Crăciunul este despre Nașterea Lui Iisus Hristos! Astăzi se încearcă eliminarea lui Iisus Hristos din Crăciun

Cand spui “Craciun” sau “Craciun Fericit!” ar trebui sa ai in minte o imagine reprezentativa a Craciunului, si anume NASTEREA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS:

Craciunul-este-despre-nasterea-Iisus-Hristos

Caci despre asta este Craciunul. Bucuria Craciunului este faptul ca S-a Nascut Hristos si ne-a adus eliberare pe Pamant, Viata morala pe Pamant si Viata Vesnica in Cer.

Craciun Fericit ar trebui sa se refere la bucuria si binele adus de Iisus Hristos pe Pamant, prin Nasterea Sa.

Ce a adus Iisus Hristos:
1. Model Esential de Viata Morala pe Pamant, valabil pentru orice om, de oriunde de pe planeta, din orice moment istoric de dupa Nasterea Domnului. Un model universal valabil – cel mai bun model de traire a omului pe Pamant si convietuire interumana. Singurul model pe care daca l-ar aplica de maine toti oamenii am obtine brusc Pacea Globala.
2. Sfaturi Concrete si Organizare (Biserica) pentru a avea o Viata Morala pe Pamant.
3. Posibilitatea de a deveni SFINTI pe Pamant, de a deveni asemenea lui Dumnezeu, dupa chip si asemanare.
4. Posibilitatea de a trai linistit, impacat, multumit, vesel, oricand si oriunde pe Pamant.
5. Posibilitatea de a obtine viata vesnica in Imparatia Cerurilor, de a te bucura de binele suprem, la nesfarsit.

Acestea sunt lucrurile minunate pe care le-a adus Iisus Hristos prin Nasterea Sa. Pentru acestea trebuie sa avem un Craciun Fericit si la acestea trebuie sa ne gandim!

Mancarurile, Cadourile, Reunirea cu Familia si Prietenii au ca pretext tocmai NASTEREA DOMNULUI. Sau ar trebui sa aiba. Acesta ar trebui sa fie motivul care produce toata “agitatia” din perioada Craciunului. S-a nascut Iisus, si trebuie cumva sa celebram acest moment si darurile pe care ni le-a adus. Ar trebui poate cu totii, macar in ziua de Craciun, sa ne salutam cu “Hristos S-a Nascut!” – “Adevărat S-a Nascut!”. Poate astfel constientizam mai bine despre ce este Craciunul.

Cea mai frumoasa celebrare a Craciunului este probabil participarea la Slujba de la Biserica si milostenie catre cei nevoiasi. Dar mai ales aplicarea invataturii lui Iisus Hristos in viata noastra. Iar toate “traditiile” de Craciun legat de mancare, cadouri, familie, sa fie facute cu decenta, cumpatare si cu gandul la motivul real pentru care sarbatorim Craciunul – DUMNEZEU.

Acum, in lumea in care traim exista niste forte negative conduse de diavol, care de 2000 de ani de la nasterea Domnului Iisus Hristos se lupta continuu sa distruga crestinismul si pe crestini. Lupta impotriva crestinismului, crestinilor si in special ortodoxiei (singura care pastreaza adevarul de la Iisus Hristos) este foarte usor de observat in zilele noastre, fiind mult acutizata. Sigur ca nu se mai taie capul crestinilor in Europa astazi, dar asta nu se mai intampla doar pentru ca diavolul a gasit metode mult mai eficiente de a reduce prezenta lui Dumnezeu in viata omului si de a reduce crestinismul pe glob.

Craciunul a devenit astazi doar despre mancare, dulciuri, otrava coca cola, adunari, alcool, petreceri, Mos Craciun, cadouri PENTRU CA PREMEDITAT niste mafioti de talie globala, insuflati de diavol, lupta continuu pentru scoaterea lui Iisus Hristos din viata omului.

Oamenii s-au departat de Biserica si Dumnezeu NU in urma hazardului sau unei “evolutii” firesti a societatii, ci in urma unui PLAN MINUTIOS APLICAT de talmudicii anticrestini asupra umanitatii.

Oricine poate vedea ca astazi peste tot in jurul nostru (in afara de Biserica) este prezentat Craciunul strict doar ca un moment de bucurie in care toata lumea trebuie sa se bucure doar mancand si dand si primind cadouri. Ce sarbatorim NU se mai spune. Cica sarbatorim ca vine Mos Craciun. What?

Mai ales in ultimii 50-100 de ani, Iisus Hristos e scos de peste tot din societatea umana. Bolsevismul-Comunismul a fost un regim gandit de acesti baieti care isi propunea pe fata chestia asta.

Dar mai subtil de atat si mai ales in ultimii 50 de ani:

Iisus Hristos este scos complet din CANTECELE DE CRACIUN (se canta doar despre … Craciun si Mos Craciun ca si cum nasterea lui Iisus Hristos n-a existat si n-are nicio legatura cu acest moment – ascultati ca exemplu in aceasta perioada Radioul lui Mos Craciun – Magic FM, care are an de an aceleasi 15 melodii pe care le ruleaza la infinit, toate doar despre Craciun si Mos Craciun).
Iisus Hristos este scos complet din FILMELE DE CRACIUN.
Iisus Hristos este scos din STIRILE DE CRACIUN.
Iisus Hristos este scos din CARTILE SI PUBLICATIILE de Craciun.
Iisus Hristos este scos complet din DESENELE ANIMATE pentru Craciun.
Iisus Hristos este scos complet din SCOLI.
Iisus Hristos este scos complet din MAGAZINE care te cheama sa cumperi Craciunul.
Iisus Hristos este scos complet din RECLAMELE de Craciun.
etc etc etc

DOAR BISERICA ramane singura care mai vorbeste despre ce este Craciunul cu adevarat. Iar Biserica este cea mai atacata institutie a crestinilor. De fapt e cam singura care le-a mai ramas in lupta cu mafia globalista. In rest, in afara Bisericii, in lumea “moderna si civilizata”, “progresista”, “democratica”, materialista si consumerista, Iisus Hristos NU MAI ARE LOC, si nu trebuie sa mai existe. El este eliminat PREMEDITAT PAS CU PAS.

Ce urmaresc mafiotii nu este sa convinga pe cineva ca Dumnezeu NU exista. Caci cine porneste pe drumul de a analiza serios daca Dumnezeu exista sau nu, va afla ca exista. Dovezile chiar si lumesti sunt cu gramada. Dar mafiotii sunt mai vicleni de atat, nu iti spun ca nu exista Dumnezeu, ca nu cumva sa te apuci sa cercetezi si sa afli ca exista. Mafiotii urmaresc ca NIMENI SA NU SE GANDEASCA VREUN PIC LA DUMNEZEU. In felul asta castiga mafiotii – cand cei mai multi oameni sunt IGNORANTI cu privire la existenta lui Dumnezeu. Mafiotii incearca sa impuna o PREZENTA CAT MAI MICA a lui Iisus Hristos in viata omului pe Pamant. Oamenii sa fie ocupati cu orice altceva, si sa nu se gandeasca nici macar o secunda la Dumnezeu. Iar cei care nu se gandesc la Dumnezeu, n-au nicio sansa sa ajunga sa isi doreasca si sa aplice in viata lor invataturile pe care ni le-a lasat Dumnezeu (invataturi care se opun complet planului criminal globalist). Deci sunt indivizi castigati de mafioti (si de diavol). Cei care aud oriunde, oricat de Dumnezeu – mai au o sansa sa-si puna probleme cu privire la viata lor si sa se apropie de Biserica si Dumnezeu, si sa vada adevarata miza a luptei globalistilor cu popoarele lumii.

In prezent (dec 2020) ne aflam in plina aplicare a Planului Mondial Covid, care este doar o noua etapa in lupta talmudica impotriva umanitatii si a lui Hristos. Este o noua etapa spre pecetea de care ni s-a spus de 2000 de ani in Apocalipsa. Unii sunt pacaliti sa creada ca ar fi vorba despre niste bani pe care ii fac “politicienii cei rai si corupti” prin programele de vaccinare, sau ca ar fi vorba de averile colosale pe care le fac companiile farmaceutice producatoare de vaccinuri. In realitate ce se intampla NU are nicio legatura cu banii. Asta e doar o pacaleala pentru naivi. Vremurile prin care trecem sunt scrise de 2000 de ani, iar Sfintii si duhovnicii Bisericii ne-au tot avertizat despre ele. Iata ce informatii detin crestinii despre realitatea prezenta si viitor, pe cand cei pacaliti sa-l tina pe Hristos in afara vietii lor habar n-au despre aceste lucruri.

IN CONCLUZIE:
1. Craciunul este despre Nasterea Lui Iisus Hristos, despre invatatura si darurile pe care ni le-a adus. Niciodata sa nu uitati asta! Refuzati macar in sinea voastra sa acceptati Craciunul strict ca pe ceva materialist. Un Craciun Fericit este o constientizare a acestor lucruri si aplicarea Cuvantului lui Dumnezeu in viata noastra.

2. Exista o grupare internationala de mafioti talmudici care se lupta continuu sa elimine ideea de Dumnezeu din viata si mintea omului. Cei care serbeaza Craciunul fara nicio legatura cu Dumnezeu au fost pacaliti sa ignore realitatea istorica a acestui moment. Ei serbeaza Craciunul in baza unei motivatii anticrestine materialiste insuflate de aceasta grupare mafiota internationala, in defavoarea popoarelor lumii.

“Am şi luat măsuri să discredităm clasa preoţilor creştini, şi să organizăm prin aceasta misiunea lor, care ar putea actualmente să ne dăuneze foarte mult. Influenţa lor asupra popoarelor scade în fiecare zi. Libertatea de conştiinţă este proclamată acum peste tot. Prin urmare, doar un răstimp de câţiva ani ne desparte de ruina completă a religiei creştine. (SURSA)

3. Persoanele abonate zilnic la DROG-TV (adica la canalele de intoxicare mentala detinute de acesti mafioti – in special Radio, TV, FILME, Stiri centrale etc) nu au nicio sansa sa priceapa realitatea lumii in care traim. Singura sansa pentru o minte limpede si neintoxicata informational este NEEXPUNEREA la aceste canale toxice de inselare.

4. Nadejdea este spre Dumnezeu. Orice problema are rezolvare prin ajutorul lui Dumnezeu. Sa profitam de darurile oferite de Nasterea Mantuitorului si de intreaga invatatura crestina, sa le aplicam in viata noastra si sa meritam astfel ajutorul lui Dumnezeu!

CRACIUN FERICIT!

Emilian, 25 dec 2020, ceicunoi.wordpress.com

4 responses to “Crăciunul este despre Nașterea Lui Iisus Hristos! Astăzi se încearcă eliminarea lui Iisus Hristos din Crăciun

  1. La concluzia aceasta cu inocularea unui alt sens Crăciunului decât Sfânta Naștere am ajuns și eu, dar destul de târziu! Cel mai îngrijorător este că mulți au început treptat treptat să se lase manipulați și să uite ei înșiși, oameni cu experiență de viață, adevăratul sens!

    • Pai da, pentru ca de zeci de ani sunt aplicate tehnici viclene de inselare mentala. Cine s-a expus si inca se expune programelor Radio, TV, Stiri Centrale, Filme etc nu mai gandeste cu mintea lui, gandeste ce i-au bagat mafiotii in mintea lui. Cine e destept NU isi expune mintea la aceste intoxicari informationale.

Spune-ți părerea aici: