Alegeri Parlamentul European 26 mai 2019 – O Mega Teapa data Popoarelor Europene

alegeri-europarlamentare-alegeri-parlament-european-26-mai-2019-teapa-sistem-electoral-ok

Parlamentul European face “reclama platita” pe FB sa ne convinga sa mergem la vot. Doar ca au gresit limba de prezentare in filmuletul pentru români :))

Atat de disperati sunt sa aiba o prezenta mare la vot care sa le gireze intreg Sistemul Mafiot. Suntem bombardati PESTE TOT cu mesaje, texte, stiri, clipuri, imagini, jurnalisti, vedete de 3 lei care NE CHEAMA LA VOT.

Tot ce conteaza pentru mafiotii care organizeaza si controleaza Sistemul Electoral, Statele, Uniunea Europeana este PREZENTA LA VOT. Si-au activat in ultima perioada o gramada de instrumente si agenti ca sa ne prosteasca sa mergem la vot. Doar asta ii intereseaza – Prezenta la Vot. Pe buletinele de vot sunt oricum deja oamenii lor. Functia de Parlamentar European oricum nu are nicio relevanta si nicio putere in a decide cum merg lucrurile in UE! Cine crede ca un parlamentar european are vreo putere de decizie este MAXIM DE NAIV si pacalit.

Din 2007 de cand suntem in UE ati auzit vreodata de vreun paralamentar roman ca a facut ceva notabil si relevant pentru Romania? Ati auzit probabil doar de Eba (fi-sa lu’ Basescu pusa de taticu europarlamentar) si gafele ei penibile din Parlamentul European.

UE nu este o organizatie prietena cu popoarele europene. Din contra, este o organizatie de IMPUNERE si EXPLOATARE. Sigur, nu avem un pistol vizibil la tampla, pentru ca pistolul astazi e mai subtil, impunerea si exploatarea se fac astazi prin viclenie si perfidie, prin legislatie, prin inselarea mintilor cu mass media, prin controlul banilor din societate etc.

Vi se pare ca UE impune masuri si legislatie statelor europene in functie de ce voteaza niste neica nimeni precum Eba in Parlamentul European? Atat de inocenti, inconstienti si naivi suntem? Nu e clar ca UE are o Agenda antieuropeana si anticrestina in spate, decisa de oameni pe care nu-i stim, si care se aplica pas cu pas, pas cu pas, an de an, continuu, in aceeasi directie, spre inrobirea totala a popoarelor europene? Nu se vede asta?

UE ataca spre distrugere, prin legislatia impusa popoarelor europene, toate valorile crestine europene.

UE impune pas cu pas:
1. Consumerismul si Materialismul. Disparitia spiritualitatii in Europa
2. Descrestinarea Europei
2. Homosexualizarea copiilor europeni prin programe si manuale in Gradinite si Scoli
3. Vaccinarea Obligatorie pentru imbolnavire si limitare a capacitatii intelectuale
4. Disparitia banilor cash (lichizi) care va insemna dependenta totala de banci
5. Cipuirea populatiei care va insemna sclavia totala
6. Imbolnavirea popoarelor prin medicamente toxice si alimente toxice vandute legal in farmacii si magazine
7. Metisarea Europei prin invaziile premeditate de hoarde de imigranti etc

Cine este cu adevarat european, nu merge sa voteze si sa gireze un sistem anti-european numit Uniunea Europeana.

Intreaga MASS MEDIE din TOATA EUROPA ii cheama pe europeni la acest Vot! Pentru cei care au inteles deja ca mass media este un instrument de inselare si distrugere in mana Mafiei Internationale, faptul ca sunt chemati de mass media la vot, e un argument suficient sa NU mearga la vot.

Restul care inca traiesc in iluzii precum Stat de drept, Libertatea Presei, Democratie, se vor duce ca turma de oi la vot, asa cum le dicteaza dusmanul omenirii prin presa si instrumentele lui.

E bine totusi ca multi români nu se mai lasa pacaliti atat de usor si Nu vor merge sa GIREZE intreg Sistemul Mafiot prin votul si semnatura lor in 26 mai 2019. Pe acestia ii salut, si ii aplaud, ca au reusit sa isi pastreze mintea suficient de limpede cat sa vada ca aceste alegeri sunt o mare TEAPA, si ca singura solutia favorabila poporului roman si favorabila popoarelor europene in general este NEPREZENTAREA LA VOT.

Doamne, ajuta!

………..

Emilian, 20 mai 2019, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

Spune-ți părerea aici: