Cu cine votam? NU cu mafia străinilor! Alegeri Președinte 2014 – candidati alegeri prezidentiale pentru Președinția României noiembrie 2014 (pol)

Cu cine votam alegeri presedintele romaniei Listă candidați mafie corupti alegeri prezidentiale noiembrie 2014 ponta elena udrea klaus iohannis vadim tudor gheorghe funar ioan ghise

Ca de fiecare dată, în preajma unor alegeri importante, exprim pe blogul Ce-i cu noi? opinia mea cu privire la cum trebuie românii să abordeze noul scrutin electoral și povestesc în avans cu cine voi vota. La fel voi face și acum, cu privire la alegerile prezidențiale din 2 și 16 noiembrie 2014 când vom fi chemați în două tururi de scrutin să votăm viitorul președinte al României. Am pus această postare din timp (pe 18 sept), ca să ajungă la cât mai mulți români până la alegeri (cu ajutorul cititorilor care dau SHARE prin butoanele de la sfârșitul textului). Mai jos voi încerca să explic pe scurt lucrurile importante ce trebuie înțelese și vom face o minusculă și simplă analiză a candidaților înscriși în cursa electorală, pentru a simplifica alegerea românilor în cabina de vot.

<<< UPDATE 26 oct 2014: De ce sa NU te prezinti la alegeri? Ce facem la vot? (II) – un text de Adrian Grigoriu (citiţi acest text, e mai important decât ce am scris mai jos!)  >>>

.

UPDATE 3 nov 2014: Rezultate oficiale alegeri Președinte 2014 turul 1 + interpretare și concluzii Ce-i cu noi?

.

UPDATE 12 nov 2014: Pe cine votăm în turul 2 – Ponta sau Iohannis? Care mafie e cea mai mafie?

…..

Urmează textul inițial, din 18 sept, care diferă mult de opinia mea de ACUM legat de alegeri:

Mergem sau nu la vot?

Știm că Sistemul Electoral din România este poate cel mai dur din Europa – cu sensul că este făcut de așa natură încât oamenii buni să nu poată să ajungă la putere (detalii foarte interesante AICI). Sistemul electoral este gândit de mafioții care conduc țara PENTRU mafioții care conduc țara, iar oamenii de buna credință CU GREU pot ajunge într-o funcție publică, pentru că au piedici de tot felul:

– marile partide românești sunt patronate de mafie – ei acceptă în sânul lor doar potențiali viitori mafioți, sau oameni pricepuți în diferite domenii, dar controlabili într-un fel sau altul;

– partidele mici de bună credință nu au bani să-și facă reclamă / să pună candidați în toate județele țării (valabil la parlamentare – vezi detalii în link-ul pus mai sus)

– independenții de bună credință au nevoie de mii de semnături pentru a candida,  structură organizatorică în teritoriu (ceea ce nu au), bani pt a-și face reclamă (ceea ce nu au) etc.

Cu toate acestea, Sistemul electoral nu este 100% IMPENETRABIL, candidații NU sunt POATE doar mafioți, iar procesul electoral nu este 100% alcătuit doar din mafioți / oameni aserviți mafiei care conduce România. În aceeași situație se află și Sistemul administrativ și orice instituție publică din România – peste tot există oamenii mafiei și oameni de bună credință. Proporțiile însă sunt diferite de la instituție la instituție și sunt incerte (nu le cunoaștem) (detalii despre sarcina grea a patrioților din Sistem AICI1 și AICI2).

Detalii în continuare:

Deși știm că se fură la greu voturi / se cumpără voturi / se măsluiesc voturi etc, NU ȘTIM ÎN CE MĂSURĂ SE ÎNTÂMPLĂ ACEST LUCRU! În cadrul procesului electoral lucrează tot felul de oameni, teoretic pentru „buna desfășurare” a alegerilor. O parte dintre aceștia este reprezentată de oamenii mafiei / oameni cumpărați / oameni șantajați să facă jocurile mafiei. Cealaltă parte este reprezentată de oameni DE BUNĂ CREDINȚĂ / patrioți care chiar vor ca alegerile să se desfășoare corect. NOI NU ȘTIM CARE SUNT MAI MULȚI şi care au mai multă forţă să încline balanţa – oamenii mafiei sau oamenii de buna credință. DIN ACEST MOTIV NU ȘTIM EXACT ÎN CE MĂSURĂ SUNT FRAUDATE ALEGERILE. NU ȘTIM EXACT ÎN CE MĂSURĂ VOTUL NOSTRU CONTEAZĂ SAU NU! Dacă am știi sigur că degeaba mergem și punem ștampila pe un candidat, că oricum acel buletin de vot nu va fi luat în considerare, atunci normal că n-ar avea niciun sens să mai mergem la vot. ÎNSĂ NOI NU ȘTIM ASTA!!! NU ȘTIM ÎN CE MĂSURĂ NE SUNT FRAUDATE VOTURILE! NU ȘTIM câte voturi pot frauda criminalii mafioți care conduc România prin oamenii lor din partidele corupte și din Sistemul politico/administrativ condus de ei! PENTRU CĂ NU ȘTIM ACEST LUCRU, suntem cumva obligați moral să mergem la vot și să ștampilăm candidatul pe care îl considerăm cel mai bun, care să nu fie al mafiei (sau NU – vezi mai jos). Astfel, avem șanse SĂ STRICĂM PLANURILE MAFIEI. Dacă MULȚI ROMÂNI vor vota un candidat care NU este al mafiei, acesta va strânge foarte multe voturi care poate vor fi mai greu de deturnat de către mafie.

Românii de bun simț trebuie să înțeleagă că „prostimea” / cei care nici măcar n-au habar care sunt toți candidații / cei care votează în funcție de manipularea de la TV-ul patronat de străini sau în funcție de sacoșa cu mâncare primită sau în funcție de banii primiți MERG TOT TIMPUL LA ALEGERI! Chiar vrem să-i lăsăm pe oamenii ăștia să încline balanța, în inconștiența lor, în favoarea mafiei?

Deci DA, ar trebui mers la vot pentru că sunt șanse (nu știm câte) ca votul nostru SĂ STRICE PLANURILE MAFIEI! (sau NU – vezi mai jos la Problema cu mersul la vot) Neprezentarea la vot ar fi o ratare a acestei șanse de a strica planurile nemernicilor care ne conduc. Patrioții care încă mai există în Sistemul politico-administrativ din România NU pot lucra/ajuta țara cu „NIMIC”. NU pot lucra cu români care nu dau doi bani pe ce se întâmplă în țara asta și nu se implică în niciun fel, nici măcar la vot. Însă poate dacă un candidat de bună credință ar obține câteva milioane de voturi (să zicem) în primul tur – are șanse să treacă în turul 2, unde cu siguranță va ajunge și un om al mafiei. Iar o confruntare între un om al mafiei și un om de bună credință ar fi ceva extraordinar pentru românii încă adormiți de minciunile de la TV. Dacă foarte mulți români votează un candidat de bună credință, poate patrioții care încă mai există în Sistem (în diferite instituții) ar reuși să facă în așa fel încât acele voturi să conteze la rezultatul final al alegerilor. Însă dacă voturile NU EXISTĂ…..nimic nu se poate face și sigur acel candidat bun nu va ajunge să conducă nimic – pentru că el săracu s-a chinuit să candideze, dar poporul nu a venit să-și facă partea lui de treabă – să studieze candidații și să îl aleagă pe cel care i se pare cel mai bun dintre ei.

Votăm valabil un candidat sau anulăm votul ștampilându-i pe toți?

Dacă anulăm votul, că nu ne place niciunul dintre candidați, nu vom produce NICIUN EFECT BENEFIC. Nu dă nimeni 2 bani pe voturile anulate. Poate dacă 10 milioane de români și-ar anula buletinul de vot ștampilând la nimereală pe toți, pentru că nu-i place de niciunul, atunci da, ar fi un efect, însă doar un efect DE IMAGINE. „Uite bă – în România 10 milioane de oameni îi urăsc de moarte pe toți candidații”. Însă tot omul mafiei votat valabil de „prostime” va ajunge Președinte. Acest caz, cu 10 milioane de voturi anulate ar fi unic în istoria lumii probabil, însă este imposibil de realizat – nu ai cum fizic să convingi mulți oameni să-și anuleze votul. Și oricum nici nu este constructiv. De regulă sunt doar vreo câteva sute de mii de voturi anulate la nivel național. De regulă marea majoritate a oamenilor votează valabil cu unul dintre candidați. Și așa ar trebui să facem și noi. (sau NU – vezi mai jos)

Uite, în legătură cu ideea că votul nostru CONTEAZĂ / NU CONTEAZĂ, gândiți-vă puțin la treaba asta: Dacă votarea se fraudează atât de mult după închiderea urnelor de către partidele-mafie / corupții din guvern etc încât votul nostru NU mai contează absolut deloc, atunci de ce se mai chinuie partidele mafie în campania electorală să convingă oamenii prin sacoșe cu mâncare și bani să iasă la vot și să îi voteze pe ei? De ce se chinuie să aducă până și oameni din spitale la vot? De ce aruncă atâția bani în campania electorală să convingă alegătorul să pună ștampila pe ei, dacă acea ștampilă nu contează deloc unde este pusă? Înseamnă că totuși votul încă mai contează… Gândiți-vă la asta!

Problema cu mersul la vot (“sau NU”-urile de mai sus):

Problema cu mersul la vot este că dacă va ieși câștigător un candidat al mafiei, ceea ce probabil se va întâmpla, prin prezența noastră la vot validăm întreg procesul electoral gestionat de mafie cât și candidatul câștigător (al mafiei)… Deci…rămâne ca fiecare să decidă dacă să valorifice șansa de a înclina balanța (nu știm ce șanse avem…) sau să boicoteze total sistemul electoral pus în practică și gestionat de mafioți…

În susţinerea NEPREZENTĂRII LA VOT, foarte bun este acest text:

Ce facem la vot in noiembrie 2014? De ce sa boicotam sistemul electoral gestionat de straini?

sau varianta IMBUNĂTĂŢITĂ a lui AICI PE FACEBOOK.

Dacă totuși mergem la vot și vrem să votăm valabil:

Cum alegem candidatul bun?

Am mai scris pe blog și repet: România NU este în prezent condusă de români. România este exploatată în prezent de MAFIA ECONOMICĂ INTERNAȚIONALĂ – care a distrus România în ultimii 25 de ani (și alte state) prin oamenii pe care și i-a pus în funcțiile cheie de conducere ale Statului (detalii AICI). Criteriul de bază atunci când vrem să alegem un candidat bun este următorul: SĂ NU FACĂ PARTE DIN MAFIE / SĂ NU FIE UN CANDIDAT AL SISTEMULUI / AL MAFIEI!

Restul criteriilor importante pe care trebuie să le folosim sunt următoarele: CE A FĂCUT până acum pentru țară, (NU doar ce spune pe gură!), să fie cât mai de BUNĂ CREDINȚĂ (să fie om bun – să nu mintă, să-și țină promisiunile etc), cât mai DEȘTEPT (să priceapă situația REALĂ în care se află România și să găsească soluții inteligente de ameliorare a problemelor pe care le avem), și să fie cât mai PATRIOT – să iubească țara asta și să lucreze STRICT în interesul României și poporului român.

Criteriile IMBECILE precum: charismă, experiență politică, „specialist în politici publice” (și alt bla bla d’ăsta), mastere și doctorate, diplome fără număr, câte limbi străine știe să vorbească, ce alți politicieni îl susțin, ce state ale lumii îl susțin, deschiderea către occident, cât de corect vorbește românește, câtă cultură generală are, glume făcute la TV pe placu’ poporului (vezi Băsescu/Oprescu – mafie amândoi), aspect fizic atrăgător (vezi Bombonel pe vremuri – mafie sau Udrea – mafie), comportament asemănător poporului – dă cu mătura, ține copii în brațe (vezi Băse), croșetează (vezi Udrea), face sarmale (vezi Rovana Plumb) etc, face băi de mulțime (vezi Băse mai ales pe vremuri) etc etc etc – toate astea sunt doar niște cretinătăți imbecile vehiculate la TV-ul patronat de mafie pentru a-i prosti pe proști. NU VĂ LUAȚI DUPĂ AȘA CEVA! SUNT TOTAL NEIMPORTANTE! ACESTE LUCRURI NU CONTEAZĂ!!! NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI! Citiți și textul ăsta: Iluziile în care cred românii și care blochează evoluția României.

Înainte de a pune mai jos lista candidaților din nov 2014 și părerea mea foarte succint despre ei, trebuie să lămurim următorul lucru. Cei care au fost absenți cu creierul din ce s-a întâmplat în România în ultimii ani 10-20-25 de ani, adică nu le-a păsat de ce fac criminalii care ne conduc, ci și-au văzut de treaba lor personală, cât și cei prea tineri / prea neinformați etc nu pot să aibă pretenția acum în 2014 să priceapă brusc ce se întâmplă în România, care e cauza relelor etc. Cei interesați de ADEVĂR vor căuta pe internet informații și le vor găsi – puteți începe cu Cele mai importante articole de pe blogul Ce-i cu noi?. Relevant pentru aceste alegeri și pentru politica românească este că oameni precum Băsescu, Năstase, Ponta, Iohannis, Udrea, Macovei etc etc etc sunt doar INSTRUMENTE în mâna mafiei internaționale care conduce (și) România. Cei care au fost atenți la cum acționează și ce fac acești oameni și ceilalți ca ei au putut vedea că NU EI DECID, ci doar execută ordine venite de SUS, din afara țării. Un exemplu superb recent care ar trebui să deschidă ochii chiar și celui mai idiot român rupt de realitate este cel de AICI – fostul ambasador SUA mark Gitenstein RECUNOAȘTE că a intervenit la Ponta pentru Chevron! A nu se înțelege greșit că SUA ar fi capul răutăților. SUA este tot un instrument. Mafia internațională este DEASUPRA entităților precum SUA, UE, Banca Mondială, FMI, NATO etc. Prin „deasupra” a se înțelege că le conduce!

Înainte de a reveni la oile noastre (poporul român ținut ca sclav muncitor) și a prezenta lista candidaților pentru funcția de Președinte al României, postez acest pasaj relevant găsit pe site-ul domnului Coja (www.ioncoja.ro), care face o propunere interesantă pentru funcția de președinte, propunere care cel mai probabil nu se va materializa prea curând. Sau…cine știe?

Pasaj Ion Coja, fost candidat la președinție:

Ultimele desfășurări de forțe din „cursa pentru Cotroceni” deschid o perspectivă deosebit de sumbră pentru români: în noiembrie vom avea de ales între candidați de o calitate extrem de precară, unii de-a dreptul „pușcăriabili”, ca să-l citez pe un …președinte pușcăriabil, cu care ne-am pricopsit căci nu se putea altfel, având de ales la data respectivă, în 2004, tot așa, între doi candidați aflați cu pușcăria în spate, pe urmele lor. Unul dintre ei a scăpat de întemnițare devenind președintele Țării, dar celălalt a ajuns unde merita să se nască chiar! Căci nici măcar o condamnare la câți ani va fi să trăiască nu ar fi fost prea mult pentru câte ticăloșii a făcut!… Afirmație valabilă și pentru cel care l-a învins și a devenit președinte!…

Dacă sunt câțiva candidați mai „de Doamne, ajută!” aceștia sunt numai printre candidații independenți, adică printre cei fără nicio șansă. Candidații partidelor, cei creditați cu șansele cele mai mari, sunt suspectați de tot ce poate fi mai grav: „aflați în slujba unor interese și forțe politice străine, care nu aparțin statului român”!

Sursa și propunerea lui aici: 28 aug 2014: Un președinte după chipul și asemănarea Neamului nostru românesc! Căci oastea e creștină!. De citit și asta de la Ion Coja: 29 aug 2014: Nădejdea noastră – candidații independenți

LISTĂ CANDIDAȚI ALEGERI PREZIDENȚIALE – PREȘEDINTELE ROMÂNIEI nov 2014:

(nu am timp să caut link-uri către materialele care arată de ce consider că persoanele trecute cu roșu mai jos sunt în „cumetrie” cu mafia care conduce România – căutați singuri! Cine a acordat o minimă atenție politicii în ultimii ani și are și puțină memorie știe despre cei mai cunoscuți oameni din lista cu roșu de mai jos că sunt de rea credință)

(ordine aleatorie)

Klaus Iohannis – ACL (Alianța Creștin Liberală – adică PDL + PNL) = MAFIE (oricât de neamț serios se dă el) Ceva scurt şi drăguţ despre Iohannis: în 10 oct 2013 Iohannis considera că exploatarea gazelor de șist este „un lucru extraordinar de bun”, iar în 3 iun 2014 consideră că trebuie să o lăsăm mai moale cu gazele de șist. Ce s-a schimbat? S-au apropiat alegerile…
Victor Ponta – PSD = MAFIE
Elena Udrea – PMP = MAFIE
Călin Popescu Tăriceanu – PLR = MAFIE
Kelemen Hunor – UDMR = MAFIE
Szilagyi Zsolt (în cumetrie cu Laszlo Tokes) – PPMT = MAFIE (ceva detalii AICI)
Monica Macovei – candidat independent = MAFIE (ceva detalii AICI1, AICI2, AICI3)
Dan Diaconescu – PPDD sau independent (nu știu) = MAFIE
Teodor Meleșcanu – independent susținut de Partidul Dreptății Sociale = MAFIE

William Brânză = MAFIE (candidează în prezent din partea Partidului Ecologist Român)

Corneliu Vadim Tudor – PRM
Gheorghe Funar – candidat independent

Mirel Mircea Amariței – Partidul Prodemo – cam dubios ?
Constantin Rotaru – Partidul Alianța Socialistă

…………………..

La cum se prezintă situația, aplicând principiul simplu NU VOTAȚI MAFIA!, dintre cei de mai sus care nu sunt trecuți cu roșu, eu personal voi vota probabil cu Gheorghe Funar dacă merg la vot, care cred că înțelege foarte bine SITUAȚIA REALĂ în care ne aflăm și CAUZA REALĂ a suferințelor noastre (adică lucrurile pe care le tot scriu și eu pe acest blog de 2 ani încoace) și cred că are și curaj să facă ceva în legătură cu asta (chiar și să spui lucrurile pe care le spune el public, cu notorietatea pe care o are, e un risc pentru securitatea vieții tale). Căutați pe net să vedeţi ce-a spus, de exemplu AICI1AICI2 și AICI3.

UPDATE 24 oct 2014: În principiu m-am hotărât să nu merg la vot. Funar nu e până la urmă atât de bun încât să merite să validez sistemul electoral mafiot cu prezența mea. Alte detalii aici:

Inclinam sa-l votez pe baza “aurei” de nationalist – discursuri corecte etc. Insa asta (vorbele) nu este de fapt un criteriu… Iata ce-am mai citit despre el:

http://www.financiarul.ro/2011/09/20/comisiile-juridice-au-decis-ca-sabina-funar-are-mandat-de-sase-ani-la-curtea-de-conturi/   – cu mentiunea ca Daniel Buda care a sustinut-o pe nevasta-sa lu Funar este un mafiot > http://www.cotidianul.ro/ce-rol-a-avut-daniel-buda-in-afacerea-tower-140420/  ……………..

http://en.wikipedia.org/wiki/Gheorghe_Funar  ……………….

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ZKiHjNjLTy4J:natoall.wordpress.com/2014/08/07/cine-este-gheorghe-funarcaritas-1-milion-romani-jefuiti-in-1992-si-ce-relatii-a-avut/+&cd=12&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a  ………

http://www.manager.ro/articole/analize/analizele-managerro-cum-a-sperat-jumatate-din-populatia-romaniei-sa-se-imbogateasca-fara-munca-escrocheria-caritas-9457.html  ………………..

+ il sustine pe Melescanu (pus de BASESCU la SIE) – http://ioncoja.ro/prezidentiale/un-gest-frumos-al-candidatului-gheorghe-funar/.

Dar chiar daca n-ar fi toate astea, CE A FACUT PANA LA URMA FUNAR PT TARA CONCRET (nu doar discursuri), mai ales ca a ocupat si functii in stat, inclusiv PRIMARIA CLUJ – functie cu foarte multa putere. Exista undeva notate imbunatatiri notabile aparute in Cluj datorita administrarii lui Funar?

M-a convins si ACEST TEXT de pe Facebook.

CONCLUZIE:

Putem să mergem la vot și să votăm valabil în speranța că dacă vor vota mulți oameni pe principiul ANTI-MAFIE (slabe şanse + avem un candidat pe bune anti-mafie?), stricăm un pic planurile mafiei! Studiați toți candidații și alegeți înțelept un om care să nu fie al mafiei străinilor care conduc România, care să fie patriot și să priceapă ce se întâmplă cu adevărat în România! Asta dacă există un astfel de candidat pe buletinul de vot…    SAAAU, putem să boicotăm total întregul proces electoral pus în practică și gestionat de mafia străinilor care conduc în prezent România. Fiecare să decidă pentru el cum să acționeze la aceste alegeri.

De citit şi textul ăsta:

Ce facem la vot in noiembrie 2014? De ce sa boicotam sistemul electoral gestionat de straini? – text îmbunătățit AICI

Dacă vi se pare că acest articol ar putea să deschidă puțin ochii și altor români, îl puteți distribui cunoscuților voștri prin butoanele de SHARE de mai jos. Mulțumesc.

Emilian, 18 septembrie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

23 responses to “Cu cine votam? NU cu mafia străinilor! Alegeri Președinte 2014 – candidati alegeri prezidentiale pentru Președinția României noiembrie 2014 (pol)

 1. Care om intreg la minte mai are timp de pierdut cu mersul la votare? Adica sa votam alti banditi? Nu suntem destul cei mai saraci oameni din lume?

  • Nu suntem chiar cei mai saraci, chiar o ducem bine comparativ cu multi, insa da, suntem saraci comparativ cu cum ar trebui sa fim si cum am putea sa fim daca am avea patrioti la conducerea statului. DIn pacate suntem condusi de mafioti si pentru ca poporului nu prea ii pasa de cine e condus…

  • Ba da “demag67”, suntem săraci, însă nu chiar atât încât să nu găsim altceva mai bun de făcut. Numai dacă votarea ar fi obligatorie m-aş duce. Dar aşa… Şi cum să votez pe cineva pe care nu-l cunosc? Că am mai facut asta prin 2005 şi numa’ bine n-a fost… :(

  • Bai desteptule,ai datoria de a merge la vot,indiferent daca iti place de cineva sau nu. Altii au murit doar ca un lenes ca tine sa aiba dreptul la vot! De asta nu dam inainte,din cauza incultilor si lenesilor ca tine! Sunteti prea comozi!

   • Cine a murit pentru noi sa avem dreptul la vot, nu a murit ca sa avem mizeria de sistem electoral MAFIOT pe care il avem acum, ci a murit pentru ideea ca POPORUL trebuie sa-și aleaga conducatorii. Cu totii respectam această idee si suntem de acord cu ea. Din pacate SISTEMUL ELECTORAL DIN PREZENT NU ARE NICIO LEGĂTURĂ CU ACEASTĂ IDEE. Daca mergi la vot susții prin prezența ta MIZERIA de sistem electoral corupt, susții indirect Statul anti-romanesc din care a izvorat acest sistem electoral, si inevitabil validezi prin prezenta ta la vot câștigătorul, care, indiferent care va fi dintre Ponta și Iohannis, va fi un om al mafiei.

  • Asta e una dintre capcanele Sistemului – sa ne demoralizam cu chestii de genul “toti o apa si un pamant” – adica sa renuntam la lupta. Exact ce vor dusmanii romaniei.

  • Cârdășia de ani de zile cu mafiotul Băsescu ar trebui să fie suficientă. E greu ca un om de buna credinta sa sustina cu atata ardoare, atât de mult timp, un mafiot precum Băselu. Cârdășia și cu Liiceanu și alte scursuri băsiste intră la același argument și demonstrează că face parte din acea grupare mafiotă, subordonată desigur adevăraților mafioți. Uite si alte chestii pe aici:

   http://www.ziaristionline.ro/2012/11/08/apel-s-o-s-stopati-evacuarea-institutului-de-etnografie-si-folcor-monica-macovei-implicata-in-acte-de-mafie-imobiliara-in-cazul-averii-lui-take-ionescu/

   http://gandeste.org/general/cardasia-anticrestinilor-de-rit-new-age-ist-monica-macovei-gabriel-liiceanu-andrei-plesu-mihai-neamtu-claudiu-tarziu-dan-puric/45201

   • Emilian, am urmarit multe subiecte pe care le-ai discutat pe blog si sunt de acord cu multe opinii ale tale. Nu pot avea certitudine insa opinia mea in privinta asta e ca se exagereaza rolul negativ al Monicai Macovei. Nu stiu daca pot sa-l cred pe unul(Zarnescu) care apeleaza la televiziunea securistului de felix si la mafiotul de ponta pt a promova un subiect. Multe din afirmatiile lui se lovesc de realitatea perceptibila, actiunile concrete ale MM impotriva coruptiei. Cunosc oameni care au lucrat cu ea si au avut numai cuvinte de lauda din punct de vedere al corectitudini doamnei. Argumentele ei sunt extrem de puternice, veridice, verificabile… pe cand cei care incearca sa o denigreze prezinta argumente indoielnice, din punctul meu de vedere. Poate ma insel , nu e nimeni detinatorul adevarului suprem insa desi am citit multe argumente contra ei, nu m-au facut sa-mi schimb perceptia. Nu pot afirma ca ar fi candidatul perfect insa convingerea mea e ca e raul cel mai mic pt aceata functie, dintre ce ni se ofera.
    Inteleg atitudinea ta de a promova nationalisti insa cei pe care ii recomanzi mi se par doar niste circari. Au fost la cascaval de foarte mult timp si au dovedit pe deplin incompetenta. Ca un protestatar pt RM si impotriva fracturarii hidraulice, am devenit si eu un pic mai nationalist insa nu ma pot asocia cu circarii. Daca discutam despre dl. Ion Coja sau despre dl. Cojocaru, era alta poveste.

   • 1. Sigur ca nu exista candidati perfect si ca trebuie sa il cautam pe cel mai bun din oferta pe care o avem. Sau daca sunt doar mafioti, sa boicotam alegerile ca sa nu ~validam~ indirect castigatorul, prin prezenta noastra (ce scriam si in text).

    2. Eu nu folosesc TV. Ce se intampla la TV este irelevant pentru ca acolo este 99% manipulare, dezinformare, distrugerea creierului. Deci nu conteaza cine ce a spus pe la ce televiziuni. Acolo se spune doar ce accepta patronu…care de regula e aservit mafiei.

    3. Eram sigur ca la aceste alegeri foarte multi oameni de buna credinta or sa cada in iluzia ca Monica Macovei e o mare branza. Repet ce am mai spus si in alt comentariu – pt mine este suficienta alaturarea ei de mafiotul sef Basescu, si de alt lingai mini mafioti gen PLESU, LIICEANU, PATAPIEVICI, MIHAIL NEAMTU si altii din gasca lor scarboasa deja… De-a lungul istoriei ultimilor ani acest personaj a sustinut mafia… acum se da singura impotriva tuturor etc, salvatoarea justitiei etc. Am pus un link cu ce-a facut ea in justitie la un moment dat – a ajutat un mafiot. In plus, ca europarlamentar a agitat rau de tot spiritele pe la Bruxelles la referendumul de demitere a lui Basescu din 2012, facand mult rau tarii si aruncand cu minciuni in stanga si in dreapta, inclusiv ca s-au furat milioane de voturi etc si ca referendumul nu trebuie luat in seama etc, desi vointa poporului a fost mai mult decat clara. Cine a inteles ca Basescu este MOARTEA, nu poate vota Monica Macovei. E ca si cum ar vota Basescu… Monica Macovei e omul sistemului…de cand lumea…E doar o iluzie. Scormoneste mai bine netul si cauta detalii despre ea, ce pozitii a avut in anumite situatii etc.

    3. Nu consider ca Funar (de ex) este un circar. Oricum, e singurul dintre candidati care a spus public adevarul despre ce se intampla in tara asta si de unde ne vin relele cu adevarat… Deci deja e la un cu totul alt nivel fata de ceilalti…

    Oh well.

 2. Din ceiace spuneti rezulta ca intreaga planeta este sub dominatia MAFIEI si atunci va intreb : un Vadim,Funar sau Ghise vor reusi ceva ? Ce?
  Incontestabil spuneti o groaza de adevaruri dar nu dati solutii.
  Si eu si dvs.si multi altii ca noi vedem si stim, dar nu avem solutii.
  Haita este enorma si cine intra in haita cu lupii trebuie sa urle ca lupii ca altfel este sfisiat!
  Arta noului ales este sa se pozitioneze in locul care ar putea aduce cit mai multe avantaje tarii si asta se poate vedea dupa cita trecere are pe linga mai marii lumii nu dupa discursurile patriotarde si lozincile cu referire la stramosi etc….
  Cite usi ale marilor cancelarii ale lumii se deschid in fata Domnilor Vadim,Funar sau
  Ghise domni pentru a caror idei si pozitii am o mare admiratie ?
  Propunerea dvs. de a merge la vot ca sa incurcam planurile mafiei seamana cu ideia
  innecatului care de sub apa scotea miinile deasupra apei ca sa faca”SIC , SIC”…
  Cineva,mai luminat ca mine si cu mult timp iainta spunea ca trebuie ales un Presedinte care ,in conditiile mondiale date si fara a inceraca sa schimbe ceva in aceste conditii sa faca traiul poporului sau mai suportabil, mai usor si mai putin apasat de grija zilei de miine si pentru asta trebuie convinsi “hotii” sa fure mai putin !

  • Mesajul dvs este demoralizator, pe principiul “nimic nu se poate face”.

   Ce șanse credeți dvs că există sa convingi hotii sa fure mai putin? :)

   Eu nu am zis ca daca ar iesi X presedinte in Romania ar fi lapte si miere. Ci am zis ca ar trebui sa alegem ca presedinte un om cat mai patriot, care sa nu faca jocurile mafiei. Habar n-am ce va reusi sa faca un om patriot ajuns in functia de presedinte, in contextul actual in care mafia a capusat masiv statele lumii, mai ales marile puteri din Vest, inclusiv Romania. Insa daca dvs preferati sa castige alegerile un om al mafiei, cu speranta ca poate mai cade o farama de bunastare, din greseala, si pe la popor, eu prefer sa-mi incerc sansele cu un om căruia chiar ii pasa de popor, chiar daca nu e agreat de mafie. Mafia nu ofera bunastare prin oamenii ei, ci doar sclavie. E o iluzie sa ne asteptam la altceva din partea mafiei si oamenilor ei…

   Nu am zis niciodata ca eu detin SOLUTIILE. Nimeni de unul singur nu detine solutiile. Abia cand se vor uni oamenii de buna credinta, inteligenti, patrioti, si vor lucra impreuna, abia atunci vor rezulta solutiile…

   Lozincile cu revenire la stramosi nu sunt niste aiureli, ci sunt chiar importante pentru pastrarea identitatii nationale si unitatii poporului roman. Deci sunt foarte bune.

   Discursurile de unele singure bineinteles ca nu rezolva nimic, dar macar ne spun cate ceva despre omul care le ține (daca sunt sincere). Iar din discursurile lui Funar am invatat ca pricepe foarte bine situatia in care Romania se afla si are si curaj – o bila alba foarte mare. Daca va fi sprijinit de suficient de multi oameni din suficient de multe institutii / structuri de securitate etc, poate va reusi sa faca ceva bun pt Romania.

   Ma doare in cot cate usi ale marilor cancelarii se deschid sau nu. Alea sunt usi ale mafiei… Noi romanii daca suntem lasati in pace ne descurcam foarte bine singuri. Pana si curtea constitutionala recunoaste ca s-au furat anul trecut 6 mld euro. Noi daca stopam furturile din bani publici sau o parte din ele devenim peste noapte bogati. Facand doar asta! Insa sunt o gramada de lucruri simple care pot fi facute cu impact benefic semnificativ asupra poporului.

   Doar sa fie la putere niste oameni de buna credinta, patrioti si sa nu fie lichidati de mafie. Daca poporul nu va sta doar sa se benocleze la Bianca Dragusanu…patriotii n-ar fi lichidati de mafie. Oh well.

   Da, una dintre variante este sa te dai pe langa mafie si sa incerci sa faci ce zici tu – sa cresti traiul poporului, sa-l facei mai suportabil, mai usor si mai putin apasat de grija zilei de maine etc. Insa iti pasa de asta doar daca esti patriot, nu daca esti om al mafiei. Si oricum, mafia nu te va lasa. E mai usor pentru mafie sa te zboare daca apartii mafiei inca de la inceput – cazul celor trecuti cu rosu in lista mea. Eu unul prefer sa votez ANTI-MAFIE daca am pe cine, decat sa votez un om al mafiei in speranta ca o sa faca ceva pentru binele poporului. N-o sa faca nimic, ca daia e om al mafiei, sa faca ce face mafia, sa exploateze poporul muncitor, nu sa-i pese de popor…

 3. Trebuie urmat exemplul celor din republica Moldova:
  De fiecare data voteaza alt partid.
  Nu ca uitucii de romani:
  O data Iliescu, Constantinescu, apoi iar Iliescu.
  Intotdeauna se voteaza raul cel mai mic. Daca nu puteti romani sa iesiti cu sutele de mii in strada (nu neaparat revolutie de prima data), degeaba va chinuiti in Romania si mai si cresteti copii sub aceleasi idei.
  Denota obisnuinta cu saracia, neputinta, egoism si lene.
  Un om de care mie scirba si in care nu as putea avea incredere niciodata.

 4. Eu cred ca ne induci in eroare spre candidatii care n-au nici-o sansa ,ca apoi sa ramana tot acela care are sanse mari cum ar fi Poanta,e un fel de manipulare,a prostimi… Ce scrie constitutiia?Ce rol are un presedinte,ne mareste noua salariile sau pensiile,nu! Paramentarii cu Guvernul Poanta face treaba asta. Deci ai scris o prostie s-o creada prostii aici…

 5. Buna treaba Emilian, si ca de obicei esti la obiect. De asemenea apreciez ca nu te “iei in gura” cu ai nostri care nu prea inteleg ce se intimpla dar insista sa aiba o parere ne documentata. Personal o sa votez cu Funar din aceleasi motive invocate de tine. Cele bune. Calin

 6. dom’le … am citit ce scrieti voi aici. pai singura concluzie este ca voi v-ati uitat prea de multe ori la “teoria conspiratiei”. sunteti dusi cu pluta vere …

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s