Duminica, 3 Martie 2019, Aparam Casatoria si Familia! Mars Impotriva Parteneriatului Civil si a Casatoriilor Homosexuale, Bucuresti

Parteneriatul Civil NU este un lucru banal sau nevinovat, de care nu trebuie sa ne facem griji, ci este DEMONSTRAT prin “experienta” altor tari (vezi mai jos) ca Parteneriatul Civil este pasul premergator legalizarii Casatoriilor Homosexuale si Adoptiilor de Copii de catre homosexuali. SA NU STAM, DECI, NEPASATORI!

aparam-familia-crestina-familia-traditionala-romaneasca-mars-protest-parteneriatul-civil-3-martie-2019

Aparam Familia Romaneasca!

Duminică, 3 martie 2019, pe traseul Piața Victoriei – Palatul Parlamentului din București se va desfășura între orele 15-18 Marșul împotriva proiectului de lege care propune introducerea parteneriatului civil în România și legiferarea „de facto” a căsătoriilor între persoane de același sex, în țara noastră.

În parlament există două proiecte de lege L35 si respectiv L39 /2019 privind parteneriatul civil, o manevră de altfel dubioasă ce ridică semne de întrebare asupra corectitudinii desfășurării procesului legislativ (de ce doua și nu un singur proiect? Ca dacă se renunță la unul, să se adopte celălalt?).

Derularea procedurii legislative poate fi urmărită aici: lege parteneriat civil

Până în acest moment au dat aviz NEGATIV următoarele comisii: comisia pentru drepturile omului, egalitate de şanse, culte şi minorităţi ; – aviz – Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, – aviz – Comisia pentru sănătate publică.

Nădăjduim ca parlamentarii români să țină cont de votul celor aproape 4 milioane de români, care au spus Da prin Referendum Familiei traditionale și implicit Nu căsătoriilor între persoane de același sex, și să respingă cele două proiecte de lege, ce sunt contrare voinței românilor.

Marșul de Duminică este organizat de Asociația „Frăția Ortodoxă – Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” și va avea următorul traseu: Piața Victoriei (punct de adunare și scurte luări de cuvânt) – Piața Romană – Piața Universității – Cercul Militar Central – Calea Victoriei – Piața Națiunilor Unite – Palatul Parlamentului.

Vă așteptăm să veniți ca să ducem împreună lupta pentru păstrarea familiei tradiționale!

SURSA

…………………………

În 16 țări din Europa, PARTENERIATUL CIVIL a condus la “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBAȚI și la legalizarea ADOPȚIILOR DE COPII de către aceștia:

Parlamentul din FRANTA a aprobat în 1999 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2013 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în același an.

Parlamentul din GERMANIA a aprobat în 2001 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2017 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în același an.

Parlamentul din SPANIA a aprobat în 2000 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2005 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în același an.

Parlamentul din OLANDA a aprobat în 1998 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2001 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în același an.

Parlamentul din PORTUGALIA a aprobat în 2001 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2010 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în 2016.

Parlamentul din BELGIA a aprobat în 1998 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2003 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în 2006.

Parlamentul din NORVEGIA a aprobat în 1993 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2009 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în același an.

Parlamentul din FINLANDA a aprobat în 2002 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2012 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI 2017 și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în același an.

Parlamentul din ISLANDA a aprobat în 1996 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2010 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în 2006.

Parlamentul din IRLANDA a aprobat în 2010 PARTENERIATUL CIVIL. În 2015 Irlanda a aprobat “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în 2016.

Parlamentul din LUXEMBURG a aprobat în 2004 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2015 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII în 2015.

Parlamentul din MALTA a aprobat în 2014 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2017 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în 2014.

Parlamentul din SUEDIA a aprobat în 1998 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2009 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în 2003.

Parlamentul din AUSTRIA a aprobat în 2009 PARTENERIATUL CIVIL, în 2019 intrând în vigoare “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI si a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în 2016.

Parlamentul din ANGLIA a aprobat în 2004 PARTENERIATUL CIVIL, în 2014 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în 2002.

Parlamentul din DANEMARCA a aprobat în 1989 PARTENERIATUL CIVIL, apoi în 2012 “CĂSĂTORIA” între DOI BĂRBATI și a legalizat ADOPȚIILE DE COPII de către aceștia în 2010.

SURSA

……………………..

SA IESIM SI SA DAM DOVADA DE CURAJ SI FERMITATE IN A APARA CU ORICE PRET CASATORIA SI FAMILIA, ASA CUM LE STIM DIN MOSI STRAMOSI!

Emilian, 1 martie 2019, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici: