Mafia străinilor folosește tragedia Club Colectiv conform propriului plan. Considerații personale despre manipularea românilor prin presă, atacul la Biserică etc

Tragedia club colectiv mafia strainilor atac la biserica ortodoxa romana prin presa plan manipularea romanilor prin presa, atac BOR la TVLa data și ora scrierii acestui text (3 noiembrie 2015, 21:40), în centrul Bucureștiului are loc un protest în care vreo 15000 de oameni (estimează presa) cer demisia lui Ponta, lui Oprea, lui Piedone și cui or mai găsi, în urma tragediei care a avut loc la Club Cortina, soldată cu 32 de tineri morți până la acest moment. N-am scris nimic pe blog în primele zile de la eveniment, ca să se mai așeze un pic lucrurile. Acum simt nevoia să prezint public câteva considerații PERSONALE.

Părerea mea:

(posibil ca lucrurile de mai jos să nu aibă sens pentru cei care n-au mai citit și alte texte de pe acest blog în legătură cu realitatea REALĂ în care ne trăim viețile)

1. Tinerii care au murit in accident și toți ceilalți răniți sunt într-adevăr VICTIME. Însă nu victime ale anumitor persoane publice cu funcții de conducere în Statul Român de azi, ci victime ale patronilor sistemului social în care suntem forțați să trăim. Adică victime ale MAFIEI internaționale care a căpușat inclusiv România de vreo 200 de ani. În timp ce peste tot în presă se acuză în stânga și în dreapta, că prim ministrul e vinovat, ba nu, ministrul de interne, ba nu, primarul sectorului, ba nu, sefu ANPC, ba nu, ăia de la ISU etc etc etc, eu zic că vinovat este Sistemul în care suntem ținuți – adică un amestec între: promovarea non stop peste tot a non-valorilor, promovarea pierderii timpului și petrecerii timpului în mod nociv propriului organism (fizic și psihic) și nociv societății în care trăim (motiv pentru care tinerii ăia erau în acea văgăună pe muzică super rock) PE DE O PARTE, și politicieni slugi ale străinilor, incompetență, corupție, egoism, superficialitate, iubirea de bani, străini anti români (cu nume românești și vorbitori de română) în diverse funcții publice ale aparatului administrativ din România (motive pentru care incidentul/incendiul a avut loc) PE DE ALTĂ PARTE.

Detalii în continuare:

2. Respect pentru tinerii eroi care și-au sacrificat viața pentru a salva viața altora – cei care s-au întors să scoată din văgăună și pe alții, ignorând riscul că ar putea să moară. Dumnezeu să-i odihnească în pace.

3. N-am văzut oamenii din presă să se înghesuie să pună la îndoială dacă petrecerea timpului liber de către tinerii români, noaptea, cu alcool, în fum de țigară, pe muzică ultra benefică fizic și psihic organismului uman este ceva NORMAL sau nu. NIMENI nu a ridicat această problemă: aveau ce căuta tinerii ăia într-un astfel de loc dacă am trăi într-o societate normală la cap? Ăsta este un mod benefic de a petrece timpul? Doamne ferește să zici ceva de rău de ”mersul în cluburi”, PESTE TOT s-a plecat de la ideea că mersul în cluburi noaptea este ceva absolut normal (doar și în Vest – nesfârșitul nostru model în viață – este la fel, nu?). Singura problemă e de ce a luat foc clubul și cine e vinovat că a luat foc și au murit oamenii. Perfect.

4. Evenimentul și tragedia au fost MEGA ULTRA MEDIATIZATE PESTE TOT pe canalele media ale presei străinilor. Ce înseamnă ”presa străinilor”? Înseamnă presa din România deținută de mafia internațională – vezi aici un text dedicat cu detalii: Presa din România NU este românească. Lista cu străinii evrei care deţin mass media din România. Această mega mediatizare non stop peste tot NU a avut scopul de a oferi românilor o informare relevantă cu privire la eveniment, ci A CANALIZA ENERGIA/EMOȚIILE poporului rezultate în urma evenimentului într-o anume direcție. În ce direcție (sau direcții) nu aș ști să vă spun exact. Însă am observat deja câteva dintre manipulările presei anti-românești.

De exemplu, ar fi zis cineva vreodată că un accident într-o văgăună / club cu muzică mega rock, tigări, băutură și eventual droguri, în care mor 32 de tineri, are vreo legătură de cauzalitate cu Biserica Ortodoxă Română? Nu. Dar, presa anti-românească, așa mișelă, vicleană și perfidă cum o știm, a canalizat parte din ura/indignarea românilor născută în urma evenimentului de la club Colectiv, către Biserică. Astfel, mai multe publicații din România au profitat de faptul că FOAAARTE mulți români erau atenți la tot ce se întâmplă în cazul Club Colectiv, și le-au oferit un vinovat, nu direct, ci perfid, să aibă pe cineva / ceva pe care să-și verse nervii (și de care să se depărteze în viața personală…): Biserica Ortodoxă Română.

Iată câteva articole care atacă Biserica în mod subtil sau direct, culese de pe net în vreo 10 minute de căutări. Dacă ar sta cineva mai mult, ar găsit mult mai multe astfel de exemple. Luați și citiți, să vedeți cum acționează presa străinilor pentru a bifa un alt atac împotriva Bisericii Strămoșești. Despre atacul prin TV nici nu mai vorbesc.

http://www.gandul.info/reportaj/18-000-de-biserici-425-de-spitale-si-stam-si-ne-uitam-la-fratii-nostri-cum-mor-pe-trotuare-in-mars-pentru-colectiv-reportaj-gandul-14870166

http://adevarul.ro/news/sport/revolta-andreei-mitu-mesaj-ravasitor-despre-coruptiacanceroasa-politicieni-murdari-inutilitatea-catedralei-mantuiriineamului-1_56384dc6f5eaafab2c41e678/index.html?ref=yfp

http://www.antena3.ro/actualitate/religie/patriarhul-daniel-club-colectiv-reactie-322351.html

http://www.antena3.ro/actualitate/religie/ioan-robu-incendiu-club-colectiv-322198.html

http://www.cancan.ro/actualitate/declaratie-halucinanta-a-oficialilor-bisericii-ortodoxe-romane-preotii-n-au-tinut-slujbe-la-colectiv-pentru-ca-n-au-fost-invitati.html

http://stirileprotv.ro/stiri/incendiu-in-colectiv/tragedia-din-colectiv-raspunsul-bor-la-strigatul-disperat-si-revoltat-al-romanilor-aflati-in-doliu-unde-sunt-preotii.html

http://spynews.ro/actualitate/marturia-cutremuratoare-a-unui-preot-in-legatura-cu-tragicul-eveniment-din-clubul-colectiv-biserica-este-vinovata-84275.html

http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/o-catastrofa-aproape-identica-cea-clubul-colectiv-petrecuta-intr-o

http://www.rfi.ro/reportaj-rfi-82575-biserica-ortodoxa-ajunge-dupa-trei-zile-la-locul-tragediei-colectiv

http://adevarul.ro/news/eveniment/cine-eroii-tragediei-colective-solidaritate-nemaiintalnita-victime-familiile-lor-1_5635d4d8f5eaafab2c3532cb/index.html

Aici nepotu’ lu Becali (de care nu am auzit până azi) ia apărarea Bisericii și arată că s-a prins de șmecheria presei sioniste:

http://www.activenews.ro/stiri-social/Lucian-Becali-ii-raspunde-dur-lui-Mihai-Bendeac-dupa-ce-actorul-a-acuzat-Biserica-pentru-tragedia-de-la-Colectiv-Ipocritilor-cand-mergeti-la-Roma-sau-Barcelona-prima-poza-e-la-CATEDRALA-San-Pietro-sau-Sagrada-Familia-alea-va-plac-126238

Instrumentul de bază folosit de mafie în acest caz este clar PRESA pe care o deține – TV, site-uri etc. Cu ajutorul presei lor, străinii reușesc să introducă în creierele românilor CE VOR EI. Pentru că muuuult prea mulți români ÎNCĂ SE MAI UITĂ LA TV și încă mai folosesc pentru informare site-urile străinilor. Mare greșeală.

Cu ajutorul presei, străinii au reușit să promoveze / bage în capul oamenilor următoarele chestii:

  • Mersul în cluburi noaptea e ceva perfect normal și de dorit pentru tinerii români
  • Biserica Ortodoxă Română e de rahat (din diverse motive înșirate în articolele postate mai sus) (despre clasica manipulare, penibilă deja, cu numărul de biserici și numărul de spitale vedeți un articol foarte bun AICI)
  • Țara noastră e de căcat
  • Corupția și Politicienii români (din diferite funcții publice) sunt vinovați pentru ce s-a întâmplat – se promovează la greu iluzia despre care am mai vorbit pe acest blog, cum că VINA pentru relele care ni se întâmplă o poartă găinarii ăstia de politicieni de pe la Guvern, ministere, primării, pe care îi vedem des pe la TV. Ăștia-s în realitate niște marionete în mâna adevăraților conducători, care nu apar nicăieri și despre care nimeni nu vorbește nimic niciodată.
  • Poporul român e de căcat – poporul i-a votat pe politicieni, deci și-a făcut-o cu mâna lui (tehnică de manipulare numită ”învinovățirea victimei”)
  • Protestele de stradă sunt soluția și demisiile rezolvă ceva – o mare imbecilitate, în realitate, Pleacă Ponta -> vine Ponta 2, pleacă Oprea -> vine Oprea 2, pleacă Piedone -> vine Piedone 2 etc și treaba merge mai departe la fel.

Tot prin presă se reușește și altceva: Diabolizarea și distrugerea imaginii publice a anumitor persoane cu funcții publice (conform planurilor mafiei pe care nu le cunoaștem) ȘI, în paralel, Îmbunătățirea imaginii publice a altor persoane (conform planurilor mafiei), care se dau cu poporul – jurnaliști, politicieni etc – vezi de exemplu Iohannis care e de partea poporului împotriva corupției sau Iohannis care este om de-al nostru vizibil marcat de tragedie etc.

5. La protestul de stradă de azi sunt, desigur, prezenți și șmecherașii de la Uniți Salvăm, care au preluat și protestele sincere din București anti proiectul Roșia Montană și le-au direcționat în gard sau unde au vrut până când ”ieșirea sinceră” s-a stins și oamenii n-au mai venit la preotest – doamne ferește să se cunoască între ei prea mult. În realitate, protestele de stradă și demisiile NU REZOLVĂ APROAPE NIMIC. Dacă am avea 1 milion de români în fața guvernului sau în fața Parlamentului, CINE POATE SPUNE CE E DE FĂCUT CA SĂ REZOLVĂM problemele României? Eu nu. Știu însă oamenii ăia care s-au adunat astăzi în stradă ce e de făcut? Păi știu ei mai întâi SITUAȚIA REALĂ în care ne aflăm și CAUZA REALĂ a relelor care ni se întmplă? Ca să aibă o șansă să înțeleagă ce e de făcut? Toți patrioții noștri din istorie care au încercat ÎN DIFERITE MODURI să îndrepte Statul Român (o invenție a străinilor) în favoarea poporului român au fost lichidați – vezi CZC și Legionarii, vezi Antonescu, vezi Ceaușescu etc, de ACEEAȘI MAFIE INTERNAȚIONALĂ cu care ne confruntăm și noi astăzi. Noi trebuie să facem MAI BINE DECÂT TOȚI LA UN LOC pentru a reuși să ne rezolvăm cu adevărat problema pe care o avem – CĂPUȘAREA de către mafia internațională a străinilor. Presa ne livrează, desigur, protestul de stradă, ca SOLUȚIE pentru problemele pe care le avem, pentru că patronii presei știu foarte bine că protestele de stradă n-au rezolvat niciodată problema unei țări.

6. Românii care vor să afle adevărul cu privire la REALITATEA REALĂ în care trăim, NU CEA DE LA TV, ar trebui să se apuce de CITIT. Dar NU PRESA STRĂINILOR ANTI-ROMÂNI, ci cărțile și publicațiile patrioților români. Puteți începe de la această BIBLIOGRAFIE DE BAZĂ.

Întrebări pe care ar trebui să și le pună familiile de români:

Ce caută tinerii noștri în cluburi și de ce îi lăsăm să piardă viața acolo?

Ce valori și modele trebuie să urmeze tinerii noștri și UNDE le găsim? LA TV care promovează non stop MIZERIE? Sau, de exemplu, la BISERICĂ? E oare o coincidență că la TV este atacată din greu Biserica strămoșească?

Recomand și citirea acestei postări de pe FB, din care redau acest pasaj:

Tinerii au murit complet nevinovaţi în noaptea de Haloweeen la clubul din Bucureşti. Ei s-au supus integral valorilor învăţate de la cei mai mari ca ei şi cu toată puterea tinereţii lor au aplicat şi au cultivat ceea ce li s-a arătat, direct şi indirect, ca fiind valori de urmat, respectiv: conflictul, violența, moartea, vărsarea de sânge, răul întruchipat de diavol şi ajutoarele lui spiriduşii şi vrăjitorii, cultul competiţiei, al exceselor senzoriale, al propriilor simțuri în conflict cu binele colectiv, al exceselor de toate formele şi astfel au putut fi atraşi de către cei care promovează aceste valori.

Prin viclenie şi perfidie Poporul Român este ademenit să acţioneze în mod autodistructiv.

Dați și voi “Share” să ajutăm ca Poporul Român să se poată dumiri la ce este supus.

De când s-au născut, aceşti copii au fost învăţaţi şi antrenaţi să fie duşmanii lor înşişi, ai celorlalţi şi ai vieții în general, astfel, de la naştere au fost părăsiţi în fața programelor de televizor care propaga doar răul, violenta şi minciuna, triumful vicleniei și glorificarea ticăloșiei, au fost îndemnaţi să se lase captivați de jocuri electronice care îi familiarizează cu distrugerea, conflictul şi moartea, au fost duşi la filme unde învață de bine despre conflicte, crime şi distrugere, chiar şi în fața aparent nevinovatelor desene animate, copii sunt învățați că este bine să distrugă, să şocheze, să confrunte pe alţii într-o luptă pentru pentru interesul propriu, iar la grădiniţă şi la şcoală sunt ademeniți în cultul violenţei şi morţii prin ritualurile de Haloween. De bine nu se găsește timp pentru a îi învăța.

Întreaga epocă prezentă s-a născut sub semnul violenţei: la revoluţie au fost omorâţi 1,100 de oameni precum şi preşedintele ţării iar în 26 de ani nu s-a găsit nici un vinovat pentru acesta crimă iar vinile pentru care preşedintele a fost asasinat s-au dovedit a fi inventate. De la revoluţie au mai fost omorâţi 8 milioane de copii români prin avort și cine poate şti câte genii şi salvatori ai poporului ar fi fost printre ei. Dar mai mult, de 26 de ani alte milioane de romani sunt ucişi pe neobservatelea prin otrăvire lentă prin sistemul alimentar şi medical.

Responsabilii pentru această situaţie sunt cei ce deţin în proprietate atât mass media prin care formează convingeri autodistructive cât şi sistemul financiar prin care deţin sistemul politic şi întreg statul cu toate instituţiile lui, dintre acești proprietari nici unul nu este român. În aceeași măsură sunt vinovați cei care, cunoscuți fiind drept „politicieni”, indiferent de etnie, români sau străini, pun umărul să susțină atacul acestor responsabili străini asupra Poporului Român, susținere fără de care nici un rău major nu s-ar putea realiza. Politicienii şi subalternii lor administrativi utilizează instituțiile Statului Român pentru completarea planului distructiv asupra minților românilor.

Instituţiile care influențează și condiționează mințile tinerilor, private sau de stat, nu învaţă copii nimic despre dragostea de oameni, despre cooperare între membrii societăţii, despre bine în toate formele sale, datorită faptului că interesul proprietarilor sistemelor de a exploata Poporul Român se înfăptuieşte numai în condiţii de nesiguranţă şi sărăcire generalizate, care la rândul lor se pot realiza numai printr-o stare de continuă şi acerbă competiţie bazată pe obsesiva şi exclusiva cultivare a interesului personal.

Doar părinţii mai pot salva Poporul Român atunci când îşi vor lua copii din faţa televizoarelor şi îi vor învăţa să cultive dragostea între oameni, dragostea de viaţă în orice formă, dragostea de bine pentru toţi, când îi vor învăţa despre obligaţiile lor față de alţi oameni, a tuturor faţă de toţi, despre dragostea de chibzuință și înţelepciune care se găseşte numai printre bătrânii greu încercaţi de viaţă.

Condoleanțe familiilor îndurerate!

Emilian, 3 nov 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

……….

UPDATE 4 nov 2015: Un tânăr român din străinătate a făcut revista presei române, pentru a vedea pe cine dă vina mass-media după tragedia din Colectiv. Rezultatul este INCREDIBIL: Biserica, mai atacată decât politicienii și patronii clubului.

Adunăm pozitiile exprimate in presa centrala și iată ce obținem în clasamentul vinovăției pentru moartea a peste 30 de oameni într-un club:

Patronii Colectiv: 4 negative, una neutră, una neutru-pozitivă.
Autoritățile locale: 6 negative, 2 neutre.
Autoritățile centrale: 6 negative, 3 neutre.
BOR: 14 negative, 2 neutre.

Superb sau ce?  Sursa AICI.

…………

UPDATE 4 nov 2015: În piața Universității, protestatarilor le este împărțit ziarul Colectiv – nu știu cine l-a inițiat și în câte exemplare l-a publicat, dar putem citi primul articol promovat – un text de Adrian Rugină, toboșar al trupei Bucium. În acest text putem identifica:

  • promovarea ideii nocive că mersul la vot, în situația și sistemul actual, este ceva util și cu sens – ”exerciţiu democratic începe cu ştampila de vot şi se termină cu bâta în mâna” (detalii în textul ăsta despre mersul la vot)
  • promovarea ideii că protestul de stradă rezolvă problemele țării – ”ieşi în stradă, protestezi, strigi, te lupţi, până ceva se schimbă cu adevărat. Şi apoi o iei de la capăt. Revoluţiile nu se întâmplă pe Facebook, rezultatele nu se obţin la o bere, schimbarea e dură şi cere sânge”
  • atac la poporul român – ”grosul de oameni care vin din urmă visează la un BMW la mâna a 6-a, înmatriculat în Bulgaria. Şi apoi stau şi scuipă seminţe sprijiniţi de vechitură fără benzină în rezervor” (generalizarea excepției negative care creează impresia ca poporul român e de rahat și astfel îi întoarce pe români împotriva românilor)

………….

UPDATE 4 nov 2015: Începe să se vadă un alt obiectiv al mafiei cu privire la tragedia Club Colectiv: Iohannis este prezentat ca un salvator iubit și cerut de popor și de protestatari. Presa creează iluzia că Iohannis este iubit de popor, că poporul care a ieșit în stradă este de partea lui Iohannis și că protestatarii îl vor și chiar îl cer pe Iohannis să facă noul Guvern și să rezolve problemele României. Câteva capturi de la DigiTV sunt relevante – Iohannis este prezentat de partea poporului și ca un salvator cerut de popor.

proteste bucuresti romania tragedie club colectiv presa manipuleaza in favoarea lui klaus iohannis 4

Se promovează de asemenea ideea bolnavă că Iohannis este cumva RUPT/SEPARAT de acea ”clasă politică” murdară / pătată / coruptă. El este, vezi Doamne, ALTCEVA. Protestatarii spun în stradă să plece clasa politică murdară, spun că toate partidele sunt corupte, dar cumva oamenii îl iubesc pe Iohannis care este cumva în afara partidelor. Politicienii sunt pe de o parte – ăia răi, iar Iohannis este singur pe partea cealalată, pe partea celor buni, cu poporul – asta e ideea care se promovează la TV :)) Hai nu mă-nebuni! Da’ de unde a venit mă Iohannis ăsta, din cer? Chiar suntem atât de spălați pe creier încât să ignorăm că Iohannis are mafia unui partid mare în spate și să credem că Iohannis este altceva? Este salvarea? Să fim serioși.

Ideea promovată subtil la TV este că cei 70.000 de protestatari în toată țara (conform presei) sunt împotriva clasei politice, dar sunt PENTRU IOHANNIS, căruia îi cer să facă guvernul și să ne ajute ”să ne luăm țara înapoi” (altă mizerie manipulatorie chestia asta cu să ne luăm țara înapoi). Iată cum presa crește capitalul de imagine al lui Iohannis prin textele puse pe ecran la DigiTV peste imaginile cu zecile de mii de protestatari ieșiți în stradă:

Iohannis: ”Oamenii au arătat clar ce așteaptă” (când au arătat clar ce așteaptă?)

Iohannis : ”A fost nevoie să moară oameni ca guvernul să demisioneze” (mesaj subtil: guvernul este capul răutăților, președenția este separată, fără nicio vină, eu sunt altceva, președenția n-are legătură cu clasa politică murdară; alt mesaj subtil: eu sunt cu poporu’ – pt că și poporu’ gândește chestii de genul ”nenorociții ăia de la guvern n-ar demisiona nici măcar când au murit 30 de oameni”)

Iohannis: ”O simpla schimbare a guvernului nu rezolvă problema” (mesaj subtil: ”dacă vine tot PSDul la guvernare nu se rezolvă nimic. Doar dacă vin oamenii mei, va merge treaba snur”. Cine, mafia PNL? :) )

Iohannis: ”Politicienii trebuie sa invete sa asculte cetatenii” (mesaj subtil: dacă le comentez altora că nu ascultă de cetățeni, înseamnă că eu ascult de cetățeni, deci eu sunt un băiat de treabă :) )

Iohannis: ”Tragedia de la colectiv a afectat nervul națiunii”

Oamenii strigă: ”Eu cred in Romania”. ”Iohannis, ai o singură șansă!” (mesaj subtil: Cei 70.000 de protestatari îl susțin pe Iohannis să facă noul Guvern și să rezolve situația) PERFECT!

UPDATE: Așa cum era de așteptat, Ihannis a chemat la consultări la cotroceni, de ochii lumii, ONG-urile stăpânilor lui:

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Lista-lui-Iohannis-sau-lista-lui-Soros-Societatea-civila-chemata-la-Cotroceni-e-finantata-aproape-integral-de-magnatul-american-126475

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Cati-bani-au-primit-de-la-miliardarul-american-George-Soros-oengistii-invitati-de-Klaus-Iohannis-la-Cotroceni-126542

19 responses to “Mafia străinilor folosește tragedia Club Colectiv conform propriului plan. Considerații personale despre manipularea românilor prin presă, atacul la Biserică etc

  1. Cel mai mare atac asupra biserii o facem fiecare din noi care dam bani pe obiecte de cult, slujbe si preotii care cer bani. Sfantul Apostol Pavel a muncit si a poruncit tuturor sa faca asta. Are cea mai mare misiune crestina si cele mai multe scrieri din Sfanta Scriptura. Dar cine sa asculte? Bunica care nu citeste? Vă aduceţi aminte, fraţilor, de osteneala şi de truda noastră; lucrând zi şi noapte, ca să nu fim povară nici unuia din voi, aşa v-am propovăduit Evanghelia lui Dumnezeu.
    Epistola întâia către Tesaloniceni a Sfântului Apostol Pavel cap 2 vers 9

      • Prin sudoarea fruntii… munca e porunca biblica. E criza si platim salarii la oameni care nu fac nimic… in afara de a lua spaga si a face negot neimpozitat.

  2. Clasicul “divide et impera”:
    – BISERICI vs. SPITALE ! O LECTIE DE MANIPULARE PERFECTA !
    http://bit.ly/1XPIX0H

    – Un tânăr din străinătate a făcut revista presei române, pentru a vedea pe cine dă vina mass-media după tragedia din Colectiv. Rezultatul este INCREDIBIL: Biserica, mai atacată decât politicienii și patronii clubului
    http://bit.ly/1GLaaxj

  3. De acord oarecum cu punctul 3, cu care majoritatea probabil n-ar fi.
    Daca intri intr-un loc de risc major, cum era acel club, o faci pe riscul tau. Nu-i nimeni de vina. E ca si cum te-ai plimba pe linia metroului.

    Imbecilitatea de a imbraca totul in polistiren, plastic, burete sau alte materiale de genul e alta problema.

    Sunt mii de astfel de cluburi, dar o parte din ele au doar peretii si stalpii de sustinere de beton. N-are ce arde nici daca ai aruncator de flacari.

  4. faci parte din imbecilii pe care ii vad si in Londra care fac proteste impotriva avortului. Nu ai nici un drept sa ii judeci pe altii, vei putrezi in “iad” pentru asta. Te crezi superior dpdv moral si intelectual. nu ai nevoie de religie sa fii un om BUN, TOLERANT fata de alte etnii, religii, valori …Iti trebuie ratiune, bun simt
    In loc sa critici in mod destructiv, mai bine te-ai duce si ai face voluntariat pentru ceva, ORICE, naibii. Asa zisi crestini..mi-e scarba de voi. Eu fac voluntariat in mod constant pentru diverse cauze, la azile de batrani, soup kitchens samd. Tu cu ce te lauzi ? Cand ai donat ultima oara sange ?

    • Comentariul tau e pus ~la nervi~ pe fond emotional, fara sa fi citit probabil mai mult de 1 text de pe acest blog. deci nu stau sa raspund.

    • In ziua de astazi , daca esti tolerant ajungi la randul tau tolerat . Dar, ce ne facem cand toti vom fi toleranti ( cu avorturile, cu pedofilia, cu homosexualitatea , cu pupatul moastelor, a oselor, cu hotia , cu prostia si mai ales cu prostimea). Unde se va ajunge, crede-ma ( nimeni nu este mai superior din pdvd anatomic, daca esti femeie au 2 gauri mari cu gura 3 iar daca esti barbat, ai o pereche de boase; problema intervine cand ajung unii dintre ei sa nu aiba nici macar perechea aia….atuncea acea toleranta pune stapanire peste toti, si cei care se credeau invincibili din pdvd moral vor accepta unele demersuri foarte usor.

      Vezi tu, donatul sangelui sau voluntariatul ( practic, n-ar fi nevoie intr-o societate normala si desprinsa de realitatile infantile sau iluzorie ( deoarece , batranii au si ei urmasi : copii sau nepoti) si de asemenea celor care au nevoie de transfuzii de sange ( la fel au rude si sunt compatibili cu donatorul avand in vedere grupele de sange).
      Cu promovarea acestor elemente intr-o societate normala , nu faci altceva decat sa o strici ( sa fi dispus sa lasi de la tine cate ceva , asa pana unde vei ajunge?).

      Vrei sa faci un bine oamenilor ( sau sa-ti faci un bine) deschideti ochii cat si altora. Ca, de la fanatismul religios sau pana la adeptii fanatici ai altor elemente contaginoase aduse intr-o societate ( nu fac decat acelas lucru). Iar ca sa fii crestin ( si nu cretin, nu-i suficient sa citesti Biblia ci si ce ai invat din ea….unde scrie despre transfuzii si alte chestii eronate din pdvd moral)!

      • Chestia cu ”pupatul moastelor” e din propaganda mafiei. Bagand-o in aceeasi lista cu celellalte chestii, intr-adevar negative, faci sa para ca si cei care au credinta ca moastele unor sfinti ii pot ajuta fac ceva gresit. Ori eu nu cred ca fac nimic gresit. Doar PROTV-ul si celelalte publicatii ale mafiei ne invata cat de nebuni sunt oamenii care ”pupa oase”.

  5. Nu vad cum fanatismul vostru religios este mai bun decat manipularile din presa pe care le descrieti. Ambele mi se pare cam pe aceeasi lungime de unda. Trupa aia care a cantat este compusa din oameni care isi doresc libertate si care prin versurile compuse descriu mizeria lumii in care traim, dorinta de libertate, cat si trairile pe care le au in legatura cu aceste lucruri.

  6. Da, cred ca e adevarat ce spui in articol! Suntem atacati pe toate planurile – identitatea nationala si culturala, istoria, limba romana, credinta stramoseasca, chiar ne-au sters din istorie candva! Ar trebui sa constientizam ca, de 26 de ani suntem manipulati, saraciti si jefuiti de toate bunurile si valorile pe care le avem – materiale, umane, spirituale, culturale, etc! Oarecum, am devenit cersetorii Europei si sclavii mafiotilor de aici si de pretutindeni! Si nimeni – demnitari, guvernanti, presedinti, televiziuni, istorici, oameni de cultura, educatie sau stiinta nu au curajul sa spuna aceste adevaruri si sa riposteze pe masura! Deci, ajunge, e deja prea mult! Am tacut, am rabdat si ne-am supus prosteste prea mult timp! E timpul sa ne trezim, sa constientizam ca am ajuns la situatia limita de ”a fi sau a nu fi” ca popor roman, ca natiune libera si ca tara suverana. Evenimentele tragice recente, locale si internationale, ne-au aratat in ce lume dura si iresponsabila traim si cata agresivitate si ura se propaga pretutindeni, inclusiv aici, impotriva noastra si impotriva Romaniei.
    In acest context, eu cred ca e momentul sa spunem direct, CHIAR SI IN STRADA, ce ne revolta, ce simtim si ce ne dorim pentru noi si pentru Romania! Trebuie sa ne recapatam curajul si demnitatea stramosilor si eroilor de alta data si sa ne aratam respectul fata de acestia si de tot ceea ce ei ne-au lasat mostenire – o tara libera cu o cultura bogata si un popor sanatos si demn (desi, cu nerusinare, sunt unii care ii batjocoresc si prin legi absurde vor sa-i scoata din istoria neamului!). Prin urmare, noi toti, din tara si de afara, cei care inca simtim romaneste, trebuie sa actionam legal si democratic, rational si patriotic pentru eliberarea si salvarea noastra ca tara libera si popor CRESTIN. Ne trebuie un nou sistem electoral, legi drepte si egale pentru toti – fara privilegii si privilegiati, ne trebuie libertate de exprimare, educatie si sanatate, trebuie sa recuperam proprietatile si bogatiile instrainate abuziv (inclusiv pamantul vandut la ordinul UE!), trebuie respectata constitutia tarii de catre toti cetatenii, etc., etc.! Urgent, trebuie sa stabilim proiecte majore de tara, pe termene scurt, mediu si lung si apoi sa cautam lideri puternici, credibili, profesionisti si patrioti cu care sa pornim curatarea si refacerea tarii si a societatii romanesti!
    Si, sa nu uitam ca, in aceste vremuri nefavorabile, putem supravietui numai prin unitate si inteligenta, prin educatie si munca cinstita si mai ales, prin dragostea sincera fata de tara si neam, prin credinta milenara crestin-ortodoxa si prin respectul profund fata de biserica stramoseasca, salvatoarea neamului romanesc de-a lungul timpului!

  7. Si in timp ce pe multi preocupa S.C. B.O.R. S.R.L., noul guvern va contine numai mafioti ale marilor corporatii de la noi din tara sau din afara.

    Aici e de fapt problema principala.

  8. Atentatul terorist_mascat de la Colectiv

    În exact aceleaşi condiţii ale materialului combustibil , faţă de un incendiu la tavan , un incendiu la nivelul solului (sau un pic un pic mai sus) ;
    ăsta se propagă mult muuult mai repede decât unul chiar sus sus la nivelul tavanului .
    Căci la un incendiu cam cam pe la nivelul solului , la ăsta aerul foarte cald_ş_uşor cu flăcările se ridică repede-n sus , iar în locul lor vine :
    imediat , încontinuu ş´ “în forţă” un alt aer rece curat ş´ bogat în oxigen , adică STRICT necesar întreţinerii focului , adică de fapt se face o recirculare continuă de : fum_oxigen .
    Deci un incendiu cam pe la nivelul solului , ăsta-i mult mult mai periculos decât unul pe tavan , căci (la incendiul ăsta de jos) se mai produce şi o :
    amestecare , o otrăvire ş´ o încălzire încontinuă a aerului din cameră , adică printr-o recirculare_amestecare jos_sus a aerului rece_cald…
    Pe când la un incendiu de tavan :
    la ăsta flăcările nu mai au UNDE se ridica , aşadar flacăra este foarte foarte scurtă_ş_anemică (cam cât la o lumânare mare) .
    Şi nici oxigenul de jos nu mai poate urca (circula) ca să întreţină arderea , căci locul lui este ocupat de fumul fără oxigen de sus , adică de fumul care (fiind mai uşor) : nici nu mai poate coborî , însă nici nu mai are UNDE se ridica .
    Deci , fumul ş´ aerul cald nu mai poate coborî jos , căci fiind mult mai uşor decât aerul rece de jos , gazele fierbinţi şi fumul rămân suspendate acolo sus , adică sub forma unei strat compact ş´ aproape uniform cu o grosime de doar vreo 20..40 de centimetri .
    Deci un incediu de tavan , ăsta ar trebuii să ardă aşa foarte foarte mocnit_ş_anemic , şi chiar să se stingă cu timpul :
    din cauza fumul şi a lipsei oxigenului necesar întreţinerii arderii …
    Însă nicidecum , un incendiu de tavan nu se poate propaga cu o viteză sub.sonică , adică de de circa 10m/s , adică aşa cum s-a întâmplat în acest incendiu provocat în mod INTENŢIONAT , adică de fapt :
    la acest atentat teroristo diverSIONIST_mascat îndreptat împotriva României .. … … .
    ……….
    De fapt acest atentat terorist_mascat s-a făcut doar ca PRETEXT pentru a creea un mare tămbălău popular care să-l dea jos : doar pe Ponta şi ai lui , însă NU şi pe herr Kloţanis & company .
    De fapt , această Lovitura de Stat_Palat , adică acest puci s-a făcut DOAR din cauză că rebelul Ponta a stabilizat economia ţării , iar apoi a încercat să rupă relaţiile de iobăgie_FINANCIARĂ cu cămătarii lumii de la FMI .
    Căci şi Adrian Năstase , la vremea lui , şi el a fost dat jos tot din cauză că a stabilizat economia , iar apoi şi el a rupt relaţiile de iobăgie_FINANCIARĂ cu tâlharii lumii de la FMI .
    Acest atentat a fost comandat de către illuminati , adică de către oculta diverSIONISTĂ .
    Iar mercenarul , adică mâna de lucru internă (de la noi) care a meşterit_ş_”îmbunătăţit” combustia tavanului , adică ăla care a montat ş´ telecomanda acestei bombe incediare artizanale , h.ăla nici nu prea are aşa mare importanţă .
    Nici herr Kloţanis nu-i foarte tare implicat în acest atentat , căci el doar c-a fost pus în faţa faptului implinit …
    Căci herr Kloţanis cu capul lui ăla pătrat de sas , el era mult muult prea prost pentru ca să conceapă ş´ să organizeze el acest atentat terorist mascat de tip diverSIONIST .
    De fapt , toată treaba asta i-a fost oferită pe tavă lu´ herr Kloţanis de către agenturile Vestului Sălbatic , iar iar apoi el a fost instruit (aşa băbeşte) despre ceea ce are de făcut în continuare ….
    …. şi poate că el nici nu ştie că totul a fost de fapt o lucrătură diverSIONISTĂ de tip :
    11 sept 2001 , Madrid 2004 sau Paris 2015 ..
    Doar G Oprea ştia (însă doar aşa vag) că urmează să se “întâmple” un dezastru cu mulţi muuulţi morţi .
    ,,,,,,,,,,,,,,
    Însă , doar aşa dpdv teoretic ş´ prin absurd , deci presupunând că totul totul a fost doar un simplu accident nefericit … .
    Păi atunci , marea marea întrebare e că :
    oare de ce dreaq nu l-aţi dat jos şi pe herr Kloţanis !??… sau mai bine zis :
    pentru tragedia de la Colectiv , oare cu ce-i mai vinovat şi/sau nevinovat Ponta decât Kloţanis !?
    Căci oricum , nici unul din ei nu ar fost implicat direct sau indirect în tragedie .
    De vină pentru asta sunt doar organele LOCALE de conducere_ş_control , adică trepăduşii ăştia mărunţi , adică :
    primarul de sector cu DOAR unii dintre subalternii lui ..
    Iar “corupţia” din cazul ăsta , asta a fost doar o găinărie măruntă de tip LOCAL , adică nicidecum nu s-a ajuns chiar până la nivelul conducerii ţării .
    Căci hoţii_ş_bandiţii profesionişti din conducerea ţării , ăştia-s bandiţi de elită , ăştia şmanglesc milioane_ş_miliarde de euroi … ăştia nu se coboară până la o mită găinărească de câteva sute sau mii de euroi .
    Însă dacă mişcăcarea diverSIONISTO_soroşistă din drum a “hotărât” (cu capul organizatorilor) că :
    Ponta-i vinovatul , iar herr Kloţanis îi îngerul … .atunci poate că.cam aşa o fi ;
    căci rumegătorii de pască (cu pălărie neagră ş´ plete lungi) de lângă Zidul Plângăricios , h.ăştia “au” întotdeauna dreptate !?
    ………..
    PS … dacă cumva v-a plăcut , vă rog să daţi mai departe , căci io-s cam cam cenzurat , adică-s exclus din grupurile cu membri mulţi_ş_serioşi , adică prin tactica şmecheroasă a cenzurii indirecte_MASCATE .

Spune-ți părerea aici: