Bile cu Apa si Clor Ooho – cica un nou mod de a consuma apa, mai ecologic

bila-apa-clor-pet-ooho-sticla-comestibila-apa-potabilaBile cu Apa si Clor “Ooho” – cica a aparut aceasta noua modalitate prin care protejezi planeta consumand apa intr-un alt mod, mult mai ecologic si mai fancy. Desigur, nu conteaza ca te intoxici cu Clor. Oricum din PET bei bisfenoli si alte chimicale odata cu apa.

Bilele cu Apa se vand deja in UK, dar inca nu se produc in cantitati industriale.

Detalii in Continuare:

 

Ce este interesant este cum oamenii sunt pacaliti ca este ceva perfect normal sa dai bani pe apa…fie ea la PET sau in bile cu clor si membrana din alge.

Normalitatea inseamna ca oamenii sa aiba acces liber la apa potabila naturala, resursa de baza pentru supravietuire, perfect GRATUIT. Ca suntem prea multi pe planeta este o mare abureala scornita de mafia internationala.

Sigur, promovezi bilele cu apa bagand la inaintare, ca si in alte situatii, “protectia planetei”. “Nu mai dati bani pe PET cu apa care polueaza! Dati bani pe Bila cu apa care nu polueaza”. In oricare varianta, apa este tot timpul DE VANZARE. In loc sa fie libera, gratuita, pentru toata lumea.

In curand, la intrebarea “De unde vine apa? / De unde avem noi apa?” copiii nu vor mai raspunde “rauri, lacuri, mari, oceane” ci “din sticlele si bilele de la magazin”.
…………..

Emilian, 12 aprilie 2017, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

3 responses to “Bile cu Apa si Clor Ooho – cica un nou mod de a consuma apa, mai ecologic

  1. Exista solutii simple de filtrare si ultrafiltrare (porozitatea este de 10 mai mica decat cea mai mica bacterie, chiar retine si ceva virusi). Aviditatea comerciantilor scot in fata filtre ieftine dar ineficiente si pentru un 60 lei la 6 luni, nu se prea foloseste ultrafiltrarea, se sare de obicei la osmoza, care deja numai e apa pentru uz alimentar, aia e apa industriala. Apa in Bucuresti vine destul de buna la robinet, iar ultrafiltrarea iti da garantia ca nu ai ceva in plus luat de pe traseu. Costul este mult mai mic de apa inbuteliata. Se vand in general filtre cu viteza mare de filtrare, zeci de litri pe minut, chiar daca pretul lor este de zeci de ori fata de unul care iti filtreaza 1 litru intr-un minut, dar graba costa! Cana filtranta, este insa mult, mult prea putin pt pretul dat.

  2. Nu sunt periculoase pentru sănătate și nu conțin clor. Dacă te uiți cu atenție, scrie “chloride” și nu “chlorine”. “Chlorine” se referă la clor, care este toxic, iar “chloride” este un ion negativ care este un ion esențial pentru toate formele de viață de pe planeta asta. Și sarea de bucătărie este tot “chloride”. Deci din punctul ăsta de vedere, eu zic că e sigur.

    Dar, într-adevăr, este ceva trist că un lucru atât de esențial ca apa potabilă se vinde. Apa de băut ar trebui să fie un drept al omului, nu o marfă.

  3. O vor da la intors orice primarie ca defapt noi dam bani pe filtrarea ei de mizeriile din Prut de exemplu.

Spune-ți părerea aici: