Dezbateri revizuirea modificarea constitutiei 26 iunie 2013 la Palatul Parlamentului + campanie repatrierea tezaurului dacic de la Detroit (pol 142)

Modificarea constitutiei tezaurul aur dacilor getilor romania vie coif dacic portile de fier in muzeu la  DetroitComunicat presă Asociaţia România Vie:
Doamnelor si Domnilor, am onoarea de a va transmite concomitent mai multe comunicate referitoare la activitatea organizatiei noastre:

1. Împreuna cu alte cinci organizatii non-guvernamentale va invitam la dezbaterea “Procesul de revizuire a Constitutiei Romaniei: inceput, desfasurare, viitor“, care va avea loc miercuri, 26 iunie a.c., la orele 15.30, in Sala Constantin Stere a Senatului Romaniei, in incinta Palatului Parlamentului, cu intrare din Calea 13 Septembrie. Circa 30 de asociatii, coalitii si grupuri civice au confirmat pana acum prezenta. Sunt invitati de asemenea parlamentarii. Se vor discuta numeroase elemente inca necunoscute publicului larg despre Forumul Constitutional si despre procesul de modificare a Constitutiei in sine. Intrarea se va face intre orele 15 si 15.15. In masura in care nu sunteti acreditati la Senat, va rugam sa ne comunicati numele reprezentantilor dumneavoastra si numerele masinilor cu care vor veni, pentru a face toate aranjamentele legate de acces. Pentru detalii  – comunicatul mai jos.
2. Va anuntam declansarea unei campanii pentru repatrierea tezaurului dacic de la Portile de Fier, aflat in colectiile Detroit Institute of Arts din SUA, la exact un secol de la descoperire si instrainare. Pentru amanunte va atasam comunicatul privind inceputul si modul de desfasurare a acestei campanii, precum si o fotografie a celei mai importante piese din acest tezaur, un superb coif de argint asemanator cu cel de argint aurit de la Agighiol (secolul IV I.Ch.). Pentru detalii  – comunicatul mai jos.
Multumesc pentru deranj,
Alexandru Surcel
Presedinte


ASOCIATIA ROMANIA VIE / THE ROMANIA VIE SOCIETY
Adresa/Address: Mun. Bucuresti, str. Misca Petre nr. 12

Bloc M13, sc. 2, ap. 55, sector 5, Romania
CIF/FIC: 31052069

E-mail/Email: romaniavie2012@gmail.com

Comunicate de presă:
Emilian, 25 iunie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “Dezbateri revizuirea modificarea constitutiei 26 iunie 2013 la Palatul Parlamentului + campanie repatrierea tezaurului dacic de la Detroit (pol 142)

  1. Fara suparare, dar nici nu merita sa ii ajuti prin acest topic. Orice ” THE ROMANIA VIE SOCIETY”, cum sunt si alte grupari care mai baga si cuvinte straine, urmaresc de fapt alceva. Macar daca aveau demnitatea sa nu foloseasca cuvinte straine, ca pe straini ii doare undeva de acest caz. “The living Romania”, desteptilor lol :) A, am citit bine in continuare : “sunt invitati parlamentarii”. Ce prostie… Ca si in Iasi, majoritatea firmelor sau grupurilor folosesc limba romana stricata sau, majoritatea folosesc numele firmelor pe engleza sau italiana. Cred, in idiotenia lor, ca vor atrage investitori straini.

    • Eu am mentionat evenimentul, cine putea merge si era interesat sa stie ca a exista si asa ceva. As fi mers sa vad ce se discuta daca as fi putut. E de baza sa se uneasca oameni sa dezbata modificarile aduse constitutiei. Transparent si cu buna credinta. Nu stiu alte detalii despre asociatiile alea, dar macar au initiat asa ceva si au invitat pe toata lumea. Tot e bine.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s