Pericole Soia modificata genetic OMG in alimentatia hrana mancarea romanilor de zi cu zi. Riscuri probleme organisme modificate genetic in agricultura din Romania (s33)

Pericole Soia modificata genetic OMG in alimentatia hrana mancarea romanilor de zi cu zi. Riscuri probleme organisme modificate genetic in agricultura din Romania sanatate organism uman cancer boli, ceiVă recomand un articol foarte bun de pe badpolitics.ro care explică pe scurt dezastrul din agricultura românească, pericolele OMG, de ce este folosită soia modificată şi câtă soia modificată genetic consumă românii anual, plus multe trimiteri către alte materiale pe aceeaşi temă. Foarte interesant citatul următor pe care îl veţi găsi în text: “in viitor, vor supravietui doar cei informati pentru ca insasi hrana de baza a devenit o capcana, iar mancarea, care ar trebui sa-si aduca aportul de nutrienti pentru sanatatea noastra, ne submineaza constant organismal, odata cu fiecare inghititura.” 

Ce naiba cauta soia modificata genetic in toata mancarea noastra?!

Nu stiu daca v-ati pus vreodata intrebarea aceasta?! Ce cauta soia modificata genetic(OMG) in mezeluri, in ceafa de porc afumata, in toba, in sunculita afumata sau chiar in paine?!! Daca ati fi avut vreodata curiozitatea sa cititi etichetele mezelurilor pe care le cumparati si le consumati cu pofta, si ati fi fost cat de cat informati, cu siguranta v-ar fi stat in gat. Sau ati fi inlemnit cand l-ati fi vazut pe ala micu cum ingurciteaza cu pofta tot felul de otravuri prezentate pompos de retaileri drept kaizer, sunca afumata, mezeluri sau paine pe vatra. Evident, cu soia. Chiar asa, ce cauta soia in ceafa de porc, care, nu-i asa, ar trebui sa contina doar ceafa de porc? Sau in paine, in care n-ar trebui sa gasim altceva decat faina de grau, sare si drojdie?! De ce este nevoie de soia modificata genetic in fiecare produs pe care-l mancam si pe care-l mai dam si copiilor. De ce nu se poate fara?! Detalii în continuare 

Evident, soia modificata genetic, “ingredientul universal” din alimentele romanilor apare pe eticheta doar ca “soia” despre care nu se scoate o vorba ca ar fi modificata genetic. Nu de alta, dar, daca alimentele ar fi etichetate corect, avand in vedere rezervele romanilor pentru OMG-uri, interesele marilor corporatii ale mortii si ale tuteterilor lor din clasa politica romaneasca ar fi prodund lezate si ar risca sa dea faliment. Si unii si altii.

Departe de noi gandul de a-l transforma pe Mencinicopschi, alias Dr. Menci, in Oracolul din Delfi al nutritionismului in Romania. Chair nu este cazul. Dar omul spunea la un moment dat, intr-o discutie privata cu cativa reporteri, ca, in viitor, vor supravietui doar cei informati pentru ca insasi hrana de baza a devenit o capcana, iar mancarea, care ar trebui sa-si aduca aportul de nutrienti pentru sanatatea noastra, ne submineaza constant organismal, odata cu fiecare inghititura.

Nu este de mirare ca in Romania sunt luati in evidenta spitalelor oncologice cam 50.000 de noi bolnavi de cancer in fiecare an, cam cat un oras precum Giurgiul. Cu o prevalenta extraordinara a cancerului de colon si a celui de creier! Cu o incidenta fenomenala in randul copiilor sub zece ani, deci a celor care nu pot lua decizii singuri cu privire la dieta lor.

CITIŢI CONTINUAREA – CLICK AICI!

Citiţi şi:

3 iulie 2013: Deputații au votat cultivarea OMG în ariile protejate

Glifosatul, erbicidul cancerigen gasit in corpul majoritatii europenilor

Organisme modificate genetic, pe teritoriul României: unde şi cine le cultivă?

Noutati privind Rosia Montana, Gazele de sist, Organisme Modificate Genetic mai 2013. Guvernarea USL permite si sustine dezastrul social si ecologic in România (pol124)

Mega compania Monsanto preia controlul asupra lantului alimentar si pune in pericol accesul omenirii la hrana mancare sanatoasa (nom23)

Meci de box Porumb OMG Monsanto modificat genetic VS Porumb traditional romanesc, Izvor 27 oct 2012 (s18)

Un citat din Stefan Manea (Hofigal) preluat de AICI:

“Am o mâhnire teribilă că la noi în ţară se acceptă OMG-urile. A fost un congres aici. Spusă de către nemţi în plină şedinţă. Madam Merkel a avut o întâmpinare teribilă. Stuparii au găsit că matca nu mai depune 1.200 de ouă dacă iei polenul din OMG-uri, pentru că în primul an scade capacitatea cu 30 la sută, în anul 2 scade cu 50 la sută şi în anul 3 stupul se stinge. Şi aceşti stupari s-au dus cu aceste filme, le-au arătat dnei Merkel. Peste câteva zile a dat decret prin care interzice pe tot teritoriul Germaniei OMG-urile şi firmei Monsanto să plătească despăgubiri la toţi stuparii. În Europa am rămas singurii care acceptăm OMG-urile. Rezultatul: 50 la sută din bărbaţii din România nu mai pot să procreeze. Dar, suntem ţara cu cel mai bogat pământ din lume. Dar nu ştim să-l preţuim. Dacă am trece la produse bio şi economic ne-am reveni. I-am spus şi unui ministru: dacă dvs. mâncaţi mămăliga din porumbul cultivat în pământul pe care aţi acceptat să se cultive porumb modificat genetic în nordul României, trebuie să mâncaţi 4-5 mămăligi ca să vă asiguraţi micro elementele necesare. De-aia americanii sunt toţi obezi.”

Emilian, 7 mai 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

One response to “Pericole Soia modificata genetic OMG in alimentatia hrana mancarea romanilor de zi cu zi. Riscuri probleme organisme modificate genetic in agricultura din Romania (s33)

  1. Pingback: Experiment: porumbul modificat genetic este toxic – veveritele prefera sa manance porumb organic VECHI decat porumb proaspat OMG (s40) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Spune-ți părerea aici: