Cine Face Dupa Capul Lui Greseste. Referendum 6-7 Octombrie 2018

In urmatoarele doua zile are loc CEL MAI IMPORTANT VOT din 1990 pana azi: Referendumul pentru stabilirea clara in Constitutie a definitiei Casatoriei ca fiind intre Un Barbat si O Femeie.

cea-mai-mare-inselare-referendum-familie-2018-referendum-casatorie-barbat-femeie-calugari-maici

(Foto: Octav Ganea, sursa)

Este de fapt cam SINGURUL VOT in care poporul român chiar decide ceva pentru viitorul lui. Celelealte Alegeri Electorale au fost POLITICE si au dus la inlocuirea unor mafioti cu alti mafioti. Acest vot de pe 6 si 7 octombrie 2018 NU este politic, si NU este organizat de partide. Ci este un vot despre VALORILE POPORULUI ROMAN si este cerut, sustinut si fortat sa fie organizat de catre poporul roman. Si poporul român CHIAR DECIDE prin Vot Sambata si Duminică ce trebuie sa se inteleaga prin CASATORIE in România. Prin votul poporului român se va consfinti in Constitutie Casatoria ca fiind intre Un Barbat si O Femeie. Iar in baza acestei definitii se vor realiza alte legi si programe educationale. Avem o sansa UNICA de a stopa aberatiile distructive pe care le vedem in alte State din jurul nostru.

Manipularile din preajma acestui vot au fost nenumarate si de multe ori grosolane. Am scris despre ele in multe locuri. Principalele articole si informatii despre acest Referendum sunt stranse laolalta AICI. Ori ca e Referendumul lui Dragnea, ori ca intrebarea din buletinul de vot nu e clara, ori ca se voteaza altceva, ori ca asta nu e o problema reala in Romania astazi bla bla bla. Mafiotii antiromani au aruncat in public ZECI-SUTE de manipulari abjecte, ca sa creasca sansele de a pacali pe cat mai multi români. Unele au prins la unii oameni naivi si usor de pacalit. Altele au prins la alti oameni naivi si usor de pacalit.

Scopul mafiotilor inainte de acest referendum a fost sa pacaleasca pe români, prin orice mijloc, sa BOICOTEZE referendumul, sa NU se prezinte la vot, ca sa nu se indeplineasca CVORUMUL de aprox 6 milioane prezenta la vot, necesar pentru a se valida referendumul.

Dintre toate manipularile care s-au dezbatut si contracarat, este una care nu apare pe nicaieri explicata, mai mare decat toate celelalte. Aceasta manipulare NU a fost aplicata doar cu ocazia acestui referendum, ci se lucreaza la ea cam…dintotdeauna. De cand exista o mafie organizata care lupta impotriva noastra, se lucreaza intens la aceasta MARE INSELARE aplicata poporului roman.

Este vorba despre “A FACE DUPA CAPUL TAU“.

Conform traditiei poporului nostru, romanii se sfatuiesc intre ei, cu duhovnicul si cu preotii si calugarii din Manastiri atunci cand au o problema mai greu de inteles si/sau de rezolvat. Asa e de vreo 2000 de ani de cand suntem creștini. Nu doar oamenii simpli, ci Marii nostri conducatori se sfatuiau cu intelepti din Biserica inainte de a lua decizii importante. Si cu siguranta se intampla si astazi. Stefan cel Mare NU pleca la lupta cu oastea pana cand nu lua binecuvântare si sfat de la duhovnicul Daniil Sihastrul. Si la fel ca el si alti conducatori români.

De vreo cateva sute de ani insa, actioneaza asupra poporului roman aceasta fortă antihristică organizata de exploatare si distrugere (asa numita “mafie internationala” / oculta), care lupta din rasputeri sa SEPARE omul de Biserica, pentru a fi mai usor exploatat, manipulat, inselat, distrus. Si din pacate, pe multi români au reusit sa-i pacaleasca si sa-i rupa usor usor de Biserica. Au reusit sa le insufle ideea ca Omul este propriul Dumnezeu si poate face ce vrea, cum vrea, cum ii place lui, ca EL STIE CE ESTE CEL MAI BINE PENTRU EL si se poate comporta in societate exact cum crede el. Nici macar ce mai spun vecinii, sau alti oameni de pe strada, sau RUDELE nu mai conteaza. Nu nu, e suficient ce il duce pe om capul, el de unul singur – ala e adevarul si cel mai bun drum de urmat. In halul asta i-au pacalit pe multi sa creada si sa faca. Sa faca DUPA CAPUL LOR…

AICI ESTE CHEIA: este o greseala fatala sa faci doar dupa capul tau.

Este o diferenta COLOSALA intre oamenii care tin aproape de Biserica si oamenii departati de Biserica.

Oamenii care tin aproape de Biserica sunt invatati sa fie SMERITI si sa nu isi puna baza exclusiv in fortele proprii (care si acelea sunt date de Dumnezeu), caci singur fara ajutorul unui duhovnic, fara ajutorul slujbelor din Biserica si fara ajutorul lui Dumnezeu, NIMIC NU REUSIM SA FACEM. Asta inseamna din start ca omul NU se va baza doar pe ce ii bubuie lui mintea, ci va fi deschis sa afle care sunt parerile celor din jurul lui, si mai ales ce spun altii mai intelepti decat el, si mai ales ce spun inteleptii si sfatuitorii din Biserica. Cine tine aproape de Biserica, este dator sa tina cont de ce ii spune Biserica.

Prin comparatie, oamenii care sunt departati de Biserica si se cred stapanii propriei vieti, care se bazeaza doar pe fortele proprii si pe lucrurile materiale, traiesc in mandria si aroganta ca CE LE BUBUIE LOR MINTEA, ALA E ADEVARUL, AIA E CALEA DE URMAT. Ei nu au nici disponibilitatea sa vorbeasca cu alti oameni despre anumite subiecte, se enerveaza, sunt aroganti, te repezesc, ca ei stiu deja cel mai bine cum sta treaba. Nu pleaca mintea nici la ce spun oamenii mai intelepti din jurul lor si nici la ce spun inteleptii din Biserica. Sunt singuri cuc, ei si cu mintea lor. Dar stati putin. Ar fi totusi bine daca ar fi asa. Din pacate in mintea lor vin ganduri si de la diavol, care le fac si mai mult rau, si in mintea lor patrund toate manipularile si inselarile lansate prin Radio, TV, Filme, Muzica, Stiri. Ei cred saracii ca ce scot pe gura este in urma “analizei” si “gandirii” lor, cand de fapt, in realitate, ce scot pe gura e ce le-a bagat in cap Televizorul sau diavolul pe alta cale.

Cei mai multi români au in momentul de fata in cap ce le-a fost bagat in creier prin diferitele canale media de inselare in ultimii 30 de ani. Ei cred ca ce au in cap sunt credintele si convingerile lor sincere si proprii, cand de fapt este ce le-a fost inoculat sa creada via Radio, Filme, TV, Site-uri de Stiri etc.

Ne aflam deci in aceasta situatie, in fata Referendumului pentru definirea Casatoriei intre Un Barbat si O Femeie.

Românii care stau aproape de Biserica au vazut deja ca TOATA BISERICA ORTODOXA, Patriarhul Daniel, Zeci de Episcopi români ortodocsi din toata tara si din afara tarii, Preoti, Stareti de Manastiri si Calugari, Preoti si Intelepti din Muntele Athos, Patriarhii altor Biserici Ortodoxe etc SUSTIN REFERENDUMUL si CHEAMA PE TOATA LUMEA SA VOTEZE “DA” pentru Casatoria intre Un Barbat si O Femeie. IES CALUGARII DIN MANASTIRI SI VOTEAZA “DA”, INTELEGETI? RECITITI: IES CALUGARII SI MAICILE DIN MANASTIRI SI VOTEAZA “DA”. Intelegeti cat de important este? Daca ei, care s-au rupt de viata lumeasca, ies din linistea lor din manastire LA VOT? Ies calugarii si maicile din manastiri la vot si noi sa stam in casa?! Asta e nebunie! INDIFERENT ce le bubuie crestinilor adevarati mintea in legatura cu referendumul, VOR MERGE ALATURI DE BISERICA si vor vota DA. Chiar daca unii sunt pacaliti de TV sau Stiri sau orice alt instrument de inselare si ajung sa creada aberatii precum “Este referendumul lui Dragnea”, “Se voteaza altceva” etc, ei daca vor fi aproape de Biserica, vor putea afla adevarul din Biserica si vor tine cu Biserica si vor vota DA. Este de ajuns pentru crestini SA VADA CE SPUNE BISERICA si vor stii ce sa faca la acest referendum si cum sa voteze. Cei care se considera crestini si aleg sa faca dupa capul lor si OPUS decat spune Biserica, acestia dupa parerea mea isi reneaga Biserica din care fac parte si demonstreaza ca sunt in realitate DEPARTE de Biserica.

Românii care sunt deja departe de Biserica, cei care au fost pacaliti sa nu aiba nicio treaba cu Biserica, vor face dupa capul lor la acest referendum. Unii vor alege corect si vor vota DA, unii vor vota NU, iar altii vor alege anti-românește si vor boicota, pacaliti fiind de intregul aparat de inselare al mafiei internationale. Acestia nu au disponibilitatea sa ii asculte nici macar pe oamenii care intra in vorba cu ei pe acest subiect (ca ei deja stiu tot), nu au curiozitatea sa vada CINE te cheama sa votezi DA si cine te pacaleste sa boicotezi. Desi au in fata lor intreaga Biserica Ortodoxa care le spune CLAR SI RASPICAT sa mearga la referendum si sa voteze DA, pentru ei asta nu inseamna nimic, caci ce gandeste creierul lor este superior peste ce spun toti oamenii din Biserica. Ei sunt mai priceputi in treburile tarii decat Stefan cel Mare care avea smerenia sa ia sfat de la Sfantul Daniil Sihastrul. Un extraordinar conducator român se sfatuia cu Biserica si apăra astfel O TARA INTREAGA de invadatori. Insa omul rupt de Biserica crede ca el singur cu creierul lui stie cel mai bine. Atat de pacaliti sunt unii sa creada…

Lucrurile sunt SIMPLE:

Daca esti confuz cu privire la acest Referendum, daca esti nehotarat, daca nu intelegi, IA-TE DUPA BISERICA, precum au facut marii nostri patrioti in istorie. NU exista alta entitate dupa care sa ne luam, care sa vrea Binele nostru, mai relevanta decat Biserica! NU AVEM PE ALTCINEVA MAI BUN DUPA CARE SA NE LUAM!!

Daca te increzi exclusiv in tine si creierul tau, sansele sunt gigantice sa alegi gresit, pentru ca tehnicile moderne de inselare ale dusmanilor ii prind in capcana chiar si pe cei mai inteligenti români.

Sa ne rugam lui Dumnezeu sa ii lumineze pe Români sa iasă în număr cât mai mare la acest vot si să voteze DA pentru a proteja normalitatea in Romania. Amin.

…………………………

Emilian, 5 oct 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici: