Romania este in Razboi Nedeclarat. Se aplica Prezumtia de Vinovatie

prezumtia-de-vinovatie-in-razboi-nedeclarat-romania

ÎN SITUAȚIE DE RĂZBOI, SE APLICĂ PREZUMŢIA DE VINOVĂŢIE, RESPECTIV, CÂND APARE DUBIUL, ORICE ÎNDEPĂRTARE DE LA INTERESUL COMUN DUCE LA EXCLUDEREA CELUI ÎN CAUZĂ. POPORUL ROMÂN SE AFLĂ ÎN RĂZBOI NEPROVOCAT, NEDECLARAT.

SUNTEM ATACAȚI DE FORŢE SECRETIZATE, UN CONFLICT CONTINUU ŞI GENERALIZAT CE DUREAZĂ DEJA DE PESTE 300 DE ANI.

Cine consideră util pentru alții, rog sa distribuie cu “Share”.

ATACUL este pe două direcţii: ROMÂNISMUL și CREȘTINISMUL.

Fiind atacaţi neprovocat la scara întregului popor, NE AFLĂM ÎN LEGITIMĂ APĂRARE.

În timpul desfăşurării unui război, și nu are nici o semnificație dacă este declarat sau nu, se desfăşoară evenimente grave simultan și/sau în succesiune scurtă ceea ce exclude posibilitatea de a verifica vinovăţia prin administrarea de probe, analiza, cercetări cât este necesar pentru a descoperi adevărul, mărturiile, declaraţiile şi judecata în profunzime.

În consecinţă, dacă în stare de pace, existând timp pentru instrumentarea unei cercetări minuțioase a faptelor, se poate aplica prezumţia de nevinovăţie, în stare de război se poate aplica numai PREZUMŢIA DE VINOVĂȚIE.

Prezumţia de vinovăţie conduce la excluderea celui care nu acționează unitar, disciplinat şi riguros în armonie și lipsă de conflict cu ceilalţi membrii ai grupelor de apărare, înspre interesul Poporului Român aflat în stare de ostilitate și asediu generalizat.

Nu are nici o relevanţă motivul pentru care cei care acţionează contrar interesului Poporului Român, nu este timp de instrumentare şi judecata. Simpla constatare că acţionează contra interesului românesc şi sabotează grupurile de apărare este suficientă pentru a îl descalifica ca membru într-un astfel de grup.

Dacă prezumţia de nevinovăţie impune ca în caz de dubiu să se aplice măsurile în favoarea celui învinovăţit, prezumţia de vinovăţie impune ca în caz de dubiu, măsurile ce se vor aplica vor fi împotriva celui învinovăţit și se vor aplica imediat, cele mai mici fiind excluderea din acţiunea colectivă.

Desigur, măsurile trebuie să fie creștine, aplicate cu dragoste dar cu absolută intransigenţă și de o fermitate absolută. Orice îndemn la toleranţă este trădare a intereselor româneşti.

În consecinţă, orice referinţă negativă la adresa României ca Țară, a Poporului Român și a Ortodoxiei sau orice acţiune denigratoare la adresa acestora sunt parte din acest război şi trebuie taxate ca atare.

Constatăm că toate televiziunile mari şi trusturile de presă sunt antiromâneşti şi anti-hristice astfel încât aflându-ne în plin război, uitatul la televizor transformă românul, automat, în victimă dar şi complice al agenților antiromâni.

A.G., sursa.

……………………

Emilian, 22 nov 2017, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici: