Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 1/9 – Introducere

protocoalele-inteleptilor-din-sion-alegeri-electorale-presa-educatie-biserica-guvern-mondial-evrei-mafia-internationalaProtocoalele Inteleptilor Sionului reprezinta o sinteza din 1901 a actiunilor desfasurate deja de mafia internationala asupra popoarelor lumii si o prezentare a unei parti din planurile mafiei pentru viitor. Multi oameni vor regasi in Protocoale multe asemanari cu realitatea inconjuratoare, fapt care ne demonstreaza ca ele sunt puse in aplicare. Scopul acestor postari legate de Protocoalele Inteleptilor Sionului este dublu. Pe de o parte sa va ridice niste semne de intrebare cu privirea la lumea inconjuratoare si sa va faca sa cititi integral Protocoalele, iar pe de alta parte sa intelegeti MAGNITUDINEA fortei, vicleniei si actiunii continue pe care o grupare criminala foarte bine organizata le aplica asupra noastra de SECOLE. Sa intelegeti existenta acestei forte criminale NU pentru a cadea in deznadejde si a crede ca nu am avem nicio scapare (asta si-ar dori ei sa credeti), ci sa fim mai PRECAUTI in privinta convingerilor noastre cu privire la adevarul si realitatea lumii noastre…

Cand mafia ne invita prin agentii ei la vot… sa fim mai precauti!

Cand mafia ne invita prin agentii ei sa mancam otrava din supermarket-uri… sa fim mai precauti!

Cand mafia ne invita prin agentii ei sa ne intoxicam copii prin vaccinuri… sa fim mai precauti!

Cand mafia ne invita prin agentii ei sa ne intoxicam informational prin TV, radio, filme… sa fim mai precauti!

Cand mafia ne invita prin agentii ei sa ne comportam ateist, materialist, capitalist… sa fim mai precauti!

Cand mafia ne invita prin agentii ei sa ignoram valorile noastre stramosesti si sa ne rupem de traditiile istorice, religioase si culturale ale poporului nostru… sa fim mai precauti!

Cand mafia ne invita prin agentii ei sa avem incredere totala si orbeasca in “autoritati” precum Televizorul, Profesori, Doctori, Politicieni, Institutii publice, Scoala etc…sa fim mai precauti!

Cand mafia ne invita prin agentii ei si prin diferite metode perfide sa ne departam de Biserica Stramoseasca sau chiar sa o atacam… sa fim mai precauti!

Am selectat din Protocoalele Inteleptilor Sionului pasaje pe care le-am considerat mai importante si pe care le voi posta pe blogul Ce-i cu noi? in mai multe parti, dupa cum urmeaza:

– Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 1/9 – Introducere

– Alegeri Electorale si Sistemul de Vot – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 2/9

– Presa – Organul evreilor de inselare a crestinilor – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 3/9

– Atacul asupra Bisericii Crestine – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 4/9

– Crestinii, condusi prin patimi de evrei – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 5/9

– Prostirea Crestinilor prin Educatia si Sistemul de Invatamant – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 6/9

– Justitie si Vanzarea Terenurilor – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 7/9

– Imprumuturile care ii seaca pe Crestini – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 8/9

– Dictatura totala a Banilor evreiesti – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 9/9

Pentru intelegerea acestor Protocoale recomand citirea cartii lui Nicolae Paulescu – Spitalul, inainte de a citi Protocoalele.

…………..

Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 1/9 – Introducere

(pasaje exacte din Protocoale:)

“Pentru a nu distruge înainte de timp instituţiile creştine, ne-am atins de ele cu o mână dibace, am luat în mâinile noastre şuruburile mecanismului lor. Aceste şuruburi erau aranjate într-o ordine strânsă, dar justă; noi le-am înlocuit printr-un arbitrariu dezordonat. Ne-am atins de jurisdicţie, de alegeri, de presă, de libertatea individuală, şi mai ales de instrucţie şi de educaţie, care sunt pietrele unghiulare ale existenţei libere. Noi am mistificat, am năucit şi am corupt tineretul creştin printr-o educaţie întemeiată pe principii şi teorii pe care le ştim ca false, dar care sunt inspirate de noi.

Peste legile existente, fără să le schimbăm în mod esenţial, ci numai desfigurându-le prin interpretări contradictorii, am obţinut rezultate uimitoare.

Vedeţi acele animale bete de rachiu, îndobitocite de vin, cărora dreptul de a bea fără limită le este dat împreună cu libertatea. Noi nu putem îngădui ca ai noştri să decadă în acest grad… Popoarele creştine sunt abrutizate de băuturile tari; tinereţea lor este abrutizată de studiile clasice şi de orgiile precoce la care i-au împins agenţii noştri.

Am ştiut întotdeauna să atingem coardele cele mai simţitoare ale spiritului uman: calculul, lăcomia, nesaţul cerinţelor materiale ale omului, fiecare din aceste slăbiciuni omeneşti, luată aparte, este capabilă să înăbuşească spiritul de iniţiativă, punând voinţa oamenilor la dispoziţia aceluia care le cumpără munca.

Administratorii aleşi de noi din public, pe baza înclinaţiilor lor slugarnice, nu vor fi indivizi preparaţi pentru administraţia ţării. Astfel vor deveni uşor nişte pioni în jocul nostru, în mâinile consilierilor noştri savanţi şi geniali, ale specialiştilor noştri, crescuţi încă din copilărie în vedere de a administra afacerile lumii întregi.

Impărţirea poporului în partide i-a pus pe toţi la dispoziţia noastră, deoarece, pentru a susţine o luptă de întrecere, trebuie bani şi toţi banii îi avem noi.

Problema capitală a guvernului nostru este de a slăbi spiritul public prin critică; de a face popoarele să piardă obiceiul de a gândi, căci gândirea creează opoziţia.

Când poporul va fi înmărmurit de lovitura de stat petrecută, când oamenii vor fi încă în spaimă şi în nedumerire, în acel moment să recunoască toţi că suntem atât de tari, atât de invulnerabili, atât de puternici încât nu ţinem seama în nici un caz de ei; că nu numai că nu vom da atenţie opiniilor şi dorinţelor lor, dar că suntem gata şi în stare, cu o autoritate indiscutabilă, să reprimăm orice exprimare, orice manifestare a acestor dorinţe şi a acestor opinii; că am pus mâna dintr-o dată pe tot ce ne era trebuincios şi că nici într-un caz nu vom împărţi puterea noastră cu ei… … Atunci ei vor închide ochii şi vor aştepta evenimentele. Creştinii sunt o turmă de oi, şi noi suntem, pentru ei, lupi. Şi ştiţi ce li se întâmplă oilor când lupul pătrunde în târlă?

Dumnezeu ne-a dat nouă, poporul său ales, împrăştierea, şi în această slăbiciune a rasei noastre s-a găsit puterea noastră, care ne-a condus astăzi pe pragul stăpânirii universale.

Dacă de pe acum am ştiut să ne însuşim spiritele societăţilor creştine într-atât încât aproape toţi văd evenimentele mondiale prin culoarea sticlelor ochelarilor pe care noi li le punem la ochi, dacă de pe acum nu există în nici un stat zăvoare care să ne interzică accesul la ceea ce creştinii numesc prosteşte secretele de stat, ce va fi când vom fi stăpâni recunoscuţi de întregul univers în persoana regelui universal?

Publicul nu va avea nici o bănuială. Toate ziarele editate de noi vor fi în aparenţă cu tendinţele şi opiniile cele mai opuse, fapt care va naşte încrederea în ele.

Mulţumită lor (organelor de presa), vom zgândări şi vom potoli, atât cât va trebui, spiritele, în chestiunile politice, le vom convinge sau le vom zăpăci, insuflând când adevărul, când minciuna, confirmând faptele sau contestându-le, după impresia pe care ele o fac asupra publicului, încercând totdeauna terenul în mod prudent, înainte de a pune piciorul pe el…

Nevoia pâinii zilnice îi face pe creştini să tacă şi face din ei servitorii noştri umili.

Cine va bănui atunci că toate aceste probleme au fost născocite de noi după un plan politic pe care nimeni nu l-a ghicit timp de lungi secole?

Înţelepţii noştri, crescuţi să conducă pe creştini, vor alcătui cuvântări, proiecte, memorii, articole, care ne vor da influenţa asupra cugetelor şi ne vor îngădui să le conducem către ideile şi cunoştinţele pe care vom dori noi să li le impunem.

Cât de pătrunzători au fost vechii noştri înţelepţi spunând că, spre a atinge un scop, nu trebuie să stai pe gânduri în faţa mijloacelor şi nici să numeri victimele sacrificate!

Predicând mereu creştinilor liberalismul, noi ţinem poporul nostru şi pe agenţii noştri într-o supunere completă.

Popoarele, faţă de secretele politicii noastre, sunt copii veşnic minori, aşa cum sunt şi guvernele lor.

Crizele economice au fost produse de noi la creştini cu singurul scop de a retrage banii din circulaţie.

Noi am retras din circulaţie cât mai mult aur posibil.

Vom prezenta aceste schimbări pe care le proiectăm în aşa chip încât să nu înspăimântăm pe nimeni. Vom arăta necesitatea schimbărilor în urma risipei la care au ajuns dezordinile financiare ale creştinilor.

Cât de vădită este animalica lipsă a judecăţii creierului creştinilor!

Avem în mână cea mai mare forţă modernă, aurul: noi putem, în două zile, să-l retragem din depozitele noastre în cantitatea care ne va plăcea. Trebuie să mai demonstrăm că guvernul nostru este predestinat de Dumnezeu? Nu dovedim noi printr-o astfel de bogăţie că tot răul pe care am fost obligaţi să-l facem de atâtea secole a folosit, la urmă, adevăratului bine, spre a pune rânduială în totul?…

Guvernul care va lua locul guvernelor astăzi existente, care îşi duc existenţa în mijlocul societăţilor demoralizate de noi, care au tăgăduit chiar puterea lui Dumnezeu şi în sânul cărora se ridică din toate părţile focul anarhiei…

Ne vor conduce aceleaşi principii care au dat până în zilele noastre înţelepţilor noştri conducerea tuturor afacerilor mondiale. Noi conducem gândirea întregii umanităţi. Mai mulţi membri din rasa lui David vor pregăti pe regi şi pe moştenitorii lor, alegând pe aceştia din urmă nu după drepturile ereditare, ci după aptitudinile lor eminente; ei îi vor iniţia în tainele ascunse ale politicii, în planul stăpânirii lui, cu condiţia însă ca nimeni să nu cunoască aceste taine.”

Sursa: https://www.scribd.com/doc/7389146/Protocoalele-in%C5%A3elep%C5%A3ilor-Sionului

…va urma

………..

Emilian, 8 dec 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici: