Vând Coșciuge Mici pentru Copii Vaccinați Anticovid. Caut Partener Afacere

OFERTĂ DE IARNĂ PENTRU PĂRINȚII CARE VOR SĂ ÎȘI VACCINEZE COPIII ANTICOVID:

COȘCIUGE DE MICI DIMENSIUNI LA CELE MAI BUNE PREȚURI!

vand-cosciuge-pentru-copii-morti-vaccin-covid-copii-vaccin-anticovid-programare-vaccin-copii-01

Coșciuge Premium pentru Copii – import Filipine!

Materiale de cea mai buna calitate – copilul tau mort de la vaccin va sta foarte confortabil in cosciug.

Potrivite pentru Copii intre 5-18 ani (grupa de varsta pentru care uciderea prin vaccinare covid e perfect legala si recomandata de autoritati si mass media in Romania la acest moment).

Livrare Rapida oriunde in tara prin curier – plata ramburs.

REDUCERE 10% pentru frati – daca aveti mai multi copii pe care vreti sa-i omorâti prin vaccinare primiti o reducere 10% la fiecare cosciug comandat (*oferta este limitata la maxim 3 frati decedati de la vaccinul covid in decurs de 1 luna).

Pentru o potrivire perfecta a cosciugului cu dimensiunile copilului dumneavoastra va rugam sa ii masurati LUNGIMEA dupa ce a murit in urma vaccinului covid (pentru ca inaltimea stiuta din timpul vietii NU coincide – acum copilul e mort, inaltimea nu ne mai ajuta – aceea puteti sa o notati dumneavoastra undeva sa va amintiti cat de înăltuț și vioi era copilul cand era viu).

GARANTAM LIVRAREA in 1-2 zile – livram DIN STOC (avem stoc suficient – am comandat mii de bucati din timp, stiam ca va veni acest moment) – cosciugul dvs preferat va ajunge in timp pentru inmormantarea copilului dvs!

NU se accepta retururi daca cosciugul nu se potriveste copilului dvs! Ne cerem scuze, dar n-am vrea sa infectam alt copil mort in urma vaccinului covid cu cine stie ce germeni de la copilul dvs!

__________________

OFERTĂ INVESTITORI:

Intrucat guvernul statului asa zis “Român” (in realitate talmudic) a dat liber la uciderea copiilor intre 5-11 ani prin injectare cu vaccin anticovid incepand cu 26 ianuarie 2022, si pentru ca milioane de parinti sunt telespectatori obedienti drogati si inselati zilnic la TV, ne asteptam la o crestere spectaculoasa a numarului de copii decedati si a vanzarilor de cosciuge mici in perioada urmatoare! Dorim sa comandam inca 100.000 de cosciuge de la furnizorul din Filipine. Cautam partener de afaceri care sa sustina o parte din costul de achizitie. Investitie Garantata! Recuperezi banii rapid si iesi in cateva saptamani pe profit! Contacteaza-ne!

____________________

OFERTĂ COLABORARE CENTRE DE VACCINARE COVID SI CABINETE MEDICI DE FAMILIE:

Colaboram cu medici si asistenti din centre de vaccinare covid si din cabinete medicale din toata tara. Pentru fiecare client nou pe care ni-l aduceti aveti 10 lei in buzunarul dvs! Tot ce trebuie sa faceti este sa oferiti FLYERUL NOSTRU cu oferta de pret pentru cosciuge mici pentru copii atunci cand recomandati parintilor sa isi vaccineze copiii anticovid! Castigati un ban in plus fara prea mare efort. Cat mai multi copii vaccinati anticovid si decedati din cauza dvs inseamna mai multi bani pentru dvs! (*Oferta este limitata – putem colabora cu maxim 250 de medici si asistenti criminali la nivel national)

_____________________

OFERTĂ PARINTI CARE AU RAMAS FARA COPII DUPA CE I-AU DUS LA VACCINARE ANTICOVID:

Avem un parteneriat cu clinici de Family Planning si Fertilizare in vitro, astfel incat, dupa ce v-ati omorât copilul, sa puteti face rapid altul! PROFITA ACUM!

Contactati-ne Chiar Acum pentru a beneficia de toate aceste oferte!

ATENTIE! Nicio oferta din cele de mai sus NU este valabila pentru parintii care isi iubesc copiii, care mai au inca putin creier in cap, care nu se uita la televizor, care nu se lasa pacaliti de autoritati si mass media, intrucat ei NU vor fi clientii nostri niciodata, pentru ca nu-si vor omorî copiii in abatoarele vaccinarii anticovid.

Emilian, ceicunoi.wordpress.com, 27 ian 2022

_______________

SHARE prin butoanele de mai jos si URMARESTE BLOGUL CE-I CU NOI? PRIN EMAIL. INSCRIE-TI ADRESA DE MAIL PENTRU A PRIMI AUTOMAT CELE MAI NOI ARTICOLE si apasa butonul FOLLOW. Vezi optiunea IN LATERAL STANGA daca esti pe laptop sau PC sau MAI JOS daca esti pe mobil.

3 responses to “Vând Coșciuge Mici pentru Copii Vaccinați Anticovid. Caut Partener Afacere

  1. Emilian as vrea sa iau legatura cu tine pentru a discuta in legatura cu ceea ce mi s-a intamplat. Cum as putea sa vorbesc cu tine ?

Spune-ți părerea aici: