Cum sa-ti faci un solar ieftin. Curs atelier workshop de construit polituneluri (solare), loc Stanciova, Timiș, 21 martie 2015 (eco)

atelier workshop curs polituneluri solar sera crestere cultivare legume stanciova cum sa iti faci solar ieftin materiale necesare folie bare ppt plastic 3Atelier de construit polituneluri (solare) – cum să-ți faci un solar de 4,4m pe 1,2m cu 121 de lei. Vă invităm sâmbătă, 21 martie, la un atelier practic la Stânciova (Timiș). Vom construi un politunel (un solar) cu îndrumarea prietenului nostru Luca, după o metodă dezvoltată de el timp de câțiva ani. Vom relaționa în economia darului: costurile și beneficiile vor fi publice, iar participanții vor avea oportunitatea să doneze cât consideră potrivit.

lista materiale constructii si preturi solar sera politunel cultivare legume atelier practic curs workshop stanciova timis 21 martie 2015

Materiale necesare și costuri

Beneficii:
Comunitatea de la Stanciova rămâne cu politunelul.
Trainerul rămâne cu o filmare a evenimentului.
Participanții rămân cu cunoștiințele obținute.

Pentru noutăți puteți vizita pagina de Facebook a evenimentului.

Comunitatea Stanciova.

……….

Emilian, 16 martie 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

4 responses to “Cum sa-ti faci un solar ieftin. Curs atelier workshop de construit polituneluri (solare), loc Stanciova, Timiș, 21 martie 2015 (eco)

    • Foarte interesanta postarea cu ce se poate face din PETuri. Insa legat de solar…PETurile inlocuiesc practic doar folia aceea care se pune la un solar clasic. Pentru cei care au timp sa stranga PETuri sau au sursa de PETuri sau gasesc PETuri goale mai ieftine decat acea folie, atunci, da merita. Insa folia nu are doar rolul de a regla temperatura, mai tine si muste si alte ganganii afara etc – nu stiu daca cu PETuri izolezi la fel de bine ca folia, inclusiv impotriva ploii. Apoi, structura e tot din metal/lemn/plastic, NU din PET-uri. E interesant, dar sa nu ni se para ca e gratuit, sau foarte la indemana oricui. Tu daca ai vrea sa-ti faci solar din PETuri maine, de unde iei PETurile? :)

    • Nu stiu. Vezi daca a fost pus ceva post-eveniment pe blogul Stanciova sau pagina FB Stanciova – acolo a avut loc evenimentul si acolo a si ramas solarul facut.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s