Extraterestrii exista – declara un fost ministru al apararii din Canada. Dovezi OZN, film extraterestrii antici, marturii, declaratii Paul Hellyer prezenta extraterestrilor pe planeta Pamant (edu42)

Extraterestrii exista declaratie Paul Hellyer, fost ministru al Apararii in Canada, dovezi OZN, film extraterestri antici, marturii, declaratii prezenta extraterestrilor pe Pamant singuri in univers ceiPersonal nu sunt foarte pasionat de fenomenul OZN, extratereştrii etc, dar nici nu îl neg de la început. Habar n-am dacă există sau nu, şi nici nu am timp de investit să citesc şi să mă documentez foarte mult pe acest subiect ca să-mi fac o opinie mai în cunoştinţă de cauză. Însă am dat în ultimul timp peste informaţii care spun cam acelaşi lucru despre extratereştrii antici, prezenţa lor pe pământ, interesele extratereştrilor pe planeta noastră, colaborarea cu guvernul american etc. Sigur că astfel de lucruri vor fi pentru cei mai mulţi oameni imposibil de crezut. La fel ca şi în cazul Guvernului Mondial ascuns – cei mai mulţi oameni refuză să accepte adevărul că lumea e condusă din umbră. Oh well… redau mai jos ultimul material pe care l-am citit, cu ce spune fostul ministru al apărării din Canada, Paul Hellyer (partea cu Cabala sunt convins că aşa este – am şi scris deja pe blog despre cei care conduc lumea din umbră), şi mai pun câteva chestii interesante pe tema “Extratereştrii există” la sfârşit.
Detalii în continuare:
(Materialul este primit – nu este scris de mine, dar lucrurile scrise pot fi verificate în filmuleţul de mai jos)
_________________________________

In cadrul evenimentului public “Zilele Dezvaluirii”, desfasurat in perioada 29 aprilie – 3 mai 2013, fostul ministru al apararii din Canada marturiseste ca exista cel putin doi extraterestri care lucreaza in prezent cu guvernul american in cadrul unui proiect ce vizeaza transferul catre SUA a unor tehnologii extraterestre.

Paul Hellyer, fost ministru al Apararii in Canada, face dezvaluiri directe si transante, in cadrul unei auditii oficiale: exista mai multe specii de extraterestri care au vizitat si continua sa viziteze Pamantul, fiecare cu interesele sale. Printre aceste specii el aminteste pe cei din Zeta Reticuli, cei din Orion, apoi pe cei din Pleiade si cei din Andromeda. Aceasta auditie oficiala este unica, fiind una dintre cele mai clare confirmari ale realitatii extraterestrilor.

Alte subiecte aduse in discutie in cadrul acestei auditii oficiale care a durat 25 de minute: complexul militar-industrial, impreuna cu grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala si Consiliul pentru Relatii Externe, formeaza asa-numita Cabala. Hellyer aminteste si de asa-zisele guverne din umbra, de elita conducatoare, de Rockefeller si de clanul Bush.El afirma ca exista 2 extraterestri de tipul “albi si inalti” care traiesc in prezent intr-o baza secreta care apartine Fortelor Aeriene ale SUA. Informatiile i-au fost furnizate de Charles Hall, care i-a povestit cum a ajuns sa ii intalneasca, sa stabileasca o relatie de incredere cu cei doi extraterestri care se aflau la baza din Nevada, si care in prezent lucreaza impreuna cu oficiali americani in cadrul unui program secret prin care SUA are acces la tehnologie extraterestra. Paul Hellyer recunoaste public in cadrul acestei auditii oficiale ca scopul lui este acela de a se incepe imediat dezvaluirea completa a adevarului despre existenta extraterestrilor. “Asa cum copiii reusesc sa supravietuiasca adevarului ca Mos Craciun nu exista, la fel cetatenii platitori de taxe sunt capabili sa accepte realitatea extinsa a existentei extraterestrilor pe planeta noastra”, completeaza el ca argument in favoarea dezvaluirii imediate a adevarului.”Faptul ca exista civilizatii extraterestre mult mai avansate decat noi poate fi umilitor pentru unii dintre noi, dar acesta este un pas necesar pentru supravietuirea umanitatii”.Pentru salvarea planetei este necesar ca umanitatea sa renunte la industria petroliera si sa inceapa folosirea energiei curate, regenerabile si gratuite. Desi acest deziderat este capital, actualii conducatori nu doresc sa schimbe nimic, fiind perfect multumiti cu actualul sistem financiar global care este de o infantilitate copilareasca si care nu serveste adevaratei evolutii a umanitatii.

“Congresul SUA este partial responsabil pentru aceasta situatie dezastruoasa in care ne aflam. Tehnologia pentru energia gratuita EXISTA deja, dar este tinuta secreta de catre Cabala”, adauga Hellyer.

“Rockefeller recunoaste ca scopul acestei “elite” conducatoare este de a instaura un Guvern Mondial compus din membrii Cabalei, care nu este ales de nimeni, si care nu da socoteala nimanui”, completeaza Hellyer. Este exact ceea ce se ascunde in spatele denumirii de Noua Ordine Mondiala. “Conform domnului Rockefeller, acest plan se afla deja in fazele sale avansate”.

Paul Hellyer aminteste ca au existat de-a lungul recentei istorii numeroase ocazii de a face mult bine pentru evolutia umanitatii, dar de fiecare data aceste ocazii au fost irosite fiind “deturnate” de interesele Cabalei.

In timp ce membrii comisiei care prezida evenimentul public se multumeau, la inceput sa zambeasca batjocoritor, pentru ca mai apoi sa se incrunte si sa devina nelinistiti, au existat cateva persoane in sala care au avut curajul sa-l aplaude de fiecare data cand Hellyer declara public adevarul.

Auditia publica a avut loc la data de 3 mai 2013, in cadrul zilelor Publice pentru Dezvaluiri “UFO Citizen Hearings on Disclosures”, eveniment care s-a desfasurat in perioada 29 aprilie – 3 mai 2013.

Filmuleţul VIDEO cu Paul Hellyer de la eveniment:

Citiţi şi următoarele materiale:

Stenogramele OZN: Dovezi ale existentei extraterestrilor II – declaraţii ale diferiţilor oameni politici / importanţi legat de extratereştrii, de-a lungul vremii.

Annunaki și Istoria Secretă a Conspirațiilor Globale – VIDEO detaliat despre extratereştrii Anunaki de pe Pământ.

Alte materiale depspre extratereştrii gasiti şi  pe conspiratiisimistere.wordpress.com

Emilian, 18 mai 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

15 responses to “Extraterestrii exista – declara un fost ministru al apararii din Canada. Dovezi OZN, film extraterestrii antici, marturii, declaratii Paul Hellyer prezenta extraterestrilor pe planeta Pamant (edu42)

 1. Documentarul ‘Nu te uita la acest film’ cred ca descrie realitatea.
  Lumea a inceput sa afle adevarul eliberator. Din acest motiv ei au pornit o ofensiva impotriva umanitatii prin crize, razboaie, radiatii ( Cernobîl, Fukushima), modificarea climei si cutremure (HAARP), hrana, medicamente etc.
  Oamenii sunt manipulati cu ideologii new age si arme psihotronice. Solutia pt a iesi din Matrix este trezirea si maturitatea spirituala prin cunoaştere si pastrarea adevaratei credinte.

   • Mai adaug la comentariul meu anterior si respectarea tuturor celorlalte religii care au frumusetea si intelepciunea lor. Stiu ca tu cauti colaboratori, dar nu sunt din Bucuresti :)

   • Da un reportaj deosebit.Nu sunt uimita de extraterestri sunt uimita ce minti diabolice au semeni nostri.

   • nu e . aia au debarcat deja.
    am impresia ca se fac ceva teste de credibilitate pentru ca prea s-au inmulti articolele si cartile pe tema asta , ori americanii ne pregates ceva martieni prin laboratoare , ori a scazut credibilitatea subiectului si nu mai fac bani baietii de la mass-media-sf,

   • :) Nu stiu:) Dar e interesant ca un oficial (fost ministru al apararii in Canada) a sustinut public lucrurile alea… Oh well. E un subiect zic eu care ne poate deturna atentia si timpul aiurea. L-am pus pe blog pt ca mi s-a parut interesant, dar sunt multe alte lucruri mai relevante asupra carora trebuie sa fim atenti si pentru care trebuie sa investim din timpul nostru liber.

 2. Ofensiva dreptului la exprimare,,ofensiva impotriva frumosului ,ofensiva impotriva capacitatii,si ofensiva mereu direct s-au indirect impotriva realului si a divinitatii,in ultima vreme se pune accent pe tot ce poate fi distructiv,sa ne incredem in numele dreptatii ,in ceata si intuneric,aratinduni-se ca Lumina nu exista ,dar traim in ea ,suntem creati de ea ,si prin ea ne activam polii energiei umane ce ne coleaga cosmic cu energiile Universului,in ce fel de indrumare administrativa traim??!…

  • Daca exista extraterestrii nu inseamna ca nu exista Dumneze. Reflecteaza la chestia asta. E la fel ca teoria evolutionismului. Evolutionismul se impaca perfect cu ideea de Dumnezeu. Daca ar sta un pic sa se gandeasca la chestia asta, oamenii religiosi nu s/ar mai ataca asa usor cand aud de evolutia omului etc. Oh well. E adevarat ca exista o ofensiva impotriva religiilor, a “normalitatii” si “moralitatii” conform traditiei crestine etc, insa nu stiu daca pe nenea care vorbea acolo se extraterestrii il interesa de chestiile astea. El spunea teoretic ceea ce stie el despre extraterestrii. Uneori oamenii care STIU chestii importante, incep sa le spune la o anumita varsta, cand nu le mai este frica de faptul ca ar putea fi asasinati. Poate si asta o fi unul din cazuri. Cine stie care-i adevaru?

   • adevarul este ca au inceput sa se inmulteasca farfuriile – ozn si fenomenele pe cer, astfel incat deja lumea isi pune intrebarea , dar ale cui sunt, ca sunt prea multe si daca sunt ale extraterestrilor ce vor de la noi? adica sunt pe aici pe laga noi si nu ne baga in seama? atunci apare cate o persoana de genul domnului din reportaj , ales special pentru ca este credibil si debiteaza cate o amintire. trezi-ti-va in puii nostrii ca nu exista niciun extraterestru, se fac experimente la greu cu nave fara nave cu efecte pe cerul nostru al tuturor cu efecte care mai de care mai agresive.

   • Eu nu as fi atat de sigur ca tine. HABAR N-AM daca sunt sau nu, ORICE e posibil in lumea asta CONTROLATA de stapani si in lumea asta in care ADEVARUL ESTE ASCUNS PREMEDITAT… Dar… acum sunt lucruri mai relevante si mai acute asupra carora sa ne indreptam atentia decat extraterestrii…

   • CE E DE FACUT ACUM IN SITUATIA IN CARE SUNTEM CU ROMANIA??? sunt multi care s-au trezit, s-au informat…dar le e frica, habar nu am de ce le e frica.., mie una nu mi-e frica ….mi-e groaza ..unde se va ajunge si de viitorul pe care il va avea copilul meu. Totul se da pe fata iar oamenii continua sa doarma sa fie orbi.Cum ne unim ? de unde sa incepem??

   • Eu am pornit Campania 1 leu, un sistem prin care oamenii buni sa se uneasca. Site-ul este acesta: http://www.campania1leu.wordpress.com. Citeste despre ce e vorba si trimite-l si altor persoane. In rest, exista diferite initiative dar nu sunt definitivate calumea pentru a le promova pe acest blog inca. Poti cauta pe site-ului domnului Ion Coja, de exemplu Lista Naţionala, sau Propunerea pentru preşedintele Romaniei in 2014:

    http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/presedintele-potrivit-pentru-vremuri-de-restriste-un-om-al-bisericii/

    Ideea e ca nu prea se poate face nimic fara o formatiune politica, care sa inlocuiasca bestiile care ne conduc. Cand va fi ceva si mai concret, voi promova pe acest blog. Intre timp, am facut si o lista cu alternative politice aici:

    https://ceicunoi.wordpress.com/2013/09/16/lista-initiative-civice-alternative-politice-de-buna-credinta-altceva-fata-de-clasa-politica-actuala-corupta-pdl-psd-pnl-miscari-patriotice-cu-iubire-fata-de-romania-si-poporul-roman-pol168/

    Inscrie-te cu adresa de mail la acest blog, prin optiunea Follow din stanga pentru a primit automat noutatile. Cand va aparea ceva ce putem sustine cu toti, ceva in jurul caruia sa ne unim, ceva de buna credinta, voi posta detalii pe acest blog si le vor primi toti cei inscrisi cu adresa de mail. Succes si rezistenta! Poporul român nu va disparea cu una cu doua…

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s