Destainuirile unui bancher român – implicarea bancilor in politica, distrugerea economiei romanesti, falimentarea firmelor autohtone, implicatii pe piata imobiliara, credite de consum si executarea silita a datornicilor etc (nom)

evolutia parazitilor evolution of parasites bani banca Destainuirile unui bancher roman implicarea bancilor in politica, distrugerea economiei falimentarea firmelor romanesti credit consumRecomand citirea integrală a unui interviu luat acum câțiva ani unui bancher român în care acesta vorbește despre implicarea băncilor în politică, distrugerea economiei românești prin falimentarea firmelor autohtone, implicațiile mârșave ale băncilor pe piața imobiliară, manipularea cursului valutar, despre planificarea creditelor de consum si executarea silita a datornicilor, despre cum sunt cucerite de străini activele imobiliare ale românilor – ultimele bunuri pe care le mai au românii (miza pe care o urmăresc băncile), despre cum guvernele României sunt dependente de bănci și despre cum prin bănci este exploatată forța de muncă a tinerilor români, într-un sistem sclavagist perfect.

Pentru mine nici nu contează dacă într-adevăr acest interviu chiar a avut loc și afirmațiile aparțin într-adevăr unui bancher român, sau nu. Informațiile prezentate despre cum acționează băncile pentru a controla și exploata România (și alte state) sunt după părerea mea veridice. Eram oricum convins de mult (și am pus texte despre asta pe acest blog și în trecut) că BĂNCILE SUNT MOARTEA și că sistemul bancar este un pilon de bază al stăpânilor din umbră ai lumii în colonizarea și exploatarea țărilor și în menținerea sclaviei în rândul populației autohtone. Detalii în continuare:

Redau link-ul către interviul complet și doar câteva pasaje din el:

18 iulie 2014: Un bancher care ne prețăluiește cu cinism. Nu spune prostii – să-ți tot faci credite la MAFIE, pardon, Bănci.  (de citit interviul integral, nu doar pasajele de mai jos!)

Daca stii cum si cu ce sa manipulezi atentia cetateanului, si pui in stanga lui un spectacol de circ, nu o sa observe portavionul din dreapta lui” (…) Naivitatea este o slabiciune de caracter a romanilor.

Populatia Romaniei si romanul in general, are un singur bun de pret, care ne intereseaza pe noi bancherii: activele imobiliare.

Am investit masiv in publicitate pe segmentul creditului de consum. Stiam inca de la bun inceput faptul ca cei carora le acordam credite de consum nu vor avea resurse sa le restituie, astfel, incat, coroborat cu faptul ca stiam din 2008 ca aceasta criza financiara va lovi si Romania, am calculat totul extrem de bine.

În 2008 am dat masiv credite de consum. Am dat bugetarilor, am dat angajatilor din sectorul privat. Atractia era mare intrucat nu trebuiau sa prezinte garantii, insa noi stiam ca in 2009 ne vom atinge scopul. Si, in 2009, intr-adevar, pe fondul crizei economice, au explodat restantierii. Asta inseamna ca oamenii nu si-au platit ratele catre banci, iar noi am trecut la executare silita.

Nimeni nu a sesizat faptul ca, nu ne interesa de fapt sa le vindem casele, ci sa manipulam piata imobiliara, sa o tragem in jos, asigurandu-ne in acelasi timp, ca la momentul potrivit, cand curba prabusirii imobiliare va atinge cel mai de jos nivel, grupurile financiare din tarile noastre de origine, sa cumpere masiv si la preturi de nimic aceste active.

Va fi momentul perfect sa cumparam totul pe nimic.

Romanii vor deveni chiriasi in propriile case.

Asa cum piata imobiliara a fost dusa de noi la maximuri ireale, pentru ca trebuia sa va dam credite la valori foarte mari, ca sa aveti pe urmatorii 30-40 de platit rate uriase catre noi, pentru a deveni in acest interval de timp, atat proprietarii caselor voastre, dar si asigurandu-ne ca veti munci voi si familiile voastre pentru noi, pentru a plati aceste rate ireale, tot asa, bula speculativa a monedei nationale, trebuie manipulata.

El considera ca euro ar putea sa coboare spre 4,1 lei – balon de sapun, care este un element al sarjei finale de cumparare a Romaniei la OUTLET.

Pierderile se acopera prin cresterea ritmului de exploatare a muncii celor care au credite la banci. Ei trebuie constransi sa lucreze mai mult, si sa plateasca rate mai mari catre noi. Avand in mana bunul cel mai de pret al unui om, locuinta, acesta va munci pentru noi. Recreem astfel sistemul sclavagist perfect, in care exista o aparenta de libertate, in care mintea si atentia cetateanului sunt atrase de lupta politica, fara ca cineva sa mai aiba timp sa se gandeasca la ce i se intampla cu adevarat. Iar cand se vor trezi va fi de fapt foarte tarziu. Noua ne trebuie sa exploatam forta de munca a voastra, sa va impingem sa munciti mai mult ca sa ne platiti noua mai mult.

In mod evident, in 2007 si 2008 am sprijinit si sustinut politicieni care aveau acces la fraiele guvernarii, ca sa fim lasati sa derulam amplul program de acordare masiva a creditelor de consum.

Sa ne intelegem: noua nu ne pasa cine va iesi presedinte, pentru ca sunteti la mana noastra, in plan guvernamental.

A fost mai usor pentru ca, aveti in Romania o pasiune extrem de mare, sa va consumati energiile fix in directiile care nu va aduc avantaje, care va ingroapa sansele la un viitor mai bun.

Anul 2010 va aduce si rasplata pentru munca depusa de noi in ultimii 4 ani, pentru ca vom aduce Romania la statutul de tara total si, cel mai important, ireversibil dependenta, de frâiele complicatului sistem financiar-bancar mondial.

Economia nationala va fi dominata de multinationalele controlat indirect tot de noi, in vreme ce falimentele firmelor romanesti, detinute de romani, vor continua si in 2010, intrucat fara finantare , fara credite, si cu un guvern care nu are resurse financiare, nu exista sanse de supravietuire. Astfel incat, tinerii romani vor avea doar doua optiuni: angajati la stat, sau angajati la multinationalele straine. In ambele variante, doar noi castigam.

INTERVIUL INTEGRAL AICI

Update: pentru a înțelege întreg fenomenul recomand citirea cărții dr. român Nicolae Paulescu – inventatorul insulinei, din care redau un scurt pasaj relevant pentru problema băncilor:

Prin comerţ şi prin industrie – care sunt mijloacele cele mai eficace de a realiza, în ascuns, hoţia şi frauda, poruncite de Talmud, – ovreii despuiară în voie pe bieţii români, atât pe cei din oraşe, cât şi pe cei din sate.

Camăta.Având bani, ovreii îi împrumutară, cu dobânzi enorme, la nenorociţii români, pentru care un asemenea împrumut însemnează ruina. Un om de litere a povestit, în mod sugestiv, cum un biet ţăran, – pentru ca să plătească jidanului o pălărie de 6 lei, pe care o luase pe datorie, – a fost nevoit sa-şi vândă o pereche de boi, care alcătuiau toată averea lui şi a familiei lui.

Câte averi nimicite, pentru o mică datorie, contractată la Iuda într-un moment de strâmtorare!

De altfel, mai toate băncile, unde te poti împrumuta, sunt în mâinile acestor vampiri.

În realitate, românii au fost învinşi de jidani, care i-au atacat prin mijloace oculte, întrebuinţând în această luptă pe viaţă sau pe moarte, manopere tot atât de laşe, cât de duşmănoase.

…………………………………………………………………….

De citit și astea:

Afară cu băncile din ţară! (1)

Afară cu băncile din ţară! (2)

Bancherii şi recuperatorii au abuzat milioane de români

3 iunie 2013: Bancherii şi crimele capitalismului corporatist bancherii sînt nişte criminali ce nu pot fi închişi, băncile jefuiesc întreaga naţiune şi ceea ce fac ele este împotriva legii, dar pe de altă parte aceleaşi bănci sînt mai presus de lege; Mafia care conduce România are un singur scop: distrugerea României, ca stat naţional, la toate nivelurile;

Vezi aici lista cu CELE MAI IMPORTANTE ARTICOLE CE-I CU NOI?

Emilian, 31 iul 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

9 responses to “Destainuirile unui bancher român – implicarea bancilor in politica, distrugerea economiei romanesti, falimentarea firmelor autohtone, implicatii pe piata imobiliara, credite de consum si executarea silita a datornicilor etc (nom)

  1. E un nonsens să afirmi că o bancă poate fi interesată de distrugerea economiei. Este ca și când ai spune că un popă e interesat de distrugerea bisericii. Băncile nu sunt niște societăți de binefacere, concurența e dură, fură cât pot în numele profitului, dar de aici și până la distrigurea planificată a economiei e cale lungă.

    • Distrugerea economiei ROMÂNEȘTI !!! Adică distrugerea afacerilor/intreprinderilor românești, ale românilor și înlocuirea lor cu companii STRĂINE, conduse de STRĂINI, care să SUGĂ TOATĂ MUNCA ROMÂNILOR. Sistemul bancar actual – inclusiv cel din România – este patronat (la varf) de niste oameni malefici care conduc lumea din umbra. Sistemul economic actual este tot al Stăpânilor din umbra. Dacă încă nu știți acest lucru, bineînțeles că nu are sens expresia ”distrugerea economiei românești” și că interpretarea lucrurilor o veți face „jucându-vă” strict cu termenii, noțiunile și informațiile oferite de Sistemul de exploatare impus de ei, gen „concurenta”, „scopul societatilor e DOAR profitul” etc. Chiar si Sistemul politic (organizarea statului) tot de Stăpâni a fost stabilită, tocmai pentru a putea exploata mai usor popoarele – cum putem vedea foarte bine pe propria piele. La fel cum băncile NU urmăresc doar profitul și fură cât pot doar de dragul de înavutire, la fel sunt si supermarket-urile. Cititi acest text:

      https://ceicunoi.wordpress.com/2014/03/13/supermarket-urile-distrug-economia-romaniei-efectele-magazinelor-hypermarket-asupra-economiei-locale-bani-scosi-din-tara-distrugerea-afacerilor-de-familie-saracirea-producatorilor-romani-sabotare/

      • Mi se pare un nonsens ce spui, atunci de ce ne-am bucurat în 2007? Parcă eram 90% pentru. Dacă aşa gândim, trebuia să contiuăm politica autarhică a lui Ceauşescu şi să ne înfrăţim cu Coreea de Nard. Posibil să nu ne facă plăcere nici varianta asta, e o chestei de gust.

      • Eu unul nu m-am bucurat. Desi eram mai mic si habar n-aveam pe ce lume mă aflu mi se parea penibil cum atarnau oamenii steaguri la masini cu RO si UE. Oamenii care s-au bucurat, s-au bucurat de o ILUZIE. Habar n-aveau ce inseamna UE. Daca nu VEDEM astazi ce dezastru a insemnat UE si NATO pentru noi… si cum ne-am pierdut independenta ECONOMICA, POLITICA SI MILITARA…atunci ce sa mai discutam? De unde știti ce e in Coreea de N? Ati fost acolo, ati discutat cu poporul de acolo? Sau stiti ce va livreaza presa mincinoasa detinuta de straini? Daca inca folositi televizorul pentru informare, asta spune multe. Daca nu ar fi fost omorat patriotul Ceausescu de criminalii straini CARE NE CONDUC si ne exploateaza tara ASTAZI, Romania ar fi fost probabil acum in top 5 mondial ca putere economic, armata, bunastarea populatiei etc. Oh well. Citiți articolele postate aici ca sa intelegeti mai bine:

        Cele mai importante articole de pe blogul Ce-i cu noi?. Adevarul despre lumea reala in care traim. Informatii utile, relevante si importante pentru viata noastra pe Pamant (edu)

      • Nu te hrăni cu lozinci.
        Articolele din link şi altele nu spun nimic nou.
        Ele derutează, fiindcă lasă impresia că românii sunt trataţi special (în sensul rău) în timp ce alţii nu.
        Toată lumea e tratată bine sau rău, după felul în care reuşeşte să se impună.
        Nimeni nu ne obligă să fim dezbinaţi, să ne aliem cu unii şi cu alţii doar ca să ajungem şefi.
        Asta a fost şi este istoria noastră.
        Domnitori slabi pe placul boierilor care-şi fac de cap şi tributul ca formă de menţinere a stării de fapt.
        Nimic nou de la Mircea cel Bătrân încoace.

      • Nu inteleg cu ce lozinca m-am hranit. Sunt uimit de cat de rapid cititi. Aveti o viteza uimitoare. Intr-o singura zi ati reusit sa cititi zeci de articole si sa concluzionati ca nu spun nimic nou. Felicitari! Romanii sunt, la fel ca si celelalte popoare exploatate de straini, tratati la fel: exploatati cat de mult se poate. Cand un om striveste cu bocancul un gandac, gandacul n-a fost tratat rau pentru ca n-a reusit sa se impuna, ci pentru ca adversarul a fost mai puternic decat el. La fel si romanii…se confrunta cu un adversar foarte puternic, viclean si malefic. De aici ni se trag toate relele. Nu mai jigniti istoria unui popor MILENAR. Istoria noastra nu este ce vedem noi azi sau ce-a fost ieri. Istoria noastra se refera la mii de ani și oameni minunati care si-au lasat amprenta pozitiva asupra omenirii, nu doar a Romaniei. Din pacate nu prea se invata despre ei la Școala. ”Domnitori slabi” – doar asta a avut poporul nostru? Ehe.

    • sorin,aceste banci nu fac decat sa creeze o hemoragie de cash flow si romania nu mai ramane cu nimic,toate tarile care au dorit iesirea din criza au stopat exitul cash-flow-ului este de fapt un sistem care sa folosit si la dezastrul din argentina care avea si ea un snp-petrom foarte dezvoltat si care a fost vandut,este aproape o imagine in oglinda cu romania

  2. emilian,daca nu se cunoaste istoria adevarata a romaniei,apar fel de fel de falsi istorici care relativizeaza istoria romaniei,daca in turcia zici ceva de ataturk cred ca te jupoaie turcii de viu,la noi orice cretin isi bate joc de cuza si de antonescu,avem mari probleme de perceptie,este greu

Spune-ți părerea aici: