Compilatie VIDEO – mesaje trezirea la realitate in film – V for Vendetta si Matrix. Sistemul de sclavie moderna prezentat in filme (nom)

Compilatie VIDEO mesaje trezirea la realitate in film V for Vendetta si Matrix Sistemul de sclavie moderna prezentat in filme educative fii liber be free documentare despre lumea realitatea reala traim 1O compilaţie genială de capturi video din filmele V for Vendetta şi Matrix, cu mesaje pentru trezirea la realitate şi conştientizarea lumii reale în care trăim. Deşi videoclipul este genial montat şi conține informaţii esenţiale, relevante, care explică pe scurt, foarte bine, Sistemul din jurul nostru, are la momentul acestei postări doar 63 de vizionări, deşi a fost postat pe youtube acu’ 2 ani, în ian 2012:

.

………………………………………………

Compilatie VIDEO mesaje trezirea la realitate in film V for Vendetta si Matrix Sistemul de sclavie moderna prezentat in filme educative fii liber be free documentare despre lumea realitatea reala traim 5

Alte videoclipuri relevante despre sistemul de sclavie modernă în care trăim în continuare:

……………………………………………

Alte videoclipuri, documentare relevante (colecție) – click AICI.

Emilian, 20 ianuarie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “Compilatie VIDEO – mesaje trezirea la realitate in film – V for Vendetta si Matrix. Sistemul de sclavie moderna prezentat in filme (nom)

Spune-ți părerea aici: