Predica Dupa Referendum – Biserica e Singura care spune: GÎNDIȚI!

predica-dupa-referendum-manastirea-petru-voda-monahul-filotheu-14-octombrie-2018

Predică din 14 oct 2018 la Mânăstirea Petru Vodă după Referendumul din 6-7 octombrie 2018.

Monahul Filotheu – “Biserica e Singura care spune: GÎNDIȚI!”

O predica importanta, atat pentru cei care au fost la Vot cat si pentru cei care au fost pacaliti sa boicoteze.

“Televizorul este o Unealta Diabolica prin care ORICINE s-a asezat in fata sa si se uita, isi Leapada Discernamantul, Atentia, Trezvia si Capacitatea de a Judeca cu Mintea Proprie. Pentru ca tot ceea ce este acolo este impotriva mantuirii sufletului celor care se uita. Credeti-ma! In frica lui Dumnezeu va spun!”

“Aceasta infrangere este un examen. Am vazut cu totii cam cat putem noi in vreme de incercare…”

“(…) Din cauza faptului ca românii NU au fost treji, ca s-au uitat la Televizor. Ca asta face. Sunt acele unde care trec creierul in pasivitate, si orice s-ar spune la televizor, el primeste si e mamaliga. Nu mai ai cu cine sa discuti. De ce e rea Biserica in ochii acestora? Pentru ca Biserica va spune GANDITI! Aveti minte, aveti evanghelie, GANDITI! Luptati-va pentru sufletele voastre, pentru sufletele copiilor vostri!”

“Sfantul Antonie cel Mare spune ca va veni vremea cand oamenii vor innebuni si cand vor gasi pe unul sanatos vor sari pe el sa-l omoare si vor striga “Iata nebunul”. Asta este vremea care incepe sa mijeasca in acest moment. Nu vreau sa mustru pe nimeni si nu vreau sa infricosez pe nimeni. Este lumea in care traim. Lucrurile despre care va vorbesc aici le-au spus Marks si Engels si prietenii lor in urma cu 150-200 de ani. S-au spus numai ca oamenii n-au fost atenti. Si care este solutia? (…) Solutia este implinirea poruncilor Domnului.”

VIDEO Predica dupa Referendum Manastirea Petru Voda:

Sursa: http://manastirea.petru-voda.ro/2018/10/14/monahul-filotheu-biserica-e-singura-care-spune-ginditi/

……………………………..

Emilian, 16 oct 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici: