu de unde sa culeaga o informatie si pentru ca au dreptul la adevar.
    Nu bani ne ofera prestanta si nu Mercedes-ul din fata porti si ca ai la mana 20 de angajati , prestanta ti-o castigi prin a sti sa fi om a-ti respecta familia si sai faci mandri pe cei din jur ca nici bani nici numele nu vor ramane mult timp dupa deces dar de fapte se vor mai vorbi multi ani

    • DA, sistemul nostru de valori este dat peste cap in mod premeditat de catre cei care conduc lumea din umbra, prin interpusii lor de la nivel national. Din fericire marea masa a romanilor sunt inca oameni BUNI, asa cum suntem noi, ca popor, in mod nativ, de mii de ani. Ce vedem noi rau la romanii din jurul nostru sunt totusi exceptii raportata la intreaga populatie, sau sunt chestii de suprafata. Pus intr-un context NORMAL, nu in Sistemul de exploatare in care ne aflam acum, poporul roman ar fi exemplar din punct de vedere moral. Sa spui ca OMUL este un animal lacom, idiot etc etc etc este gresit. NU TOTI OAMENII. Doar unii… Din pacate cei care conduc lumea in prezent sunt din categoria celor rai si malefici. Romanii sunt usor de exploatat pt ca sunt prea buni si nu pot pricepe usor ca exista oameni pe lumea asta care ii pot minti in fata fara nicio problema, care ii fura fara jena etc.

Spune-ți părerea aici: