Căile persuasiunii în negociere (2012) de Ştefan Alexandrescu

Mai am un pic şi termin de citit această carte. O recomand pentru toţi cei care comunică într-un fel sau altul cu alte persoane. Deci… pentru oricine :) Emilian.

DISCERNE

[Later edit: linkurile din acest articol au fost actualizate în decembrie 2020]

Bine te-am găsit, drag cititor în căutarea căilor sinuoase ale persuasiunii! Din 2005 scriu despre negociere, persuasiune, manipulare, putere, autoritate şi tot felul de mijloace prin care poţi să influenţezi. Am fost dintotdeauna pasionat să înţeleg cum funcţionează mecanismele credibilităţii şi ale încrederii.

Unele studii sociologice arată că românii au tendinţa de a gândi lucrurile în alb şi negru, mai ales în ceea ce priveşte separarea practicii de teorie, ca şi cum pragmatismul nu le-ar uni. O bună strategie este a face din practică, din experienţă, o bună teorie care, aplicată în viaţa reală, să dea rezultate performante. Am conceput această carte cu gândul la profesioniştii din domeniul marketingului, al vânzărilor şi al antreprenoriatului, dar am reuşit să o fac pe înţelesul fiecăruia, astfel că este o carte despre viaţă, în general, aşa cum o percep eu…

View original post 673 more words

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s