Sfaturi pentru cei care vor sa se lase de fumat prin metoda cartea Allen Carr. Cum sa scapi de tigari. Renuntarea la fumat ieftin, rapid, eficient, permanent (s41)

Sfaturi pentru cei care vor sa se lase de fumat prin metoda cartea In sfarsit nefumator Allen Carr cum sa scapi de tigari. Renuntarea la fumat ieftin, rapid, eficient, permanent ceicunoi.wordpress.comAcest text este destinat FUMĂTORILOR care vor să se lase de fumat uşor şi NEFUMĂTORILOR care au prieteni – rude – colegi – cunoştinţe fumători (ajutaţi-i să se lase de fumat RECOMANDÂNDU-LE CEA MAI BUNĂ METODĂ – METODA ALLEN CARR!).

Am mai scris pe acest blog despre Metoda Allen Carr pentru a te lasa de fumat în cel mai uşor mod posibil. Cei care vor să renunţe la ţigări, mai corect spus – să SCAPE de ţigări, au de făcut ceva foarte simplu şi banal:

1. Să citească GHIDul scris de mine şi disponibil gratuit pe acest blog.

2. Să citească cartea lui Allen Carr – În sfârşit nefumător. Metoda uşoară a lui Allen Carr.

Atât! Atât şi eşti nefumător!

Este incredibil că doar atât? ESTE! Însă pe cât de incredibil, pe atât de eficient!

Pentru că există însă persoane care spun că “citesc” cartea şi nu reuşesc să se lase de fumat, postez în continuare răspunsul pe care l-am dat unei persoane care m-a contactat pe mail, în speranţa că aceste informaţii vor ajuta şi pe alţi fumători (de asemenea, în ghidul meu sunt explicate şi alte “greşeli” ale celor care nu se pot lasa de fumat prin citirea cărţii lui Allen Carr):

MESAJ PRIMIT PE MAIL:

“Buna ziua!

De curand am citit si eu cartea lui Alen Carr. Bineinteles ca s-au declansat soneriile de alarma si ca orice fumator vreau sa ma eliberez de aceasta povara, dar de o saptamana am o problema cu “doar una” si ajung sa fumez 3-4 pe zi pt ca dupa una ma simt f prost si moral si imi creste apetitul pt ele. Imi este teama sa nu esuez. Ce credeti ca ar trebui sa fac dupa parerea dvs. ?

Multumesc!”

RĂSPUNSUL MEU:

Buna.

Nu stiu daca ai citit ghidul meu pentru lasatul de fumat prin metoda Allen Carr. Il gasesti la urmatorul link:

https://ceicunoi.wordpress.com/2012/08/30/cum-sa-te-lasi-de-fumat-in-cel-mai-usor-mod-posibil-ghid-complet-metoda-allen-carrs12/

CITEŞTE-L!

Acum… sunt cateva chestii de  zis:

ÎNAINTE de citirea cărţii contează să vrei să te laşi de fumat. Dacă nu eşti încă sigură că vrei să te lasi, dacă nu conştientizezi motivele LOGICE şi REALE pentru care ar trebui să te laşi de fumat, atunci iată prima piedică în lăsatul de fumat. Dacă citeşti ghidul meu de la link-ul de mai sus vei găsi acolo şi motivele pentru care să te laşi de fumat – trecute cu liniuta. Ţigara NU îţi oferă absolut niciun avantaj. Acest lucru este explicat foarte bine în cartea lui Allen Carr.

PENTRU A FUNCŢIONA, CARTEA LUI ALLEN CARR TREBUIE CITITĂ CU ÎNCREDERE, CU ATENŢIE, FĂRĂ PRECONCEPŢII, CU MINTEA DESCHISĂ şi INTEGRAL! Dacă ai citit cartea cu preconcepţii că este o carte proastă, ca nu are cum sa funcţioneze, ca nenea ala spune bazaconii in ea, că tu stiai deja toate lucrurile alea etc etc etc – iata o alta piedica in lasatul de fumat. De asemenea, daca nu ai citit TOATĂ CARTEA, fiecare pagina cu atentie – iata o alta piedica!

Citeste mai intai ghidul meu de la link-ul de mai sus. Apoi, citeşte cartea lui Allen Carr CU ÎNCREDERE, CU ATENŢIE, FĂRĂ PRECONCEPŢII, CU MINTEA DESCHISĂ şi INTEGRAL! Teoretic… citirea şi conştientizarea lucrurilor explicate în carte ar trebui să te facă sa realizezi CÂT DE NONSENSIC ESTE FUMATUL şi că de fapt NU AI NEVOIE DE FUMAT PENTRU ABSOLUT NIMIC! ŢIGARA NU TE AJUTA CU NIMIC! DOAR ITI FACE RAU! Daca in capul tau nu au aparut asemenea concluzii in urma citirii cartii… inseamna ca ceva s-a intamplat…nu ai citit cartea cum trebuie, sau nu pe toata pana la sfarsit, sau nu vrei de fapt sa te lasi de fumat, sau nu esti convinsa ca e bine pentru tine sa te lasi de fumat,  sau nu esti convinsa ca nu pierzi nimic etc etc etc.

Citeste Ghidul! Reciteste cartea! Stinge ultima tigara! Apoi printează-ti instrucţiunile imbunatatite de aici si citeste-le de fiecare data cand ai chef de “o singura tigara”:

https://ceicunoi.wordpress.com/2012/04/25/lista-completa-instructiuni-pentru-renuntarea-la-tigari-metoda-usoara-a-lui-allen-carr-s3/

Respectă instructiunile! Tine cont ca nu exista o singura tigara! O singura tigara inseamna repornirea intregului ciclu. Exemplul tau cu 3-4 tigari este doar un pas spre a reveni la numarul de tigari pe care il fumai in mod obisnuit. Daca ai citit cartea si inca fumezi inseamna ca ceva nu a mers la tine. Nu te auto-tortura cu un numar cat mai mic de tigari (iti explica Allen Carr in carte ca asta este doar o auto tortura care nu aduce nimic bun – te face sa pretuiesti tigara si mai mult ca inainte). Citeste ghidul si reciteste cartea cum trebuie!

Daca tot nu reusesti, apeleaza cu incredere la Clinica Allen Carr din Bucuresti! Nu te uita la bani! Banii sunt o falsă problemă!!! Iată de ce: dacă clinica Allen Carr te ajută sa te lasi definitiv de fumat, într-o luna de nefumător vei economisi şi recupera banii investiti! (dacă fumai în mod obişnuit cam un pachet pe zi). De asemenea, dacă nu reuşeşti să te laşi de fumat, primeşti banii înapoi, prin garanţia unica Allen Carr! Deci nu ai ce pierde! Detalii găsesti la ei pe site aici: http://allencarr.ro/.    Şi aici: O intrebare legitima: ce are sesiunea in plus fata de carte?

NU RENUNŢA! Ştiu persoane care s-au lasat de fumat imediat dupa citirea cartii lui Allen Carr fara absolut niciun stres si nicio problema. Ceea ce demonstreaza ca metoda FUNCTIONEAZA! De asemenea, în clinicile Allen Carr de la nivel mondial s-au lasat deja milioane de oameni! Cred sincer că metoda Allen Carr este cea mai eficientă, ieftină şi rapidă metodă prin care te poţi lăsa de fumat… daca vrei sa te lasi de fumat.

Iti urez succes! 

Urez succes tuturor fumătorilor în aplicarea metodei Allen Carr!

Urez succes tuturor nefumătorilor în convingerea prietenilor fumători să aplice metoda Allen Carr!

Emilian, 8 iulie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “Sfaturi pentru cei care vor sa se lase de fumat prin metoda cartea Allen Carr. Cum sa scapi de tigari. Renuntarea la fumat ieftin, rapid, eficient, permanent (s41)

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s