Eveniment Unic in Bucuresti 23 iunie 2022. Prezentare Al Doilea Razboi Mondial de catre Generalul Radu Theodoru – un mare patriot in varsta de 98 de ani

eveniment-bucuresti-23-iunie-2022-muzeul-national-de-istorie-prezentare-al-doilea-razboi-mondial-general-radu-theodoru-01

sursa foto: MNIR.ro

 

Joi, 23 Iunie 2022, ora 15:00, la Muzeul National de Istorie din Bucuresti are loc Prezentarea celui de-al Doilea Razboi Mondial de catre domnul GENERAL MAIOR AVIATOR VETERAN DE RĂZBOI RADU THEODORU (98 ani).ORGANIZĂM UN EVENIMENT UNIC ÎNTR-O VIAŢĂ: PREZENTAREA CELUI DE AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL DE CĂTRE UN GENERAL, SCRIITOR ŞI ISTORIC, PARTICIPANT ACTIV PE FRONT.

Asociațiiile “DUMNEZEU, POPOR ȘI ȚARĂ” și „GENERAL RADU THEODORU” organizează joi 23 iunie 2022 la ora 15:00 fix la Muzeul de Istorie al României pe Calea Victoriei vizavi de clădirea CEC în Bucureşti vizionarea expoziţiei despre cel de-al doilea Război Mondial organizată în holul principal al muzeului având privilegiul a ne fie prezentat evenimentul istoric de către chiar de către un luptător pe front, domnul GENERAL MAIOR AVIATOR VETERAN DE RĂZBOI RADU THEODORU, care este şi autor la 80 de cărți dintre care jumătate de istorie, un expert în domeniu, azi în vârstă de 98 de ani. Alături de domnul general ne va prezenta evenimentele de război şi domnul COMANDOR AVIATOR ION BREAZU, pilot de supersonice.

ADEVĂRUL GREU DE AFLAT
Domnul general se pune la dispoziția noastră pentru a ne relata din proprie experiență adevărul despre realitatea istorică, fapte şi detalii pe care ce nu le putem afla din nici o carte, de la școală, nici chiar de la Facultatea de Istorie.

DE CE?
Al doilea război mondial a determinat întreaga viață a Europei și a Lumii în ultimii 100 de ani, a condiţionat prezentul nostru pe care îl trăim și a condiţionat viitorul astfel ca pentru un om înţelept cunoașterea acestui eveniment este de esență atât pentru cei care trăiesc cât şi pentru cei ce urmează să trăiască să modeleze viitorul.

ÎNTREBĂRI LA LIBER
Veţi putea pune orice întrebări doriţi şi veţi primi răspunsurile cele mai competente disponibile vreodată.

OCAZIE UNICĂ
Este ocazie unică care nu se va mai repeta, expoziția se va închide în curând iar domnul general îşi face cu dificultate timp pentru astfel de evenimente. Nu va mai exista o “… dată următoare”.

CONFIRMAREA PARTICIPĂRII
Întrucât accesul în muzeu a grupurilor trebuie să fie planificat și aprobat de conducerea muzeului vă rugăm să ne transmiteți confirmarea participării aici sau la telefon 0722575700, persoana de contact Adrian Grigoriu.

COST
Singurul cost implicat este biletul de acces în muzeu: adulții 22 RON, pensionarii 11 RON, elevii și studenții 5,50 RON cu prezentarea legitimaţiei de elevi sau de student.

Expunerea va dura aproximativ 2 ore.

Mai jos imagini ale expoziţiei publicate pe siteul muzeului:
https://www.mnir.ro/expozitia-temporara-romania-in-al-doilea-razboi-mondial-1941-1945/

____________

Generalul Radu Theodoru vorbind liber despre Noua Ordine Mondiala (in video de la min 3):

____________

Emilian, 20 iun 2022, ceicunoi.wordpress.com

SHARE prin butoanele de mai jos si URMARESTE BLOGUL CE-I CU NOI? PRIN EMAIL. INSCRIE-TI ADRESA DE MAIL PENTRU A PRIMI AUTOMAT CELE MAI NOI ARTICOLE si apasa butonul FOLLOW. Vezi optiunea IN LATERAL STANGA daca esti pe laptop/pc sau MAI JOS daca esti pe mobil.

____________

UPDATE – POZE DE LA EVENIMENT:

2 responses to “Eveniment Unic in Bucuresti 23 iunie 2022. Prezentare Al Doilea Razboi Mondial de catre Generalul Radu Theodoru – un mare patriot in varsta de 98 de ani

  1. Emilian, numarul de telefon este gresit. Am incercat sa sun pentru a confirma participarea la acest eveniment dar nu am putut, deoarece numarul este gresit.

Spune-ți părerea aici: