Pasi spre Spalarea pe Creier a Copiilor si/sau Decaderea din Drepturile Parintesti

spalare-pe-creier-lgbt-in-scoli-decadere-drepturi-parintesti-proiect-cred

Vremurile sunt tulburi dar cu nadejde in Dumnezeu si aproape de Biserica vom trece cu bine.

Va rog cititi acest articol si urmariti videoclipul de mai jos. Voi aduna in aceasta pagina, la sfarsit, noi linkuri cu privire la acest subiect.

https://evz.ro/statul-roman-executa-parinti-copiii.html

Platforma civică ÎMPREUNĂ şi Coaliţia pentru Familie au organizat luni, 3 septembrie 2018, conferinţa de presă  „APĂRAȚI COPIII ROMÂNIEI! APĂRAȚI DREPTURILE PĂRINȚILOR!”, la care au vorbit Mihai Gheorghiu, Președintele Comitetului de Inițiativă pentru organizarea referendumului pentru căsătorie, av. Ana-Corina Săcrieru, de la Platforma civică de drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ, și doi susținători ai inițiativei civice de clarificare a definiției căsătoriei în Constituția României: dr. Pavel Chirilă și Andrei Manea, om de afaceri:

(sursa video aici1 si aici2)

………………………………….

Se fac pasi reali in Romania pentru Spalarea pe Creier a Copiilor sau, daca asta nu se reuseste, se trece la decăderea din drepturile parintesti si luarea copiilor de către Statul Ateu. Pare un scenariu SF, dar din pacate spre asta se tinde, cu pasi mici. Cu credinta in Dumnezeu si rugaciune, poate nu vom ajunge sa traim asa ceva. Dar din pacate tendinta aceasta este.

Cu pasi mici se ajunge treptat la un rezultat măret pentru Mafia Internationala si dezastruos pentru Neamul Românesc si omenire in general:

Pasul 1. Vehicularea in public, mass media, stiri, filme, radio, site-uri, facebook etc a Parteneriatului Civil, Promovarea Homosexualitatii, Drepturile LGBT, Identitatea de Gen, Nediscriminarea minoritatilor sexuale etc etc etc, ca sa se obisnuiasca publicul cu aceaste “noi concepte” criminale (tehnica Fereastra Overton);

Pasul 2. Introducerea treptata in legi a acestor mizerii;

Pasul 3. Introducere in legile educatiei a acestor mizerii;

Pasul 4. Crearea unor manuale pentru Gradinite si Scoli pline cu mizerie de spalat creiere si introducerea lor in unitatile de invatamant;

Pasul 5. Crearea unor “programe” de educatie anti-discriminare / educatie sexuala / identitate de gen / toleranta etc si implementarea lor in scoli;

Pasul 6. Pregatirea de Formatori LGBT profesionisti sau re-educarea tuturor profesorilor in spiritul LGBT si al Identitatii de Gen care sa ii spele pe creier pe copii in Gradinite si Scoli;

Pasul 7. Spalarea pe creier in Gradinite si Scoli a copiilor cu aceste mizerii de conceptii care distrug societatea, valorile morale si dau totul peste cap, distrug mental copiii care nu stiu ce sa mai creada despre ei si despre lumea din jur;

Pasul 8. Actionarea in Instanta, Amendarea apoi Inchiderea fortata a scolilor ortodoxe si a altor scoli care nu vor accepta sa predea mizerie in creierul copiilor; parintii NU vor mai avea la ce scoli sa-si dea copiii, unde sa nu fie spalati pe creier. Dar nici sa-si retraga copiii de la Scoala nu vor mai putea pentru ca ii vor pierde.

Pasul 9. Se stie ca Scoala este OBLIGATORIE. Parintii care nu-si dau copiii la Scoala demonstreaza ca fac rau copiilor, deci merita sa fie anchetati, amendati si decazuti din drepturile parintesti. Nu vei putea sa iti retragi copilul de la scoala care il spala pe creier si il indoctrineaza cu mizerie care il va face sa isi faca singur rau, pentru ca te vor amenda sau vei ajunge la inchisoare, si in final vei fi decazut din drepturile parintesti si vei pierde copilul. Daca iti inveti copilul sa nu fie atent la orele de spalare pe creier si copilul va face asta, profesorul il va puncta tot timpul cu note mici. Va avea aceste materii mizerabile la care nu va avea note de trecere. O ancheta se va derula in cadrul familiei sa vada de ce copilul nu are note bune. Se va concluziona ca parintii sunt de vina si nu lasa copilul sa invete materiile “progresiste” care il spala pe creier. Parintii vor fi mai intai amendati, tarati prin instante, procese, bagati pe la inchisoare, dupa care decazuti din drepturile parintesti. Copilul ajunge pe mana Statului Ateu.

Pasul 10. In final, copiii tot ajung sa ia contact si sa fie spalati pe creier si indoctrinati cu aceste mizerii. Astfel se creeaza generatii de oameni debusolati, confuzi, distrusi mental, cu conceptii si credinte complet false si daunatoare in cap, care NU MAI AU NICIO SANSA sa afle si sa inteleaga existenta Mafiei Internationale si cum sa se elibereze din jugul ei.

TOATE aceste subiecte – Parteneriatul Civil, Homosexualitatea, Drepturile LGBT, Identitatea de Gen, Nediscriminarea Minoritatilor Sexuale etc au un scop precis – Spalarea pe Creier a Copiilor in Gradinite si Scoli si bulversarea lor mentala completa, pentru ca noile generatii sa fie usor de inselat, controlat, exploatat, distrus.

Acesta este Planul.

Doar daca vom merita, Dumnezeu ne va feri, si vom scapa de asa ceva. Doar daca ne vom opune vom merita. Sa ne opunem inseamna mai intai sa incepem sa intelegem ce se petrece in jurul nostru. Pentru a putea intelege sunt 2 pasi esentiali de urmat:

1. TOATA LUMEA LA BISERICA – principalul loc unde mai gasim adevarul si oameni de buna credinta iubitori de tara si popor. Invatarea si practicarea ortodoxiei. Doar asa putem fi imuni la inselarile mafiei anti-romanesti

2. TOATA LUMEA SA SE RUPA DE TELEVIZOR si celelalte instrumente de inselare si spalare pe creier ale mafiei (RADIO, TV, Videoclipuri, Stiri, Site-urile si publicatiile mafiei, paginile Fb ale mafiei etc). Doar asa ne vom curata creierul de mizerie si vom lasa loc adevarului sa patrunda in mintea noastra.

Fara aceste 2 modificari in comportamentul nostru suntem deja morti, la indemana mafiei sa faca terci in creierul nostru si sa-si bata joc de viitorul nostru si al copiilor nostri. Fara aceste 2 modificari nu putem pricepe ce putem face ca sa fim de folos in lupta cu incercarile acestor vremuri.

Doamne ajuta poporul roman sa se intoarca pe calea cea buna! Amin.

………………….

Emilian, 5 septembrie 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

14 responses to “Pasi spre Spalarea pe Creier a Copiilor si/sau Decaderea din Drepturile Parintesti

    • Nu trebuie sa fii clar vazator absolut deloc. Trebuie doar sa te intereseze lucrurile astea, sa le studiezi si sa observi tendintele si ce vor ei sa faca. E usor astfel sa deduci multe lucruri care se vor intampla in viitor daca lucrurile continua asa… Poate fi facuta o lista asemanatoare de pasi si pana la cipuirea populatiei…pasi si mai clari decat astia din acest articol… Ce se incearca la noi s-a aplicat deja cu succes sau partial succes in alte parti pe planeta. E suficient sa arunci un ochi in SUA si occident si o sa vezi viitorul daca lucrurile merg nestingherite in directia asta…

      • poti deduce ce se va intampla de azi in un an? adica o lista clara si detaliata la vazutul tuturor? ne ar ajuta enorm si ar fi destul de incredibil de sar intampla.

      • O lista de pasi in domeniul cipuirii populatiei este banal de realizat. Lucrurile deja s-au intamplat in alte tari. Nu este nimic incredibil daca se va intampla si la noi. E doar grav, caci inseamna ca fortele romanesti n-au reusit sa opreasca / deturneze / amane planul mafiot al strainilor. Planurile mafiei se stiu foarte bine, sunt vizibile oricui NU se lasa inselat prin expunerea la TV, Radio, filme, muzica, videoclipuri, stiri etc. Ai lista cu Pasii spre spalarea creierelor copiilor sau decaderea parintilor din drepturile parintesti, postata zilele astea. Urmareste in urmatorul an evenimentele pe subiectul Propaganda LGBT in Scoli si gradinite si o sa vezi cum se intampla lucrurile insirate de mine in acest articol. Cand voi avea timp voi posta si pasii catre CIP.

  1. Ar fi bine sa ignorati trolli de genul lui ciucciu dar cred ca ar trebui sa o lasati mai moale cu biserica, suntem multi care suntem constienti de ce se intampla in jur, cel putin de lucrurile care le-ati descris mai sus si in articolul cu tehnica Overton, problema este ca biserica nu mai e ce-a fost si niciodata nu a fost ce credem noi ar fi trebuit sa fie, pur si simplu a ajuns un business, as putea spune ca ar mai fi nevoie de inca o “mare schisma” pentru a delimita biserica de oportunisti afaceristi si jegosi care fac parte astazi si sunt in mare numar in biserica Romana, “noroc” ca mai sunt indivizi in biserica care inca mai cred cu tarie in om si ca un evreu care s-a lepadat de neamul lui, a fost dumnezeu, dar care sa zicem ca e inca bine intentionat…cum au fost si multi altii care au umplut beciurile securitatii… Dar acum avem in biserici popi care ne spun cu cine sa votam, ne spun ca trebuie sa donam* la botez la cununie la inmormantare la pomenire, puri si simplu avem niste vanzatori, iar daca omul domnului a ajuns asa, pot spune ca in afara de lumanari si carti si-a vandut si sufletul! E adevarat ca se urmareste in media denigrarea biserici dar si-o face partia si cu mana ei.
    Nu vreau sa va jignesc dar fu fazele “doamne ajuta poporul roman” mi se par debile, daca poporul nu e in stare sa se ajute singur sau nu vrea sa-si depaseasca conditia si nu ii pasa de ce se intampla in jur isi merita soarta.
    Sanatate!

    • Deci victima isi merita soarta cand este atacata neprovocat de un pradator. Asta spui tu. Deci in situatia in care un infractor vine pe la spatele tau si iti da in cap si iti fura telefonul tu esti de vina si iti meriti soarta :) Popoarele lasate in pace de mafioti se organizeaza punandu-si la conducere elitele. Noi avem si astazi elite – cele mai multe si capabile se afla in Biserica. Multi patrioti sunt si prin Armata, Servicii, Administratia centrala si locala, si chiar partide. Singura chestie e ca in acest sistem criminal de organizare atee anti-umana elitele nu pot ajunge la conducerea tarii. Deocamdata. Tu propui sa ne rupem de elitele noastre, doar fiindca PRO TV ne pacaleste ca popii sunt nu stiu cum. uite ca noi n-o sa ne luam dupa pro tv ci dupa Stefan Cel Mare, Mircea cel Batran, Vlad Tepes si Constantin cel Mare, care toti au aparat si sustinut Biserica, si s-au sfatuit cu oameni din Biserica. Nu exista padure fara uscaturi, dar uscaturile sunt exceptia. Media mafiei prezinta rarele uscaturi (exceptii) ca fiind regula. E o tehnica bine cunoscuta de inselare. Iar oameni ca tine invart acest bulgare mai departe cu popii sunt nu stiu cum si Biserica e nu stiu cum, complet nefondat pe realitatea reala din teren, cazand in capcana mafiei sau avand misiune de la mafie. Si la tine in casa sunt poate mici probleme. Daca vin cu o echipa de filmare scot un reportaj de acolo din care rezulta ca la tine in casa e IADUL pe pamant. Este asta realitatea? Cine nu se rupe de TV este deja MORT, la cheremul mafiei. Doamne ajuta!

      • Pai problema noastra este ca suntem victime de mai bine de 100 de ani, exceptand cateva perioade, dar daca vezi ca esti tot agresat te impotrivesti. Unu la mana nu ma uit la televizor, dar stiu ce face protvul stiu ce face europafm stiu ce face media in general, dar stiu ca si biserica este corupta, anul asta mi-am botezat copilul, a trebuit sa donez* bani, lumanarea a trebuit sa o cumpar de la ei[din biserica respectiva],deci nu puteam sa iau una din alta parte, tot anul asta am fost nas,am cununat un cuplu, cand a trebuit sa fac donatia, pe asa zisa chitanta de donatie de 200 de lei – pentru cununie – am mai platit si 50 de lei pe niste carti care nu le-am dorit; nu sunt absurd inteleg ca biserica are nevoie de donatii sa acopere unele cheltuieli dar nu sa ma oblige, indirect evident, acest lucru ii fac pe oamenii sa se indeparteze de “biserica”. Sunt constient ca sunt si oameni cu credinta, care cred ceea ce propavaduiesc dar acesta este un lucru care eu am vazut ca e din ce in ce mai rar din pacate, popi ortodoxi au devenit popi catolicii de odinioara/prezent, aur matase si iar aur; bogatia e in suflet nu in sutana si in bor din pacate uscatura cea mai mare e la varful ei. Cele bune!

      • Nu contest ca exista cazuri de care zici tu, dar de unde stii tu ca sunt multe? Cazi in capcana generalizarii. Ai vazut tu pe pielea ta 2 preoti, sau 5 sau 10 daca vrei, si gata, asa este situatia generala. E complet fals. Sunt vreo 16000 de preoti ortodocsi romani parca. Si tu ai cunoscut 2 / 5 / 10. Intelegi? Si zici ca STII ca biserica este Corupta. Ce e aia Biserica este corupta? De unde stii tu asta? Si chiar daca ar fi “coruptie” de care zici tu pe acolo, poti tu pune in balanta cu binele pe care il face Biserica si sa concluzionezi ca Biserica face rau? nimeni niciodata la nicio analiza obiectiva nu va putea concluziona decat ca Biserica este esentiala pentru poporul roman. Si prietenii tai care zic la fel au cunoscut si ei vreo 3 preoti “corupti” si si ei cred ca aia e regula, pacaliti desigur si de propaganda media. E un fenomen care se intampla: Informatiile care intra in cap pe fond emotional puternic sau prin trairi personale (vezi ceva cu ochii tai) formeaza cele mai puternice convingeri in creierul omului, greu de inlaturat, chiar daca ele sunt complet nerelevante pentru situatia de ansamblu. Prin faptul ca a vazut omul cu ochii lui – gata, asa stau lucrurile peste tot :) Vei observa asta la gramezi de oameni. Se duce unul o data cu trenul pana nu stiu unde si se intampla nu stiu ce pe drum si gata Trenul in Romania e “praf” (am dat un exemplu la nimereala, nu conteaza aici ca reteaua feroviara a fost pusa premeditat la pamant. Deci sa nu ne mai avantam in concluzii. Nu stim DELOC lupta imensa pe care o da Biserica pentru poporul nostru, in spatele a ceea ce se vede. Habar n-avem ce lupta crancena e acolo. Si este! Daca n-ar fi, de mult timp era pierdut poporul roman. Preotii sunt si ei oameni, au si ei pacate. Noi suntem NIMENI sa judecam preotul ca este rau, pe baza a 1 lucru pe care l-am observat despre el, fara sa cunoastem nimic din restul activitatii lui. Poate iti cere subtil sau pe fata bani in plus pt nunta/botez etc, dar nu stii ce face cu banii aia. Sau nu stii cate fapte bune fata de oamenii din parohia lui are… Cel mai important e sa realizam ca NU STIM si sa nu mai concluzionam ca regula general valabila e aceeasi ca si exceptia negativa. Legat de victime, da, suntem atacati de sute de ani, doar ca in ultimele sute de ani atacatorul este ultra viclean, ultra ascuns, ultra organizat. Deci mult mai greu de detectat de catre victima. Nu e vina victimei. Dar, usor usor, il deslusim. Iar despre uscatura de la varful BOR, l-ai cunoscut tu pe Patriarh? :) sau e de fapt tot efectul media si al bancurilor si al glumelor si times new roman si toate celelalte? :) Doamne ajuta!

  2. Cum sa nu-l judeci? Daca tu sa zicem ca, cumperi un produs si sti ca trebuie sa dai suma x si apoi te trezesti ca ai de achitat x+y sa nu-mi spui ca nu l-ai judeca pe respectivul.Si apropo asta nu e ceva local am intalnit in Timis, in Hunedoara si ma indoiesc ca se opreste doar acolo. Crede-ma ca mi-as dori sa cred ca preotii sunt “painea domnului” dar nu e asa; cum poate un preot sa faca asta https://youtu.be/ZUPXLTy02ag?t=80 ; asa ceva nu ar trebui sa fie posibil. Nu cer bisericii nimic si nu doresc sa le fie impus nimic, dar sa influentezi in halul acela trebuie sa fi un hain. Daca tot spui ca dau o lupta imensa de ce nu o spun de ce nu spun contra a ce lupta, nu ei prefera sa iti spuna cu cine sa votezi si cat sa donezi .Dreptate ai ca ce am vazut eu formeaza cele mai puternici “emotii” ca ai trait momentul cand vezi un libidinos ca se clatina la slujba de cununie si simti cum duhneste a alcool iti vine sa-i trosnesti una in cap cu lumanarea sa se trezeasca. Zici sa nu generalizez, dar cum sa nu generalizez cand procentul de preoti care erau niste nulitati e cu mult mai mare decat cel la care le poti spune preoti? Din punctul meu de vedere singurul lucru pe care il mai vad util in asociatia asta numita biserica este ca inca mai transmit o stare normala a omului, principii morale decente …exceptand sf-ul cu atotstiutorul, care stie la orice ora din zi si din noapte ce face baba din deal si baba din vale, desi nu e corect spus ca biserica face asta ci anumiti indivizi de un caracter sa zicem exemplar si binevoitor in “cabala” mioritica.

    Apreciez efortul care il depuneti in blogul acesta si ma bucur ca citesc ceva care sa zicem e pe aceeasi lungime de unda cu modul meu de gandire in majoritatea cazurilor, evident nu si in cazul legat de biserica.

    • Nu-l mai scriu inca o data. Reciteste comentariul meu anterior. Gresesti cand generalizezi. Cel mai simplu e sa generalizezi, dar situatia e complexa, nu poate fi redusa la asta. Exemplul cu x+y nu e comparabil pentru ca responsabilitatea si lupta data de un vanzator fata de cea data de un preot, cu fortele vazute si nevazute este complet incomparabila. Oricate fac UNII preoti, este ULTIMA NOASTRA PROBLEMA. Sa stam sa dezbatem asta este o stupizenie si exact ce vrea mafia anticrestina si antiromaneasca. Exista si scapari, si pacate, si slabiciuni, si uscaturi, DA, si in randul preotilor. Nu neg asta si nimeni intreg la cap nu neaga asta. DAR NU E O PROBLEMA primara. Si NU afecteaza directia Bisericii in apararea poporului roman. Biserica a fost si este, alaturi de armata, principalul stalp in sustinerea si perpetuarea poporului roman. Armata saraca au ciuntit-o si distrus-o cat au putut. Forta principala ramane la Biserica. Sa ne atacam si noi singura forta puternica ce lupta pentru noi, din cauza unor scapari ale unor preoti, este nebunie. Nu-i nicio problema ca nu vezi INCA lucrurile astea legate de Biserica. Cu timpul le vei vedea daca te intereseaza ADEVARUL si binele poporului roman.

  3. Nu vreau sa te jignesc Emilian, dar aperi degeaba BOR. Tu nu ai citit biblia in totalitate sau vezi doar partea buna a ei. Randurile de ma jos iti vor arata ca guvernele sunt puse de Dumnezeu, fie ca iti place sau nu. Trebuie astfel incredere oarba in ele, fara democratie. Daca un guvern este corupt, oamenii trebuie sa se conformeze conform bibliei. Si nu o poti intrepeta altfel. Cine se impotriveste guvernelor (autoritatile) este osandit, adica ajunge in iad ! Capitolele de mai jos din Ioan arata ca BOR nu are puterea lui Isus, fiindca ar fi scapat de coruptia din lume ! Astept dreptul la replica. In privinta homosexualilor, exista factori genetici, mediu (a stat intr-un mediu propice, dar eu nu cred in factorul de mediu) printre care faptul ca nu este o boala ! Nu stiu ce vrei sa spui la punctul 8. Exista facultati teologice, nu scoli ortodoxe.

    Romani, capitol 13.1
    ,,Oricine să fie supus stăpânirilor celor mai înalte, căci nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu. Şi stăpânirile care sunt au fost rânduite de Dumnezeu.,,
    Romani, capitol 13.2
    ,,De aceea, cine se împotriveşte stăpânirii se împotriveşte rânduielii puse de Dumnezeu, şi cei ce se împotrivesc îşi vor lua osânda.,,
    Ioan, capitol 14:12
    ,,Adevărat , adevărat vă spun că cine crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea, pentru că Eu mă duc la Tatăl:,,
    Ioan, capitol 14:13
    ,,şi orice veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul.,,

    • Nicio jignire. Tu poti interpreta cum vrei ce citesti in Biblie. Eu sunt prea mic ca sa cred ca pot intelege ce e acolo doar cu capul meu. Intelegerea si talcuirea Bibliei se face de oameni sfinti, luminati. Deci sa citim interpretarile sfintilor parinti, nu sa facem dupa capul nostru. Asa fac toate sectele, interpreteaza Biblia dupa capul lor.

      • IERTARE ca indraznesc. Fratilor gura lumii (mai nou mass media ) desertaciuni graieste . Nu cu aroganta va spun inchideti tv si nu mai cititi presa si cautati DOAR acei preoti Ortodocsi care reusesc sa mai fie ca odinioara. MAi
        EXISTA INCA. Chiar si in orase mai sunt. Zic Sf Parinti / Sfintestete tu . si alti 1000 se vor mantui / ( uitativa la Pr Cleopa ce sa sfintit si cati nu s au mantuit in urma lui din tara si de peste hotare ) . Legat de ce e de facut pe viitor ….. multimea va coplesi pe cei ce vor sa fie normali….. doar in comunitati mici si izolate vom reusi sa ne dainuim normalitatea . Doamne ajuta !

      • Ai dreptate. Cine inca se uita la TV – indiferent de canal – si inca citeste presa si stirile zilei – e complet rupt de realitate. Preoti ortodocsi buni avem cu gramada, doar sa mergem la ei. Legat de comunitatile mici si izolate – ESTE O ILUZIE. Asa ceva NU are nicio sansa de existenta atata timp cat in jurul nostru se afla aceasta mafie atee criminala. Pur si simplu vin peste tine si te distrug, asa cum au facut-o deja in alte state si de-a lungul istoriei. Am un text despre asta salvat undeva, incerc sa-l public pe blog. Doamne ajuta!

Spune-ți părerea aici: